Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2020-04-06 11:17
Kui keegi on valinud teenindaja elukutse, siis võikski teenindada😋
Mitte tühjast peast elutarkust jagada😋
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 11:26
kui kellegi geniaalses peas elutarkus üle ääre ajab, pole kohustust minu arvamusavaldusi kommenteerida ega isegi mitte lugeda...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 11:33
Keprik vaata, kui teenindaja ajab segamini mõisted naistemees ja härrasmees siis müübki ta ennast kui asja oodates lihtsalt raha unustades viisakuse, inimlikuse ja häbitunde.. Koht kus sõnad ja teod ei käi käsikäes.. Sellel kellel pole õnneks palju vaja
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 11:37
Unustasin Sinult küsida😋.. Millal räägin ja kellega😋
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 11:43
ilmselt ükski endast lugupidav ja oma tööd nautiv teenindaja ei suhtle ebaviisaka või häbematu kliendiga. viisakus on siiski elementaarne, olenemata härrasmehe panustamisest. teoreetikud muidugi ei pruugi seda mõista...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 11:46
ja mis vahe on siis naistemehel ja härrasmehel? et naistemeheks olemine välistaks nagu härrasmehelikkuse ja vastupidi?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 11:57
see reegel peaks hetkel kõigi vahel kehtima, kes ainult alumise ajuga ei mõtle. on ju, qwerty?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 12:03
No kuidas nii suurte kogemustega teenindaja ei ole oma praktikas sellest veel arusaanud😋 või eristad neid vaid rahakoti põhjal.. naistemees ja tõeline härrasmees erinevad teineteisest nii mõnegi asja poolest. Näiteks nende motiivid on erinevad, samuti on erinev ka see mis põhjusel kumbki neist üldse naise poole pöördub. Sinu puhul ei ole isegi küsimus, keda teenindad..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 12:03
Peaks või kehtib. Kui rahakott jalgevahel täitmist nõuab, eks siis ka reeglid ei kehti, või kuids?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 12:12
huvitav, et mõne mõtted keerlevad ainult võõraste rahakottide sisu ümber......kas oma "daami" iluoppideks rahakerjamise projekt ebaõnnestus või?

naistemees võib olla vägagi härrasmehelik. kui kellelgi pole olnud isiklikku kogemust viisaka naistemehega, kas tasub selle põhjal kogu meessoo kohta üldistusi teha?
oma meelest pole touchi küll kunagi teenindanud. seega pole mõtet fantaseerida minu valikukriteeriumite üle või neid oletuste põhjal maha teha.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 12:21
Kas eilne sooda vahutab ikka veel sina küsisid mina vastasin
Aga kuna sul on peas segi kõik väärtused ja hinnangud, siis pole ka ime et kobad ja lahmid pimeduses.
Vaata härrasmees (mitte Vovandossi sugused härrad) vajab naist, kuna ta tahab tunda armastust ja mõistab, et tagaajada on mõtet vaid neid naisi, kes on seda väärt.. Sinu teenuste nimekiri lähtub ju ainult kasusaamisest😋.. Miskit ütleb, et sul pole olnud õnne neid isegi lähedalt näha 😋
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 12:37
Misiganes siin ka ei keerutata härrasmeestest ja muidu meestest, siis tundub, et "teenusepakkujate" jaoks on härrasmees mees, kellel on piisavalt raha.
Seega, vaesed mehed ei ole härrasmehed. Ja härrasmees läheb ka saiapoodi Å›ampuse ja Å›okolaadiga, sest nii on härrasmeestel kombeks.
Pärast laseb veel maybachi roolist törts signaali oma tänulikkuse väljendamiseks.

Aga ükskõik kui härrasmeehele enda teenust ka ei müüda, siis ikkagi on tegemist müügiga. Keha müügiga. Keha müük on ikkga prostitutsioon. Seksil on ju erinevaid väljundeid ja vorme.
Milleks põdeda valehäbi, kui juba jutlustatakse, et igal ühel on õigus oma elule nii nagu talle sobib.
Kui prostituut, siis tuleb oma ameti üle uhkust tunda ja eks me kõik võtame tööd koju kaasa.

