Foorum
2020-03-20 22:09
Rikkad mehed on vaid kroonika ajakirjas. Mina pole oma elus kohanud ainsatki rikast meest. Soomes tòòtav nn.kalevipoeg on vaesem kui eestis miinimumpalgaga tòòtav kassapidaja.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-20 22:21
Keprik..loe meeste kuulutusi. Profiilis on kirjas et tahab 3 korda pàevas ja kuulutuses pakub nii 150- 300 kingitust ? Minu arvutamise jàrgi teeb see keskmiselt 1000 eur kuus. Tagasihoidlikult. Mees kes pakub kingitust- see ju mùùbki ennast. Ja mehed nutavad et peavad oma lapsi ùlal pidama ja uut peret luua ei saa? Kui pole miljonàr..ei peagi teist peret looma. Lihtne ju.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-20 23:03
Vot vot,vastu kotte laksti ja koju
˅ näita rohkem ˅
2020-03-22 21:54
ei saa Lisa2. põhjustest sugugi aru! Miks peavad naised püüdma kõiki rahuldada?! Kas sobivate (mitte materiaalsel alusel sorteeritu) partnerite rahuldusest ja iseenda rahuldusest ei piisa?
˅ näita rohkem ˅
2020-03-23 10:06
ma arvan et 40 rutsi niksi eest on täitsa norm,see on isegi 10 rutsi rohkem kui peale krooni kukkumist.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-23 10:50
Teenusepakkujal on õigus valida mida ta kellegiga teeb,meeldvia kliendiga võib ületada oma hinnakirja. seda juba oma lõbuks... prostituut ongi ju selleks kes raha eest teeb kõike
˅ näita rohkem ˅
2020-03-25 12:22
Nadi lohutus. Kui juba oled teenusepakkuja, siis on ahnus sinust võitu saanud ja kompromissid iseendaga on kallutatud. Sa õigustad tahtmatult iseendale oma "vastutulekuid" ja nii algabki iseenda kaotamine.
Võibolla on see tahtlik, kuid on ka teistsuguseid teid oma egoga hakkamasaamiseks. Ja vaevalt sa nüüd isiksuse arengu mõttes seksi eest tasu hakkasid võtma ja vastu võtma.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-25 15:11
Ausalt öelda, ei tea sellest midagi pole raha eest peale riigi töö midagi teinud Minu jaoks on raha eest seks enda alandamine,ego peab ikka väga madalaks surutud olema Ei usu ,et haritud normaalsest keskonnast ei tule ka prostituute. Millist teenust keegi siin ihas pakub jääb tema ja kliendi omavaheliseks. Õige mees sellest ei räägi
˅ näita rohkem ˅
2020-03-26 16:39
Slave, kas sina käid ahnusest tööl?
˅ näita rohkem ˅
2020-03-26 18:13
hea küsimus, jfjm. aeg-ajalt satub ette meeskodanikke, kes siiralt imestavad, et miks ei võiks nn "kingitustevabu" kohtumisi teha, kui mõlemal koos tore ja mõnus. kui uurida, miks nemad tasuta pole nõus töötama, on vastuseks suur vaikus....

kiisuke, prostituute tuleb igasugusest keskkonnast ning teenuseid pakutakse väga erineval tasemel. teoreetikutel võib muidugi esineda kujutlus, et kõik erootiliste teenuste pakkujad teevad ego alla surudes hirmus alandavaid asju, et leivaraha teenida. loomulikult, kui igasugune intiimne tegevus ning kliendid on vastikud, ei saa erilist töörõõmu oodata siis võiks kaaluda ümberõpet...kasvõi vorstileti müüjaks või luuaoperaatoriks- sellisele ametikohale, kus keegi ei eeldagi, et igal hetkel naudingust säraksid (või seda vähemalt teeskleksid).
samas- nii uskumatu kui see ei paista- leidub naisi, kellele seksuaalsus on loomulik eneseväljendusviis. ehk tundub võõras puudutuski lausa erutav. sellistel naistel on tavaliselt ka võimalus oma külalisi valida ning ainult parimad välja selekteerida. sellised, kellega kohtumised 101% naudingulised.
siiani pole keegi veel suutnud veenvalt põhjendada, MIKS peaks nauding kuidagi väiksem või justkui vähem nauditavam olema, kui sellega kaasneb naise igakülgne hellitamine ning meeldiv kingitus??

