Foorum
2020-04-16 09:02
Kuna kuulutuste rubriik on ära solgitud, siis suhtleks siin mittemüüdavatega ja nendega, kes kingitusi ei nuru. Raha pakkujad saavad ka mujal kontakte leida.
Naised postitavad ja kuulutavad üldse vähe, järeldusi pole mõtet teha. "Mind ei saa osta" oleks muidugi hea märge siia, kui teistsugune suhtlemine meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 09:48
Slave, me kõik oleme müüdavad, enamusel on ainult see hind nii kõrge, et tõenäosus ostjat leida on nullilähedane. Sellepärast lihtsalt välistatakse see võimalus. Ei mõelda ja ei räägita sellest.
Aga kas sa sellele pole mõelnud, et praegu panid sa iseenda müüki või renti ja väga odava hinnaga ja potensiaalsed ostjad nüüd kalkuleerivad, et kas tasub või mitte sinu eest see üks seksikord väljakäia.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 09:57
See ei ole filosoofianurgake. Neid on meil siin mujal ja arutada võib hiljem. minu isik ei puutu asjasse, sest olen niigi ori ja tasuta lits.

Kas võtad raha või spetsiaalselt kingitusi seksi eest või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 10:19
Ma siinkohal vaidleks jotile müüdavuse osas vastu. Me ei hakka ju spekuleerima, et kes paneks vastu kui ostja maksaks miljoni, kümme või sada miljonit, need summad on nonsens. Ja ükskõik kui suur see summa on, osade jaoks ei muuda see midagi. Olen ise sedasi miljoneid "tuulde lasknud". Kui mees ei meeldi, siis ei mõjuta mind tema koht dividenditopis ega see, et ta mulle abieluettepaneku teeb. See lihtsalt ei toimi ja nii lihtne ongi. Igaüks ei kalkuleeri ega arvesta ennast rahaks ümber.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 10:38
Miljonitest on ju hea rääkida ja nendele mõelda, aga kui see raha reaalselt laual vedeleb, tekivad teised mõtted.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 10:39
Mitu milli oled sina jott tuulde lasknud?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 10:41
Juba tõmbate teemast välja!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 11:39
Vabanda, slavetodomme, et korraks liigun väjatõmbajaga kaasa, aga jfjm-is seisukoht müüdavuse koha pealt pole tegelikult vale. Mõte müüdavusest on ehk meile inimesena ärritav sellevõrra, kuivõrd see mõte ebakindlust kelleski tekitab. Võiks olla ärritav teada saada, et meie minapilt on muutlik, et meie põhimõtted polegi kõigutamatud.
Võib tunduda võika võrdlusena, aga kui teatud piirini inimest viies oleks inimene vähegi võimeline tapma, siis miks ta teatud piirini ei võiks olla võimeline müüma, ehk lõdvendama oma põhimõtteid.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 12:09
Ellujäämiseks teevad inimesed tõepoolest asju, mis on nende põhiolemusega vastuolus aga ma usun, et teemaalgataja peab silmas nö tavaolukorda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 12:24
Tasub silmas pidada ka seda, et paljud kasutajad üleüldsegi foorumisse ei satu, olgu nad siis müüdavad või mitte. Foorum on pigem igapäevastele arutlejatele või aeg-ajalt mõnele uuele kasutajale huvipakkumiseks olemas. Need, kes tutvuseid otsivad, enamjaolt kuulutavad või siis otsivad ise sobivaid kasutajaid kas kuulutustest või läbi otsingu.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 13:10
MaiTydruk, usun, et kui sinu laps on suremas, teda päästaks vaid hirmkallis operatsioon. Sul peab olema 24 tunniga see raha ja siis mingi vastik rikas rahajõmm pakub sulle seda. Usun, et sa ei kõhkleks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 13:32
Selline osav võte tekitada täiesti äärmusliku olukorra näide ja viia selles käitumine üle tavasituatsiooni.
Nagu juba mainiti, räägime igapäevasest olukorrast ja valikutest selles.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 13:36
Slave, aga kust tead sina, et iha teenusepakkujatel pole rasket olukorda? Sa ära mitte loodagi, et raha küsijad on siin naudinguid jahtimas.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 13:52
Capri küll väidab, et on naudinguid jahtimas... jätaks tema persooni nüüd välja, et igale poole sama jutt ei hakkaks tulema.

