Kunagi, oma iha algusaastatel meeldis mulle eksperimendi mõttes näha ja kohata erinevaid inimesi, pikka juttu ma eelnevalt ei harrastanud siin meestega ja kui mul oli parasjagu vaba aega, siis sain lihtsalt kokku.
Ja tegelikult see mõte Robesil polegi nii väga halb, et esmakohtumine teha näiteks poes.😃
Kuna just nii ühe mehega ma siit kokku saingi, ütles tal vaja koju süüa osta ja käisime Tlna ühes kesklinna Rimis..
Mulle ei pidanud ta loomulikult midagi ostma, kuid iseendale poes asju valides, ta küsis mis toidud mulle meeldivad ja maitsevad..
Ütlesin siis nii nagu asjad on, et mulle väga meeldivad kalaroad lõhest ja forellist😋😁.
Mille peale tema ütles, et njaaa, kala on küll hea, kuid kallis ja seda lubada endale ei saa, kui siis ainult pidupäevadel.😃
Ma pole küll pankur, nagu tema seda oli🤭, kuid minujaoks toitumine ülioluline ja sellepealt kunagi raha kokku pole hoidnud.
Aga jah, ühine toidupoe külastus näitas kohe ära, et oleme nagu öö ja päev ning edasi miskit aretada pole mõtet.😛
Tagantjärgi mõeldes oleks ta võinud mulle kasvõi väikese tahvli šokolaadi ju osta, kuna kas väheke naljaks pole, et laod endale terve korvi asju täis(olgugi, et mitte kala, kuna see on siiski ainult pidupäevadeks) ja naisterahvale siis mitte kui midagi…😂.