Foorum
2026-05-25 17:59
Ei vaidle vastu, et trenniga oleks saanud pepu tagasi, kuid rindasid igatahes mitte!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 18:37
Mehi tõrjutakse ja mõnitatakse õllekõhu pärast küll. Seda on siin iha foorumiski nähtud. Naised eelistavad enamasti sportlikke mehi, kui võimalus valida.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 19:23
Karolinat sooviksin küll katsuda...☺️
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 19:38
Dragu, ära rohkem peale võta!🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 21:04
Karo, just praegu võtsin...😂
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 21:18
Mis sul sellest.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 21:19
Misterjotile paneks 24/7 kotid taha..
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 21:24
Toksid tabureti peal pihku minu pilti vaadates?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 21:25
Mitte taburetil, vaid voodis ja samal ajal tõmban hapnikku ninna, et võimsam orgasm saavutada.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 22:24
Karoliina sa tootsid siia vahepeal ikka väga kummalisi avaldusi. Ei hakka neid kõiki vist enam välja toomagi... et mehed ei saa nõu anda jms... et paned südamele, et meeste pärast ei pingutataks... paned vanuse ja kehakuju ühte patta... Päriselt arvad ka nii või trollid niisama?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 22:31
Varbadliivas, kas sa arvad, et mõttevahetuseks on ilgelt ok, kui tsiteerid mind ja pärast seda tood kohe esimeses aluses välja paksude lolliks pidamise, mida ma pole öelnud. See on kompleksne probleem, kui tuleb enamsti eluviisist. Miks sa arvad, et ma ei tea kõike seda, mida sa siia kirjutasid?
Ka need mentaalsed probleemid tulevad sageli eluviisist.
Kuna seda on raske muuta, siis on mõnusam iseendaga lepitused teha.

Lastejutuga lähed juba üle piiri ja teemast välja, kirjutades seda, mida sa ei tea. Miks?
Kas lihtsalt sellepärast, et ma eelistan rikkumata ajuga ja treenitud kehaga või spetsiifilise volüümiga naisi ja julgen seda öelda?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 22:37
"Iha pujäänikutel on ju alati õigus ja siin on see õpetus kohake ,et äkki mõni loll isegi kukub trenni tegema või dieeti pidama. 🤣🤣"

Siin näitad sa kahe-viinamarja-kiisuke järjekordselt, et keha on suhtumise küsimus. Kui siin on tõesti selline "mõni loll", siis kiidaksin heameelega.
Muidugi on geniaalne dieedipidamine ja trenn ühte lausesse toppida. Dieedid enamasti ei aita, trenn enamasti aitab, kui ei lähe "kolme kuuga suvevormi" reklaamide õnge. Kuna tulemuste saamine võib võtta aastaid, siis ongi tegemist pigem eluviisi ja hoiakutega. Ebamugav? Jah, ihas persetada ja kuulata meeleheitel isaste kiitusi on mõnusam.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 22:43
Slave, ei mul pole kombeks niisama trollida!
Lihtsalt mehed siin teemas võiks ükskord aru saada, et naised ja mehed teatud asjades ei hakka kunagi ühtemoodi mõtlema ning sellepärast on see pikk arutelu samuti suht mõtetu!😁
Kuna naistele jääb asjast oma nägemus ja meestele oma…
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 22:49
Ja hea nali ikka küll, kui varbadliivas tabas sinu hella kohta laste teemal, siis kohe asusid kaitsepositsioonile😉, et läheb üle piiri ja kirjutab seda, mida ta ei tea..
Nagu sina Slave teaks iga naise lugu, et miks ta on ülekaaluline eksole, kuid näed võid küll neid torkida, nii et vähe pole!😎
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 22:52
Miks sa arvad, et pole naisi, kes on minuga samal arvamusel? Iha foorum ei ole mingi adekvaatne peegeldus.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 23:00
Mul on selline küsimus, et kas kuldsel nõuka ajal olid ka sellised tühised probleemid inimestel, nagu võõraste inimeste kehakaal?
Kuna siis ei olnud ju ei jõusaale ega kalorite lugemist üldse olemas.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 23:08
Üks asi on interneti arvamused , soovitused teine asi on reaalne eluviis mida foorum siiski ei tea. Olen kindel , paljud naised on teinud dieete ja trenne , kuid kui ainevahetus on sassis on sellest loobutud. Tänapäeva kalli elu juures makstakse kõigepealt arved siis vaadatakse mida süüa üldse osta saab. Arvate ,et paksud on ainult rikkad naised ja kõhnad vaesed ve.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 23:47
Ja olgu öeldud, et mind need enesepiitsutajad ning nende eluviisid absoluutselt ei häiri.
Nende keha ja nende valikud.
Lihtsalt minu aju ei võta kinni, miks selliseid inimesi, nagu nt Slave, häirivad ihas persetajad..🤭😃
Kohati jääb mulje, et need trennides rassijad ja toiduga piirajate elatav elu on niivõrd kurnav ja raske, et siis valavadki oma viha nende peale, kes on eelistanud oma elukest väheke mugavamalt elada ja see ajabki neid lihtsalt ilgelt närvi🤭😁, kuna endal hull distsipliin peal.
Relax guys!👌
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 23:56
Hästi hea on ju foorumis prääksuda võiksid nii ja naa teha, abi ka nagu pakuks keegi ve
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 00:04
Järjekordne tarkurist meesterahvas välja ilmunud🙈🤣🤣.., kes teab naiste asjadest paremini, kui naised ise!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 00:06
P.S Need mehed, kellel on paksukeste foobia, ehk tegelete millegi targemaga, kui siin moraali lugemisega naistele.😃
Äkki üks lisatrenn selle asemel teha v mis iganes!😉
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 00:21
Tlc peal on paksude saade. Millegipärast peale kalorite vähendamise hakkavad küik kaalus alla võtma. Ja imekombel peale mao vähendamise operatsiooni on igasugu imehormoon ja erilisus kadunud. Sama ka meestel ju.

