Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-12-22 11:47
miks sa siis bdsm sõpradelt ei küsinud kuidas neil tundeeluga on, ometi jooksid kohe foorumisse
hangi endale parem mälukaart vms, siis sa ei tee nii lolle prohmakaid koguaeg.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 22:15
mishake, hangi endale elu ja mõni naine vahelduseks, siis ei tüüta nii palju inimesi iha foorumis
˅ näita rohkem ˅
2011-12-22 22:19
mutike, sebi parem oma vanamehe kaissu ja jäta inimesed ihas rahule, sa nagunii pensieelik juba
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 09:45
tädid on enne jõule eriti aktiivseks muutunud vist tunnevad üksindust
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 13:23
et siis sellised arvamused rahu ja vaikust armastava inimese poolt. sellised tagasihoidlikud.. tuleb „kurvalt“ konstateerida, et tegelikult kritiseeriti ka ja siis tuli ka otsene solvang- „teid kindlasti keegi pikemaks suhteks ei taha, kui, siis ühekordseks pruukimiseks“. tuli, pruukis oma suud, puhastas pori oma saabastelt ja kadus. hellad velled.
ma ei hakka lausuma seda, mis mul praegu keele peal oli. muidu ei saa temast enam lahti. seega punkt
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 13:47
juuksur, eks tõde ongi valus
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 14:39
Utha,paned punkti? kuhu sa siis lähed?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 14:45
tõde? tõde ise ei saa valus olla. valus on nendel, kes pole enda ees ausad olnud. st see tõde tuleb enda seest. valus hakkab siis, kui saadakse aru, et peab oma tegelikku olemusega edasi elama ja ei saa enam endale valetada. ja kellegi teise tõde ongi ainult kellegi teise oma. kes tahab, saab ennast sellest eraldada.
mul pole valus ja kuskilt ei valuta ka praegu. ma olen olnud aus.
panin ainult imeks seda, kui argu isikuid leidub. argu, vagatsevaid, moraalitsevaid, salalikke jne. mul on argadega halvad suhted, tegelikult ei olegi nendega midagi. ei kannata neid ja nemad ei kannata mind
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 14:52
Utha,kes kannatab see kaua elab
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 15:13
utha, miks sul profiiil nii puudulik on? Pole isegi vanust! Muust rääkimata. Miks varjad?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 15:27
ja, isegi vanust ei ole. nii puuduk ongi. miks ma peaks sinna midagi panema? et eputaks natuke? ma ei viitsi praegu
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 15:32
Utha,praegu ei viitsi,kuid hijem on lootusetu seda teha.Aeg läheb ja sina ei saagi eesti meest proovida.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 17:36
miks sa arvad, et mul on kuskile jõuda vaja? et mingit tõde otsida või mida?
ei, vanuse panek ei ole eputamine.
sarkastiline ja kuri vanainimene oled, aga oma vagatsemisega petad teised ära. tekibki tunne, et oled hea. tegelikult paistab selle tagant muu. sama soovin sinulegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-23 18:32
Mina aga näen, et sa jälle tõstad oma ego kõrgemale kui teiste oma, rääkides et sina oled äge ja et teised on kurjad vanamehed.
Oehh, Utha. Lõpeta ära, ära ole kassitädi. Võta oma ego koomale ning naerata.
Valgust sulle Hinge ja Südamesse!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 11:42
tee, mis sa tahad, aga lambast hunti ikka ei kasvata ja hunti endale tuppa ei too.
kui ikka lammas ei tunne hunti ja see satub karja ligi, siis murrab see keegi ka kunagi sellel lambal kaela. ainult et selles loos siin aetakse hundid lammastega segamini. tahtlikult vist? see nn murtud kaelaga lammas siin ei ole olnud mitte mina, vaid keegi teine, kes endast viimast andes ennast edasi kaitseb.
nii et see, mida teised arvasid siin end lugevat, ei ole tegelikult midagi muud, kui surevate lammaste/lamba korisemine.

