Foorum
2026-05-26 02:13
Mõistlik oleks küll jah siiski teemas püsida!😉😁
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 02:16
Jah Karolina, mu armas paks pesulaud, lähme tuttu.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 02:19
Davaiki, ilusat und ja näe siis ikka unes ka paksu pesulauda!
Siis ikka öö kohe palju ilusam!🤪
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 07:21
Davaiki, nüüd magate suud ammuli.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 10:34
Vauu, paksudest on siin vahepeal lausa päevateema saanud. Ei teagi, mis selle tähelepanuga peale hakata, tuleb vist tänada alandlikult härrasid?
Ma kerin korraks tagasi...
Ah et miks ma laste teema sisse tõin? Väga lihtsal põhjusel. Punkt 1. Tõsisemad kaaluprobleemid saavad paljude naiste jaoks alguse laste sünnist. Punkt 2. Vo sel ajal, kui ilueedi slavetodomme oma bodybuildinguga tegeles, tegelesin mina laste kasvatamisega, sest armastasin neid rohkem, kui ennast. Ainus inimene, kelle ees ma sellepärast vabandama pean, olen ma ise. Punkt 3. Mees, kes oma keskeaks ei ole ikka veel mängutoast välja saanud, on viimane inimene, kes võiks teisi vastutuse veeretamise pärast kritiseerida.
Meil kõigil on oma tee käia. Peaasi, et me oma teekonnal õpime. Muu hulgas võiks õppida nägema asju ka teiste inimeste perspektiivist. Aga nagu ma juba eespool märkisin, empaatiapuudus on kaasasündinud. Ma üritasin seda teemat seestpoolt avada, aga mõistan, et see oli mõttetu ettevõtmine. Tänan teid tähelepanu eest ja palun alandlikult minust mööda vaadata.
P. S. Ahjaa, piltidest. Minu omad on siin selleks, et mitte luua kelleski ilusioone. Nimelt Iha mehed on suured fantaseerijad ja võimelised kujutama sind kellegina, kes sa päriselt ei ole. Aus olemine nõuab julgust ja seda vähemasti minult võtta ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 10:47
Alaväärsuskompleksid , soov näidata end paremana kuid teine saab mugavalt kõik niisama. See teeb ilmselt haiget.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 12:42
Kui nüüd Karolina küsis, et kus on halvustatud treenimist, siis siin ta oli. "ilueedi, liigne enesearmastus, kui trenni teed"
Kas ma pean tooma näiteid naistest, kellel jätkub tahtejõudu oma keha ka peale sünnitamist korda teha ka peale kolmanda lapse sünnitamist?

Nagu sina omad loomulikku õigust endast mida iganes arvata, on paraku ka teistel see õigus sinust ja sinu kehast arvata, mida nad soovivad. Seda pole viisakas alati nina alla hõõruda ja ma olen siiani AINULT umbisikuliselt kirjutanud, erinevalt sinust.
Aga noh, ega see emotsionaalne kontrollimatus pole ka ju sinu süü. Ikka on kuskil midagi, mis põhjuse annab ja õigustab. See ON muster.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 12:50
Ennast võib igal kujul armastada. Mõelda ennast toredaks paksuks, mis ei pruugigi üldse vale olla, sest mul on ka priskeid tuttavaid naisi. Aga võib ka enda keha eest hoolitseda ja see ei peaks olema saamatute poolt halvustatud.

Aga ma pean ütlema lisaks visuaalile ja tervisele veel ühe asjaolu, mis prisketele ei pruugi meeldida. Minu elus on olnud ilmselt üle 500 erineva naise ja võin kogemuslikult öelda, et priskete keha lõhn on oluliselt ebameeldivam. Mis parata.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 12:54
Umbra
Ma lihtsalt nii huvi pärast küsiksin, et kas see kehtib ainult "mees naisest" puhul või vastupidi ka? St kas Sa reageeriksid sama teravalt siis, kui naised meeste alkoholilembuse, suitsetamise, üheöösuhete, ekstreemspordi vms ebatervisliku osas keelt teritaksid?

Mina ei arva, et ebatervisliku elustiili üle arutlemine mingi ränk patt on. Me ei pea siin muidugi ainult naistest rääkima, samamoodi on rasvunud meeste puhul probleem suur. Naistel on sünnitamisega seoses vähemalt vabandus olemas, meestel pole sedagi. Aga ma selles osas Slavetodomme'iga nõustun, et ei tohiks tekitada arusaama, et ebatervislik elustiil on midagi normaalset või head.
On muidugi terviseprobleeme, mis ei lubagi kaalul langeda. Neid kritiseerida ei saa. Kui aga inimene igapäevaselt vaid krõpsudest, töödeldud lihast ning Coca-Colast toitub, siis see ei ole positiivne.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 13:31
slavetodomme
2026-05-26 12:42
Kui nüüd Karolina küsis, et kus on halvustatud treenimist, siis siin ta oli. "ilueedi, liigne enesearmastus, kui trenni teed"
Kas ma pean tooma näiteid naistest, kellel jätkub tahtejõudu oma keha ka peale sünnitamist korda teha ka peale kolmanda lapse sünnitamist?