Sa esitad jälle väite, millele vastust ei saa kontrollida. Samas tuled selle äärmuse poolt jälle sammukese tagasi. Kui rasket siis? Või mitu last on nüüd näljas ja operatsioonile minemas neil?

Ma väidan sulle, et tegelikult ei ole neil nii rasked olukorrad ja tegemist on mõnusa keskkonnaga, kus saab kõvasti klienti valida ja samas siis peab ikka natukene pingutama ka, et teenida. Hiljem ilmselt asjad muutuvad.

Aga küsimus pole üldse selles!!!! Pole vaja teemasid juurde mõelda!

Need, kes raha ei küsi, ei taha nurujate taha ära kaduda igapäevases massiivses kuulutamises! "Naine meest" on ju tegelikult teenuste pakkumise alla mattunud rubriik. Loe mu algset postitust ikka ka!
Ei anna mingeid hinnanguid, ega aruta litsinduse filosoofiat!

Lihtsalt, kes ei seksi raha eest, saavad seda öelda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 14:01
Ja igaüks, kes seda siin ütleb, mattub jobude kirjadesse, kes tormavad oma tasuta seksi nõudma. Suurepärane pakkumine naistele, tõeline "millest pole võimalik keelduda".
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 14:12
Jah, selle hoiatusega on siis nüüd tehtud, et keegi ei postitaks.
Kuigi naistele lennatakse siin just rahapakkumistega peale pidevalt.

Aga jääme siis prostide poolt äraläbustatud "naine-meest" juurde, mis teha.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 14:34
Ja sa arvad, et need rahapakkujad loevad siit ja siis ei tule pakkuma? Nad ei suuda isegi ankeedist lugeda ju, seal pole vaja eraldi forrumit lahti võtta vms, kogu info kohapeal.

Kahjuks mul ei ole ühtki ideed, kuidas keskmisele "siin on kõik naised tasulised" kontoomanikule selgeks teha, et selle suhtumisega lõikavad nad ära suurema osa suhtlusest. Nii enda kui teiste jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 15:13
2020-04-16 13:52:57
slave:
"Capri küll väidab, et on naudinguid jahtimas..."

miskipärast oli vajalik ka siin teemas minu persoon sisse tuua endiselt väidan, et materiaalne heaolu ei välista erutava, sümpaatse mehe seltskonna nautimist. ning nauding ei vähene, kui mees igakülgselt naise eest hoolitseb. aga pole mõtet jälle otsast alata sama diskussiooniga, eks.

küll jääb aga mulje, et boonusteta naudinguid otsivaid naisi nii massiliselt ei leidugi......kui peab nende leidmiseks lausa päevateema tegema
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 15:21
Capri, aga kas sina kuulutad, et otsid seksi ja lisad tunni hinna?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 15:32
jfjm, võib-olla oled märganud, et ma pole kunagi ühtki kuulutust siin avaldanud. järelikult pole seksiotsimise vajadust mitme aasta jooksul tekkinud, ka mitte foorumis
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 15:38
Sellepärast ma ütlengi, et need, kes kuulutavad ja lisavad tunnihinna või siis lihtsalt kingituse kohustuse, nagu uuemal ajal kombeks, ei otsi naudingut. On suur vahe, kas see kingitus on tunnitasu või preemia.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 16:24
Teemaväline jutt, aga... kas ma sain nüüd õigesti aru, et mulle makstakse selle eest, kui lasen endal pea maha võtta? Kui see nõnda on, siis mis kasu on mul rahapakist, kui pea on otsast veerenud?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 16:35
jfjm - kriitilises olukorras ma ei kõhkleks tegemast mida iganes suudan. Sinu kirjeldatud situatsioon on hüpoteetiline, ma ei usu, et kõik teenusepakkujad on niisuguse dilemma ees olnuna oma valikud teinud.

