Foorum
1
2
3
...
15
16
17
2020-06-04 18:02
Sa ei ole mehe ignoreerimisega ja (enda) mängus väljajäetuks olemisega vist harjunud, ega caprichosa?
Kas see piltlikult enese kriitikute märklaua külge vägisi kinni sidumine ja paljukannatava „patuse“ mängimine, mis selle märklaua ümber käinud, pole äkitsi egotripiks muutunud ja meeldimagi sulle hakanud? Nii meeldima kohe, et ei olegi kiiret veel märklaua pealt maha ronimisega ja teemast lahti laskmisega?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 21:46
luts,
üks on kindel......et sinu stiilis kirjapildiga mees ühtki endast vähegi lugupidavat naist küll ligi ei tõmba.
internetis ongi ju kirjapilt põhiline, mille järgi tekib inimesest ettekujutus; samuti soov või soovimatus kohtuda. nagu virtuaalne visiitkaart
vaist võib ka mõnikord eksida, paraku.
aga 99% siiski toimib. mõned aastad tagasi toimus selline kurioosum, et ainuüksi kirjapildi põhjal ja pilti nägemata sai ühesse virtuaalmehesse silmini ära armutud. enda õigustuseks võin öelda, et terve kamp naisi oli sellesama kirjapildi põhjal samuti tema järele hullunud ja seekord vaist ei petnud, siiamaani on ta minu jaoks nr 1 Mees.

concernsu,
hetkel etendab pigem slave ju märtri rolli, kes naiste hirmsast materiaalsusest masendunud ja metsiku alatuse üle jätkuvalt kurdab
kas need kümned personaalselt mulle suunatud solvunud turtsatused väljendavad ignoreerimist? no vbl tõesti siis jah
aga mängust väljajätja roll oli paraku siiski algselt minul, kui sa Ikka veel pole taibanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 21:53
Oot oot ,olete kohtunud saan aru ja salave sai teenuse tasuta....no kuule slave tasuta mõtle no ma oleks järgmine kord ikka maksnud natuke nõme teistkorda ennast lötsakile lasta las naine poputab krt ma maksan oma naiselegi kinkidega kui see mind vahest rõõmsal meelel üllatab
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 22:15
slave ei saanud mingit teenust. kinki ka ei toonud no oli niisamagi huvitav
aga miskipärast jaurab nüüd teenusepakkujate alatusest......ja et kogu suhtlus toimuvat ainult suurte kupüüride eest. ära ka ei väsi sellest
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 23:00
Kuradi mats
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 09:31
Capri, mul endast väga lugupidav naine, siia portaali ta ilmselt vabatahtlikult ei tuleks, õnneks ta ei tea ka, et mina siin olen, ega ta sellele hea pilguga ei vaataks, et ma suhtlen siin alamrahva naistega, kes nn alumise poolega leiba teenivad. Mulle aga pakub vaheldust erinevate inimestega vestelda
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 10:05
Ma nüüd vaataksin heameelega seda kohta, kus C mulle ütleb, et ei, sina ei saa Seda pole lihtsalt olnud.
See on täielik pseudojura ja ei oma tegelikult mingit tähtsust, kui mulle vägisi mingit silti sellepärast külge ei topitaks: teenus... kibestumine... isegi äraütlemiste arv... - ärge kujutage endale neid asju ette, jube tüütu ja mage. Või siis öelge, et olete solvunud ja fantaseerite asju endale lihtsamaks. Kõik, kes sellel teemal fantaseerivad.
Ma tõesti ei käi IGA teenusepakkuja juures ja KÕIK nad ei saa mulle ennast müüa
˅ näita rohkem ˅
2020-06-06 11:38
luts, sa ei pea minu jaoks oma portaalis viibimist õigustama. parem seleta oma naisele ära, et grupiseksi otsingud seostuvad sinu meelest kultuursete vestlustega "alamrahva naistega"

slave,
kohtumise mittetoimumine või "mittesaamine" on sisuliselt sama ju. mida see tähtede närimine muudab?
eks sinagi fantaseerid võõraste inimeste elu ju enda jaoks lihtsamaks........et kõik on mustvalge ja kogu suhtlus toimub ainult raha eest. nüansse on mugavam mitte märgata ning tunnistada, eks.

