Foorum
2020-04-17 13:07
See teema siin võiks lõpuks isegi kanda, kui üldise lappamise käigus saaks lahti kinnistunud mõttekonstrukstioonidest.

Et kui naine kohtumiste eest tasu ei küsi, siis on ta kindlasti veider ja nümfomaan...

Et selliste naistega suhtlevad "tühjade taskutega" mehed...

Et kõik me oleme seksuaalselt müüdavad ja muu hajus sulamula sinna juurde, et tavaolukordi segasemaks muuta...

Et ega naine väga ei solvugi, kui peale meeldivalt veedetud aega hakkad talle 500.- kuskile toppima...

Et kui naine siin postituses ütleb, et ta ei kohtu raha eest, siis ta reklaamib ennast...

Et mittemüüdavad naised on valmis kohe kirekeerisesse sukelduma...

Et kuigi siin on vaid 3 naist öelnud, et ei ole raha teenimise peal väljas, oleks see mingigi statistika...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 13:16
Ja tõesti, minu poolest olgu see "naine-meest" kuuluste osa parem täiesti tühi, kui prostide invasiooni täis.
Mitte prostitutsioon ei ole häiriv vaid see pealetükkivus on häiriv. Näiteks gaykogukond ei topi oma kuulutusi valesse rubriiki, kuigi nad on ka sageli liiga aktiivsed mõttetul heterosuunal. Aga on vähemalt seal oma liistude juures.

Naistele on päris alandav oma tutvumishuvi üles näidata kuskil meeleheitel litside vahel. Niigi on mõne jaoks suur eneseületus kirjutada või kuulutada.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 13:27
Teemapüstitus polnud, milline summa või katastroof paneks meid oma põhiolemust muutma, seega teoreetiline osa kõigi müüdavusest pole omal kohal. Ma mõttest kui sellisest saan aru küll Aga hetkel on see sama, mis viielise õpilase jätmine suvetööle, sest ta võib tulevikus mingis aines läbi kukkuda.

Sellest ka mu väide, et sama hästi võiks meid kui mõrtsukaid kõiki vangi panna. See ongi kiivas loogika, ajendatud sellest, et hüpoteetiliselt oleme kõik müüdavad, mõrvarid, Nobeli rahupreemia laureaadid, rongaisad, vallasemad. Seega, kõik, mida ma kellegi kohta ütlen, on õige, sest ehkki ta pole seda veel teinud, on olemas võimalus, et tulevikus see juhtub.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 14:17
jot ma natuke apelleeriks sinu öeldud kuulsale lause - ära iial ütle iial-. kui inimesel on põhimõtted ( üldiselt mõtleval inimesel on ) siis varianti , et oma põhimõtetest loobumiseks ei ole, kui inimesel pole põhimõtteid siis vabalt võib ta käituda selle lause järgi. Jah ka see võib olla põhimõte. nüüd sellest 500 eurosest. Kurat ma olen mees omade põhimõtetega ja kui on mindud seksima üheöösuhtena ( esimene kord ongi üheöösuhe) ka siis on mingidki tunded vastastikused ,mis muidugi ei kohusta kumbagi poolt millekski enqamaks kui soovi jätkata pole, kuid tunded olid ja ma millegi pärast ei usu , et see tunne oli ,et ma annan 500 ja tema tunne oli et saab 500 ühikut kasutus olevat valuutat. Ning oleks minu meelest nii kuradi solvav naise suhtes kui ma topiksin seda talle rinnahoidja vahele või üks kõik kuhu ja arvan , et see olesk ka naisele solvav. Jah kui sellest suhtest peaks midagi enamat tekkima siis see , et sellele naisele teha kingitus näiteks mõne ehte või parfüümi või mis iganes kujul siis see on hoopis teisest loost . Vabanda salve , et solkisin su teemat , kuid lisan kohe , et mina olen müüdav teatud tehingutes ja kõik oleneb hinnast -müüdav oma oskuste ja teadmiste osas ,mitte perse ega mingi muu kehaosa osas.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 14:35
Vaadake kodus vedelemise vahepeal üks hea kümmekond aastat tagasi PÖFFilt läbi käinud film sel teemal ära. "Irina Palm".

Räägib päris hästi müüdavusest, seksiteenistujate demoniseerimisest, mõnest inimlikust mõõtmest veel lisaks.

Vahele korralikku inglaslikku huumorit kah.

Ka iha.ee pervode tiib ei pea pettuma. Üht-teist leidub nende matselegi
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 14:44
Mida kallim kink seda suurem isu
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 14:47
esiteks, kallis Kommar- inimene muutub elu jooksul ja tihti muutuvad ka põhimõtted. mõnikord pole selleks suurt hädaolukorda vajagi.
tunnen isiklikult daami, kes pmts terve elu minu põhimõtteid kirus.....ja pilte samuti, muide .....kuni ühel hetkel hakkas ise teenust pakkuma ning tema pildigalerii on kõike muud kui tagasihoidliku nunna oma

ei pea neid viiesajaseid tingimata rinnahoidja vahele või püksi toppima. saab ka palju viisakamal moel kingituse üle anda.
aga huvitav topeltmoraal koorub siit välja.
väidetakse, et ehte või parfüümi kinkimine ei solva õilsate vaadetega daami. aga mitmesajaeurine parfüüm või paar tuhat maksev kuldehe näitab ju otseselt, et härra peab vajalikuks tundeid materiaalsete väärtustega kinnitada. isegi kui taksoraha ei anna.
minu jaoks silmakirjalik suhtumine igal juhul. parfüüm ja ehe on täpselt samasugune "äraostmine" sisuliselt, lihtsalt erinevas vormis.