Mind motiveerib ainult inimene kui selline, kõigis mu vabatahtlikes suhetes (töö ei tule alati arvesse ). Kui inimene mulle ei meeldi, siis ma temaga ei suhtle, tehku ta mis tahes. Kui ta mulle meeldib, siis ma suhtlen temaga. Suhtlus ise ongi minu jaoks preemia, mitte võimalikud boonused, nagu raha või tuntus. Kõige lähedasemates suhetes kehtib see veel eriti. Rangelt vabatahtlik

Seni kui inimene on oma valikutes enamasti vaba ja teeb mida ise õigeks peab sellega teisi inimesi kahjustamata, on kõik hästi. Elu Põhja-Koreas oleks hall ja igav.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 16:47
Keprik, kas siiski pole väike liialdus võrrelda võõrale (meeldivale) inimesele seltskonna pakkumist pea maharaiumisega?
kellele igasugune erootika tekitab giljotiiniga sarnase emotsiooni, peaks vbl tõesti mingis muus valdkonnas end teostama......

slave'i point on, et kui tegevus/suhtlus on nauditav, siis oleks suur ahnus ja surmapatt veel mingeid lisaboonuseid oodata. isegi siis kui neid suhelda soovijaid mitusada on....

väga hästi öeldud, MaiTydruk:
"Kui inimene mulle ei meeldi, siis ma temaga ei suhtle, tehku ta mis tahes."
see on ka minu põhimõte, et sümpaatia peab olema esikohal. rääkides nüüd tavaelust, mitte ühe ööga miljoni teenimisest haige sugulase päästmiseks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 17:15
Korraks tahtsin teema juba ära kustutada, sest jätkub peaaegu sama jutt, mis muudes rubriikides.
Kusjuures põhiesinejad jälle ei saa aru, kui nende arutluskäikude vigadele tähelepanu juhitakse ja panevad sama plaati edasi.

Mingid hõredad uued poindid on küll paistmas aga "37 leheküljel" ilmselt jätkuks ketramist.

Pole ju vaja seletada koguaeg, tehke mingi teine teema, kui teist juttu tahate ajada. Statistilist analüüsi pole ka vaja, sest valim ei ole representatiivne.

Kas võtad seksi eest tasu? JAH/EI. Kui võtad, siis müü ennast kuskil kuulutuste osas. Siin võiks olla mittemüüdavad.
Kui keeruline saab see olla?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 17:19
Kas sa arvad, et iha lehel olevad teenusepakkujad tulevad siia seda ütlema? Siililegi selge, et ei tule.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 17:20
ootame siis huviga neid mittemüüdavaid
aga kuulutavad endiselt need, kellel nõudlusest puudus ja pakuvad seltskonda hädavajaduse sunnil ning ilmselt mitte seda nautides.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 17:39
Capri, sina võtad tasu kohtumiste eest. Püsi siis teenuseosutajate rubriigis.
Kui sa ei püsi ja siin ennast edasi kiidad, siis kinnitad minu eksperimenti.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 19:06
Slave, kas sellest on tõesti nii raske arusaada, et need mittemüüdavad ei tule ennast siia reklaamima, kui nikunäljast nümfomaani, kes on valmis enda kehavõlusid jagama suvalise mehehakatisega, kellele ta silma on jäänud. Nemad tahavad omaette rahulikult ja ilma liigse kärata valida välja see üks, kellega võiks proovida.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 19:07
Jottil on õigus.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 19:09
jott ette jõudsid ja jagan su arvamust , et naised ei tule siia ennast reklaamima. Lihtsalt neil pole seda vaja .
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 19:18
MaiTydruk, Aga seda ma ju tahtsingi tõestada, et kriisiolukorras müüvad ennast ka need, kes on surmkindlalt veendunud, et nad pole müüdavad. Annaks jumal, et selliseid kriisiolukordi ei esineks, kus inimene peab enda veendumustest taganema.
Aga inimesed on erinevad, samuti on erinev nende välulävi, mille ületamine paneb meeleheitlike samme astuma. Süütust saab kaotada vaid ühe korra, sellepärast on esimene kord kõige raskem. Edasi läheb kergemini. Ja kui õigel ajal pidurit ei tõmba, võib see muutuda harjumuseks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 19:29
jfjm,
kui pidurit ei tõmba, võib harjumus muutuda ka meeldivaks sõltuvuseks.

