Foorum
1
...
4
5
6
...
9
2026-07-16 16:06
Vastus pedole jjmf...olen ehitanud haiglaid,koole ,maanteed jne ..mis sina siia ilma loonud oled peale laste ära kasutamise?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 16:07
K64 tänamatu lits oled sina .oled siis ilma midagi teinud peale litsindese ja raha kwrjamise teistelt? Saamatu manipuleeriv lits oled kes ei saa eluga ise hakkama
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 16:11
Robespierre:
Mina ei oleks õnnelik, kui naine tuleb minuga kokku saama ainult seetõttu, et ma talle asju ostan või toite-jooke välja teen. See tähendab ju, et ma pole eriline, vaid üks miljonist, kelle järgmise saja-mõnesaja-mõnetuhande euro eest välja vahetada.
Miks ma peaksin raiskama oma aega ja raha naisele, kelle jaoks ma olen üks miljonist? Mul pole nii madal enesehinnang ja ma pole ka selline jõletis, et paremat ei saaks.

Ma ei kujuta elus ka sellist asja ette, et ainult mingi söögi v joogi pärast läheks kellegiga kokku saama.
Nii väärtuslik see toit nüüd ka pole ja igapäevaselt saan ise niigi ennast kenasti ära toidetud!
Ja miks sa Robes arvad, et mingi naine sind ainult nende asjade v söögi pärast tahab?
Väga levinud on siiski see mudel, et naised eelistavad kaks ühes, normaalset kaaslast ja hoolivuse välja näitamist.
Kui mehed kardavad, et naised neid materiaalselt ära kasutavad, siis naised kardavad, et nendega lihtsalt nagu mängukannidega mängitakse.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 17:44
Me siin justkui räägime kahest erinevast asjast. Jah, väga veider on mehel igat senti lugeda ning naisele tingimusi esitada. Džentelmen kohtleb naist lugupidamisega ning oma potentsiaalset intiimpartnerit veel lisaks heldekäeliselt.

Aga jutt käib ikka ja jälle sellest kohtumise eeltingimuste seadmisest. Miks peaks ikkagi mees tahtma minna kohtuma naisega, kes muidu välja ei tule kui eksklusiivset õhtut veetma? Ma väga ei usu neisse omakasupüüdmatutesse härrasmeestesse, kes netis naistega tutvuvad, et neile kallites restoranides välja teha, butiikidest asju osta ning välismaale reisima saata, ilma midagi vastu tahtmata. Kõlab utoopiana. Võib-olla nad ei julge välja öelda, aga midagi nad kindlasti tahavad.

Ja siin tuleb suur erinevus sisse. Ma ei taha endale kaaslast osta. Ma tahan, et mul oleks inimesega mõnus koos olla, sest meil jutt jookseb ning tõmme on silmnähtav. Kui naine ei viitsi minuga suhelda, sest ma ei ole esimese asjana valmis tema materiaalseid vajadusi katma, siis järelikult otsib naine tööd, mitte kaaslast.

Mis on igati okei, tööpakkumisi on netis murdu. Aga intiimasjades pole mina tööandja. Mul pole seda vajadust, see ei eruta mind ja ma ei otsi vaheldust abielurutiinist.
Liiatigi on küllaga naisi, kes hindavad hea huumorimeele ning meeldiva käitumisega meest ka siis, kui see pargis jalutamisest enamat esimene kord ei paku.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 18:27
Loomulikult tahavad need rüütlid ja härrad midagi, keppi tahavad, vot nii. Kui sa ikka kärutad piisavalt palju erinevate naistega mööda restorane ja spaasid ja ise ka täielik oinas pole, küll siis ikka saab ka. Neil on selleks raha ja aega, kodus öeldakse naisele äriasjad ja nii ta läheb. Selliste kohtumiste eesmärk ei ole pikaajalised suhted, mõlemad teavad seda, veedetakse lihtsalt aega, võib ju olla väga tore, kui veab siis saab voodis jätkata ja kullakaevajast naiste jaoks on veel ka võimalik jackpot - kui saab sellise mehe üle lüüa. Neid kohtumisi võrrelda lihtsalt kaaslast otsimise eesmärgil toimuvate kohtumistega on nagu emmi ja sõrme võrdlemine, sealjuures jutt, et see on täiesti normaalne, et mees teeb naisele esimesel kohtumisel kalleid kingitusi ja see ongi õige härrasmehe käitumine - see jutt on puhas bullshit, igaüks tehku mida tahab, aga sihukese juraga pole seda vaja siin õigustada ja võrrelda võrreldamatuid asju.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 19:35
Robespierre:
Ma ei taha endale kaaslast osta. Ma tahan, et mul oleks inimesega mõnus koos olla, sest meil jutt jookseb ning tõmme on silmnähtav. Kui naine ei viitsi minuga suhelda, sest ma ei ole esimese asjana valmis tema materiaalseid vajadusi katma, siis järelikult otsib naine tööd, mitte kaaslast.

