Foorum
2026-05-24 22:21
Ozempik mõjub kõhu täituvuse andurile. Paneb selle õigesti tööle, et üle ei sööks.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 22:24
Ja keerab südame tuksi .
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 22:29
Süda on ülekaalu tõttu nagunii rasvas ja läbi omadega juba.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 22:30
Ma kaalun 67 kg, aga Ellips ja Reino ajavad südame tuksi.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 22:36
Sellevastu vist ei olegi rohtu. Proovi suudelda kedagi, äkki ajab oksele, hakkab parem.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 22:37
Kõik pole ülekaalus kuid tarvitavad ,et võiks kõike süüa. 89e kuus selle peale ja rõõmsat õgimist.ülesöömist see ei takista ja paljudele ei mõju.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 22:38
Olen proovinud, kuid kahjuks hakkas meeldima.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 22:47
Kõike võib süüa. Selleks ei pea midagi võtma. Kogused on olulised. Mina näiteks jätsin ainult kohvi sees suhkru kasutamise ära ja lõunal söln pool praadi. Kommi ja kooke läheb ikka vahel. Ega ma tagasi ei hoia. 16kg kadus nagu nihuti.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 22:53
Aga 2 viinamarja annavad juba päevase suhkruvajaduse . Kohvi tõstab veresuhkrut ka ilma suhkruta
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 23:00
100 kg on kerge 20kg alla saada, piisab koguste vähendamist kuid 80kg alla saada peab juba teadma mida võid üldse süüa
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 23:38
Okei Copy, jätan siis ka homsest kohvi sees suhkru kasutamise ära😛ja kui 16kg vähem ei kaalu mingi aja möödudes, siis annan su kohtusse…😃😃
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 23:48
"Aga 2 viinamarja annavad juba päevase suhkruvajaduse" - misasja?! Kelle vajaduse?

Siia temasse oleks niiiii palju kirjutada.

Üks oluline asi selle volüümikuse juures on küljelt vaade. Ilma kõhuta volüümikas on hoopis teine asi, kui kasvõi kitsam kuid rippkõhuga naine. See kõik on nii suhteline.

Veel üks ilmne aps on tõmmata lihtsustatud võrdusmärk mittepaksu naise ja jõusaali vahele. Igasugust muud moodi saab ju ka oma keha ja tervise eest hoolt kanda ning hea välja näha.

Ja lõpuks siis see, et treenitud meestel oleks nagu Britimaal paksud naised... teate, koos on pigem ikka paarid, kelle väärtused ja elustiilid kattuma kipuvad. Ja see määrabki enamasti rasvumise.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 01:03
Tegelikult siin arutelu kisub, pingutad või mitte?
Mul naisel persotreener kupatas aina. Nägin, et paneb üle, proovisin rääkida. Ei eks peab selle läbi tegema.
Kõik me tunneme, millal oleme laisad. Alati ei pea kangi sikutama,
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 01:29
Karolina. Mitte ainuöt hommiku kohvi vaid üldse kohvi või tee sisse ei pane. Ja söö pool sellest, mida praegu sööd. Sahharoos on see mida vaja vähendada. Töötab.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 03:45
Copy, no ma joon kohvi ainult hommikuti ja tee sisse ei pane ma nagunii suhkurt.
Ja kuna ma olen naisterahvas, siis ma sööngi reeglina ainult pool praadi.
Kuid eriti meeldis mulle see sinu lause, et kommi ja kooki läheb ikka vahel😛ja tagasi sa ei hoia.😉😁
Kõige selle põhjal ma ei usu, et isegi pool, ehk siis 8kg kuskile kaoks…
Naistel mängivad väga palju siiski ka rolli ainevahetus, geneetika ja hormonaalne tasakaal, osadel ka öötöö-vahetused.
Mul aga nt kass, kes öösiti stabiilselt äratusi teeb ja hoiab seega kortisooli taseme kõrge minu äratamistega ning unerežiimi rikkumistega.🙈😁
Seega võib inimestel väga väga palju erinevaid põhjuseid olla, et miks kaal naljalt ei lange.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 06:55
Soovitan osta koera, kelle tõuomadustesse on sisse kirjutatud suur vajadus liikuda.
Liigute päeval ja tihti ka öösel. Hull loom ei ela ise ega lase teistel elada. Ja kaal langeb, sest süüa pole lihtsalt aega.
Minu karm igapäevaelu. 7km päevas on selle koeratõuga vähe liikuda. Ta vajab so much more...

