Foorum
2026-07-09 18:36
Nagu päriseluski, saavad, aga kõik ikkagi ei ole vipid.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-09 18:46
Kui on vipi märk, siis on küll vip mis vip.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-09 23:29
See on siit foorumist juba mitu korda läbi käinud, aga kordan üle: on oluline erinevus, kas kingitusi (reisid, õhtusöögid, ehted jne) tehakse armastatud abikaasale vabatahtlikult või suhte eeltingimusena.
Kui naise esmane valik on rahakott ja alles seejärel hakkab vaatama, kes selle koti taga on, siis on see ostu-müügi tehing.

Muidu kehv finantsseis või ihnus tekitavad kindlasti pingeid.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-10 01:22
Aga mis kinke iha naised üldse soovivad?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-10 02:14
eur, usd - mida rohkem, seda uhkem
˅ näita rohkem ˅
2026-07-13 21:25
Mida rohkem, seda uhkem ongi siin just paljude elu standard. Materiaalse heaolu nimel ollakse valmis laskuma küllaltki madalale. Kuid ma ei saa tõespoolest aru, kas see, et endast müüakse pilte, videosi ja ollakse valmis raha eest kusagil suvalise auto tagaistemel keppima on tõesti seda raha väärt?
Piltide ja videode puhul tekib küsimus, et kui interentis on tasuta täiskasvanute sisu palju siis miks peaks sinu amatör kaadrid minu kogemuste hulgast puudu olema? Sinu kärbsesitast ja vinnidest täispritsitud peegel, mille ees sa end alasti oled võtnud ja mille ees sa end rahuldad on kindlasti paljudel veel nägemata. Selle eest veel raha maksta on küll lollus.
See näitabki millised on kellegi standardid siin elus. Kelle jaoks on mida rohkem, seda uhkem ja kellegi jaoks see suhtumine, et lollidelt tulebki raha ära võtta.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-13 23:15
Kas válja tehtud kohvi on juba sponsorlus ?
Lõpetage ära .
Kui mees ei suuda isegi kohvi eest maksta siis tema materjale seis on päris nutune
Ja siis tekkib küsimus - kas ta otsib rikka mutti et tema arvelt elada ?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-13 23:43
Pagan vot selles vestluses on küll nii mõistliku jutuga daamid kogunenud, et kohe lust lugeda. Kõike kaunist teile.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 13:12
Kohvi välja tegemine on üks asi ja hoopis teine asi on see kui siin lehel pidevalt kerjatakse. On naisi kes otsivadki siin kuulutustes mehi kes nende elu kinnimaksavad. On neid kes eeldavadki, et mees onjust see kes peab alati kõigi ja kõige eest maksma. Kohvi või õhtusöögi välja tegemine on hoopis teine teema. Neid asju võiks omavahel eristada.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 13:19
tädi riina oled see rikas.. mutti..? Dramatiseerida oskad tõesti hästi
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 14:06
Noo, ma ei tea. Minu kogemus meestega on vastupidine. Mulle tehakse kingitusi lihtsalt niisama, pole ma midagi küsinud ega kerjanud. Olen suhelnud ka meestega kes lausa nõuavad et kingiksin neile oma aega, keha ja teeksin nende elu magusaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 14:25
Mulle pole keegi kingitust teinud. Ise ostan endale.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 14:46
Ooo kus mõnel proual on siin ikka enesekindlust, et ta ningib oma aega. Noojaah! Kui juba selline jutt tuleb kus hakatakse enda elu igat minutit materjaalses vääringus mõõtma siis millest siin enam on rääkida. Kisub kole haiglaseks ära see jutt.

