Foorum
2026-05-20 16:05
Andku minna. Jääbki konkurentsi vähemaks ja fit inimene on rohkem hinnas.
Las need paksuarmastajad korrutavad endale iseendaga leppimiseks edasi, et rasv on mõnus. Muud nad ei saagi ju.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 16:18
Aga miks sa lased endale haiget teha, Slave? Sa oskad lugeda. Miks sa tulid siia teemasse? sulle ei meeldi paksud ja kas sul pole ei fit, ega fat-i, et mitte tigetseda ebameeldivate inimeste keskel? 😞
Poor thing.. Self harm is always a choise!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 17:42
Jääb tõesti mõistatuseks, miks kõikide nende trimmis naiste mehed siin kogugamate kallal oma hammast teritavad...
Mulle ei meeldi mehed, kes hooravad ringi oma naiste kõrvalt, vahet ei ole, mida nad vabanduseks kasutavad. Mul ei tuleks mõttesegi hakata neile siin näppu viibutama või moraali lugema. Ela ja lase teistel nende oma elu elada, on pigem minu seisukoht. Samas mina ju ei tea, kui raske on trimmis inimesena ideaslses elus kulgeda. Võimalik, et see teiste kommenteerimine hoiabki vormis...
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 20:39
See teema ei tee mulle haiget. Ma näen nii palju võltsi selles lihtsalt, kui inimesed ei ole enda vastu ausad ja mugavus on suurim hüve. Ma ei tigetse.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 23:53
See kehamassiindeks ka selline, ei tea.
Kunagi ammu käisin Aderi juures kehakoostist mõõtmas. Olin 68 kg ja ütles siseslundite ümber rasva ja vaja kaotada. Enam ei mõõda midagi, hea on oma kehaga saada sinapeale, tunnetad väsimust, laiskust, ülekoormust. Need üsna sarnased vahest.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 06:57
Kõhnal inimesel võib ka rasvaga probleemi olla, see on tõsi. Seda kutsutakse 'skinny fat' ehk normal weight obesity.
https://en.wikipedia.org/wiki/Normal_weight_obesity

Seetõttu tuleb veidi trenni ka teha.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 21:22
Kui vaadata siin olevate naiste ankeete, siis paljudel on kirjeldues ja ka piltidelt näha - volüümikas.
----------------------------
Mida asja on vaja nende volüümikate ankeetidele ronida, kui ei meeldi? Heterona sa tõenäoliselt uurakil tagumikuga mehe kontole ju ei roni tema kellasid imetlema või käid neid ka kritiseerimas?
Või häda on selles, et sportlike naiste hulgas on teil raskusi skoorimisega?
Kui aga IT-teadlikkuseks oskusi napib, siis võin lahkesti abistada:
https://www.iha.ee/search/1/?type=2&age1=0&age2=0&K_riik=0&K_elukoht=&username=&name=&pic_exist=1&kasv1=&kasv2=&V_keha=4&V_juuk=0&S_orjent=0&S_bdsm=0&T_eesm=0&T_soovt=0&E_haridus=0&T_olen=0&E_elukoht=0&T_kink=0&E_sisset=0&search=1

Kui korjate ära valiku "vähemalt üks pilt", siis valik lausa komekordistub ja piiriks on ainult teie enda fantaasia ja osavad näpud.
Tänada pole vaja.

Hoiatus! Minu ankeedile ei tasu uudistama tulla, tegemist on paksuga!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 21:30
Kirjas ju et volüümikas
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 21:35
Miks on olemas välimuse kohta variant kõhn ag pole valikut paks?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 21:39
Tiba valest kohast ei küsi seda või? Äkki selleprast et ei ole ka valikut loll/tark?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 21:46
Kuulge, ümar on ka vorm, mis te halate.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 22:09
Olgu siis loll tark valik samuti. Tegelikult on asi äärmustesse. Miks on üks äärmus parem kui teine.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 22:12
No aga mine haugu siis õige puu all selle küsimusega.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 22:20
Kas sa tunned ennast puudutatuna mingil põhjusel et nii kommenteerid? Ma vaid juhin täheldanud sellele millised on valikud. Näiteks tutvumise eesmärgiks "kunst". Ja üleüldse kui välimusest rääkida siis pigem mõni lisa kilo kui anoreksik
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 22:30
Kommenteerin nii, sest see ei ole meie teha, et selline valik nagu "paks" ankeedis olemas oleks. Selleks peaksid pöörduma keskkonna haldaja poole.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-22 12:28
robespierre
2026-04-25 13:10
Ma muidu olen nõus, Caprichosa, aga kui sa ikka kellelegi peale meeleheitel kõigesööjate või fat fetishi tüüpidele enam ei meeldi, siis see on vist enamiku naiste jaoks tsipake häiriv ikka. Mehi võib seinast seina olla, kuid kui sina meeldid vaid 10% kõige jõledamatele, siis see sein erilist lohutust ei paku.