muidugi huvitav, kas härra Kommar annaks sajaprotsendiliselt eitava vastuse, kui sooviksin temaga seksida ning tänutäheks taevalike orgasmide eest kingiksin kohvritäie kupüüre pealekauba? või teeks siiski väikse mõttepausi...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 14:58
vaata kallis capsri olen minagi tavaline lihast ja luust mees oma pahede ja ka põhimõtetega. eks olen minagi elus kogenud nii tasulist seksi ( puhas huvi , et kuidas see toimib ) kuid tunduvalt rohkem seda seksi mis on tunnetele baseerunud. Pean tunnistama ausalt , et rahaline seks pole olnud kunagi nii erutav kui loosse on segatud tunded. ma siiski neid kaht füüsiliselt sarnast tegevust ei segaks omavahel.
topelt moraali pole siin kusagil st mina seda ei näe ,kui mul on tunded naise vastu ja temal ka minu vastu siis teha temale kingitus ehte näol või parfüümi kujul siis see pole midagi erakorralist isegi kui nimetatud tooted hinnalipikule märgituna maksavad tuhendeid see on minu poolne viisakas Å¡est , et ma hoolin temast kui aga ma paneks raha samas vääringus talle lihtsalt ok kas või laua nurgale siis oleks see solvang minu poolt temale . Kulla capri see on lihtsalt kasvatus selline. Usu Capri kui ma teeks seda sularahas või tÅ¡ekina kapi nurgale siis enamus naisi poleks minuga ealeski rokem kohtunud sest nad arvaksid , et mina arvan neist kui lihtsalt tasulistest naistes kellel on see lihtsalt töö . töö nagu leiva küpsetamine ,tordi tegu , või kas või oma ettevõtte juhtimine. ps loomulikult kingituselt enne kinkimist eraldatakse hinnasilt .
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 15:20
jah, eks paljud on kogenud nii kirglikku kui tunnetevaba tasulist seksi... ning muud intiimsustki minu jaoks kehakeemia ja sümpaatia igal juhul ei seostu kingituse saamise või mittesaamisega- see kas on või pole.
võib-olla mõne jaoks muutubki kogetud nauding kuidagi halvamaiguliseks, kui sellele boonused lisanduvad. inimesed on erinevad.
aga põhimõtteid enamasti kohandatakse vastavalt elulistele vajadustele. nii et see "ära iial ütle iial" on reaalsus, mitte paljas teoreetiline sõnakõlks.

aga võtaks reaalse situatsiooni, kus nt daamil ongi üürivõlg või laen kaelas... ning andub suure kire sunnil ja ilma tagamõteteta. kas tal oleks hea meel kallist parfüümipudelist või pigem härra reaalsest praktilisest toetusest, mis daami mured lahendaks?
ilmselt on selline pragmaatiline mõtlemine paljudele vastunäidustatud.
aga paraku jah õilsate põhimõtetega üüri ei maksa

kallis Kommar unustas kahjuks reageerida minu siivsale ettepanekule tema kaljukindlate põhimõtete muutmiseks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 15:31
kulla capri , ma ei unustanud midagi ,minu jaoks on läbi mu elu olnud teatud põhimõtted mis ei kuulu korrigeerimisele ja seepärast ma sellele osale ei reageerinud ,minu jaoks on põhimõte põhimõtteline ja ei kuulu muutmisele ealeski ,muidu oleks ma reetur enesele.
nii läheme siis edasi üürivõlg või laenu tasumine . Vot siin on mul küll küsimus , kui inimene on saanud laenu siis järelikult on pank teda aksepteerinud laenukõlbulikuks see tähendab , et tema sissetuleks inimese kohta on piisav jne nu ma ei hakka panga laenu osakonda tööpõhimõtteid siin edasi lahkama . ok inimene sai laenu ja tal on piisavalt hea sissetulek alaline . milles siin capri on siis küsimus ,miks ta ei suuda oma laenu maksta , kas ta on valetanud kuidagi ( välistatud) oma tulusi. tähendab minu teine vaatenurk asjale ,kui inimesel on kohustused ( on ta mees või naine pole oluline) ja ta peab neid täitma siis tuleb teha tööd ,et oma finants kohustusi täita. kuid peamine asja juures on , et mina kui kõrval olev isik ei ole kuidagi kohustatud tema üürimaksma või pangalaenu tasuma muidugi juhul kui ma pole selle inimesega perekondlikult seotud st kooselamine . ei saa omi kohustusi panna kellegi teise kanda oli minu jutu mõte ,pikk sai järelikult ka sitt sai .
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 15:48
ok, kallis Kommar on nii põhimõtteline, et ei nõustuks minuga voodirõõme jagama, kui talle selle eest materiaalset boonust pakuksin. võimalik, et ta ka ise seda usub
aga oletame, et voodirõõmud said juba nauditud ja mõlemad pooled on rahul ning seejärel teeksin Kommarile väikse kingituse rahalise preemia näol........tänutäheks enneolematute naudingute eest. nüüd tekib küsimus, kas härra seepärast väärtustaks kogetud mõnu vähem? või oleks metsikult solvunud? üllatunud ilmselt küll

