Foorum
2020-04-18 20:08
Jaak, vasta nüüd.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 20:18
Aga seda küsi ikka paariliselt. Tema oskab täpselt vastata.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 20:29
Jaaguke ei teagi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 20:46
kipsi ma pannud pole aga erinevate kalevipoegade naisi küll
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 21:52
Qwerty, kipsi pole ma elu sees pannud, aga naisega koos Soomes olemist ei eita
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 22:02
Endiselt ei sa aru, miks üks müüdav selles teemas nii aktiivne on. See peegeldab vajadust ronida igale poole, isegi sinna kuhu ei oodata.

Ja pidevalt esitab nagu peaaegu faktidena mingit jama ja laimu, mida nii räpakalt tehtuna pole varem märganudki. Ei tea, kas "härrasmehed" olid kinkidega kitsid?

Gurmaanpervert (mina?) siis tema väitel pakub vastu ainult jäigastunud suguorgani imetlemise võimalust? Põhjalikult vale avaldus!!

Gurmaanpervert ei maksa naistele seksi eest, see on tõsi! Gurmaanpervert ei ole ka monogaamne.
Aga selle põhjal väidab müüdav naine, et gurmaanpervert ei ole lojaalne?!

Mehelik hoolitsus võib avalduda ka muul moel, kui raha maksmisena teenuse eest. See ei jõua muidugi müüdavale naisele pähe. Seda pole olemas?

Viisakus on elementaarne. Aga kui inimene on reaalselt jobu, siis pole tema sool mingit vahet. Jobu on jobu!

Aga veelkord, teemaks ei ole minu kohta esitatav plära ja laim vaid mittemüüdavate omavaheline suhtlemine
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 22:23
Slave, sa ära mõtle kogu aeg sellele, et naine on müüdav. Suhtle temaga nagu tavalise inimesega ja äkki selgub võibolla, et tal polegi kogu aeg hinnasilti küljes.
Usu, elu muutub palju ilusamaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 22:51
Öelda mõtlevale inimesele.. ära mõtle on sama kui öelda, ära hinga.. ja usu Jott..tavalisel inimesel on erinevalt prostituudist ka erinev moraal.. Kuidas see elu nii ilusaks ja lilleliseks muutub.. kellel?.. Loe ja imesta.. mida jutt.. ja nagu alati kõige tähtsamal hetkel on kadunud nagu alati juubilar..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 22:56
Jott, see silt on tõesti paha seal küljes, aga ka ilma sildita minu kohta sellist jama ajada TEGELIKKE asju teadmata, pole üldse sobiv. Pehmelt öeldes.

Olen juba suhelnud, kui tavalise inimesega. Ammu. Paistab, et mingid asjad on muutunud ja süvenenud.

Ja samas hea näide, milliseks muutub suhtlemine ja maailmapilt, kui raha hakata võtma. See mõjub, tahad või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 23:15
Slave, ma olen suhelnud siin mitmega, keda on tituleeritud paadunud prostituudiks ja nad on osutunud küllaltki meeldivateks ja arukateks inimesteks. Kui sa ei hakka inimest eelarvamuste põhjal ründama, siis pole tal ka põhjust võtta sisse kaitseasendit.
Juba sinu kassifikatsioon müüdav ja mittemüüdav ning see ahneks nimetamine on rünnak ja ära imesta, kui ennast kaitsma hakatakse.
Veel võta teadmiseks, et kui naisterahvas asub sõjateele, siis on teda väga raske peatada. Nende jaoks eksisteerib ainult võit ja surm.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 23:38
Qwerty, olen sinu viimase lausega täiesti nõus. Ainuke erinevus meie vahel on see, et mina jään endale kindlaks, minu suhtumine pole tuulelipp.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 23:49
Vaata, kui ma eksin siis ma mõtlen, et mis ja miks läks valesti, mitte ei hakka kohe ummisjalu vastassuunas jooksma.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 23:49
https://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=2&post=420913&page=2
2020-03-31 17:24:27
slavetodomme:
""Euroopalikus ühiskonnas" on ka muid väärtusnorme peale kiimas isastelt mammona väljapressimise/vastuvõtmise. Lojaalsus ning au näiteks... Minul ei ole loomulikult mitte kumbagi"

see oli siis tsitaat slave'lt, naiste kohtlemise teemast.
nüüd kisab härra, et teda on laimatud ning on järsku lausa pungil lojaalsusest

jah, jfjm pole tõesti kohtumisi nurunud, midagi enda poolt vastu pakkumata. pole ka laimu ja labasustega ühegi naise kohta siin esinenud. seega käitub härrasmehelikult ning saab ka vastava kohtlemise osaks naiste poolt. vaata, qwerty- ja õpi.