Päris kõhedust tekitav arvamus Robespierre poolt👀😁, et volüümikad meeldivad ainult 10% kõige jõledamatele👀😁..
Reaalses elus siiski paljudel tundud avaliku elu tegelastel kaaslasteks ka volüümikad naised ning ei ütleks, et need mehed ise nii koledad, et piitspeenikesi naisi ei saaks..
Kuid need mehed, kellele endale meeldivad fit naised ja kritseerivad siin volüümikad naisi suure hooga, ei suuda millegipärast mõista, et on küll ja küll mehi, kellele just pehmemat laadi naised väga meeldivad😊ja pole need mehed ise ka mingid jõledikud..
Kehakaalust palju olulisem peaks siiski olema see, et naine/mees muidu enda eest hoolitseb igati, kuna kõik pole loodud jõusaali rassima ja kui inimene ise on rahul endaga, siis pole ka teiste asi teda kritiseerida.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-22 14:13
Ihas ju kõik mehed ilueedid.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-05-22 18:08
Ei kõik pole, ainult mina. No dragu ka muidugi
˅ näita rohkem ˅
2026-05-22 18:58
Jah , jah , oleks see nii , kiisuke75
˅ näita rohkem ˅
2026-05-22 21:55
Robespierre on jälle oma tuntud headuses kildu rebinud 😂.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-22 23:37
Iiuuuu. Paksud. Fuhh.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 01:57
Karolina7777
Mu kommentaar oli vastus Caprichosa väitele: "osadel meestel just ongi ülekaaluliste naiste fetiš....et mida voldilisem, seda erutavam."

Teiseks ei jagune naised ainult kahte leeri (volüümikad vs fit), nagu Sa siin muljet püüad jätta. Kerge ülekaal pole enamiku meeste jaoks probleem, nagu ma olen juba kirjutanud. Aga rasvumine tavaliselt on.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 08:53
Iha lehel muutuvad naised paksuks siis kui mõnele mehele blokid panevad.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 10:15
Kiisuke, see kas keegi on paks või mitte on pigem fakt, aga asi on selles, et miks peaks keegi lihtsalt niisama seda kellelegi ütlema. Arvamus on olemas kindlasti ka enne, lihtsalt kellel on vähegi vanakooli kasvatust ja natuke viisakust ei lao kõike välja. Kui pole põhjust ennast tagasi hoida, siis öeldaksegi täpselt nagu arvatakse. Paksuks sõimamine on tegelilkult mage. Hooraks sõimata oleks palju mahlasem. Sellega on muidugi keerulisem, kuigi ma arvan, et sa oled hoor, ei ole see siiski fakt vaid oletus. Siin on mõnel tähelepanuvajadus ikka nii suur, et ma ei imesta, kui tähelepanu saamiseks isegi hoora mängitakse.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 10:34
Mehi võib seinast seina olla, kuid kui sina meeldid vaid 10% kõige jõledamatele, siis see sein erilist lohutust ei paku.
-----------------
Robespierre, Sinu probleem on selles, et pead ennast alalõpmata siin foorumis küll enamuste meeste ja vahel isegi enamuste naiste eestkõnelejaks.
Segaseks jääb aga see, et mille alusel Sa enamuste nimel kõneled?
Või kust näiteks tuleb see Sinu hinnang 10% kõge jõledamaid? Tegid turu-uuringu või on see Sinu kõhutunne?
Räägi parem enda eest ja ära kõnele enamuste nimel, lihtsalt. Las igale inimesele jääb tema enda arvamus.
Repliigi korras ütlen, et kõik mehed minu elus on olnud kas sportlikud või saledad ja haritud inimesena ei suhtle ma paadialustega. Paadialuste, või nagu Sa ütled kõige jõledamate, olemasolu ja massilisuse avastasin ma enda jaoks üldse alles siin keskkonnas kasutajaks registreerumise järel.
On olemas üks mees, kes võiks saada peaaegu iga naise, aga tema valik on näteks selline:
https://www.gettyimages.com/photos/pierce-brosnan-and-wife
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 10:34
Miks siis ennem blokki nii suured soovid kohtuda ja siis nipsust , kui bloki saab oled vaal ???
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 10:46
Varbadliivas
Miks Sa arvad, et ma Sinust rääkisin? Siin saidil on mingil hulgal inimestel meeletu ebakindlus, mistõttu alalõpmata nopitakse mingist jutust välja lause ja asutakse õigustama, kuidas tegelikult tema puhul nii ei ole. Tõenäoliselt ei olegi, sest jutt käib millestki muust!