Kuigi kui prostituudi kodust tööd on väga palju või siis ilma tööta aega väga vähe, siis kipub see maailmapilt väga töökeskseks muutuma
ja sellest tekib võimetus mõista, et enamik inimesi (ma ei rõhuta praegusel võrdõiguslikkuse ajastul, et enamik naisi) siiski ei müü ennast ja ei võta suhtlus ega partnerlussuhteid kui ostumüügi tehinguid.
Ja kui ikkagi naistest rääkida, siis on praegusel ajastul palju naisi, kelle jaoks ei ole elulise tähtsusega, et mees nende elu kinni maksab, kuna nad suudavad seda ise ka edukalt teha. Ka mitteprostitutsiooni töö võib naise jaoks olla nauditav ja hobi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 12:41
Kus te näete siin naistemehi? Siit võib küll leisa naisemehi. Kindlasti on siin ka vaeseid rahamehi, aga naistemeestel ja rikastel rahameestel pole vajadust siia tulla.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 12:43
see nn vastus oli pigem suunatud konkreetselt minu valikukriteeriumite kommenteerimisele- milleks suvalisel kõrvalseisjal puudub siiski pädevus.
armastust võivad tahta ka need mehed tunda, kes naisele valmis finantsilist hoolitsust pakkuma. isegi kui sa pole selliseid lähedalt näinud iseasi, kas nad seda saavad.....
armastus on siiski nii eriline tunne, et ka kõige materialistlikumal naisel tavaliselt üle ühe mehe südamesse ei mahu. see võib muidugi probleeme tekitada......kui härrasmees ei mõista, et osta saab meeldivat seltskonda, aga mitte armumist/armastust.

kirjavahetus on siiski hästikasvatatud meeste privileeg. milleks peaks seda võimaldama sellele, kes juba avalikult foorumis labasuste ja ebaviisakusega tähelepanu tõmbab?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 12:48
Olen sinuga aprilljuuli täiesti nõus🙂
Sest, kui nn. Elumehed õpivad selgeks mõned võtted mis on omased härrssmeestele kuna teavad, et see annab neile juurde teatava eelise, suurema võimaluse saada teenust..
Ebakindlad teenuseosutajad süstivad end täis botoksit ja silikooni lootuses muutuda täiuslikuks, et oleks võimalik rohkem müüa ja pääseda ligi mehe rahale ja nii nad mängivad mängu, aga peamine eesmärk mõlemil on petta teist.. Üks pretendeerib mõnule, teine rahale.. Mõlemad arvavad, et on ihaldatud ja tahetud
Tegelikuses on see aga lihtlabane plää plää..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 12:55
Loomulikult jfjm on selles keskkonnas rohkem erinevaid mehi, meil kõigil on põhjused aga ühes on sul õigus, härrasmees ei kasuta siit keskkonnast sellist teenust, kuna kasvatus on teine, ta võib suhelda tutvuda kuid kasutada suurte kogemustega teenuseosutajad kellest om on üle sõitnud suur hulk huvilisi, pole tema teema 😋...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 13:00
Keegi võiks nüüd äraseletada, miks see, kui keegi müüb enda keha, häirib teisi rohkem, kui teenuseosutajat ennast?
Ma loodan, et kõlbelisusest ja moraalist ei hakata selles keskkonnas jutlustama.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 13:02
aprilljuuli :"Ja kui ikkagi naistest rääkida, siis on praegusel ajastul palju naisi, kelle jaoks ei ole elulise tähtsusega, et mees nende elu kinni maksab, kuna nad suudavad seda ise ka edukalt teha. Ka mitteprostitutsiooni töö võib naise jaoks olla nauditav ja hobi."-

no kindlasti on igasuguseid naisi. aga kui nad oma nn mitteprostitutsiooni tööd nii väga naudivad, milleks vaja siis üritada teistsuguste põhimõtete ja elustiiliga naisi maha teha ja igas mõttes halvustada?
nii rahul oma eluga, aga vagiinaviha ikka pulbitseb

erilist vahet pole tegelikult, kas juuksur, massöör, postitantsija või fotomodell. me kõik müüme äraelamiseks oma oskusi ja mõned ka välimust ning keha. ja uhkust peakski tundma iga ameti esindaja, kes suutnud endale normaalse elukvaliteedi tagada ilma laenuorjuses rabelemata ja valitsust sõimamata.

keskmiselt jõukamate meeste partnerlussuhted on ju tihti ostu-müügitehingu tasandil. iga trofeenaine, kes abielusõrmust kannab, on ka siis järelikult prostituut? no ja kui olekski, ikka ei saa aru, miks see nende hinge nii torgib, kelle arveid mees kinni ei maksa?