Edukat ihalemist....ja sportimist 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 07:16
Dragunov 67 kg? Alla 80 kg meesterahva puhul on ju lambakaal.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 08:50
Seekord näitas kloun meile tõde.

Asjad on moodsate arvamisvõimaluste tõttu nii nihkes, et kui alla 80kg kirjeldada lambakaaluna, ei kergita keegi isegi kulmu.
Esitada oma eelistust, et volüümikad või paksud meeldivad, on nagu igati ok, kuid hoidku jumal, kui julged oma fitnaiste eelistust mainida. Miks on üks eelistus ok ja teine ei ole? Sama ka väljaütlemise kohta.
Kui kellelegi öelda, et ta on sale, siis ei juhtu midagi. Kui kellelegi öelda, et ta on paks, siis on see solvav. Miks endaga äärmiselt rahulolev paks siis nii tunneb? Ja mitte ainult tema vaid ka mingi muu seltskond?
Kas paljuski on selle taga vajadus elada elu, oskamata pingutust nautida ja veeretada vastutust?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 09:09
Hostinne, ei kajastu mul see liikumine ju kuidagi kuigi iga päev tuleb üle 10 km käia. Ainult süda ja kopsud on korras. Vähemalt ei hingelda🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 10:21
Slave, ma ei viitsi uuesti kogu teemat läbi lugeda, kuid kellele jäi ette fitnaiste eelistus?
Kuid miks paksule ei tohiks kunagi öelda, et ta paks on, on väga lihtne…,kuna osad neiud/naised võivad seda ütlust väga hinge võtta ja sealt saavad alguse nende tõsised toitumishäired.
Eriti kehtib see nooremate naiste puhul, kes on niigi igas mõttes ebakindlamad ja on äärmiselt kurb, kui mingi suvaline jorss võib ta selleni viia..
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 11:24
Iha pujäänikutel on ju alati õigus ja siin on see õpetus kohake ,et äkki mõni loll isegi kukub trenni tegema või dieeti pidama. 🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 11:29
Oot mis, kas ma kirjutasin 67 kg? Pidasin siiski silmas 167.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 11:35
Siis saad maoopile minna nagu ilusaim iha naine käis 🤣🤣🤣pärast teed nokule suurenduse.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 11:37
Nokut pole ma enam ammu üle kõhu näinud...🥹
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 11:37
Pane mõni naeru smile veel, äkki paistad targem välja. Ptui!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 12:02
Maoop häiris ve , head õgimist.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 12:25
Mine lase oma kupli alune üle vaadata
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 12:59
Ega sulgi kõik korras pole ,et sõna üldse võtsid
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 13:26
Karoliina, inimestele halvasti ütlemine ei peaks pakkuma mingit rahuldust, kuid minu veidi piirenihutav küsimus on, et kui paksus on nii krdi normaalne, siis miks peaks sellest solvuma üldse?

On tõesti omaette teema, et noortel naistel ei tekiks mentaalseid häireid sellepärast, kuid kuskilt on see ülitundlikkus ju tulemas. sotsmeedia suunamudijatelt? Samal ajal aetakse mingit täielikku jama nö kehapositiivsuse sildi all, kui õhutatakse inimesi enesepettusele. Tõesti, pole vaja, et keegi saaks depressiooni oma kehakuju pärast, kuid hea oleks ju asjast aru saada ja midagi praktilist ette võtta. Praeguse aja elustiil on lihtsalt nii võimsalt üles ehitatud mõnukeskuste stimuleerimisele nii toidu kui muude harjumuste osas, et laiskus on troonil ja õigustusi jagub.

