Foorum
2012-01-17 12:50
Teemaalgataja peab spa külastust ja bensiinikulude katmist sponsoreerimiseks. Mida ta ilmselgelt teha ei kavatse. Kust läheb sponsoreerimise piir? Mida peab Seotud sponsoreerimiseks ja mida viisakaks kohtingukulude katmiseks?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 13:10
stiina, ahnusel pole piire?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 13:57
Noh, siit ka terasmehe vastus kogu teemale. Kes sooviks sellise mehega spa-sse minna? Eriti, kui endal eesti parim saunakompleks kiviviske kaugusel. Milleks siis veel teise vabariigi otsa sõita? Aega kulutada sõidule tuisu ja jääga? Ma lähen termidesse selleks, et puhkust hingele ja kehale saada. Aga kui mehele peab veel viisakusest head seltsilist mängima? Milleks?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 19:33
mriks, ma juba vastasin kuskil sellele eraldi lausega. blokeerimine ja ignoreerimine pole lahendus, see ei kaota probleemi!
ok, mina blokeerin mingi isiku või loobun talle vastamast ja siis? sama mees astub lahedalt kellegi teise juurde ja pakub talle raha jne jne. nii kaua pakub, kuni keegi lollike vastabki jaaa. jah, pakkugu, kui tahavad. see pole keelatud tegevus ja ma tean, et alati saab teine pool ise keelduda, kui talle midagi ei meeldi ja ma saan ka arvutil kaane kinni panna jne, aga suhtumine on sul meeles ja see on masendav. midagi pole teha, see on nii.
ole nii positiivne kui tahad. mingi punktini saad seda tegevust ka ingnoreerida ja mitte enda sisse lasta kogu seda p....ska, aga kui tuleb murdepunkt (ja see tuleb), siis sa enam ei palu ja selgita, vaid tekib tahtmine karjuda. ei suuda kalk ja arvestav kogu aeg olla. vahel peab ka inimene midagi tundma.

minu jutt polnudki seotud enam nii palju sellega, mida teemaalgataja taotles või pakkus. tema tegemiste suhtes ma olin neutraalne-mittepooldav - st ei olnud huvitatud.
oli keegi teine, kelle peale ma vihastasin.
peamine probleem seisnebki minu jaoks selles, et selliseid pakkumisi saades pead vahel enne murdma kellegi eelarvamused naiste ja raha osas ning vabanema enda eelarvamustest ja ebameeldivustunnetest (kui neid on) ning alles siis saad asuda teisega normaalset asju arutama ja talle selgitama. vastasel korral on see ainult ebameeldiv kogemus, mis paneb sind vastikust tundma. ma arvan, et naised saavad aru, millele ma vihjan. mehed pole seda ise tundnud.
ja miks ma teemas protestisin ostetavuse jne vastu... .. see oli seotud parma vastusega, kus ta väitis, et sobivalt tehtud rahapakkumise korral on iga inimene ostetav, vahetatav jne.. praktiliselt kaubaks muudetav siis. aga ta keskendus ka ainult osale tekstist, mitte tervikule. see polnud asja tuum.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 19:37
stiina, sa võtad seda isiklikult. kui sa elad mujal, siis see ei olnud sulle. siis see sulle ei sobi. mis ei tähenda, et see ei sobiks kellelegi teisele. kas vahemaa või millegi muu pärast. mis iganes.

