Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-11-28 14:33
No vaatan ma eesti meeste käitumist siin ja mõtlen. Huvitav. Kas tõesti enamus eestlastest ongi sellised nagu need mehed siin foorumis. Kindlasti on eestlaste seas toredaid, meeldiva käitumisega ja igati meeldivaid mehi. On olnud õnne selliseid kohata.

Foorumist jääb üks mulje. Eesti mees sõimab ja mõnitab naisi. Tema kõnepruuk on alati labane, kraaksuv.

Või näen mina seda käitumist nii? Naistele äkki hoopis meeldivad sellise käitumisega mehed? Või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 14:35
kas eesti naised ongi sellised nagu siin foorumis, eputrillad ja ülekõrge egoga tatipritsid? foorumist jääb täpselt selline mulje!

sulle meeldisid ju homod, isegi öösel bensujaamas kohtad ainult homo. mine homoportaali ja ongi rahumajas.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 14:40
misha, kas sa oled naine, et avaldad arvamust?

Küsimus muid oli: Või näen mina seda käitumist nii? Naistele äkki hoopis meeldivad sellise käitumisega mehed? Või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 14:42
nsm, miks sa küsid nii lolle asju. sa oled selgelt ära öelnud, et sinu jaoks on tõelised mehed homod. minks nii vana inimene nagu sina veel küsib selliseid asju. loomulikult ükski eesti heteromees ei saa homoga võistelda.

kasuta loogikat.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 14:46
huvitav, ise oled mehed naistest teemas päris kõvasti sõnavõtnud, kas sa tunnetasid siis end mehena vää.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 15:08
Kuna sa vaikid, siis järelikult oled nõus minuga, et: Eesti mees sõimab ja mõnitab naisi. Tema kõnepruuk on alati labane, kraaksuv.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 15:13
ju sa siis oled seda väärt. kui sa ise juba ammu kõiki idioodiks ära märksid, siis sul ei olegi õigust enam midagi nõuda. keegi ei nimetanud sind idioodiks, ometi sinul oli õigus kõiki teisi nimetada. ise oma suures eputamises keerasid endal külje sitaseks, nüüd sa ei saagi enam kunagi sellest lahti. olid ju jäär kes peaees koguaeg vastu seina paneb, igas teemas ja ise veel nii õnnelik.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 15:22
Kraaksub ja mõnitab naisi siin peamiselt misha. Aegajalt ilmub talle mõni jünger ka, kes tunneb mõni kambas kaasa kiremisest. Ilmselgelt on see tingitud tegevuse puudumisest. Asjalik ja lugupidamist vääriv mees teeb tööd ja vabal ajal naudib kenade naiste seltskonda, mitte ei ela oma elukibestumust välja interneti foorumites paska pritsides.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 15:27
Tegelikult see teema pidi täna sündima, sest kuu ja tähed ajasid kõige haigemad meie seast hommikul väga aktiivseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 15:40
foxy, miks sa siis netis istud ja ei istu nende tõeliste meeste keskel? sul polegi ühtegi, sest sa pole sellist meest väärt. ära virise, nõmedatega tulebki nõmedalt suhtuda. nõme ka kaevelda kui sa ise juba kell 9 hommikul oled siin mürki pritsimas.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 15:54
foxy, seda ma mõtlengi, et see ebanormaalne käitumine on laiem kui see üks eesrindlik jobu. Sellest isendist ma parem ei räägi. Mind inspireeris see, et lugedes viimaste päevade üllitisi, siis mingi kamp tilliomanike lihtsalt lamdealt mõnitas Uthai kallal. Vahet pole, kas see inimene meeldib või ei meeldi siin kellelegi.
Karjade kaupa käituda nagu külakõrtsi joodikud, sõimelda, mõnitada, ilkuda. Kas tõesti eestlasest mees ongi selline madala ja ilma igasuguse käitumisoskuseta madal olend?
Kas tõesti eesti naised hindavad selliseid mehi ja on nõus selliste (ütlen otse välja) saastaga suhtlema?
Mind ei pane grammi ka imestama, miks siin selline hala käib, et keegi ei anna ja kõik küsivad raha ja normaalseid naisi ei saa. Kui eesti mees on selline solgiloopija, siis ei saagi normaalne naine talle iial positiivselt vastata. Kui pappi ka ei ole, siis ongi vaid kõrts, viinapudel. Mis naist see mees veel loota soovib.