ps. ma pole viimase 20 aasta jooksul mitte ühelegi noorele naisele öelnud, et ta on paks.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 14:34
Kui kellelegi öelda, et ta on paks, siis on see solvav. Miks endaga äärmiselt rahulolev paks siis nii tunneb? Ja mitte ainult tema vaid ka mingi muu seltskond?
Kas paljuski on selle taga vajadus elada elu, oskamata pingutust nautida ja veeretada vastutust?
---------------------------------------
Nagu siin lõimes juba varem mainiti, siis paks ei võrdu loll.
Mille krdi pärast te arvate, et me ei tea kogu seda teooriat, mis te siin deklareerinud olete?
Teoorias on see kõik ka paksudele teada. Aga nagu öeldud, siis on kehakaal kompleksne probleem.
Sageli peituvad selle taga eelkõige vaimse tervise probleemid. Vaimse tervise ravimid soodustavad omakorda kaalutõusu.
Alati ei ole see nii lihtne, et söö vähem ja kaal langeb. Vahel asub keha ise võitlema kaalukaotusega aeglustades ainevahetust.
Ma ei ole kordagi öelnud, et ma rahul olen oma kaaluga. Ma olen öelnud, et jätke paksud lihtsalt rahule.
Ma olen oii kui palju kordi võidelnud sellega ja olen isegi edukas olnud teatud perioodidel, aga vahel ei jaksa koguaeg võidelda.
Vahel lihtsalt lepid, kuni vo jälle jaksad. Äärmiselt rumal on arvata, et paks võrdub laisk. Loomulikult on laisku iga kehaehitusega inimeste hulgas. Peab päris pime olema, kui ei märka jooksurajal või spordisaalis ülekaalulisi inimesi.
Kritiseerimiseks leiab alati põhjuse. Küsimus on selles, kas alati peab?

Miks Sinul, slavetodomme, näiteks lapsi ei ole?
"Kas paljuski on selle taga vajadus elada elu, oskamata pingutust nautida ja veeretada vastutust?"

Igaüks valib ise oma pingutused ja seab prioriteedid, ja ei loe, kas need teistele õiged või valed tunduvad.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 14:57
Võibolla kes ei suuda käia tunnevad end kuidagi tõrjutuna kuid inimene kes on nii 15 kg üle normkaalust millega on suuteline täiesti aktiivselt toimetama tunneb end solvatuna küll sest see kaal ei ole haiglane kaal . Kuid 15 kg on just selline kus sa pead teadma mis toit sul seda üleval hoiab , teadma iga toidu grammi palju võid süüa. Mulle meeldis teha maasika, mustika , kiivi õuna smuutit, lisades vaid vett juurde.ei mingit suhkrut. Ja kujuta pilti keelati ära , ei ole see dieet jook.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 15:24
Jalutamine muidu tore tegevus aga ei anna tulemust, kui soov kaalust alla, juurde.
Samas vihtuda aeroobset ja pärast croissandiga see nullida pole ka mõtet. Kui on huvi peab jälgima mõlemat, toitumist ja liigutamist. Muidugi igal inimesel omad nüansid, kuidas loodus andnud on.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 15:39
Impala, jalutamine ja liikumine aitab vähemalt kaalu enam vähem samas kohas hoida ja ka see on juba iseenesest suur asi!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 15:49
Ei vaidle vastu, mingi aeg ka pidin jalutama, ei saanud muud.
Alguses oli hea, pärast nüristas, samad teed ja samad mõtted.
Muidugi maitseasi.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 16:06
Impala, miks sa sama marsruuti mööda käid ja samu mõtteid mõtled?
Koer annab suurepärase võimaluse avastada enda ümbruskonda. Pärast koera tulekut minu ellu käisin oma suvila ümbruse risti- põiki läbi, kohad kuhu ma üksi minna ei tahtnud, aga suur koer julgestuseks kaasas, nagu turvamees.😀
Oma maakodust ja linnakodust ma ei hakka isegi kirjutama.
Need 2 aastat on olnud liikumise mõttes ikka kordades produktiivsemad, kui pärast tööd kiiresti ujulas 1.5 km ujuda või 5 km sörkida.
Ja looduses liikumine aitab tööasjad kohe kindlasti peast ära saada.
Seega ikka soovitan koera....

