Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-11-29 19:33
oehhh, silmakirjalikuse tipp laske edasi, nii lahe on lugeda teid, klounid
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:43
Mis siin äärmusliku on? Kas sa suur poiss tead kuidas asjad käivad. Väiksed, valed, suured valed, pettused, ja miljonipettused. Karistamatusetunne ja kambavaim kasvavad seni, kuni keegi kätt ette ei pane. Täna on sul pohh, kui keegi mõnitab kedagi, homme on sul juba pohh, kui keegi lööb kedagi, ülehomme, kui peksab.
Mina olin see kitupinn, kes läks kehalisekasvatuseõpetajale ütlema. On sul veel küsimusi? Küsimusele, kas ma alati astun vahele, kui näen, et asi läheb üle igasuguse piiri, siis vastan JAH.

Vot nii kõlbeliselt alla käinud inimene ma olen!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:47
nsm, mine kepi parem bi-mehi issand mis ila sa ajad koguaeg
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:47
Jah ma võin olla nõme, arg, mölakas jobu, aga minu arvates on see täiesti mõttetu teema. Olen nõus Johni väitega, olen kunagi enne ka ise sellest kirjutanud, et netisõimajad käivad siin realiseerimas seda osa endast, mida nad päriselus ei saa, ei julge, ei suuda. See teema ei kutsu neid korrale. Vastupidi, see teema on signaaliks, et nad on õigel teel.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:49
JohnOfGaunt. Kui sa leiad, et kõik see käitumine on ok, siis jäägu sulle sinu arvamus. Sinu arvates on see täiesti normaalne mehelik käitumine. Aamen!

Või on sul kahju, et teema ära kustutati, et noh oleks vaja leida järgmine, kellele saaks kambaga oma mehelikkust näidata? Ok. Valime järgmise ohvri ja saate normaalselt end jälle tunda.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:49
JohnOfGaunt. Kui sa leiad, et kõik see käitumine on ok, siis jäägu sulle sinu arvamus. Sinu arvates on see täiesti normaalne mehelik käitumine. Aamen!

Või on sul kahju, et teema ära kustutati, et noh oleks vaja leida järgmine, kellele saaks kambaga oma mehelikkust näidata? Ok. Valime järgmise ohvri ja saate normaalselt end jälle tunda.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:51
irwwwwwwwwwwwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:53
Palju oleneb sellest,millise eesmärgiga keegi siin iha lehel end kuulutab.Kes püüab tutvusi ja suhteid omale otsida,see on ka foorumis vähem ja püüab viisakas oma sõnavaraga olla.Kes kedagi ei otsi,see ei vali ka oma sõnavara.Nii käituvad ka need naised,kes veidi kibestunud või keda mehed jälle nii või teisiti tõsiselt ei võta.Mehed jälle,kes ainult proste jahivad,pole ka vahet,kuidas ta foorumis käitub,sest need maksavad naised kinni rahaga ning litse vaevalt huvitab,milline sõnavara kellegil on
Jäävad järgi veel tõsised targutajad ja otsekohesed väljaütlejad,kelledel on sageli õigus aga vastaspool ei tunnista seda kunagi..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:56
elmar, sa 80% sees ehk sa oled selle nsm poolt juba ammu idioodiks tembeldatud. me kõik oleme idioodid. on üks mutikestest kloun kes arvab endast ma ei tea mida, karta on et tegu on mingi häirega. vahet pole mida ta siin muliseb, homme muliseb juba iseendale vastu, tema eesmärk ongi muliseda muliseda, oleks vaid kuulajaid nagu lenin, monoloogid iseendaga
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:57
misha võiks kah vahelduseks minna ja kedagi keppida. Kui muidugi leidub üldse sellist naist, kes nõustub sellise jobuga suhtlema.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:59
mine kepi kui sulle keppi nii südamelähedane on sa oled nagu caribian juba oma rahuldamatuses
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 19:59
mishakene, siin sa eksid. elamr ei ole selle 80% sees, vastupidiselt sinule.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 20:02
nsm, sinu enda sõnad : ihas on ainult homod normaalsed, 80% ihalased on idioodid, st kõik heterod on idioodid. seda 80% mainisid sa isegi täna. ma ei suuda arusaada, mida sa teed siin foorumis kus on idioodid? siin ei ole homosid, ainuke võimalus jääbki sinu esinemise häire. aga sellega aitaks sind ainult arst.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 20:04
NSM, ei, ma ei arva, et internetis kedagi mõnitada on okei. Ma ei kiida heaks paljusid asju, mis maailmas on. Aga ma, tõsi küll, ka ei sekku tavaliselt. Ma sekkuksin muidugi juhul, kui kellegi elu oleks ohus. Ma olen mõnel korral elus sekkunud siis, kui olen teadnud, et see midagi muudab. Reaalses elus peaks tegelikult rohkem sekkuma, olen nõus. Aga anonüümsete foorumipostituste puhul on mõistlik neid ignoreerida. Nagu ma Uthale seal teemas ka soovitasin.
Lollidega ei vaielda. Kui soovid vaielda, siis on see Su eralõbu, ja ise nende poolt tögatud saades ei maksa ka üllatuda. Aga milles need süüdi on, kes lihtsalt teemat ignoreerivad? Seda foorumit siin ei pea lugemas käima. Ja vaevalt et paar-kolm meest pikalt viitsivad kedagi sõimata, kes ise nende sõimule kuidagi ei reageeri. Järelikult ongi sellises olukorras õige jääda passiivseks. Ma ei saa aru, mis selle juures Sind häirib?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 20:07
ah kamoon, juuksur on nii palju teistele ise sissesõitnud, nüüd on hull ohver temast tehtud. see näitabki kui valelikud on tegelikult naised, masendav. mingid üleolevad mutikesed siin praalivad, pärast halavad, endal ei ole teil naljakas?

