Foorum
1
2
2026-04-23 18:05
Kui vaadata siin olevate naiste ankeete, siis paljudel on kirjeldues ja ka piltidelt näha - volüümikas. Silma hakkab kohe ka see, et leitakse raha kunstküünte, kalli pesu ja meigi jaoks aga trenni jaoks sageli mitte. Kindlasti on mingi hulk mehi, kellele meeldivad ka volüümikamad naised, kuid enamus eelistab ikkagi normaalkaalus naisi. Ma nüüd lähengi selle peale välja, et niikuinii naised ka piiluvad, et mida mehed nendest kirjutavad. Minu soov teile naised - tehke veidi trenni ja toituge kvaliteetsemalt. Kui jätta kõrvale kõik imedieedid, siis korraliku toitumisega ei ole näljatunnet ega muid muresid. Google on abiks, samuti chatgpt. Fitness 24/7 kuupilet maksab ca 20 eurot. Esimene samm on kõige raskem, aga tulemus varsti näha. Kui tahtmine on suur, aga infot ei leia, siis aitan ka sellega.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-23 18:57
Tervis ja kehakaal on multifaktoriaalsed nähtused. Nende taandamine “rohkem trenni” tasemele jätab mulje pealiskaudsest arusaamast, mitte informeeritud seisukohast.
Jääb mulje nagu oleks siinses roosamullikeskkonnas nutunurk, kus kõik volüümikamad, ülekaalulised naised itkevad kallis pesus ja kraabivad kunstküüntega meeleheitlikult isandhea ukse taga vajades tema poolset valideerimist. Huvitav!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-23 20:22
Kui sellist teemat algatada, peaks natuke täpsustama, mida silmas peetakse. Volüümikas on natuke laiem mõiste ja selle all ei saa pidada silmas ainult tõsisemat ülekaalu. Ma olen üsna kindel, et enamusele meestest pigem meeldib pisut volüümikam naine, see toob naiselikkuse paremini esile.
Tasuline trenn? Jah, loomulikult on probleem selles 20 euros, mõtle mida kõike selle eest osta saaks! Oleks see maailm nii lihtsalt üles ehitatud, küll oleks tore elada.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-23 23:33
Kui volüümikad naised raiskavad trenni raha küünte peale, siis mis küll on volüümikate meeste vabandus? Nemad raiskavad õlle peale....?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-24 07:16
Orthosel on õigus. Volüümikas ei pruugi tähendada rasvumist. Lisaks on inimeste maitse suhteliselt erinev. Mõne jaoks on pikk ja kõhn ainuõige valik, teine eelistab iga kell pehmemat ja/või lühemat. Üks tahab tomboy-tüüpi, teine liivakella, kolmas lihtsalt prisket peput.

Teiseks on toitumisest kaalu langetamisel rohkem kasu kui trennist. Ennast liigutama muidugi peab, aga valed toitumisharjumused ei lase kaalul niikuinii alaneda.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-24 07:20
Liinutska
Isandhea mõte oli vist selles, et ebaatraktiivse välimusega naised püüavad oma atraktiivsust tõsta sekundaarsete või triviaalsete iluprotseduuridega, jättes primaarse tegemata.
Mehed seda mõttekäiku kasutades tuunivad oma autot või karjääri ja jätavad kõhu eest hoolitsemata.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-24 10:00
Kuna siinne valikute süsteem ei kasuta sõnu ülekaaluline ega paks, siis ma ei tahtnud neid ka kasutada, et mitte tekitada kelleski solvumistunnet ega soovi asuda kaitsepositsioonile. Kutsusin üles omandama teadmisi tervislike eluviiside kohta. Ma saan aru küll, et volüümikal on mitu tähendust, aga kui volüüm on põhjas, siis mina valiks väiksema volüümiga koha. Tehke sporti.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-24 10:22
mul olli üits vaagade priske piiga kes tahtse kasvõi kolmtõist kõrda päevan mu munnu otsan iste. läits ülleni likkeks ruigas rõemust ja isi seletas et munnu otsan hüpimine um ainumas viis mis kaalu langetab
˅ näita rohkem ˅
2026-04-24 15:15
Äkki läheksid oma pakkumistega mõnele koolilehele , sest a'la 40 aastatel on oma välimusest enda arvamus ja teiste soovitus ütlemine neid kohe kindlasti enam ei morjenda kuid kindlasti said lahkelt head kajastust paljudelt naistelt keda sa võibolla trennile isegi ei saadaks.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-04-24 19:12
Tjah, selle teemaga seoses ei kirjutanud mulle ükski sportlik, tavaline, kõhna ega volüümikas naine, seega sa kiisuke selle eest punkti ei saa. Aga ilmselgelt ei ole ma meister innustamises. Vabandan, keda minu tekst pahandas, rohkem siinses foorumis ei osale.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-24 20:37
Ülekaalulised naised pidid elama kauem, kui mehed, kes seda neile ütlevad.