küsimus pole antud näite puhul, miks ja millise finantsilise probleemiga daam hädas on. ja ka mitte selles, kas härral tekiks kohustus koosveedetud öö järel teda aidata. sellekohase kokkuleppe puudumisel kohustust nagunii poleks, eks.
vaid pigem hea tahte näitamises mehe poolt. ning mõistmises, et kallis ebavajalik kingitus teeb vahel vähem rõõmu kui reaalne materiaalne toetus. see oli mu point. kes tahtis aru saada, ilmselt sai.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 16:00
hakkame siis algusest peale lahkama , kulla capri ma pole ei amatöör ega kutseline gigalo, sellega sa solvaksid mind kindlasti st raha või boonuse pakkumisega ja ma soovitaks selle raha annetada lastekodusele ,vähifondi või kuhu iganes heategevusele . see on minu põhimõte . ja ausalt ka kõige parema tahtmise juures ei suudaks sa mind ära osta ei praktiliselt ega ka teoreetiliselt , tänutäheks enneolematu nadingu eest on üks kirglik põsemusi või suudlus seda kõike väärt ja see maksab tunduvalt rohkem kui suudad rahaliselt mulle pakkuda . kulla capri mida ma tahan siin öelda on see et sinul on elule omad vaated ,minul on omad ja kõigil teistel on omad vaated ja põhimõtted seega me peaksime nendega leppima ( iga inimene on austust vääriv ), me kindlasti võime siin vaielda sadu lehekülgi ja usu me ei jõukas oma põhimõtetelt mitte kunagi üksmeelele aga ega sellepärast ma ei halvusta kedagi ega ka teda maha tee , me elame kõik omi elusi ja sellepärast ongi siin ilmas tore elada vaheldusrikas ja kirev , seega pole midagi katki ja sa meeldid endiselt nii mulle kui ka paljudele teistele ega seepäsrt pea kakelungi verbaalset pidama kui me põhimõtted on erineva - see rikastab
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 16:44
Viiruse kõrvalmõjuks on see, et inimesed hakkavad enda kõrval uusi maailmasid avastama.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 16:49
Ps. Ma ei ole müüdav, no vähemalt raha eest.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 17:00
Me kõik oleme müüdavad. Selle all mõtlesin ma seda, et me kõik müüme pidevalt enda aega, teadmisi, oskusi, jõudu.... tööandjale. Prostitutsioon on täpselt samasugune töö, nagu kõik teisedki. Minu näide oli tõestamaks, et lootusetus olukorras on ka kõige põhimõttelisem selle töö vastane valmis seda tegema. Kuigi vaid korra, aga ikkagi. Mitte et nii peaks juhtuma, lihtsalt ärge kasutage eitamisel ülivõrret, sest pole teada, mis homme tuleb.
Mina võin öelda, et pole mitte kunagi seksi ostnud. Seda klassikalises mõttes - raha lauale, jalad laiali, kotid tühjaks ja aidaa. Samas vana kooli mehena leian ma, et kui lähen naisterahvaga kohtingule, siis maksan mina arved. Meeldivale naisterahvale teen ka võimalusel kingitusi, aga mitte kunagi ei tähenda see seda, et kohting peab ilmtingimata lõppema linade vahel. Kui naisterahvas leiab, et ma seda väärt, küll siis ka lõpeb. Kui ma kohtingule lähen, kas siis ma loodan, et asi lõpeb seksiga? Loomulikult loodan. Kas ma olen pettunud, kui see nii ei lõpe? Veidike ikka, aga ma pole pettunud mitte naisterahvas vaid iseendas.
Omaette küsimus onsiis kui kohting möödub väga meeldivalt, ka voodis. Samas aga oled tähelepannud, et teine on majanduslikult väga raskes seisus. Siis on talle rahalise abi pakkumine keeruline, sest väga lihtne oleks teda solvata.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 17:11
Jott, keegi pole väitnudki, et prostitutsioon ei ole töö...vaid prostitutsiooni pealesurumine kõikvõimalikel juhtudel ja põhjustel on häiriv.. Loe Kommar kirjutas selges eesti keeles ja mämmutas läbi isegi, neile kel on arusaamisega raskusi..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 18:00
Viimane sõnavõtt minu poolt, rohkem teile vahele ei sega.

Ma olen müüdav naine, kes veel pole end müünud. Ükskõik mis ma enda kohta ise tean, me ju kõik teeme seda. Kunagi. Nagunii. Kui ma sinna ei jõua, siis olen ikkagi müüdav, lihtsalt ei tulnud õiget pakkumist või kriisi.

Minu vanaema, kes suri olles eluaeg olnud abielus ühe mehega, oli müüdav. No ei juhtunud lihtsalt õiget hetke, mil ennast müüa. Või äkki keegi ei tahtnud osta? Põhimõtteliselt enda keha müümise vastasena ma olen ikkagi nõus juuksuriraha, lapse operatsiooni või maailmarahu nimel end turule tooma. Mehed, kes mulle siin postkastis raha pakuvad vaevumata profiili lugema, pole veel lihtsalt õiges suuruses pakkumiseni jõudnud. Aga neil on õigus mulle seda pakkuda, sest ma olen turul. "Ei" ei tähenda ei.

Wow.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 18:03
Ohissand, no kaua võib jahuda,et prostitutsioon on samasugune töö nagu kõik teisedki. Ega ikka ei ole küll.

Ja me kõik peaks aru saama, millal me müüme oma keha ja millal me müüme oskusi, neid müüke ei saa võrdsustada.