ma olen täiesti veendunud, juuksur on sellest või sees. tasuta tähelepanu, temast räägitakse, mida tema hing veel ihkaks juuksur ei lõpeta seda kunagi ära, sest see ongi tema teema ihas.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 20:12
misha, kas sina lõpetad selle kunagi ära?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 20:12
mina kustutan tule
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 20:46
foxy. Unistaja Tead millega seda kõike siin võrrelda saab. Jalgpalliga.
Kari "coole kutte" taovad palli ühte väravasse. Kes parasjagu ei mängi, see istub läpaka taga pöial peos ja kui laks ära käib ütleb "esss, tubli kutt, pani ära" ja jääb järgmist laksu ootama. Kui sa nüüd mängu põhi mänguril palud lahkuda, siis rikud vaatajaskonna naudingu ära. Kes siis nende eest väravaid lööma tormab?
Näed isegi, et püstitatud küsimus andis vastuse. Vastus on lihtne. Selline käitumine ongi normaalne ja mehelik. Täiesti tavalise eesti mehe täiesti normaalne käitumine.

Nii, et foxykene. Sellega tuleb leppida, et selline see eesti mees ongi. Võta või jäta.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 20:52
nsm, eesti mees on samasugune ülbe egoist nagu sinagi. ära hädalda, oled võrdsete seas lihtsalt
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 22:00
nsm, kas sa homodega kepid ka sedamoodi http://pics.spaceghetto.st/images/trnun.jpg
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 23:08
Mina tean küll päris paljusid EESTI mehi,kes on 100% härrasmehed.Ei nõmetse,hoolitsevad naiste eest.Näevad välja ka...
Ihas liigub ringi muidugi teistsugune seltskond ja paljudele võib jääda mulje standardist...üldiselt-leiab väga normaalseid eesti mehi.Kõik pole veel femmiks hakanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 23:34
Mulle tuleb sellega seoses kooliaeg meelde. Just selliseid kraaklevad ja mõnitavad ja muidu idioodid, olid tüdrukute lemmikud. Ilmselt arvavad nad (need poisid) seda siiani! LApsepõlves ju asi toimis, miks siis mitte ka (suurena)? Ah mida siin targutada, vaata sedasama lehtegi. Mida rohkem haiget paned, seda popim tegelane oled
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 01:17
nsm, naisena ma saan sinu häiritusest ülimalt hästi aru ja sellest ka, mida sa käitumise poole pealt meestelt ootad ja mida sa taotled, aga sinu tegelikud motiivid selle teema tegemisel ja eriti minuga seoses (paistab, et te ei saa siin endiselt sellest mööda vaadada) jäävad mulle arusaamatuks. see poleks nii, kui sinu praegune tegevus siin poleks veidi vastuolus selle jutuga, mida sa teises teemas mulle vastu kirjutasid. kui see praeguseks kustutatud teema oli algatatud, siis ma teadsin, mida ma nende meestega teen ja mis kasu ma sellest endale tegelikult saan. mul oli oma siht ja ma tahtsin ajada asja omal moel ning osaliselt sain ma ka probleemi ise lahendatud, aga sellesse teemase sekkusid ka mitmed teised isikud, keda see ei puudutanud, aga kes oma arust teadsid kohe, mis kuidas ma peaksin edasi tegutsema, kuidas olid lood nende meestega ja mis siis mulle kasulikum on.
