Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2026-07-28 08:40
ME oleme brutaalselt loomalikul suhtebörsil. Naisi on vähem, ilusaid veel vähem, sealt kujuneb hind. Hind ei tähenda antud juhul labaselt rahasummat, vaid maneerid, kinnisvara, liiklusvahend, välimus jne. Kogu asja väljavabandamiseks ja ilustamiseks räägime, mida peaks vastuvaidlematult tegema härrasmees ja džentelmen, et ta ei tunneks end lihtlabaselt ärakasutatuna.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 09:02
Aga mida peaks tegema naine, et ei tunneks end ärakasutatuna?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 09:29
yle40, ühelt maalt algab hoopis vastupidine asi. Selle massi sees on häid mehi veel vähem.

jott, see on lihtne. Naine peaks loobuma siin juurutatud andja ja ohvri positsioonist.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 09:39
Slave, ja milline positsioon neil peaks siis olema?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 09:42
Ükski naine, kes tunneb end armastatu ja hoituna, ei tunne end ärakasutatuna.
Ärakasutatu tunne tekib inimesel, kes ei saa seksist midagi. Slave ütles õigesti: mees peab siis peeglisse vaatama, et miks ta naistega olla ei oska.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 10:37
Kui ma robespierre nüüd üritaks end panna naise rolli, kes satub kohta, kus on 3/4 mehed, teoreetiliselt peaks nii suure valimi puhul olema armastava ja hoidva mehe leidmine imelihtne, kuid mängu tuleb slave mõte, et kui pakkumine läheb liiga suureks, siis osa "ma nagunii ei saa" loobujaid hakkavad lolli mängima ning imelisi pakkumisi tegema, selleks kandepinda omamata
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 11:52
yle40, on sul kindlaid andmeid selle nn kandepinna mitte omamise kohta? või niisama soovmõtlemine jälle....
sarnaselt kodanikele, kelle väitel tõelisi härrasmehi polevat üldse olemaski, vähemalt siin saidil mitte

robespierre,
kas kohustustevabad seksisõpruse suhted, mille poole siin osad mehed püüdlevad, ikka tekitavad naises armastuse ja hoituse tunnet? ka siis kui mees voodist tõustes jalutab nt oma naise ja laste juurde ning kohvi ka välja teha ei raatsi no pmts on see võimalik, aga sel juhul peab ikka gigamega/ulmehea seks olema
kui korraks mõtled statistika peale, mille kohaselt 2/3 naistest üldse vaginaalset orgasmi ei saagi.....ja kui mees muidu ka voodis saamatu, siis suur osa naisi vist tunnebki end peale seksi ärakasutatuna.
kui sul seksist mõnu poleks, orgasmi ei saaks ja teeksid seda nö kombe pärast või partneri rahuldamiseks ainult, ehk ei tundukski mõte materiaalsest kompensatsioonist siis nii madal ja kole
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 12:00
misasi see prostitutsioonivälises maailmas nii käibki, slave? et avad uksi ja ütled tere ning kingid lilleõie või miskit enamat kui rahakott kannatab ja kohe kindlalt eeldad sellele järgnevat suhuvõtmist?
hea kasvatusega härrasmehel on viisakus nö geenides, mitte pealesunnitud kohustus, mille täitmist peaks naine hakkama kompenseerima oraalselt või muul viisil.
galantseid žeste võib ju iga neandertaal teha, kui pappi jagub......aga kui ta usub, et peale seda on naine nö tema omand ja kohustatud millekski, siis paraku pole tegu härrasmehega
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 12:07
Jah, mul on kindlaid andmeid, kui kuulutuste lehel ütleme niimoodi, mitte just apetiitsed halavad, et neid on üle lastud
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 23:08
Kuidas selle kohta öeldigi... "tuvi situb jälle malelauale"?

Capri, mitte keegi pole sellisest eeldusest rääkinud, millega sa ennast õigustad.

Sinu "härrasmees" ja teiste inimeste mõistes härrasmees on kaks erinevat tegelast. Sa lihtsalt kiidad lolle sellega.