Tõesti. Mehed, minge tõesti välismaale ja äkki õpite kunagi käitumise ära. Vähemalt mõnes riigis saadetakse sellise sõnakasutuse eest naise pihta, kellega sul mingit suhet pole olnud lihtsalt kiirabisse. Hea, kui pärast kondid kokku suudetakse lappida. Siin istuvad koos ja patsutavad üksteisele õlale. Mida jälgimalt käituda ja rääkida oskab, seda parem kamraad on.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 15:58
eh mutikesed, ostke endale parem peegel
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 16:21
Jah, mulle on samuti vastukarva see Utha kallal ilkumine. Mehelikkust selline käitumine kindlasti ei näita
Tegelikult on muidugi naljakas, et üks misha-nimeline jobu nimetab siin naisi järjest tädideks ja mutikesteks, olles ise neist 10 aastat vanem Kellegi ilu või inetust saab ikka alles siis kommenteerida kui ollakse kommenteeritavat näinud, lihtsalt lambist paska pilduda... vabandage, aga see on eriti mannetu viis oma seksuaalset rahuldamatust välja elada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 16:24
ära tatista, see pole naiselik tegevus. mine rahulda oma meest
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 16:49
Pole neil eesti meestel ja ka naistel viga midagi.Kõik inimesed on erinevad ja ka käitumine erinev.
NSM- anna andeks,kuid sinusuguse suud pruukiva naisega ka mina lähedalt ei suhtleks.Kuna sinu enda tekst on halvustav teiste suhtes ,siis samaga vastatakse sinule.Sa jääd ka pikalt Uthale alla oma kõnepruugiga.
Suheldes ka siinses keskkonnas mitme naise kui ka mehega ja samas kohtunudki.Üldiselt on tegemist meeldivate inimestega.
Vahel ehk võiks mõelda ka Marcus Aureliuse öeldule-Parim viis kätte maksta on mitte tasuda samaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 17:07
Jutt polnud minust ja sellest, mis keegi minust arvab. Mina olen jah egoist ja kui ei viitsi, siis ei ole mida keegi mulle vastu niutsub. Minu pärast kedraku palju tahavad.
Jutt oli meestekarja karjainstinktist ühe naise kallal nokkimisest. Üldjuhul käibki siin nii, et võetakse kamba peale üks naine ette ja kukutakse teda siis läbisegi mõnitama. Sina Risto oled ka üks kambajõmmidest.

Eesti mehele omaselt sõimame koos palju jaksama, mida sülg suhu toob. Nii, et on ikka eesti meestel viga küll.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 17:15
juuksurile meeldib see, tasuta tähelepanu, sest varem ta käis igas teemas seda ise otsimas. nüüd jookseb ise kõik koju kätte ja nagu näed, ta on rahul. pole ta kunagi üheski teemas arvamust avaldanud, enda arvamust. kui juuksurile ei meeldiks, siis ta ei vastaks ja keegi ei viitsiks temaga jaurata.

nsmike, õhku lendas su plaanike eest meest mõnitada. kepi oma homosid edasi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 19:57
Ja see on õigustus sellisele käitumisele? Eesti mehi pole vaja mõnitada. Nad kampas netis naiste kallal lametseda. Mida siin mõnitada enam on.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 20:01
nsm, sa olid ju egoist, mida sa halad? egoistid ei hala ega nuta. pane mingi totakas repliik alla ja ongi elu jälle ilus
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 20:04
nsm, kas sa oled alkohoolik? ma ei suuda üldse ettekujutada kuidas sa unustad ära kõik need avaldused mida sa teinud oled ja suudad nagu süütu laps järjest uute prohmakatega välja tulla. mingi konks peab siin olema. sa oled väga halvasti suhtunud ihasse, iha kasutajatesse, üldse eestlastesse, eesti sportlastesse, meestesse jne.

kuidas sa siis nüüd tõesti halad ja siis imestad, eputad ja jälle halad, imestad, eputad
kui ei näeks siis ei usuks seda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 13:29
Huumor.