sealhulgas olid ka sina. sa tulid sinna arvamusega, et miks ma seal vaidlen ja ärritun selle peale, mida vaimselt alaarenenud isikud teevad. praegu aga oled sina see, kes on ennast üles ärritanud sellest, mida mingid rumalad mehed kusagil kokku kirjutavad ega suuda aru saada, kuidas saab keegi nii käituda jne. tundub, et sa andsid mulle soovituse loobuda, aga ise ei suutnud seda pidada?
tegelikult sa meeldid mulle, sest ma olen ise olnud samasugune vaheleastuja ja saan sinust seega ka aru, aga ma kirjutasin sulle siis, et minuga on ok ja mulle pole kellegi tuge siit pakkuda vaja. olen enne saanud ise hakkama ja saan ka praegu.
täna või homme oleks ma ise lasknud selle teema kustutada, aga keegi sai minust ette.
ma olen rängemates olukordades olnud, nii et sellised ärplemised ja ärapanemised mind ei heituda. isegi kui teema tegija taotluseks oli mind sellega solvata, halvustada ja litsiks alandada, siis minu poolt ei olnud mingit solvumist. polnud selleks aegagi, sest ma olin orienteeritud teistele, minu jaoks palju olulisematele asjadele (mitte et ma solvamist kuidagi soosiks, seda mitte).

pean juurde lisama, et ma ei ole mitte häiritud selle teema olemasolust siin ega ka mitte nendest paarist valelikust klounist, kes ennast üleval pidada ei osanud, vaid praegu paneb mind pigem nördima selle teemaga seoses toimuv vastuoluline selgitustöö ja eriti see, et siin mainiti muuhulgas ohvriks olemist. ma ei ole selle teema ohver ja ei tunne ka ennast nii. pigem oli tegu ohvripoolse haleda enesekaitsega, mis siis suunati minu vastu.
ma arvan, et te saite asjast veidi valesti aru. siin poleks vaja keskenduda mitte minu isikule ega ka nendele mitte paarile (vabandust kui arvan, et minu jaoks ebaolulisele) nn mehele ja nende kasvatamisele, vaid üldisemale plaanile. sellele, mida selle teemaga tegelikult öelda tahetakse - nii mehed naistele kui naised meeste.

John - p.s sulle: ma ignoreeringi teatud postitusi ja tegusid, aga seda teatud piirini.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 01:35
parma, ära kiirusta oma arvamuse välja ütlemisega või kui sa tahad seda teha, siis peaksid enne kaaluma, kas sa ise oled sellest kõigest kõrvale jäänud või mitte ja mida sina siis tegid, kus sa olid, kas vaatasid pealt või sekkusid jne. ega sa ei unustanud midagi?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 01:36
To NSM: vahetades sõna "mehed! sõnaga "naised" -> täitsa pädev tekst sai... irw, sry:

No vaatan ma eesti naiste käitumist siin ja mõtlen. Huvitav. Kas tõesti enamus eestlastest ongi sellised nagu need naised siin foorumis. Kindlasti on eestlaste seas toredaid, meeldiva käitumisega ja igati meeldivaid naisi. On olnud õnne selliseid kohata.

Foorumist jääb üks mulje. Eesti naine sõimab ja mõnitab mehi. Tema kõnepruuk on alati üleolev, kraaksuv.

Või näen mina seda käitumist nii? Meestelele äkki hoopis meeldivad sellise käitumisega naisedd? Või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 04:16
Oot, mis kustutatud teemast keegi vahepeal rääkis?
Ja misasja te üldse vaidlete siin?