Kõik naised põevad enda liigsette kilode pärast. Isegi need, kellel neid pole. ja seda võimendavad mehed enda kommentaaridega.
Oleks asi vaid 20 euros. Trenniga sa ainevahetuse häireid ei ravi ja kõiksugu ime dieedid võivad asja veel hullemaks muuta.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 00:38
Kust algab ülakaaline inimene ?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 06:36
https://www.calculator.net/bmi-calculator.html

45-aastase ja 166 cm pika naise puhul algab ülekaal 69 kg. Väike ülekaal pole probleem suurele osale meestest, aga 80+ kg hakkab juba paljuks minema.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 09:47
No selle kalkulaatori järgi ma 2 kg pärast dieeti pidama küll ei hakka🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 10:36
Noh, see ülekaal hakkab umbes kõrvade kõrguselt.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 10:40
80+kg meestele paljuks? Oleneb ikka mehe pikkusest eelkõige.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 10:48
Siin räägivad mehed naistest.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 10:59
Ja see asi läheb paljudel sassi kui aus olla.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 12:25
Oh õudus !
Appi !
Mul on 2 kilo ülekaalu !
Mis ma siis teen ?
Ilmselt peaks rottimürki võtta - koht kalmistul juba olemas
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 12:42
Nagu ma kirjutasin, Riina, siis muretsema tasub hakata juhul, kui kaal 80 lähedale jõuab. Sinu keha peale reageerivad mehed hästi.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 12:50
Jah , jah
Umbes - kao siit minema paks vana mutt ?
Selline , nimetame tagasideks , olen küll kuhjaga saanud
Muideks , inimesed mind isegi ei näinud
Aitäh kõikidele
Väga inspireeriv
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 13:06
osadel meestel just ongi ülekaaluliste naiste fetiš....et mida voldilisem, seda erutavam.
seega enesehinnang ei peaks sõltuma meeste reageeringutest. kuna neid on nagunii seinast seina
pigem peaks peegelpilt ütlema, kas on aeg rohkem liikuda ja vähem magusat süüa......
ja muretseda tasuks ilmselt kui liigne kaal hakkab mingeid tegevusi segama, nt seksimist ja jooksmist või tundub treppidest üles minek füüsilise eneseületusena. või kui ei mahu enam ühele bussi- või lennukiistmele ära.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 13:10
Ma muidu olen nõus, Caprichosa, aga kui sa ikka kellelegi peale meeleheitel kõigesööjate või fat fetishi tüüpidele enam ei meeldi, siis see on vist enamiku naiste jaoks tsipake häiriv ikka. Mehi võib seinast seina olla, kuid kui sina meeldid vaid 10% kõige jõledamatele, siis see sein erilist lohutust ei paku.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 13:21
See ei häiri , lihtsalt vastik
Ja mul on pohhui
Oma vanuse kohta väga õudne ma tegelikult ei näe
Kui minu vanusel hambad suus , juuksed peas , tissid on veel õige koha peal , kõht ei ripu ja nägu nagu rosin ei ole siis on kaunitar !
Kellel ei meeldi ärge vaadake , elan üle
˅ näita rohkem ˅
2026-04-29 21:12
Tervislik toitumine on muutuv ja ilmselt trenn ka. >Oleneb kuidas teadus areneb ja me inimestena .
Vahest jõutrenn, vahest aeroobne vajalik, toitumisega sama.
Kunagi oli kookosõli saatanast, siis tervislik, polegi enam viimaste trendidega kursis.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-30 11:27
Volüümikad naised on palju ägedamad kui piitspeenikesed. Ärge minge hulluks!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-30 15:45
Muidugi.