Kogu selle jutu peale öelda vaid üht - kasvage suureks, eriti sina NSM.

Naised otsivad ise võrdväärsust. Aga ainult juhtkohtadele.
Nii, kui neid hakatakse üleüldiselt võrdsemana võtma nii käitumiselt, elus ning tööülesannetes on kohe vingumine lahti.

NSM, sinu jutud ei kõlba kahjuks kanalasse söödakski.
Misha, sa näed liiga palju vaeva NSM-i maha surumisel.
NSM, palun, ära postita enam foorumisse. Valus on lugeda su tekste.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 14:04
poissporgust, kui on valus või ei meeldi, siis ei pea ju foorumit lugema, kas pole? Kui sa just enesepiinamist ja masohhismi ei naudi.
Kas tõesti arvad, et nii ongi normaalne ja mehelik käitumine, et võetakse lihtsalt lambist üks naiskasutaja ette ja hakatakse kottima? Siinkohal ei ole jutt mitte NSM-ist. Mingist naisõiguslusest või võrdsest kohtlemisest on siin tobe rääkida, nii lihtsalt ei käituta miite kellegiga, ei mehe ega naisega.
poisspõrgust, sinu postitus on täiesti teemaväline, sa pole aru saanud, millest jutt käib.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 14:39
krt, polegi mina ainuke kes NSM valusaks peab. foxy, vaata kuidas keramsiiti kõik naised kottisid, eriti juuksur. huvitav ongi see suur silmakirjalikus mis teil naistel on.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 14:52
juuksur, puhka sellest jamast ükskord. kõik see mis sa kirjutad oled sa ise. ära kleebi oma omadusi koguaeg teistele külge.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 15:09
misha, ka sulle kuluks väike foorumipuhkus ära
keramsiit tuli ju ise foorumisse oma musta pesu pesema, sellest sai lugu alguse. Ja pärast kahetses. Samas oleks võinud ta oma suhted tüdrukuga ära klaarida ilma foorumikasutajate "asjatundliku" abita.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 15:11
foxy, aga sulle ka, peale õeluse ei tule sinult mitte ühtegi kommentaari.
juuksur peseb teiste pesu, nüüd pesti tema pesu. rohkem väärikust naised, rohkem väärikust. ah te pole ju naised.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 16:07
huvitav, et siin teemas võtavad kõige kõvemini sõna just need isikud, kes praegu kõige alandlikumad peaksid olema. see pidev enese õigustamine siin hakkab valusalt kõrvade peale.

miska, minu poolest võid sa seda eitamist siin nii pikalt jätkata kui ise tahad, aga tea, et kui sa eitad korra mingeid käitumisjooni teiste meeste juures ja pigistad selle koha pealt silma kinni, siis sa tegelikult teed sama oma mehelikkusega. surudes endas maha need omadused, mis sulle ei meeldi ja mis sinu arvates on halvad ning arendades edasi ainult neid, mis sinu arvates just on mehelikud, kuid ei pruugi seda teiste arust olla, keelad sa endal kui mehel tegelikult edasi arenenda.
pidevalt eituses elades paned sa endal ise arengu kinni ja kogud tarbetult endasse halbu pingeid, mida sa leiad siis olevat hea naiste peal maandada.
sa arvad, et sind ei saa kõige sellega, mida siin meestest kirjutatud on, seostada, aga saab. tegelikult oled sa juba seotud, sa ainult ei leia viga.
isiksuse tugevus avaldub minu arust just selles, kuivõrd ta suudab endale oma vigu tunnistada ja neist õppida.
ja see asi ka, et kui teemaks on käitumine ja selle eest vastutuse endale võtmine, siis sa ei pea seda kõigi eest tegema ega nende õiguste eest võitlema. las nad teevad seda ise. esialgu aitab sellestki, kui sa sa enda tegusid tunnistad ja edasi liigud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 16:21
poiss, ole veidi ettevaatlikum oma arvamuse avaldamises. solvates valimatult teisi naisi, solvad sa ka tegelikult mind ju ja kui sa solvad mind, siis tead, mis siis juhtub. ma pole kindlasti mitte allasurutav ja sellise jutu eest saaksid sa mult kitli peale.