Elu on lill! Nautige seda.

Igas soos on debiile, lollakaid, maltsakaid, mõtlematult süüdimatuid ning ka sotsiopaate.

Mille üle üldse vaidlus käib? Et kas kõik mehed ongi sellised tropid nagu üksikud süüdimatud sõimavad (võimalik, et neil on isegi Tourette'i sündroom ) isikud ? Vaevalt.
Üldistamine on nõme.

Küll aga kui hakata baseeruma üksikute isikute põhjal, siis minu argument naiste võrdõiguslikkusest ennem kuskil teisel kolmandal neljandal lehel oli täiesti teemakohane.
Tahetakse võrdsemat käitumist, aga nii kui läheb asi veidi inetumaks, siis on probleem majas. Kuidas saab küll mees öelda naisele midagi halba? peab ju ühesuunaline olema!

xmees postitas vägagi toreda postituse siin enne mind!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 08:26
NSM, kas sa saaksid korraks avada minu jaoks oma postkasti. tahaksin sulle kirja saata, aga sul on see praegu teistele kasutajatele suletud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 09:28
Utha, loomulikult saan su palve täita. Postkast on Sulle avatud

Teema polnud tõesti Sinust Utha. See loomakarjamoodi ühe naise kallale kargamine on ennegi läbi jooksnud. Lihtsalt seekord juhtus nii, et minu jaoks sai mõõt täis just sinu teemas. Mis tähendab, et pole isikuliselt sinuga seotud.
Teema mõte oligi labane, mõnitav ja täiesti jube karjainstinkt, mis peegeldab eesti meeste tegeliku mina. Nagu ma ütlesin lakutud ja lihvitud VÕLTSMORAALi, all pulbitseb see räpane tegelik mina. Klouniks ma neid ei nimeta. Kloun teeb nalja. See oli naljast kauge.
Aga las nad olla. Jumal nendega.

Ja kõikidele tuuletallajatele ning silmamoondajatele. Teema on EESTI MEESTE LABANE KARJAINSTINKT, KUS NAD KOOS LOOMAKS MUUTES ÜHE NAISE KALLALE KARGAVAD.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 09:50
ok, asi klaar aga ma veidi kuritarvitaks ikkagi su postkasti
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 09:59
Poissp6rgust, lisasid oma postitusse mitu ilusat võõrsõna (lugeisd ajalehest?), aga oma enda emakeel lonkab. Sõna "ennem" tähendab "pigem ja sõna "enne" oleks sinu lauses asjakohane. Samas soovitan tutvuda täpsemalt, milline haigus on Touretti sündroom Utha, miks sa nii pikalt kirjutad ikka? Kirjuta kompaktsemalt, jaksaks lugeda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 10:48
nsm, nägid ise, juuksurile meeldib grupiseks. oled ju grupiseksis osalenud, tead mis see tähendab kari mehi nikub ühte naist
kui keegi ihas kannatab võltsmoraali all, siis nsm, sina oled selles liider, igaveseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 11:13
Harjumuslik viga terasmees, lisaks sinu ilkumine õigekirja üle on praegu küll masendav.
Samamoodi on inimestel loll harjumus sees vigu teha sõnadega nagu õigesti ning õieti, viit ja viite, jne.

Aga terasmees, ära tule paukuma, kui ise kasutad viit jutumärki. Grammatiliselt täitsa tuksis. Ei saa lausest üldse aru. Õpi ära panema, kui sa tuled ära panema.

Touretti kirjutatakse Tourette'i meie emakeeles. Ära tule ilkuma, ausalt. Õpi käänama.

Mida tähendab "lugeisd" ? peaks tähendama vist sõna "lugesid". Oh täitsa lõpp. Ja väide, et ma lugesin mingit sõna ajalehest peaks otseselt solvama minu intelligentsust. Jah, see et ma sinusugusele inimesele proovin veel vastata võib-olla teebki minust lolli. Targem peaks järele andma ning lihtsalt muhedalt naeratama.

