Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2026-08-01 18:44
vist oli seesama teema, mille käigus saag eriti jõuliselt käima tõmmati, ikka müüdavaid ja hoorade ahnust kirudes
enne seda teemat oli üle keskmise normaalne suhtlus sinuga, slave. kuna juba mitu aastat möödas, ei viitsi hakata seda foorumist üles kaevama. täpset teema nimetust hetkel ei mäleta.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 18:47
ja aitäh komplimentide eest, slave.....
seksuaalne jumalanna nagu sa mõni aeg tagasi ülistasid (avalikult foorumis), võib ju sinu jaoks mõttetu tunduda.
aga kibestumiseks jätkuvalt mul põhjust pole....seda pead ikka oma kaunist hingekesest otsima
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 19:00
Kui ei viitsi, siis ära vassi mu sõnadega, eks?
Kui sa pole kibestunud, siis mis põhjusel sa jama ajad "seksuaalne jumalanna"(my ass)? Midagi kipitab?

Mul on kaaslas(t)ega kõik hästi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 19:12
Üldiselt oli muidugi arvaa, et kui mingit "liigat" mainida, oled sa kohe kohal ja kukud kekutama ja ennast upitama
Endale hinnasildi külgepanemine ei tõsta kedagi küll kuskile. Pigem on see signaal, et "mehed kastuage mind ja saatke siis minema, sest muuks te mind ei taha".
Reisile ka pigem sellepärast, et kodus oleks piinlik ennast sellise tegelasega näidata ja jõudeajal on hea kaasavõetud materjali tarvitada.
Või on sul mingid illusioonid selles osas, mida endaga leppimiseks välja mõtled?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 19:27
Slave, kuna erootilise massaaži pakkumine on tema töö, siis on loogiline, et teenusel on hinnad.
Kuid muul ajal on Capri samasugune luust ja nahast inimene, nagu me kõik😛ja ei kõnni ringi hinnasilt küljes.😉😁
Ja minu teada ta ei käi tööreisidel, vaid ta elu koosneb siiski ka eraelust ja reisib ta inimestega, kes tema elus väheke erilisema koha leidnud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 19:36
Niipalju sa temast siis teadki, sõbranna.
Ja kindlasti võetakse reisile oma massöör kaasa... lubage naerda! Ega need "härrasmehed" mingi spordivõistkond ei ole.

Sina, hea inimestetundja, oled siis ka muinasjutte uskuma jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 19:39
No ma olen täiesti kindel, et sõbranna teab ikkagi kòigest palju rohkem, kui sina, Slave.
Või oled sa äkki ise hoopiski koos reisil siis käinud😜😂😂…
Ja muideks, kui naine on vaba, siis kes keelab käija kus iganes erinevate härrasmeestega.😜😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 19:49
Ihas oleks härrasmees pigem halvustav nimetamine.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 19:55
Impala, kuidas siis ihas peaks viisakaid ja sümpaatseid mehi kutsuma?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 19:56
Mina jään ikka härrasmeheks. Härrasmehed sisse ei lase, ainult kõhupeale.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 19:58
Te olete devalveerinud selle.
Mina ei taha Ihas kindlasti olla härrasmees.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 19:58
Aga kas põskedele võib lasta?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 20:00
Daamide nägu ja soengut ei tohi rikkuda!
Siis on perses.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 20:02
Soe seeme on tervislik nii näole kui juustele. Fakt!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 20:03
Makeup maksab 70 euri. Seda ei andestata.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 20:06
Tegemist on õelate kapitalistide äriplaaniga, kes üritavad oma tulusid sisse kasseerida, aga iga õige naiska teab, et puhas seeme on kordades kallim ja seda lihtsalt poest ei osta.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 20:13
Naiskad jah aga DAAMID sedasi ei luba.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 20:16
Ptüi, tegelikult tahtsingi ütelda daamid, kelledel on ilusad raamid...ehk jällegi liialt seksistlik...?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 20:47
mul on jah targematki teha kui mingeid vanu teemasid taga ajada orjaniru jaoks. see ei tähenda, et ma vassiks.
minu poolt mainitud teema on foorumis täiesti olemas, aga selle leidmiseks kuluks võibolla tunde. kellel igav, võib ju sellega tegeleda.
kohtumiste rubriigist on küll minunimeline teema kustutatud. aga iha arhiivist ehk keegi oskaks seda leida?
jfjm ja mõned teised ilmselt mäletavad veel slave ülistavaid kommentaare seal teemas, kuidas ''tundide viisi seksuaalse jumalanna piltide peale onas'' jms
miskipärast nüüd häbeneb seda ja nimetab jamaks....ei arvanud, et sa nii arglik oled, slave
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 20:54
Te olete nagu vana abielupaar, Slave ja Capri. Leppige lõpuks ära. Eesti seksimaastikul olete mõlemad kahtlemata silmapaistvad tegelased.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 21:00
kusjuures ei maininud sõnagi endast ja hinnasilte kuskile ei riputanud, kui selle liiga kohta küsisin. miskipärast slave aju töötab ainult ühes suunas....nagu silmaklapid oleks peas, et laiemat pilti ei näe.
reisin muide tavaliselt üksi või siis osa aega meeldivate härrasmeestega, kellega koos ka Eestis ringi käidud ja reisitud ning kelle kodus end väga mõnusalt saab tunda.....ehk siis sõpradega (kui slave selle sõna tähendust üldse mõistab).
ning eesmärgiks pole kellegi tarvitamine vaid mõnusalt koos ajaveetmine ning maailma avastamine. ilmselt ka selline asi on slavele võõras.
ning ma ei pea ootama, et keegi kuskile kaasa võtaks nagu aksessuaari. reisiplaanid, bronnid jms teen ikka ise. puhkuse ajal muide ei tegele massaažiga ega ka külalistega. seepärast panen tavaliselt mitmeks kuuks iha konto kinni selleks ajaks. see tagab totaalse lõõgastuse ja tagasi tulles on kohe suur isu masseerida jälle
seda kõike ei tea muide ainult sõbranna vaid ka inimesed, kes on mu ümber päriselus.
kibestunud netipihkuritele pakub vist lohutust kellegi reaalset, täitsa tavalist elu muinasjutuks nimetada. jäägu siis neile see rõõm
ausalt polegi ammu nii kibestunud postitusi lugenud kui slave siia suutis nüüd genereerida
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 21:05
Karolina, ehk peaks impalat siis hellitavalt matsiks kutsuma? kui härrasmees ei sobi