muide, spa-dega on täielik hullumaja. ei ole ühtegi vaba tuba. endal nüüd õige mitu katset kohta saada...
mingi paar nädalat peaks ette bronnima. mul paraku selline mõte tärkab, teen teoks mentaliteet.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 19:41
foxy, tegu pole mingisuguse eelarvamusega, vaid reaalsusega, mis tugineb kogemustele. mida siin veel eeldada ja unistada.
mis „pärlitesse“ puutub, siis sellest osast ma ei saanud päris aru. keda sa silmas pead?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 19:59
parma, anna andeks, aga millised tundeid ma peaksin pakkuma rahamehele, kes enne tervituse lausumist arvutab kokku, kui palju tal raha mukana on ja teatab, et tal on koko
sunnuntai nyt vapanaa. tule sahistame natuke hotellis. misasja ma sellisele vastan? või mis tundeid ma temaga vahetan? või teeme kohe ostutehingu ära? tema mulle raha, mina talle ...mida iganes. kaugele tundrasse saadan sellised.. pikalt
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 20:11
Nagu ma aru saan, Utha, siiis pole Sa kunagi ilma tunneteta seksinud?
Sul üheöösuhteid on olnud? Või grupiseksikogemust?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 20:19
Utha, ilmselt meil on erinevad kogemused kokkupuudetest siinsete ja väljapool siinset keskkonda meestega, seda peangi silmas.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 20:29
Utka. Sa tead, et ma ei poolda rahaeest seksi. Värk peab käima vastastikku tunnete alusel.
See on väga õhuke piir. Raha ja seks ja seks ja raha.
Raha on vahend milelga seda materjaalsust arvestatakse.
Näiteks ajaviiteks püüa oma tunded rahasse arvutada. Vaata mis summa kokku saaksid.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 20:43
Sõltuvalt persoonist, kelle vastu need tunded on, mina võin üsna suure summa kokku saada
Aga tunded ei ole alati ainult positiivsed, võivad ka negatiivsed olla, vihkamine nt. mis valuutas seda siis tuleks arvestada?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 20:56
Vihkamine peaks minema moraalse kahju alla. Isegi seda arvestatakse rahaks. Kuigi njah seda pole vist kellelgi kordagi välja makstud.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 21:05
parma, kui sa ise seda ei poolda, siis miks arvad, et mina sellistesse variantidesse teistmoodi/paremini suhtuma pean?? ma suhtun, aga ainult halvasti.
ja miks sa ei poolda, oskad seda seletada? kuidas sa ennast tunneksid, kui sulle sponsorlust nt pakutakse? aktseptiksid? seksiksid kellegagi raha eest või pakuskid ennast teda saatma jne? ise teeksid seda? proovi asetada ennast sellesse ossa, siis saad ehk paremini aru
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 21:11
John, ja kuidas see praeguse teemaga seotud oli? algselt taheti siin teha juttu kuulutustest, nendele vastamistest, meestest ja naiste kitsidusest jne, aga edasi on juba seks?
sa võiksid panna juurde tõlke selle kohta, mida tähendab tunneteta seks, sest sa tead, et me tõlgime asju erinevalt.
minu arvates on tunneteta seksi võimatu saavutada. kuidas sina selle võimalikuks teed?

foxy, muidugi on meie kogemused erinevad ja peavadki olema. kuidas siis teisiti.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 21:13
On ikka raha pakutud. Oma suuremeelsusest olen niisama seksinud. Ma keeran selle värgi mingisse perverssesse võtmesse ja ongi omad kasud sees.
Tegelt annab igat tegevust rahasse ringi arvestada. Oleneb poolte kokkuleppest. Kas tehakse teene teene vasstu või arvutatakse rahasse ringi.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 21:25
parma, ma usun seda, et sa oled igasuguseid asju teinud, aga ma palusin sul praegu kirjeldada oma tundeid. sa ei poolda raha eest tehtavat seksi ja räägid endast, et tahad tundeid. et siis seks, kus oleks tunded sees, nagu ma aru saan, aga miks mitte raha eest seks? mis sulle sellise seksi juures siis ei sobi? suuremeelsuses loobuda pakutavast rahast ja seksida on üks asi, aga kas sa ei leia selles midagi alandavat? sind ei sega see, kui keegi peab sind nn ostetavaks ja pakub sulle lahkelt sponsorlust jne. suudaksid sa teha midagi, teades, et sa oled kinnimakstud, praktiliselt prostituudi tasemel. ja see kes ainult tahab, kutsub su raha eest enda juurde. kujutad sa endale seda ette?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 21:30
Utha. Eip ei sega see, et raha pakutakse. Las nad pakuvad. Mismoodi see alandav on? Kaevad kümme meetrit kraavi ja kui raha pakuakse, siis on alandav või? Kummaline oled.

