Foorum
2026-07-15 06:07
Mingi targutav ja läbustav dragunov ja kiisuke75 peaks oma piuksunikka kinni hoiduma. Üks raha ahne vana paks reostab prostituut siin ja teine igas teemas tähelepanu nõudev väike saamatu meest mängib eit siin läbustamas ja reostamas,ülbitsemas.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 06:13
Tünamatud on siin iha litsid-naised kes pole elus mis saigi valmis ehitanud ega teinud oma kätega j kasutavad mehi vaid endale raha ja elus asjade tegemise eest...a la olen saamatu täiskasvanud lits ei suuda lambipirnigi vahetada. Oled ehitanud naine mõne maja,kooli,haigla,maantee, rongi-bussi-lennujaama ..õteinud siia ilma oma kätega midagi? Ega ikka ei ole küll? Tänu kellel poed ja asjad on? Tänu kellele sul saamatu elekter ja kõik muu on siin ilmas? Käige perse oma raha kerjamisega veel litsike
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 07:48
Mis puudutab kasutajat kiisuke 75, siis olen siinsest vestlusest aru saanud, et tegemist on naisega, kes käib igapäevaselt tööl, teenib oma sissetuleku ausalt ja maksab riigile makse ning ei veeda oma aega siin ööpäevaringselt.Liiale ei peaks solvamisega minema.

Slave- ületuunitud pildid ei ole kõige suurem probleem. Märksa rohkem tasuks ettevaatlik olla bravuurika, naiivsevõitu ullikese suhtes, kes takkapihta õigustab veel parasiidi elufilosoofiat 😀
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 08:40
Ah see oligi rohkem teoreetiline peegeldus.
Jah, see kui ullikesel on üle maailma 10k kiimas tohmanist jälgijat, kes teda reaalis oksele ajaks, võib ju naiivsematel tekitada erilise väljavalitu tunde küll. Ühtlasi kaob "staaridel" ilmselt ka võime mõnest isikust päriselt huvituda. Päriselulise kontakti eest jäävad loomulikult kõik mehed kohe metsikult võlgu talle
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 09:43
Slave, ega suures pildis ei muutu ju nagunii midagi, ükskõik kui palju te siin teemas Hostinnega ka ära ei piniseks🤭😁, kuna iga naine kohtub nagunii ainult nendel tingimustel edasi, mis talle endale sobivad.😊
Ja nagu kuskil varem juba ka mainisin, siis kivisse see kohe kindlasti raiutud pole, et kui naisel kirjas kingitused meeldivad, siis ilma nendeta mitte mingil juhul ei kohtu..
Kõik oleneb ikkagi sellest ka, et kui osav mingi mees ise on..
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 09:57
Hostinne, kas need naised on kuidagimoodi paremad ja väärtuslikumad, kes päeval käivad palgatööl, kuid siis õhtuti v vabadel päevadel kohtuvad siiski meestega kingituste eest ning teenivad endale lisaraha..

P.S Jutt ei ole Kiisukesest, kuid oi oi kui palju on siin ka selliseid naisi…🤫
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 10:12
Sullamulla jälle uue kontoga platsis, Ta siin ennegi kiidelnud mille kõigega meed on hakkama saanud, aga ta jätab tähelepanuta, et kõik need mehed on naiste sünnitatud. Huvitav mida suurt ta ise on valmis ehitanud? Või kõlbavadki tema käed vaid tilli poleerimiseks ja suu vaid hädaldamiseks, kui tühi juhtub olema.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 17:47
... naised minuga võite tutvuda... ma teen siberis metsa, raha nagu muda... igast taskust tõmban sajaseid välja....
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 18:27
Piniseme? Mis sind häiris? Kriitika netiegode kohta? Kas see pole mitte hale, kui kiimaste meeste keskkonnas tuunitud ja reaalsusega üsna keskmiselt kattuvate piltidega enda enesetunnet "megastaarina" paitada?