aga ei hakka slave'i tasuta haaremi kogumise aktsiooni oma kohalolekuga rohkem häirima.
kuigi see paistab siin rohkem järjekordseks kohaks kujunevat, kus erineva mõtteviisiga kodanikke sildistamise ja sõimuga "ümber kasvatada". edu siis!
aga üks "härra tuulelipp", kes erinevatel saitidel üritanud oma tagumikku välja rentida, sobib kohe eriliselt hästi siia teemasse slave'le kaasa noogutama ja naistele moraali lugema
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 08:23
Teiste iseloomust (suhtumisest) rääkides paljastatakse ühtlasi ka enda oma. Eufemismide kasutamine ja hämamine kujuteldavate vastaste naeruvääristamiseks on vana nõks, aga sisuliselt ei muutu sellest midagi. Keegi ei tegelenud selles konkreetses teemas ühe inimese personaalteemaga, aga millegipärast ikka nõksatas. Miks teiste sõnavõtud nii haiget teevad?

Mul oli suurepäraseid elamusi täis öö. Kuulasin palju head muusikat ja lõpetasin raamatu, mis väga kauaks teiste vahele pooleli oli jäänud. Raamatu autori saatus pani mõtlema, kas temast oleks saanud superstaar kui iga tema suunas saadetud haletsev pilk oleks teda pannud kaitsepositsioonis enda olemasolu õigustama. On imelisi, inspireerivaid inimesi ja võimalus elada nii, et unustad välise ja näed inimest, mitte ratastooli. Hawking oleks vabalt saanud end alaväärsena tunda kui ta oleks keskendunud oma traagilisele füüsilisele allakäigule. Tema sellist saatust ei valinud.

Nagu varemgi öeldud: maailma suhtumise inimesse kujundab inimene ise oma suhtumisega maailma.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 09:52
Üks muutuse osa on huumorimeele kadumine.
"nüüd kisab härra, et teda on laimatud ning on järsku lausa pungil lojaalsusest"

"Euroopalikus ühiskonnas" on ka muid väärtusnorme peale kiimas isastelt mammona väljapressimise/vastuvõtmise. Lojaalsus ning au näiteks... Minul ei ole loomulikult mitte kumbagi" - kui veel peaksin tahtme sellist enesesuunalist iroonilist huumorit teha, siis lisan spetsiaalselt Capri jaoks märkuse, et tegemist ei ole liiga tõsiselt võetava avaldusega.

Teoreetikuks sõimatud praktiku tugev külg on tegelikult olnud just lojaalsus. Ebalojaalsena oleks raske 10 aastat kestvaid suhteid viljeleda.

Palun sinul mind rohkem "härraks" mitte nimetada. Oled selle mõiste täielikult ära lörtsinud.

Jott, rääkides ahnusest oli meie müüdavate eeskõneleja vaid näiteks ahnusest. Ma kritiseerisin teguviisi, mitte inimest. Püüa vahet leida. Muuseas, ma olen teda kiitnud ka.
Sellepärast ei ole vaja "esinaisell" varjuda kõigi massööride ja dominate jms. kilbi taha, tõmmates teisi justkui endaga samale arvamusele. Ma usun, et paljudele massööridele oleks see lausa solvav. Hea Domina põhimõteteni tuleb "esinaisel" veel areneda, ütles praktik.