isiksuse arenguga tavaliselt oma pead ei vaevata, kui saab materiaalsetest muredest vabana ja naudinguisse sukeldudes oma seksuaalsust arendada. nii lihtne ongi.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-26 18:34
Selles - suhtes jah on teenusepakkujal parem võimalus ise valida kliente, on muidugi naisi kes tunnevad ka seksist niisama rõõmu ja saavad naudingut ning selle teenuseks ümber kujundanud. Miks tasuta lõbutseda Ega tavaline kohtuminegi pole ju tasuta,alati mingi kulutus kui see pole just naabrimees kes lihtsalt kuumalt koputab ja kui ei meeldi sama targalt sinna koputamas ka jääb
˅ näita rohkem ˅
2020-03-26 20:44
Jott, ahnus on mull ka muidu võõras, seega see küsimus ei toimi. Kui küsid kas-küsimus, siis võib vastus olla ei või jaa.

Aga selle seksiasjaga pole üldse nii lihtne.

Tegemist on naudingu, füüsilise vajaduse ja emotsionaalse tegevusega, läbi mille inimesed annavad iseendale hinnangut ja tekivad tunded (see viimane tuleb ühest hormoonist). Pealegi võib tekitada sõltuvust.

Võtame näiteks joomise. Oled alkolemb ja tarbid peeneid marke. Ja sulle hakatakse joomise eest maksma. Ja lõpuks joodki solki...
Või oled gurmaan, kellele söömise eest makstakse ja samas vajad toitu ja hakkad siis rääkima, et sa tasuta ei söö. Või siis teed kompromisse ja sööd mingit tavalist sousti, kui makstakse...
Seks on veel palju keerulisem lugu. Pole mõtet lihtsustada!
Tasu võtmine muudab midagi päris pöördumatult.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-26 22:10
professionaalsetele degustaatoritele makstakse minuteada nii delikatesside kui margiveinide maitsmise eest. ja miks nad peaks solgi joomisest üldse mõtlemagi kui kvaliteetveinide valik meeletu?

intiimteenuste maailmas toimib asi pmts samamoodi.
kui on valida kvaliteetkülaliste vahel, saab paratamatult määravaks nende maksejõulisus ning loomulikult elementaarse viisakuse olemasolu.
IQ, füüsilised parameetrid, kehakeemia ning üleüldine sümpaatia samuti.
kellel valikuvõimalus väiksem, lepib ilmselt ka vähem galantsemate klientidega. on siis põhjuseks ahnus, soov lihtsalt hästi ära elada või lapsed, kes toitmist-koolitamist ootavad.......see peaks juba igaühe isiklik asi olema.
tean mõnda sellist nn liinitöölist, kes kõigega nõus ja ei varjagi vastumeelsust oma tegevuse suhtes. tööpõld on siiski lai, sest odav hind meelitab....

ja ikkagi pole suudetud tuua ühtki veenvat argumenti, miks peaks see äraelamise nimel pingutav liinitööline või kingitustega hellitatud naudisklev hetäär veel nö heategevuse korras naudinguid jagama?
paljud paraku ei mõista, et pakkumist ületava nõudluse puhul tekib pakkujal varem või hiljem teatav küllastumus ka kõige hõrgumatest intiimsustest.
teatud mõttes nauding isegi devalveerub. see pole enam miski, mida pubekana oodati südame põksudes ja niisketes unenägudes viseldes. mõnutunne saab elu loomulikuks osaks. et see ei kujuneks tüütuks rutiiniks, peabki tegema valikuid.......ja valituks osutuvad mehelikumad ning maksujõulisemad külalised. juba ürgajal avaldasid naistele muljet isased, kes suurema karunaha koopasse tassisid.
see looduslik valik toimib meie muutuvas maailmas siiani
˅ näita rohkem ˅
2020-03-26 22:19
Just, heategevust oodatakse siin ihas kõige rohkem...mõne jaoks on kohale tulemine juba raske kulutamine mis siis veel kingituse ootamisest...ja nii need mehed kiunuvad
˅ näita rohkem ˅
2020-03-27 11:49
just see ongi see väärastumus, millele ma tahan tähelepanu juhtida siin!

