Leian, et mardionu ütles õigesti - see ei ole kaalulangetusfoorum. Kuna antud keskkonna puhul on tegemist justkui kommipoega, kus saad valida just endale meelepärase maiuse, siis milleks võidelda ja vaielda selle üle, milline maius kellelegi meeldib või peaks meeldima, milliseid maiusi ei võiks seal üldse müüa või millised need välja peaks nägema. Kas te kujutate ette olukorda, kus ostate endale tegelikult vastumeelse maiuse? Või teie lemmikut maiust enam ei müüdagi, sest kellelegi teisele see ei meeldi? Et kui mulle ei meeldi lagrits, siis teised ka ei peaks seda saama osta? Jah, võib katsetada ja proovida midagi uut, aga kõige parem on ju ikkagi see, mis maitseb kõige rohkem.
Mina leian, et kellegi kehakaalu kommenteerimine on ebavajalik. Kas millestki muust ei ole rääkida? Ma ise ei too kunagi neid teemaid jutuks, kui just vestlususpartner seda ise pole algatanud. Nii ei kuule mind hüüdmas oi kui sale keeg on, või kas ta on alla võtnud või juurde võtnud. Heade sõprade ja pereliikmetega saab neid kaaluteemasid puudutatud delikaatselt, kui siiski on vajadus.
Kui siin kohtumistele avatud olin, märkisin ka oma ankeedis ära, millised omadused mulle meeste juures ei sobi. Üheks oli suitsetamine. Välistan suitsetava mehega igasuguse läheduse. Sain õiendada, et mis nendel suitsetavatel meestel siis viga on, et ei kõlba. Aga miks peab kõlbama, kui see mulle ei meeldi? Palun, suitseta, aga siis ei ole Sa minu valik. Ma ei tee selle kohta teemat koos õpetussõnade ja noomimisega. On naisi, kellele sobib suitsetav mees ja on mehi, kellele sobib ülekaaluline naine. Kes keelab siinsetel kasutajatel teha valikuid oma eelistustest lähtuvalt?