Lisan jälle siia lõppu, et teema ei ole minust. Olen nagunii erijuhtum.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 10:15
Sa oled jah meil siin eriline juhtum. Kahju kohe.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 10:57
Slave, sa ju ei teinud teemat arutamaks ühe isiku personaalküsimust. Sa kõnetasid kõiki naisi. Soovisid küll pöörduda vaid ühe kindla grupi poole, aga piir nende gruppide vahel on väga laialivalguv. On kaks äärmusliku vähemust, mille vahel on väga lai hall ala. Kõnetades ükskõik kumba neist äärmustest, kõnetad ka sa seda hulka, keda ei saa nii täpselt määratleda.
Teises teemas ma juba kirjutasin, aga kordan üle: Inimest ei saa osta ega müüa, osta saad ainult aega, mida ta sinule kulutab.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 18:54
Oh, Jotike... ja mina siis ei kuluta temale aega? Miks sa minu aega odavamaks pead?
"tema" all ei mõelnud seda esinaist vaid abstraktset kedagi, kes justkui kulutab. Aega.
Oled sa mõelnud kunagi endast piisavalt hästi, arvates, et vahest on see just selle "ajakulutaja" jaoks kvaliteetaeg? Või lähedki inimesi tarbima lihtsalt? Ja nemad kulutavad sinu peale aega?

Müüdav naine kobis "müüdavate" juurde ja seal toodab jälle meelvaldsuse pärleid. Mõjub tagarääkimisena, aga teisest küljest on hea meel. Ilmselt on kuskil õiget kohta puudutatud ja kripeldab... kripeldan.
Müüdavate teemasse solkima ei lähe. See oleks langemine samale tasemele.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 20:15
Slave. Sina kulutad ju enda aega ja teed seda vabatahtlikult. Iga üks otsustab ise mis tema aeg väärt on. Kui inimene leiab, et sinuga veedetud aeg on kvaliteetaeg, siis kulutab ta seda loomulikult meeleldi ja tasuta. Kui aga mitte, sina aga käid talle peale, et ta sinule ikkagi seda aega kulutaks, siis on kolm võimalust. Ta kas ei kuluta seda aega sinule, võtab selle eest tasu, või tegeleb heategevusega, kinkides selle kerjusele. Kas sina sooviksid olla see kerjus?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 20:29
Ma eeldan, et rõõmsal enamikul juhtudest on minuga veedetud aeg absoluutselt vabatahtlik.

Kui inimene leiab, et see on vastumeelt, ei hakka ma teda selleks sundima rahaga manipuleerides. Eriti ebaaus oleks siis, kui tal on mingi raske olukord.

Üldse ei eelda mingit altruismi, nagu esinaine kuskil märkis. Aga noh, seal polegi muid variante pähe mahtumas.

Ja vaata, selline asjade käik sunniks mehi arenema. Kõik pole suutelised.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 20:59
Loomulikult on tore aegajalt kinkida enda aega meeldivale inimesele, aga paraku selleks, et hinges püsida, tuleb meil teatud osa ajast ka müüa. Iga üks teeb seda nii hästi kui oskab. Kui ostjaid ei ole, siis pole ka võimalik müüa.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 21:09
Siin viibides kingime me kõige rohkem oma aega vist hoopiski Iha.ee'le.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 22:14
Vaata jott, ma arvan, et üldse pole vaja koguaeg sellistes suhetes kalkuleerida, et kes kui palju kulutas ja aega andis jms jama. Las see jääb profesionaalse poole peale meist. Lõbutsemine on midagi muud.

Eriti see superkvaliteetaeg, kus iha foorumis kirjutada See on nii hindamatu, et mõne naise peale küll seda ei kulutaks! (huumorisooneta esinaisele: ma tegin nalja)
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 23:37
slave, kui sina lõbutsed, kas oled siis kindel, et teine ka?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-19 23:54
jott, ütlen siis uuesti, et minuga veedetud aeg on absoluutselt vabatahtlik.

Ma ei manipuleeri. Ja kui ma ei maksa selle eest raha ja lõbus ka ei ole, siis ma ei näe rohkem eriti motiive.

Pealegi esinen vahel (krdi tihti) rollis, mis lubab teisele poolele rohkem lõbutsemist.

Vähemalt see on mu pakkumine ja teadmine, ainult loll on lõpuni sellises asjas kindel.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 07:27
Ori, tule onu juurde Onu teeb sulle sellist lõbu, et eluisu kaob ka sul ära.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 14:23
Onu on millestki kapitaalselt valesti aru saanud...

