Foorum
2019-12-01 11:04
Huvitav, kas ongi nii, et keskmisest enam seksist huvituvad ja lahedamate fantaasiatega ja kompleksivabamad naised jõuavad varem või hiljem teenusepakkumiseni?
˅ näita rohkem ˅
2019-12-01 17:48
Mina just arvan, et see on välistatud. Muidugi kui teenusepakkumine ise pole üks fantaasiatest.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-01 22:38
mida kenam naine seda vähem ta ju otsib midagi stabiilset või noh, mõni lollike võiks ju olla, selline kes ära armub ja tähed ja kuu taevast alla toob, noh niikaua kuni naisel on igav või pole paremat võtta. kui on kena välimus, atraktiivsus, siis leiab suhte igalt poolt, ega sellised ei hooli ka ühestki mehest või kui, siis samasugusest mitte hoolijast. kõik igatsevad neid keda kätte ei saa, kõik keda kätte saab on igavad, välja vahetatavad jne.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-02 11:46
Kui elus on ühe korra juba raha küsitud, siis edaspidi see raha küsimine või teenusepakkumine muutub automaatseks. Teistmoodi seks natuke maksab ka. Kui sadomaso teema on, siis need riided ja värgid maksavad, kui soovida olla veel ägedam, peaks kusagilt raha tulema. Naistel raha küsimine käib kergelt, ka abielus olles
˅ näita rohkem ˅
2019-12-02 11:47
Naistel natuke lihtsam ka, kui sina ei maksa, maksab keegi teine. Valid või oled ilma.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-02 16:26
Teenusepakkujad pole vabameelsed, nende meeled on kinni rahas.
On naisi, kes valmis raha eest tegema kõike, mida mees soovib. Ise küsimus on, et kui paljud neist ka naudivad seda mida teevad või naudivadki vaid raha mida selle eest saavad.
See on nagu tavaline tööl käimine. Kui paljud meist naudivad oma igapäevast tööd? Enamasti tehakse seda vaid selleks, et elatist teenida. Siin on erandiks loominguline töö, kus tegijal on tähtsam tulemus, kui raha.
Näiteks, kui kunstniku juurde tuleb kaunis naine ja tellib endast portree. Kunstnik, kes on naise ilust vapustatud, teeb kõik, et seda ka lõuendil näha oleks. Ta teeks seda samasuguse kirega ka ilma rahata, aga kui makstakse siis loomulikult võtab ta raha vastu.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-02 21:08
Kuidas sa tead mida nemad mõtlevad? Inimestel on üldiselt tujud ja tunded, kord ollakse rahul, kord ollakse pettunud. Kui keegi viskab rohkem tippi, siis ollakse sillas, kui vähem või üldse tehakse tünga, siis ka tuju mossis.
Sa oled vist elanud ikka väga igavat elu, isegi töö pole fun ja lahe olnud, teinud ja elanud ainult rahapärast siis?
˅ näita rohkem ˅
2019-12-02 22:31
On ka minul olnud helgemaid momente, kus öösel ei saa und, sest pole teada, kas poolelijäänud töö laabub nii nagu planeeritud, aga enamasti on olnud ikka vaid tuim töö hommikust õhtuni selleks et raha teenida. Ei saa kurta, et see töö mind poleks huvitanud või et ma poleks olnud sellega rahul, aga päevad olid ühenäolised ja rutiin tapab naudingu.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-03 00:05
hahaaaa, nojaa, siis pole sul elus olnud võimalik elada nii nagu sa soovid. vbl järgmises elus on rohkem õnne. ma vaatan ühe tüübi striimi, ameeriklane, reisib mööda maailma, vaatajad donavad teda ja ta on rahul. elab nagu ise tahab, täna püüab aussis kala, kui viisa saab, siis läheb kondab jälle tais. elab nagu elu on antud, kontoritööst loobus, oli muidu mingi programmeerija vms. nii et elama peab nagu ise tahad, kasvõi chaturbates showd tehes. teenid raha, lõbu ka. kui kisub igavaks, teed elus midagi muud.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-03 08:01
On üks ilus idamaine õpetus:
Kui tahad olla õnnelik päeva, siis joo ennast purju. Kui tahad olla õnnelik aasta, siis võta naine. Kui tahad, et õnne jätkuks kogu eluks, siis hakka aednikuks.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-03 19:43
Issand kui igav sa ikka oled, oma mõtlemine puudub täielikult.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-03 20:00
Aga sa proovi ise kah mõelda, on kohe elu palju huvitavam.
Ma võin küll eksida, aga minuarust oled sa see, kes kunagi ammu väitis, et sinu jaoks on naine ainult abivahend rahulduse saamiseks. Sellise mõttemalli korral ongi ju vaid teenusepakkujad need õiged naised. Teistega tuleb liiga palju vaeva näha, et seda rahuldust kättesaada. Selle asemel võib näiteks jõusaalis kangi venitada ja ilusatele poistele meeldida.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-04 15:50
Ma ei mõelnud siinkohal, et mis saab naisest, kes on hakanud teenust pakkuma... On selge, et ta muutub ja mitte paremuse suunas.