siit moraal:
seega ei tasu nendel, kes ette araks muutuvad ja ebameeldivusi kardavad, ise n-ö hunti lammaste sekka panema minna ja/või kui tahetakse seda teha, siis tuleb targemalt tegutseda ja hakata erinevalte isenditel vahet tegema ja vahest on siis ka kaelad terved.
ehk siis - kui ei taheta enda halvasti tunda, siis ei tasu ka enda argusega teisi ohtu seadma hakata ja kellelegi halba tegema minna.

uurige neid inimesi, kellega te suhtlete ja tehke selgeks, kas nende hulgas pole argu, sest arad isendid seavad ka teid ennast ohtu. mille poolest nad kardetavad on?
sest nende sisemine ebakindlus paneb neid pidevalt muretsema ja ennast kindlustama. sestap ei tehta ka kunagi mitte midagi sellist, mis neid endid ohtu seaks. k.a teiste petmine - kui see peaks neile kasulik olema ja kui nad saavad sellega tagada endale vajaliku kindlustunde, siis tehakse mida iganes.
ega ilmaasjata pole leitud, et nendega ei taheta suhelda ja neid ei taheta tunda. mina ka ei taha.
nii et lugupeetavad, kas mitte teie endi argus ja viletsus pole nende valede, salakokkulepete, reetmiste ja erinevate story´de taga?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 11:45
mis ajast sa sisemiselt kindel oled olnud?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 11:47
siia otsa oleks eriti paslik kasutada üht vana head tsitaati:
„Kui asjaolud lähevad segaseks, siis saavad segastest asjatundjad“.
minu meelest tabav, eriti praegust olukorda arvestades. seda enam, et neid niinimetatud (enda arvates) "elu asjatundjaid" kasvab siin kogu aeg peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 11:49
misha, kõigil esineb kindlamaid ja vähem kindlamaid perioode. ka sinul.
suurest argusets annabki tunnistust see, et rünnatakse kedagi just siis, kui tal on n-ö teised ajad. siis saab ennast kindlamana tunda ju. sisemiselt olen ma tugev, aga sina sellest aru ei saa. no sa oled ju loll (vabandust) ka
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 11:54
aga alles sa 4 päeva tagasi väitsid kui tugev sa oled nüüd siis oled jälle nõrk vä
ma ju rääkisin sulle kahvivärgist, sa naersid mind välja ja eitasid.
nüüd on sul jälle ving lahti, kõik kiusavad ja teevad sulle liiga
hale?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 11:57
mis sa ei saa ikka aru? kus oli juttu kiusamisest? teile lasite selle jutu siin lahti, mitte mina. nii et keri tagasi see teema ja vaata, kes sellest kirjutanud siin on
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:00
nu sa virised ju võitjad ju ei virise ega hala, nad elavad
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:10
mis sa pead ennast võitjaks või? luba naerda
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:17
aga sina nutad
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:20
huvitav, kus ma nutsin? millal? olen ma seda kunagi siin teinud? ok, sinu arvates olen, sest sina tõlgendad seda nii ja teised. enda teada mitte. sa ju ei tea, mida ma ekraani taga tegelikult teen või mida ma teist tegelikult arvan. ega alati ei saa ka liiga aus olla
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:26
nüüd sa hakkad kõike eitama, nii tüüpiline käitumine sulle saa lõpuks aru, et teised saavad sinu olemusest väga hästi aru, sinu eitamine ei muuda mitte midagi. lihtsalt mängid tühja lolli. inimesed hindavad ausust, mitte veiderdamist.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:44
et kõik teised teavad mind paremini kui ma ise? loogiline oleks jah. siinset konteksti arvestades eriti.
selle pärast ostavad ka osad kroonikat ja muid tarbeasju - et siis saaks rohkem teiste elust midagi teada. see, kas enda sees ka midagi on, ei huvita kedagi.
ja muide, kui sinu teooria peaks praegu paika, siis peaksin ka mina teadma sind paremini kui sa ise, aga kas ma ikka tean? kui palju sa ennast tunned? tunnistad endale oma vigu?
