Foorum
1
2
3
...
15
16
17
2020-07-06 19:18
Slave, piisab ühest sinu sõnast "ahne", et kogu su jutt muutuks halvustavaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-06 19:30
Kogu jutt?
Aga mul on hea meel, et sa ahnust heaks ei pea! Huvitav, et ühe silmatorkavalt ahne naise suuvooder vahel oled sellegipoolest...

Vōi küsiks siis niipidi, et kas ma ei tohigi ahnust taunida?

Tunnistan, et olen ka naudinguahne. Kuid ma otsin sarnaseid, et asjad klapiks ja keegi ei peaks halvasti tundma ennast. Muinasjutuvestjatel on ambitsioon teine.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-06 19:59
Vot mina ei tea, kui ahne keegi on ja sellepärast ma ka väldin selle sõna kasutamist kellegi iseloomustamiseks. Aga sina kasutad seda sõna ühise nimetajana kõigi teenusepakkujate kohta.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 10:03
Mulle tundub, et sa jälle eksid.
Ahnus ei ole motiiv, kui naine müüb ennast, et kuidagi ära elatada. Kahju temast, kui ta tõesti muud väärtuslikku ei oska pakkuda.

Ahnus tuleb mängu siis, kui pead ennast hästi toimetulevaks, praalid oma eluviisi ja näiteks mereandide söömisega (kuid samal ajal elad kingitustest ehk almusest) ja seksuaalse suhtlemise esimeseks tingimuseks on raha.

Jott, sa ei pea lisama, et siia vahele mahub ka palju tegelasi, kes võibolla on isegi oma eluga rahul. Ma tean seda.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 12:41
slave, jääb mulje nagu materialistidest naised kuidagi takistaksid sul endasarnaste otsimist ja leidmist? või millest siis väsimatu materdamise iha on tingitud?
see ilmselt segab ka mõistmast, et naudinguahnus ja finantsilise muretuse soov ei pruugi üldse teineteist välistada. kuigi sinu kujutlustes see miskipärast nii on.

mulle tundub, et jfjm tingimata ei eksi. ta lihtsalt esindab teistsugust vaatenurka. loomulikult esiorja arust ta iseseisvat mõtlemisvõimet ei oma ning on pelgalt "suuvoodri" rollis

aga ainuõige ning eksimatu oleks siis mõelda, et äraelatamise nimel vastumeelselt liinitöö tegemine on aktsepteeritav ja "mitteahnus"?
ning kui väärtustada oma aega pisut kõrgemalt, valida külalisi ja tunda kohtumistest ehedat naudingut, siis on tegemist almuste kerjamisega?
kummaline ja kuidagi kibestunud maiguga loogika, slave.

endiselt ei mõista, kuidas eluga rahulolu peaks praalimisega seostuma?
ühes esiorja kunagises postituses ütles ta otse välja umbes sellise mõtte, et kui teenusepakkuja kurdaks kurva saatuse ja ameti ebasoovitava mõju üle eraelule, siis oleks tema süda rahul.
aga kui eraeluga kõik korras ja muresid pole, siis tuleks nagu mutta tampida ja halvustada? nojah siis
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 12:49
Slave, praegu jah räägid sa ühest konkreetsest inimesest, aga ometi laiendad sa seda kõigi peale ja põhjus on ju ometi nii lihtne ja peaks kokku sobima sinu seksuaalse suundumusega. Siit koorub välja teatud kahepalgelisus. Asi mida sa seksuaalsetes mängudes naudid, on sulle reaalses elus talumatu.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 18:15
Ütlus: lolliga vaielda ja vasikaga võidu joosta on mõttetu.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 21:41
ega esiorjaga vaidlemisel erilist mõtet tõesti pole
oh moonike, sa pole veel ikka adekvaatset vastust välja haudunud küsimusele, miks ja kelle ees jfjm arvamust avaldades lipitsema peaks
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 22:16
Miks ma peaks üldse midagi vastama. Ei hakka mina siin võidujookse tegema, mõttetu.
Ise teab miks ja kelle ees.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 22:21
loomulikult ei pea vastama, kui ise ka vastust ei tea. mittevastamine on piisavalt kõnekas
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 22:26
Caprichosa, te teate kindlasti kõike, te olete ju selle lehe reklaamnägu.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 22:51
Reklaamnägu.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 22:57
moon, kahjuks ma ei tea kõike. aga kuna sinu väitel jfjm on lipitseja, siis olekski huvitav teada, et mis põhjusel ja miks ta peaks kellegi ees lipitsema. see küsimus jääb endiselt õhku rippuma.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 13:28
muda, materdus ja iroonia. Mõistlik on ignoreerida lihtsalt neid karjatusi.

