Foorum
1
2
3
...
28
29
30
2025-05-14 13:58
kes pole konkreetset teenust tarbinud, aga püüdlikult aastate viisi üritab selle pakkujat kritiseerida ja materdada, liigitub kiibitsejaks jah
lausa terved valulikud teemad sellistest arutlustest siin koosnevadki. et nagu kangesti tahaks ikka halvustada pagarit, kuigi pole kooki maitsnudki
tõenäoliselt on enamvähem kõik tasulised naised kogenud probleeme armunud ja liiga pealetükkivaks muutunud klientidega.
veidi kummaline kui seda seostatakse eraelu puudumisega ja nö ära kasutamises süüdistatakse just naisi.
kui klient loodab tasuta teenust saada, iga päev kohtuda jne, kas hoopis mitte ta ise ei ürita teenindajat ära kasutada? kui ta naises tundeid tekitada pole suutnud.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-14 14:01
Vaat nüüd jäi minusugusel suu lahti.
Seksitöötajal on kirglik ja rahuldustpakkuv suhe oma armastatuga. Tõenäoliselt piisavalt seksi ka käepärast võtta.
Kui suur see libiido olla saab, et suvalisi mehi rahuldada. Milleks küll ometi? Ravimitega ( ei ole ohtkukud tervisele) saab libiidot kontrolii all olla. Ka spordiga.
Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-14 14:09
seksitöötajat võiks pigem käsitleda siinses kontekstis koondnimetusena erootikamassööride, eskortide, bdsm teenuste jms kohta.
muide, massaaži teostamine ei nõua patoloogiliselt suurt libiidot. (küll aga võib seksuaalenergia taset tõsta).
nii et võib suu rahulikult kinni panna
jah, tean ka mõnd prostituuti, kellel boyfriend või mees ja lapsed olemas. armastuse ja läheduse vajadus on kõigil, vähem või rohkem.
naiivne oleks arvata, et see tekitaks soovi/kohustust klientidega tingimata tööväliseid suhteid luua.....või et prostituut töötaks suure rahuldamatuse pärast.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-14 14:20
Hostinne, kahjuks paljud prostituudid on armastavad perenaised. Teise inimese tundeid ei mõisteta ennem kui ise läbi elad.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-14 14:32
Ma ausõna ei taipa, et raha on, armastusväärne sekssuhe on, ulmekõrget libiidot pole. Milleks ometi?
See pole ju eneseteostus mitte ühestki otsast.
Areng on ju null selles töös. Mis saadavast energeetikast ja tunnetest te kirjutate? Nad on suvalised võõrad mehed, kes tahavad, et te neil lahti lööte. MILLEKS?
Tehke muidugi mis tahate. Lihtsalt ulme.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-14 14:54
kiisuke, nii ongi. IQ ja erudeeritus ei tähenda paraku empaatiavõime olemasolu.
liiniprostituut vaevalt et erilist energeetikat naudib, pigem loeb minuteid ja eurosid mõttes (samamoodi ka mingi koristaja või rimi kassiir töötab vast pigem lihtsalt elatise teenimise, mitte tohutu arengu eesmärgil.)
aga kogu seksibisnessiga seonduvad tegevused ja nüansid kindlasti sellega ei piirdu. muidugi kui arusaam erootilise massaaži käigus vallanduvast seksuaalenergiast piirdub nn käperdamise ja lahtilöömisega, on raske mõista, et teenindaja võib ka ise müstilistes naudingukosmostes rännata....kui kliendiga energiavahetus tekib.
samuti bdsm seanss võib pakkuda mitte ainult arengut ja loomingulist eneseavastamist vaid ootamatult võimsaid energeetilisi kogemusi.
empaatiavõimetute jaoks ilmselt ulme jah.
aga erootilise tegevuse nautimise jaoks pole vajalik ulmekõrge libiido vaid pigem avatus, eriti just vaimses mõttes.
kes ei suuda sisimas loobuda halvustavast suhtumisest ning valehäbist, ilmselgelt ei sobi intiimterapeudiks
˅ näita rohkem ˅
2025-05-14 15:10
Aina paremaks läheb. Intiimterapeut????
Jah, mina tõesti sellisele ametipositsioonile ei sobi. Ma ei suudaks suvakaid mehi sadades käperdada ja kosmilist energeetikat luua. Sellest valehäbist suurt aru ei saanud. Kas kui ei taha sadades mehi käperdada, siis tunned kohe valehäbi. Hüpotees on valesti püstitatud.