koristaga oma peast see shovinistlik praht ja tuletage endale meelde lihtsaid suhtlemisreegleid. kõige alus on teineteise austus.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 16:34
Hm, ma olen ka eesti mees. Ja ma ei mäleta, et oleksin Uthat kuidagi mõnitanud (tahtlikult kindlasti mitte). Kui aga kuidagi on juhtunud, siis palun vabandust, ma püüan enam mitte teha.
Aga muidu ma arvan, et üldistada ehk ei maksa. Siin foorumis on koos hulk igasugust rahvast ja teatavasti seltskond mõjutab üksiku seltskonnaliikme käitumist. Seega kui aktiivsem osa foorumist kasutab nö ärapanemist suhtlusmeetodina, siis võtavad ka mitmed üksikud selle meetodi alateadlikult üle.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 17:17
juuksur, ära aja seda lolli juttu enam, sa pole inimene kes midagi tunnistab ega ole ka võimeline midagi muutma. kaua sa taidled ümber selle teema? igavesti käiad seda teemat, sest sul polegi millegist muust rääkida, kas pole nii? sinu elu koosnebki kellegi hinge kaapimises.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 17:27
Minul on IHAs ainult positiivsed kogemused, palju toredaid mehi, kellega suhelda, seni pole veel keegi halvasti öelnud, ega sõimanud...ju mul siis lihtsalt vedanud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 17:58
Utha. Kunagi ammu koolis oli meil selline olukord, kus 4 poiss konkreetselt kisusasid ühte klassikaaslast. Klassikaline lugu. Seega, lugu pole vaja rääkida. Kui asi lõpuks üle piirei läks, siis tuli karistus kõigile klassi poistele.
Üks küsis klassijuhatajalt. Mis mina teinud olen? Miks mina karistada saan?
Õpetaja vastas: See, et sa vahele ei astunud teeb sind samasuguseks süüdlaseks.

Aga see on jälle minu imelik maailmapilt ja veel veidram arusaam normaalsusest. Minul pole vahet, kas inimene osales sõimamises, või vaatas seda tuimalt pealt. Kes seda aktsepteeris, see järelikult pidas seda normaalseks ja on samasugune kui need sõimlevad ja ropendavad meesolendid.

Mulle võite öelda mida tahate. See ei pese teid puhtaks. Neli päeva käis mõnitamine, irvitamine ja sõimlemine. Tegelt algas see palju varem aga kulmineerus ühes teemas. Kõik kes seda lugesid ja tuimalt pealt vaatasid, ärgu tulgu ütlema, et nemad on süütud lambukesed ja toredad mehed. MINU MÕISTES NORMAALNE MEES OLEKS OMA NAISE KAITSEKS VÄLJA ASTUNUD.