Järjekordne eksimus on, et ma laiendan seda ahnuse omadust kõigi peale.
Ma viitan ka sellele, et kui tekib harjumus seksi eest raha saada, siis on tagasitee mittemateriaalsete, ehk siis tavaliste suhete juurde keeruline.
Ma viitan sellele, et tekib maailmapilt, nagu oleksid mehed pidevalt nagu võlgu, kui on toimunud seksuaalne tegevus ja seksi eest tasumine on pigem norm, kui erisus.

Miks see nõme on? Sest võib tekitada vastukäivust, kui esitletakse ennast seksijumalannana (tõesti, ma ei pea seda ühte tasu fiili siin silmas), kuid tegelik motiiv on tasu. Ma soovin tutvuda näiteks huvilise ja fanaatikuga, kuid tegelikult on selle kesta sisse peidetud tasu nõudmine - kas pole nõme?!
Ahnus (rahavajadus) vs. seksuaalsus - see määrab vähemalt minu isikliku suhtumise. Kui valiku esimeseks kriteeriumiks on kingitus, siis domineerib ahnus (või vääramatu tasuvajadus ükskõik, mis põhjusel) ja asjade teistmoodi esitamine on kergekujuline pettus.

See arusaam ja mõtteviiside ning endaga kokkulepete tegemine on nii pika jutu teema, et tegelikult ei mahu siia ära.
On väga vähe tipploomingut, mis sünnib raha pärast. Materiaalsetel kaalutlustel tehtu võib küündida tipu lähedale, kuid see on nagu tänavakunstniku pilt. Seksuaalsuse mõnusaimad loomingud sünnivad siiski entusiastlikelt huvilistelt, mitte tegevusest elatuvalt konveierilt.

Tagasitee võimalus oleks olemas, kui endale korrektselt tunnistada tegevuse iseloomu. Ennast ja teisi natuke pettes läheb allakäik edasi.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 14:36
Kusjuures ei ole mingit adekvaatset põhjendust sellele, et mehed peaksid seksi eest pidevalt võlgu jääma ja "saama".
Asetades asjad skaalale egoism vs. altruism, siis võime vähemalt siin keskkonnas näha paljusid mehi altruistlikult lakkumist pakkumas (nende nauding tuleb teistele pakkumisest), kui samal ajal lihtsalt imemist pakkumas on täpselt 0 naist.

Jah, see ühiskond ja meie arusaamised asjadest loovad ka muidugi sobiva tausta. Näiteks rahvusvahelistel saitidel on oluliselt suurem naiste osakaal, kes ei pea paljuks ennast häbenemata nimetada "slut" või "cocksucker". Kohalik kompleks, mis tingib lõpuks tasulise seksi vohamise?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 15:45
Slave, sinu viga on selles, et sa ei suuda leppida, et teenusepakkuja ei ole vabast ajast tasuta teenuse pakkuja.
Töö ajal pakub ta teenust peaaegu igaühele ja seda kokkulepitud tasu eest. Seda, kas ta seda naudib ei oska kommenteerida, seda teab ta vaid ise. samuti ei oska kommenteerida hinna ja kvaliteedi suhet, sest puudub kogemus selliste teenustega.
Vabast ajast on aga esimesel kohal nauding ja seda kellega see nauding on võimalik otsustab ta ise. Kohustust kedagi suvalist teistele eelistada tal ju pole. See mille põhjal ta enda valiku teeb on täielikult tema enda otsustada. See, et üheks eelistuseks on asja materjaalne pool, pole üldse seotud ametiga. See on naisterahvastel juba geenides. Naised nimelt valivad ka juhupartnerit samadel alustel nagu enda lastele isa ja siin mängib rahakus suurt rolli. Külatüdrukud on alati rikkaid perepoegi popsipoistele eelistanud. Noh ja mida seal imestada, kui eelistatakse gurmeerestorani pargipingil hamburgeri nosimisele. Selleks et asi vastupidi toimiks, peab kaaslane olema mingis muus asjas väga eriline.
Aga kui sa lähed sellise naisejuurde jutuga, et sa pead, sa oled ju teenusepakkuja, siis loomulikult näidatakse sulle ust.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 16:10
Vastan ainult esimesele lausele, sest segadus saab alguse just siit: vaba aja tegevusi ei ole mõtet teenusena näha. On töö ja on vaba aeg. Mõnel on kogu aeg töö ja mõnel on koguaeg vaba aeg.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 16:22
Slave, siin sa teedki vea. Sa eeldad seda ja ei suuda leppida, et see nii ei ole.
Teisisõnu, teenusepakkujal on koguaeg tempel otsaees sinu arvates.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 16:23
Ja see, mille põhjal ta valiku teeb on tõesti tema enda otsustada. Nagu ka minu otsustada on see, mida ma tema valikust arvan.
ja mitte kuidagi pole ma öelnud, et "sa pead, kuna oled teenusepakkuja".

