Foorum
2020-04-03 11:57
Capri, kõik need pikad jutud ja argumentatsioonid tulevad maailmavaatelisest erinevusest, kus sina käsitled seksi (ja midagi seksilaadset) kaubana ja tegelikult ka iseennast siis kaubana ning mina mitte.
Sul ongi mõistetavalt vaja nimetada neid ärakasutatavaid "härrasmeesteks" ja võibolla oled iseendaga peas lepituse teinud, et äkki nad ongi härrasmehed. Tegelikult ei tee ühelegi mehele au, kui ta peab lähedust või seksi ostma.
Sellise käitumisega (tra, kus tellisime litsid ja panime) praalivad seltskonnas kiiret raha teenivad lihtsakoelised mehed. Härrasmehed pigem häbenevad oma saamatust suhete loomisel.
Tõsi, praktilistel kaalutlustel on paljud mehed valmis "pingetest vabanemist" ostma, kui sealjuures siis seksitöötajat nuumama hakata on kõigi jaoks ilmselge rumalus. Neid mittelojaalseid seksiarmukesi nimetavad tarbijad omavahel ka "puukideks".
Ja kui sa siis oled valinud oma ellu sellised jõukad ja seksuaalsetes suhetes saamatumad, samas mitteratsionaalsed mehed, siis tuleb sul nendega oma elu edasi veeta ja iseendale kinnitada, et nad on "härrasmehed" ja muidu ka vastupandamatud... aga lähedust peavad siiski ostma millegipärast.

Nagu näed, on küsimus pigem inimsuhetes, mis selle tegevusega kaasnevad. Lihtsalt sekihuvilist naist mehed pigem tunnustavad, kuid ärakasutajaid siiski taunitakse, olgugi, et see on teesklusega peidetud. Kusjuures seksitöötaja ei ole ärakasutaja. Aga kui kogu mõtteviis niimoodi laieneb, on peas nihe toimunud ja peamine erinevus on siis eelmise sajandi alguse laadne seisukoht, et naine seksib kas armastusest või raha eest. Niisama nautlemist nimetatakse kergelt halvustavalt "heategevuseks", sest see ei klapi maailmapilti.

Aga ma tegelikult ka enam ei viitsi seda ühte ja sama juttu kirjutada Seks on kaup või teenus ainult mingis erivormis!!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 12:17
"Seks-on-teenus" maailmavaade tekitab ka soovmõtlemist nagu näha. Kusagilt tekib loodusliku valiku väide ja et rikastel on rohkem lapsi.
See, kuidas valik päriselt toimub on kokkuvõetuna vähemalt raamatu jagu juttu ning inimesel palju keerulisem lugu kõigi mõjuritega, kui loomadel. Jutt käib instinktidest, populatsioonidest, väärtushinnangutest, füsioloogiast, tajumistest, ajupesust, reklaamidest, kehakeele ja välimusega manipuleerimisest, muudest peidetud sõnumitest, kognitiivsest dissonantsist, pettustest, alkoholist, valitud elulaadist jms.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 12:18
Tasuline sex ongi kaup või teenus. Sinna lisandub veel paratamatult mõlemapoolne mõtlemine, kuidas saaks vähema eest rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 12:26
Loomulikult, Moon1.
Aga, kui see vaade laieneb muule seksile ja inimsuhetele, siis on inimene peast "taksojuhiks" keeranud. Alati tööl.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 12:30
See laienebki, sest piiri töö ja eraelu vahel ei ole eriti võimalik tõmmata.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 13:11
Moon1, jälle õige! Kuigi Touch soovitab mõistlikult töö- ka eraelu lahus hoida, ei ole see just seksitöötajatel millegipärast lihtne.

Tõe huvides pean tunnistama ja tunnustama, et olen olnud elus supersuhtes orjaks Dominatrixitele, kes suutsid minuga suheldes selle piiri tõmmata. Ma ei olnud nende jaoks töö. Ja minu elu sel ajal oli orjade unistus!!