IGA teenindaja pole ilmselt nõus sinuga kohtuma. seega KÕIGI juures sa tõesti ei saaks käia. milleks seda eraldi rõhutama peab
˅ näita rohkem ˅
2020-06-06 16:00
Sa oled kas lihtsalt rumal või teed ennast meelega selliseks, et ebameeldivam olla.
Mittetoimumine ja mittesaamine ei ole üldse mitte samad asjad, kuigi võivad olla teatud tingimustel.

Kõik mittetoimumised on tõesti filosoofiliselt vaadatuna sinu mittesaamised. Mõistlik inimene saab sellest üle.
Kaua võib?

Ja kui kaua võib praalida väljamõeldud äraütlemisega. See on tõsiselt hale juba. Jah, ma võin täiesti vabalt sind haledaks valetajaks nimetada nende viimaste kirjutiste peale.

Ma ei saa aru, et kas tõesti tunned sisimas ennast nii madalana, et vajad enda jaoks pidevat upitamist? Või kelle jaoks siis?

Leia mõni Isand, kes su korralikult alla laseb ja alandab, vahest siis tajud oma elu teistusugusena. Või teevad "härrasmehed" seda juba niigi? Võta seda kui teraapiat ja mängu, et see polegi päriselu ja vahest siis pääsed sellest enda ego upitamisest valede abil.

Praegu tundub su allakäik selles osas totaalne.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 07:47
Kui konkreetne mees ei saa mingit konkreetset naist, siis pole viga selles, et teised mehed maksavad sellele naisele, või et nad maksavad rohkem. Viga on selles, et naine ei taha seda meest ja ei tahaks ka siis, kui neid maksvaid härrasmehi ei oleks. Need maksvad härrasmehed ongi vaid kujuteldavaks hapuks maitseks viinamarjadel.

Teenus algab eelnevast kokkuleppest sooritatavate tööde ja hinna suhtes. Kui sellist kokkulepet pole, siis pole tegemist ka teenusega.
Kui lähen näiteks sõbrale külla, aga naine on kamandanud sõbra aiamaad kaevama. Võtan ka labida ja asun talle appi, et ta kiiremini lõpetaks ja ega kaevamine lobisemist sega. Kui töö tehtud. leiab sõber, et ma olen 10-20 euri õlleraha ärateeninud. Kas ma muutusin sellest kohe teenuse pakkujaks? Labidat võttes ma ju ei mõelnud üldsegi rahast. Tegis seda lihtsalt selleks,et sõpra aidata ja mitte niisama kõrval passida.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 08:30
Sa ka ju proff teenusepakkuja.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 11:14
misterJ, millist teenust konkreetselt siis jfjm sulle profitasemel pakkus? teed ehk reklaami natuke, kui juba jutuks võtsid oma kogemused?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 14:07
,,Huvitav, kas ongi nii, et keskmisest enam seksist huvituvad ja lahedamate fantaasiatega ja kompleksivabamad naised jõuavad varem või hiljem teenusepakkumiseni"

Elame kapitalistlikus ühiskonnas ja on täiesti loomulik asjade kulg oma väljakujunenud oskused enda jaoks teenima panna.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 16:20
Poisid. Tegelikult on nii, et naine ei peaks ei pea, ei tohi olla seksist huvitatud.
Onju?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 16:38
Leedilea, seda on jah aastatuhandeid naistele pähetambitud, aga ei tasu unustada, et just Eeva oli see, kes Aadamale õuna ulatas, mitte vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 16:39
Pidasin silmas, et meestele pähetambitud.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 16:56
Kuidas nii? Meeste puhul on ju täiesti loomulik, et kui till seisab, tuleb tormata. Aga naine peab vaikselt ootama, kunas härra soovib ja ei tohi ise mingit huvi ülesnäidata.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 18:24
Proovin uuesti.

Meestele on pähe aetud, et naine, kes seksist huvitub, on nii ja naasugune.

Õigus?

Ehk siis küsimus: "Huvitav, kas ongi nii, et keskmisest enam seksist huvituvad ja lahedamate fantaasiatega ja kompleksivabamad naised jõuavad varem või hiljem teenusepakkumiseni"?, ei ole arutlemiseks, vaid ootab vastust: "Jah, sul on õigus".
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 18:30
Huvitav, miks siis on emmed tütreid kasvatanud, et poistega ei tohi voodisse ronida? Miks on naisi koolitatud, et esimesel kohtumisel ei seksita? Miks on neile õpetatud, et seksisoovi pole ilus väljanäidata?
Ja kõike seda õpetab ikka rohkem ema, kui isa.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 19:05
Leedilea, jah sul on õigus.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 19:07
Jefim, eks emad hoolitse selle eest, et tütrekestel mingigi au ja eneseväärikus säiliks.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 19:21
Loogiline. Aga seda kõike ei tambi pähe mitte mehed vaid naised ise.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-07 22:52
" Need maksvad härrasmehed ongi vaid kujuteldavaks hapuks maitseks viinamarjadel."