Kuskil mujal teemas oli ka onu paras ärpleja, lubati lausa kokku saada ja MMA ja muud sellist.
Kui onu nüüd selle eelmatshi võidab, siis võime asja edasi arutada. Kuigi jah, liiga vana meest ei sobi mul füüsiliselt kohelda.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-20 20:06
Kas sa arvad, et ma ei saa sinust jagu või?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 09:47
Jah. Aga mine ärple kuskil mujal palun.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 09:51
Slave see ei peaks sind ju üllatama, nüüd on tõusev trend nn.. joonistatud mehed ja mõnele on suisa otsaette kirjutatud.. старость не радость..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 11:47
Dragunov: "Siin viibides kingime me kõige rohkem oma aega vist hoopiski Iha.ee'le."
Täitsa tõsi. Sellega on nii nagu lõustaraamatuga - me lollitame end arvamusega, et FB on toode.
Tegelikult oleme meie toode. Või lüpsilehm.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-21 13:03
Mürk levib

"Jah, minu kantud pesu ja sukki on võib-olla võimalik saada; minu jalad või varbad võivad võib-olla olla sinu ihalusobjekt; võib-olla võin sind kohelda nagu koera ja anda piitsa... aga igal asjal on siiski ka oma hind - ma ei ole Tallinna ühistransport, mis on massidele tasuta tarbimiseks."

Kui ei taha masse tarbida, siis pole vaja.
Pole vaja ka halvustada "ühistranspordiks" neid, kes lusti pärast BDSMiga tegelevad ja asjast tegelikult aru saavad. Isegi, kui neil palju partnereid on.
Ja pileti eest võib vabalt siis ühistranspordiks olla?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 15:33
Lõige caprichosa kirjutisest... slave kurtis siin hiljuti minu "ad hominem" kommentaaride üle.
kuigi olen üritanud diskussiooni põhimõttelisel tasandil hoida. jah, mõni isiklikku mürki pritsiv rästik võib ka isiklikult haiget saada.....aga siis süüdistagu juba iseennast.
paraku peab nõustuma MisteriKoska mõttekäiguga:
"Oleks sa jäänud oma teoreetiliste arutluste juurde, arvaks ehk enamik siiani, et päris mõistlik mees, kahju, et teises nurgas kiiksuga. Kuna su foorumi-etteasted muutusid ca nädalaga selgelt ja ühesuunaliselt caprichosat ründavaks, ning on seda jätkuvalt, siis minu kaastunne. touch1 soovil siis uus isiklike rünnakute objekt"

slave'i põhjendus oli, et kui kellegi "stiil ei meeldi", tuleb laskuda isikliku materdamiseni.....
nojah, tõesti arvasin sinust enamat. kahju, et eksisin.
ratsionaalne ajutegevus asendub nädala jooksul vihase kaagutamisega. argumenteermise võime näib olevat täiesti kadunud. konkreetsele küsimusele vastamise asemel süüdistatakse "keerutamises" jne.
arusaadav, et "perenaise" teenistuses olemine avaldab koera olemusele mõju.
vahet pole, kas kanastumine on toimunud iseeneslikult või on antud konkreetne käsk isiklikeks rünnakuteks (kuna kana enda nokk natuke nürivõitu). selle viimase variandi puhul ütleks, et sellist perverssust kohtan küll esmakordselt, et kedagi erutaks perekooli kanala tasemele laskumine..


Mõtlesin tükk aega mids sulle öelda, aga vist ainult üht..
Vaata caprichosa sa oled peast täiesti haige inimene, oma haigete luulude ja mõtetega produtseerides neid kellegi teise pähe..
Suurte kogemustega lits kes mängib läbi kord perenõustaja, suhtenõustaja jne
rolle.. Kõiksugu räpased õukonnamängud mida sina ja sinu kaaskond mängib on minu olemusele võõrad, nimeta mind kuidas tahad, ennast esindan ainuisikuliselt ja ei ole minu süü, et minu ütlemised sinu perset torgivad, oletusi võid sa loomulikult teha ja teen minagi omi.. Aga ära võta liiga palju kohustusi oma õlgadele, oled ka minu ja paljude teiste silmis kõigest lihtlabane l... Ja usu paljudele ei meeldi sinu heietused üle iha oma nn. Kogemustele rajatud muinasjutust..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 15:56
Ma tõesti püüan vältida isiklikku materdamist.
Samamoodi ei pea ma halvaks igasugu seksitöötajaid. Lihtsalt selle tegevusega kaasneb ühte-teist ja seda eitada ning muinasutte vesta on lihtsalt turundus. Seda pole küll väidetavalt mõnele vaja, aga mine tea miks siis tehakse.
Kui eitada kaasnevaid muutusi peas ja kiidelda oma tegevuse erilise iseloomuga, mõjub see lapsikult.