robespierre,
ma pole küll ühegi oma abikaasaga niimoodi sõnelenud nagu siin orjaniruga
kuna jaburat mula tootvad ja lambist halvustavad tegelased minu tutvuskonda reaalis õnneks ei kuulu.
kuna mul slave vastu mingit viha pole, siis mis leppimisest saab rääkida....
tema tigedust minu eluga rahuloluga suhtes nagunii miski ei muudaks. ehk ainult see kui koos reisile minna
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 21:23
No siis tehke üks kena reis näiteks Cap d'Agde'sse. 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 21:36
oojaa, robespierre. juba kujutan ette neid lõputuid vaidlusi, kes jäätisekokteili eest maksma peaks
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 21:37
Caprichosa te ei pea mind kuidagi nimetama.
Foorumis piisab kasutajast.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 21:51
Capri ja Slave, ma võin tulla teiega kaasa reisile ja olla vahelepitajaks😛.
Ja, et pingeid vähem oleks, siis maksan ise teie jäätisekokteilid kinni!😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 22:12
Karolina, no nüüd sulatasid küll vist paljude siinsete meeste südamed...kes siis ei unistaks sellisest lahkest naissponsorist
ja kuigi ma puhkuse ajal massaažiga ei tegele, siis sinu puhul võin teha erandi. kui ikka kokteil on piisavalt suur
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 22:25
Nüüd peab Slave veel pakkumise vastu võtma ja ajalooline leppimine on teostunud. Rääkimata reisist, millest räägitaks legende veel aastaid!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 23:00
Ja nii jäädaksegi tasapisi uskuma. et ma ei osta naistele isegi jäätisekokteili... tule nüüd jfjm appi!

Ma käin reisidel tavaliselt kolme naisega. Üks veel võiks siis Lumehelk olla.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 23:02
Slave,
Ja ma loll mõtlesin, et oled täiesti sillas, kui saad kahe naisega reisile minna!🤭😂😂
Kuid kolm naist, Mina, Capri, Lumehelk- see oleks vist küll totaalne kaos!🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 23:07
Teeme foursome'i? 🤤
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 23:12
nudistlik nelik on juba koos meil, Dragu.
tahaksid viiendaks rattaks vankri alla tulla?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 23:13
Mulle meeldiks väga jälgida ja . 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 23:14
Mina ei kavatse küll kuhugile selle pundiga minna, kui Dragut kaasas pole!😎😂😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 23:16
Tulen, tulen, kuhu ma pääsen. 😁🥃
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 23:17
Kuna sellisel juhul oleks mul vaja isiklikku turvameest😎😂ja Dragu sobiks ideaalselt oma mustade prillidega selleks!😂👌
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 23:19
...aga mul oleks turvameest baarikapi valvamiseks tarvis...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 23:21
….no siis pead omakorda Dragu kellegi kaasa veel sebima…😎🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-01 23:52
slave hakkab siis Dragut turvama, et Cap d'Agde' paljaste naiste hordid teda ahistama ei hakkaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-03 10:37
muide, kellel plaan päriselt rändama minna, siis jaanuarist aprillini üks seiklushimuline päikesejanune reisikaaslane välja pakkuda.
kuna seekord sihikul veidi ekstreemsem geograafiline punkt kui Tai Kuningriik, siis osa aega oleks tore reisirõõme kellegagi jagada
˅ näita rohkem ˅
2026-08-03 16:05
huvitav lugemine veel huvitav kui pole varem inimeste kontosid näinudki ja enamus mind ära blokkind isegi siin kommentaariumis kus ma võtan esimest korda sõna
˅ näita rohkem ˅
2026-08-03 16:26
Ära vōta südamesse, see on siinse ”eliidi” normaalne käitumine 😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 12:18
jälle pärleid nagu muda
... pole tige, vaid otsekohene ja õiglane.

Mind on suht võimatu kellegil lollitada, ...
edasi ei polnud huvi lugeda
ja 9lk tasulised leilis ühe julge kaunitari peale,
eks teeb kadedaks jah, võtab 10-neid, ja eriti kliente keda niigi kesiselt

üllatavalt paljudel on üllatavalt raske lapsepõli olnud
miks muidu käib selline materdamine
jah, ära vōta südamesse, siin võetakse suhu

huvitavaid, põnevaid, ka meeldivaid jne teemasi hulgi, miks küll need ei kõneta?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 12:58
kes see julge kaunitar siin teemas on, sina või, peeter?
kahju küll siis kui sul kliente kesiselt.....peaksid ehk mõne paljastavama selfi üles panema, nö brändi reklaamiks
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9