Nüüdseks on teema õnneks kustutatud, mis näitab, et kellelgi veel peale minu siin foorumis on mõistus peas.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 18:20
Need meeste-naiste vahelised erimeelsused on rohkem netifoorumites kui päriselus.Tundub,et naistel paistab sallivust vähe olema meeste suhtes.Pole oluline,mis rahvusest keegi on.Tagasihoidlik naine nagu enam ei sobikski olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 18:27
Vesteldakse teemal,et hea mehe võid leida iga nurga tagant.Selle peale Jumal naeratas ja tegi maakera ümmargusena.....
Ruumi jagub kõigile.
Naised ,minge mehi otsima. ehk tõuseb ka teie meeleolu veidi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 18:29
Olgem ausad, palju neid inimesi on , kes siin foorumis sõna võtavad või seda loevad...vägagi minimaalselt ...loodame et enamus ikkagi siin suhteid loomas , mitte üksteist sõimamas.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 18:31
elmar, kas sa ka lugesid seda nilbitsemist? Ausalt. Mul pole Utha suhtes mingeid emotsioone. Mis tähendab, et mingit isikliku põhjust teda kaitsta ka mul pole. Aga kui ma seda tema teemat lugesin ja jõudsin mingite ei tea mis imemisjuttudeni, ning sellele järgnes meesthordide irvitamine ja mõnitamine, siis kadus isegi minusuguses VASTIKUL inimesel pilt silme eest.
Kui minusugune täiesti kõlbeline saast (ühe foorumi meesolendi kompliment) ei kannatanud seda jäledust välja, siis tohib küsida, kes olid need ülejäänud?
Ma kahjuks ei saa seda kuidagi paigutada "sallivuse" alla. See oli jube. Iseloomustas hästi meeste olemust. Täiskasvanud mehi pole ma elus veel nii käitumas näinud. Tõesti tekkis küsimus, kas eesti mees on tõesti selline labane oled ja kas eesti naine tõesti tahab selliste olenditega asju jada, kes seda sama naist järgmine päev võib nagu kõntsa kohelda?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 18:34
viwka. sõna võtavad vähesed,kuid loevad tõesti paljud kasutajad.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 18:36
Tegelikult oleks praegu sobiv koht vabanda neil meestel, kes selles kustutatud teemas kõige hoogsamalt sõna võtsid. Mitte, et see asja kuidagi olematuks teeks. Ehk aitaks see kuidagi lootust säilitada, et Eesti mees oskab kah vahel inimesena käituda ja päike tõuseb homme jälle.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 18:44
Jah,on tõesti raske
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 18:46
Päike tõuseb,ega ta tõusmata jää.
Eesti mehel pole miskit viga siinses foorumis kui reaalses elus.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 18:49
Risto, kahjuks ei saa ma su seisukohta jagada, mis puudutab eesti mehi iha foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 18:55
me oleme erinevad,kuid meil on väga palju ka ühist-oleme inimesed.
kui naine käitub viisakalt mehega siis mees vastab ka samaga.
Minul on isiklikult meeldivad kokkupuuted nii naiste kui ka meestega ihast.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 18:59
NSM, Sa kiidad heaks nii süüdlase kui kõrvaltvaataja ühesuguse karistamise? Kas tahe sekkuda ei peaks tulema mitte hirmust võimaliku karistuse ees, vaid väärtushinnangutest? Vastasel juhul me jõuame pealekaebajate ühiskonnani, mis on oluliselt halvem, kui see passiivne asi, mis meil praegu olemas.