Algse teema juurde tulles on eelnevatest postitustest selgelt näha, mis probleem võib tekkida, kui hobist töö teed. Kusjuures ise keeldud seda probleemina tunnistamast ja väidad teistele ja endale, et see on valik, mida ta tegelikult ei pruugi olla.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 13:45
huvitav, et mõnele seostuvad mingid seksisaidi pajatused eraeluga. nagu väljaspool internetti üldse elu polekski minu jaoks seisneb eraelu siiski perekonna, armastatud mehe ja lähedaste sõpradega suhtlemises.

ilmselt on raske mõista, et ka kõige materialistlikumal naisel on olemas keegi, kellega intiimsust nauditakse ilma kella vaatamata või kingitustele mõtlemata. vbl mõnel ka mitu sellist "keegit".
aga pole veel suudetud siin ära põhjendada, miks peaks oma naudinguid, oma aega, energiat niisama igale lõbuhimulisele jagama?
ainult meeldivuse pärast. kui neid meeldivaid tõesti võib olla sadu ja rohkemgi.

looduslikku valikut võib eitada või sellega leppida. aga vaadake näiteks, mis toimub siin saidil.....
suvaline piltideta naise konto saab esimese 5 minutiga sada kirest pakatavat kirja- isiklik kogemus sellest ajahetkest, kui sai siia kunagi konto tehtud.
suvalise vagiinapildi peale laekub sadu kiimalisi kommentaare. isegi kui pole kindel, kes konto taga tegelikult on.
aga pole märganud, et peenisepildid naiste hulgas samasugust furoori tekitaks. pigem moosivad ainult omasooiharad mehed.

võib jahuda kognitiivsest dissonantsist, aga on fakt, et naistel tunduvalt suurem valik kui seksihimulistel meestel. võib siunata naisi, kes seda ära kasutavad.
aga ärakasutamine on ju tglt vastastikune. (see ei kehti lähisuhete ega armumise puhul, eks).
lõbujanusele mehele ju meeldiks kohtuda hubases pesakeses, kena hoolitsetud ilusas pesus naisega, nautida kõike sellega kaasnevat. naine käib ilusalongides, ostab vinge sekspesu, kasutab kallist kosmeetikat, kasutab põnevaid mänguasju ja massaažiõli, vbl pakub kohvi kõrvale konjakit ja toob hommikusöögi ka voodisse. mehepoolseks panuseks oleks mis? kohaletulemine ja erekteerunud peenis
igale naisele sellest paraku ei piisa.
paratamatult jäävad valikust välja mehed, kes seda tõsiasja ei mõista. samuti need, kellele prioriteediks on võrdsuse tagaajamine. mehelikkus ja rüütellikkus- ehk vanamoodsad väljendid, aga mõne jaoks reaalsed käitumisnormid. olgu või "teeseldud" härrasmehelikkus, ikka parem kui sulaselge labasus ja ihnsus.
kõigil arvamustel on õigus olla- nagu touch tabavalt mainis
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 13:52
slave, kui kellegi valik sind häirib või ei vasta sinu põhimõtetele, ei tähenda, et see oleks valijale "probeem" või valikuvõimaluse puudumine.
probleem tundub olevat siiski neil, kes ei leia piisavalt tasuta intiimsust või domineerimist pakkuvaid naisi....
väga paljud usuvad pigem, et hobi ja töö ühendamine muudab elu nauditavamaks. enamusel see võimalus paraku puudub. aga see pole ju minu süü
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 14:11
Slavetodomme võttis kenasti kokku mõtte, miks sa ei suuda sellest mullist välja astuda, lihtsal põhjusel, sest sa ei mõista mida sa loed ja vahel tundub , et ka seda mida kirjutad.. loomulikult pole sa süüdi, süüdimatust ei saa süüdistada... lihtsalt tuleta endale meelde kasvõi vahel maailm ei pöörle ümber sinu ja maailmal on sügavalt savi sinu fantaasiatest ja haigest eneseimetlusest...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 14:21
touch, maailmal võib minu fantaasiatest savi olla. aga tundub, et sinul on kinnisidee nende mutta tampimisest- eks sa ise tead paremini, miks loodad sellest rahuldust leida
iga lill vajab päikesepaistet ja naine imetlust. päris ausalt, mul seda päikest vahel liigagi......nii et pigem üritaks enesekriitiliseks jääda
absoluutselt ei arva, et minu maailmanägemus oleks ainuõige.
ainult paneb imestama, miks mõnel seda hirmus himu väärastunuks tembeldada ja muul viisil halvustada. rohkem tolerantsust ja vähem võõraste maailmade hukkamõistmist ning üleüldist ussitamist, kallid kaaskodanikud!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 14:22
See mingi seksisait on siin olevatele isikutele osa elust, mitte tükk väljaspool elu.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 14:37
Mul isiklikult on täiesti savi sinu fantaasiatest mainisin ju, et vastken sind kui loodusnähtust või õigem oleks öelda loodusõnnetust läbi aastate...püüan lihtsalt mõista miks naine kes on rahulolematu oma keha üle ja ainus viis saavutada enesekindlust on oma keha täis toppida silikooni ja botuliini
Fantaasiatest rääkides, oled ju teemas..
Kui sind nüüd sellest silikoonist ja botuliinist tühjaks lasta ja kätte anda tükk seepi huvitav mida peegel näitaks..
Seega ela kuidas tahad aga sul on üks rumal komme oma haiglase eneseimetluse najal halvustada teisi...ja sellistel juhtudel tekib kiusatus sinuga väidelda..nii lihtne see ongi..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 14:40
Tegelikult mulle caprichosa meeldib. Ta on külmavereline ärinaine, kellel on marketing väga hästi läbi töötatud ja paika pandud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 14:51
touch, miks sind peaks häirima võõra inimese keha või kellegi imetlus või rahulolematus selle suhtes? kas omaenda keha ja isik tundub kuidagi kaunim, kui üritad teisi maha teha....küll rumalaks ja fantaasiavaeseks nimetades ja muul viisil? mil moel need sinu botuliinifantaasiad sind õilistavad või üldse siia teemasse puutuvad?
mina muide elangi, kuidas tahan. ükskõik kui rumalaks või väärastunuks suvalised kiibitsejad seda ei nimetaks. aga see just kiibitsejatele rahu ei annagi nagu näha