Jott võrdleb siin pidevalt sibitööga igasugu asju. Aga sibi ju ei uhkusta, et ta veab ainult taimetoitlaste sitta, mis üldse ei peaks haisema? Sibi ju ei halvusta neid, kes tema teenust ei tarbi ja ikkagi rõõmsalt elavad! Iga amet on vajalik. Kassapidaja ka ei laia, et teenindab ainult suurte kupüüridega kliente. Kui seks on hirmus vastumeelt, siis saab inimesest kehamüüja ainult suure häda sunnil. Selle ja ultimatiivse ahnuse vahele jääb veel palju astmeid, kus lustimist pole unustatud. Minu jutt ongi selles teemas olnud, mitte kellegi ründamiseks mõeldud, nagu mõni õukond siin ette kujutab. Lustimine tähendab vabadust, ei maksa seda unustada. Tasu saades jääb vaid kujutletud vabadus.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 21:00
Petmine on petmine. Olgu siis raha eest vòi tasuta. Loogiline et petjat enda juurde tagasi ei lubaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-22 21:44
Slave, Sibi on aus musta töö tegija, et peremees ei peaks käsi määrima.
Aga kuidas sa suhtud baarmeni, kellele tippi antakse?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 10:17
Mind paneb imestama see luul, et kui caprichosa kirjutab, siis see on kõik tore ja sõbralik iroonia, sarkasm, huumorimeel ja jumala pärast, mitte midagi isiklikku aga kui teised inimesed sõna võtavad, siis nemad ründavad isiklikult, halvustavad, sildistavad jms
Kuigi huvitaval kombel ei rahuldu caprichosa mitte ainult ise selle sõbraliku iroonia edastamisega, vaid tal on väga vaja, et keegi ikka toeks oleks, ka teises foorumis püüab ta mingit tädide teemat käima tõmmata, kuigi sellele siiani väga ei haakutud aga eks töö selle nimel käib edasi
Ja ainuke intelligentne inimene foorumis on kass ja tõemonopol on vaid valitute käes.
Halleluuja.
Tegelt ei viitsi enam ammu järge pidada, peale seda kui hakati end juba kõrgelt tunnustatud näitlejaks pidama kukkusin reelt maha
Kuigi samas, see oli tubli ülestunnistus, et tegelikult ju tulebki kõvasti näidelda, kuigi siis jälle see loogika ei päde, et töö on ülimalt nauditav iga kell ja iga asend.
Samuti see siristamine, et reklaami polegi vaja teha, head asjad reklaami ei vaja. Aga reklaam pole mitte ainult kuulutused, vaid pidev piltide üleslaadimine täidab siin seda osa oluliselt paremini. Poolpalja (ja isegi mitte poolpalja) pildi peale plahvatavad kõik postkastid, mitte ainult teenusepakkujate omad. Ja selle "pakkumise" kohta ka selline märkus, et caprichosa pidevalt kirjeldab nö mittetasuliste naiste otsinguid ka kui "pakkumisena". Et pakuvad siin siis tasuta seksi. Mis mõttes pakuvad? Ma usun, et keegi ei tule end end siin "pakkuma". Tullakse otsima ... kas niisama meelelahutust, või kaaslast, naudinguid, seiklusi aga mitte ennast pakkuma. Müüjad pakuvad end.
See jälle heaks näiteks, kuidas nö töö ja elu on segunenud ja reaalsusest on teine pilt, kui nendel, kes sellist tööd ei tee ...

jfmf pidev õhkamine, et räägi prostituudiga, võib selguda, et nad on täiesti normaalsed inimesed ...
Aga seda polegi ju keegi vaidlustanud. Kõik on ikkagi konkreetse inimese isikus kinni.

Mina hindan prostituute, kes uhkelt pea seljas ütlevad, et jah müün end ja kui suudan end kallilt müüa, siis olen veel parem aga see lõpmatu õigustamine,et ikka müük pole müük ja ikka on mingid kõrgemad eesmärgid, kunst, teater ja rahvatervis jms on juba hale.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 10:26
Aprilljuuli, tore on lugeda sinu postitusi, siin peab justkui vabandama kui vahel juhtud millegi üle mõtlema jääma. Et Iha pole selleks pole sobiv koht jms. Lahmimine on hulka lahedam. Ja millegipärast ühinevad ka need, kes oma sõnul netis trollimist ei austa, ikka minnakse isiklikuks ja järgi annab rumalam.