Ei naine ega mees ei peaks midagi kompenseerima.

Aga kui mõelda nüüd professionaali peale, siis kas see on ikka väga levinud praktika, et naine kutsub näiteks ehitusmehe või autoremontija enne töö tegemist restorani? Või mees kutsub juuksuri?
Alati võib mingile erisusele rõhuda, kuid tunnistame, et ei ole ikka eriti levinud, eks?

Ja mis mees, see siis on, kes endale selliselt seltskonda peab ostma? Kas hädine mees=härrasmees Capri keeles?
Pealegi ei ole meeste hulgas eriti prestiižne prostituute restorani vedada. Seda peetakse rumalaks käitumiseks. Asjaosalised ilmselt häbenevad hiljem, et lasid kiimauimas endale "ära teha" ja alatul naisel ennast ära kasutada. Pole nagu väga täheldanud, et su retoranihärrasmehed oleks siin kunagi sinu kaitseks midagi kirjutanud. Kui nad üldse olemas on, siis on neil pisut häbi oma nõrkuse pärast ja ilmselt ka sellepärast, et ei suuda niisama meeldiva seksika naisega jutule saada. Kas või restoranis.
Ja ma tõesti ei tea, mis rõõm on olla "kalkulaatoriga" viisakas kohas toitu nautimas.... ainuke eeldus on neil ilmselt tõesti, et sa võtad lihtsalt suhu ja sellest ka sinu kiivakiskuvad järeldused teiste kirjutistest. Mõistan.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 23:15
Ma pean siin kordama ühte peaaegu tõepõhist huumorit, et "Capri esitas hommikupoole ööd oma vibraatorile arve" - kirjeldab seda, KUI nihkesse saab minna.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 23:21
Jott, see on partneripositsioon.
Peale selle on tõepoolest nii naisi, kui mehi, kellele pakub väga palju partneri rahuldus ja nauding. See "saamine teise saamisest" ei vaja kompensatsiooni.

See on üks pikem teema, kuid mehed otsivad sageli läbi seksi aktsepteeritust ja tunnustust. Seksi ostes kaob see tunne ära.
Imelik, et see kõik kujuneb lõpuks raha- või restoraninurumiseks, nagu siin on läinud.

Mõni kohalik "staar" nurub muidugi ka kümneid.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 23:55
miks sa ennast tuviks pead, slave?
keegi on rääkinud sellisest eeldusest küll, pikalt ja laialt, kui suudad lugeda eelnevaid postitusi.
---------------------------------------------------------------------
Copy
2026-07-16 13:56
Parandan.
Hea kohtlemine võrdub kallis restoran ja siis võetakse suhu.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 00:02
viisakalt mehelt ei pea midagi nuruma. vaene slave ilmselt ei kujuta ettegi, milliseid põnevaid ettepanekuid ning kingitusi naistele tehakse.....ka lihtsalt niisama, kinkimiserõõmu pärast.
selline asi kuulub mõne siin postitanu meelest vist utoopia valdkonda. aga ometi on need galantsed mehed reaalselt olemas....ning neid polegi nii vähe nagu nt sõbrannadega suhtlemisel pidevalt selgub
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 00:46
See tsitaat on kontekstis välja rebitud.

Kahju, et siin rohkem naisi ei ole sõna võtmas. Kuidagi üksluine.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 06:48
Caprichosa
Mis siin mehi häirib, on Su suhtumine, et galantsus tähendab kinkide tegemist ja härrasmees on galantne mees.
See kõlab väga sedamoodi, et Sa näed kõiki mehi kui (potentsiaalseid) kliente, kes jagunevad härrasmeesteks (helded, jõukad, naiste peale kulutada armastavad) ning matsideks (ihnsad, naistelt saada tahtvad).