ning erinevalt touchist ei tunne haiglast vajadust kellegi välimuse või valikute mahategemiseks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 14:57
"reeglina lastakse sellised ärid kas põhja või kaaperdatakse."

" vot kui tal veel ajud oleksid oleks ta suisa kulda väärt"

touch jätkuvalt sõiduvees, ikka "sõbralikkuse" ja "empaatia" lainel, ainult mürgihambad jäävad paraku nüriks nagu ikka
ja saidi meeskasutajad kirjutavad murelikult postkasti, et mis põhjusel proua touch1 vagiinavihast pungil on...........polegi osanud neile adekvaatset vastust anda. äkki siin foorumis keegi teab?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 15:03
Kui mugav on elada selekteeriva mäluga ..mida ei mäleta pole olnud..mäluprobleemid? Lülitada sisse loll ja elada edasi

Kui uskuda targemaid raamatuid, siis see sinu unustamine (dementsus) ei tekita ainult mäluhäireid vaid inimene muutub ka isiksusena tundub, et nii ongi
Erinevalt sinust mäletan ma väga hästi sinu etteasteid ..ka enda suhtes ja sa kindlasti ei usu, et siin on paljudel kes sind hea sõnaga meenutavad kellest oled üle sõitnud süüdimatult loomulikult
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 15:10
No sinu hambutud väited on kindlasti minu mürgihammaste kõrval vaid lödistamiseks võimelised
Miks peaksid mehed sinult minu kohta küsima või tegeled müügi kõrvalt nüüd ka nõustamisega ja oled avanud nutunurga vaevatud ja räsitud meestele
Oled tõesti super ..ja kõike seda veel perekonna kõrvalt
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 17:47
Jah, tänu temale see sait hinges püsib.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 18:01
ma ei tea, kas mehed siin kangestuvad või jäigastuvad. aga vagiinavihas pole iseenesest miskit uut ega enneolematut. ükskõik mis mõttekäikudega proovitakse oma mürgipritsimise vajadust varjata või ilustada

Keprik, Tai kuningriigis on iga valge mees kuningas, sest valge nahavärv seostub kohaliku jaoks automaatselt paksu rahakotiga. Eestis vaevalt et sellist olukorda kunagi tekib. seepärast ongi naistel piisavalt valikuvabadust igas mõttes. kindlasti ka rohkem äraelamist võimaldavaid töökohti valida kui Aasia naistel.
minu tutvusringkonna teenindajad pole kunagi maininud, et keegi oleks laamendama või mööblit aknast välja loopima hakanud.
pigem esineb rohkem sellist vaimset vägivalda........kui külaline üritab kokkulepitud piire ületama hakata, lisateenuseid või lausa ööbimist nuruma jne. seejuures käitub viisakalt, aga teenindajas see ilmselt rõõmu ei tekita, nagu ka soovi kohtumist korrata.
kas hoiatustest kontodel kasu on? no loota ju võib.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 18:06
no mina nt ainult misterJ geniaalsete vahelepiiksatuste pärast siin saidil käingi. mis mõtet oleks muidu üldse sisse logida
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 18:19
Keprik vana pugeja, ise sa kangestud!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 18:35
"...lõbujanusele mehele ju meeldiks kohtuda hubases pesakeses, kena hoolitsetud ilusas pesus naisega, nautida kõike sellega kaasnevat. naine käib ilusalongides, ostab vinge sekspesu, kasutab kallist kosmeetikat, kasutab põnevaid mänguasju ja massaažiõli, vbl pakub kohvi kõrvale konjakit ja toob hommikusöögi ka voodisse. mehepoolseks panuseks oleks mis? kohaletulemine ja erekteerunud peenis.."