Naiselik volüüm väga nõutud, tahetud.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-01 21:16
Ma kohe pean 😀
Me ju võime samuti siinses alateemas sõna võtta, nagu mehed "naised meestest" osakonnas, eks. Siit on läbi käinud, et gym bro-le eelistab suurem osa naisi dad bod-i. Just saying. BMI on samuti leiutatud meeste poolt, meeste järgi ja on ammu minetanud oma akuraatsuse (https://www.yalemedicine.org/news/why-you-shouldnt-rely-on-bmi-alone ) sest just nimelt - su vorm ei määra tervist. Jah,ühel hetkel, kui enam tantsida/seksida/igapäevaelu ei jaksa, siis tasub mõelda. Minu Isand keeras, sidus, võttis ja pani mind imeliselt ning sellest ajast olen kaalus kaotanud, nii et mõtle, mida kõike selle pilvehulgaga teha saab 🥰🥰🥰. Meie, kohevad, oleme ikka väga paindlikud. Samuti on võimalik sattuda 22aastase kuivetu pilpa otsa, kelle selja nõgusus jätab mulje hoopis Loch Nessi küürust, sest no pole antud seda liikuvust.
Mehed,mis probleem teil selle filtri kasutamisega on??
Kuigi jätkuvalt olen tubli ja käin mööda nööri, siis nii mõnigi siinne tutvus ei jäta ka aasta(id) hiljem järge pidamast, et ehk olen traditsionaalsest suhtemudelist veidi puhkust tahtmas. Rääkimata uutest inimestest, kes hoolimata "ei otsi uusi tutvusi" märkest profiilil, iga päev postkasti täidavad 😊
Niisiis - nagu saab filtreerida mehe ja naise, tahab kinki või ei taha...vali see mitte-volüümikas ja naudi elu.
Kui Sul on vaja probleemi, mida lahendada - mine vabatahtlikuks päästjaks, päriselt! Palju tõsisemaid asju on maailmas, kui kellegi keha, mis võhivõõrale ei meeldi 😆.
Armastage rohkem!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-02 14:18
Ühest küljest ma olen sellega nõus, et body shaming on halb. Nii tüsedate kui "kuivetute pilbaste" osas.

Teisest küljast on ülekaalulisus kasvav terviseprobleem ja suur kuluallikas. Mõned faktid:

* Maailmas on 390 miljonit last ja noort vanuses 5-19a ülekaalulised.
• Eesti täiskasvanud rahvastikust on 62,2% ülekaalulised, neist 26,3% rasvunud (WHO, 2024).
• Aastas põhjustab Eestis täiskasvanute ülekaal ja rasvumine kokku ligikaudu 250 000
haigusjuhtu ehk summaarselt esineb liigsest kehakaalust põhjustatud haigusi igal viiendal
täiskasvanul.
• Täiskasvanute liigse kehakaalu aastane kogukulu Eesti täisealises rahvastikus on
arvestuslikult 124,7 miljonit eurot. Otseselt liigse kehakaaluga seonduvate terviseseisundite
raviks kulub ca 107,2 miljonit eurot. Sellele lisanduvad veel haigus- ja hooldushüvitiste kulud
ja kaudsed kulud nagu töövõimetuse tõttu saamata maksutulu ning enneaegsetest
surmadest tingitud maksulaekumise kaotus.
• 2020. aastal põhjustas liigne kehakaal Eestis 643 enneaegset surma

Allikas: https://www.minukaal.ee/content/dam/truthaboutweight/et/content-pages/pdfs/raport-a4-ulekaal-ja-rasvumine.pdf.coredownload.inline.pdf
˅ näita rohkem ˅
2026-05-02 15:43
Üldse ei vaidle ja eks kõik mõtlevad vahel, et nüüd hakkan midagi paremini/rohkem/vähem tegema, aga see ei ole Iha naiste probleem. Asi on ülemaailmne, sooülene ja OP ei hakanud siin maailma parandama. Tal oli probleem siinsete naistega ja MINA actually parandasin tema elukvaliteeti, andes TEMA murele lahenduse.
Aga muidugi on ülekaalulisus probleem. Veel väärt nõuandeid mehele, kes teab kuidas asja parandada, sest ta ütles, et saab aidata: minister Joller ei ole toonud lahendusi, mida ootasid patsiendid ja tervishoiuasutused. Sotsmini leht lahti, tööpakkumised ette ja raputa see süsteem paika, sest OP, Sul on lahendused. Mega! Siit edasi on veel terve maailm 😀
Kui maailm kõhnaks saab, tänan end õige inimese õigesse kohta suunamise eest. Aga Iha ei ole õige koht.
