Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2020-03-01 00:08
Mõtlesin algatada arutelu naiste kohtlemise üle. Naistega edukas olemine sõltub paljuski isiklikust suhtlemisoskusest, aga ka kohtlemisest. Üldiselt saadab naistega edu kahte sorti mehi:
1) Kes võtavad ja kohtlevad naisi kui lapsi
2) Kes kohtlevad naisi kui litsi.
Härrasmehelik viisakus jääb vanematele põlvkondadele. Millised ise oöete ja kas olete nõus, et naisi tuleb kohelda litside või lastena?
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 00:12
Mõlema versiooni võid endale kenasti tagumikku toppida, sest nõnda idiootset teemapüstitust ja suhtumist naistesse pole minu silmad küll pikka aega näinud.
Ole aupaklik ja viisakas inimene, midagi muud ei olegi tarvis.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 00:15
Ma pean tunnistama, et üleolev ja ülbe suhtumine on viinud totsidega sihile, aga aupaklikkus ja viisakus pigem mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 00:16
"Totsid" ei ole naised, you know.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 00:46
Selle napi info põhjal, mida sa siia lisasid, võin ma öelda seda, et sinu sihtgrupiks tunduvadki olevat need nn. "totsid", kel pole veel väljakujunenud ei mingisugust eneseaustust ega väärikust. Palun ära aja selliseid tegelasi segamini naistega, kel on ka olemas enesehinnang ja kriitikameel ning kes teavad, mida nad tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 00:51
Võimalik, et elukogenuma mehena on su toodud erisus mõistlik
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 01:00
Asi ei ole elukogemuses kui sellises, sest ma ei ole kunagi hüpanud ühest sängist teise ja seega ei saa ma ka siinkohal mingisuguste kogemuste ega teadmistega hiilata, küll aga austan ma naisi piisavalt selleks, et neid mitte seksuaalobjektidena kujutada. Sobivus peab tekkima automaatselt, ja kui seda pole, siis on kõik edasised ponnistused mõttetud. Ära unusta, et kõik sõltub sinu enese suhtumisest teistesse. Inimesed on piisavalt targad selleks, et teada, mida sa nendest pikemas perspektiivis arvad. Austa ja väärtusta kedagi tõeliselt, siis saab ka teine pool aru, et ta on sinu jaoks oluline.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 10:39
Või et üleolev ja ülbe suhtlemine on viinud sihile? Huvitav oleks teada, kaua sa seal sihil oled suutnud püsida?
Mehe kvaliteeti näitab see, kui sinuga ka kolmandat korda tahetakse kohtuda. Erandiks on muidugi see, kui tirid endaga kaasas ränkrasket rahakotti, aga siis ei hinnatagi ju sind, vaid ainult sinu tengelpunga.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 14:57
Üle ühe korra oleks juba suurn saavutus
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 17:02
Kusjuures Mardi mõttes on tõetera sees küll
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 18:58
See on see pabertaldrikute põlvkond. Alguses on kõik ilus ja tore, ainult et maailm muutub prügimäeks ja nemad ise prügimäe kollideks.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 20:05
kena sobilik teema enne naistepäeva küll pisut veidra mõttekäiguga.....aga arvestades, et autor kuulutab oma kontos pettumust selle üle, et pole leidnud süütut neitsit, kes peale esimest õhtusööki kohe kätte annaks- siis teatav kibedusenoot mõistetav.
(kuna härrasmehelikkust omistab autor vanadele meestele, siis selle unelmate õhtusöögi arve oleks eeldatavalt romantiliselt pooleks makstud...).

mul on olnud au kohtuda paljude härrasmeestega, kel vanust vaid veidi üle 20. või isegi vähem aga viisakust ja hoolivat suhtumist piisavalt, et naine saaks end tema seltskonnas mõnusalt tunda.
samas mõni 50+ onkel võib vahel totaalse mühakana käituda.....arvates, et rahapakiga lehvitamine kompenseerib matslikkuse.
seega mu meelest vanus erilist rolli ei mängi. aga kodune kasvatus küll

kuigi peab tunnistama, et on esinenud juhuseid, mil mehepoolne esialgne teatav arrogants mõjub isegi mingil määral erutavalt. mis loomulikult ei tähenda mehe ebaviisakust ja labasust.....pigem sellist üleüldist veidike üleolevat maailmanägemist, mis võluva eneseirooniaga segatud.
üks on kindel: mehel, kes ennast liiga tõsiselt võtab(pidevalt solvub ja pettub jne), pole erilisi Å¡ansse skoorimiserekordeid püstitada.
rohkem mängulisust ja muhedat huumorit, härrased- ja naised sulavad
˅ näita rohkem ˅
2020-03-24 15:54
Kena sobilik teema enne isadepäeva.

