Ma kohe pean 😀
Me ju võime samuti siinses alateemas sõna võtta, nagu mehed "naised meestest" osakonnas, eks. Siit on läbi käinud, et gym bro-le eelistab suurem osa naisi dad bod-i. Just saying. BMI on samuti leiutatud meeste poolt, meeste järgi ja on ammu minetanud oma akuraatsuse (https://www.yalemedicine.org/news/why-you-shouldnt-rely-on-bmi-alone ) sest just nimelt - su vorm ei määra tervist. Jah,ühel hetkel, kui enam tantsida/seksida/igapäevaelu ei jaksa, siis tasub mõelda. Minu Isand keeras, sidus, võttis ja pani mind imeliselt ning sellest ajast olen kaalus kaotanud, nii et mõtle, mida kõike selle pilvehulgaga teha saab 🥰🥰🥰. Meie, kohevad, oleme ikka väga paindlikud. Samuti on võimalik sattuda 22aastase kuivetu pilpa otsa, kelle selja nõgusus jätab mulje hoopis Loch Nessi küürust, sest no pole antud seda liikuvust.
Mehed,mis probleem teil selle filtri kasutamisega on??
Kuigi jätkuvalt olen tubli ja käin mööda nööri, siis nii mõnigi siinne tutvus ei jäta ka aasta(id) hiljem järge pidamast, et ehk olen traditsionaalsest suhtemudelist veidi puhkust tahtmas. Rääkimata uutest inimestest, kes hoolimata "ei otsi uusi tutvusi" märkest profiilil, iga päev postkasti täidavad 😊
Niisiis - nagu saab filtreerida mehe ja naise, tahab kinki või ei taha...vali see mitte-volüümikas ja naudi elu.
Kui Sul on vaja probleemi, mida lahendada - mine vabatahtlikuks päästjaks, päriselt! Palju tõsisemaid asju on maailmas, kui kellegi keha, mis võhivõõrale ei meeldi 😆.
Armastage rohkem!