samuti jahutakse moraalist ja lojaalsusest, kui raskusi mõistmisega, et kõik mehed ei saa valituks osutuda kui nõudlus ületab pakkumise......ja et valikukriteeriumid peaks olema iga naise isiklik asi, mitte võõraste inimeste arvamuse järgi paika pandud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 13:09
Kui sa Capri räägid pädevusest, siis alusta endast 😋, siis kohe kindlasti puudub teenindajal volitus produtseerida oma haigest peast elutarkusi, tõukudes oma nn. Luuludest ja fantaasiatest normaalsete inimeste pähe.. Halloo äratus😋..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 13:11
jfjm,
ega keegi suudakski seda müstikat ära seletada

ilmselt on põhjus sisemises kurbuses selle üle, et kingitusi teevad mitte ainult koledad luuseritest matslikud tüübid (kes muidu vbl naisi ei saaks) vaid ka väga hea välimusega ja härrasmeheliku käitumisega seksapiilsed mehed- kui mõnel oponendil pole õnnestunud selliseid kohata, ei tähenda, et neid olemas poleks

siinkohal tervitaks kõiki seksikaid ja galantseid mehi, kellega meeldivad reaalsed kogemused!
ja teoreetikutele tuult tiibadesse....
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 13:14
aprilljuunile 10 punkti mõistliku, kaasaegse ja reaalse mõttekäigu eest!

Saamatus suhetes, mida peab rahaga kompenseerima ei ole auasi. Ka nö rüütlitele mitte. Pigem on see ahne pilguga rasvamao jutt, et "..aga mis see maksaks, kui sa...?"
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 13:15
lugupeetud touch, oma kogemustest rääkimine võib sinu kanamaailmas seostuda luulude ja fantaasiatega. reaalsust see kuidagi ei mõjuta.
sinul on kindlasti olemas volitus kuulutada, mille järgi keegi oma valikuid teeb? tead kohe täpselt, mis võõraste inimeste elus toimub ja kellega kohtutakse või mitte? tundub tõesti luulu moodi.....
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 13:20
slave, see kõlab nagu kena fantaasia, et ainult rasvamaod naistele kingitusi teevad.
reaalselt umbes pooled on keskmisest parema välimusega....jah, lausa üllatav kui palju on Eestis mehelikku ilu tegelikult. tänaval seda nagu ei märkagi
umbes 10% on jah need rasvamao kategooriasse kuulujad. aga meeldiv suhtlus ja mõnusalt muhe iseloom kompenseerib mehe juures iluvead- vähemalt minu jaoks.
ülejäänud on nö harju keskmised. aga nagu öeldud, siis just viisakus ja vastastikune meeldivus on primaarne, mitte meesmodelli välimus ja paks rahakott.

auasi on maha teha nende valikuid, kes elavad oma, mitte sinu põhimõtete järgi? nojah siis.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 13:36
Jfjm seletan.. Antud juhul, kus meie teenindaja mängib partisani mänge ja sihilikult teiste naiste pilte maha tõmbab, tihtilugu just teiste käsi kasutades, tegeleb teiste halvustamise ja laimamisega seega jutu mõte oli, et tädi oleks teadlik sellest, see kas ta müüb ennast või naabritädi😋(kellele pakub võimalust teha tööd selles sektoris kirjeldades kõiki neid võlusid) sügavalt sügavalt p.. Tema elu, aga võiks meeles pidada, et kuskil jookseb piir
Issand ksd sina ka kardad la selliseid sõnu nagu moraal ja kõlblus, 😂.. Need sõnad ei hammusta, kül aga labasuse demonstreerimine kül aga muutub häirivaks.. Kui isiksusehäirega inimene tegutseb süüdimatult, alguses võib vaadata, kuulata aga lõpuks tekib tahtmatult soov reageerida 🙂 ja tühikargajale öelda, võta vaiksemalt
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 15:47
Siin on endiselt suur kogus soovmõtlemist juures.

Miks siis kõik need suurepärased seksijumalad, hea huumoriga ja käitumisega, enamasti veel nägusad ja jõukad mehed peavad seksuaalseid asju ostma?!
Mida nad üldse tegelikult ostavad? Hea teenusepakkuja võiks selle ära kaardistada.
Mingit teistsugust enesetunnet, kui tasuta suhetest saab?
Tarbijatunnet, seda mitte alati realiseerimata ehk siis potentsiaali? Mõttelist üleolekut teenindajast, sest kes maksab, see tellib ju muusika?
Võibolla ostetakse üldse teadmist, mis erutab, et ollakse tasulise naisega? Erutav väike kõrvalekalle üldisest suurest kõlbelisusest ja võimalus olla "paha tüdrukuga"?

Iseasi, kas see teenindaja maailmapilti ka sobitub.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 18:06
Hmm… kui sina, caprichosa, oma postituse minule adresseerisid, kas ma pean sellest siis nii aru saama,
et mina olen see vagiinaviha kultiveerija, kelle mees arveid kinni ei maksa?