Rasvumine ja väheke paks olemine on erinevad asjad. 20 ülekilo on lihtsalt paks. Seda saabki enda olekuga muuta onju.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 00:24
Ja Karolina. Nõuka aeg olid teised ajad. Venku mutt pidigi paks olema. Ja ei olnud ka eriti kohta, kus vestelda. Tutvusringkond ja sellega arutelu piirdus.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 00:29
Mis need naisteasjad on?
Jah, naised suudavad nii mõndagi, aga energiat nad tühja koha pealt luua ei suuda. Karolina, mille pärast sa üldse muretsed, kui sul on pildid siin endast ja ei ole 20 aastat tagasi tehtud, siis on sul ju kõik paigas.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 00:36
Saated ongi ju Copy selleks, et rahvale maha müüa😉😃.
Tavaliselt aga koosneb saatetiim väga suurest meeskonnast, kes siis selle paksukesega igati tegelevad ja teda nõustavad ning ka ilukliinikumides siluvad.
Eestis on samuti taolisi saateid ju tehtud küll ja küll.
Eks korra kaks on kindlasti enamus naisi suutnud oma kaalu langetada, kuid teha seda terve elu…, see pole ju ka elu.
Jube kerge on sul Copy öelda, et minge mao vähendamise opile ja kaaluprobleemid on minevik.
Sellel on siiski ka väga ränk hind, sa ei saa kunagi enam süüa nii nagu ise tahad.
Kas mehed ka nendel oppidel käivad v?
Saadaks äkki ikkagi nemad sinna ja siis alles naised!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 00:41
Ma tean ühte meest kes käis sellel opil. Nagu buchenwaldist oleks läbi käinud. Aga magu venib tagasi suureks jälle, nii et saab õgida küll.
Aga meestel on rohkem kõhulihaste lõtvumine probleemiks.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 00:43
Mao opile saab alles siis kui oled topelt oma normkaalust üle.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 00:46
Ja maoopi järgi kaotad hambad .
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 00:47
Ja miks ei saa siis ilma operatsioonita lihtsalt vöhem süüa?

Teate kuidas sööma peab onju.?

