Foorum
2026-07-04 02:49
Mehed ongi tänamatud
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 06:07
Ei, kohvi pakkumine pole sponsorlus ega heategevus. See keskkond on siin ajud ikka nii ära keeranud, et toimub pidev arvutamine, kes kui palju sai.
Et, kui kohvi oli suhkruga, siis peaks suhu ka võtma?

Elu võib ikka päris kurb olla, kui tunned seksi osas pidevalt, et muudkui annad ja ise protsessist endast midagi ei saa.
Jääb ainult kaks võimalust: küsi siis konkreetselt raha ja ole prostituut või muuda oma tegevust ja suhtumist nii, et oled saaja, mitte andja.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 07:01
Üks asi on raha vms saamine, teine asi on selle küsimine ja pakkumine. Ja see teine on epideemiline. Vahet pole, palju neid ülekandeid tegelikult toimub. Probleem on selles, et kerjamine ja kehaga kauplemine on muutunud normaalsuseks. Varem oli inimestel häbi ja sellist asja avalikult ei kuulutatud, nüüd pole enam au- ega häbitundeid.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 08:12
Et keegi valesti ei mõistaks - teenused ja tööd tasu eest pole probleem. Seksitöö on ka töö.
Aga inimesel, kes ei paku teenust ega tööd, kuid kohtingule tulles eeldab kingitust, palub annetust jms, on tekkinud tunne, et normaalse suhtlemise osaks peab olema andmine-saamine (seejuures ennast näeb ta reeglina saaja rollis). Ja see on kerjusühiskonna kujunemine.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 08:37
Robespierre, ühiskond ongi ajaga muutunud ja mitte ainult naised, vaid ka mehed.
Kas vanasti üritasid mehed naist kohtingule saada oma lollide keeleka juttudega v🙈😃, nüüdseks on sellest saanud aga meestejaoks nagu mingi imeasi, mida naistele pakkuda ja siis eeldatakse, et no nüüd oled raudselt nõus kokku saama!
Ning kui mees juba oma esimeses kirjas lajatab, et suhet ta ei soovi ja talle sobib ainult kohustustevaba deitimine, siis naised peaksid sellest samuti jubedalt sillas olema eksole.
Naiste ajukeemia töötab vähekene teistmoodi siiski, kuid kui osata õigeid nuppe vajutada, siis ma olen endiselt sellel arvamusel, et igat naist on võimalik tasuta ja ilma kingitusteta saada, kuid sel juhul on vaja reeglina tundeid naises tekitada, mitte võtta teda nagu mingit seksiabi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 08:46
Ja loomulikult on ka naiste seas erandeid, keda huvitabki lihtsalt seksi saamine..kui oma mees kodus ei suuda piisavalt ära rahuldada v naine on näiteks nümfomaan..
Või siis edukad naised, kellel pole aega suhteks ja otsivad endale mängukanne.
Kuid muidu on naiste nimel vaja siiski omajagu pingutada, et neid kohtingule saada, nii nagu see ka vanasti oli.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 10:27
Ma arvaks, et tänamatud ollakse siis, kui ei hoolita. Miks aga lävitakse nendega, kellest ei hoolita, see on sügavfilisoofiline küsimus. Endal on ju ka hea tunne, kui hoolid kellestki.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 10:34
Ma arvan, et see on tegelikult aus, kui mees kirjutab, et suhet ei soovi. Mis on selles halba?
Hullem variant on libekeel, kes ennast vallaliseks luiskab, kõike kokku lubab ja peale keppi ära kaob.

Ja kui inimesele meeldib tegelikult ka keelekat teha... no mida on selles halba?
Jah, selge on see, et selles osas on ülepakkumine ja enda virtuoosiks nimetamine üle võlli kindlasti, kuid huvi iseenesest pole ju midagi taunimisväärset?