Aga arvestades, et caprichosa ootab endale meest, kes kohe esimesel õhtul välja teeks ja siis edaspidi ka luniks seksi edasi ja viiks kallitesse kohtadesse välja, teeks kalleid kinditusi, aga seksi ei saaks kunagi, siis ...

Mõni 40+ daam isegi suudab jääda daamiks, aga enamus on rõvedad.

Aga mõnikord, kui tibi on 18-24a vana, siis teatud määral ülbust on isegi erutav.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-24 19:29
kurb muidugi, et puuma224 kogemused omaealiste naistega "enamuses rõvedad". nende erutavate 18-aastaste tibide jaoks tunduvad tavaliselt issivanused kiimlejad rõvedad ja seda ka isadepäeval. nagu nõiaring, eksole.

aga milles naiste rõvedus seisneb? et ootavad mehelt galantset käitumist, aga igaühega voodisse ei roni?
ning miks peaks seksi lunima?? armunud või erutunud naine ihkab seksi vähemalt sama palju kui mees- looduse vastu ei saa ju.
kui tegemist lihtsalt mehepoolse sooviga meeldiva keha abil naudingut saada, asendab armusosinaid edukalt ka soliidne kingitus naisele- mis ei välista loomulikult naisepoolset tegevuse nautimist.
nii on see aegade algusest peale olnud ja jätkub kindlasti ka peale meid. kuivale jäänud ihnuskoid võivad naissugu siunata, ega see midagi muuda.
härrasmees käitub härrasmehena nii esimesel kui kümnendal kohtumisel ning mitte ainult siis kui suur lootus seksi saada.

aga jah....mõni kibestunud mehike süüdistab naisi rõveduses. enamus on õnneks meeldivalt mehelikud ja toredad olenemata vanusest.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-25 12:19
Naine (ja ka mees) tingib ise selle, kuidas temaga käitutakse. Labased tohmanid saab ju alati kõrvale jätta? Aga kui see kütkestab ja tundub tõeline macho, siis naudi!!!
Kui viisakas mees tundub liiga jobu ja pehmo, siis vaata korraks peeglisse ja küsi miks...
Kui mees ei ole nõus seksi eest maksma, siis ole õnnelik, et ta sind tasuliseks objektiks ei pea.
Kui rõõmustad, et mees pakub seksi eest "kinki", siis ole valmis kompromissideks iseendaga.