Mulle tundub, et geenide kohalt eksid taas. See on kultuuriline, mitte geneetiline küsimus. Ära unusta, et inimkond on kogenud ka matriarhaati.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 16:24
Tempel on ainult siis otsaees, kui valiku esmane kriteerium on materiaalne. Muul juhul üldiselt ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 16:35
"Vabast ajast on aga esimesel kohal nauding ja seda kellega see nauding on võimalik otsustab ta ise. Kohustust kedagi suvalist teistele eelistada tal ju pole. See mille põhjal ta enda valiku teeb on täielikult tema enda otsustada"

Ma ei ole põhimõtteline isikupõhine vastanduja ja kuigi sa paljudes asjades oled eksiteel, on selles osas sul õigus. Kui ikka asjad on nii, nagu sa seda siin esitad.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 17:12
Slave, naised pole samasugused nagu mehed. Vahe ei peitu mitte ainult selles, et neil pole tilli ja neil on tissid. Põhiline erinevus on mõtlemises. Mõtlemine toimib täiesti teistel alustel. Mehe mõtlemise käivitab soov enda geene levitada, sest see on tema eluülesanne. Et see võimalik oleks, tuleb olla tugev, tark, edukas. Seega tema mõtlemine on orjenteeritud enda võimalikult atraktiivseks muutmisele. Noh ja kui kogu energia on suunatud parim olemisele, on loomulikult ka pettumus suur, kui teda parimaks ei peetagi. aga ta peab sellest ülesaama ja uuesti üritama.
Naise eluülesanne on aga valida enda järglastele parimad võimalikud geenid ja need järglased üleskasvatada. Sellepärast on naiste mõtlemine palju praktilisem. Ei piisa ainult sellest, et ilus poiss, vaid ta mõtleb ka sellele, kas temast ka kasu võiks olla laste kasvatamisel. Seega on materjaalne külg juba geenidesse kodeeritud. Kuna aga võimalik lapsesaamine on naise seksuaalse erutuvuse aluseks, jääb see asja mõjutama ka juhuvahekordade ajal. Muidugi on see mõju individuaalne, ühel rohkem, teisel vähem, aga neid kellel üldse seda pole, on äärmiselt vähe.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 17:37
Ei ole see küll tõsiselt võetav arutlus! Ka naised on orienteeritud enda võimalikult atraktiivseks muutmisele...

Geenidega hakatakse asju põhjendama siis, kui kultuuriline põhjendus millegipärast ei sobi - ehk siis tekitab mingi vastutuse. Geenide puhul ju vastutus puudub, eks
a la ma pole ju süüdi, et olen natuke rumal ja ahne ja käituda ei oska või olen kompleksides.

Sellest sageli tõesti ei piisa, et "ilus poiss". Klanitud, kuid tühjad libedikud ei lähe tarkadele naistele peale kauem kui korraks. Üldiselt.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 17:37
Lapsi tehes tulebki valida mees, kes suudab laste eest ka hoolitseda. Laste tegemiseks peab reaalselt mòtlema, mitte hetketunnetest
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 17:43
Sirruke, haa-haa
Naiste emotsioonid ületavad ratsionaalsuse, kui lapsetegemiseks läheb. Üldist seisu vaadates võiksid nad natuke rohkem valida küll. Kuid iga jobu mees on oma EMA poeg, kes teda selliseks kasvatas. Hellitades, õppetundidest säästes ja maailma ilusaimaks nimetades.