Nagu sina omad loomulikku õigust endast mida iganes arvata, on paraku ka teistel see õigus sinust ja sinu kehast arvata, mida nad soovivad. Seda pole viisakas alati nina alla hõõruda ja ma olen siiani AINULT umbisikuliselt kirjutanud, erinevalt sinust.
Aga noh, ega see emotsionaalne kontrollimatus pole ka ju sinu süü. Ikka on kuskil midagi, mis põhjuse annab ja õigustab. See ON muster.

Slave, oled sa mingi laksu all praegust v?
Pole nagu kuskil sind ilueediks v suureks enesearmastajaks nimetanud..
Olen oma teada ainult püüdnud asju naiste seisukohalt lahti seletada, et te mehed natukenegi miskit mõistaksite.
Aga noh, sa lahmid ikka täitsa puusalt ma vaatan..
Sedasi jääb küll mulje, et täiesti pimedalt vihkad osasid naisi.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 13:34
Mina rahuldan end porgandiga ja saan kogu vajaliku sealt kätte.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 13:42
Robespierre:
Aga ma selles osas Slavetodomme'iga nõustun, et ei tohiks tekitada arusaama, et ebatervislik elustiil on midagi normaalset või head.
On muidugi terviseprobleeme, mis ei lubagi kaalul langeda. Neid kritiseerida ei saa. Kui aga inimene igapäevaselt vaid krõpsudest, töödeldud lihast ning Coca-Colast toitub, siis see ei ole positiivne.

Aga kus te muidu võtate, et need paksukesed kes siin on, toituvad ebatervislikult ja krõpsudest?
Ja ma olen isiklikult lausa mitmest naisest näiteid nimeliselt siia teemasse toonud, kes on tublid ja käivad isegi jõusaalis regulaarselt trenni tegemas, kuid ikka jahute, nagu meie eesmärk oleks siin ebatervislikku eluviisi propageerida!
Kiisuke ju ka kirjutas, et kõnnib igapäevaselt vähemalt 10km..
Igal naisel on lihtsalt oma personaalne probleem, et miks sellegipoolest kaal ei lange eriti, kuid eks te mehed jätkake naissugupoole maha tegemist, kuna see räägib rohkem kui tuhat sõna teie endi kohta paraku, sest empaatia võime on tõesti osadel siin täiesti null!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 13:51
Ja Robes, igal inimesel on reeglina mingi pahe küljes.
Kes sööb ohjeldamatult magusat(mina🤭😁), kes kimab suitsu, kes tarbib alkoholi kõvasti ja tänapäeva uus nähtus on paljudel narkootikumid..
Ah jaa, mõned lahmivad hullunult energiajooke samuti sisse.
Kas sa ei leia, et suures plaanis tuleks siis enamus inimestele näpuga vibutada, kuna need kõik mõjuvad inimese tervisele kahjulikult.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 13:56
Sa võid ju peenem olla, kuid kas ka sellepärast tervem?
Kui inimesel on muud meelemürgid, mida ta tarbib ja läbi nende lohutust oma ellu otsib.
Kuna ka need inimesed on tegelikult sisemiselt kõik väga nõrgad ju ometigi..
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:23
Kui sõltlase teemat näppida, siis alati süüdi keegi teine, mitte asjaosaline.
Kui maal joon iga päev 6 õlut, sest ei meeldi muru niita ja leevendusek/premeerimiseks libistan.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:28
Impala, miks sulle muru niita ei meeldi😎😃..
Mul on see suvel just üks lemmik töödest maal ja noh ka seda võib omamoodi trenniks pidada, kuna pärast oled parajalt higine ja läbi omadega😃
Igal inimesel võiks maakoht olla, kuna see ongi tegelikult jõusaali eest.😉
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:33
Härrasmehed palkavad endale külast odava tööjõu ja ise samal ajal naudivad suve. 😎🥃
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:36
Ja kaalu ning lihaste kasvatamise peale ei mõtlegi v🥹😂
Ai Dragu Dragu…
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:39
Dragu teeb kepikõndi, riistvõimlemist ja taara tassimist. 🥹
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:44
Ja mis siis lihasmassi indeks nende tegevuste peale huvitav ka on?😎😂
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:45
Tassisin just 5 ruumi puid kuuri ja ladusin ära. Homseks järgmine koorem. Eile ja üleeile ka 5 ruumi.õhtuti 10 km jalutamist .
Minge munni, ei mingit kaalulangust .
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:46
Jumalale tänu et ma neid numbreid ei tea. ☺️
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:49
Kiisuke, vb peaks siis naabrimees sul veel rohkem külas käima🤭, et aeroobset treeningut juurde viljeleda tihedamalt😛😂😂.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:52
Oi selle ma juba unustasin, naabrimees tuleb ka ära ratsutada sest ta tuleb töölt , läheb trenni ja siis ise ei jõua enam🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:54
Naabrimehele panen kapa ogalise strapiga nii et nuuksub.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:56
Ei ole see meeste elu siis ka ikkagi kerge, tee trenni ja siis veel lisatrenn kas kodus v naabrinaise juures😛🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:58
Ta ei anna tulemusi
Ärge õgige , sööge tervislikult see kindlasti aitab
Ime rohi ei ole veel leitud
Soovid tulemust - näe vaeva
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 14:59
Naabrimehel on raske jaa, sest tihti on tal seks keelatud.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 15:03
Oi, üks naine ka teemasse ära eksinud, kes arvab, et paksud ainult julmalt õgivad…🤣
Kuid ega ennem ei pruugigi jah liigikaaslasi mõista, kui enda kehas pole taolised probleemid vallandunud.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 16:44
tädi riina ei teagi ,et ka kõhnad võivad õgida üüratult,
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 19:41
Mis sul sellest.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-27 20:01
Leian, et mardionu ütles õigesti - see ei ole kaalulangetusfoorum. Kuna antud keskkonna puhul on tegemist justkui kommipoega, kus saad valida just endale meelepärase maiuse, siis milleks võidelda ja vaielda selle üle, milline maius kellelegi meeldib või peaks meeldima, milliseid maiusi ei võiks seal üldse müüa või millised need välja peaks nägema. Kas te kujutate ette olukorda, kus ostate endale tegelikult vastumeelse maiuse? Või teie lemmikut maiust enam ei müüdagi, sest kellelegi teisele see ei meeldi? Et kui mulle ei meeldi lagrits, siis teised ka ei peaks seda saama osta? Jah, võib katsetada ja proovida midagi uut, aga kõige parem on ju ikkagi see, mis maitseb kõige rohkem.