"kuna iga naine kohtub nagunii ainult nendel tingimustel edasi, mis talle endale sobivad" - kas näiteks mina olen survestanud kedagi talle mittesobivatel tingimustel kohtuma? Ma ei saa lihtsalt aru, miks naised kohtuvad, kui mees neid ei huvita...

Ja jäta mulle palun õigus arvata, mida ma neist tingimustest ja naistest arvan.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 19:19
Slave,
Igat naist siin üks, kuid mehi palju palju, kes seda naist tahaksid..
Ja alati ei piisa paraku pöördumisest, hei, lähme kohvile.

Samuti ei saa aru, miks sind häirib, kui keegi naistest peakski end megastaarina siin tundma?
Igaüks võib ennast tunda täpselt nii, nagu ise soovib.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 22:15
Hostinne, kas need naised on kuidagimoodi paremad ja väärtuslikumad, kes päeval käivad palgatööl, kuid siis õhtuti v vabadel päevadel kohtuvad siiski meestega kingituste eest ning teenivad endale lisaraha..
---------------------
Enda kogemused?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 22:30
hostinne
2026-07-15 07:48
Mis puudutab kasutajat kiisuke 75, siis olen siinsest vestlusest aru saanud, et tegemist on naisega, kes käib igapäevaselt tööl, teenib oma sissetuleku ausalt ja maksab riigile makse ning ei veeda oma aega siin ööpäevaringselt.

Skydance, ma lihtsalt tõstatasin küsimuse Hostinne postituse peale, et kas need naised, kes päeval käivad palgatööl, on tema meelest kõik peale tööd pühakud ja ei tegele ihas sponsorluse otsimisega v?
Sellisel juhul on ta küll väga naiivne!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 22:43
Huvitav paradoks. Palgatöö on olla prostituut. Kas prostituut tuleb peale palgatööd ihasse lisa teenima?
Dilemma. Kui tuleb on see meie arvates paha paha. Kui ei tule, siis homme on prostituut töötu. Töötu ja passib koguaeg ihas on jällle paha paha.
Lõputu ring
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 22:49
Millest muidu selline arvamus, et ainult töötu passib koguaeg ihas?
Siin on nii nii palju mehi, kes samuti väga tihti ja palju onlines pidevalt…kõik töötud?🫣😂😂
Oh teid naljahambaid siin ikka küll, oma x arvamustega.🤭😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 22:53
Ei tea, siin on koguaeg see läbi kõlanud, et töötul midagi teha pole kui 24h ihas passida. Mina eitea kust see tuli. Äkki vanasti ei olnud telefone ja siis passiti arvutiga koguaeg.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 23:00
Kas selle peale ei tule, et mõni äkki teeb 24h vahetusi ja , et igavusest näiteks mitte tukkuma jääda, siis tiksubki ihas..😃
Või osad teevad tööd arvutis, mis vägagi levinud ja mitu akent lahti.
Oh neid erinevaid variante on nii nii palju veel…
Kuid tänapäeval nutitelefone omades, on inimesed väga palju nii ehk naa netis, iseasi kus lihtsalt keegi eelistab olla.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 23:04
Karolina sa peaks tegelikult selle teemaga hästi kursis olema.
Nendes hindamiste lahingutes tuuakse see alati välja. "Mul on tööd ka teha mitte 24h ihas passida nagu mõnel"
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 23:11
No ma just tõingi välja ju erinevaid variante, et miks osadel on aega ihas olla.
Ja ära ole naiivne, need kes tänitavad, et pole aega 24h ihas koguaeg passida, need kummalisel kombel alati kõigega ikkagi kursis😉, lihtsalt ei logi sisse, kuid samas passivad sellegipoolest ise samuti siin.🤭😂😂
Kus nad muidu teavad, et keegi 24h ihas on???🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 00:13
Juhin tähelepanu sellele, et igat meest on ka siin üks.
See ebakõla, mille välja tõid, viitab väga hästi virtuaalse petlikkuse fenomenile - naisi on üks ja mehi on mass.
Ma pole küll selle teooria eriline pooldaja, kuid väidetavalt jahivad naised 10% mehi. Ja see pole üldse enam mass, vaid ihaldusväärne seltskond, kelle nimel vehitakse nii mis kole.