MisterJ - tunnen kaasa! Elu pole siis sind üldse hellitanud.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 15:12
hea kasvatusega mehelt ei pea nö kerjama, et avaks naisele ukse, aitaks mantli selga, maksaks kohvikuarve või teeks kingitusi.....osadele meestele on galantne käitumine loomulik.
mehelikele meestele ilmselt pakub rahuldust tunda ennast naisest tugevamana igas mõttes, ka materiaalselt.
ning naiselik naine naudib seda ja omal naiselikul viisil hoolitseb mehe eest ka.
sooneutraalsuse kummardajatel ajab see ilmselgelt harja punaseks
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 15:25
Aga vahest mulle meeldib ikka kingtusi teha.Viimase kingituse ostsin naisterahvale, kes minuga igapäevaselt voodit jagab.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 15:32
muide, mõned mehed siin kirjutavad stiilis ''saaks kokku, kohvitaks, vaataks sind üle'' vms.....
kas endast lugupidav ja oma aega väärtustav naine peaks seepeale kohtuma jooksma, kui võõras inimene, tihti pilditu konto otsib lihtsalt meelelahutuse pakkujat...sisuliselt tasuta eskortteenust, mille käigus saaks naise nagu kauba üle vaadata
või oleks mõistlik sedalaadi suhtluse eest materiaalset kompensatsiooni küsida?
armunud või mehest huvitatud naine loomulikult kohtub tasuta.
aga see eeldab mõlemapoolset huvi ja mehe oskust juba enne kohtumist naise kirge ja fantaasiaid kütta....
tundub, et osad mehed seda kunsti ei valda......ja siis kirutakse ''ahneid'' naisi
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 15:36
misterj, mulle näiteks tegi viimased kingitused härrasmees, kellele ka meeldib kingitusi teha.....aga kellega pole kunagi voodit jaganud. ilmselt seda ei juhtugi.
nii et voodi või sinna jõudmine tõeliselt galantse mehe käitumist ei mõjuta
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 16:09
Caprichosa - põhimõtteliselt on sul õigus, aga siin peaks eristama paari asja. Näiteks seda, et naisel endil peaks olema piisavalt enesevääriksust ja moraali, et mitte ise kingitusi eeldada, veel vähem neid kerjama hakata.
Mis puutub tasuta ja tasulisse kohtumisse, siis sõltub mis eesmärgiga kohtuda soovitakse. Kui on tegu teenusepakkujaga sijs tõesti ei lähe teda kusagil kohvikus üle vaatama. Kuigi kliendil on eelnevalt õigus teenuse või kaubaga tutvumiseks. Aga see selleks! Kui aga mõelda tasuta kohtumisest siis elementaarne on, et mees kutsub välja, tasub kohvikus arve ja nii edasi. Aga kui naine hakkab rääkima juba, et see on ajaraiskamine ja tema aeg on kallis siis viitab see üheselt juba hoopis teistele prioriteetidele kui selleks on soov lihtsalt tutvuda.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 16:29
no just.....kui huvi on ühepoolne, siis selle teise poole jaoks oleks ka kohvijoomine mõttetu ajaraiskamine. seega oleks loomulik, et kellel suurem huvi ning pidevalt kohtumise ettepanekutega kirju saadab, siis selle ajakulu ka kompenseeriks. või eksin?
neid kohvitamise ja nn üle vaatamise sooviga kirju saadetakse muide nii teenusepakkujatele kui naistele, kes siin tutvumise eesmärgil on.
nagu robespierre ja veel mõned usuvad, siis kingitused või tasuline teenus peaks justkui välistama igasuguse romantika ning emotsiooni tekkimise.
no tean paljusid massööre ning muid teenusepakkujaid, kellel just kliendiga suur romantika tekkinud ning isegi mitmeaastane suhe.
veidral kombel sellistes suhetes on tihti pigem meespool see, kellele välja tehakse (''ahnete'' teenusepakkujate poolt ).
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 17:16
Isegi mina olen oma 11 ihas veedetud aasta jooksul mõned korrad meestega niisama kohvitamas käinud🤭😁, kuid mitte korda ka pole sellise tutvumise puhul asi kuhugile poole edasi arenenud ja ongi lihtsalt olnud põgus jutuajamine koos kohviga..
Seega, tasub meestel vist siiski loomingulisem olla, kui on soov kohvist kaugemale ka kellegiga jõuda!
Vähemalt minu isiklik statistika näitab küll seda…
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 17:30
Aga mis on siis sinu isikliku statistika valimi maht? % tuleks kokku lüüa
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 17:34
Statistika näitab seda, et kui püütakse eristuda üldmassist ja kohvi juttudest😛😁, siis on pärast mõlemal poolel palju enam meenutada, kui ainult nüridat kohvi lauataga istumist..😛😃.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 17:36
Sellega ma võin nõustuda, selline side võib palju väärtuslikumaks kujuneda või jääda erlisieks, aga ikkagi... kas avaldad mõne numbri ka?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 17:49
Muidugi need inimesed, kes ongi hingelt tõelised kohvi gurmaanid😛, neid võivad tõenäoliselt erutada ka kohvielamused kellegiga koos😁, kuid kuna ma joon reeglina ainult hommikul pool tassikest kohvi, siis no ei keri need kohvil käimised üldse ka kohe😁
Pealegi, kaua sa ikka kellegiga ajaliselt kohvi koos jood eksole…seega suht lühikesed kohtumised ja selle aja jooksul mingit sidet luua omavahel, suht raske..