Mõtlesin, et miks (ja kas tegelikult) on selline trend olemas, et paljud vabameelsemad ja seksuaalsemad naised ühel hetkel otsustavad raha küsima hakata. Ja mitte BDSM seadmete rendi jms eest vaid ikka konkreetse seksuaalse naudingu pakkumise eest.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-04 17:47
Mida kenam naine, seda rohkem ta stabiilsust ja kindlat võrdväärset(ka välimuselt) partnerit otsib. Eriti just vabameelsed. Nemad suvaliste juhupartneritega ei lepi, jäävad kas uhkelt üksi või siis valivad nn teenusepakkumise tee.
Millegipärast Eestis on just kenamad naised vallalised
˅ näita rohkem ˅
2019-12-04 21:38
Kui üksi, siis iseloom nii sitt. Ükski mees ei kannata preilit välja
˅ näita rohkem ˅
2019-12-06 09:31
Suhtleine. Nõudlikute preilide jaoks on üldiselt olemas orjad Üldiselt...

Kusjuures "nõudlik preili" all ei mõelnud ma raha küsimist
˅ näita rohkem ˅
2019-12-07 12:59
Mehed on ju tarbijad, tarbijatele tuleb müüa oma annet. Odavat või tasuta asja ei hinnata.
Tuleb fantaasia mujale suunata, teise valdkonda.
Fantaasiad tapetakse.
Kolm võimalust.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-08 08:35
Mehed ei ole tegelikult suuremad tarbijad, kui naised.
Minu jaoks võrdsustuvad lihtsalt paugu lahti ajajad ning raha küsijad.

Lõbutsejad on level up.

Küsimus on selles, miks lõbutseja alla kukub.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-08 10:35
Edukultus mürgitab aju. Ohte aga ei tajuta. Päris palju juhtumeid kus klient on tapnud eskordi ameerikas.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-08 11:58
Äriidee, iseloomu omadus.
Wow, olen tegija, miks mitte teenida.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-07 21:03
Jah, nõus eelmisega- miks mitte teenida sellega, mida hästi oskad. Teisalt on see kurb.

Kui tulla siin, Ihas välja ideega, et tahaks rollimängu, kus mind ostetakse, siis tõenäoliselt mitte keegi ei usu, et see 1kordne on. Olen proovinud ääriveeri vihjata ja siis on kohe mehe poolt tõrge- aga sa ju ei taha "kingitust". Isegi kui seletada rahulikult ja korduvalt. Keegi ei usu kahjuks. Ja nii on see rollimäng seetõttu mängimata jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-08 02:09
miks see kurb peaks olema, kui teenistus sõltub oskustest ning normaalselt äraelamisega kaasneb nii nauding kui lõbutsemine?
mehed on kohe päris kindlasti suuremad erootikaturu tarbijad kui naised. ja mitte ainult siin saidil....
aga intelligentsematelt härrasmeestelt eeldaks siiski, et tehakse vahet torutühjenduskonveieri liinitöölisel ning ehedat mõlemapoolset mõnu nautival profil.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-08 10:20
Qwerty aga.. Mees on ju ka inimene,kui oma naine viskab vaid sellili siis peab hellusi otsima mujalt
˅ näita rohkem ˅
2020-03-08 10:29
Ja siis hakkadki sellise mehe käest raha küsima?
˅ näita rohkem ˅
2020-03-08 10:30
Mees maksab ju ise,oma südametunnistuse järgi
˅ näita rohkem ˅
2020-03-08 12:30
no nii ongi, kiisuke. muide härrasmees toob ise kingituse ja peab seda elementaarseks viisakuseks, et mitte tühjade kätega külla minna......eriti kui veel eriliste naudingute ootus on, mida näiteks kodus ei pakutaks ükskõik millise summa eest