Siin ei ole rämedat ranget piiri. Ka tundega võid kraavi kaevata ja siis raha pakutakse, solvud?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 21:51
kas sulle tundub, et ma räägin kraavi kaevamisest praegu? või on seks ja kraavi kaevamine on sinu jaoks tegevustena samaväärsed ja sa ei tee neil mingit vahet? ühel juhul pakud omal tahtel teisele ennast tervenisti ja sellel, mida sa teed, ei ole mingit sidet rahaga, ei mingid teievahelisi lepingud. ka pead teatavat füüsilist tööd tegema, aga tasuta. teed hea meelega. tasuks saad vastu teisi veel paremaid asju, mida raha eest ei saa.
teisel juhul teed sa mingit teatud füüsilist tegevust, tükitööna vms, mille eest sulle makstakse kindel raha. see on töö tegemine ja töö eest ei ole alandav palka saada, sest sa kokkulepitult teed midagi. sa ise tahad sellest kasu saada.
mind huvitas just see, kas seksi puhul raha ette saades (juhul, kui tehakse pakkumine) tunneksid teistmoodi ennast - alandatuna, solvatuna jne või ei tunne midagi.
sa ju ütled kogu aeg, et ei poolda seksi raha eest ja küsimus oligi, et miks sa ei poolda siis. kui sinu arvates on ok rahapakkumisi saada ja ka raha eest seksida, siis peaksid ju ka igati pooldavalt selle peale vaatama, aga nii see pole. miks?
või ei rääkinud sa üldse endast, vaid üldiselt prostitutsioonist ja kuulutustest, kus raha eest seksi otsitakse jne?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 21:56
mulle hakkab tunduma, et te olete siin tuimaks tambitud või olete ise ennast tuimaks ja tundetuks muutunud. mittemillestki ei saa te aru, mittemidagi te ei tunne.
kuidagi kaastundlikuks muudab see koht mind.. ei ole selliseid isikuid enne tundnudki.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 22:00
Delo tehniki. Kas seks või kraavi kaevamine. Point oli tegevuses kui tegevuses.
Mõlemit annab teha tunnetega. Isiklikult mina pooldan teha teene teene vastu. Jube hea kui see teene on osutuva teenega samaväärne.
Kuidas seda küll hinnata? Mängu tuleb raha, kui kindel mõõdupuu.

Tundaega seksi ja tundaega kraavi kaevamist? Kas on võrdne teene teenega? Ei ole onju. Läheb raskeks, see rehkendamine.

Seks seksi vastu ja kraavi kaevamine kraavikaevamise vastu. Palju lihtsam on ju.
Utka. Mõtle, mõtle!!

Tunnetega mõõtma?
Seks seksi vastu, kas on mõlemil sama tunne? Kas alati on? Või üks pingutab rohkem kui teine? Jälle dilemma.

Keeruline värk, see elamine.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 22:11
ei ole keeruline. tegelikult ma küsisin sinu käest midagi lihtsat. esitasid väite ja ma esitasin selle peale küsimuse ja palusin kinnitust. mida sina tegid?
minu küsimus oleks pidanud arusaadav olema ja sa oleks saanud paari lausega vastata sellele, aga selle asemel oleda sa mulle pikalt seletanud, mida veel rahasse arvestada saab ja mida huvitavat tunnetega teha saab...
ma arvan, et sa ei saanud üldse aru, mida ma sult teada tahtsin.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 22:24
Vot milles asi on. Mees saab näiteks 200€ eest tundeid ja naine ainult saja eest ning nii peabki mees 100€ peale maksma, et asi tasakaalus oleks
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 22:37
halb seda tunnistada, aga sinu arvutused tunnete osas jfjm peavad vist paika.