1) seksi reguleerib sarnaselt majandusele pakkumise nõudmise tasakaal. Tegelikult reguleerib inimene, tema kõikumised ja ihaldusväärsete pakkumiste osa. Ja kui kedagi juba ihaldada on sulaselge ahnus temalt veel raha küsida. Kui teed seda tööna, siis mis seal ikka, kuid parem on ajust mitte nihkesse minna.

2) mehel ei ole naisele mitte midagi peaaegu pakkuda seksi osas ja mehe panus on nii nõrk, et ta peaks igal juhul maksma seksi eest. valige siis mehi natuke, kulla naised!

3) lihtsalt seksimine või sellelaadne tegevus ilma kinki vms küsimata on heategevus või rumalus või seda ei eksisteeri tegelikkuses. Teate, eksisteerib küll ja isegi palju, kui mõlemale poolele partner meeldib ja on tahtmist! See moraal, et naised annavad ja mehed võtavad lõppes juba eelmise sajandi 60ndatel otsa.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-27 11:56
Ja tasu võtvatel naistel on helesinine unistus, et kui mees maksab, jääb suhtlemisel kõik samaks.

Tegelikkuses omandab tasu võtja maksja peas spetsiifilise staatuse ja mõni vaevub seda varjama ja mõni mitte. Seda, kes hoolega varjab, nimetate te "härrasmeheks" millegipärast ja mittevarjajaga proovite asju mitte ajada, sest ta tarbib naisi nagu karvamütse radiaatori vahel.

Aga kui te teaksite, mida "härrasmees" teist tegelikult arvab...
˅ näita rohkem ˅
2020-03-27 12:19
Naabrimees ei maksa mul midagi,astub sisse olgu olla Vot nii ja ongi nii , tema tahab mina tahan, lihtsalt vahest tahamegi
˅ näita rohkem ˅
2020-03-27 17:49
Hmm! Mina olen alati dilemma ees ,et kes need mehed on kes seksi eest maksavad ?? Ma saan aru ,et mees maksab hotellid, õhtusöögid kui on omavaheline klapp siis kingitused toetused aga see eeldab juba pikemat suhtlust kui naisel on abi vaja jne. seda ma mõistan . Ülejäänu on kõik prostitutsioon .Mul ei tõusekski kui ma peaks naisele maksma ja tean et kui minu järgi uks kinni kukub tuleb järgmine jorss .Kuhu jääb mängu ilu ??
Seks on ikkagi partneritevaheline mäng meeldivad emotsioonid kui pole eesmärk teineteist ära rõngastada muidugi, see on jälle teema ,et naisel on ülalpidajat vaja ja otsib lollikest, suhted kas arenevad selleni või ei arene ,vastastikku .
Ja tagasi alguse juurde :Kui mees tunneb asja on voodis tasemel siis mis põhjusel ta üldse peaks seksi eest maksma ? Ilmselt jäävadki siis teenuse pakkujatele need 3-e minuti äbarikud ja mehed kelle eneseväljendusoskus ja IQ ei küünigi sinna ,et naises huvi tekitada .Millisest mõnust ja erutavast kogemusest teenusepakkujale saab üldse juttu olla sellise publiku puhul ??? Sinn on tegemist teineteist välistavate asjaoludega . Jah kindlasti on erandeid kui teenusepakkuja kutsutakse mingile peole või jõukal järjel mehel tekib mingi ekstravagantne tuju . Aga üldjuhul ma kahtlen .et teenusepakkujal seal midagi nautida on
˅ näita rohkem ˅
2020-03-28 02:36
Eelnevalt on öeldud ju, teenuseid kasutavad ikka mehed kes kodus oma vajadusi rahuldatud ei saa või kes üldse muidu laisad, maksmine on kergem tee .
˅ näita rohkem ˅
2020-03-28 14:44
Elu ei ole siiski must-valge!
Täpsustan, et ega need lihtsalt tarbijad ka toredad pole. Näiteks, kui inimene tahab kuskil lahedas BDSM stuudios vms kohas ägedalt aega veeta ja partnerid peavad puha lateksis ja nahas ja imevahenditega olema, siis ei ole asjasse panustamata nagu normaalne uksest sisse astuda, sokid diivani alla lükata ja külma õlut koos perverssustega nõudma hakata.
Panused võiksid tasakaalus olla.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-28 15:15
Ega orja elu ka kerge ole. Juba 13 aastat ihas midagi otsinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-28 15:20
Slave aga sinu huvidega inimesi on siin ju palju kuid miks pole te omavahel kokkupuutunud
˅ näita rohkem ˅
2020-03-28 18:55
Sest reaalsus on midagi muud. ETV2 peal oli mingi film, klaveriõpetajast. Tollel oli ka hull sadomaso fantaasia, siis leidis mingi noore kuti ja andis talle suure nimekirja mida kutt temaga tegema peab. Rusikaga kõhtu peksma, soki suhu panema ja keppima teda jne. Reaalsus talle hiljem ei meeldinud