Nii võib päris kaua jätkata
˅ näita rohkem ˅
2020-03-29 11:47
Endast lugupidav mees kohtleb naist nagu võrdset, lugupidavalt. Kui kohtled naist kui litsi siis oled ise ka hoor ja kui kohtled naist kui last siis oled ise ka lapsekingades.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-29 11:54
Päris võrdsena ikka mees naist kohelda ei saa, kuid ta peab apsekteerima naise soove
˅ näita rohkem ˅
2020-03-29 12:09
Saab ikka küll. Aktsepteerima naise soove? Mehel polegi soove? Soovid on ikka mõlemal olemas ja naise soovid ei ole siinkohal mingi erand.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-29 15:53
Kui ma orjasuhtes olin kehtestati reeglid ja üks neist oli, et mul tuleb kõiki naisi äärmise lugupidamisega kohelda ja teenindada oma soove võimalikult palju maha surudes.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-29 16:18
Naine ikka puid lõhkuma ei peaks kui käed on harjunud vaid arvuti taga klõbistama
˅ näita rohkem ˅
2020-03-29 18:41
Või võrdne kohtlemine ja vastastikuste soovidega arvestamine?
Kui mees tahab seksi, aga naisearvates on küll muidu tore mees, aga seksuaalset lähenemist küll ei soovi. Kus on siin kompromiss, mis arvestab mõlema soovidega?
˅ näita rohkem ˅
2020-03-29 20:17
Siis paneb naine mehe sõbrastaatusesse ja nutab vahel särgiesise märjaks aga mees piinleb ja loodab keppi saada. Lõpuks mees arvab, et nii elu käibki ja järgmine suhe on tal juba orjana, kes on muidu tore aga keda on hea õrritamisega piinata... ja partner on siis ka vastavate kalduvustega.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-30 00:06
Sina mees küll naistest mitte midagi ei tea, jalgpalli väravas kasvab harva muru,naise vitt venib raisk välja küll kui tihti tõugata
˅ näita rohkem ˅
2020-03-31 13:44
labased tohmanid jäetakse nagunii kõrvale. looduslik valik
viisakust jobulikkusega seostada on suht kummaline. viisakad naised on ka siis "jobud"? pehmo tähendab vähemalt minu jaoks ebamehelikku pidevalt hädaldavat tegelast. aga mehelikul mehel peaks olema viisakus nö kaasa sündinud, mitte piitsa ja präänikuga sisse juurutatud.
kui mees ei maksa, siis maksab mõni teine mees. loodus tühja kohta ei salli
härrasmehelik mees ei tee kingitusi ega komplimente ainult siis kui on lootust kohe naise teki alla pugeda. kingituse vastuvõtmine ei kohusta ju naist tegelikult millekski, vähemalt euroopalikus ühiskonnas. seega mis kompromissidest jutt?
eksisteerib liik mehi, kes ka peale kokteili väljategemist klubis eeldavad, et naine enam kellegi teise suunas ei vaata ning sõimavad litsiks kui kokteili eest seksi ei pakuta. vbl paar korda elus on kohanudki naist, kes peale paari drinki voodisse ronib......mis tõstab ego muidugi lakke ja hakatakse end mingiks seksijumalaks pidama, kelle sõrmenipsu peale peaks iga naine voodiaeroobikat pakkuma. reaalsus on siiski midagi muud. ja seksuaalne rahuldus pole inimõigus
kõikide naiste äärmise viisakusega kohtlemine peaks olema iga mehe jaoks elementaarne- kui soovib naistelt saada respekti või miskit enamatki........ mitte ainult orja käitumiskoodeksi paragrahv.

jfjm küsimusele on vastus väga lihtne.
mõne naise puhul võib seksuaalset erutust asendada või põhjustada soliidne materiaalne toetus mehe poolt. võime küll siin kuulutada, et pole müüdavad. aga olgem ausad, küsimus on tegelikult ainult hinnas. mõni on odavam ja mõni kallim. alati leidub noori ilusaid naisi, kes paarkümmend aastat vanema õllekõhuga kiilaka pässi voodit nõus kaunistama- kui voodi asub lossis ja taskuraha kuninglik.
ihnsa või vaese mehe jaoks jääb ju alati tasuta käsikiimlus. samuti vabadus keskenduda naise otsingutele, kes nõus õhust ja armastusest elama........kuigi välimus pole ehk supermodellilik.

ma olen muide puid lõhkunud. käsi otsast ei kukkunud ning tuba sai soojaks. aga kui mees merelt tuli, luges silmist soove ja kohver oli kingitusi täis. no vbl oligi pehmo mõne meelest. naised igatahes ei vaevunud kadedust varjamagi
˅ näita rohkem ˅
2020-03-31 14:15
Ja nii see naistele maksmise kultuur tekib, kui seda hoogsalt normaalsuse pähe serveerida.

Kuskil juba ütlesin seda, et see keda meelitavalt "härrasmeheks" nimetate, ei arva praktikas teist mitte midagi peale tarbimise. "Kingitusel" ja kingitusel on vahe. Kui küsida endalt vahel küsimus "miks", saavad paljud asjad selgemaks.
Miks see mees teeb kingituse? Mida ta tahab?
Ja tegelikult, kui ta ei taha siis naist kasutada on ta teie, müüdavate hingede jaoks lihtsalt üks kasulik idioot.