Noh, härrasmehed, tunnistage üles, kes Caprile sellise trauma tekitas ja talle Kepriku poolt kirjeldatud "kindla suuna" andis?!

Et siis niipea kui ei maksa, oled kohe ülalkirjeldatud tüüp?
Läheb nende legendide hulka, et naised lusti pärast ei seksi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 18:42
loomulikult, slave......kes julgeb sulle vastuvõtmatust vaatenurgast asju näha, on vana pugeja väärastunud ja ebanormaalne nagunii....

Keprik, kui jätkub julgust "pugemiseks", pole ka teatud 2+ reaalsed panustamised välistatud
aga tore kui pisike diskussioon nii suurt rahuldust pakkus. ilu mõtestamine läbi ingellikkuse on ilmselt ajast ja arust. vähemalt siin teemas,
kus loomuse tõeline olemus ehk ärapanemise poole püüdlemine "sõbralikkuse" kesta alt nii avalikult presenteeritud.
minus puudub endiselt kaklemise või kellegi mustamise soov.
aga mõistan kui mõnel daamil puudub võimalus oma negatiivsust muul moel või kusagil mujal välja elada. vbl aitaks kui koju paar korralikku piitsa ja alandlikku orja hankida? sellist, kes jumaldamist ka tegudega, mitte ainult sõnadega tõestavad.

maailmavaatelistest erimeelsustest võib minupoolest edasi jaurata
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 18:55
slave, paljudele naistele ilmselt tavaline reaalsus, mitte trauma. mida osad mehed peavad ainuvõimalikuks normaalsuseks.
kindlasti on iga naine mingil eluperioodil "lusti pärast seksinud", lõbujanusele mehele restoranis või reisil seltsi pakkunud jms.
küsimus on vaid selles, et kui neid meeldivaid lõbujanuseid mehi on rohkem kui üks või paar tükki, hakatakse juba valikuid tegema.

oletame, et mehel oleks paarsada naist, kes kogu aeg lusti pärast seksida tahaks või niisama aega veeta. kõigiga ei jaksaks ju, parimagi tahtmise juures. kõik naised oleks omamoodi armsad ja seksikad......aga üks naine nt kingiks mehele sünnipäevaks auto või teeks luksusliku reisi välja, seega panustaks rohkem. kui mees nüüd eelistaks selle panustaja seltskonda teistele naistele, oleks loomulikult ahne mammonaori ja kuuluks üleüldisele materdamisele, eks. aga tegelikult on igaühe sügavalt isiklik asi, milliseid valikuid elus teha. miks peaks kõrvalised isikud sellele valuliselt reageerima??
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 19:01
"On öeldud, et inimene ei saa elada südameta aga ajudeta tuleb välja, et saab"

touchi sõnavõtud tõesti kinnitavad seda väidet. ja omaenda perest ning kodust võib ta siin vestelda kui maailmavaateliste diskussioonide peale hammas ei hakka. kellel haiglane uudishimu minu eraelu vastu, võib külla tulla ning täieliku ülevaate saada
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 19:05
Keprik, vaest elu võib kompenseerida ka rikka mõttemaailmaga. mõnikord.
....ja unistamine on ju ilus tegevus, see küll kellegi perekondlikke väärtusi kahjustada või kõigutada ei tohiks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 19:26
millistest konkreetsetest minu tegemistest sa oled siin keskkonnas teada saanud, touch? kui fantaasiad kõrvale jätta.
piisab, et korraks mainida, et postkast täis ja igaühele privaatselt kirjutada ei näe mõtet- isegi kui seda foorumis palutakse- ja mõni Å¡aakaliproua saab kohe Å¡oki ning kujutleb hirmsat eneseupitamist ja muud sadat surmapattu. kardab ilmselt kadedusse suremist ka nagu näha pigem on see probleem kui ei jaksa kirju läbigi lugeda, mis siin kadestusväärset peaks olema üldse? minu tutvusringkonnas leidub muide naisi, kes on omanud sekretäri. on mõtet sellise pisiasja peale istuli kukkuda ja vahutama hakata?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 02:17
Asjaarmastajast - gigoloks

See on täitsa reaalne vôimalus
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 16:46
Ma üldiselt aktsepteerin teiste arvamusi, kui nad kinnitavad neid iseenda suhtes ja ei püüa teistele laiendada. Selliseks päris väärastumiseks pean seda, kui hakatakse propagandat tegema oma kiiksu tarbeks. Olgu see siis BDSM, homoseksuaalsus või tasuline seks.