Teed kätega tibu-tibu ära näita. Vot selline kogus ongi paras.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 00:49
Eiottegarott😃, 20 aastat tagasi vist polnud seda telefoni veel olemas, mis mul pildil käes on😛, seega ei anna nagu eriti vanade piltidega mul siin olla eksole😃.
Kuid ma juba eelnevalt seletasin siin, et miks mulle see teema hingelähedane on.
Olen olnud piitspeenikene ja alati ei pruugi see ka igale naisele sobida ega teda kaunistada.
Loomulikult maitseasi, kuid isiklikult mind jubedalt ahistaksid igasugused piirangud seoses toitumistega.
Ma ju päriselus olen näinud küll ja küll kuidas osad naised lõunasöögiks nagu hamstrid ainult porgandi v kapsasalatit närivad😛😁
On see siis elu v?😇
Ja mille nimel, kuna enamus teevad seda selleks, et just teiesugustele meestele rohkem meeldida, kes te siin hoogsalt sõna võtate.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 00:56
Ai Karolina. Nüüd libastusid. Kas sa siis ei tee kõike, et meestele rohkem meeldida? Hindamine on sõna võtmine. Seega... need ongi need naiste asjad või?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 00:59
Ma pole kunagi ühtegi asja teinud selle mõttega, et meestele rohkem meeldida!
Ma olen selleks liiga jäärapäine!😉😁
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:02
Karolina. Ei usu. Kui öeldakse, et paks oled, siis närid porgandit nagu naksti.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:07
Porgandinärijatel on ilmselgelt palju tõsisemad probleemid kui kehakaal. Õnneks asjad nii hullud ei ole, et peale kapsalehe midagi rohkemat lubada ei saa. Inimese energiavajadus on päris suur juba ainuüksi kehatemperatuuri hoidmine võtab oma osa, nii et ruumi ikka on. Meestel on muidugi jah väike eelis, tänu suuremale energiavajadusele saavad nad ka rohkem süüa.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:08
Ma õnneks ei kuulu sinna gruppi, kus mingisugune meesterahva solvang minu välimuse osas, paneks mind ennast muutma.
Ja ma elan oma elu täpselt sedasi nagu mulle endale meeldib!
Juhul kui ma iseendale ei meeldiks, siis ma jah võtaks tõenäoliselt miskit ette, kuid jumala eest ei teeks ma seda mingi mehe pärast, keda huvitab ainult minu välimus!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:11
Karolina. Miks sa võtad paksu solvanguna?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:18
Ega need keda olen näinud porgandit närimas, on ise väga saledad naised olnud ja loomulikult on need porgandid juba nende ajju suutnud ronida!😁
Kaalulangetamisest saab paljude jaoks nagu mingi hasart, et ei, tahaks veel peenem olla ja veel..
Mõistus kaob ja lõpuks tekivad tõsised toitumisprobleemid.
Ma ikka vahest jälle imestan, kui mõni noor naislaulja on tulnud lagedale oma suurte toitumishäiretega, kusjuures paksud pole nad ise kunagi olnud…kuid tänapäeval aetakse ma ei tea mis iluideaale taga..paljudel modellidel on sama probleem tekkinud, kuna neile on öeldud, kahjuks oled meiejaoks liiga paks…ja nii nad toitu välja oksendama hakkavadki..
Päris karm on tänapäeva maailm, midagi pole öelda.🙃
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:21
Copy, minu meelest pole lihtsalt sobilik naistele paks öelda, kuna sellest võivad mõne naise jaoks välja kujuneda tõsised vaimsed probleemid ja kasu asemel tekib veel suurem kahju.
Mulle aga võib vabalt öelda, kuna mind see ei koti!😛😁
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:22
Modell peabki peenike olema. Oled sa paksu riidepuud näinud?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:25
Jah solvata ei ole ilus, olen nõus.
Aga tõe kontekstis oleks see okei ju.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:28
Need neiud ongi peenikesed, kuid nõutakse veel enamat neilt!
Kuid õnneks on ka paksukestel lavale asja, kuna paljudel tuntud rõiva ja pesubrändidel on eraldi kollektsioonid ka volüümikatele naistele.😇
Nii, et midagi positiivset siiski on ka ajaga juurde loodud!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:30
Tõde teab iga inimene enda kohta nagunii ise ka.
Milleks peab veel keegi kõrvaline seda talle üle kordama ja ütlema?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:37
Karolina. Milleks panna nöiteks siia enda pilte ja oodata kommentaare? Kas see on enda tõe kinnitamine?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:39
Pardimokad ja tissid kurguall on praegu venkudelv väga moes.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:44
Kui ma veel koolis käisin, siis kõige hullem asi mis üldse tol ajal olla sai, oli see kui sul polnud norm rindasid.
Jube kus noormehed mõnitasid selliseid neidusid pesulaudadeks😎.
Nüüdeks on vist ajad muutunud õnneks selles osas, kuid nüüd jäävad meestele paksukesed ette.😁
Naise keha peaks tegelikult püha olema, ükskõik milline see ka pole, kuna need kehad täidavad siin elus väga tähtsat rolli.😇
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:47
Ah, et milleks panna pilte siia..
Ma leian, et kui on midagi näidata, siis miks mitte seda jagada ka teistega.😛😁
Või me elame nunna ajastul, kus kõike peab varjama ning peidus hoidma.🤭😁
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:52
Praegu on tänu internetile, naiste valik palju laialdasem.
Saab suisa valida ja tuleb koju kätte.

Naise keha võib püha olla. Täitsa nõus. Aga sitt lugu on see, et naised ise keeravad selle pühaduse tuksi. See on muudetud kaubaks. Päris paljudel polegi, peale välimuse millegagi kaubelda. Ja sealt see pihta hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:56
Karolina. Jah võib jagada head. Aga teades teie topi ja hindamiste lahinguid, siis ei ole see teps mitte jgmise rõõm. Heakene küll, sellega lahendatakse hoopis muid probleeme tegelikult aga väljanägemise ja tõe otsingu kohta sobis küll.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 01:57
Elus on igaühele midagi kaasa antud…ja igaüks kasutabki seda enda huvides ära nii, nagu ise oskab ning õigeks peab.
See näpuga vibutamine ei vii kuskile Copy ja sa tead seda tegelikult isegi.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-26 02:12
Karolina. Ma ei tahaks siin avalikult seda topi asja lahata.
Tegelikult on see väga lihtne. Aga liiga isiklikuks läheb.
Jääme parem paksude juurde.
˅ näita rohkem ˅