Kogu aeg ei pea viitama mingile demagoogilisele seisukohale, et "igaüks võib..." jms.
Alati võib.
Ja alati võib viidata ka sellega seonduvale reaalsuslõhele.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 00:19
Ehk siis veel lahtiseletatuna - on tüpaaž naisi, kes lähevad enneolematult tähtsust täis nende 90% meeste tähelepanu pärast, kes neid tegelikult üldse ei huvita. Ja see "vaesunud siniverelise" hoiak lükkab nad tegelikult eemale sellest 10% -st, keda nad tegelikult jahivad.
Ok, mõni ootab siin ennast esitledes väidetavalt ainult ühte... aga selle "ühe" tahaks ta ka tegelikult valida selle 10% hulgast, mitte nendest, kes ta ego siin silitavad.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 05:49
Siin on taaskord nii palju tõlkes kaduma läinud, et võitle nagu tuuleveskitega...

Mis puudutab prostitutsiooni teemasse, siis olen oma seisukoha nii mitu korda lahti kirjutanud, et sellel teemal ma isegi ei vaevu enam peatuma...

Minu point oli ikka selles, et inimene, kes käib igapäevaselt raskel müüjatööl, maksab makse riigikassasse, on kasvatanud lapsed suureks - oli(d) politseinik (ud) vist! - teda ei peaks niimoodi mõnitavalt foorumis välja tooma ja ühiskonna parasiidiks nimetama.

Ja mis puudutab 24/7 ihas ajaveetmist, siis ole sa valves või trammijuht või liinitööline... Töö ajal võiks ikka tööd teha. See on vist meie kõigi huvides või kuidas?! Alles hiljaaegu oli uudis, kuidas trammijuht vaatas telefonis üht tantsuvideot ja sõitis rööbastel lamanud mehest üle.
Tööst vabal ajal istuge või viimsepäeva laupäevani siin, kes keelab.
Eraettevõtjad on loomulikult ise vastutavad oma ettevõtte käekäigu eest ja tehku siis mis ise tahavad.

Seekord soovin mõistlikke valikuid!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 08:16
Slave räägib mõistlikku juttu. "Kohvikusse kutsumine" ei tähenda, et peab ilmtingimata suures koguses kohvi jooma. See tähendab, et kutsujal on mingi huvi kutsutava suhtes ja tahaks lähemalt tutvuda, et siis võib-olla tulevikus lähedasemaid suhteid arendada. Suur osa inimesi ei ole valmis leppima võhivõõraga kokku seksikohtumist, nad eelistavad alustada kaugemalt ja seks on läheduse tekkimise tagajärg.

Täiesti teistsugune vaade on inimestel, kes lepivad kohtumise kokku tööalaselt. Loomulikult äris on niisama kohtumine ajaraiskamine. Kuid kohvikusse kutsumise mõte pole äritehing.

Sellega seoses ma ei väida, et teenusepakkuja ja kliendi vahel ei või suhet või sõprust tekkida. Võib küll. Kuid äri tegema minnes ei valmista keskmine mees ennast ette naise leidmiseks. Romantilised tunded võivad lihtsalt igal pool tekkida, sh sõjas, jalgpallistaadionil või turul. Kuid me ei lähe reeglina sõtta, jalgpalli vaatama või kartulit ostma selleks, et tulevast abikaasat kohata.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 08:55
robespierre
2026-07-16 08:16
Slave räägib mõistlikku juttu. "Kohvikusse kutsumine" ei tähenda, et peab ilmtingimata suures koguses kohvi jooma. See tähendab, et kutsujal on mingi huvi kutsutava suhtes ja tahaks lähemalt tutvuda, et siis võib-olla tulevikus lähedasemaid suhteid arendada. Suur osa inimesi ei ole valmis leppima võhivõõraga kokku seksikohtumist, nad eelistavad alustada kaugemalt ja seks on läheduse tekkimise tagajärg.