Eestlased lähevad närviliseks isegi siis juba, kui keegi võõras tuleb ühsitranspordis liiga lähedale ja nüüd siis väidetakse, et võõrastega initiimsusi jagada on sama, kui neile vorsti müüa. Lisaks jääb siin selline mulje, et see lootusetu olukord, millal kõik on nõus prostituuditööd tegema , tuleb ikka väga kergelt kätte, piisab üürivõlast või hilinenud laenumaksest või jääb veidi jäätiserahast puudu ja esimene lahendus on kohe see, et hakkan ennast müüma.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 18:43
Teemaalgatajale.
Mina ei ole müüdav. Pole olnud ja pole selle teema vastu ka huvi. Ses mõttes tavaline inimene, lihtsalt seks meeldib.
Samas - mida on selle deklareerimisega siin peale hakata?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 18:58
Leedilea, siin on siis Sinu reservaat Muu iha.ee on tasuliste poolt ära vallutatud.
Tore, et seda kirjutasid!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 19:15
Mis ta nüüd nii minu on.
Ihas liigub palju inimesi ja siin kirjutavad vaid vähesed.
Eks ma olen ka kuulnud, et kõik naised tahavad raha. Ei taha nad miskit. Teenusepakkujatel on üldjuhul atraktiivsemad kontod, selles vast asi ongi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 19:29
igal juhul rõõm näha, et "keskmisest rohkem seksist huvituvaid ja fantaasiarikkamaid" naisi siiski leidub, keda materiaalsuse mudasoo pole endasse neelanud slave võib peale karantiini lõppu lausa grupiorgia korraldada. 1M+20N näiteks.
ilma sentigi kulutamata
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 20:59
Kõik naised ei külba prostituudiks. Täpselt samamoodi nagu kõigist meestest ei saa direktoreid. Kui ikka sita hais oksele ajab, siis ei tasu sibi elukutsele pretendeerida. Kui ikka mingi elukutsega on võimalik endale leib lauale teenida, siis järelikult on seda ametit vaja. Ja neil, kellele mingi amet vaimselt või füüsiliselt ei ole jõukohane või läheb vastuollu tema tõekspidamistega, ei tasu arvustada neid, kes selle elukutsega toimetulevad.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 21:33
Mind ausalt öeldes huvitaks rohkem nende "ostjate" ajend. Ma ei mõtle siinkohal neid ostjaid, kes seda teenust auto tagaistmel või kuskil põõsas rapsides ostavad. Nendega on selge, need ilma rahata ilmselt ei saaks üldse. Aga ma mõtlen neid Caprichosa kirjeldatud härrasmehi, kes loovad õhkkonna, jätavad hea mulje ja justkui kõik oleks nagu päris, miks nemad peavad ostma? Kas see on tingitud aja puudusest või enesekindluse puudusest või millestki kolmandast?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 21:44
Oleks küll Leedilea ja mõne teise kirjutamise koht, kui üks ere näide ka siia ei tungiks pidevalt
Vaba maailm küll, aga mingi asi torgib müüdavate eestkõnelejaid nii kangelt, et vaja pidevalt. mittemüüdavate all sõna võtta. Sentigi kulutamata.
Kuskohalt sina, müüdav tead, kui palju mina BDSMi ja naiste peale kulutan ilma kedagi ostmata?

Jott, sa vallatled nüüd puha omaette. keegi enam ei viitsi selle "kõikmeolememüüdavad" mantraga arutleda. Mingi kinnisidee prostituutidesse süvenemisest oma nurga alt paistab läbi. Eks sa ise tead selle põhjust kõige paremini.

Jätaks nüüd ruumi jälle neile, kes ennast ei müüta siin?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 22:48
"Ja neil, kellele mingi amet vaimselt või füüsiliselt ei ole jõukohane või läheb vastuollu tema tõekspidamistega, ei tasu arvustada neid, kes selle elukutsega toimetulevad."
See oli ilmselt mulle, kuna avaldatud avalikult, siis ka vastus avalikult.

Mina pole kedagi arvustanud, vastupidi, ma austan iga inimese suutlikkust oma otsused ise teha ja nende eest vastutada. Milline minu siinne sõnavõtt annab alust teistele allavaatavat suhtumist külge pookida? Igaüks räägib siin enda eest ja oma kogemustest, milleks seda rünnata? Ma pole mingi naiivne lilleke, kes elus midagi pole kogenud. Me ei tea, mida tulevik toob, aga mul on oskusi, mis mind senistest kriisidest on läbi aidanud. On igaühe vaba valik, kuidas ta oma väljakutsed lahendab ja ma ei halvusta kedagi, kes oma tööd ausalt teeb. Polegi vaja olla füüsilise teenuse või lõbustuste pakkuja, et osad inimesed end sinust kuidagi väärtuslikumaks peaks. "Poemüüjaks lähevad ainult need kes midagi muud ei oska" - nii ütles mulle paar päeva tagasi üks kolleeg, kui arutasime erinevate elukutsete üle. Pole ma ise kunagi poes töötanud, aga küll on hea meel, et on inimesi, kes seda teevad. Mina tunnen meie suures kodupoes pea kõiki müüjaid nägu- ja nimepidi. Oma ettevõttes tean koristajat ja tema laste nimesid. Ja ka kõige-kõige suuremat ülemust maakera teisel pool ja tema laste nimesid. Mind huvitavad inimesed ja keegi pole teisest parem või halvem oma töö pärast.