Chaturbates on vahest olnud neid BDSM paarikesi, aga vaataid ei ole eriti. Kes ikka viitsib vaadata kuidas keegi on kuhugi kolmeks tunniks kinniseotud ja mingit tegevust ei toimu. Igav
˅ näita rohkem ˅
2020-03-28 21:23
Seda filmi on nähtud, aga kui nüüd fantaasiaid mitte arvesse võtta, siis sõitis sel peategelasel katus ka päris palju.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-28 21:25
Iha BDMS võiks oma filmi teha
˅ näita rohkem ˅
2020-03-29 10:53
13 aasta jooksul olen ikka ühte ja teist siit leidnud ja skeenesse panustanud ka. Lihtsalt tarbija ei ole ja praegu tegelen ka vastavate ruumide tekitamisega.
Siin ei ole palju selliste huvidega inimesi! Siin on palju neid, kes tahavad lihtsalt midagi proovida ja palju neid, kes arvavad asjast midagi teadvat, et raha teenida. Sest on levinud arvamused, et a)perverdid-fetishistid on pidevas hädas ja meeleheites ning valmis maksma b) BDSM ongi ainult raha eest.

Loomulik on see, et kui mõnulemiseks-rahulduseks on vaja mingeid eriasju, siis tuleb need hankida või keskkond luua vms. Ja see vajab panust, mitte harkisjalu kohale ilmumist. Nii naiste, kui meeste poolt.

Aga kui enda meelest kavalad sellest püüavad kinni hakata ja mitte millegi eest tasu küsida, siis tekibki selline üldine totakas foon nagu mingist prostitutsiooni erivormist.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 11:11
Tõesti, partneri olemus on tähtis ja loeb väga palju.

Halvustada seksitööd pole tõesti mõtet. Samas ei ole seksuaalne tegevus teenusena kõigi jaoks sobiv. Isegi kui materiaalselt seda lubada saab.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 14:07
niinimetatud "väärastumustest".

"1) seksi reguleerib sarnaselt majandusele pakkumise nõudmise tasakaal." -
aga reguleeribki ju. kuidas saaks nõudluse puudumisel pakkuja mingit seksuaalset tegevust üldse tekitada?? soov peab ikka kahepoolne olema. vastasel korral oleks tegu vägistamisega.
nagu juba mainitud, võib materiaalne stiimul seda tasakaalu mõjutada.

"2) mehel ei ole naisele mitte midagi peaaegu pakkuda seksi osas ja mehe panus on nii nõrk, et ta peaks igal juhul maksma seksi eest. valige siis mehi natuke, kulla naised!" -
mehe panus võib olla ülikõva. aga see ei muuda fakti, et neid panustajaid kindlasti rohkem kui üks. mõnel naisel vbl mitusada......ja valituks osutuvad mehed, kellel peale kuldse riistvara ning olematu lojaalsuse enamat pakkuda