jfjm, selle lause peale kuulen vaimusilmas juba mõne oponendi hammaste vihakriginat

slave, kas sa ei leia, et ebameeldiv olla on vahel palju lõbusam kui lõputult meeldiv ja poliitkorrektne kaasanoogutaja-kaagutaja?
äraütlemine võib toimuda ka kohtumise määramatusse aega edasilükkamise läbi......
et otseselt nagu ei saadetud kedagi kuu peale. aga ju siis polnud jah nii meeletut tahtmist- nagu ka jfjm eeldas.
ning on fakt, et hoolimata korduvatest korduvkohtumise taotlustest kohtumist ei toimunud. selle eitamine oleks tõesti hale vale.

kindlasti on paljud naised siin meestega kohtumisest keeldunud või ära öelnud või teinud enda jaoks sobivaimaid valikuid. kuna lihtsalt ei jõua ju kõigiga kohtuda. isegi kui viitsiks.
mis pagana eneseupitamist selles otsitakse?
mõistlik mees saaks sellest üle. mitte ei tegeleks nõrkemiseni halvustamisega.

tsiteerides ühe meeskasutaja eelnevat postitust:
"Kaua sa mees alandad ennast anna kätele tuld ja ära vigise"
˅ näita rohkem ˅
2020-06-08 02:06
Mis asja?! üks on õnnelik, et talle ilusa mängu eest aluspesu kingituseks lisati ja teisele ilusa mängu eest reisid välja käiakse.
Mind huvitab, et mis maalt siis on piir normaalsuse ja teise normaalsuse vahel.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-10 13:10
"Proovin uuesti.

Meestele on pähe aetud, et naine, kes seksist huvitub, on nii ja naasugune.

Õigus?"

Meestele on igasugu asju pähe aetud ja püütakse seda teha ka edaspidi.
Mulle tundub, et vabaduse saavutamine igasuguste asjade päheajamisest laseb rõõmsamalt elada.

Mida sa Leedilea nüüd selle niijanaasuguse all mõtled? Ei oska nõustuda, kui ei tea, milliseid kaasnevaid omadusi täpsemalt mõtlesid.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-10 18:49
Lits, prostituut, müüdav. Vanemate meeste kõnepruugis ka lohakas.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-11 08:08
Ikka selge vahe on, kui on prostituut ja müüb ennast või on lihtsalt rohkem seksist huvituv.

Nende viimaste halvustamise kohta on raske öelda. Mulle isiklikult meeldivad üldiselt seksilembesed, isegi perverssed naised või täpsemalt on see üks positiivsetest omadustest, mis võib olla. Küps inimene ei halvusta siin midagi. Nolgid pauguvad.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-11 10:05
Prostituuti ei huvita reeglina seks, teda huvitab vaid raha.
Leedilea ju tõi välja põhjuse, miks naised ei näita välja, et on seksist huvitatud. Veel vähem on nad valmis seda kuulutama.
Samal põhjusel lendavad ka otsesed seksipakkumised kohe prügikasti. Kui aga viitsid mõne sellise pipraveskiga veidi pikemalt vaeva näha, selgub, et tegemist on väga seksimaia naisterahvaga.
Naised kardavad eelarvamusi ja silte, mida neile võidakse külgeriputada.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-11 11:35
kas on nagu mingi seadus või norm, mille kohaselt lihtsalt rohkem seksist huvituv inimene ei tohikski mingeid materiaalseid huvisid omada?

osad naised ilmselt jah kardavad igasuguseid võimalikke sildistamisi. ja "teeme seksi" kirjad lendavad ka seepärast otse prügikasti, et naisele üldjuhul meeldib, kui mees natuke pingutada viitsiks. aga taoliste sõnumite autorid edastavad selgelt, et peale paarisõnalise sooviavalduse nad eriti rohkemaks võimelised polegi. ning ilmselgelt naist inimesena ei respekteeri.
parem juba lemmikvibraatoriga mõnuleda, kui mingi tüübiga tegeleda, kes juba end tutvustavas kirjas suudab ebameeldiva mulje jätta.