aga kuna arvamusavaldust tõlgendatakse enesekiitusena, siis jätaks edasise teemaarenduse "nümfomaanidele, kes on valmis enda kehavõlusid jagama suvalise mehehakatisega, kellele ta silma on jäänud"- nagu jfjm väljendus.

slave muide kohtus minuga tasuta ja jättis sellest hoolimata meeldiva mulje
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 19:41
Capri, erandid kinnitavad reegleid.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 20:38
Siinse tava ostu-müügitehingu kontekstis julgen ma ennast küll mittemüüdavaks nimetada. Aga pean siiski nõustuma härra Jfjm-iga (no on ikka nimi mõeldud) müüdavuse osas laias mõistes. Olen minagi ennast müüduna tundnud, küll olid tookord valuutaks meeldivad komplimendid, meeldiv seltskond Å¡armika mehe näol, veidi romantiline õhkkond, mahe muusika....ja müüdud ma olingi. Päris odavalt saadud, kas pole? Samas 500€ pakkumise lükkan tagasi. Milline iroonia. Liiga tihti ei ole elus asjad nii nagu nad meile paistavad
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 20:49
väga hea näide. aga kui on sarmikas mees, komplimendid, erutus laes, romantika ja muusika....ning mees oleks hommikul 500-eurise taksorahaks suka vahele pistnud, kas siis öine nauding oleks nagu olematuks muutunud või ära kadunud?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 20:50
Kui naine töötab saapavabrikus ja saab selle eest raha, siis ta ei müü ennast.
Kui naine küpsetab leivatehases leiba ja saab selle eest raha, siis ta ei müü ennast.
Kui naine lõikab juukseid ja saab selle eest raha, siis ta ka ei müü ennast.
Aga kui naine osutab seksiteenuseid, siis ta müüb ennast, kuigi see on töö, nagu iga teine.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 20:52
aga kui naine pakub seltskonda ilma seksita, on see samuti kehamüümine ja põlastusväärne ahnus?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 20:56
Aga kui saapavabrikus töötab, siis on kõik korras
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 20:59
no selge. põhiline on saapavabriku töötõend mitte see, kas mees premeerib naist vahekorra või lihtsalt mõnusa koosolemise eest.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 21:34
Aga kui võtta nüüd jaapani geishad - elukutselised meelelahutajad, kellega asi ei pruugi seksini jõuda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 22:38
No eks sinagi siin väikestviisi üks meelelahutaja.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-16 22:40
Ahhh kurat, nagu igas äris, makske ausalt maksud ära ja müüge mida tahate, käteosavust või perset!
Kehtib ka muude eluvaldkondade kohta.
Suhtun põhimõtteliselt sitasti kõikidesse kes ei panusta a saada tahavad hüvesi küll.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 09:24
jfjm, kas me saame hüpoteetiliste olukordadega midagi tõestada? Kui seda loogikat edasi arendada, peaks meid kohe vangi panema, sest teatud piirini viiduna oleme kõik võimelised tapma.
Kui ema ütleb, et tal pole muud võimalust laste toitmiseks kui ennast müüa, siis kas see on alati tegelikult nii? Kunstküünte hooldus pole kriisiolukord, ka uue suitsupaki ostmine mitte. See on ikkagi rohkem vaba valik, mida sellises olukorras teha, igaüks lahendab asja oma äranägemise kohaselt.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 10:21
Teema on läinud lappama nagunii, nii et võtan ühest sõnasabast kinni ...

Sellne näide püstitati:

"aga kui on sarmikas mees, komplimendid, erutus laes, romantika ja muusika....ning mees oleks hommikul 500-eurise taksorahaks suka vahele pistnud, kas siis öine nauding oleks nagu olematuks muutunud või ära kadunud? "