mina tunnistan, aga ega ma seda sinu või teiste ees ei pea tegema. ega ma teile ei ela.
osasid siit tuleb kohelda nii nagu seda ikka kollase ajakirjanduse puhul tehakse - annad neile enda kohta ette nii palju, kui vaja ja mitte ridagi rohkem. siis ei ole neil ka kuskilt kinni hakata. ja ega teil ju polegi. te ainult loete ja oletate.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:48
no aga minul pole midagi häda ka, sinul on mingi jõuluhaletsus kallal, mitte mul ega teistel sina ju kurvastad selle üle kuidas sa siin oled end avanud jne, aga minul on enda värkidest küll kama kaks. vbl sinu viga ongi selles, et sa tahad nii neetult õige olla, aga su loomus ei mängi seda välja ja siis oledki koguaeg hädas nagu mustlane mädas
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 12:48
Utha,ära tujutse.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-26 15:33
Just Utha! Ära tujutse. Ära ole arg.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-28 10:20
ValgusRannal.
Sulle meeldi inimesed, kes valivad ja samas just oma postituses ütled sa seda ise välja. Kui sulle ei meeldi inimesed, kes otse välja ütlevad ja liigitavad inimesed endale sobivateks ja mittesobivateks, siis peaksid sa ise olema see, kellele kõlbavad kõik!
Mina olen väitnud ja väidan ka edasipidi, et 80% iha portaali kasutajatest on minu jaoks mittesobivad ja ma olen kaljukindel, et tegelikult kehtib see reegel kõigi puhul, kui inimene pole päris alla käinud ja tal tõesti pole vahet kuhu pistab või mida sisse pistab.
Nii on ja nii jääb. Kui see tõde mõnele ei meeldi, siis on see tema mitte minu probleem. Suhelgu nendega, kes talle meeldivad.

Nüüd aga teema alguse ja poindi juurde tagasi. See, kui sulle kui mehele keelgi naine ei meeldi isiklikult, ei anna sulle õigustust kampas tema kallal ilkuda.
Küsimus oligi mehelikust käitumisest? Pole mõtet tekitada viiendat ja kuuendat teooriat. Kuigi jah teema idee tekkis peale seda, kui ma vaatasin kuidas kamp labaseid ja harimatuid mehi Utha kallal võtab, ei ole tegemist isikule suunatud teemaga vaid üleüldise käitumismudeli üle arutlemise üle.

Millegi pärast hakkavad just need samad isendid leiutama siin mingied vabandusi ja püüavad teema pöörata sootuks millekski muuks. Tegelikult on teema veidi ammendunud ja minu arust vastus olemas.
Küsimusele "Foorumist jääb üks mulje. Eesti mees sõimab ja mõnitab naisi. Tema kõnepruuk on alati labane, kraaksuv. Või näen mina seda käitumist nii? Naistele äkki hoopis meeldivad sellise käitumisega mehed? Või kuidas?" sain JAATAVA vastuse.

Selline käitumine ongi eesti mehele omane, seda aktsepteerivad nii eestlastest mehed kui naised. Kuna see on soositud ja aktsepteeritud käitumine ja teeb need mehed teiste silmis ilusateks, sexikateks ja ahvatlevadeks, siis ma ei saa aru, mida te protsetite siin?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-28 10:27
noh nsm, 80% ihalaste jaoks oled jälle sina idioot, lepi sellega.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 15:33
kuule, valgusrannal, aga mispidi peaks siis sinu arust seda maailma vaatama ja kuidas soovitad suhtuda?
sa esined siin pidevalt arvamusavaldustega, et see pole normaalne ja too pole see. mis siis on sinu jaoks normaalsus, kuhu sa ennast paigutaksid selles maailmas?
ja katsu oma selgitustes mitte demagoogiasse laskuda.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 18:55
Utha, ebaausalt siin mõjutate inimesi vaid teie.
Maailma tuleb vaadata sellisena nagu ta on: Karmi reaalsusena, mis vahutab roosast mannavahust. Me saame aru, mis siin elus toimub, aga me ei taha seda näha. Tihtipeale vaatame lihtsalt kõrvalt.