siltide külgekleepijad mehed paistavad enamasti suht madala lauba ja kibestunud olemusega silma. miskipärast just kuivale jäetud mehikesed proovivad oma ego kergitada "litside" paikapanemisega....
vastupidist juhtumit, et meeldiva erootilise kogemuse saanud mees hakkaks kedagi hooramises süüdistama, kohtab ilmselt harva.
no välja arvatud need juhud, mil enam marjamaale ei lasta
˅ näita rohkem ˅
2020-06-11 13:42
Kuulutuste osakonnas leidun nii üht kui teist
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 08:49
Ei ole seadust või normi. On nässuminekud.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 11:26
nn tavainimese seisukohast võttes liigituvad ilmselt igasugused talle vastuvõetamatud tegevused nässuminekute alla. ka näiteks orjade elustiil, kes tavapärase suguelu on asendanud perverssustega ja goonerdamistega.
mis ühe seisukohast vaadates tundub hea, mõnus, nauditav ja loomulik, paistab kellegi teise mätta otsast negatiivse "nässuminekuna". seega kõik taolised hinnangud on väga subjektiivsed, kas pole?

ei pea üleüldse mingit "selget vahet" olema. oma keha või aja rentijal pole mingit keeldu ega takistust töö nautimiseks (ega seksist huvitumiseks)......kui selleks on vastav seltskond, tuju ja tingimused olemas.
kõige kummalisem on, kui kõrvalseisjad hakkavad oma teooriaid tõe pähe kuulutama.
samamoodi võiks pühendunud goonerile öelda, et ta tegelikult üldse ei naudi..........ning ainsaks argumendiks oleks, et kõrvaltvaatajale on lihtsalt selline mulje jäänud
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 12:48
Mina vähemalt ei eita oma nässuminekut ja sõltuvusi.
Jah, ma olen pihkur, gooner, ori, pervert... naudin rõvedusi ja imelikke asju. Aga ma ei ole ahne, ei manipuleeri inimestega kasu eesmärgil. Ma ei räägi sellest, et kes nii ei tee on rumal ja eksinud. Ma ei halvusta tavalist seksimist, ei luiska inimeste võrkupüüdmiseks turundusjutte. Ei kiitle pidevalt oma oskustega, et kasu saada ja mul pole vaja hoida kerget halvustavat irooniat taustaks, kui mõnele bdsm jms ei meeldi.
Ahnus vs, seksuaalsus - mõnel on esimene peale jäänud ja ma julgen öelda oma arvamuse, et see pole enam tore ning siit saavad alguse ka muud inetud motiivid.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 13:18
noh, kellele kole ja kellele tore, see on samuti täitsa subjektiivne.
kusjuures ma pole kuskil kunagi öelnud ega mõelnud, et materiaalse tuluta suhtlus ja intiimsus oleks kuidagi rumal............huvitav, miks seda nagu külge poogitakse kogu aeg?
ja pole kordagi kahetsenud eelneva elu mittematerialistlikke suhteid, ka mitte meestele kingituste tegemist

aga mõni arvab, et tal on õigus halvustada võõraid valikuid, kui need tema omadega ei kattu.
isegi nii totraks on suhtumine muutunud, et igasugust loba ajamist või lõbu pärast vaidlust ja kogemuste jagamist nimetatakse "luiskelugudeks" nn turunduse eesmärgil. saab veel jaburamaks minna?
see pole kerge halvustav iroonia, see on otsene laim juba ning tõesti mõjub inetult.

mingis mõttes tegeleb just mittematerialistist slave oma ideede ja fantaasiate reklaamiga.......no et ehk mõni vaimustub nendest kirjeldustest nii palju, et hakkab tasuta püksikuid kinkima ning soovib vbl koos perverssustegagi tegeleda. slave saaks tasuta püksikuid ja naudinguid- kas see pole siis kasusaamine ja raha kokkuhoid? niipidi võttes kannab iga foorumi postitus materialistlikku eesmärki
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 14:59
Mina vähemalt ei eita oma nässuminekut ja sõltuvusi.
Jah, ma olen pihkur, gooner, ori, pervert... naudin rõvedusi ja imelikke asju. Aga ma ei ole ahne, ei manipuleeri inimestega kasu eesmärgil.