qwerty, kas sa emakeele kursuse peale pole mõelnud? eesti keeles sõna "massaas" paraku ei eksisteeri.
aga kindlasti eksisteerib hulgaliselt daame, kes elavad mõnusalt ära ilma massaažikursustesse investeerimata. diplomid seinal tipptasemel sooritust tegelikult ju ei garanteerigi. olen ise saanud erakordselt tundetu ja ebameeldiva kogemuse kõrgelt koolitatud profimassööri juures, nii et jah....
kas minu koolitustest mingit kasu on olnud, las selle üle otsustavad ikka püsikülalised, mitte suvalised foorumitrollid, eks.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-08 12:30
ahjaa, head naistepäeva ka sulle, qwerty!
˅ näita rohkem ˅
2020-03-08 21:51
Qwerty112 le vaakumiga lüpsimasinat vaja,kaua sa hõõrud kui tõmmet pole
˅ näita rohkem ˅
2020-03-09 09:01
Lõbutseda on ju lahe! Ja siis millegipärast antakse raha ka veel... Ja äkki selgub, et see muutub nagu normiks. Enam ei lõbutse ilma rahata ja ei märkagi, et tagasiteed ka pole St. iga kord, kui juhtud veel ilma tasuta lõbutsema, jääb nagu midagi puudu. Teised (mees või mehed) oleksid nagu midagi võlgu... Tuttav tunne?
See on natuke nagu sama, kui raha eest pidutseja. Või siis pidu ilma droogideta... et midagi nagu jääb puudu.

Aga samas on midagi väga olulist kaduma läinud ja seda alguses ei märkagi.

Sellepärast teevadki profimad teenusepakkujad selge vahe sisse enda lõbutsemisele ja teenuse pakkumisele. Isegi kui ei tahaks.
Niisama kerjused jäävadki rahavõrku kinni.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-09 11:33
Lõbu on siis, kui teed seda, mida tahad. Paraku muudab raha asja kohustuslikuks. Kohustused aga ei pruugi üldsegi enam lõbusad olla. Võibolla tõesti, kui asi on uus ja huvitav, võib see ka lõbu pakkuda, aga mida enam rutiinseks muutub, seda vähem lõbus see on. Lõpuks ongi vaid nüri töö tegemine.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-10 00:48
Meestega vôib ju samamoodi juhtuda
˅ näita rohkem ˅
2020-03-10 01:56
just, iga töö või tegevus võib rutiiniks muutuda. eriti kui on kohustus seda 5 päeva nädalas ja 8 tundi järjest teha. aga......
kui tegevus toimub ainult siis kui tuju on ja meeldivas seltskonnas ning nautides, on tegemist pigem hobi kui kohustusega.
öeldakse ju, et kõige õnnelikumad on need, kelle hobi ja töö kattuvad.

kerjuseks peaks siiski inimest, kellele kaastundest sente loobitakse ning kes omalt poolt midagi vastu ei anna ja kellelt midagi ei oodatagi. tasuta intiimsuse lunimine oleks kah justkui kerjamisemaiguline?
nii profid kui natuke vähem profid lõbutsevad loomulikult ka ilma tunnitasu küsimata- aga ainult oma mehega või lähedaste sõpradega.
ning tagasitee on alati olemas........igavama, hallima, naudinguvaesema elu, 8-tunnise rutiini ja meeste juurde, kelle kitsidus või põhimõtted välistavad härrasmehelikkuse.
väga lihtne on leida tasuta lõbustusi otsivaid mehi, eks. aga palju raskem on loobuda mehest, kes hoolitseb naise eest igakülgselt, mitte ainult voodis. ja miks peakski loobuma. elu on ju nautimiseks, härrased
muide, ma näiteks droogide järgi vajadust ei tunne. erutavast muusikast ja võrgutav-hullunud tantsust seksuaalenergiast pungil ruumis saab palju suurema kaifi kui pulbritest ja tablettidest.....ning mitte midagi pole puudu. pigem jääb ülegi veel
˅ näita rohkem ˅
2020-03-11 12:55
Protsessi pöördumatust kirjeldab hästi "tasuta intiimsuse lunimine". Tõeline intiimsus ongi tasuta. Võltsi pahna pakutakse iga nurga peal. Lõbutsemine ja intiimsus on kaks iseasja, mis samas ei välista teineteist.
Kui partner ei oska intiimsust andmisrõõmust pakkuda, ei ole ta miskit väärt. Ja see peaks olema loomulikult kahepoolne.
Ma viitan tasakaalule, mis on siin (ja paljude peas) täiesti paigast ära nihkunud.
Seda ei mahu siin foorumis kirjutama ja need, kes ise sees on, ei taipa nagunii. Tasu paradigma on niivõrd pähe juurdunud.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-11 19:32
See lõbu ja nauding ongi see tasu, muul juhul ei toimi.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-11 23:50
Toreda naisega lõbutseks küll
˅ näita rohkem ˅
2020-03-12 12:21
Aga kui teemaks oli see, miks lõbutsemishuviline muutub teenusepakkujaks, siis peab ilmselt vaatluse alla võtma "hobist-töö" teema.
Öeldakse, et kui tahad hobi kaotada, siis tee sellest omale töö. Mulle endale tundub, et vähegi nõrgematel inimestel tapab see lõbu ja teeseldud intiimsuse tasu eest pakkumine iseendas päris asjad ära.
Tekibki see mõttekäik, et tasuta lõbutsemist pole olemas.... aga mina näiteks ei tunne küll, et oleksin mõnele naisele midagi võlgu, kui meil mõlemil lõbus oli...
˅ näita rohkem ˅
2020-03-12 16:26
Üks ja sama päevast päeva tüütab ära, kuus korra või paari kuu järgi kohtuda võib hobi lõbu töö kõik kokku liita
˅ näita rohkem ˅
2020-03-14 17:24
Noh, kui mees ennast paljastama hakkab, siis ei taha teda eiriti keegi vaadata ja saab "liputaja" tiiltli...
˅ näita rohkem ˅
2020-03-14 21:03
Puhas teooria, kuigi mõtlemisainet pakkuv. Käitumisjooned ei tule ainult kultuurilisest sättumusest. Pigem tuleb kultuur sugude omapärast.
Ja offtopic ka juba.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-14 22:03
Vaimsed puuded on kõigi puhul olulised, mitteainult naiste puhul.
Ja see on teemast väljas jutt. Täiesti!
˅ näita rohkem ˅
2020-03-15 16:45
Ega sa ometi väheke kinni pole jäänud oma mõtetesse?

