Foorum
1
2
3
...
29
30
31
2025-10-28 14:42
Muidugi võid oma arvamuse juurde jääda, Peeter. Juhin tähelepanu, et arvamused pole alati võrdse kaaluga. Eriti, kui sa aru ei saa, et mittemüüdavate teemas ei ülistata ega propageerita seksuaalsete teenuste müümist. Ja ei saa aru ka minu postitusest, kus seda kirjeldasin.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-28 21:18
slavetodomme
Huvitav on see, et mingi osa naistest hindab mehi, kes käituvad vastupidiselt (alalhoidlikult) ja mingi osa meestest hindab naisi, kes käituvad selles osas meeste moodi (teravamaid elamusi otsides)
----------------------------------------------------------------------------
Mul on üks sõbranna, kes on kui tulehark ja mees peab tal ka selline olema, kellaga saab rallida ja mägedes ronida ehk riskialtid tegevused.
Ma ise olen veidi rahulikuma loomuga ja vaatan pigem kultuuriliste huvidega mehi, aga mitte igavaid .
Samas omavahel klapime me selle sõbrannaga samuti väga hästi. Tema aitab mind mugavustsoonist välja ja mina omakorda veidi pidurdan tema uisapäisust.
Mulle tundub, et küpsemas eas valitakse ikka sarnaste huvide alusel partnerit.
Nooremas eas on vist rohkem selles juhust .
˅ näita rohkem ˅
2025-10-28 21:52
Eks on osad nt capri varbad tunnevad et turg läheb käest
˅ näita rohkem ˅
2025-10-28 22:14
kas see pidi nüüd minu varvaste reklaam olema? aitäh sel juhul
aga muidu varvastel läheb endiselt rahuldavalt. saavad piisavalt orjade keelemassaaži nautida, seega ekraani tagant säutsujatel pole vaja muretsemisega üle pingutada
˅ näita rohkem ˅
2025-10-28 22:30
Turg on käest jah paraku. Käest läks ta siis, kui mehed hakkasid mehi panema, pool turust kohe läinud. Näpud põhjas lausa.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-28 22:34
varbadliivas, kui näpud väga põhjas, siis soovitan straponi appi võtta. igasugu bi- ja metroomeestest järjekord ukse taga garanteeritud
˅ näita rohkem ˅
2025-10-28 22:39
Ei mina neid püstise tagumikuga pehmosid taha, ennem lükkan näpud tuppe (vabandust aususe pärast).😎
˅ näita rohkem ˅
2025-10-28 23:32
Ohjah. Tegin teema, kus saaks mittemüüdavatega asju arutada. Ja ikka ronib üks oma tasulise elufilosoofiaga siia kohale ennast kiitma...
˅ näita rohkem ˅
2025-10-29 07:08
No antud juhul ju keegi härra tuli Caprichosa varbaid mainima ning loomulikult sai vastuse.
Silmapaistev naine on silmapaistev, see lihtsalt on nii. Mehed ei suuda end tema juuresolekul tüünena hoida.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-29 11:02
Ohjah, kuidas küll varbadliivas julges väita, et tema tublid näpud võivad tupes edukalt meest asendada. Ennekuulmatu enesekiitus😁
Ja minu varbaid pole vaja laita ega kiita....nemad on täitsa tüüne elufilosoofiaga ning jätkuvalt kellelegi halba ei soovi😉
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
29
30
31