Meelevaldsed manipulatsioonid ja halvustamine ainult soodustavad seda, et keegi foorumit ei loe ega sõna ei võta. Kui see ongi eesmärk, siis muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 23:11
sirruke, kindlasti on peale sinu veel palju teisi, keda suhtlusega kaasnevad boonused ei huvita. ilmselt on mõnedki keskmiselt seksuaalsemad jne. aga miskipärast suur osa neist naistest ei kohtu kellegagi ja veel vähem huvitub võhivõõra pervo fantaasiates mängukanniks olemisest.
nii et see slave'i üleskutse "tasuta" naisi siia kokku koguda mõjub nagu katse nõela leidmiseks heinakuhjast. mitte 100% ebareaalne, aga üsnagi, eks. kuigi tegemist on mitmes mõttes silmapaistva mehega, siis ilmselgelt ei piisa karismast ja kõvastunud vändast, et need "keskmisest seksikamad" paljalt lõbu eesmärgil kohtuda viitsiks. vähemalt mitte nii palju kui slave sooviks.
siis leitakse, et süüdi on teenusepakkujad. aga suht kindel, et kui teenusepakkujatel kuulutamine ära keelata, ei muutuks eriti midagi. neid vabameelseid ja seksijanulisi naisi ei jätkuks nagunii kõigile ihalejatele. sellepärast nutikamad mehed ei raiskagi aega moraalijutlustele naiste ahnusest vaid pakuvad selle asemel mehelikku hoolitsust, ja mitte ainult voodis....

see "kõik me oleme müüdavad" kirjeldab tegelikult inimloomuse üldist olemust. mõne puhul avaldub see ehk ainult kriisihetkel. mõne jaoks on lihtsalt pragmaatiline mõtte- ja eluviis. seda kategooriliselt eitada oleks suht naiivne ju.

Varbadliivas,
meeldivate ja ka vähem meeldivate härrasmeeste võimalikest ajenditest on juba juttu olnud, siin suure sõnasõja sees (kõigest minupoolne erapooletu nägemus, millest vbl leiad vastuse oma küsimusele).
https://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=2&post=420913&page=9
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 23:22
MaiTydruk,
pole kindel, kas jfjm konkreetselt sind silmas pidas. aga võid uskuda, et halvustajatest puudus ei ole. ning eelkõige siunatakse just isiklike valikute, ameti, mõtteviisi pärast. justkui eksisteeriks ainult mingi üks püha tõde ja elustiil ning teisitimõtlejad oleks "väärastunud".
ps. kas ainult mulle tundub, et just viimasel ajal on foorum kuidagi eriliselt elavnenud ning loevad ja võtavad sõna ka need, kes seda tavaliselt ei tee......
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 23:30
Ei MaiTydruk, see polnud sulle adresseeritud, see oli pigem protest selle teemapüstituse vastu sellel kujul.
Ükski teenus ei eksisteeri kui puuduvad teenuse tarbijad. Kummalisel kombel on just needsamad tarbijad kõige suuremad teenindajate hukkamõistjad. Kui nüüd mingi ime läbi õnnestuks see teenus kaotada, siis on karta, et teatud osa neist tarbijatest muutuksid vägistajateks. Ja vahet pole, kas vägistatakse tänaval juhuslik mööduja või kodus oma naine.
Miks on suurtes sadamalinnades täiesti legaalsed punaste laternate tänavad? Sellepärast, et seal nähti juba sadu aastaid tagasi, kui ohtlikud on purjus ja kiimas mehed mittemüüdavatele linnanaistele.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 08:54
Kui kõik on müüdavad, siis on kõik ostetavad.
See on tore teadmine. Ostan mehi!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 10:08
"nii et see slave'i üleskutse "tasuta" naisi siia kokku koguda mõjub nagu katse nõela leidmiseks heinakuhjast. mitte 100% ebareaalne, aga üsnagi, eks. kuigi tegemist on mitmes mõttes silmapaistva mehega, siis ilmselgelt ei piisa karismast ja kõvastunud vändast, et need "keskmisest seksikamad" paljalt lõbu eesmärgil kohtuda viitsiks. vähemalt mitte nii palju kui slave sooviks."

Meelevaldsed järeldused.
Head mehed on alati väga hinnas! "Hea" ei tähenda kingitusi ja maksmist.

Mina olen spetsiifiline gurmaan ja selle valiku tegemisega kaasneb ikka samade huvilistega partnerite täpsem ja kitsendatud valik. Muidu oleks vist sekselu liiga lihtne.
Capri, ära nüüd rohkem provotseeri mind uhkustama! Ma olen küll ori ja pervert, aga mitte hädas niuksuv rott.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 12:46
Kummaline ikka, et siia lehele sisenedes pandaks nagu pähe silmaklapid, mis võimaldavad näha ainult ühes kitsas kindlas suunas.
Nende aastatega, mis ma siin lehel olen veetnud, olen jõudnud arusaamisele, et mittemüüdavate naiste all mõeldakse siin neid, kellele on tähtis vaid suur ja kõva munn. Tänapäeval on juba enamusel naistest juba selline asjandus padja all olemas. Pane ainult uued patareid sisse ja Tants võib alata. Siin lehel aga pakutakse selliseid munne, millele on mees külge kasvanud ja see mees peab lunastama endale pileti. Kuidas ja mille eest sõltub juba konkreetsetest isikutest. Enamasti ei jõuta kaubas kokkuleppele. Mõni mees võib ju saada ka priipääsme, aga selleks peab naine olema kõrvuni armunud aga tuleb arvestada, et selline näiliselt tasuta pilet võib osutuda null sissemaksega väga kalliks liisinguks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 13:42
Teema ajend oli, et teenusepakkujad ei püsi kuulutuses "teenuste" rubriigis, vaid pigem "naine->meest" kuulutustes otsivad endale sissetulekut ja sellega poogivad kaudselt kõikidele siin lehel viibivatele naistele hinnasildi külge - nii sain mina sellest aru. Teemapüstituses puudus halvustav suhtumine teenusepakkujatesse, see poogiti hiljem külge neile, kes oma sissetuleku teisel viisil teenivad. Ka mina ei räägi algsel teemal, milles eest püstitajale siinkohal vabandus.