PS: Poes käies läheb 5% toidukorvist Toidupangale. No nii remargi korras
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 14:02
Kuna mul nn. Teises foorumis kontot ei ole on mul piisavalt tuttavaid, kes võimaldasid heita pilk sinu kirjutistele, caprichosa ja saan öelda vaid üht vaata, et ei tuleks kirjutada mingil muul teemal, teises kohas loodan, et said aru mõttest
˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 15:44
MaiTydruk

˅ näita rohkem ˅
2020-04-23 23:17
Tõesti, mul on vahel tunne, et mina olen see, kes keppi sipelgapessa lööb siin (ärge onaneerimisega jälle segi ajage). Aga kui selgub, et kuskil mujal foorumis käib ka laamendamine, siis on põhjus vist kuskil mujal.

aprilljuuli aplodeerin!!! Aga sellise mõistliku tekstiga saab ainult teatava eneserahulduse, et on välja öeldud ja mitte jäetud muljet, et kõik põrandal viseldes "Ferrari" mõttemaailma fännavad. Nutjatel ja halajatel (kasutan nende väljendeid) käib sama plaat edasi, kohale ei jõua midagi.

Jott,suhtun nii, et ehk ta tegi siis midagi hästi või on kundel selline harjumus või kohusetunne tippi jätta, teades et töötasuna on see arvestatud. 10% on üldiselt viisakas jätta, kui teenindus oli meeldiv. Aga oleneb kultuuriruumist. Jaapanis on see solvav, näiteks.
Isikusse ei saa ma eriti kuidagi suhtuda, sest tippi jättis ju keegi teine, mitte baarman.
Isiklikult olen ka sibile tippi andnud. Päriselt.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 00:11
Slave, mina arvan et kingitused, selle sõna õiges tähenduses on nagu tipp. Tasu lepitakse eelnevalt kokku, kui muidugi on tegemist tasulise teenusega, aga tipp või kingitus on meelevaldne tänuavaldus. Tahan teen, tahan ei tee.
Samuti ei pea ma tasuks selliseid väljaminekuid nagu restorani arve, teatri või kontserdi piletid, hotell...
Kujuta nüüd ette naist, kes ei taha (enam) olla ühe isanda teener. Kellele meeldib aegajalt lõbutseda ja kui tal on mitmeid väga häid ja meeldivaid sõpru, kas on valmis teda lõbutsema viima, tasudes kõik arved ja tuju tõstmiseks vahest ka kalleid kingitusi teeks. Kõige lõpuks on ka voodis üle keskmise tegijad. Kas seda naist siis ikka saab päriselt müüdavaks nimetada?
Miks peaks see naine siis minema mehega, kes maksab ainult enda eest ja kingituseks ei raatsi isegi lille osta?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 01:30
Slave, viska oma kepp parem nurka, kuna lonkur jääb ikka lonkuriks sõltumata sellest, kas tal on kaigas abiks või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 09:14
Jott, selline elu mida kirjeldasid on kaasneva mõjuga. Kui muutub normiks.
Kui vaadata isiksust ja inimest on igaühele pisut pärssiv sellisest väljategemisest elatuda. Kui vaadata isiksust kui naist, siis jah on loomulik meie arusaamade järgi, et talle vahel välja tehakse. Loeb tasakaal.
Sinu viimane lause on jälle tasakaalust väljas. Kas vahepealseid variante nagu ei olekski?