mulle tundub, et osadel meestel tuksubki rinnus kalkulaator. südametegevusega pole sellel enam mingit pistmist. tunded on tehniline viga. error ja see viga tuleb parandada. rahaga nt.
praegu ma saan ka aru sellest, kuidas tekivad veidrikud. veidrikud on need, kellel on veel tunded, mida teistel enam ei ole. neil pole kalkulaatorit.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 22:47
Sõltub diilist. Seksi osas siis. Kui ikka keset tänvat põlvist nõrgaks lääb, siis pole aga rahast mõelda. Pärast hiljem, nii paar tundi hiljem rõdupeal rahulolevalt suitsu tehes, võib alles selleüle filosofeerida. Peaks raha küsima või peaks jätma või ei peaks või teeks veel paar rahmakat ja siis jätaks või siis alles küsiks või ....või teeks veel midagi ja ja ja ja

Rsk ma ütlen. Jään vastuse võlgu. Kogemused puuduvad. Pole sellise asjaüle kunagi pidanud arutama. Peale seksi on ajutegevus piiratud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 22:49
Utka. Sa võid nüüd risti seinale tõmmata. Ma jäin nüüd natuke jänni Ilmselt hakkan vanaks jääma vist.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 23:48
Sirvisin ajaviiteks kuulutuste rubriiki. Nojah, näib et mõned siin suht meeleheitel juba:

LIBUD JA PROSTID MINGE VIRU TÄNAVALE!!!...mida idiootsust siin ei saa mingit korralikku naist-seda enam sõbraks isegi mitte nussimiseks seda tõesti-nad võivad ollagi vittu küll siin niisama kõik lobisevad ja mängivad ja omale naist sa siit kindlasti ei leia-võib olla peotäis haigusi-ei oska kommenteerida-viskas mul see jama siin kopa ette-kuigi on neil tutvustuses sõnad-tõsine eesmärk ja kindel suhe jne.kuid saab ainult raha eest libusi jne hullus pean konto likvideerima tõesti muidu juba naljakas kui jutt läheb seksini siis kaovad naised ära türa ja ainult mingid väärastunud inimesed teevad imelikke ettepanekuid libud kõik siin ausõna suuremosa kindlasti kuradi raisk!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 00:03
Küsimus laiale ringile: Kas sellist teksti produtseeeriva tegelasega oleks mõni naine nõus üldse seksima? Olgu siis raha eest või ilma rahata?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 00:11
Ega naistelgi see asi kiita pole. Jõulud tegid rahakotid tühjaks. Kisub suht nutuseks rahalunimiseks.
Vaatan, et mingi punt naisi on kinnimajast lahti lastud vist. Läheb jälle see ettemaksude küsimine popiks.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 10:00
parma, mis osas sul need kogemused täpsemalt puuduvad siis?

risti teen ka niikuinii. kui ma leian seinal paraja (veel vaba) koha. paneks teiste ristide juurde
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 10:30
Rahajagamise ja selleüle reaalis arutamise üle.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 10:47
mul ka pole. pole ka keegi reaalis seksi eest mulle kunagi raha pakkunud, on muidu ligi tikutud. vihkan selliseid ligitikkujaid. see mind kurjaks ajabki. natuke aega oli taas mingi soomlane postkastis oma hotelliteemaga. aga olgu, see tundub olevat rohkem minu probleem. ju siis on neid, kes on sellega rahul
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 10:50
vastus foxyle..... justnimelt.. ei raha eest ega ilma rahata....
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 12:13
http://noortehaal.delfi.ee/news/videod/video-mehed-jagavad-esimeseks-kohtinguks-nouandeid.d?id=63775108
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 17:52
Taktitundeliselt käitudes ei aa üldse mitte midagi. Mina olen väga taktitundeline ja postkast on mul alati tühi.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 18:04
John, ma pole Sinuga nõus. Meenub justkui, et Sa otsi siit kohtumisi ega suhet. Foorumis kirjutajaid on tunduvalt vähem kui lugejaid.
Eks potensiaalsed kirjutajad teevad omad järeldused.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 18:08
JOG, vanasti öeldi, et kui tahad kirja saada, siis tuleb ise enne kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 18:12
No ma olen väga taktitundeline ega hakka naistele oma isikut peale suruma ning neid kirjadega tülitama. Eriti peenetundelistel hetkedel vastan kirjale lühidalt ja viisakalt, et ma ei soovi kohtuda jms.
Miskipärast seda ei hinnata ja rohkem ma kirju ei saa.
Järelikult naised ei soovi taktitunnet vaid tegevust.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 18:17
Jon sa oled sama kummaline nagu mul üks naistuttav.
Esimesel kohtingul ütles, et sinuga ma ei seksi.
Kolmandal kohtingul küsis, et miks me ei seksi?