Slave, Sa tunnistad enda perversusi, mida sa naudid, aga mõtle nüüd sellele, et teistele võib see sama sinupoolt põlatud ahnus ja manipuleerimine olla ka nauditav pervertsus,
Oma särk on ikka kehale lähemal.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 15:03
Slave tundub olema muidu normaalne Òigekiri ka hea. Loodan et ta leiab omale selle òige.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 08:40
Tänan, sirruke.
Jott, on selgunud tõesti et nii ahnus, kui manipuleerimine võivad olla erutuse allikaks ja omamoodi perverssuseks. Aga see pole norm ja tavaline ning seda selliseks kuulutada pole ok. Ükskõik kummalt poolt vaadata - kas manipuleerija või manipuleeritava. Ahnusest ma parem üldse ei räägi, sest kui mõtled maailma hädade peale, jõuad ikka sellesama paheni välja lõpuks.

Seevastu väita, et tavalistelt tasuta asjade eest mitte raha maksmine on materiaalse kasu saamine... abitu ja otsitud väide.
Ka püksikute olemust pole C jälle mõistnud. Nagu ma sööks neid... või peaks kuidagi rõhutama eraldi, et rituaalne kingitus on tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 14:52
Slave võiks olla homo. Saab adjast õigesti aru ja kui homoreklaamijad nii mõtleksid, ei oleks nende tegevus ühiskonnas põletav teema.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 12:17
Tasuta saama poe prügikasti juurest
˅ näita rohkem ˅
2020-07-03 06:23
Vastupidi, boi. Ennast müüakse just prüka taga rohkem. Kuigi seda võib juhtuda igal pool, et sellise "üllatuse" otsa satud.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-03 10:56
slave,
norm ja tavaline pole paljude jaoks ka jalgade lakkumine või suhu urineerimine jne. aga sind ju sellepärast keegi ei halvusta, mu meelest?
aga kui keegi kaldub nn sinu normidest kõrvale, siis see pole ok ja tuleb hirmus materdamise himu. huvitav, miks?
maailmaparandaja missioon vajab täitmist?

kui tasuta erootika on nii tavaline, ei peaks ju mingit probleemi olema.......vali aga naine välja ja naudi, kes keelab. või kripeldab see hinges, et kõik naised pole siiski ühtviisi kättesaadavad ja mõne jaoks peab rohkem pingutama ning mitte ainult jõusaalis

vahet pole, kas sööd või lakud neid püksikuid või võtad ööseks kaissu. igal juhul see tegevus põhjustab sulle naudingut (nagu sööminegi, eks). on ka suhteliselt kindel, et naine on nende eest poes raha maksnud. seega oleks viisakas vähemalt ostuhind kompenseerida.
ning võiks juba aru saada, et kui härrasmees teeb naisele enne või peale kohtumist kingituse, on seegi omamoodi rituaal. mis põhjusel peaks olema kellegi teise rituaalid sinu omadest kuidagi halvemad või pahelisemad?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-03 10:57
oojaa jyrto, sulle kindlasti meeldiks kui slave homo oleks. põletav teema, tõepoolest
˅ näita rohkem ˅
2020-07-03 13:12
Siin Slave panid sa täiega puusse. Vähe sellest, et prügikastitagustel meestel pole maksmiseks raha, sest kõik kulub jookidele, vaid sealsed naised ongi just need tasuta seksi jagajad, keda sina taganutad.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-03 13:31
jfjm, päris tasuta vast ei saa seal ka. aga kindlasti saaks slave prügikasti taga odavamalt naudingud kätte, mõne pudeli õlle eest näiteks
˅ näita rohkem ˅
2020-07-03 14:16
Capri. seal prügikasti taga on sama lõbujanulised naised, kui need tibid, kes klubi peldikus kähkukal käivad.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-03 22:14
kahjuks ei ole eriline klubihai.......aga ilmselt muutuvad lõbujanulised daamid seal peale paari kokteili väljategemist lahkeks. mõne mehe eelarvesse lööks see vast juba korraliku augu ning annaks jälle põhjust naissoo ahnuse kirumiseks
˅ näita rohkem ˅
2020-07-03 22:47
Mitte ainult mehed ei joo naisi ilusaks, see asi toimib ka vastupidi
˅ näita rohkem ˅
2020-07-06 18:08
Jott, demonstreerisid jälle elukauget targutust, prostituutide sotsiaalset tausta kommenteerides. Jah, spekter on lai aga on ka üldised jooned.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-06 18:35
Slave, kas elukauge või mitte, aga ma vähemalt püüan neist arusaada, aga sinu eesmärgiks on vaid mahamaterdamine.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-06 19:00
Kuidas nüüd öeldagi... jälle paned puusse. Ka minu eesmärgi suhtes.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
15
16
17