Tbapb, ma kahjuks ei ole numbreid ülesse märkinud, ega nii peenet statistikat teinud..😉😃
Lihtsalt, ainus mida ma tean, kohvil koos käimine, piirdubki ainult sellega ja that’s it!😝
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 17:58
Selge pilt!
Pean tunnistama, et ise pole ka eriline kohvi fänn või gurmaan. Kodus on küll kohvimasin olemas, aga see seisab juba teist aastat kapis ja kogub tolmu Tööl joon kohvi mõni kord nädalas kolleegidega. Minu jaoks kohvi joomine on sotsiaalne tegevus, nagu mõne jaoks suitsetamine. Lähed kollegidega kööki, teete soojad joogid valmis ja samaaegselt puhute väheke juttu. Eriti hea on siis kohvipaus teha, kui pea paks ning mõistus vajab väheke pausi.

Ei oska muidugi ka väga ette kujutada, et läheksin niisama kohvitama kellegagi... Mulle pigem meeldib aktiivne ja liikuv olla, pigem siis juba kulutaks tänaval tosse või läheks mõnele üritusele.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 18:02
Tbapb, aga kuidas kõlaks kellegiga kuhugile spaasse minek..😜😃, kuna kui kohvile kutsumine on Top1 kohal, siis teisel kohal on kohe kindlasti spaad…😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 18:20
Spaas näed rohkem kui kohvile paludes lihtne
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 21:21
Kõige parem oleks loomaaed. Võibolla saab suhkruvatti ka.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 21:49
Et koos loomade vaatamine peaks tekitama kirge kahe inimese vahel v..🤔😛
Olgugi, et isegi see variant oleks kohvi joomisest minu silmis etem😁ja ühe korra ise samuti ühe noormehega ihast ühte miniloomaaeda külastanud..🤭😁olgugi, et see ei toimunud siiski esmakohtingul.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 21:51
Kõige parem oleks ehk Selveris 🤔. Eelnevalt on kokku lepitud, et mehel on kaasas kinkekaardid.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 21:54
Hostinne on vist mingeid õudusunenägusid Severist ja kinkekaartidest näinud🫣😂, kuna teemast teemasse ujub oma Selveri juttudega sisse..😂
Ma ei tea kuidas teised, kuid vaat Selveris mina küll kellegiga kohtingul pole siiamaani käinud.😛
Olgugi, et isegi see variant sobiks rohkem, kui kuskil kohvi joomine!😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 21:57
Tohoh 🤫 naispoole kulutatud aeg makstakse ju kinni, kui mees kes kohtumisele ilmub ei kõlba 🤔
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 22:03
No see, kas mees kõlbab v ei kõlba, selle ma selgitan siiski juba siin endajaoks välja!😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 22:15
Kohvi joomine on see kõige hullem asi ... aga muidu on vist nii, et mis tekib see tekib ja kui ei, siis nii ongi, vaevalt mingi koht seda võiks muuta. Loomaaias on muidu teisi ahve ka, igav ei saa just olla, noh kui ei teki midagi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 22:22
Kui inimene ei joo kohvi v joob seda jube vähe, siis on tõesti kohvi joomine kõige hullem asi..🙈😃😃.
Ning koht mängib ikka rolli asja juures, kuna ebasobivas kohas on inimesed pigem pahurad ja pinges..
Õige atmosfäär loob aga vastavat meeleolu😉.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 22:22
Mul on loomaaiaga head mälestused.
Tibin saatis lapse koos vanaemaga loomaaeda ja siis sai parklas samalajal muid ahvi võtteid teha.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 22:24
Karoliina, mina esimese asjana tundmatut inimest spaasse ei kutsuks... isegi kui oleme siin mõnda aega rääkinud. Võib-olla on see minu isiklik limiit või ettekujutus, aga mulle tundub spaa esimesel korral võib kõlada mõlemale ebamugavalt. Aga lõppude lõpuks tegelikult ei ole vahet, kui inimestel klapp hea ja üksteisega tuntakse mugavalt, siis kõiksugu ettepanekud võiksid sobida teades mõlema piire, huve ja eelistusi
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 22:28
Tbapb, siis sa eristud siinsest massist, kuna 90% kutsetest on kas kohvile v spaasse.😎😁
Pean siis silmas just esmakohtinguid…
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 22:33
Mõistan jah haha....
Mulle siin mõni nädal tagasi jutukas üritati selgeks teha, et ma ei kuulu siia iha kommuuni. Nende vendade sõnul pole minusugusele kohta siin
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 22:40
Huvitav kuhu sa siis kuulud…😜😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 22:44
Kunagi oli siin kasutaja Demi. Ta andis originaalse idee. Naine tuleb kutsuda kohvikusse. Tema soovis, et see oleks näiteks Pariisis.
Ma tegin selle ära. Olin näinud ainult ühte pilti ja vist 2 kirja vahetanud. Saatsin kutse emaili peale. Nädala pärast saime kohvikus kokku, mitte küll Pariis ja mitte Demiga aga Roomas. See oli valus öö. Pisarad, higi, sperma...
Teate kui valus on, kui nibudelt pesulõkse ära tõmmatakse vaikselt.....
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 23:05
Karolina, minagi tahaks mõista, egas need targutajad väga seletada osanud. Palju sõnu, millel puudub sisu
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 23:32
"armunud või mehest huvitatud naine loomulikult kohtub tasuta"