Pealegi pole see nii (ei peaks olema), et mees rühmab tööd, seemendab ja katab kulud ning sellega on tema osa kasvatuses lõppenud.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 18:14
Slave, naised on palju asju juurde õppinud ning meestele omaseid asju ülevõtnud, aga see ei tähenda seda, et midagi algsest materjalist, mis geenides kirjas kustutatud oleks. Alateadvuses on see kõik tallel ja kui instinktid möllavad, siis ujub see sealt välja. Mõnikord täiesti ootamatul kujul.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 18:19
Slave..sa vòid naerda. Aga me isiklikult tunnen noort..32 aastast naist, kes leidis abikaasa peale 7 aastast tutvust. Ta tahtis olla enne kindel, kas see noormees ka isaks sobiks. Tema jaoks oli prioriteet nr 1 lapsele hea isa ja truu abikaasa.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 18:36
Üheks selliseks ootamatuseks ongi see, et looduses on kõige atraktiivsem isane see, kes on kõige suurem, kõige tugevam ja möirgab kõige valjemini. Inimesena võib selline olla küll kõige suurem jobu, aga naised tiirutavad ta ümber.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 18:50
Vot selle koha pealt jott ma pole sinuga sama meelt. Tundub et tànapàeval arvataksegi nii, et mida karvasem seda isasem. Paljud noored on realistid, mitte tundeinimesed, kes iga armumise peale voodisse hùppavad. Aga ka tundeid saab taltsutada. Luues perekonda, vòtavad lapsed kodunt kaasa pigem hoolivuse, aususe, lugupidamise teiste suhtes. Perekonda luues on suur osa siiski aususel ja truudusel.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 19:15
Sirruke, tee silmad lahti.
Ma ei mõtle neid isaseid, kes ihas seksi lunivad. Reaalses elus on ju palju selliseid mehi, kes ühest voodist lüüakse välja, aga kohe on uus ootamas ja võtab võibolla aastakese, enne kui taibatakse, et tegemist parandamatu sitapeaga ja minemalüüakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 19:39
Ma mòtlen ka reaalelu. Aga kunagi ei saa kindel olla ka sellese, et see minemajalutaja kindlasti oma minekut kahetseb. Leidis uue..làks asi ja suhted sassi. See aga ei tàhenda seda, et kahetsed. Ju siis oli mingi òppetund ja lootus leida veelgi parem. Nii lihtne ju.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-09 08:54
Siit hargneks päris mitu teemat edasi. Et kuidas keegi mees pärast 7 aastat suutis sõbratsoonist välja murda ja nii edasi.
Aga siis läheb asi juba delfi naistekaks ära.
Jääme "huvilisest teenusepakkujaks" teema juurde.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 22:49
slave räägib järjekordselt iseenesele vastu:
"Tempel on ainult siis otsaees, kui valiku esmane kriteerium on materiaalne. Muul juhul üldiselt ei ole."

samas on ta korduvalt väitnud, et tema arust naised, kes oma seltskonda vastutahtmist ja äraelamise nimel müüvad, üldse ahned ei ole.
et nagu nende jaoks siis polekski esmane kriteerium materiaalsus või????

tegelikult on pigem vastupidi. kui ollakse sunnitud sellist tööd tegema ning naudingut ei saada, siis valitakse ju pigem rahanumbrite järgi külalisi.
seega materiaalsed huvid ja nn ahnus on esikohal just neil liinitöölistel, kes ise ei naudi.
teoreetik võib väita mida tahes
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 23:48
Siin peetakse pikalt dialooge, kohtuksite äkki
˅ näita rohkem ˅
2020-07-14 18:43
Ei taha kohtuda sellisega. Ja ära seda kompleksides naise kaagutamist nii tõsiselt võta.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-14 18:47
jah, ainult kõigest aasta aega saatsid kohtumise sooviga kirju....loomulikult ei tahtnud kohtuda aga paluks täpsustada, milles konkreetselt seisnevad minu kompleksid?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-14 19:00
slave, kas sa oled ikka veel eitusfaasis (oi, mina pole küll kedagi rünnanud jpm, mis on silmnähtavalt vale) või see oli nüüd juba viha? eks kõik faasid tuleb läbi teha, aga foorumi(te)s kellegi materdamine tegelikku tulemust ei anna
˅ näita rohkem ˅
2020-07-15 10:05
Aastaga on ühte-teist selgunud.
Faasidest ei tea sa tuhkagi ilmselt, sest mul on tüdimusfaas sellest esimudijast, kes foorumis iga mu postituse järel ripub ja muudkui "esiorjatab". Pealegi veel ise-oled stiilis, mis pole ka kriitikana põnev. Halvasti varjatud kergesti haavatav ego tekitab õelust. vist ütlesin midagi õigesti, et kiun igal pool lahti.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-15 10:34
nii. mis siis on selgunud? et teenindajad polegi ilma eraeluta õnnetud olendid nagu slave oma teemaalgatusega üritas tõestada.
ja mõni julgeb lausa otse ning ausalt asjadest rääkida.
miskipärast tekitas see esiorjas suurt pettumust ja jätkuvat materdamise vajadust- nagu näha.
tema teooriatest erinevad seisukohad tembeldati loomulikult muinasjutuks
endiselt viirastub talle mingi suur õelus ja viha- mida pole kunagi olnud. ja miks peakski?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-15 13:54
"homaar" ja "palm" on asendunud "materdamise" ja "tembeldamisega" .
Vaevu jõudsin "õelust" märkida, kui iseoled teoreetik kohe arsenali haaras. Nagu ka selle "esi" liite...