Neid naisi, kellele meeldib seks seksi pärast on tegelikult rohkem, kui arvata võib. Lihtsalt mingi keskaegne moraalihoiak eeldab, et see peaks jube saladus olema.
Muidugi on naistel see huvi kõikuv ja mõistlik mees saab sellest aru.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 11:40
Uunikumist unistavad enamus mehi ..
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 11:43
Ma pole kunagi kuiva naisega seksinud. Arusaamatu, miks naine üldse lubab kedagi enda sisse, kui ta ise erutunud ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 12:02
See lähebki juba raha eest seksi alla ilmselt
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 12:29
Slave, kuna sa pole naisterahvas, siis arvadki nii, nagu enamus mehi, et mis selles halba on, kui oma keelekaoskusi eraldi välja tuua😃, kuid usu mind, enamus naisi sellega kohtumisele ei võlu!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 14:06
Minagi leian, et nagu siin eelnevalt üks vapper kangelane ütles "tule näita tissi" - on ebanormaalne. Aga tundub, et selline kõnepruuk on vägagi normaalne siin ihas. Tahetakse vaid kiireid ja lihtsaid lahendusi. See näitab minu meelest välja väga suurt lugupidamatust vastaspoole kui ka üldiselt naiste suhtes. Flirt, kohtingud, kirg ja romantika on täiesti kuskil tagaplaanil, ilmselt mõni enam ei teagi, mis need on.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 14:13
Mandumine ongi uus normaalsus...ja mul on häbi olla inimene. Kui puudub igasugune eetika, moraal, lugupidamine, austus ja eneseväärikus, siis kes me üleüldsegi oleme ja kuidas ning läbi mille end defineerime?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 14:54
Kõike, mida müüakse, ei pea ostma. Kui midagi on vaja ja sellel on hind, siis tulebki osta.
Nii mõndagi on võimalik ka ilma rahata saada, kui on oskusi. Kui ei oska, saab õppida. Kui ei taha õppida, siis tuleb ilma olla või maksta.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 15:14
Siin korra käis keeleka teema läbi.
Mõtlen, et tea kuidas oleks läheneda võõrale naisele oraalselt. Ikka suur tahtmine, meeldimine ja ka usaldus peaks olema vist.
See ei ole ju lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 15:24
just nimelt, Karolina.
slave oma meheliku mõtlemisega ei suuda taibata, et tutvuse esimestel minutitel oma keeleosavust kiitev mees võib hoopis tüütult mõjuda (isegi kui naine keelekat naudib).
ehk ainult tõesti nümfomaan läheks pöördesse sellise asja peale...või nt peeniseportree peale kohe tutvuse alguses.
tavalise naise erutumise mehhanismid toimivad tavaliselt teistmoodi.
nagu tbapb mainis, siis '' flirt, kohtingud, kirg ja romantika on täiesti kuskil tagaplaanil''.
tõeline kirg ja romantika eeldaks suhtesse kõvasti rohkem ajalist/energeetilist panustamist kui lihtsalt keelekas ning maha ja taha või teatud kinkyde fantaasiate rahuldamine.
paljud mehed taoliseks panustamiseks valmis ei ole. ja siis imestavad, kuhu on kadunud seksuaalselt aktiivsed naised või miks need naised tasuta ei soovi kohtuda.
siinkohal transfeer võttis asja kenasti kokku.
kui puuduvad oskused, välimus, karisma ning ei viitsita enesearenguga tegeleda, on ju loogiline, et tuleb seltsidaamile (või -härrale maksta).
seda enam, et ka paljud ülimeeldivad supervälimusega mehed maksavad erootiliste teenuste eest, muide.....kuigi neil naiste tähelepanust puudus pole (ainult et nemad kuskil kurtmas ei käi naiste nn ahnuse üle ).
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 15:28
Vanasti oli saadi kokku mindi jalutama , võeti käest kinni kui tekkis säde oligi armastus. Nüüd kepi ja kepi aga mis suhe see selline on ?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 15:41
romantika paneb jah naistel sädemed lendama.....kogenud ja psühholoogiliselt targemad mehed teavad seda
kuigi, vahel piisab ka lihtsalt kehakeemiast, et naisel metsik seksiisu tekiks.
nagu Karolina ütles, siis ''igat naist on võimalik tasuta ja ilma kingitusteta saada.''