Mis on selles suhtumises meeste jaoks probleemne?
Su kirjeldus ei jäta kohta sõprusele, armastusele, pikaajalistele suhetele jms. Kui mehed võrdsustada klientidega, siis mehel on väärtus ainult nii kaua, kuni ta maksab. Lihtsalt kokkusaamine sõbraga, et aega veeta, on ajaraisk. Armumine ilma rahasse või staatusse investeerimata on kehv tehing. Püsisuhe on halb, sest iga mees miutub paari aastaga igavaks ja ei suuda või taha niikuinii samale naisele pikalt palju kulutada.

Ehk siis mees on klient (või objekt), mida saab teatud aja kasutada, et seejärel edasi liikuda.
Mis on okei, Sulle sobiv elustiil ja ma näen selles tugevaid plusse võrreldes igava koduperenaiserolliga. Aga Sa justkui ei suuda näha, et see pole igaühe jaoks. Neid, kes vajavad armastuses ja sõpruses kasvõi illusiooni, on palju. Nad ei taha kliente ega ise kliendiks olemist, nad tahavad armastada ja olla armastatud nii rikkuses kui vaesuses, nii mures kui rõõmus.
Ja nende härrasmees on inimestest hooliv, mitte ilusatele naistele väljakäristav.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 08:56
Kes elu näinud saab isegi aru mis on muinasjutuks hea ja mis päris reaalsus.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 09:10
Pole siiani aru saanud miks siin imestatakse, et raha pärast vinguvad, et naised seda tahavad. Kohtingud maksavad ka ju midagi. Isegi kui leiad naise kellega koos elada, ka see maksab. Seks on teisejärguline, kui leiad kellega koos olla tahetakse.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 09:19
Iha mõistes viisakus on enese tagaplaanile surumine ja ohtralt kingituste tegemine ?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 09:23
Kingitused pigem igaühe oma valik. Kui kellegile meeldib oma rahakotti tuulutada, andku minna. Enda egosi võiksid siin küll iniesed kontrollida. Päris äädikaks küll ei tasu siin muutuda, et otsapeale ei saadud.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 09:24
Ei tead Yle40, viisakus on see, kui naisterahvale kohe selga lennata jutuga, kui kiimas ma su peale olen ja kas saaks kohe!🙈😂
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 09:29
Karolina, aga näpunäide oleks siis selline, et klient püüab prostituuti kõnetades igati varjata oma soove ja meelitada sekstöötajat, võib-olla lausa anuda, et ta pühendaks talle kuskil väljas veidi aega?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 09:31
Nõustun karolina7777-ga. Kahjuks mehed on rohkem süüdi, eriti sellistel lehtedel, et meie mainet möödetakse raha paksusega ja olema suured kiimatsejad.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 09:35
Mkm, jääme siiski kõik ( sh mina) realistideks ja kahe jalaga maa peale. Pannes seksisaidile paljad/poolpaljad pildid üles, siis vaevalt nüüd Saaremaa ooperipäevadele massiliselt kutsuma hakatakse. 90% pakkumisi on kepipakkumised ( koos hinnakirjaga) ja siis 10% on ehk see ( või veel vähem), mida minusugused siit otsivad ehk siis kutset rahvusooperisse Estonia " Luikede järve" vaatama.😀
Lepime reaalsusega.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 09:40
hostinne, ilmselt oled ka muid tutvumissaite testinud, kas sealt ei laekunud massiliselt kutseid kultuuriüritustele?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 09:42
Ma ei külasta massiliselt tutvumissaite.
Minu huviorbiidis on Iha sait ja kirjutasin siinsetest tähelepanekutest.

Parandan ka näpuvea Rahvusooper Estonia.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 09:47
Hostinne,
Mina annan väga hästi endale aru, et mis saidil ma viibin ja et unistuste printsi siit leida väga ebatõenäoline.😃
Tegu on suuresti seksisaidiga ja sellepärast ma ei saagi aru, et miks osasid mehi nii väga häirib see kingituste teema..