Minu silmis on vahe, et kas mees kutsub kohvikusse v kohvi jooma..
99% kutsub siiski kohvi jooma ja tänu sellele tekibki automaatselt tõrge kuhugile minna.
Palju paremini kõlaks naiste silmis kindlasti aga hoopiski see, kui mees kutsuks naise restorani, kuid sealjuures meenub kohe üks Ari Matti Mustoneni antud intervjuu, kus ta rääkis oma Tinderi kohtingutest ja sellest, kuidas ta hoidis hinge kinni restoranis, et naine menüüst midagi kallist ei telliks..🫣😂
Nii, et sellepärast paljud mehed just seda kohvi mainivadki, et vältida jumala eest vähegi suuremaid arveid, mida kohting naisega võib muidu neile kaasa tuua!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 09:10
Hostinne:
Ja mis puudutab 24/7 ihas ajaveetmist, siis ole sa valves või trammijuht või liinitööline... Töö ajal võiks ikka tööd teha. See on vist meie kõigi huvides või kuidas?! Alles hiljaaegu oli uudis, kuidas trammijuht vaatas telefonis üht tantsuvideot ja sõitis rööbastel lamanud mehest üle.
Tööst vabal ajal istuge või viimsepäeva laupäevani siin, kes keelab.
Eraettevõtjad on loomulikult ise vastutavad oma ettevõtte käekäigu eest ja tehku siis mis ise tahavad.

Naistest ei tea nii palju kaasa rääkida, kuna ma eelkõige suhtlen siiski siin meestega, kuid looda sa, Hostinne, et töö ajal ainult tööd tehakse..
Kunagi varem sai suheldud ja läbikäidud ühe advokaadiga, kes suhtles ja kirjutas minuga isegi siis, kui ise samal ajal viibis kohtus kohtuistungitel ja esindas oma kliente..🤭😁
Kui aga pidi minema vanglasse mõne oma kliendi juurde, siis vabandas minu ees, et kahjuks ma hetkel rohkem sulle kirjutada ei saa, kuna vanglas viibides tuleb telefon tal ära anda😃.
Ainus asi, mida ma ise ka ei poolda, on roolis olles telefonis olemine, kuna liikluses tuleks tõesti ainult sellele keskenduda.
Ja siin pole isegi vahet, et kas teed seda töö ajal v omal vabal ajal, ohtlik on see ikkagi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 09:34
Hostinne:
Minu point oli ikka selles, et inimene, kes käib igapäevaselt raskel müüjatööl, maksab makse riigikassasse, on kasvatanud lapsed suureks - oli(d) politseinik (ud) vist! - teda ei peaks niimoodi mõnitavalt foorumis välja tooma ja ühiskonna parasiidiks nimetama.

See on ju iha nö ” normaalsus”, et naisi mõnitatakse siin parasiitideks ja kelleks kõigeks veel…
Ja seda kõike mingite külajuttude põhjal, kuna keegi rääkis seda ja nii need valejutud muudkui levivadki..
Mina nt pidavat olema grupi peal ja elatuma sotsiaalrahadest😜😂😂, aga no head fantaseerimist, kui see fantaseerijate oma elukest kuidagimoodi tänu sellele kergemaks teeb..🤭😃.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 10:17
Aga miks mees peaks endale tundmatu naise esimese asjana kallisse restorani viima? See, kas nende vahel säde tekib, selguks ka pargis, poes või matkarajal. Ja seejärel võib muidugi kõikjale viia. Aga kui ei teki ...
Naise huvi ilusat elu võõra raha eest nautida on mingil määral mõistetav, aga mis peaks olema mehe huvi võõraid naisi toita?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 12:50
Youtubes on üks vene kutt, kes kutsub Moskvas naisi kohtingutele ja filmib jutuajamisi autos, kus siis lepitakse kokku kohtingutingimusi..
Ja tegelikult peaksid vist mehed õnnelikud olema, kui naine restorani soovib minna ja mehel tuleb maksta kõigest restoraniarve😁
Kuna seal näiteks üks naine ütles, et okei, olen nõus sinuga restorani tulema, kuid kõigepealt lähme butiigist läbi ja osta mulle restorani minekuks 500e maksev kleit selga😁.
Naine põhjendas seda sellega, et siis see kleit jääb alatiseks meenutama talle nende esimest kohtingut ja restoranis käimist, isegi kui see jääb esimeseks ja viimaseks ühiseks kohtinguks.😁
Üks teine naine aga leidsis, et see meest peaks ennem restorani viimist, teda üldsegi soojamaa reisile viima😂.
Vene mehed mingites restoraniarvete tasumises võhivõõra naisega ei tundu mingitki probleemi nägevat, kuna see on lausa jumala õnnistus, kui asi piirdubki kõigest selle arve tasumisega.🤭😁
Seal oli veel igasuguseid põnevaid tingimusi naistel, kuid no ma ei hakka siia raamatut sellest kirjutama.😁