Mina leian, et kellegi kehakaalu kommenteerimine on ebavajalik. Kas millestki muust ei ole rääkida? Ma ise ei too kunagi neid teemaid jutuks, kui just vestlususpartner seda ise pole algatanud. Nii ei kuule mind hüüdmas oi kui sale keeg on, või kas ta on alla võtnud või juurde võtnud. Heade sõprade ja pereliikmetega saab neid kaaluteemasid puudutatud delikaatselt, kui siiski on vajadus.

Kui siin kohtumistele avatud olin, märkisin ka oma ankeedis ära, millised omadused mulle meeste juures ei sobi. Üheks oli suitsetamine. Välistan suitsetava mehega igasuguse läheduse. Sain õiendada, et mis nendel suitsetavatel meestel siis viga on, et ei kõlba. Aga miks peab kõlbama, kui see mulle ei meeldi? Palun, suitseta, aga siis ei ole Sa minu valik. Ma ei tee selle kohta teemat koos õpetussõnade ja noomimisega. On naisi, kellele sobib suitsetav mees ja on mehi, kellele sobib ülekaaluline naine. Kes keelab siinsetel kasutajatel teha valikuid oma eelistustest lähtuvalt?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-27 22:39
Jah, Transfeer. Nii see on.
Kuigi siin tuleb levinud eksiarvamusi asjadest nagu vändrast saelaudu, on vist parem foorumi peateemadega tegelda.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 12:11
Volüüm ja detsibellid
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 16:22
Pohhui .
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 16:39
kiisukesel pohhui, et ta pekine on. Nikku saab ikka.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 17:07
Amnje soravnjooo, munni probleemi pole
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 19:09
Asi pole rahas, vaid laiskuses. Kunstküünte kleepimiseks ei pea sa tegema midagi muud kui istuma toolil ja vaatama, kuidas teenindaja sõrmekeste kallal toimetab. Vormis hoidmine nõuab märksa suuremat enesedistsipliini ja töökust kui niisama ilus olemine.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 19:28
Kunstküüsi saab temast paari euroga tellida ja liim ka seal tellitav
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 19:29
Temust
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 20:06
Nii tubli!
˅ näita rohkem ˅
2026-06-06 21:28
Tänan, kuid mina ei telli mitte midagi mitte kuskilt. 🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 10:17
Peab ikka väga perverssne mees olema, et sellist pekikärakat panna. Ma ei kujuta ette kui palju viina peaks enne ära jooma...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 10:48
Proua potsataja jälle nina täis tõmmanud .See teema ei ole ainult minust, eks ole .
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 13:38
Minu sügav kaastunne kõigile siinsetele saledatele ja ilusatele, et elu on teid alt vedanud jättes teid teie välimusele väärilisest tähelepanust ilma, mis võimaldab teil oma vabaaega sisustada pekinägude puuküürnikena pidamisega teie peakestes. Ja ma ei hakka üldse mainimagi eelmainituga kaasnevat nähtust - orasid teie rektumites, mis tunduvad pitsitavat, soodustades permanentset sappi sülgamist absoluutselt teid mitte puudutavates teemades. Olgu see kannatuste rada teile saledatele kerge!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 22:18
eks seda volüümi on ka arinevat, kui nn meditsiiniline, geneetiline, mis teha, on ja kogu lugu
aga nn õgitud pekk, ja sellega eputamine, ega see ka paha ole, siis KAUGELT näha, kes ja mis
˅ näita rohkem ˅