Enda kiiksu pean ma piisavalt väärastunuks ja ebanormaalseks, et seda teistele peale ei suru, kuid asjast huvitatutega suhtlen heameelega.

Seega, kui edastate jõuliselt sõnumit: "mehed, siist ei saa tasuta mitte kelleltki midagi" ja "valikut on nii palju, et vaatan rahakoti paksuse järgi" siis ma pole nõus ja oponeerin.

Arvestades kõike, on naiste hulgas hinnatud terve, seksiks võimeline, treenitud kehaga, mõistlik, kaine, puhas ja vähemalt keskmiselt intelligentne ja majanduslikult ratsionaalne mees. Alates ühest hetkest ületab sellise mehe puhul naistepoolne pakkumine kohe kindlalt nõudmise, eriti kui mees on julge ja tegus. Ja siis teevad need naised kibekiiresti ka hubase pesakese, kuhu selline mees meelitada ja tal olemine mõnusaks teha. Ning selles pole lõpuks midagi väära, kuni mees ise bimboks ei muutu sellest tähelepanust.

Teisest küljest on mul tegelikult ka kahju, kui Capri näiteks on pidanud kohtuma sellise nahaalsusega nagu kirjeldas ja sellest kujundanud arvamuse meeste osas üldisemalt.
Ometi ei mõista ma, miks ikka ja jälle kordub halvustavalt väljend "lõbujanus mees" ?! Nagu siis mees olles lõbujanus ei panustaks koostöösse? Ja nagu naised ei oleks lõbujanus?! Krt, on küll ja mitte vähe ju!!!
Vahest on siin ikka küsimus selles, et käsitledes seksuaalseid asju teenusena, ei kohtugi naine nende meestega, kes seksis ainult tarbimist ei otsi....? Maksavad ja tarbivad. Turumajandus.

Asjaarmastajaks gigoloks? Ei kujuta ette!

Siin Capri kirjutas, et hobist öö tegemine on lahe... Praktikas läheb enamasti nii, et kaotad hoopis hobi ja jääb töine kohustus.
Hobi on ainult siis tore, kui sa ei ole sunnitud seda tegema.
Ja kui mehel huvi pole, siis aitab paremal juhul "gigolot" veel tablett, kui seegi ja mitte pikaks karjääriks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 18:48
"Seega, kui edastate jõuliselt sõnumit: "mehed, siist ei saa tasuta mitte kelleltki midagi" ja "valikut on nii palju, et vaatan rahakoti paksuse järgi" siis ma pole nõus ja oponeerin."-

slave, kindlasti saab kelleltki midagi ilma kingitusteta, mõni naine vbl maksab pealegi ainult, et oleneb mida ja ilmselgelt mitte igaühelt...
ega siis minu nägemus laiene automaatselt kogu maailma naistele.
valikut on tõesti, oponeeritagu või mitte. loomulikult ei määra ainult rahakoti paksus. IQ, üleüldine viisakus ja galantsed maneerid ikka ka.
võib minu seiskohti väärastunuks nimetada, ega see midagi muuda. mina ei nimeta "teisitimõtlejaid" ebanormaalseks.....nt neid, kellele piisab enda ja mehe ärarahuldamisest ning muul viisil hoolitsust ja hellitamist ei pea vajalikuks.
väärastunud on mu meelest isik, kes oma käitumisega kellelegi otsest reaalset või soovimatut füüsilist kahju tekitab.......
mitte inimene, kes oma elu minu mõttemalli järgi ei sea.

"Alates ühest hetkest ületab sellise mehe puhul naistepoolne pakkumine kohe kindlalt nõudmise, eriti kui mees on julge ja tegus. "-

slave, kas sinu puhul on see hetk juba kätte jõudnud? ainult aus vastus on aktsepteeritav


"Teisest küljest on mul tegelikult ka kahju, kui Capri näiteks on pidanud kohtuma sellise nahaalsusega nagu kirjeldas ja sellest kujundanud arvamuse meeste osas üldisemalt."-

eks ikka satutakse elus vahel nahhaalidega kokku ja tehakse suure armastuse ning kire nimel suuri asju, mida hiljem kahetsetakse. ega see tähenda, et terve elu peaks sama käitumismudel toimima.....