Kui nauding on möödas, siis on sellest alles ainult mälestus ja mälestus ei pruugi olla naudinguliselt meenutatav, kui mingi tegevus peale seda naudingut muudab selle hindamise perspektiivi ...
Mittemüüdavale mõjub see raha seal suka vahel Å›okeerivalt ning kui müüdavale oleks pandud nt valeraha, kas siis oleks seda kohtumist ikka pärast ülivõrdes meenutatud?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 10:25
Kõik algas ju minu väitest, et me kõik oleme müüdavad. Tegelikult ka. Kogu meie elu koosneb ju suurematest ja väiksematest ostmistest ja müümistest. On asju mida me peame normaalseks ja teeme seda ilma mõtlemata. On asju mille tegemisel mõtleme pikalt, enne kui otsuse langetama. On asju mida peame ebanormaalseks ja üritame välistada. Aga see kuulus ütlemine "ära iial ütle iial". Homme on uus päev ja me ei või kunagi ette teada, millised ootamatused sellega võivad kaasneda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 10:59
Jott, sul võib osaliselt õigus olla.. kuid aprill juuli ei pidanud silmas põllumehi, kes turul oma toodangut müüvad ega ka meeleheitel emasi kes kriisiolukorras teevad mida iganes oma laste nimel.. Ta lihtsat tsiteeris müüdava inimese seisukohta🙂.. Iseloom on kindlate põhimõtete süsteemi tulem( David Hume).. Kui siin praaliv müüdav oleks teismeline.. aga kui täiskasvanud naine elab selliste reeglite järgi... Siis pole imestada, et kriisiolukorras just sellised inimesed müüvad maha ka oma lähedased... Jah me kõik müüme, aga alati maksame ka selle eest teatud hinda.. Ja, et teemas püsida, ei osta ei müü ega vaheta .. Suhtlen meeleldi normaalsete inimestega.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 11:34
yessss. lõpuks kandsid slave'i otsingud vilja.......mittemüüdav normaalne naine ongi leitud, kes valmis kirekeeristesse sukelduma ka tühjade taskutega mehega! slave, anna tuld nüüd, enne kui keegi sinust ette jõuab ja normaalse daami endale krabab
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 12:10
MaiTydruku loogika kisub pisut kiiva.....kedagi ei panda ainult sellepärast vangi, milleks keegi hüpoteetiliselt võimeline oleks. isegi Põhja-Koreas vist mitte
aga on fakt, et 99% keskmise sissetulekuga kodanikke muudaks oma õilsaid põhimõtteid, kui reaalselt oleks rahakohver laual ning selle omandamiseks ei peaks isegi midagi kriminaalset korda saatma.
muide, see suitsunäljane üksikema võiks Rimi kassas istumise valida- ning teeniks 10 korda vähem. vbl peaks suitsetamise üldse maha jätma, kui süüa ka tahab. seega tema pilgu läbi vaadates ongi see "hädaolukord", mille lahendamiseks ta tegelikult ju kellegi luba või arvustust ei vaja, eks.

aprilljuuli,
kui üheöösuhe ei Å¡okeeri, miks peaks siis taksoraha pakkumise peale Å¡oki saama? vbl sellel "mittemüüdaval" naisel on just mure üüri maksmisega või mõni muu probleem, nii et tunneb hoopis rõõmu mehe galantsusest.
ja eeldades, et on tegemist valeraha omava kriminaaliga.........no tal poleks mingit vajadust hommikul sellega lehvitada ju. õhtul vbl küll. aga jutt oli naise premeerimisest PEALE kohtumist.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 12:54
Caprichosa
Minu meelest on üheöösuhe ja selle eest makstud saada, kaks täiesti ise asja.

Mulle oleks igalhuhul Å›ohkeeriv, kui mulle peale üheöösuhet (või mitmeöösuhet raha antakse. Siis ma mõtleks ilmselt tükk aega, et millega ma selle "ära teeninud" olin.... miks mind müüdavaks peetakse, kas mind ei väärtustata siis üldse vaba tahet omava indiviidina, vaid arvatakse, et minu eelistused ja teod on ajendatud makstud saada. Või minu üheöösuhteparner ei väärtusta naisi üldiselt ja elabki arvamuses, et nagunii kõik on müüdavad.


Ja jutt võis olla ju naise premeerimisest peale kohtumist aga ma seda ei kommenteerinud, mulle hakkas silma see, et sa väitsid, et mitte midagi ei muutu peale raha andmist, et suhtumine toimunud naudinguöösse jääb samaks, mina väidan, et ei jää.
Maksud saamine või ka mitte makstud saamine (kui maksmist eeldatakse) muudab ka hilisemat suhtumist sellesse, mis toimus.
˅ näita rohkem ˅