Mina tahan *****, tema tahab ***** (vist?), suurem osa siin olijatest tahab ***** või €€€ . Jäägu Iha seksikate mõtete ja inimeste päralt.
OP saab paar tundi võtta, filtreerida ainult volüümikad, nad blokkida, et pildid ega profiilid enam iial ta Ihas olekut ei risustaks.
Mind ei pea tänama, olen lahendustele orienteeritud ja jagan ka lahkelt nõuandeid, kus tajun enda pädevust.
Armastage, mitte ärge tehke seda, whateverthef*** this was 😘
˅ näita rohkem ˅
2026-05-02 16:23
Arstid mainivad ka ,et inimesed teevad valet tööd mida pole ennem kunagi kontrollitud. Noorena tunnevad naised ,et jõuavad kuid teevad endale liiga ja lähevad ravimite peale üle, teada olevalt tõstab valuvaigisti, närvirohud jm rohud aga kaalu. Nii,et alustage siiski lastest ja noortest. 40 + naisel on juba ainevahetus segagamini kui ta on füüsilise, pikkade päevadega või ainult istuva ameti peal olnud. On siis kõigile kohe pakkuda tema tervisega vastavat tööd, et oleks võimalik trenni, kasvõi jalutamas käia või dieeti pidada. Kukuvad kokku. Arstide poolt vaid võimlemine ja venitused.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-02 22:17
Igaüks elab nagu tahab ja nii on.
Kunagi oli minu selg nagu loh või ness, taolist. 40 Hakkasin saalis käima , hiljem lõpetasin suitsu, kümme kilo tervislikku tuli juurde. Kunagi mõtlesin, et 50 hakkan joogatame. Ei jätkan ja luud, lihas vaja hoida pingutuses.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-02 22:29
Alguses oli toidulisandite huvi ka, lubavad ju paljut.
Päriselt toit ja trenn, poolfabrikaat jne välja.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-02 22:59
12 h olid päevas tööl ka , 4×4 graafikuga ?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-02 23:10
Ei ja tean, mida mõtled.
Trenn, toitumine, magamine või puhkamine, siis taastud.
Ise teen füüsilist tööd ja trenni, unetunnid vaja täis saada.Ma ei oponeeri.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-04 15:43
Saigi juba 17 000 sammu täis, 689kcal läinud nüüd võiks magama minna, aga ei nüüd tuleb lõuna sest täna pole peale vee veel midagi tarbinud. 6h veel vaja toimetada.
Ja nii 4x4 koguaeg
˅ näita rohkem ˅
2026-05-05 22:56
Kiisuke , sa oled nii tubli
Ja tegelikult kah
˅ näita rohkem ˅
2026-05-06 22:06
Ega siin mingi kaalulangetus foorum pole. Aga ilmselt pole teemaalgataja pädev oma arengupeetusest aru saama.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-12 13:35
Aga see on ikka maitse kümus
Mõnele tõesti meeldivad luukered
˅ näita rohkem ˅
2026-05-16 01:48
Volüümikad kah sellised inglise k nimega - plump
˅ näita rohkem ˅
2026-05-16 08:45
Ei tasu segamini ajada volüümikas ja paks. Minu arusaam volüümikast on , et kurvid õiges kohas ja proportsioonis. See on seksikas
˅ näita rohkem ˅
2026-05-16 09:06
Igalühel on oma arvamus, mõne jaoks on juba 58kg naine paks sest 50kg oleks ju lastega parem autos ära mahutada🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-05-17 10:20
Pigem pontsakam kui peenike!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-17 21:59
Ma täitsa huvitun, kas naised, kes siin teenust ei paku, üldse alustavad kirjutamist meestele? Ja kuna volüüm++++ on teema, siis just see osa naisi huvitab enim.
Ma olen öelnud, et on üks mees, kelle kuulutusi kiidan, sest need on alati lõbusad, aga kardan et tal valikut vähe - asukoht määratud..no mingisse kaugesse kanti. Ta lihtsalt oskab lühidalt ja lõbusalt uusi inimesi leida, jätmata kordagi labast muljet. Kuulutusi loen pingsalt, kuna aitab eos prügi sorteerida 😊
Minu numbrid on profiilil kirjas ja kui mees ei oska endale kahte-kolme kartulikotti külge mõelda, siis ta meel pole piisava ruumilise tajuga ja kvalifitseerub allapoole keskmist.