"Ometi ei mõista ma, miks ikka ja jälle kordub halvustavalt väljend "lõbujanus mees" ?! Nagu siis mees olles lõbujanus ei panustaks koostöösse? Ja nagu naised ei oleks lõbujanus?!"-

see "lõbujanu" pole üldse halvustavas kontekstis välja toodud. pigem pidasin silmas mehi, kellel pole naisele peale kvaliteetse sugulise rahulduse muud pakkuda. kes nt restoranis ka sendipealt arvet poolitavad jmt ebarüütellikkus.
naised võivad vägagi lõbujanulised olla. aga ilmselt neil jah rohkem valikut, kellega seda janu rahuldada. ning milliste kriteeriumite järgi valikuid tehakse, peaks juba igaühe isiklik asi olema. või siis mitte?


"Asjaarmastajaks gigoloks? Ei kujuta ette!"-
aga miks mitte? välimus ja stiili sul ju on, slave. tõenäosus, et mõni kibestunud tädi tuleb ahneks ja väärastunuks sõimama, on muidugi olemas


"Hobi on ainult siis tore, kui sa ei ole sunnitud seda tegema."-

just nimelt. eriti tore kui hobi muutub tööks paljude erinevate valikute käigus. kuni maandud nö õige asja juurde ja mõistad, et miskit muud ei tahakski teha. vähemalt järgnevad kümmekond aastakest
ilus ilm muide täna. loodetavasti paistis päike ühtmoodi mõnusalt nii väärastunute kui normaalsete peale
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 18:54
Pead poisi uksel vahti?
Su neitsina
viib sängi ta,
seal aga sa
saad selles nimest lahti.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 19:37
Väga elav arutelu
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 10:09
Vastan, kui Perenaine loa annab.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 11:25
kas touch pani vastamisekeelu peale?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 12:18
monoloog on tore asi, olgu või mõttelage kaagutus närvilise kana poolt aga minu küsimus oli siiski suunatud slavele.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 12:35
loodetavasti naudib kogukond siis kaagutaja monoloogi sama palju kui slave'i sisutihedaid, kuigi suhteliselt loogikavaeseid üllitisi
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 14:55
saan aru, et elulise tähtsusega küsimus, qwerty. aga kui keerad pea viltu, et pilte igast nurgast vaadata, siis sul ilmselt üks pool alalõuast madalamal kui teine. taipad mu mõttekäiku?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 15:30
Keprik, mis teha kui mõne kanakese fantaasiad nii lennukad, et iga nurga taga nähakse tonti ja igas vestluses seksi küsimist või pakkumist

minu varbad täitsa terved ja muud kehaosad samuti, tänan muretsemast. küsimusele vastamine ei tee nagu kedagi haigemaks vist...või on qwerty poolt mingit ekraani läbivat nakkust oodata?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 17:12
pidasin küll silmas pigem seda, et rikka mõttemaailma ja tühjade taskutega kodanik ei pruugi ilmtingimata õnnetu olla- oleneb prioriteetidest, eks
pole ka üheselt tõlgendatav, mida härra Keprik mõtles "ihuhäda" all.....kas seksuaalsetest pingetest piinatud keha või välja väänatud pöidla vaevuseid
touchi puhul igatahes piisab ilusasti palumisest.....no tore kui nii lahkeid naisterahvaid leidub

ma paadunud kapitalistina kaaluksin asja ja ilmselt käiksin välja vastastikuse abistamise pakti. maamees teeks tasuta minu kodus remondi näiteks. või paneks väikese suvila püsti ja lõhuks riidatäie puid ära. ega siis minagi kade poleks omalt poolt abistamisega

rakvere viineri imetlemist, qwerty?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 17:28
kes siin sõimanud on? qwerty, kui sulle minu figuuri ebatäiuslikkus kogu aeg ette jääb, on ju ootuspärane, et mõni sinu kehaosa ka luubi alla võetakse- et paremini näha oleks
materjali suhtes jõuaks kindlasti mõlemaid pooli rahuldavale diilile. kui ainult püstipanijat oleks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 17:34
MisterJ ju ütles, et oled iha alustala ja meil lihtsurelikel on ju ometi õigus teada millistele taladele me toetume..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 17:58
Mina lasen heameelega oma keha seksuaalsete piirangutega piinata, kuid ma pole kindel, et teised ka seda taotlevad

Jah, Touch ütleb oma orjale, millal ori rääkida tohib... Erinevalt osadest siin jätkub Tal viiskaust ka kirjadele vastata.