Võta nüüd hoog maha, sa ei huvita mind tõesti enam mitte raasugi. Võid siia meelaid lühijutukesi toota palju tahes.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-15 19:20
mitte ei saa aru, kas slave tunneb mingit sisemist veidrat sundi mu postituste lugemiseks, neid hellitavalt meelasteks lühijuttudeks nimetades?
mina näiteks ei loe üldse ebahuvitavaid kommentaare. rääkimata neile vastamisest.

muide, eile oli menüüs krevetisalat. ekstreemselt luksuslik. (see oli mainitud õli tulle valamiseks ja homaarile vahelduseks )
˅ näita rohkem ˅
2020-07-16 22:09
Kas härrasmees tegi söögid välja?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-18 04:49
capr on hakkanud sii n foorumis ,kirjutama lõpukirjandeid kuna pildid ka sellised ,et kumuse ei sobi ,,
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 10:40
Jah, kusjuures halvustama neid õnnetuid, kellel pole palju valikuid. Nagu see õigustaks tema enda piiritut ahnust.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 10:58
slave, kas sina tunned end kuuluvat õnnetute hulka, kellel pole palju valikuid? või keda sa silmas pidasid?
ja endiselt ripub õhus küsimus,, et miks mind halvustada üritanud kodanikule samal tasandil vastata nagu ei tohiks, mõne meelest?

proua nikukese jaoks võrdub ilmselt iga kirjavigadeta lause kirjandiga. ega temalgi pole ülearu palju neid valikuid
ja loomulikult minu pildid ei sobi kohe mitte kuhugi, see teema on juba ammu läbi nämmutatud. paluks miskit originaalsemat
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:15
Äkki caprichosa sai hoopis slavetodommelt korvi.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:31
moon, keegi tarts arvas samamoodi veel hiljuti, et äkki üks liinitöölisest prostituut on süütu. aga siis selgus, et see oli pehmelt öeldes naiivne arvamus. sinu oletusega on enamvähem samamoodi

kui mees kohtub naisega ja kinnitab hiljem avalikult, et naine oli tema jaoks atraktiivne....ning terve eelmise aasta saadab kohtumisesooviga kirju, kuid naisel paraku ei jää tema jaoks aega, siis jah- järelikult sai naine korvi, eks. moon, õnnitlen! aasta kõige loogilisema postituse auhind kuulub sulle
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 12:04
Sain informatsiooni oletuse peale.
Seoses ühe liinitöölise (touch1)omal soovil lahkumisega jäi liinile eesrindlane (caprichosa). Töömahu suurenemisega oli võimatu täita uusi tellimusi, ka osutusid nad mittekasumlikuks, siis sai äraütlemise ka slavetodommei tellimus.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 12:10
😂😂😂😂 Ma ei tea muidugi kust ammutatakse sellist informatsiooni või milline dendrodebiilik neid toodab..
Aga kirjutasid naljakalt küll😂😂😂

Oma leiva teenin lauale teise ametiga , aga ole tubli, harjutamine teeb meistriks
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 14:03
Caprichosa selgitas ise olukorda, mis selgus tema viimasest postitusest.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
15
16
17