Ja Robes, kui sa oled näinud naisest pilte, suhelnud temaga omajagu ning sa tunned, et sul on temaga igati huvitav siiamaani olnud, siis miks peaks olema kahju teda viia restorani kohtingule?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:00
robespierre: "Aga kui ei teki..."
Vot sellepärast tulebki naine restorani viia, Siis ehk saab ka ilma sädemeta.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:15
Kunagi, oma iha algusaastatel meeldis mulle eksperimendi mõttes näha ja kohata erinevaid inimesi, pikka juttu ma eelnevalt ei harrastanud siin meestega ja kui mul oli parasjagu vaba aega, siis sain lihtsalt kokku.
Ja tegelikult see mõte Robesil polegi nii väga halb, et esmakohtumine teha näiteks poes.😃
Kuna just nii ühe mehega ma siit kokku saingi, ütles tal vaja koju süüa osta ja käisime Tlna ühes kesklinna Rimis..
Mulle ei pidanud ta loomulikult midagi ostma, kuid iseendale poes asju valides, ta küsis mis toidud mulle meeldivad ja maitsevad..
Ütlesin siis nii nagu asjad on, et mulle väga meeldivad kalaroad lõhest ja forellist😋😁.
Mille peale tema ütles, et njaaa, kala on küll hea, kuid kallis ja seda lubada endale ei saa, kui siis ainult pidupäevadel.😃
Ma pole küll pankur, nagu tema seda oli🤭, kuid minujaoks toitumine ülioluline ja sellepealt kunagi raha kokku pole hoidnud.
Aga jah, ühine toidupoe külastus näitas kohe ära, et oleme nagu öö ja päev ning edasi miskit aretada pole mõtet.😛
Tagantjärgi mõeldes oleks ta võinud mulle kasvõi väikese tahvli šokolaadi ju osta, kuna kas väheke naljaks pole, et laod endale terve korvi asju täis(olgugi, et mitte kala, kuna see on siiski ainult pidupäevadeks) ja naisterahvale siis mitte kui midagi…😂.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:15
Jfjm
Et kui meest keegi ei taha, siis kinkide ja raha eest veidi ikka tahab? Loogiline, aga natuke haletsusväärne.