Esoteerikud tõestavad ka kõike kvantfüüsika abil omamata ühtegi teadmist elementaarsest füüsikast.
Minule ei pea õigustama oma töö valikut. Tehke, mis tahate. Minule tundub see töö juba olevat nagu halastajaõe töö. Saab inimesi aidata ja aitamisest vallandub serotoniin ja dopamiin ajju.
Kuhu muidugi selle kosmilise energiaga lennata? Vaat see on juba küsimus.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-14 15:34
oligi arvata, et madam hostinne selle intiimterapeudi peale kohe tagajalgadele tõuseb....nii etteaimatav
mõned kliendid on seda väljendit kasutanud, kuna nende jaoks on seanss ilmselt teraapiliselt mõjunud. aga muidu võib vabalt kerge huumoriga võtta....kellel veidigi huumorimeelt säilinud.
paljud inimesed ei sobi teatud ametiga tegelema. näiteks ajukirurgiks, keevitajaks, juuksuriks, tantsijannaks, õpetajaks, massööriks saamisel peaksid siiski olema mingid eeldused. loomulikult kõigil neid ei ole.
ka tavamassaaži tegema ei sobi inimene, kes võõra riieteta keha puudutamist tajub käperdamisena. järelikult temas peitub vastikustunne, mis seotud tugeva häbitundega.
aga ma ei tunne vajadust kellegi tööd halvustada kui mul vastavad eeldused puuduvad.
samuti ei arva nagu keegi peaks õigustama oma valikuid, eriti kui teised tema tööga rahul on.
nauditav energeetiline kogemus mõjub hästi nii kehale kui hingele. see on nagu osa elukvaliteedist.
kui hostinne tuleb oma ametis edukalt toime ja kogeb seeläbi rahuldust, kas ta lendab siis kuskile või on lihtsalt natuke õnnelikum kui oleks ebameeldiva tööga tegeledes?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-14 16:10
Äkki lõpetaks avalikus foorumis minu isiku pihta pahatahtlike kommentaaride pildumise. Ärme teeme seda ka muuseas ja naljaviluks ega kerge huumoriga. Milleks ometi, mida sa sellest saad? Rahulduse? Mina pole sinu kohta caprichosa mitte ainsatki õelat kommentaari kirjutanud. Mul on õigus avalikus foorumis oma arvamust avaldada (me elame veel õigusriigis õnneks).

Jah, tõesti mina tööna ei suudaks sadades mehi erootilistest kohtadest masseerida (kahekesi olles mehega ja intiimselt on see suurim nauding. See tunduks mulle mõttetu ja ei pakuks mitte midagi. Ok, oletame, et tuleb üks meeldiv klient ja oletame, et saangi selle ühega selle naudingu, sest ta väga meeldib mulle. No aga kõik ei saa ju meeldida ja kõigiga ei saa sellist naudingut kogu päeva jooksul. Seega palgatööna mulle kõnealla ei tule.
Jah ma ei kannata kindlasti ka sadade suvaliste meeste erogeensetest kohtadest katsumist. Milleks see mulle? Minu lapsele õpetati juba koolis ja 1. klassis, et tema keha on tema oma ja keegi ei tohi seda niisama katsuda. Peab luba küsima katsumiseks. Ma ei kannata ka tegelikult suvaliste kallistamist (minu jaoks õudne komme).

Tavamassaaži naudin ja seda teeb mulle enamasti meesmassöör, sest ta lihtsalt teeb seda tugevamini. Naised on liiga õrnad.

Kurb on muidugi kui tegema peab tööd, mida ei taha, siin soovitaks edasi õppima minna kui Rimi kassas ei meeldi või koristada ei meeldi.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-14 16:25
Ühele sobib üks, teisele teine. Mida selle üle nii pikalt vaielda? Kõik ju teavad niigi, et maitsed on erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-14 22:38
Võrdlus pagariga on ikka eriti kehv võrdlus. Nagu pagaritel oleks levinud psüühikaprobleemid, mida nad hoolega salgavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-14 22:46
"kes pole konkreetset teenust tarbinud, aga püüdlikult aastate viisi üritab selle pakkujat kritiseerida ja materdada, liigitub kiibitsejaks jah"

roberspierre, kas sina mainisid siin sildistamist või oli see jälle jott seekord?

Ma söön oma mütsi ära, kui siin pole psüühilist probleemi! Et kui pole teenust tarbinud, siis on selle pakkuja vaated elule ja imalad luiskamised puutumatud?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 02:01
see Tartu ja peale Paidet lõuna suunal , on kõik juba ennast äramüünud.
Tartusse , gansapealinna peaks klaari teate panema : süütud ja aktiivsed, toetust mittevajavad kuni 35 vanuses , koguneme Raekoja platsile.
Sinna ei tule ilmselt kedagi, siinsete kuulutuste järgi on selles kandis nii läbi kepitud ja passiivsed - ette ja taha , et pole enam kedagi. Isegi see tselluloosi kombinaat kui oleks tulnud - poleks selle reostus nii suur olnud kui nüüd ja lisaks veel narkoained ,joogivesi juba pööras solgiks
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 08:20
Liivimaa Litsid ja Eestimaa Edukad? Kubermangupiiride tagasitulek.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 12:25
mina ka tõesti sellisele ametipositsioonile ei sobi, nagu juristid, kirurgid, psühholoogid, psühhaatrid, poliitikud, prostid jne
aga kas ma neid kõiki naeruvääristaks, miks peaksin?
massaazist, on nn ravimassaaz, enamusele meeldib, kuigi ta ei ravi midagi, veidi vahest leevendab
ja nn meeldiv massaaz, eelmängu sugulane, mis pidavat isegi raviv olema
seda paljud lausa paaniliselt kardavad, miks – ei suuda mõista, aga ega kõike jne
kas põhjuseks, et selle oskajaid on VÄGA vähe, olen kuulnud, et pidavat olema, aga pärsi oskajat pole kohanud
ja kui sattutakse nn käperdaja otsa, siis on kriitika kerge tulema, õnneks ma käperdaja otsa pole sattunud
ja müüdavusest - kui ausalt, siis me kõik oleme müüdavad, kas nüüd 5$ ... osava jutu jne eest, see on ainus erinevus
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
28
29
30