Caprichosa tõi näite feederitest, mis on teatud seksuaalne praktika. Ma tõin isegi selle tsitaadi välja, aga ikka õnnestus mitte märgata?
Ja ei, ühiskonnas ei ole üle 10% feedereid vms omapäraseid (enamusele ilmselt vastuvõetamatuid) tüüpe.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 10:55
Ei ma ei arva, et Sa minust rääkisid. Ma oskan lugeda, et teema on volüümikad naised, mitte mina, aga kuna ma kuulun selle liigituse alla, siis tõin välja enda elukogemuse.
Ära lihtsalt kasuta mõistet "enamus", kui Sul ei ole kindlaid andmeid enamuse arvamusest.
Lisaks, mis puudutab üleüldse igasuguseid %, mis kirjeldavad eelistusi, siis minule isiklikult ei ole vaja isegi mitte 1%, mulle täitsa piisab ühest ühikust korraga.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 11:05
Ma ei ole nõus. Kui ma väidan näiteks, et enamikule inimestest ei meeldi, kui mõni suitsetaja nende toa, auto või kontori täis tossutab, siis kindlasti leidub siin suitsumees, kes sellele väitele tõestust nõuab. Keegi ilmselt ei viitsi uurimistööd teha, aga vähegi ühiskonda tundes saame kindlasti väita, et enamik tõesti vaimustuses pole.

Mina väitsin, et enamiku naiste oleks "tsipa häiriv", kui ainult rasvafetišistid nende vastu huvi tunneksid. Jah, mul pole mingit uurimust siia taha tuua, aga kas Sa väidad, et enamikku naisi see ei segaks?

Kes siiani aru ei saa, millest jutt käib, siis https://en.wikipedia.org/wiki/Fat_fetishism
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 11:25
olles elanud mõned aastad riikides, kus erinevalt Eestist ei fetišeerita kõhna alaealise tüüpi kehaga naisi, arvan küll, et globaalselt leidub ühiskonnas volüümikate naiste austajaid kindlasti rohkem kui 10%.
nt Suurbritannias on pigem suht tavaline, et tänaval jalutavate paarikeste meespool on sportliku keha ja kena välimusega....naispool julgelt üle 100 kg ning mitte just ülearu hoolitsetud. alguses tundus veidi veider....aga kui näha, et mõlemad osapooled rahul ja rõõmsad ning hellalt käest kinni hoiavad, siis ei peaks ka teiste asi olema halvustada.
ja samuti paljude tuntud edukate meeste abikaasaks pole piitspeenike modell.
seega see pisut üle pingutatud oletus nagu ülekaalulised meeldiksid ainult 10 % ''kõige jõledamatele' meestele, robespierre.
oletame, et sinu naine võtaks peale lapse sündi ca 30 kg juurde.....
kas sa seepärast muutuksid ise kohe jõledaks? või saaks armastus otsa ja jätaksid pere sinnapaika, et keegi sind jõledaks ei peaks?
mulle loomulikult meeldivad sportlikud enda eest hoolitsevad mehed.
aga veidral kombel elu armastus oli armsa õllekõhuga ning täitsa spordikauge härrasmees. alati pole KMI ja kehakuju primaarne.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 11:51
Minul kui vaalal on sattunud miskipärast minust nooremad ja sportlikud mehed kellega pikki aastaid ikka suhtlen ja alati abiks on. Ei ole nad minuga väljas käies käest kinni hoides rahvarohkes kohas alaväärsust tundnud, ja pole ka täheldanud ,et rahvas vahiks pole keegi kommenteerinud . Niiet ka eestis on see tavapärane. Tundub aga iha alfadel on ego lihtsalt kõrge kes ilma kõigest jäävad.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 12:02
Kiisuke, sul on ikka vägev fantaasia Sellist paksu ja koledat naist ei taha küll keegi peale vanade pässide.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 12:03
Rohkem olen kadedus noote kenadelt naistelt saanud kes mu seltsilisi noolivad 🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 12:21
Caprichosa
Jutt käib suhete loomisest. Olemasoleva perekonnaga kokku jäämine on pisut teine teema. Seal ei valita keha järgi uut partnerit, vaid armastatakse (või vähemalt talutakse) olemasolevat.

Suurbritannias olen ma korduvalt käinud ja seda, et sportlikud ilueedid 100+ kiloste naistega ringi jalutavad, ma ei ole massiliselt täheldanud. Eks igasuguseid kurioosumeid maailma suurlinnades muidugi leidub, aga ma seda reegliks nüüd pigem ei peaks. No ja rasvunu ning piitspeenikese vahel on siiski vähemalt 4/5 naistest.