Ma ei saa üldse aru, et miks peaks naine mehega üldse kohtuma, kui ta huvitatud pole. Ja siis selle eest kompensatsiooni küsima.

Kas vastupidiselt ka saab? Noh, et kui naine on reaalselt palju jubedam, kui siin tuunitud pitlidel, et kas ma siis peaksin kompensatsiooni küsima oma aja eest?

Ja minu meelest ajad sa Capri segi galantsuse ja rumaluse. Alustad lauset tõesti viisakate tegevuste mainimisega (mis on tõesti loomulikud) ja jõuad loetlemisega ikka sinna ääre peale välja.
Kingitustest rõõmu tundmine on loomulik aga nende eeldamine on tegelikult ahnus. Ja viletsa mehe jaoks odav väljapääs - ah ostsin talle pesu ja lõhna... ise ei pea endaga nüüd vaeva nägema.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 23:40
Ja mis selle kohvijoomisega siis nüüd on?
Ma joon mitu tassitäit päevas ja paljud teised ka. Pealegi nimetatakse nii üsna traditsioonilist üksteise ülevaatamist ja testivat vestlust. Jooge siis teed või mahla, aga nimetatakse ikka "kohvile kutsumiseks". Ilma inimest tundmata ilget žesti teha luksusliku kohtumise näol on ju veits lihtsameelne või mis... Klassika toimib. Kui oled väärt mees, kutsub naine su ise teisel kohtumisel spaasse.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 23:49
Mina joon mahla v teed ihas suheldes ja tutvudes…🤭😁
Siin saab seda siiski palju põhjalikumalt teha..
Ei ole vähimatki tahtmist mingeid ülevaatusi v test vestlusi tegema hakata reaalis..
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 00:12
Internetis tutvumisel on eelnev suhtlus ja mingil määral tundma õppimine loomulik, siin lehel peaks see olema veel eriti põhjalik, aga esimene kohtumine on ikka niiöelda ülevaatamine, ükskõik kus see siis ka ei toimuks. Internetis ei saa kunagi lõpuni selgeks, kas päriselt üldse mingisugust ühisosa on. Seega kui eesmärgiks on päriselt tutvumine, siis ei peaks see kohtumise koht/tegevus olema üldse määrava tähtsusega. Kui kohtumise eesmärk ei ole tutvumine vaid kellegi kulul elamine, siis on loomulik et spaa on miinimum.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 00:51
Karolina, sellega on muidugi see risk, et paljudele meeldib netis ennast väga suureks puhuda ning kohtumisel selgub, et suhtlesid hoopiski teise inimesega
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 00:53
Paar esimest päeva enamus puhuvadki ennast suuremaks, kui tegelikult on🤭😂, kuid kaua ei ei jõua keegi oma tegelikku mina siiski varjata, vähemalt mitte minu ees!😉😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 01:02
Ahsoo, sa siis detektiiv, kes uurib kõik valed ja pahed välja?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 01:04
Mul nagu on jah annet selleks vist omajagu…😏🤫😁!
˅ näita rohkem ˅