Loomulikult ei hakka naine ennast kunagi müüma, isegi kui 500 kirja postkasti tuleb.
Kui sa ei saa aru, mille poolest erineb 1 kepisoovija teisest, siis võibolla tõesti. Prostituudiks saadakse erinevaid teid pidi. Hetkel ei ole jutt juhmidest vaid huvilistest.

Viimased laused kisuvad juba väga segaseks ja ei jõua vähemalt mulle nende mõte kohale. Nagu ei käiks naistega siis kohtumas või misasja...?
˅ näita rohkem ˅
2020-03-15 22:44
Prostituut on ikka raha eest seks. Mõni naine vahetab mehi aga kuna otsib paremat,ei olene siis see rahast mingist või hoopis tasuta
˅ näita rohkem ˅
2020-03-16 07:43
Kepriku ja Slavetodomme teemad lähevad nats laiali jah. Põhjuseks samuti psühholoogia, Keprik on romantik ja Slavetodomme eksperimentaator.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-16 10:42
Kõik ajade lolli jutu
˅ näita rohkem ˅
2020-03-16 12:55
Ma saan isegi vahepeal aru, mida Keprik mõtleb. Et naistel on praeguste normide järgi raskem olla seksihuviline ja nad kohtavad põhjendamatut kriitikat või solvanguid.
Ilmselt küll. Eks see tuleb kahest erinevast valitsevast filosoofiast: üks on kristlik (ja ka islamistlik) moraal, kus naine peab olema vooruslik ning teine moraal on blatnoilik käsitlus, kus need, keda pannakse on alamad loomad ja naised üldse (peale oma ema) on põlgust väärt.

Aga ma ei saa aru, kuidas ta eeltoodut seostab nüüd sellega, et seksihuviline ja lõbus naine kannatab ühiskondliku halvakspanu all, kuid samas hakkab ikkagi prostituudiks...

Või tahab niisama esitada ennast kaasatundva ja mõistva mehena ja seeläbi seksihuvilistele naistele pugeda?
˅ näita rohkem ˅
2020-03-17 10:30
"Prostituudiks hakkab ennekõike sellepärast, et tal on see võimalus." No Keprik, hirmus loogiline küll!!!

Kui võimalust pole, siis ei saagi ju hakata!

Või oli see mõte, et kõik naised, kellel võimalus, muutuvad prostituutideks?
˅ näita rohkem ˅
2020-03-17 20:23
Päris mitu viga oli selles arutluses.
Lõpupoolt alustades: mehed samas vanusegrupis võivad ikka vägaväga erinevad olla.
Ja naiste-meeste erinevus seksuaalkäitumises ei tulene ainult kultuurist! Nagu enne juba ütlesin, on füsioloogiline mõju nii suur, et pigem tuleneb kultuur ise sellest!
˅ näita rohkem ˅
2020-03-18 11:28
See diskussioon ei vii kuskile, kui sa vastad "aiaaugu" jutuga
˅ näita rohkem ˅
2020-03-20 20:51
Täielik bullshit
˅ näita rohkem ˅
2020-03-20 21:40
Väljaspool Iha nagu elu pole ve?? Peale keppi maksab naine mul kodus lahkelt mulle
˅ näita rohkem ˅