Aga ma kordan endiselt, et mu konkreetne sõnavõtt käis spetsiaalselt rasvunud naisi eelistavate meeste kohta. Püüdke ikka lugeda, mida kirjutatakse, mitte ainult seda osa, mis ennast puudutab või silma jääb!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 12:39
Varbadliivas, ma kusjuures tahtsin eile Robespierrele samat näidet tuua!😉😁

Ja Robespierre, fiti tõin ma esile teemaalgataja pärast, kuna tema jahus jõusaali kuukaardi pärast siin.
Isegi lausa teema pidi ekstra sellepärast tegema.🤭
Kusjuures siin on minu teada vähemalt üks volüümikas naine olemas, Manjana, kes isegi oma jõusaalis käimistest pilte postitanud.
Nii okei, käib jõuksis, kuid on endiselt ju volüümikas edasi😛.
Ja ma olen 100% kindel, et kui ta ei oleks lisanud siia jõusaalipilte, siis oleks teema algataja teda edasi kirunud, et näed küüsi saab teha🤭, kuid jõusaali kuukaarti ei jõua osta😁.
Samuti käib ankeeti vaadates regulaarselt jõusaalis Meelasingel, no nii, mis edasi…😛
Klientidest ei tundu puudust olevat, kuna volüümikas ja vaevalt Robespierre protsent paika peab, et külastavad kõige jõledamad..

Kuid pika jutu point on see, et kui isegi kunagisele James Bondile sobib igati volüümikas naine😛😁ning julgeb temaga avalikult poseerida👌, siis miks ei peaks tavalistele Eesti meestele volüümikad naised peale minema😛.
Robespierre, vähem statistikat ja rohkem iha pealehel hindamiste jälgimist😉, kuna volüümikatel austajaid-fänne jagub.👌
˅ näita rohkem ˅
2026-05-23 22:06
Mul meeldivad jämedad naised, nende pekkide vahel tuleb hea uni.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 01:09
Siis pead Sweetnessy sööma viima ja saad tuttu.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 09:26
Paksud ja pekised naised, nagu näiteks Kiisuke75, on väga laisad inimesed, kes ei viitsi enda eest hoolt kanda. Kohutav vaatepilt. Väkk
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 10:38
Paksud naised on õnnelikud, sest sageli meie pekid säästavad meid lollidest ja matslikest meestest. Võrreldes printsessidega on meil vaja palju vähem muu hulgas ka idioote tõrjuda. Suurem valik ei tähenda alati paremat valikut.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 12:15
Paksud leiavad alati põhjenduse, miks on hea paks olla. Vaevalt, et see suur lisakoormus, jube higistamine, kõrge kolesterool ja infarkti oht õnnelikuks teevad. Aga mine tea...? Kaldun isiklikult arvama, et selliseid memmesid püüavad pigem samasugused paksud ja matslikud mehed, kellel puudub igasugune võimalus kenade naistega löögile saada.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 13:02
Jah, mina olen väga rahul. Arst ka ei kurda ega nõua trenni ega rohkem liikuvust, puhata krt käsib.🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 13:03
Aga pusssu andku aga tuld oma varikate ja uue kontoga.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 19:47
Üks kõige lollikindlamatest suhteekspertide jagatud soovitustest esimese kohtumise kohta on, panna tähele, kuidas kaaslane kohtleb teenindajaid, see peegeldab tema tegelikku empaatiavõimet ja suhtumist teistesse inimestesse. Nad on öelnud, et nii nagu ta kohtleb teisi inimesi, nii kohtleb ta sind poole aasta pärast.
Kenadel naistel on siit lõimest kindlasti informatsiooni ammutada.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 21:46
See teenindaja värk ei toimi.
Pigem tuleb koos või mees/naine täis joota. Vat siis hakkab nalja saama, või siis mitte.

Ülekaal ei ole tervisele hea. Kulutab liigesed läbi.
16kg alla saab vabalt ainult toitumisega võtta. Ei pea midagi tegemagi.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 21:58
Liigesed jäävad haigeks kui ei liiguta, ega muidu 10 tuhat sammu nõuta.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 21:58
Kõik mis liigub, see kulub.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 22:02
Kui ei liigu kaob sünoviaalvedelik ja kuivad liigesed kuluvad
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 22:04
Ozempik on ka tore leiutis. Proovige järgi.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 22:13
See tegi munni väiksemaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-24 22:19
Ozeptik on suhkruhaigete rohi, igaüks seda kasutada ei tohi mina nt mitte .
˅ näita rohkem ˅