Aga siin lehel peaks kirjatuvisi üksjagu olema, kes huvituvadki kirjutamisest. "Kaua võib" näiteks on seda teemat lahatud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 18:28
See on kummaline, et ma ei kohtu? Ma vahel harva kohtun ka, aga ma tõesti ei viitsi iga seeliku peale joosta.

Või kui sa praegust teemat mõtled, siis ma ei kurde, et ma ei saa. Ma ütlen vaid, et äärmine viisakus ja taktitunne ei tähenda hordide kaupa naisi su postkasti kirjutamas.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 18:31
Kummaline on see, et sa ütled, me ei kohtu aga miks sa ei kirjuta et jääme kirjasõbraks?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 18:36
Sõbrad kujunevad ajaga, seda ei saa paari kirja järel öelda. Ja kui ma kellegagi juba sõbraks saan, siis küllap ma varem või hiljem ka kohtun.
Aga ok, see läheb juba kergest huumorist mingiks psühhonalüüsiks, milles ma hetkel ei soovi osaleda.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 18:41
Järelikult ei saa keegi sinu huumorist aru. Sa ise ikka naerad enda huumori peale, kui vastu oled kirjutanud?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-19 07:21
Ma kukkusin istuli, Tiiu, Pushup, kas sa selle suuga sööd. Unustasid jälle ära, et üks suuremaid moraalilugejaid oled olnud siin sina, sa tambid ikka oma kaalikat seinast seina, suures näljas. Ega jh lõpmatuseni ei suuda inimene mängida kedagi teist, kes ta tegelikult on. Ja mis see sinu asi on kes litsid, kes prostid ja kus nim. nad ennast pakuvad. Sul ju persekellad, paku palju tahad, aga ehmatad mehed oimetuks reaalis, nii, et sitt suvi.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-19 07:26
Parmaleikin, sul puudub huumorisoon. Ma naeran siiani, John oskab nii lahedat huumorit suust välja pritsida, mul kõht juba valus naermisest.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-19 09:32
kats - ma ei tea, millises kitsikuses või kui kehvades oludes sina oled pidanud elama, aga oma bravuuri ja labase keelekasutuse poolest sarnaned sa pigem kasimata aguliplikale kui ühele eneseteadlikule ja endast lugupidavale, koolitatud naisterahvale. tahad teist häbistada, aga sul endal peaks olema häbi ennast naisena nii alandada.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-19 09:34
kus sa labast keelekasutust nägid??
˅ näita rohkem ˅
2012-01-19 09:43
kus ma labast keelekasutust nägin?? selline küsimus räägib juba enda eest. kui sina ei näe, siis järelikult on see sinu jaoks aktsepteeritav. minu jaoks mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-19 09:52
Ei tea, kui paneks kuulutuse, et otsin lumeloopijat. Alles eile sai plats puhtaks, aga hommikul ikka "meeldiv" üllatus.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-19 10:32
mriks, sa poleks esimene
komanche
2012-01-18 12:16:46
Ahoi, särtsakad daamid!!!!Niuke pakkumine, et kes lund lükata tahaks???
˅ näita rohkem ˅
2012-01-19 10:39
Noh, hirmul olid seekord silmad suuremad kui asi väärt. Pool tundi ja tehtud.
˅ näita rohkem ˅