ilmselgelt väidab ta seda isiklike kogemuste põhjal.....ning minulgi oleks eriti kirglikest tasuta tutvustest/kohtumistest pikalt pajatada. ka sellel aastal näiteks on ühtteist memuaarides äramärkimise väärilist toimunud
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 15:43
Käest võid ikka kinni hoida kui nõnda parem 🙂 iha virtuaalis võivadki asjad teisiti paista kuigi tegelikult pole.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 16:19
Tõesti kõik mehed kardavad paaniliselt 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 16:23
Kas mitte mehed ei alustanud seda rahapakkumist, kõigepealt sponsorluse ja seejärel kinkide nime all? Nii oli mugavam, kiirem ja kohustustevabam.
Naised tulid asjaga kaasa ja mingi osa neist on sellest sõltuvuses ega suudagi ilmselt mehes muud kui klienti enam näha. Vähemalt iha lehel küll. Kui ikka kogu profiili ainus sõnum on, et ilma kingita ei kohtu, siis pole mingit käest-kinni romantikat oodata.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 16:33
Ei tea jah, mulle mingi kord pakuti kohtumist ja oligi jutt, et kohtume, tutvume, vaatame kuidas klapp on jne. Siis kui oli aeg välja minna, siis neid küsis üle, et "aga kas sa ikka 🎁🎁🎁 võtad kaasa?". Ma ei näe isiklikult probleemi kingituste tegemises, aga kingitus peab olema ikkagi kingitus, mitte kellegi eeldus. Üks ei peaks eeldama, et kindlasti saab kingituse ja teine ei peaks eeldama, et saab midagi selle eest vastu.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 17:39
Mis on kingitus, siin oleks see raha seksi eest? Ma ei laseks elusees naisele võõral kingitust teha. Oleksin nagu jobu vabandage väljenduse eest.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 17:40
igaks juhuks täpsustan, ma mõtlesin ikka tavalisi kingitusi, mida inimesed aeg-ajalt üksteisele teha võivad, mitte kingitust seksiteenuse eest
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 17:44
No vot – ühest täiesti tavalisest foorumiteemast sai lausa meelelahutus. Kõige põnevam osa oli vaadata, kuidas väärikas eas prouad omavahel mõõtu võtavad. Vanus on tõesti ainult number.
Lumehelk sai minu poolt bloki täpselt samal põhjusel, mida Karolina ise välja tõi. Lisaks jätavad ennasttäis ja enesekesksed inimesed mulle üsna külmaks. Kusjuures selle mulje sain pelgalt profiili põhjal – seega ei näinud ma põhjust kohvikutsele "jah" öelda.
Vahepeal jäi silma ka jutt kiilakatest ja lühikestest meestest. Rahustan teid – ka nemad leiavad endale kaaslase. Lihtsalt kõik ei tunne vastupandamatut tõmmet nende poole, kelle suurim saavutus näib olevat võimalikult palju tähelepanu koguda.
Blokeerimisest rääkides – Karolina jõudis mind samuti ära blokeerida. Kui õigesti mäletan, juhtus see üsna kohe pärast seda, kui konto tegin, või vahetult pärast seda, kui Capri profiili hindasin. Eks igaüks kasutab blokeerimisnuppu omal moel.
Kõige naljakam on aga see, et teema algas täiesti normaalse aruteluna. Lõpuks sain hoopis mitu uut teadmist korraga: vanus ei garanteeri küpset mõtlemist, eneseväärikuse mõiste võib mõne jaoks olla üsna paindlik ning vähemalt minu jaoks paistis, et Lumehelk ja Karolina ei olnudki päris see legendaarne ühtehoidev duo, nagu kõrvalt vaadates oleks võinud arvata.
Ühe foorumipostituse kohta päris korralik teadmistepagas. Peaaegu hariv kogemus.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 18:04
Atmy, teema jõudis siiski juba mitmed postitused tagasi keerata tagasi algsesse suunda ning see vahepealne kerge vip-naiste nägelemine oli üks vaheetapp. Ega Sa äkki ise ka sellesse kinni jäänud?
Lumehelk ja Karolina on mõöemad toredad naised. Iha oleks ilma nendeta palju igavam.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 18:12
Karoliina, ma tõin välja, et kui inimesel on HUVI ja ei kirjutanud OSKUSTE reklaamimisest.
Siin on vahe.
Sõnaväänaja Capri haaras sellest muidugi kohe kinni, et näksata saaks ja pani juba justkui minu mingi idee kirja