Mina ei oleks õnnelik, kui naine tuleb minuga kokku saama ainult seetõttu, et ma talle asju ostan või toite-jooke välja teen. See tähendab ju, et ma pole eriline, vaid üks miljonist, kelle järgmise saja-mõnesaja-mõnetuhande euro eest välja vahetada.
Miks ma peaksin raiskama oma aega ja raha naisele, kelle jaoks ma olen üks miljonist? Mul pole nii madal enesehinnang ja ma pole ka selline jõletis, et paremat ei saaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:16
robespierre,
aegade algusest peale on isased isendid pingutanud naiste soosingu nimel ikka palju märkimisväärsemalt kui vaid restoraniarve eest tasumine.
naiste pärast on peetud sõdu ja laostutud ning hing kuradile müüdud
looduseski peavad isasloomad ja -linnud veriseid lahinguid, et oma tugevust ning üleolekut teistest emasele tõestada.
samuti tänapäeval meeldib mehelikele meestele tunda end naisest tugevamana, ka materiaalset hoolitsust pakkudes.
ning arveid poolitav ja sente saagiv mees ei mõju kuskilt otsast ürgmehelikuna, paraku.....
sooneutraalsuse poole pürgivas maailmas tundub ehk veider, et paljudele naistele rüütellikult käituv mees võiks imponeerida.
aga tõesti...kes näeb arve maksmist naise ''toitmisena'', jätab paratamatult ihnsa mulje ka emotsionaalses ning seksuaalses mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:19
Karolina
Sellega ma olen muidugi nõus, et tõsise ihnuskoiga läheb raskeks ja see tasub välja selgitada, enne kui leivad ühes kapis. Kuid selleks on mõistlik teha mitu date'i, enne kui voodisse minna. Ja kui mehele meeldid, siis hiljemalt kolmas date viib ka sinna parema sordi restorani.
Aga esimese kohtumise eeltingimusena ma ise seda ei aktsepteeriks.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:21
igaks juhuks mainiks, et kingitustega ei hellita naisi ainult ''jõletised'' ....vaid täiesti kenad, sportlikud ja edukad härrasmehed.
ning mitte seepärast, et muidu neid ei tahetaks. aga lihtsalt kasvatus selline ning meeldibki mehelikku hoolitsust naisele pakkuda.
usun, et miite ainult Karolinal ja minul vaid ka paljudel teistel naistel piisavalt kogemusi selliste džentelmenidega.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:21
Caprichosa
Ma olen naiste seas näinud vägagi märkimisväärset konkurentsi meeste pärast. See sõltub ikka mehest ja naisest ning nende väärtusest.
Minult pole siiamaani keegi mingit erilist rahakulutamist eeldanud ja ma olen väljas käinud väga silmapaistvate naistega.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:25
Robes,
Ega mitu date’i on reeglina nagunii, ennem kui voodisse õnnestub naist saada.
Lihtsalt mina isiklikult ei saa aru, miks esimene date peab niivõrd mage olema…, kuna see on ju ikkagi esimene ja määrav ning jääb alatiseks meelde.
Loomulikult ei peaks see raudmats just restorani külastus olema, kuid siiski midagi ägedat ja meeldejäävat.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:29
Ei pruugi meelde jääda, kui midagi ei järgne. Selliseid ühekordseid kokkusaamisi on mul elu jooksul ikka mitmeid olnud, mis pole kuhugi viinud. Enamasti mul endal huvi puudus, sest naine oli igav või tema eesmärgid ei klappinud minu omadega.
Aga muidugi ei pea see kohvik olema, sellega olen nõus. See "kohvik" on üldtermin.