Et minu arvamustel ei saa ju mingit muud põhjust olla eksole

Ja võibolla tõesti pole vahet kas juuksur, massöör, fotomodell ja vbl isegi mõningaste mööndustega postitantsija aga sellesse loetellu ei klapi prostituut.
Ei saa panna oma oskuste ja oma keha müüvate inimeste vahele võrdusmärki. Ei saa panna ka massööri ja prostituudi vahele võrdusmärki, nt kui keegi kuskil taastusravikeskuses töötava massööri käest küsib õnnelikku lõppu, siis see massaöör võib selle peale Å›hoki saada, kui ta üldse teabki, mida see õnnelik lõpp tähendab. Iha on tegelt suht niśśitoode, suurem osa maailmast ei tea sellest keskkonnast midagi.

Nii, et, oma keha müüb AINULT prostituut.

Modell müüb oma välimust, mitte keha.

Prostituut ei müü välimust, küll aga aitab välimus tal oma keha müüa. Samuti müüb prostituut ka oma oskusi aga ikkagi läbi tema keha kasutamise.


See mantra mida muudkui kedratakse, et me kõik müüme end, on lihtsalt sisuta sõnakõlks.
Me ei müü END. Me müüme oma oskusi, mida me realiseerime aju ja käte-jalgade kasutamisega. Oskuste müümine ei ole keha müümine.
Mitte ühegi teise elukutse esindaja töökohustuste hulka ei käi see, et tema keha on tööandjate-klientide-äripartnerite meelevallas. Mitte keegi ei puuduta kassapidajat, taksojuhti ja ka massööri. Tänapäeval tõuseb isegi sõbralikust kollegiaalsest õlapatsutusest skandaal.


Ja trofeenaine ei ole prostituut. See läheb sinna samasse auku, kuhu see karjatus, et me kõik müüme end. Me võime ju öelda, et trofeenaine abilellus mehega ainult raha pärast aga see on ka kõik, mis meil sellise suhte kohta öelda on. Olla abielusõrmusega trofeenaine on ikkagi suhe, mitte töö. Suhtevormid on ka erinevad, kellel põhineb see armastusel, austusel või rahal või veel mingil
muul kriteeriumil.

Banaalselt asja kokku võttes on ju nii ,et mehed kes sind siis kingitustega üle külvavad ja oma härrasmehelikkusega jalust rabavad, tahavad pikemas perspektiivis siiski kõik ainult “üht asja” .
Lihtsalt kellele meeldib brutaalsem, kellele romantilisem lähenemisviis aga kõik nad ju teavad, et sind tuleb osta. Sa oled müügiks.