"3) lihtsalt seksimine või sellelaadne tegevus ilma kinki vms küsimata on heategevus või rumalus või seda ei eksisteeri tegelikkuses."-
absoluutselt pole rumalus, kui naine jagab intiimsust oma mehega või on silmini armunud- mistõttu füüsiline aisting omandab spirituaalse kogemuse mõõtmed.
mis ei tähenda nagu oleks puhtfüüsiline nauding meeldiva võõraga kehale vähem mõnusam. aga oleks naiivne oodata, et naine ükskõik kui võimekat suvalist riista eriliselt väärtustaks.......kui tuhanded mehed valmis selle nö kandikul kätte tooma
järelikult tulebki mehel rohkem pingutada ja panustada, igas mõttes. jah, ebaõiglane ning ebavõrdne maailm- aga sama põhimõte toimib ka loomariigis, kus reeglina teeb valiku emasloom ning nõrgemad isased ilma jäävad.
inimühiskonnas kehtib see eelkõige ihnsate või materiaalselt kehvas seisus meeste kohta. samas jõukamatel isenditel on tihti mitu naist ning kari lapsi. looduslik valik seegi ja geneetilises mõttes positiivne, et ettevõtlike ning ilmselt keskmisest kõrgema IQ-ga isaste geenid saavad edasi kantud.
võib "ebaõiglase" maailmakorralduse üle viriseda, aga ega see suures plaanis miskit muuda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 16:46
Aga kes on üldse härrasmees?
Härrasmees ei tarbi naisi, kes talle ei meeldi.
Härrasmees teeb meeldivale naisele kingitusi ka siis, kui seda ei nõuta.
Härrasmehe suhtumist naisesse ei mõjuta naise elukutse või ühiskondlik positsioon.
Ei tasu segi ajada härrasmeest libekeelse rahamehega.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 16:55
Olen sinuga nõus 🙂aga..silmas on ju peetud nn. Härraseid kes maksavad, reaalsuses on see b..., nagu ka see, Et eliitprostituudid kasutavad ka taksot ja reklaamimiseks tavalisi tolguseid seega härra ja eliit on siures osas lihtsalt reklaamitrikk...e.reklaam mis müüb õhku, aga kuna on ostjaid on ka müüjaid



˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 17:13
Mõnes räpakas asotsiaalis on rohkem härrasmeest, kui klanitud rikkas valgekraes.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 17:25
Raha ei tee härrasmeheks🙂 seda teeb kasvatus ja lastetuba.. Sada prossa nõus

Häda on hoopis naistes 🙂... Exole naisena räägin nii... Aga reaalsus kahjuks on selline... Mõned emased ja kindlasti mõned isased on Lihtsalt oma olemuselt, mina olegi maailm js kõik Teie olete mulle võlgu... Ja jälle jõuame tagasi lastetuppa😅
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 17:26
"adekvaatsus" seisneb oma tõekspidamisest erineva väärastunuks kuulutamises? no vbl tõesti.
ma näiteks ei arva, et paljalt naudingu pärast seksimine kuidagi ebanormaalne oleks......pigem nagu privileeg, mida mees ei peaks enesestmõistetavalt naiselt eeldama. meeldida ja voodis vägevaid elamusi pakkuda võivad paljud mehed. ja minupärast võivad "adekvaatsed" naised nende lausrahuldamisega tasuta tegeleda, et ahnuses süüdistamist vältida. mina kedagi hukka ei mõista. lihtsalt see võrdsuse teema ja restoranis arvete poolitamine pole minu jaoks.
ilmselt vanakooli meestega ära hellitatud

tegelikkuses pole mingeid helesiniseid unistusi.
"härrasmees" lähebki prostituudi juurde end tühjendama ja pingeid maandama. ilmselgelt pole mingit tohutut sisemist respekti sellise tehingu puhul mõtet osapooltelt oodata, isegi kui naine ehedalt naudib. teenindaja jaoks on klient eelkõige kõndiv rahakott ja ilmselt jätab teda sügavalt ükskõikseks, mis karvamütsi mõtted külastaja kiimases ajus liiguvad.
narkomaan võib ju üritada end diilerist paremaks pidada. kõrvaltvaataja jaoks on nad täpselt samal tasemel ja osalevad samas tehingus.

härrasmeestega, kes massaažis käies vahekorrast fantaseerivad või proovivad selleni jõuda, on natuke teine lugu. ahvatlus on suur, aga enamasti kättesaamatu......seega ka suhtlus ja suhtumine hoopis teistsugune kui "maha-taha" kohtumistel.