Lihtsalt eeltingimused on niisugused kahtlased asjad. Mehelt suurema summa kulutamist nõuda oleks umbes sarnane mis naiselt deidi järel suhuvõtmist eeldada. Sellise asja eeltingimuseks seadmine on paljudele ebameeldiv.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:39
muide...reeglina piisavalt kõrge enesehinnanguga mees ei põe, et äkki naine tuleb ainult tasuta lõuna pärast kohtama
loomulikult igaühe finantsvõimekus pole piisav nt Glorias lõunatamiseks, arusaadav.
aga Karolina toodud näide pankurist, kes kuhjab oma ostukorvi headparemat ning naisele ei raatsi šokolaadigi kinkida, on üsna paljuütlev.
kuni oli mul ka selline kohtingute periood, päris ammu
lihtsalt oli huvitav tutvuda erinevate inimestega. ning leidus ka mõni selline, kes pingsalt üritasid järgmist kohtumist välja kaubelda....aga kohvikus tellisid ainult klaasi vett endale. samal ajal kui ma õhtusööki nautisin ja selle ees ise tasusin
ilmselt neil oli ka hing hirmust kinni, et äkki peaks millegi rohkema kui vee eest maksma nagu sel Mustonenil
et jah, milleks võõrast naist toita
aga samas on lootus, et see võõras naine roniks võõra mehega nt voodisse ja soovitavalt üsna kiiresti.
et siis selline mehelik (?) loogika......
või pigem ihnuri oma?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:41
No mul on 10 aastat juba sellest möödas, kui pankuriga poes kohtingul käisin, kuid näed ikkagi siiamaani meeles😃olgugi, et sellele rohkem miskit ei järgnenud.
Kui esmakohting mehe oma lolluse pärast tuksi läheb, siis ongi ju nii, et miskit ei järgne…või, kui esmakohting on liiga igav igas mõttes..
Minu arvamus seega on, et just esmakohting ongi määrav, et kas asjad hakkavad edasi ka arenema v mitte.
Ja ma olen Capriga nõus, et väga palju oleneb milline kasvatus on mehel olnud ning kuidas õpetatud naisi kohtlema, kuna mis ühe jaoks normaalne ja elementaarne, on teise jaoks ebanormaalne.
Niisama on naistega, ega kõik naised ei eeldagi, et neid peab kohtlema nagu printsesse, teised aga eeldavad.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:48
veel kord siis rõhutaks, et hea kasvatusega mehelikult mehelt ei pea Nõudma mitte midagi.
kuna jah, tema jaoks on rüütellikud maneerid loomulikud.....ning naist ka materiaalselt hellitades ei loeta sente, et mida ühe prae või kohvi eest peaks vastu saama.
aga no kui arve tasumise žesti seatakse samale pulgale suhuvõtmise eeldusega, siis ei oskagi nagu miskit öelda selle peale
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:53
Siin te naised pange panetegi.
Mees kohtleb hästi, seega saab keppi.
Kohtleb halvasti ei saa keppi.

Seega hea kohtlemine võrdub suhu võtmisega.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:56
Parandan.
Hea kohtlemine võrdub kallis restoran ja siis võetakse suhu.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:56
copy, siin paned sina pange...
kuna härrasmees ei eelda, et ta viisakuse ja hea kohtlemise eest üldse miskit peaks vastu saama.
aga nagu näha, siis selline asi on mõnele mehele siin täielik utoopia ja senikogematu müsteerium
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 13:57
Lahe, et sul ka Capri elus selline periood olnud, kus käisid nii nagu minagi, kohtingutel, et tutvuda erinevate inimestega.
Kuna see tegelikult meeletult avardas silmaringi, et millised inimesi üldsegi olemas on..
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 14:01
Copy,
Ihas kohtleb mõni mees samuti naisi väga hästi ja teeb kingitusi.
Huvitav miks selle eest siis suhu võtmist pole vastu nõutud…🤔😃😃
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 14:02
Fantaseerite. Te ei tea härrasmeestest midagi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 14:03
Kuulge. Seda teavad kõik mehed, et kojtled hästi, siis võetakse suhu. Seda ei peagi nõudma. See on loomulikkus.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 14:04
Copy, kui sul on kergem mõelda, et see on pelgalt meie fantaasia, mitte reaalsus, siis las olla pealegi nii.😉
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 14:09
P.S Läbi ekraani ei anna vist siiski suhu võtta, kuid kingitusi tehakse sellegipoolest.
Ja näed jälle natukene targem, et milliseid mehi siin ihas olla võib…kingitus võrdub suhu võtmine.😎😂
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 14:12
Härrasmehel on lihtsalt mitu naist ja meest.
Suhu võtab lihtsalt keegi teine.
Kingitusi tehakse kellelegi teisele jne.

Härrasmehelikkus on tegelikult oskus, neid naisi mitte omavahel kokku lasta.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 14:32
No nüüd su jutt läks ikka väga segaseks kätte ära…
˅ näita rohkem ˅