Ja veel kui te endale ilusa tõukoera muretsete, siis uskuge- mehed tulevad ise teie koera kiitma. Ma ei pääse ükski päev
lma komplimentideta. Hea investeering 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 16:10
Igatahes panen ma kõikidele iha naistele südamele, et võtke oma keha ja kaaluga ainult siis midagi ette, kui teid ennast miskit selle juures häirib😇, kuid ärge tehke seda kunagi sellepärast, et teistele rohkem meeldida!
Või veel vähem sellepärast, kui mõni naisi mitte austav tropp on teie välimust kritiseerinud!😎
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 16:19
Inguvad vaid mehed kes ei saa siit oma printsessi.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 16:24
Kõik see ilus jutt ja kindlasti võiks enda päras liigutada, siis ka kestab soov.
Reeglina peab panema ennast kriisi, et tuleks muutus, olgu see vaimne või füüsiline.
Puhkus ka hea ja vajalik.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 16:26
Hostinne, koeral ja koeral võib muideks päris suur vahe ka olla!😁
Mu vanematel on hundikoera-segu ja ema käib nii hommikul, kui õhtul temaga suurel jalutusringil, kuna mu emale meeldib iseenesest palju liikuda.
Ja mis siis tulemus on, tihtipeale koer jääb poole jalutusringi ajal poole tee peale ema ootama ja ei viitsi tervet matka kaasa teha.😁Kusjuures tegu on nooremapoolse koeraga, kel vanust alles 4 aastat.
Nii, et tuleb välja, et ka koerte seas on nö laiskvorste!🙈😁
Selle eest meeldib koerale väga autoga sõitmas käija ja seal on ta iga kell mihkel end kaasa pressima.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 16:41
Karolina- sellepärast ostsingi aretaja käest, et kenneliidus oleks jne. Isegi sellest pesakonnast kutsika ostnud perenaine näeb koera haige puusaliigese pärast õudset vaeva. Käib Soomes ravimas, sedavõrd spetsiifiline opp oli. Minul läks hästi, sest sellele tõule pole omane puusaliigeste probleem.

Aga koera soovitan ikka 🙂

Nüüd kaaluteema juurde tagasi.....muidu taaskord mina süüdi oma koerajutuga 😀Jälle kusen basseini ja rikun seksikat atmosfääri😆

Edukat ihalemist
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 16:46
Iha mehed kahjuks pole niipalju väärt ,et keegi end siin muutma hakkaks. Naabrimehega on aga tore matkamas käia.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 17:09
Karolina. Vot kadus 16kg. Ise ka imestasin.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 17:13
Mina ei taha paksudega seksida!

Noku on liiga väike selleks noh. Misjonär, siis oled nagu patuudi peal ja loksud seal ja kuidagi saad otsaga kõdi teha. Koerapoos, siis vajub ära.... vahi või lakke või mõtle euro valuuta kursi peale, ei aita midagi.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 17:18
Noh, õnneks pole Eestimaa pealt kadunud ka saledad naised, seega saad oma väikese nokuga seal edasi asjatada, Copy!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 17:23
Karolina ma eile mõtlesin su peale korra. Sa ei saagi alla võtta eriti. Tissid vajuvad lönti sedasi. Pärast nagu kivid sokkides. Fuhh onju.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 17:28
Jep, ma olen kunagi kaalunud 48kg ja null rinda ees🙈😁.
Need kellel loomulikud rinnad ees, nendel ei tasu eriti kaalukaotustega mängida tõesti, vaid püsida enam vähem selles kaalus mis oled.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 17:32
Nii on, pigem teeks kompromisse kaalus, rinnad võiksid ikka olla.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 17:36
Mul polnud 10 aastat tagasi mingit suurt ülekaalu ega miskit, piisas lihtsalt 65kilost minna jah 48 peale, kui rind oli esimene asi mis kadus.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 17:44
Lotendav nahk on veel jubedam vaatepilt
˅ näita rohkem ˅
2026-05-25 17:56
Pepu on lihas enamusest.
˅ näita rohkem ˅