"saab kelleltki midagi" on jälle selline üleolev suhtumine mittetasulistesse, kahjuks. Tasulised on ok ja mittetasulised on ok. Kui siinkohal konsensus tekib, oleme sammu edasi teinud.

Väärastumiseks nimetan ma pigem mõttemaailma, mis on mingil põhjusel tekkinud ja sätestab, et kõik hea on raha eest. Pigem on elus vastupidi, et kõik, mida raha eest saab on odav. Ok, nii öeldakse, kuid mõnikord annab lisakulu, mis ei ole suunatud kellegi ahnuse nuumamisele, natuke häid toone juurde vajalikus suunas.

Minu elus pole seda etappi, kus naiste nõudlus oleks hüppeline. Seda lihtsalt seepärast, et afisheerin ennast ausalt, ehk siis perverdina.

mul pole sellest midagi, kui mind väärastunuks nimetad. Aga ma püüan vähemalt ka teisi inimesi mõista.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 21:49
milleks padruneid, qwerty? püssi viskasid ju kohe põõsasse kui reaalsele püstipanemisele jutt läks
no sinu "ideaalse" kere kõrval ei paista ükski naine perfektne, seepärast tunned pidevat tungi vigu otsida....aga see sul vist pigem psühholoogiline probleem.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 22:28
Keprik, loomulikult on isegi genitaalidele mõtlemine fui, "korralike daamide " jaoks. mis siis veel puudutamisest rääkida. vbl sellepärast teab mõni kanaproua rääkida, et isegi 7 pika aasta jooksul pole ühtki "korralikku härrasmeest" siin kohanud. või lihtsalt halb õnn, et puha matslikud kuked ette sattunud
ja mida vähem kellegi amet kanakest puudutab, seda rohkem kaagutamist antud teemal

pole kindel, kas vastastikuse abistamise paktile rajatud suhted või kohtumised tingimata välistavad selle rikkaliku mõttemaailma.
just nagu kingitusedki ei välista kinkija seltskonna nautimist

slave,
asi pole viisakuse vaid pigem puhtfüüsilise jõudluse puudumises. aga keskendusin nüüd spetsiaalselt sinu alandlikele saadetistele. ainult 20 päeva pidid vastust ootama. viisakas oleks selle eest tänulikkust üles näidata.

"Tasulised on ok ja mittetasulised on ok."-
no seda olen kogu see aeg üritanudki selgitada, et mõlemad variandid võiks nagu ok olla! aga miskipärast pidasid vajalikuks minu seisukohti väärastunuteks nimetada...............
miks peaks üleolevalt suhtuma, kui keegi puhtalt kire, armumise, lõbu pärast erootikat naudib? absoluutselt mitte.
ainult et mõnede jaoks see pigem nagu läbitud etapp. mis tähendab, et eksisteerib üks privilegeeritud mees ja ülejäänud härrased, ükskõik kui meeldivad nad poleks, võiks peale naudingute midagi muud ka pakkuda.
kellele see tundub väärastunud põhimõte, võiks ju oma arusaamade järgi elatud elust rõõmu tunda. milleks süüdistada ebanormaalsuses maailmavaateliste erinevuste pärast?

raha või muud materiaalsed hüved ei pruugi muide muuta mis iganes tasandil suhtlust halvamaiguliseks. seda muidugi juhul, kui mõlemad osapooled toimuvat ja teineteist ehedalt naudivad.
igasugustel konveierkohtumistel ehedus muidugi kaob või muutub nö rutiinseks. aga harvem kohtumine ning personaalsem lähenemine külalisele eeldab tema poolt suuremat panustamist- loogiline, eks. seepärast on natuke eluvõõras väita nagu materiaalne kingitus midagi juurde ei annaks või lausa ära rikuks.

aga naiste nõudluse asemel on pigem ikaldus? paljudel pervertidel jääksid ilmselt fantaasiad realiseerimata, kui poleks nõus Emanda aega soliidselt kompenseerima. see on ju reaalsus või ma eksin?
kes oleks siis "normaalsem", ahne Perenaine või ihne ori?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 22:43
lugupeetud kana pole vist kuulnud, et vähemalt ühele vestluspartnerile vastamist võib dialoogiks pidada. ja loomulikult jätkab energiliselt iseendaga kaagutamist
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 22:46
parem puhu proua kana rosinaajule jahutavat tuult peale, muidu läheb veel intensiivsest diskussioonist iseendaga kärssama
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 23:31
Sa qwerty nutsid ennist, et silikooni võiks rohkem olla. Jõudsid juba pisarad ärakuivatada, kuulsid vist, et Hiinas olla silikoonvittude tootmine jälle käima läinud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 10:18
Kadedus ja kibestumine ei ole loomulikud tunded, mis lõbujanusel naisel olema peavad.
Kasvatus ja moraal võivad olla küll vagurusele suunatud ja siin peab hedonist suutma mõnest asjast lahti lasta.