kvaliteetaega eriliselt hindav härrasmees võib kasvõi päevi eskortdaami seltskonnas nautida. reisil, spaas, ooperis või restoranis näiteks, kusjuures seks ei kuulu üldse diili juurde. võimalik, et kui see siiski peaks boonusena juhtuma, hakkab härra kohe karvamütsi-teooriat oma peas arendama. aga keda see ikka nii väga loksutab, kuni džentelmen on nii käitumiselt kui finantsiliselt tasemel
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 17:37
just nimelt, rahakoti paksuse järgi ei saa härrasmehelikkust hinnata. mõni rikkur vbl suhtubki kõigisse naistesse nagu kergelt kättesaadavatesse "karvamütsidesse" kuigi endast lugupidav naine jätab matslikult käituva rahajõmmi ukse taha koos rahapakiga.
seega määravaks saab eelkõige respekteeriv suhtumine naisesse, olgu või teeseldud viisakuse näol.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 17:45
Igaüks räägib ikka sellest mis valutab kui mina ja jfjmarutlesime nn. Vanakooli mõistes siis kohale lendas see ohustatud grupi esindaja kes tundis, et vanainimestele tuleks teha korduv ajuloputus. Et ikka kohale jõuaks...

Fantaasiatest rääkides... Kui mulle algselt tundus, et taas olen kaaperdatud sinu ergutusrühma tantsutüdrukutest, siis avastasin üllatusena, et minu reiting on tõusnud.. Vähe sellest, et ainuisikuliselt end kuningannaks kuulutanud.. Lihtsalt papist kroon leidsin end olykorras kus olen häirinud ka Hiirtekuningannat kui lugeda kassitädi ankeeti.. Exole.. Millisest punktist küll neid kuningannasi kanaldatakse?.. Ja mina siis kui kõige suuremas ebasoosingus?..ausalt ei oska reageeridagi sellisele tähelepanule.. Aga lihtsalt tahaks küsida mida te kullakesed sööte... (Kassitädile SOOVITUS.. tean kes oled ja lisakilod ei ole tervisele kasulikud) seega terves kehas terve vaim ja miks mitte edaspidi väidelda 🙂( neile kellele ka minu naerunäod pinget tekitavad... Lihtsaltolen sõbralik ja empaatiline inimene🙂)
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 17:50
touch, räägi nüüd, mis sinul täpsemalt valutab ja kuidas see käesolevasse teemasse puutub? mina pole sellest veel aru saanud.
ebasoosingutest ja reitingutest sonimise jätaks ehk ikka puberteedile. see siin peaks nagu täiskasvanute sait olema?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 17:56
Räägi nüüd capri mida sa minust tahad 🙂.. Aru ma ei saa, lihtsalt suhtlen, arutlen, miks sina kogu aeg mu varvastel tallad? Just nimelt täiskasvanud inimesed...miks minu arutlused just sinu p.. Torgivad, lihtsalt arutelu võta vabalt
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 18:01
"Igaüks räägib ikka sellest mis valutab".

üritasin vaid arutleda, mis koht siis touchil nüüd valutama hakkas, peale "reitingute" vabandust, kui kellegi varbad nii suured, et ette jäid
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 18:16
qwerty, saan aru, et kohati tekib raskusi teksti süvenemisega. aga selle väite autoriks oli slave siiski, mina kõigest tsiteerisin........
ehk suudad ka minu vastuse sellele tsitaadile läbi lugeda.

touch, väga õige. ammu oleks aeg sul eesti keel ära õppida. kaua sa ikka seda seosetut mulli produtseerid, pärast endalgi piinlik.

aga reklaamist rääkides, siis see oli täitsa tasemel ja kõigile mõistetav ning võtab kenasti kokku nii touchi olemuse kui kõrgemad elusihid
ANSWER2:
2020-03-26 21:34:38
touch1 -e urruauk on kõige tihedam ja mõnusam, jään seda heldimusega meenutama
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 20:21
kvaliteetaega eriliselt hindav härrasmees võib kasvõi päevi eskortdaami seltskonnas nautida. reisil, spaas, ooperis või restoranis näiteks, kusjuures seks ei kuulu üldse diili juurde. võimalik, et kui see siiski peaks boonusena juhtuma, hakkab härra kohe karvamütsi-teooriat oma peas arendama. aga keda see ikka nii väga loksutab, kuni džentelmen on nii käitumiselt kui finantsiliselt tasemel..