Ma ei pea seda jube mõistlikuks suhtlemiseks naisega, et mees peaks "tutvuse esimestel minutitel oma keeleosavust kiitma". Samamoodi tunduks nõme, kui Capri hakkaks kohe rääkima milline imemisprintsess ta on.

Tinglikult on nii hea siinsete tegelaste kohta jama ajada, eks?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 18:21
kõik postitused ei keerle ainult sinu ideede ümber, slave.
minu point oli, et paljud mehed just oma keeleosavuse kiitmisega üritavadki tutvust alustada....esimeses või teises kirjas.
mees ise võib olla väga tore ja heade kavatsustega.
aga kui iga teine kiri postkastis sisaldab kohvile/spaasse kutsumist ning iga kolmas pakub unustamatut keelekat, oleks sellise rutiinse programmiga suht raske naist vaimustada
seda on muide kurtnud ka naised, kes ei paku teenuseid.
seega....kallid mehed, üritage olla originaalsemad. halle ajurakke ja fantaasiat pingutades võib saavutada rohkem kui klišeedega.
iseenesest pole naise keha lakkumise huvis miskit halba.
aga üritaks naises näha siiski enamat kui vaid lakkumise objekti?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 18:29
ma arvan, et kogu selle pika jutu saab kokku võtta väga lühidalt: tore oleks, kui inimesed ei kohtleks üksteisi objektidena
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 18:31
Jajah, "kõik postitused"

Kui sa minu siia lausesse (slave oma meheliku mõtlemisega ei suuda taibata, et tutvuse esimestel minutitel oma keeleosavust kiitev mees võib hoopis tüütult mõjuda (isegi kui naine keelekat naudib)) sisse topid, siis lubad ehk armulikult vastata ikka?

Mina ei esita ja ei esinda seda rutiinset programmi, kuigi tõesti on keel minu suguorganiks
Sul on suurepärane võime ajada jampsi ja enamvähem juttu ühekorraga ja ühes postituses, mis peaks su jampsi nagu õigustama. Ma olen sinu viimase 2/3 lausetega täiesti nõus.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 19:49
Kas keegi läheb Tallinnas 69-sse?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 20:28
Väike meenutus( kõrvalepõige) seoses tülidega...

Mäletan, et väikese tüdrukuna pulmades käies ja just maapiirkondades, joonistusid aeg- ajalt välja tegelased, kes napsuse peaga teineteisele füüsiliselt kallale läksid, sest nad ei suutnud rahulikuks jäädes oma konflikti lahendada. Alkohol vabastas nad igasugustest enesekontrollimehhanismidest.

Lapsena panin seda imeks, isa seletas, et tegemist on vähese hariduse ja impulsiivsete inimestega.
Mina nimetasin neid riiukukkedeks.

Edu enesekontrolli kasvatamisel! 😀
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 21:39
Mõnikümmend aastat tagasi oli kõik inimlikum.Tutvumine samuti. Internetist teati- kuid see oli sigakallis üle modemi. Ja kirjad liikusid väääga aeglaselt. Kuid- vaevalt keegi kirja saates sõimas või mõnitada püüdis.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-04 22:11
Pead silmas ilmselt 90-ndaid? Siis oli internetil hoopis teine tähendus kui tänapäeval ja sellel ei olnud keskmise inimese elus mingit erilist rolli, isegi nende puhul kelle jaoks see kättesaadav oli. Olen veel see õnnelik, kes on kasutanud modemi ühendust - sissehelistamine ja sellega kaasnev heli, põnevus... see oli omaette kogemus, kes teab see teab. Interneti kuldajastu oli pigem 2000-2010 (2014), "ametlikult" loetakse allakäiguks aastat 2015, nõustun sellega. Paraku internet ongi see, mis muudab ka inimest, see allakäik puudutab ka inimese enda muutumist, ilmselgelt ka need probleemid millest siin räägitakse on otseses seoses sellega. Aga asjal on ka positiivne külg, 20-30 aasta pärast saab tänasele päevale vaadata kui väga ilusale ajale, sest siis on kõik kordades hullem, näiteks igasugune AI kräpp on praegu ikka veel väga tagasihoidlik, aga nii see kindlasti ei jää.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-07 21:49
Iga nädal on üks teema, kus kurdatakse, et naisi pole võimalik leida. Nende teemade vastuseid vaadates mulle tundub, et on kahte sorti mehi - ühed, kellel naistest pidevalt järjekord taga, valikuvõimalus suur või vähemalt pole puudust ja teised siis enda sõnul teevad kõik endast oleneva, aga ikkagi ei õnnestu kuidagi naist saada. Vahepeal on siis ka naised, kes püüavad valgustada, mis on äratõukamise põhjuseks ja loomulikult vaidlevad mehed sellele vastu. Need mehed, kes küllust naudivad, võiks siis aidata oma suguvendi nõu ja jõuga, et kuidas edu saavutada, sest naisi väga kuulda ei taheta võtta.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-07 23:05
Riina tissi võiksid ikka näidata, kui väga suur patt pole!?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-07 23:40
Ihas maksmata naisi sebida, eriti hulgi, on täna keerukas. Midagi leiab, kuid neil on postkast umbes ja valik suur.