Naisi tuleb kohelda eelkõige nagu inimesi, mitte nagu aksessuaare, kelle sisse ennast taskuraha eest aegaajalt rahuldada saab. Kui inimene on jobu, siis tulebki temaga vastavalt suhelda, olenemata soost.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-31 16:51
Slave, asja teeb keeruliseks see, et Mees ja naine kuuluvad küll samasse liiki aga peale füüsilise erinevuse on ka mõtlemine täiesti erinev. Mitte ainult inimesel, vaid kogu loomariigis juhib isaste ja emaste käitumist erinev loogika. Üks osa sellest on, et isased on programmeeritud vallutama ja emased valima. Ja seda kogu elu jooksul. Seda on küll üritatud ühiskonna moraalireeglitega allasuruda, aga kadunud pole see kuhugi. Sellepärast peabki mees pidevalt tõestama, et tema on parim. Teistele naistele seda ikka üritatakse, aga oma naine unustatakse ja siis nutetakse, et naine ei anna keppi.
Kõige hullem on see, et mitte keegi kurat ei oska öelda, mille järgi konkreetne naine mehi valib. Tihti ei tea naine seda isegi, sest alateadvus teeb töö ära.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-31 17:24
Nil novi sub sole!

Moraali osas on küll nii,et viimasel ajastul püüab see mehi ja naisi eristada rohkem, kui ühtlustada Ma pakun et alates 60ndatest, kui seksrevolutsioon algas, on naised tundnud ennast päris tänuväärselt rohkem inimestena ja väärivad sellist kohtlemist.

"Euroopalikus ühiskonnas" on ka muid väärtusnorme peale kiimas isastelt mammona väljapressimise/vastuvõtmise. Lojaalsus ning au näiteks... Minul ei ole loomulikult mitte kumbagi, aga mammonast sõgedaks minemisest olen ma puhas!
˅ näita rohkem ˅
2020-03-31 17:59
Slave, see põlatud mammona tekitab mingil määral turvatunnet ja asi seegi.
Kui mees läheb autot ostma, siis tal on peas nimekiri võibolla kümnest asjast, mis tema autol peaks olema. Poes aga selgub, et tal pole raha ostmaks autot, millel need kõik olemas. Siis ta hakkab enda soove revideerina ja ebaolulisemaid väljaselekteerima taskukohast autot valides. Lõpuks võibki kõik taanduda ühele asjale, millest ta pole nõus loobuma. Kui seda ka ei saa, siis leiab ta, et parem kogub veel raha, kui ostab mingi panni, millel pole tema silmis mingit väärtust.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-31 19:26
Ei libiseks teemast kaugele, aga kõik oleneb eesmärgist, milleks sellel mehel autot vaja on. Vahel on odavam pikendusoperatsioon teha?
Või selline võrdlemine lõpetada ja nagu rõõmsalt elada hoopis?
˅ näita rohkem ˅
2020-03-31 19:50
Kui raha sobiva auto jaoks pole siis sõidab taksoga, nagu härra ja elu on lill
˅ näita rohkem ˅
2020-03-31 21:58
Naissed tahavad ainult niksi ja raha,siis on ok
˅ näita rohkem ˅
2020-04-01 09:18
Eks seda kõvermaailma võib igatmoodi proovida normaalsuseks väänata.

Olles ise väga veidrate eelistustega võin ma öelda, et veidruste esinemine on väga normaalne. Aga nad jäävad siiski veidrusteks.

See taksonäide ei päde, sest taksojuht ei pea enesestmõistetavaks kingitusi jms, kusjuures ta sind siiski siis kohale ei vii. On täiesti ok, et eksisteerivad "taksod" millega sõidetakse emotsioonitult ja mõni siis suure emotsiooniga , ja samas on ka muud, harilikumad võimalused. Vastavalt vajadustele.