Mehed praegu saavad aru, et osad demagoogilised naised proovivad oma tahtmist peale suruda, toksides ainult üht suunda meile pähe, propagandistid sellised - ometi aga mehed ei võta midagi ette selle vastu.
Aga eks see ole alati nii, need vähesed kes midagi ka vastu ütlevad teile, demagoogidele ning feministidele, need saavad kohe sõimatuks, alandatuks, lollideks ning sildistatud tüüpilisteks "eesti meesteks" ja keda ei võeta üldse kuulda. Põhjus vast selles, et nad ei hoia teid nagu jumalannasid, vaid võtavad teid võrdsetena või isegi vastupidi, vähemvõimekatena ( mis on ka tõsi ).
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 19:51
tahad teada, mis ma selle peale sulle vastan? sa võid selle arvamuse omale koera pe...e panna.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 20:57
poiss, naine ongi ju Jumalanna ja just nii tulebki naissoosse suhtuda, kui vahel seksi kah saada tahad Mingit võrdsust sugude vahel ei ole olemas
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 21:15
Foxy, jumalannad tavaliselt põrgusse ei satu
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 22:19
Utha, see on ju intellektuaalsuse ja argumenteerimise kõrgeim tipp, kui sa saadad minu arvamusi koera.... mingi sõna, mida ma välja ei loe. Eks kui su sõnavara nii kastreeritud on (hehe), siis pole miskit teha. Way to Go!

Foxy, Naisele peab jääma mulje, et ta on jumalanna. Siis ta ei lähe keelatud vilja proovima. Vastasel juhul ei tea kunagi ette, milleks põrgulised naised võimelised on ! Madudega seltsis, siiski.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 22:19
Lugesin ka lõpuks vahepealsed sõnavõtud läbi ja võtaks teema kokku: pada sõimab katelt.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 22:26
Nii see võib isegi olla veelturul.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 22:28
just, poiss, mina kui madal, labane ja rumal naine saatsin su arvamuse koerapersse. kas see oli sulle arusaadavam? siin pole midagi enam argumenteerida. ma olen sel teemal sinuga vaielnud ja siis sa ka ei saanud millestki aru. seega ma ei pea vajalikuks ennast korrata. nonsens
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 22:42
Ma pole kuskil vaidlust näinud. Olen vaid väänatud tõega nonsens pläma sinu poolt kuulnud, kallike
Oled kassitädi, siis ole edasi.
Oled meestevihkaja, siis ole edasi.

Ära ole nn. aktivist. Nii nagu fanaatilised loomakaitsjad ei tee head loomariigile, ei tee ka sina head naissoole. Naudi elu, vaata reaalselt seda ilmakest.
Lõpeta oma skisofreenilise maailmavaate kuulamist ning tule välja oma mustast koeraperssest, kuhu sa ka minu arvamust saadad.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 22:45
sa oled peast soe, ausalt
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 22:47
on lugu, naised-maod ühelt, mehed - sead teiselt planeedilt ja ilma üksteiseta vaatamata vastastikusele kirumisele kah kuidagi elada ei saa
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 23:01
minu jaoks on mehed nagu oma vennad, keda ma armastan. ma armastan neid rohkem kui naisi ja usaldan ka rohkem. ma olen alati nendega kontakti saanud ja heades suhetes nendega olnud. ma ei saa aru, kust tuleb arvamus, et ma kedagi vihkan. ainult rumalad, lauale ilastavad, endaga ja oma eluga rahulolematud, enesekesksed mehed esinevad sellise arvamusega. minu praktika on selline. mis ma vaidlen sellistega. et teeme selgeks, kes meist on targem? las nad olla oma urus edasi
˅ näita rohkem ˅
2012-01-04 08:35
Utha- võta elu ja mehi sellisena nagu nad on.miks sa pead põlema minema ja omi arvamusi pidevalt muutma? naudi elu.