Ja sinust, Hostinne, ei saa ma üldse aru..😃
Oled korduvalt foorumiteemades rõhutanud, et sul on mees olemas ja siis unistad, et keegi lollikene sind rahvusooperisse viiks v?
See on ju ka tegelikult kellegi lihtsalt ärakasutamine oma huvides.
Isegi, kui sa pileti sinna ise ostad, kuna see mees oleks nii ehk naa sinujaoks teisejärguline, kuna endal mees olemas.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 09:52
Karolina, egas oma mees suuda KÕIKE pakkuda. Naiste naljad ju - 1 mees on seksiks, 1 üritustel käimiseks jne
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 09:56
Yle40,
Jutu point oli see, et kõik üritavad tegelikult mingil määral kedagi, vahet pole mismoodi, siin oma huvides ärakasutada..
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 09:58
Jah, ainult meie Sinuga oleme eraldid - ei mingit üritamist.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 10:05
Mõningatele naistele võrdub seks kingitusega ja tõesti see ei ole just päris normaalne maailma vaade ja sellist mõtet normaliseerida on ka kummaline
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 10:09
Seks peaks võrduma armastusega ja sellest tulenevalt muude hüvedega
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 10:28
Onallesnimi, loomulikult on normaalne maailmavaade see, kui naine end lihtsalt mingil mehel seksuaaleesmärgil ära laseb kasutada ja homme sind ei tuntagi enam!

K64, sa vist ei anna ka endale aru, et ihas mehed ei otsi armastust, vaid lihtsalt lihtlabaselt öeldes, enda tühjendamist.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 10:30
Aga miks te üldse suhtlete meestega, kelle ainus eesmärk on leida vähegi kabedama raamiga auk, kuhu end tühjendada?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 10:35
Karolina, avaldasin oma arvamust ja see ei kehti ainult iha saidi kohta
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 10:36
Robespierre, mina näiteks ei vaevugi sellistega siin suhtlema, ammugi veel vähem kohtuma!
Nii, et pole midagi nagu ainult kingitustest elus kõik sõltub!
Kuna, kui oled tropp, siis ei päästa kingitused ka!
Kui aga meeldiv ja sümpaatne mees kingitusi teeb, siis selle vastu pole mul vähimatki, kuna see on elu loomulik osa!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 10:39
Ok. Kahju, et siin laike ei saa panna tekstile. Praegu paneksin.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 10:42
Karolina777 millest selline suhtumine , et keegi kedagi tingimata tahab ära kasutada. Miks välistad sellise võimaluse et seks on ühine tegevus mis pakub mõlemale osalisele midagi meeldivat.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 10:50
Onallesnimi,
Reeglina on seks ühine tegevus mis pakub mõlemale osalisele midagi meeldivat, kui mängus on tunded ja seda mõlemal osapoolel.
Kuid nagu ma juba ka kirjutasin, siis enamus ihas olevatele meestele pole vähimatki vahet millist iludust panna saab..
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 10:52
Ometigi oled sa siin . Miks, kui kõik on nii allpool arvestust?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 10:56
Onallesnimi,
Ma olen siin, kuna mulle pole vaja enamust, vaid piisab täiesti ka nendest vähestest eranditest!😉
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 11:02
Tore siis, et ei ole päris kõiki ühte patta pannud. Ise avastasin küll juhuslikult , et olen blokeeritud ilma et oleks sõnagi vahetanud. Ilmselt on sul mingi kuues meel mis ütleb et see tegelene on kahtlane ja parem mitte riskida
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 11:09
Onallesnimi,
Mul pole kunagi olnud probleemi blokeeringut maha võtta, kui mees ise sellest viisakalt kuskil foorumiteemas juttu teinud.
Ja talle siiski oluline mu pilte näha v minuga ühendust saada.
Kuid sellest pole ma küll igatahes veel aru saanud, et milleks sellised mehed foorumis seda bloki asja nina alla hõõruvad, kui ise mu vastu ära blokkinud!
Järelikult samuti kuues meel v mis…😜😃
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 11:12
Võimalik ehk ongi
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 11:32
keegi ei käsi ju poolpaljaid pilte seksisaidile üles panna, hostinne. eriti kui mõni kuu tagasi väitsid, et siin piltide eksponeerimine olevat madal
võiksid vabalt ka maani kleidis või burkas fotogalerii teha. ainult et siis poleks piisavalt tähelepanu ja ego tõstvaid kommentaare, on ju nii
Karolina, ilmselt hostinne mees, isegi kui ta eksisteerib, ei huvitu oma naisega ooperis käimisest. millest on muidugi kahju.
oleksin talle soovitanud oma eksi, kellega sai pealinnas elades regulaarselt paar korda kuus ooperit ja teatrit nauditud. ainult et see mees pole paraku enam vaba
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 11:47
seks ei pea alati tingimata armastusega võrduma. kui paljud seda tõelist puhast armastust elus üldse kogevad....
seks saab võrduda ka loomaliku, feromoonide möllust tingitud kirega.
selle eelduseks on kireobjekt, kelle lähedus muudab naise metsikuks indlevaks emaseks, kui nüüd otsekoheselt väljenduda
just, piisab erutava mehe lähedal olemisest, et naist hulluks ajada, puhtfüüsiliselt.
selline mees ei pea vaevama pead, kuidas ja kui pikalt eelmängu teha või kui kalli prae peaks välja tegema või mida kinkima.
kuna ta on ise nagu kingitus
jah, selliseid mehi pole palju ning metsikut hullutavat kirge igasse päeva ei jagu. aga seksida võib ju ka lihtsalt meelelahutuseks, lähedusevajaduse tõttu või siis nö mehele vastu tulles....kui on lihtsalt sümpaatia. sel viimasel juhul oleks mu meelest viisakas naisele kingitusi teha ja enamus mehi on sellest aru saanud.
kuna ka ilusad ja seksikad härrasmehed pole enamasti koonrid, siis ihne ja veidi vähem atraktiivsem mees võib lõpuks üksi jääda....ning lohutada end nt kibestunud postitustega naiste ahnusest
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 12:17
Seega me jõuame ikka sinna, et on mehi, kellega magatakse armastuse ja/või kire tõttu, ja mehi, kes peavad endale seksi ostma. Mõni vähem pingutades, teine rohkem, aga ainult meheks olemisest neil ei piisa.
Paljud naised ei vaata neid mehi, kelle vastu kirge ega armastust pole. Küll võidakse võimalusi anda näiteks üksinduse peletamiseks.
No ja muidugi on mehi, keda isegi kingitused ei aita. Aga nende osas vist siin vaidlust ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 12:29
Tegijal juhtub nii mõndagi...😀
Sina unustasid ära, et kasutajalt 2easy 10p lunisid, mina et Iha saiti madalaks nimetasin 😉