Kui teistsugust maailma püütakse tavalisena esitada, siis ma küsin lihtsalt cui bono?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-01 12:59
huvitav, et just oma "normaalsust" ja maailmanägemust püütakse serveerida ülimuslikuna. samas justkui olles tolerantne igasugu veidruste suhtes, mille paljud Å¡okeeritud kodanikud suure tõenäosusega haigeks tituleerivad.
ma küll ei pea ebanormaalseks, et mõningad daamid jagavad naudinguid ja oma seltskonda nö heategevuse korras- isegi kui see minu arusaamadega ei ühti. ju on neil selleks hea põhjus. kui on rahul, lasku käia.

taksojuht võtab teenustasu ja viib su kohale- kindlapeale minek, eks. isegi kui km hind on odav ning takso roostes ja porine. ei mingit vajadust kalli auto jaoks laenu võtta ja närvirakke raisata. kapriissed luksussõidukid muide polegi mõeldud igaühe jaoks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-01 14:16
Siin mõni lähebki peast taksojuhiks. Sõit on alati raha teenimiseks, ükskõik kellega

Ei suru midagi peale. Aga seksimine meeldimise, mitte raha pärast ei ole mitte kuidagi heategevus ega ebanormaalsus!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-01 14:59
kas keegi teab taksojuhti, kes oma abikaasalt sõidu eest tasu küsiks? või naiselt, kellesse armunud on? vaevalt küll. aga ebanormaalseks peetakse pigem kui iga meeldiv klient hakkaks tasuta transporti eeldama või nõudma

seksimine või ükskõik milline intiimne suhtlus ainult meeldimise pärast on naise valik. kui ta teeb teistsuguseid valikuid, pole see automaatselt ebanormaalsus.......kõik valikud ei saagi ju kõigile meeldida ja miks peakski?
oletame näiteks, et 90% klientidest on kohe väga meeldivad, lausa erutavad ja muudavad igapäevase töö naudinguks. kas normaalsus oleks ainult nendelt 10% vähem meeldivatelt tasu küsida? ning kallis sekspesu, straponid, massaažiõlid ostmata jätta, üüriraha pärast muretseda ja toidupoes sente lugeda......lihtsalt väike praktilise sisuga küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-01 20:02
Ma ei usu, et sa ei taipa. Lõbustad enast siin niisama trollimisega

Võrdlus taksoga oli joti poolt toodud ja nagu juba ütlesin, mittepädev.

Asi on tegelikkuses väga lihtne:
sina käsitled seksi (või midagi sellesarnast) teenusena
mina käsitlen seksi (või midagi sellesarnast) koostööna või nauditava ühistegevusena

Ja sellepärast klapib ka taksonäide, mis ei ole kuidagi nüüd mingi ühistegevus vaid puhas teenus.

Ja seks teenusena ei ole mingi norm, pigem on tavaline koostöö vorm. Selles pole lõpuni õiglane pahandada meeste peale, kes koostööd pakuvad ja ei eelda alati et naised ennast kuidagi müüvad... Jah, profiile võiks muidugi lugeda ka
˅ näita rohkem ˅
2020-04-01 20:32
Selliseid kohtab ikka väga harva, kes sõidavad taksoga naudingupärast.
Nii nagu on taksojuhil naine, kellelt ta sõidu eest raha ei võta, samuti on ka prostituutidel keegi, kes saab tasuta.
See on ainult siinsete meeste ettekujutus, et naistel selline nikunälg, mis paneb esimesele ettejuhtuvale jobule jalguhargitama. On neid, kes tahavad raha saada, aga enamus lihtsalt vaatab sellistest mööda või blokeerib.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-01 20:44
Jäta jott see taksonäide! See on teenus ja elukutse! Kõik seksiga seonduv ei ole ju seda! Enamgi veel, pigem ei ole seda!

Naistel on vähem seda nälga küll, aga siiski esineb. Ei maksa nüüd nii hullu pilti ka maalida!

Esimesele jobule ei pea keegi jalgu hargitama, nagu ei pea ka esimesele augule sisse toppima.