Ja ära ole nii ründav, mina tegelikult ju ei halvusta sind ja sinu valikuid. Ma lihtsalt ütlen, et kuna sa müüd oma keha, siis sa oled prostituut. Kas ma ütlen selles osas midagi valesti või?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 22:39
AprilljuulIi ma küll ei tea kes sa oled,kuid üle tüki aja oli meeldiv lugeda adekvaatset juttu..lihtsalt kui lugeda postitusi antud teemas jääb tõesti mulje, et kõik loevad aga ei saa eesti keelsest tekstist aru..sõnad moraal, kõlbelisus tekitab isega jfjm s õudu..
Keprik sa ajad täiesti teemast mööda, slave püüab anda vihjeid ja mind üllatas päriselt qwerti.. Isegi tema mõistis mida püütakse edestada... Halloo.. me kõik tiksume siin koos ühes keskkona kõik oma kiiksudega omadel põhjustel on olemas reeglid aga tõesti kuskil tuleb piir
. Vabandage aga pole normaalne, et üks parandatud väljalase, mina ise ilutegija.. Andke veel kord andeks mulle l.. .. Tuleb ütlema kes on kes ja kuidas asjad käima peavad..
See on sexikate kohtumispaik aga mitte peast haige prostituudi töökoht.. Kes arvab, et me tal külas oleme
See kuidas kontingent, kel pole õnneks palju vaja silmi pööritab, siis palun võtke teadmiseks, et siin on ka peale teie teisi inimesi, kui meil on selles keskkonnas reeglid siis palun, et ka need kel pole õnneks palju vaja peaksid reeglitest kinni
Inimesed ärge sittuge seal ku te sööte ja elate nagu elaks viimast päeva
Meil on koht kuhu tulla ja olla ja lõbutseda, nautige.. Tutvuge ja olge mõnusad
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 22:43
Võtame ka vahepeal.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 22:44
Võtame kullake🥃
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 22:45
That's the spirit!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 23:00
Ära joo alkoholivaba õlut, semu.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 23:09
orikas ja kuld segi ikka.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 23:11
Aga kuhu jääb Bock?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 23:17
See on hüva kraam.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 23:18
Mees, sa tunned asja.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 23:26
Aamen. Klassijuhatajatund sai läbi. Lõpuks ometi (vist?)
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 23:27
Ööülikool ootab ees.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 23:31
Enne kui edasi joome, ootame daami valiku võimaluse ka ära.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 23:35
Puhkamiseks pole aega.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 23:37
Touch, Sõnad moraal ja kõlbelisus ei tekita minus õudu. Kui miski õudu tekitab, siis see silmakirjalikus, mis nendega kaasneb.
Minul on oma moraalikoodeks, mida ma järgin. Samuti üritan ma järgida keskkonna moraalikoodeksi seda osa, mis minu põhimõtetega vastuollu ei lähe. Minu moraalikoodeks on minu ainuomand ja kui ma seda kellelegi tutvustan, siis kui soovitusliku, aga mitte kui kohustusliku
˅ näita rohkem ˅
2020-04-06 23:39
Qwerty, kas sinust on ka ori tehtud?
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 01:12
Kui on gluteenitalumatus, pole mõtet pagariärisse minna.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 06:54
Jfjm gluteeni talumatust mul õnneks pole külstan antud pagariäri vastavalt vajadusele .. Häirivaks muutus äri kõrvale üleskopsitud lett kus juba aastaid seisab tädi, kes kõvahäälselt vanu saiakesi müüb.. pagariäril pole viga, müüakse nii gluteiinivabu, pärmkergituse ja juuretise peal valmistatud tooteid seega miks mitte läbi astuda 🤗..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 07:13
äkki pole viga saiakestes vaid mõne tädikese viletsas hambumuses hoopis? isegi mürgihambad jäävad jätkuvalt nüriks nagu näha ja kõrgest moraalist kantud kaagutused sobiks ehk pigem kuskile perekooli kanalasse
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 07:21
Õnneks, vaatamata kõrgele vanusele on tervis igatpidi korras🙂.. Aitähh muretsemast..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 07:29
Aitähh suunamise eest 🤗... Ma mõtlesin ka, et soovitaks ja suunaks sindki aga kahjuks ei mõelnudki välja arvestades sinu spetsialiteeti.. Sest kõigil sarnastel lehtedel tiksud sa niigi..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 10:09
MMM kuna olen juba korra naabrimeest maininud, siis jätkaks arutelu .... ta ikka päris naabrimees mul pole ,natuke kaugemalt naaber kes siis ihast mu pildid leidis.. Ok. Kas uksest sisse astumine on nüüd välja pressimine või ära kasutamine aga enda südame järgi olen ma teda aastaid tahtnud , vaikne ,tagasihoidlik, rahulik nagu ta välispidiselt paistis kuid voodis on tiiger Nii kuhu tahtis jõuda , Caprichosa jutul on point…. vot selle naabrimehe sugulased on ka siin ihas ja kuna algul oli naabrimehel pildid üleval siis oli tema sugulastel väga huvitav teada saada keda siis ta hindab ja kellest huvitub …. kuna naabrimees astub uksest sisse kui isu tuleb siis arvasid ka tema sugulased ,et võiks nagu külastada kas siis lilledega ,kommikarbi või raha pakkudes... fakt on see ,et uksest foorijaks jääb mul aga naabrimees sest valik oli minu, teistele jäävad ikka tühjad pihud.. Naisel on õigus siiski valida keda oma jalgevahele laseb ja keda siis suudaks alastusseksiga lepitada Teenust ma veel ei paku , piisab müüja ametist
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 11:02
Ebaolulist infot endast ja intiimsusi meeldib teil siin teistele anda. Arvestage ka sellega, et iga detail salvestub foorumisse ja peale kirjapandut te enam selle teekonda ei kontrolli.
Piirduda saanuks ka kahe viimase lausega, kiisuke75.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 11:45
Keprik.. ex ta vajab tõesti natuke süvenemist alguses, enne kui teha järeldusi mõne lause põhjal 🙂 aga mõnusat päikeselist päeva Sulle..
˅ näita rohkem ˅
2020-04-07 12:04
Aga äkki need polegi vanad saiad, mida pagariäri kõrval pakutakse, vaid eri retsepti ja tehnoloogiaga valmistatud kuivikud, mis näiteks meremeestele väga hinnatud proviant.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9