Seitsme leheküljega on algest püstitusest arendatud makjavellistlik sõnasõda inimloomuse teemal, kus inimkond pannakse samale pulgale, sest hüpoteetilises olukorras võivad nad käituda oma veendumuste vastaselt. Kui pole seni tehinguks läinud, siis vaid sellepärast, et pakkumise ja nõudluse vahekord on paigast ära. Mulle on selline arendus sügavalt vastumeelne, sest see paneb inimese loomaga ühele tasemele ja taandab kõik instinktidele. Ei maksa alahinnata mõtleva inimese suutlikkust oma olukorda analüüsida ja leida lahendus, mis ei pea tingimata väärtustega vastuollu minema. Teoorias võib olla mis iganes - kuni see pole praktiliselt realiseerunud, pole üldistamiseks alust. Igaks juhuks pean vist täpsustama, et ma ei ründa isiklikult kedagi vaid pole mõttega nõus.

Kas oma kehaga teenimine on töö või ei sõltub sellest, kuidas tööd defineerida. Ratsionaliseerida annab kõike, ka seda kui sind puudutab mees, keda sa rahata enda lähedale ei taha. Klassikalises mõttes tööks ma prostitutsiooni ei pea, pole veel märganud kursusi ülikoolides, mis koolitaks erinevaid seksuaalakte läbi viima. Pigem küsin, kas kõik teenusepakkujad deklareerivad ausalt oma sissetuleku ja maksavad makse? Kui jah, siis panustavad nad ühiskonda nagu kõik teised.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 13:54
Milleks üldse vastandada tasuline - mittetasuline? Need on ju inimeste endi valikud. Kelle asi see on, mida keegi voodi kandis teeb?

Mehed ütlevad, et saadaval on vaid prostituudid ja naised, et riistad on nii-ja naasugused. Nii üks kui teine väljendamine on mõeldud solvamiseks.

Tegelikult otsivad inimesed nii ehk teisiti midagi püsivamat ja kui küsitud kontakt ei vasta ootustele, siis käib inetusi keelelt nagu sipelgaid kevadel.

Käsi püsti, kes ei soovi armastatud olla.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 13:55
Selleks, et prostituute maksustada, peaks riigikogu prostitutsiooni legaliseerima.
Siiani peetakse ka inimest loomariigi esindajaks, aga erinevalt inimestest on teistel loomadel seks tasuta. Just see ongi solvav, et tahetakse naisi kasutada nagu loomasid.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 13:58
Igaks juhuks lisan, et tasu all ei mõtle ma ainult raha. Raha on kõige primitiivsem tasu.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 14:25
Ma olen sõnatu. Millised vaated välja kooruvad.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 14:37
Bioloogias on selle nimi lõimetishoole: mõlemad vanemad hoolitsevad järglaste eest, kuni need ise hakkavad toime tulema. Näiteks isaslinnud toovad toitu hauduvale emale ja hiljem poegadele, nii et pole ka nende seks "järelmaksuta" ühti. Ja ka "ettemaksu" nõutakse: pulmamängud, mille alusel emane tulevase partneri valib, on samuti bioloogiliselt üsna kulukad. Sest nii on õiglane, kuna emase organismile on järglaste saamine veel hulga kulukam. Å okeeriv, kui bioloogiatunnid kõrvust mööda läksid. Aga jah, alati võib "kohustustevabast" edasi jaurata.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 14:41
jfjm, no mõni gurmaanpervert usub ilmselt, et "hea" ehk siis tasemel olemine peaks justkui andma inimõiguse naiste kasutamiseks oma äranägemise järgi. omalt poolt pakubki sisuliselt vastu ainult oma jäigastunud suguorgani imetlemise võimalust.
kui on naisi, kes sellise variandiga rahul- palun väga, miks mitte.
enamus naisi siiski eelistab oma keha ja hinge jagada suure armumise või kire sunnil. või on hoopis huvitatud püsivast monogaamsest suhtest ning armastuse leidmisest- nagu ka Leedilea mainis.
jah, suurte tunnete või kehakeemia puudumist kompenseeritakse tihti ka materiaalselt, meeldib see moralistidele või mitte.

gurmaanpervo on ausalt tunnistanud, et temalt pole oodata ei lojaalsust ega mehelikku hoolitsust naise toetamise näol. ilmselt romantilise truu armastaja või pereisa roll ka ei sobiks. ning viisakus kõigi naiste vastu kehtib ainult orjakoodeksis.......
aga samas eeldab nagu peaks naised temaga jagama naudinguid, mis on siiski eelkõige armastatud mehe või helde kliendi privileegiks.
ei tundu vastuoluline?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 15:16
Maitydruk,
teema autor on läbi mitme teema tituleerinud teenusepakkujaid ahneteks, väärastunud ja tundetuteks- eriti neid, kes juhtumisi oma tegevust naudivad. võimalik, et sulle ei tundu see halvustamise katsena.

rääkides lahendusest, mis "ei pea tingimata väärtustega vastuollu minema", sa nagu rõhutaksid, et eksisteerib üks ainuõige väärtushinnang ja ülejäänud variandid on kõik automaatselt väärastunud- kuna need sinu nägemusega ei kattu?
mina selle väitega ei nõustu ning samuti ei hinda inimesi nende ameti või ühsikondliku seisundi järgi. ehk näeks vahelduseks ka inimest ameti taga?