Tavaelus on lihtne - ära ole enesekeskne idioot, ihnuskoi, argpüks ja ülbik. Pane naine naerma, tee veidi trenni, hoolitse oma naha, juuste ja riiete eest. Ära sebi neid, kes on way out of your league (ehk jää lati seadmisel reaalsuse piiridesse).
Ja uued tutvused tekivad.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-08 00:25
ega need eesti naised on jah krdi printsessid... sada asja vaja teha, et ei vinguks...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-08 21:57
vinguvad põhiliselt ainult need naised, keda mees pole osanud/suutnud ära rahuldada.
ja tark mees teab, et koheldes naist printsessina, on lootust ka naise poolt kuninglikku kohtlemist saada
˅ näita rohkem ˅
2026-07-08 22:27
Kunnidest ja printsessidest rääkides tuli meelde ütelus.
Oleks "treening on kuningas, toitumine kuninganna, kui panete need kokku saate kuningriigi"
Saab mõtet kanda üle.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-08 23:35
Reaalsus on see, et mehed tahavad Opeli rahaga Maseratit saada. Algul teeseldakse ja punnitatakse ninast veri välja, saadakse see kätte, pärast pole bena raha ja vingutakse, et naised printsessid. Ei ole- naine tahab seda meest, kellena ta algul end tutvustas, sest vastasel juhul poleks ta ilmselt sinna poole isegi vaadanud. Seega, naised on oma olemuselt kõik nõudlikud, valige omale vastavalt oma rahakoti järgi, siis pole ka hiljem mingit viginat kumbaltki poolt.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-09 11:25
Tekkis küsimus ,et millised naised siin Opelit esindavad ja millised Maseratit? 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-09 12:53
Mina olen Moskvitch-412 '78, tagavedu:-D
˅ näita rohkem ˅
2026-07-09 13:17
Rahakoti järgi naist valida on ikka tase omaette.
Ja siis ärge küsige rohkem, et mis nihe see peas seksteenuste osutamisega kaasneb.

Väga paljudel meestel ei ole vaja ülalpeetavat bimbot vaid (seksikat) inimest eelkõige, kellega on muudes asjades ka klapp.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-09 13:39
Järelikult peab otsustama selle järgi kus käiakse/ kallis esinduses/ hooldust tegemas.
Mõnele uunikumile kiisuke teeb naabrimees koduste vahenditega jne. Mis kajastub ka fotodel.
Kui siin naistel selline arvamus välja käidi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-09 15:13
Rahakoti järgi võib ju mehe valida küll, sellisel juhul on tegemist mõistusabieluga. Iseküsimus, kas mehe jaoks selle naise valimine ka mõistlik oleks.
Küll aga ei maksa armastust ja hoolivust oodata äritehingust (mida rahapõhine suhe ju on).
˅ näita rohkem ˅
2026-07-09 15:22
Miks kohe kõik ostuks-müügiks keerata.
Inimestel on erinevad elustandardid.
Ühed värvivad juukseid ja küüsi kodus, teised käivad salongis. Ühed ootavad, et restorani deidile viiakse või reisile, teistel on ok kuskil piiriputkas burxi süüa ja jalutamas käia. Sama on ju ka meestega- osadele meeldivad üles vuhvitud naised, teistele loomulikud- seega kui valesse “kasti” ronida, siis ongi ving lahti, et naised on printsessid ja muudkui nõuavad.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-09 18:23
Jama on selles, et see "kast" saab kõik siin kokku. Igaüks alguses arvab, et on maailma kõige erilisem. Aga siis siin selgub, et oled samasugune s.tt nagu kõik teised. Isegi värvilisem ei ole. Ja kuramuse vipid saavad ka kõik olla kes tahavad. Ennekuulmatu
˅ näita rohkem ˅
2026-07-09 18:36
Need, kes ei oota et mees reise ja restorane korraldaks, pole ilmtingimata burksitüdrukud.
Selline olevus nagu endaga hakkamasaav naine on täiesti olemas, kõik muu tuleb meeldiva suhte lisana, kuid pole eeldus, mida kalkuleerida.
˅ näita rohkem ˅