Näiteks mina suudan oma egost lahti lasta ja olla erutunud ja tänulik, kui mind pihkuriks ja tallaaluseks nimetatakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 11:22
tegelikult on igasugused tunded loomulikud. ilmselt ka kibestumus, mis väljendub püüdlustes materdada neid, kes elu vabamalt võtavad ja elavad oma moraali, mitte naabrinaise arvamuse järgi.
aga kuidas kadedus üldse siia teemasse puutub? et kes peaks kelle peale kade olema ja mis põhjusel?

kummaline igal juhul, kuidas slave kurtis siin nn mammonaorjade au ja lojaalsuse puudumise üle. samas tunnistades, et tal endal need omadused puuduvad.........kas pole natuke silmakirjalik nõuda teistelt voorusi, mis ka sinust endast kauge kaarega mööda käinud?

üldse kogu see müüdavuse teema on üks suur silmakirjalikkus. reaalses maailmas on kõigel hind. pakkuge neile mammonaorjade siunajatele miljon eurot ja ilmselt 100% oleks nõus mitte ainult seksiks vaid tunduvalt "amoraalsemateks" või kriminaalseteks tegevusteks......
enamusele piisab ka kõvasti väiksemast summast põhimõtete kiireks muutumiseks. eriti kui rahale lisanduks seksuaalne nauding.
teoreetikute mullipuhumised inimloomuse olemust ju ei muuda.

loomulik, et ori suudab oma egost lahti lasta ja taldade lakkumise võimaluse eest tänulik on- see kuulubki orjaks olemise juurde.
kui ori näitab tänulikkust ka reaalselt ja materiaalselt välja, mitte ainult mängult, on tal kindlasti rohkem võimalusi Emandate leidmisel ning fantaasiate realiseerimisel. või ma eksin?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 14:50
minu vahe on motiivis. Raha motiivina au ja lojaalsuse jaoks on räpane, sest alati on keegi, kes suudaks ära osta ja üle pakkuda. mina olen lihtsalt lits

Müüdavuse näide on tüüpiline mittetoimiv. Kui sulle makstakse ebareaalne, praktiliselt ulmeline summa, siis lööd inimese ka maha jah? Kas oled sellepärast reaalses maailmas mõrtsukas? Ja nii ei ole ka teised naised prostituudid.

Kui ori hakkab oma tänulikkust materiaalselt pakkuma, siis on see eriliselt ebaviisakas. ma tean Dominaid, kes selle peale väga solvuvad, kui neid prostituutideks peetakse. Tuleks ikka selgelt vahest aru saada!
Pealegi, ebaharilike või isegi vastikute fantaasiate teostamiseks lepivad need perverdid mõnikord olukorraga, kus prtneri jaoks on tema soovi täitmine ebameeldiv ja see tuleks kompenseerida. See on tegevuspõhine kiiks. Aga kui partner samamoodi naudib, siis ei kuulu tasumine asja juurde.

Seal, kus kogunevad lihtsakoelised rahuldamata mehed, hakkab vohama litsindus.
See keskkond siin pole erand.
Ometi on see nii väike kõvermaailm, et saab iseenda järgi veel kõveramaks väänata. Eriti, kui see on materiaalselt kasulik! Niisama tähelepanu saamiseks ei olekski keskkonna muutmine sedavõrd räpane motiiv.
Kuidas see muutmine avaldub?
Näiteks selles, et hakatakse mõisteid muutma ja väänama, et pehmendada ja kasu saada.
Mõiste "kingitus" ei tähenda ju tavapraktikas mitte sugugi tasu!
Kui inimene ei soovi seksi eest raha maksta, siis ei ole see üldse ihnus!
Kui inimene saab vahekorrast naudingut ja teeb seda meeldiva inimesega, kuid lisaks küsib veel raha, siis on see ahnus.
˅ näita rohkem ˅