jah, võib pista kõik eskordid, massöörid, dominad, erootikamodellid kehaga rahateenijate patta. isegi kui paljud neist oma keha nn traditsioonilisel seksuaalsel viisil isegi puudutada ei luba, rääkimata kasutamisest.
võib ka nõuda maksude maksmist, kui härrasmees kingib parfüümi, ehte, reisi või auto. paraku isegi prostitutsiooni legaliseerimisel ei saaks parimagi tahtmise juures kõiki inimsuhteid maksustada- see ilmselt ongi moralistide kõige valusama konnasilm
prostitutsiooni ärakaotamisele (kui see võimalik oleks) järgneks tõenäoliselt vägistamiste ning üleüldise vägivalla kasv, samuti peretülid ja lahutused saaksid hoo sisse. seega oleks rumal eitada teenusepakkujate panust ühiskonda.
lgp moralistid ilmselt ei kujuta ettegi, kui paljud mehed lähevad peale väikest lõõgastust koju naise juurde, head energiat täis......õhates, et nüüd saab jälle rahulikult argirutiini sukelduda ja naise vingumise välja kannatada!
nii et materdamisele vahelduseks võiks ehk asja ka positiivse poole pealt vaadata. kui muidugi põhimõtted objektiivsust lubavad
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 15:22
Leedilea, tasulisega nõustumine räägib mehe enda madalast enesehinnangust, sest mees lepib sellega, et temaga tuldi voodisse mitte ainult tema enda pärast. See ei ole hea ega halb, see on kurb. Hea on see, kui mõlemale sobib nii.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 15:33
Me jäämegi siin jaurama kui laused kontekstist välja rebida või käigupealt väiteid lisada.

MisteriKoska - kust tuli sisse sõna kohustustevaba? Ma ei viitsi enam kõike uuesti läbi lugeda, kui oli, siis ette vabandust. Pole olemas sellist asja nagu kohustustevaba suhe. Igasugustes suhetes kohustavad meid seadused, lähisuhetes lisanduvad veel omavahelised kokkulepped, mida saab samuti kohustusena võtta. Algne küsimus oli, kas võrrand on seks=raha või seks=midagi muud, see kuidagi muteerus millekski muuks.

Isiklikult teemaalgatajat tundmata ma kahtlen, et kõik, mida üks seksuaalpervert teeb, on oma elundi eksponeerimine tänulikule publikule. Kindlasti on seal tegu tehinguga, aga see ei kajastu konkreetse kingituse või toetusena vaid teistsuguse boonusena. Eriti terava elamusena, mis mõlemal muidu kogemata jääks vms. Ilma selle nüansita oleks seksuaalpervert lihtlabane vägistaja ja ma loodan, et siin liikuvate pervertide hulgas selliseid siiski pole. Muidu ongi nii, nagu jfjm ülalpool väitis (ja mis mul algul harja väga punaseks ajas, aga peale allpool olevat täpsustust vist sain mõttest aru) - kasutatakse teisi inimesi ära ilma omalt poolt midagi vastu andmata. Kohustustevaba seksi otsimine on siin foorumites tavapärane, ma isegi ei hakka küsima, mida seda otsivad mehepojad tegelikult mõtlevad. Vist õigust võtta ühendust siis kui neil parasjagu aega juhtub olema ja sugutungi kellegi teisega rahuldada pole. Mida naine sellest suhtest saab, jääb teadmata, kui kellelgi päriselt niisugune suhe on, andke teada.

Ja muidugi me otsime armastust. Mõni armastab monogaamselt, mõni mitte, mõni mõtleb kuldse kuu selga, teine tahab midagi konkreetsemat. Armastuse tekkimiseks on eri inimestel erinevad mehhanismid
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 15:37
pigem vastupidi. just kõikuva enesehinnanguga mees kardab, et naise eest hoolitsedes või kinki üle andes tema enese väärtus justkui seeläbi kahaneks.
enesehinnangu probleemideta mehe jaoks on galantsus pigem käitumisnormiks, mitte tingimata kellegi voodisse meelitamiseks. ning ta ei solvu kui kingituse "vastutasuks" saab ainult naeratuse- nagu ka jfjm on elutargalt maininud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 15:39
Caprichosa, ma olen nüüd natuke ebameeldivalt üllatunud sinu sõnavõtust minu suunal. Ma pole foorumit pähe õppinud ja erinevad nüansid võivad olla jäänud vabalt kahe silma vahele - ma kirjutan siinse teema põhjal. Hetkel tundub, et on tõesti põhjus, miks nii vähesed sõna võtavad, sest kes ikka tahaks isikliku rünnaku alla sattuda. Mina kellegi kanakitkumise vahele sattuda ei soovi, sellised asjad võiks isiklikku postkasti jätta.

"rääkides lahendusest, mis "ei pea tingimata väärtustega vastuollu minema", sa nagu rõhutaksid, et eksisteerib üks ainuõige väärtushinnang ja ülejäänud variandid on kõik automaatselt väärastunud- kuna need sinu nägemusega ei kattu?
mina selle väitega ei nõustu ning samuti ei hinda inimesi nende ameti või ühsikondliku seisundi järgi. ehk näeks vahelduseks ka inimest ameti taga?"