Kallis Capri üks korralik härrasmees ei kola mööda iha ja ei pane suvalisi tädisi keda reklaamivad Vovandossi sugused härrad... Härrasmehed naudivad, ostavad ja saavad endale lubada parimat.. Igaüks jäägu ikka oma liistu juurde... Medaleid jagatakse parimatele
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 21:38
saidi eripära silmas pidades oleks vist veider, kui kõik siin viktoriaanlikus stiilis kostüümides või burkades end näitaksid. või olen millestki valesti aru saanud?

mõnele vist üllatav fakt. aga (härras)meestega tutvutakse ka mujal kui vaid teatud suunitlusega virtuaalses keskkonnas.
loomulikult on neid ka siin saidil. (härrasmeeste all ei pea silmas rakvere viineri liputajat, kes oma "daamile" iluoppideks avalikult raha kerjab ning perekondlike suguaktide näitamisega loodab õlleraha teenida....).

on olnud õnn kohata siin korralikke ja vähemkorralikke džentlemene, ka vägagi tuntud ning edukaid ning võiks öelda, et tihti üle harju keskmise välimusega minu kaastunne nendele naistele, kelle kogemused sellel toredal saidil jobude ja luuseritega piirduvad. aga nagu öeldakse: sarnane tõmbab sarnast
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 21:44
Kuna seksikate inimeste sait siis ,no näitame oma võlusid
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 21:52
Pääasi ise rahul, ja kas sulle ei meeldi daamide pildid, parem oleks kindlasti ise katsuda aga no kui ligi ei lasta siis paugutad pildi peale
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 21:54
qwertyle ikka härrade pildid lähevad paremini peale. see daamijutt on niisama suitsukatteks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 21:56
Mind ta kardab nagu tuld kuid qwerty me oleme kohtunud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 00:26
jah, teadmiseks kõigile naistele, kes lugema juhtuvad: mehelikke, galantseid ja erutavaid mehi võib tõepoolest ka siin saidil kohata. korralikkusega on nii ja naa........pühakuid eksib siia keskkonda vähevõitu. küll aga neid, kes ongi toredad inimesed ning osad soovivad lausa tõsist suhet- isegi kui naine pole huvitatud.
nii et mõne kibestunud tegelase vigina põhjal ei ole mõtet üldistusi teha. võib-olla vigisejas endas viga, et pole ühtki härrasmeest kohanud

ahjaa, väited põhinevad 3 ja poole aasta jooksul kogunenud reaalsetel kogemustel.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 00:50
2020-04-03 00:34:19
Kirjuta mulle Capri, aga nii et ma sulle ka vastata saaksin.
Kena ööd.

vbl kirjutakski, kui keegi aitaks kõigepealt tuhandele kirjale postkastis vastata. aga seda touchile kulmude joonistamist võib ju siingi arutada. pole nii privaatne teema
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 00:57
kui sulle tema postituste sisu eriliselt mõistuspärane paistab, siis......no comments, qwerty. oled ilmselt hingesugulase leidnud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 06:52
Jah, me kõik võtame teadmiseks...ainult mida teha nende teadmistega on see märk sinu suurest töökusest selles p....sektoris, ootad jätkuvalt ovatsioone? Või oled lihtsalt elav näide kuhu võib see töökus hoopis viia...
Näopesuks on vesi ja seep ja võib joonistada uued ...sinu puhul on tegu raskema variandiga... ajusi juurde ei joonista
Tark naine hoiab oma mehed oma ihu ligi
Isiklik elu pole mul õnneks läbikäigu hoov nagu mõnel..ja pole vajadust seda eksponeerida nagu teeb seda mõni...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 11:55
Seda rahakest peab ikka väga palju olema kui soov koos olla . Lehm teeb ikka nii nagu vasikana talle õpetatud
˅ näita rohkem ˅