Internetifoorumites on veel üks asjaolu - inimliku mõõtme puudumine. Osa neid valimatult sõimavaid ja muidu lahmivaid kodanikke ei suuda ilmselt viia kokku mingit virtuaaltegelast ja reaalset naist selle taga. Ja anonüümsena lubatakse endale niikuinii palju rohkem kui reaalses elus.
Võibolla nende feelixite ja laadenibinide taga on väga meeldivad inimesed, kellest ükski päriselu tuttav ei oskaks aimata, kuidas nad end internetis välja elamas käivad. Ja nad ise ei pruugi ka aru saada, et nad võivad oma sõnadega mõnele teisele reaalsele inimesele tõsiselt haiget teha. Teha seda, mida nad reaalses elus iial ei teeks.
Umbes nagu delfis sõimamas käia. Valad end mõne provotseeriva artikli kommentaariumis tühjaks ja lähed eluga edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:06
JohnOfGaunt, targad sõnad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:06
Vabandust Risto, aga mul on su postitused ses kõne all olevas kustutatud teemas veel siiani silme ees, seetõttu ei saa ma nõustuda, et meil midagi ühist oleks. Väga raske on inimeseks pidada meest, kes on talle tundmatu naise kohta midagi nii nilbet kirja pannud. Olgu see siis kasvõi internetifoorum.
Risto, peaksid olema õnnelik, et teema sai kustutatud. Kuna foorumit loevad rohkem kasutajaid, kui siia kirjutavad, siis vähendaks selle teema allesjätmine oluliselt su võimalusi uute naistega tutvuda.
Mingit üldistust Eesti meeste kohta samas teha ei tahaks. Nördima paneb hetkel konkreetne juhtum. Nagu poleks tegemist täiskasvanud inimestega
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:12
John, ma arvan, et inimene ei pane siiski internetis kirja seda viha, mida temas tegelikult ei ole. Pigem on niipidi, et reaalses elus osatakse ennast kena lambukese naha sisse ilusasti poetada ja vagurat nägu teha. Egas siin foorumis ei mõtle mehed endale sellist käitumist ja mõtlemist juurde, mida neis tegelikult ei ole. Foorumis tekib illusioon anonüümsusest, mida internet tegelikult ammu enam ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:17
Kiidan jah heaks. Põhjus lihtne. Neid olukordi, kus inimesed on pekstud poolsurnuks vaid seetõttu, et kõrvaltseisjal on sügavalt ükskõik, on liiga palju.
Kohati on minu jaoks passiivsus hullem kui agressiivsus. Minu jaoks pole midagi hullemat kui inimene, kellele mitte miski korda ei lähe!

Tulles tagasi interneti. Inimesed käivad, räägivad, moraalist, kultuurist, suhetest, armastusest, ühiskondlikest tavadest. Kekutavad oma "mina olen normaalne" sildiga. Materdavad neid, kes on teistsugused, nimetades neid pervertideks. Need samad MORAALIJÜNGRID istuvadki netifoorumis ja käituvad kui kõige labasemad loomad. Karja kaupa ühe naise kallal.
Teine kari MORAALIJÜNGREID vahib seda pealt ja ei tee mitte midagi.

Kas selle pärast, et nad on nii MORAALSED? Kas selle pärast, et nad on nii korralikud pereisad, armastavad abikaasad? Vabandage väga, aga see on võltsmoraal, mida nad kuulutavad? Sest nende tegelik mina elab netis anonüümselt ja ja sõimab loomakarja kombel vastasooesindajat, kes püüab üksi neile vastu seista.

Vabanda, aga see on jäle, jube ja jube VÕLTSMORAAL.

Tore, et seda tolereeritakse. Tore, et mehed kaitsevad seda siin nii tulihingeliselt. Kas tõesti seetõttu, et küsimuses oli üldistav sõna mehed? Vaevalt. Lihtsalt meeste kaitsekõned näitavad seda, et see käitumine ongi nende arust normaalse mehe käitumine.

Minul vahet pole. Mina ütlesin oma arvamuse välja. Meeldib see nüüd meestele või mitte.
Sain ka vastuse oma küsimusele. Järgmisena teeb keegi üllatunud näo pähe, kui ma ütlen, et 80% seltskonnast tõesti ei kõlba mitte kusagile. Mitte seetõttu, et nad oleks litsid, perveridid, või muul moel ebamoraalsed. Vaid seetõttu, et nende välise viisakuse all peitub see jube olend, kes anonüümses maailmas loomastub. Kaotab kõik need reaalmaailmas õpitud ühiskondlikud normid, mida nad seal igal sammul kuulutavad.

Tõesti inimesed, kellel on aju veel säilinud vaadake filmi, millest ma oma profiilis kirjutan. Vaadake ja mõelge! See film peegeldab meie ühiskonda ideaalselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:18
Inimene võib olla meeldiv või ebameeldiv,kuid ta on ja jääb inimeseks.
Võimalik on alati vältida endale vastumeelseid.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:29
NSM, 10p
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:32
Sa tood liiga äärmuslikke näiteid, NSM.
Kas Sa ise läksid oma klassivenna kiusamisele vahele?
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9