Kas sa oled ikka lugenud, mida ma kirjutasin? Või panid mu automaatselt vinguva moralisti kasti, sest ma ei oska elada nii nagu sina?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 16:03
MaiTydruk,
"eriti teravaid" või magusamaidki elamusi saab alati soovi korral kogeda ka pervertidega, kes materiaalset panustamist väärastunuks ei pea...........teoreetikutele ehk tundub see uskumatuna
ehk oskad siis välja tuua kasvõi ühe põhjuse, MIKS peaks eelistama gurmaanpervot, kes pakub AINULT elamusi.....ja ukse taha jätma džentelmen-perverdi, kes ei pea paljuks hinnalist kingitust kaasa võtta? eeldades, et nii välimuse kui elamuste pakkumise võime poolest on mõlemad enamvähem võrdsel tasemel.

ei arva, et kellegi üldist halvustavat suhtumist peaks tingimata isiklikus postkastis arutama. kuigi jah, on ka personaalseid rünnakuid minu suunas siin esinenud.
mind ei häiri, kas oskad elada või mitte, kui palju sa makse maksad jne... ning see ei puutu ka teemasse.
aga rääkides väärtustega vastuollu minekust sa ilmselt ei adu, et väärtushinnanguid võib olla erinevaid, ka sulle mõistetamatuid.
mis sulle tundub väärastununa, on teise jaoks vbl meeldiv ja ainuõige lahendus.........ka instinktide järgi elamine, mis sulle nii vastumeelsena tundub.
seega- kui keegi läheb vastuollu sinu väärtustega, ei pruugi ta ennast seepärast kurjategija või patukotina tunda. isegi kui ületab piire, mida sina kunagi ei ületaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 16:18
Caprichosa, sa praegu teadlikult keerad minu öeldu pea peale ja paned mulle suhu sõnad, mida ma kuskil öelnud pole. Võib-olla on kiirustades kirjutatu kuidagi kahemõtteline olnud.

Me langetame oma valikuid erinevate kriteeriumite alusel ja ma pole kusagil öelnud, et kellegi kriteeriumid on halvemad või paremad. Ma olen öelnud, et on asju, mis minule ei sobi. Kuidas sa sellest loed välja, et ma oma valikutega sind ründan?

"aga rääkides väärtustega vastuollu minekust sa ilmselt ei adu, et väärtushinnanguid võib olla erinevaid, ka sulle mõistetamatuid.
mis sulle tundub väärastununa, on teise jaoks vbl meeldiv ja ainuõige lahendus.........ka instinktide järgi elamine, mis sulle nii vastumeelsena tundub."

See, mis mulle tundub väärastununa või mida mu mõistus on võimeline aduma, pole sulle teada, sest me pole sellel teemal suhelnud. Mina suhtun sinusse kui foorumis sõna võtvasse naisesse, kes räägib oma kogemustest ja pole kusagil arvustanud sind kui inimest sellepärast, et elad teistmoodi kui mina. Võta ka mind nii.

Mis ma postkasti all silmas pidasin - eks ikka lähevad arutelud tuliseks, aga kui väga isiklikuks läheb, siis avalik arveteklaarimine ei anna foorumile midagi juurde.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 17:58
Capricosa, kas sa tunned ennast kurjategija ja patukotina?
Kas sa oled enda arvates siis see “väärastunud materialist” või ei ole?
Need on “Kas”-küsimused, mis pole sulle hinnagu andmiseks.
Ma ei usu, et miski neist sind ei paina.
Ka siin-seal sinu postitustest loeb selle painaja välja ja need personaalsed rünnakud, mida sa enda suunas tunned tulevat koguaeg, paistavad ka su vastustest.
2020-04-18 16:03:15 postituses, mis oli MayTydrukule, tuli see “kõva tükk” seest sul üles ja tänu ülestulnud tunnetele ka sai mulle nt nähtavamaks. Nii siin kui seal teemades pole sul nende “tükkide” eest sinu sees pääsu - sama pinge tuleb sinus esile ja see suunatud postitus MaiTydrukule toetas minu kahtlust, mis alles kogub kinnitust, aga siit on ilmnenud, et isegi siis, kui ei pöörduta personaalselt sinu poole, sa tegeled teemas nendele samadele pingetele, mis sul endas on, vastamisega. Ise teed seda, ilma et küsimusi tuleks. Sa oled ennast opositsiooni automaatselt seadnud ja sealt suhtledki teistega, pidevalt kaitstes end ning samuti olen märganud, et sulle meeldib vastanduda teiste naistega (nendega, kes ei ela seda elu, mis sina), võrrelda endaga - ja enda kasuks enamasti.
Kui sulle miski teeb haiget inimeste suhtumises, siis ma arvan, et seda on ok öelda. Ei pea paksu koorikut kasvatama ja mittemidagi endast reetva näoga suhtlema, nagu poleks miski puudutanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 18:38
Misterikiisu, bioloogia oli koolis üks minu lemmik õppeaineid.
Oma väitega, et looduses on seks tasuta, pidasin ma silmas, et looduses prostitutsiooni ei esine. Seal paukpadrunitega lihtsalt ei tulistata. Aga et loodus on väga mitmekesine ja hea otsimise korral võib sealt kõike leida. Isegi kupeldamist. Ühel veelinnu liigil on isastel komme lasta ka mõnel teisel isasel enda paarilisest ülekäia. hiljem puhastatakse emane hoolikalt ära, aga see võõras kosilane peab poegi omadeks ning osaleb nende toitmisel.
Inimene peab ennast looduse valitsejaks ja loomulikult on tahtmine võrrelda kohe ennast ka lõvi, kui loomade kuningaga. Isalõvidel on ainult üks mure - hankida endale praid ja olla selles ainus järglaste sigitaja. Kõike muud teevad emasloomad. Küttimisega vaevavad ennast vaid üksikud isased, kellel praidi ei ole. Muidu on praidi juhtisane see, kes emaste püütud saagist esimesena kõhu täis sööb.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 19:57
Eriti sisukad on kellegi qwerty sõnavõtud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-18 20:06
Missuguse liigi isased on sinu paarilisest üle käinud?
˅ näita rohkem ˅