Siin ongi see koht, et nad ise kirjutavad paksudele ja siis on nutt lahti, kui selgub, et latt on kõrgel😄 tänapäeval on incelid,meie generatsiooni mehed nutavad,sest "isegi" paksudelt ei saa. Naljatilgad 🤪
˅ näita rohkem ˅
2026-05-17 22:36
KMI järgi olen normkaalus (175 cm/73 kg), aga mulle on öeldud, et võiks kaalu kaotada ja on ka öeldud, et olen liiga kõhna. KMI ei ole ka muidugi lõplik tõde, vaadata tuleb ka keha koostist. Seega on volüümi mõiste vägagi kõikuv ja taandub isiklikele eelistustele ja milline on meelepärane kehakuju.

Siis, kui olin aktiivses kohtumisfaasis, saatsin mõnele huvipakkuvale kasutajale kirja, st alustasin esimesena. Kas inspireeris mind selleks kuulutus, meelidis mõttevahetus foorumis/jututoas või kütkestas pilt ja ka ankeet andis midagi põnevat, millele mõelda. Mitte ühtegi reaalset kohtumist nendel juhtudel ei järgnenud. Mõnega natuke nagu liikus sinnasuunas, aga pidur tuli mehe poolelt ja nii ei surunud ka mina seda kohtumist peale.

Kõik kohtumised on tulnud minuga kontakteerumise pinnalt.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-18 00:33
Mulle meeldib hea kuulutuse, taiplikult foorumis sõnavõtmise eest tunnustust jagada. Eal ei ole selle taga enamat.
Kui keegi päriselt huvitaks mind, kirjutaksin kindlasti ise. Lihtsalt seni ei ole kedagi sellist märganud.
Minul on samuti ankeet ausalt täidetud ning häbeneda ei ole midagi. Pigem on hämmastav, kui vähesed vastassoost indiviid viitsivad kontol kirjutatut lugeda või siis on loetu mõistmisega paljudel raskusi.
Minu poolt viisakalt pakutavast loobumine saab vähemalt pooltel kordadel premeeritud mõnitamise vms. Miks küll arvatakse, et kole võrdub lolliks olemisega?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-18 09:41
Mõte ongi see, et lehe kasutamine tulemuslikult, vähemalt pilve-figuuridele, algab mehe/naise/paari poolsest kirjast meile. Teame, et üldine ilunorm on sunnitud infantiilseks ja miniatuurseks, eriti siin, kus ei olegi vaja mingit klappi ka maailmavaateliselt (kuigi mina lähen ka poliitiliste vaadetega süvitsi ja tänapäevase, mõistliku ja rahumeelse argumenteerimise kõrvalt on vahel ka vaenlasega siit välja jõutud 😄) . Me ei topi end kusagile, sest need kes tunnevad end suurepäraselt, saavad aru, et see pole kõigi maitse. Nagu ka mainisin, olen suhelnud inimesega vaid tunnustamiseks, sest noh - naised on normaalsed olendid ja tunnustama peab! Jääbki arusaamatuks, kuidas OP-le ja teistele ette jääme!?! Lugemis-/nägemisoskuse parandamiseks on võimalusi, aga siin peate ise aktiivsust üles näitama. Paluge kasvõi abikaasal või emal perearstile aidata 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-05-18 23:45
ilunormid on nagu maailmavaade, mõlemad sisutud
aga miks paljud teevad endast lausa rõvedaid pilte, mitte ei mõista
aga ega kõike peagi mõistma
˅ näita rohkem ˅
2026-05-19 00:02
Volüümikas tähendab minu kogemuste põhjal siin lehel vähemalt 99%juhtudel rasvunud inimest kes ei suuda isegi jalga üle põlve tõsta.Tavaline naine on klassikalises mõttes volüümikas ja sportlik siis peab juba ennast jumalannaks.Siit järeldus,inimkond rasvub,mina kaasa arvatud.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 00:42
Jah ,inimkond rasvubki
Nooremate seas on palju ülekaalulisi
˅ näita rohkem ˅
1
2