Foorum
1
2
2026-05-20 16:05
Andku minna. Jääbki konkurentsi vähemaks ja fit inimene on rohkem hinnas.
Las need paksuarmastajad korrutavad endale iseendaga leppimiseks edasi, et rasv on mõnus. Muud nad ei saagi ju.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 16:18
Aga miks sa lased endale haiget teha, Slave? Sa oskad lugeda. Miks sa tulid siia teemasse? sulle ei meeldi paksud ja kas sul pole ei fit, ega fat-i, et mitte tigetseda ebameeldivate inimeste keskel? 😞
Poor thing.. Self harm is always a choise!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 17:42
Jääb tõesti mõistatuseks, miks kõikide nende trimmis naiste mehed siin kogugamate kallal oma hammast teritavad...
Mulle ei meeldi mehed, kes hooravad ringi oma naiste kõrvalt, vahet ei ole, mida nad vabanduseks kasutavad. Mul ei tuleks mõttesegi hakata neile siin näppu viibutama või moraali lugema. Ela ja lase teistel nende oma elu elada, on pigem minu seisukoht. Samas mina ju ei tea, kui raske on trimmis inimesena ideaslses elus kulgeda. Võimalik, et see teiste kommenteerimine hoiabki vormis...
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 20:39
See teema ei tee mulle haiget. Ma näen nii palju võltsi selles lihtsalt, kui inimesed ei ole enda vastu ausad ja mugavus on suurim hüve. Ma ei tigetse.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 23:53
See kehamassiindeks ka selline, ei tea.
Kunagi ammu käisin Aderi juures kehakoostist mõõtmas. Olin 68 kg ja ütles siseslundite ümber rasva ja vaja kaotada. Enam ei mõõda midagi, hea on oma kehaga saada sinapeale, tunnetad väsimust, laiskust, ülekoormust. Need üsna sarnased vahest.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 06:57
Kõhnal inimesel võib ka rasvaga probleemi olla, see on tõsi. Seda kutsutakse 'skinny fat' ehk normal weight obesity.
https://en.wikipedia.org/wiki/Normal_weight_obesity

Seetõttu tuleb veidi trenni ka teha.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 21:22
Kui vaadata siin olevate naiste ankeete, siis paljudel on kirjeldues ja ka piltidelt näha - volüümikas.
----------------------------
Mida asja on vaja nende volüümikate ankeetidele ronida, kui ei meeldi? Heterona sa tõenäoliselt uurakil tagumikuga mehe kontole ju ei roni tema kellasid imetlema või käid neid ka kritiseerimas?
Või häda on selles, et sportlike naiste hulgas on teil raskusi skoorimisega?
Kui aga IT-teadlikkuseks oskusi napib, siis võin lahkesti abistada:
https://www.iha.ee/search/1/?type=2&age1=0&age2=0&K_riik=0&K_elukoht=&username=&name=&pic_exist=1&kasv1=&kasv2=&V_keha=4&V_juuk=0&S_orjent=0&S_bdsm=0&T_eesm=0&T_soovt=0&E_haridus=0&T_olen=0&E_elukoht=0&T_kink=0&E_sisset=0&search=1

Kui korjate ära valiku "vähemalt üks pilt", siis valik lausa komekordistub ja piiriks on ainult teie enda fantaasia ja osavad näpud.
Tänada pole vaja.

Hoiatus! Minu ankeedile ei tasu uudistama tulla, tegemist on paksuga!
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 21:30
Kirjas ju et volüümikas
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 21:35
Miks on olemas välimuse kohta variant kõhn ag pole valikut paks?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 21:39
Tiba valest kohast ei küsi seda või? Äkki selleprast et ei ole ka valikut loll/tark?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 21:46
Kuulge, ümar on ka vorm, mis te halate.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 22:09
Olgu siis loll tark valik samuti. Tegelikult on asi äärmustesse. Miks on üks äärmus parem kui teine.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 22:12
No aga mine haugu siis õige puu all selle küsimusega.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 22:20
Kas sa tunned ennast puudutatuna mingil põhjusel et nii kommenteerid? Ma vaid juhin täheldanud sellele millised on valikud. Näiteks tutvumise eesmärgiks "kunst". Ja üleüldse kui välimusest rääkida siis pigem mõni lisa kilo kui anoreksik
˅ näita rohkem ˅
1
2