Kui meil siin teema on tegelikult selles, kuidas naisi koheldakse, siis tasulisi koheldakse ikka nagu tasulisi. Ainult nad ise arvavad midagi muud millegipärast. Tuleb välja, et mehed oskavad ka hästi teeselda
˅ näita rohkem ˅
2020-04-01 21:13
Slave, selles asi ongi, et siinsed mehed millegipärast arvavad, et peab kohe esimesele....
Olgu see nälg kuitahes suur, naised kasutavad ikka võimalust valida. Ja siinsel lehel nad lihtsalt peavad seda tegema, sest pakkumisi on palju.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-01 22:20
Noh nad võivad sulle ju öelda, et olid esimene. Ikkagi parem, kui tunnistada enda oskamatust valida
˅ näita rohkem ˅
2020-04-01 23:03
Loomulikult läheb mul küprokiga aega, mul lihtsalt puuduvad sellel alal kogemused
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 06:27
Targad teemad.
Mehed võiks siis valida naisi, kes raha ei küsi ja nendega seksida. Mis seal keerulist on?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 09:47
Tegelikult see valik ongi tehtud. Kulud saab ikka katta.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 09:53
Ikka saab. Selles pole probleemi. Mis selles keerulist on?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 12:28
" Selles pole lõpuni õiglane pahandada meeste peale, kes koostööd pakuvad"

keegi polegi ju pahandanud aga pole ka mõtet pahandada naiste peale, kellel teistsugune nägemus asjadest......
ma näiteks ei kuuluta ebanormaalseteks või väärastunuteks neid, kellel mulle ebasobiv seisukoht või elustiil.

"Olgu see nälg kuitahes suur, naised kasutavad ikka võimalust valida."
jfjm elunäinud mehena teab, mida räägib.
loomulikult kasutavad, miks ei peaks nagu seda tegema?? kuna valikuvõimalus on piisavalt suur ja mitte ainult siin keskkonnas, siis ei saa kõik meeldivad mehed valituks osutuda.......ja paratamatult mõjutavad ka muud kriteeriumid peale füüsilise/vaimse külgetõmbe.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 12:49
ok, taksojuhi näide ei sobi. aga võtame siis näiteks kiisukese ja naabrimehe, kellel ainult uksele koputamise vaev, et naudingut kätte saada- nagu kiisuke ise on maininud

oletame, et naabrimehi oleks rohkem kui üks. kõik täpselt sama meeldivad ja valmis kiisukest öö läbi rahuldama. no näiteks kümme seksikat naabrimeest. tekib valikuvõimalus, eks. tõenäoliselt kõiki korraga vastu võtta ei jaksa ega viitsi.
aga üks naabrimees proovib konkurentidest parem olla, tassib suure roosibuketi kohale ja erutava sekspesu või kalli parfüümi külakostiks.
nüüd tekib küsimus: kui kiisuke võtab kingituse vastu, on ta siis automaatselt "enesemüüja"?
ja teine küsimus. kui ei viitsi kõigi kümne naabrimehega kohtuda vaid ainult nendega, kes peale vägeva riistvara veel miskit meeldivat pakuvad, on siis tegemist naise ahnusega või loodusliku valikuga või lihtsalt oportunismiga, mis ukse taha jäänud naabrimeestel karva turri ajab?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 12:54
Oled sa Kiisult luba küsinud, et tema näite varal hüpoteetilist vestlust arendad kas näited oma elust on otsa saanud?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 14:05
usun, et kiisuke ei pahanda hüpoteetilise näite peale. kui ta juba ise polnud kade oma tegija naabrimehe toimetusi siin avalikustamast
kiisukese võib asendada ükskõik millise nimega, põhimõte jääb samaks eks.
aga "oma elu näited" jäägu ikka memuaaride kaante vahele. minu jaoks pigem tegemist maailmavaatelise diskussiooniga, kui keegi pole veel aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 14:40
Natuke labane põhjendus aga ju siis paremat su kõrvade vahel pole
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 10:55
hea point, Keprik. samahästi võiks autor küsida, et millisele nupule vajutada, et naine orgasmi saaks. nagu oleks tegemist kodumasinaga
aga jah.
see meeste omanikutunne tavaliselt kõik ilusa ära rikubki. kui ei mõisteta, et naine pole omand vaid eelkõige inimene, kellel õigus teha valikuid. hoolimata sellest kui kõlavalt mees tundeid avaldab.....

igal juhul naiste litside või lastena kohtlemisel peaks mees arvestama, et teda koheldakse kõndiva rahakoti või issina. võimalik, et see ongi tema eesmärk. vanamoelise viisakuse peale sülitamine ilmselt kedagi mehelikumaks küll ei tee.

aga labasus peitub siiski lugeja kõrvade vahel. nagu ka "sõbralikkusena" serveeritav vagiinaviha
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9