Ütleb tarkuseterakegi, et kes vana asja meelde tuletab, sel silm peast!

P.S Sinu kasutatud " härrasmehi " ma ei soovi. Nii uskumatu kui see sulle ka ei tundu, siis Iha puukuur ja frigiidne vanamoor ning mees naise sootunnustega saab sellega ise suurepäraselt hakkama....😉
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 12:37
Sry, kuid ma pean jälle natukene vahele targutama🤭😃!
Kuna enamus inimesi vist ei tea mis tähendab sõna lunimine…
Minu silmis on lunimine see, kui keegi konkreetselt ütleb, et palun pane mu pildile/piltidele 10.
Kui see on aga meelas ja flirtivas vormis, siis see pole otseselt lunimine, seda enam kui 2easy oli ise alguses mingisuguse meelitava kommentaari lisanud Capri pildile, nagu ma aru sain.😛
˅ näita rohkem ˅
2026-07-29 12:52
Teema juurde...Olgem tolerantsed ja mõistvad...Meil kõigil on koht siin päikese all...Inimene peab saama söönuks ,pestud kasituks...Kui tal puuduvad oskused muul viisil elatud saada, kui munni venitades ja see talle meeldib, no las ta teeb siis seda...keda see kotib...mind küll mitte...Kõik muu pläma annab juurde mõelda, luksuse ja pilvedel hõljumise Elu on karm...elada on vaja...
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9