Tourette'i sündroom näeb ette valimatult ning kontrollimatult korrapäraselt korrapäraste liigutuste tegemist. Raskemates vormides näeb ette ka roppude sõnade välja hõiskamist. Jah, antud kontekstis pole see päris see, aga proovisin ebaõnnestunult huumorit lisada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 11:17
Elu olla lill ju, aga lilled jäetakse kus see ja teine, kui sõjaks läheb
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 11:18
Make Peace, not love!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 11:45
Utha. Kuritarvita, kuritarvita Lisasin su sõbralist, nii, et nüüd saad mulle kirjakesi saata
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 11:48
terasmees1 - asjalik märkus. eks ma püüan ennast teiste lugejate jaoks parandada ja lühemaks muutuda (paar senti?), aga vahel läheb asi käest. kui ma enam pidama ei saa, siis tuleb mulle kurtma tulla
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 11:52
nsm, 1 kord on olemas, tuleb ka teine kord
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 14:17
põrgu, sa tõsine tähenärija ju . Minu point oli sõna "ennem" kasutamises ja sündroomi mainimises vales kontekstis. Eesti keel on lohakaks läinud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 16:08
Viga on ju tegelikult selles, et mehed on viletsad kaotajad. Sõimamise ja mõnitamise asemel peaksid nad naistelt õppima ükskõiksuse teesklemist ja tegema näo, et kui ei taha, siis pole vajagi. Naised võivad küll pikalt valides kaua ilma seksita olla, aga nad on liiga edevad talumaks olukorda, et neid ei taheta. Nii kui naisel tekib kahtlus, et keegi teda ei taha, kukub latt kolinal alla. Ta hakkab otsima tõestust sellele, et ta on ikka veel ihaldatav. Värgil on vaid üks viga: kuniks leidub lunivaid ja sõimavaid mehi, kes naistel enesehinnangut kõrgel aitavad hoida, süsteem ei toimi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 16:18
jotimees, miks sa koguaeg selles seksis kinni oled? kes foorumis seksipärast on? kes?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 16:27
Jotteff, aga nii ongi..."kui ei taha, siis pole ka vaja", sest vägisi ei saa sundida
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 16:41
aikon, ütle nüüd, et sul pole elus olnud situatsiooni kus sa oled hullult vaeva näinud ja ikka korvi saanud ja siis oled lasknud emotsioonidel lahiseda mõtle nüüd, kui mõni saab koguaeg korvi, kõikidelt naistelt, mõtle mis surve tal on. lõpuks elabki omamoodi seda välja. naised elavad samamoodi seda välja oma õelate ja sapiste kommentaaridega. naised muidugi arvavad nagu neil oleks selleks mingi eriõigus.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 16:50
Misha, otse loomulikult on olnud olukordi, kus peale pikka ja pingelist ettevalmistust on loodetav tulemus jäänud vaid lootuseks, otse loomulikult on sellele järgnenud emotsioonitulv aga nii imelik, kui see ka poleks, on kogu pahameel iseenesele suunatud...Kripeldama jääb mõte, "mida tegin valesti, mida jätsin tegemata". Aga inimesed on erinevad ja erinevalt avalduvad ka nende emotsioonid...Mõni valab oma pettumuse teiste kraesse, mõni elab sissepoole, mõni lahistab laia lõuaga nuttu....Selline see elu kord on
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 16:51
Naistele ja meestele mõjub see sõimamine ja mõnitamine vastupidiselt. Naiste enesehinnang tõuseb, meestel aga langeb.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 16:54
vaata korra perekooli seal käib 24/7 selline sõimamine millest siin ei osata undki näha. kõik naised, mitte ühtegi meest - eesti naised
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 16:55
aikon: nõus sinuga
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 17:02
Jotteff, Sinu ületamatu teooria kohaselt peabki naisi sõimama, see tõstab nende enesehinnangut, nad suisa janunevad sõimu järele, sest kui ei sõima, siis pole naist olemaski Ma kujutan ette, kuidas naise silmad löövad särama ja suunurgad kerkivad kõrvuni, kui mees talle "hellasti" mõne omadussõna külge "poogib"
Kust kurat Sa siukse geniaalsuse välja lugesid?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 17:11
Ei ma ei ütle et naistele sõim meeldib. Neile meeldib see, mille pärast sõimatakse. Mees ju tegelikult tahab teda.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 17:15
mismoodi ta tahab teda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 17:20
Mille pärast peab sõimama, olgu naist või meest või vanakuradi vanaema?
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9