sa oled pidevalt kinnitanud oma suhtumist eesti meestesse väga negatiivselt. vaata siis piiri taha,ehk leiad sealt sobiva. kuid enne käi peegli eest ka läbi.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-04 09:27
vaidleks vastu. see, et ma osasid mehi siin lollpeadeks ja argades pidanud olen (ja muide endiselt pole ma meelt nende osas muutnud), ei laiene tervele riigile ja kindlasti mitte kogu meessoole tervikuna.
ma austan edasi neid mehi, kes on oma tegudes ausad, haritud ja eetilised ning suhtuvad nii endasse kui naistesse austusega ega luba ka kellelgi teisel neid halvemini kohelda. minu arvates on see elementaarne ja normaalne, kui tegu on kasvatatud mehega. kui sellest arusaamine on kellegi jaoks probleem, siis ongi see ainult tema probleem ja selle lahendamine on tema enda, mitte naiste või Eesti riigi asi. nii nagu kehtivad riigis oma seadused, on need olemas ka suhetes ja neist tuleb kinni pidada.
kui mehele pole oluline ennast kontrollida ja oma suhtumises korrektiive teha, siis pole ka oluline kuulata pärast kellegi kähedat virinat teemal, miks keegi nendega suhelda ei taha. on ju nii?
normaalselt suhtlevate meestega pole mul kunagi probleeme olnud ja neil minuga samuti. pole tundnud kunagi keegi ennast alamana või arvanud, et ma neid halvutan või lugu ei pea. ma kirjutangi nii, nagu asjad on. mul pole vaja ilustada neid. aga see paljudele ju ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2012-01-04 16:57
Jälle sa vaidled kohas, kus pole vaidlust.
Oh sind küll, Utha. Lõpeta ära oma demagoogiline anti-mees-propaganda, kus kasutad üldustust, et "kõik mehed pole sead, on ka erandeid - ja sina suhtled ainult eranditega, aga tegelikult on kõik mehed sead".
Mis seadustest sa plämad, mis eetilistustest sa räägid - igaüks leiab omale võrdväärse partneri. Sina pole aga leidnud, sest sa oled kassitädi. Jutul lõpp. Finito!
˅ näita rohkem ˅
2012-01-04 17:31
poiss, minu arust sa erutud juba liigselt. ma hakkan muret tundma.
milles sa mind veenda tahad, ma ei saa aru? selles, et sa hea poiss oled?
sul on kange valu mulle kogu aeg midagi selgeks teha. ise oled endale mingi kinnisidee naistest loonud ja siis korrutad seda teistele, lootes millele? loodad, et keegi toetab su vaateid ja tunneb kaasa? mina ei tunne, tead ei oska tunda enam sulle kaasa.
ja saa aru, ma ei tulnud siia meestele tappa andma mis neist tappa, las elavad mulle
lapsest saadik poisid meeldinud, aga osad neist on idoodid (minu isa oli ka nt) ja see on rohkem nende endi, kui minu probleem. milles on sinu probleem?
kes on pannud sind arvama, et mehed on naiste arvates alati halvad, teevad valesti, neil on need ja need vead jne? ema? või mingi muu oluline naisfiguur sinu elus?
ootad naistelt nuhtlemist ja soovid olla orjapoisi staatuses, aga vahel tekib meeletu viha naiste vastu ja tahaks neid paika panna?
mine jahutama ennast või ava aken või tee midagi muud. lase oma ajul vahepeal ka millegi asjalikumaga tegeleda. see, mida sa praegu siia kirjutanud oled, on sinu enda rumal kinnisidee. mulle ei ole su komplekse arutada vaja. mind see ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-04 17:49
Piitsuta mind, Utha! Piitsuta! Olen paha poiss olnud!
˅ näita rohkem ˅
2012-01-05 10:16
Sai aasta lõpus vähe aega maha võetud üle pika aja. eesti mehed ja naised on päriselus täpselt sama lahedad nagu ma neid mäletasin.
Kaalun ihast lahkumist, sest siin hakkas tekkima kartus, et maailm ongi ära nihkunud. Aga ei, kõik on korras
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9