Lonkame me kõik kuskilt. Minu sõltuvus ei ole parasiteeriv.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 10:16
Slave, ma tõin meelega välja kaks äärmusliku võimalust, et valikutegemine oleks lihtne ja arusaadav. Aga sina ei saa kuidagi sellest elatumisest üle.
Mul on naaber. Ravaline remondimees, kes on FIE, soomekeeli yritaja kellel on ühemehefirma. Tema töötund maksab 40 eurot ja töötab ta nagu iga tavaline inimene 8 tundi päevas. Sellest tunnihinnast lähevad maha nii firmakulud, kui maksud ja eks raamatupidaja, kes ta rahaasjad korras hoiab, tahab ka oma. Seega miljonär ta pole, ja elab üsna tagasihoidlikult. Ainuke luksus on olnud, et ta käib igal aastal 4-5 korda soojamaareisil. Ja alati võtab ta kellegi kaasa, kelle sõidu ja majutuse maksab tema kinni. Tal on kümmekond head sõbrannat, kelle seast ta siis otsib selle, kellel on soov ja võimalus talle reisikaaslaseks hakata. Neil naistel on kõigil korralikud töökohad, mis garanteerivad normaalse elukvaliteedi. Ainult reisi lasevad endale väljateha. Kuigi jah, ka siit võib näha mingit kasusaamist, siis ikkagi lähevad need naised temaga lõbu, mitte raha teenimise eesmärgil.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 11:03
Kas keegi siin on seadnud reisi väljategemist kahtluse alla? Reiside väljategemine kuulub minu arvates samasse kategooriasse kohvikus-restoranis väljategemistega.
Kas on käitumisharjumus, kokkulepe selleks eelnevalt vm – sama.
Abistada kedagi elatushallikate hankimisel ei ole ka keelatud, aga kui elatusallikaks osutub seltskondliku teenuse pakkumine, millega kaasnevad muudki kinnimakstavad nn seltsidaamide teenused, siis keerab perspektiivi kõveraks ja mul tekib kahtlus.
Ma arvan, et see sõna, mida taga otsitakse, on “parasiit” ja slavetodomme võttis minu arvates sellega hästi vastumeelsuse kokku – see on vastumeelsus parasiteeriva eluviisi suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 11:08
Sõna kingitus on väga hästi valitud.
On olemas vabatahtlik kingitus ja kohustuslik kingitus.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 11:23
Parasiit on see, kes elab teiste kulul ilma midagi vastuandmata. Minu arvates on pigem tegu sümbioosiga, kus mõlemad saavad kasu.
Parasiit võib öelda varga ja petise kohta, aga isegi tavaline prostituut pole parasiit. Tema teenimismeetod võib ju olla paljudele vastuvõetamatu, aga tema annab selle raha eest seda, mida soovitakse.
Veel kord minu naabrist. Tema ei osta reisi väljategemisega seksi, talle lihtsalt ei meeldi üksi reisida ja reisimine on tema kirg. Ja nikku saab ta nende naiste käest ka ilma reisita.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 12:13
Kasu saamine oleneb nägija vaatenurgast ja tegelikult nii peaks olema ka vastu andmisega.
Mis siis, jfjm, kui see “parasiit” arvab ka nii, et tema annab midagi vastu – nt pakub üllalt tasuta oma aega, pakub oma seltskonda ja midagi veel vms? Kas parasiit, kes käitub parasiidina, aga ennast parasiidiks ei pea, vaid näeb seda tegevust läbi kasu ja arvab ka ennast selles kasusaamises osalevat, ongi üldse parasiit?

Varastest ja petistest.
Kunagi romantilise ja robinhoodiliku riisumisena nähtu on praeguse aja seaduste konteksti panduna vargus ja rööv.
Kust me teame seda, et vargaks või petiseks peetav hinges robinhoodilikult endale mingit kasu sellest ei taotle ja tegelikult tahtis vanurit “pensioniga” aidata?
Või kes on prostituut? Prostituut ei ole parasiit, aga on parasite, kes matkivad prostituudi elu. Kas nii oleks selgem vahet prostituutide ja parasiitide vahel teha?

Parasiit, varas, petis või prostituut- kõigil omad teenimismeetodid ja äraelamiseks tehakse seda, mida osatakse.
Kardan, et Robin Hoodi mängimine prositutsiooni teemal on miski, millest on perspektiivis rohkem kahju neile naistele kui kasu.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 12:30
Vargad ja petised on sama vanad ametid kui prostituudid, äkki isegi vanemad. Kuulsusi on neil ametitel isegi rohkem. Väga kasulikud ametid, õpetlikud.
Parasiite pole vist olemaski, kõigest saab midagi vastu. Heategevuse organisatsioonid äkki, aga sellestki saad vastu tunde, et oled üllas ja õilis.
˅ näita rohkem ˅