Suheldakse juba netis omavahel ja usu mind, väga väga palju, kui ka naisel on tekkinud huvi kellegi vastu.
Igapäevastest suhtlustest-flirtimistest kasvabki välja see, et mõlemad pooled soovivad edasi reaali suunduda ning kuna selleks ajaks on tekkinud täielik tõmme teineteise vastu, siis pole mitte midagi ebaloomulikku, kui mees ilmub kohtumisele kimbu roosidega ja viib naise restorani v on välja mõelnud mingi muu ägeda kohtinguplaani.
Ja sealjuures on täiesti enesestmõistetav, et soovitakse ka intiimsusi omavahel jagada, iseasi, kas seda tehakse juba kohe esimesel kohtumisel v siis kruvitakse veel pinget ning minnakse selleni alles järgnevatel kohtumistel.
Need kohtumised pole siiski sellised, et keegi kedagi ostab, vaid et päriselt on tõmme teineteise vastu.
Sinu versioonist jääb Robes aga mulje, et kui naist koheldakse nagu printsessi, siis kindlasti sel printsessil pole tõmmet selle mehe vastu, mis võib olla täielik valearvamus.
Loomulikult on naisi, keda huvitabki ainult materiaalne pool ja käivad ainult sel põhjusel meestega väljas, kuid kõik naised pole siiski sellised ja kui mulle mingi mees ei meeldi, siis ei loe isegi tema miljonid midagi, ikkagi ei läheks isegi restorani temaga.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 19:45
Eiottegarott,
Ma reeglina sedasi meestega pole väljas käinud, et ei tea isegi tema nime, seega see versioon langeb kohe ära, et nagu lollikene eneseteadmata mingeid abielumehi lõbustan.😉😃
Ma nii suure egoga naine, et armukese roll pole kohe kindlasti minujaoks.
Nii, et sellisel juhul ei päästaks samuti isegi see, kui meeletult kingitusi tehakse ja viiakse mind kõige kallimatesse ning parematesse kohtadesse.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 19:51
"aga Karolina toodud näide pankurist, kes kuhjab oma ostukorvi headparemat ning naisele ei raatsi šokolaadigi kinkida, on üsna paljuütlev."

Antud case puhul ei saa mina küll üleüldse aru, miks ta oleks pidanud selle šokolaadikese ostma ja üle andma. See pole ihnus, see on mõistus.
Kõiki inimesi ei saa manipuleerida, et "hea kasvatus" nõuab lollust suva naise (sest kohtumine oli esmakordne) peale kulutamist. Ja see pole ka mingi traditsioon, nagu te üritate siin omakasupüüdlikult kinnistada. Lihtsalt haledate meeste tõmblemine.
Hea traditsioon ja üldine (mitte iha) tava eeldab, et kui kutsud naise "kohvikusse", siis maksad selle mahlakese või tee või mis iganes kinni. See polegi normaalse mehe jaoks probleem. Aga, et saad poes kokku ja siis peaks nagu šokolaadi ostma? No jumal küll... Aga aitäh oma mõttemaailma avamast!
Vahest ei saa te ise ka aru, kuhu te isekeskis triivite?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 20:01
Kõnekas selle poekohtumise puhul võib olla hoopis see, et mehele sai selgeks, et ta pole millegipärast reaalsuses Karolinast huvitatud.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 20:10
Slave,
Ei tol hetkel polnud minujaoks see absoluutselt mingi probleem, et ta mulle midagi poest ei ostnud.
Lihtsalt tagantjärgi asju analüüsides olen mõelnud, et ta oleks seda siiski võinud teha, kuna ma meeldisin talle ja tema oleks hea meelega jätkanud minuga lähemalt tutvumist.
Ja päris nii ka polnud, et poes sees saime kokku😁, vaid ikkagi kuskil kokkulepitud kohas ning jalutasime koos sinna poodi.
Peale poodi samamoodi jalutasime veel mingi aja koos ning vestlesime.
Minu arvamus on see, et kui eelnevalt pole netis eriti palju omavahel suheldud, ega mingit sädet samuti jõudnud veel tekkida, siis tõesti esimesel kohtumisel pole vajadust mingiteks suurteks žestideks.
Kogu mu varasem jutt kehtib ikkagi ainult sellisel juhul, kui on pikemalt läbi neti tundma juba õpitud ja tõmme teineteise vastu tekkinud.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 20:13
Mina isiklikult olen internetis suhteliselt vähe tutvunud, rohkem on füüsilise maailma tutvused muutunud intiimseks. Seega sellist nädalatepikkust igapäevast suhtlemist ja lõpuks kauaoodatud kohtumist kujutan suhteliselt halvasti ette. Hea küll, et tegemist on välismaalasega, kellega ei saanud varem kohtuda.
Muidu omal ajal siin ja tinderis oli päev-paar suhtlemist ja siis kohtumine. Selle pinnalt oli mul neiust üsna udune ettekujutus, mingeid suhteplaane küll nii kähku ei teki. Saime kokku, et üksteist üle vaadata. Enamasti oli täitsa tore ja ma ei mäleta, et need esmakordsed deidid kuidagi eriliselt palju maksnud oleksid.

Et jah, kogemusi on kindlasti igasuguseid. Ma sellise naisega pole kohtunud, kes minust juba enne esmakohtingut kõike teab.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 20:27
No vot Robespierre, sellepärast meie arvamused nii erinevad asjadest ongi.
Kuna, kui tõesti ainult päev-paar suhelda ja siis kellegiga kohtuda, ei saa tõesti esimesel kohtumisel oodata ma ei tea mida.
Ise olen kunagi samamoodi suht kohe ju kohtumistele tormanud ja mingeid eeldusi pole siis ka mehele olnud.
Nädalatepikkused suhtlemised toimuvad reeglina siis, kui inimesed elavad erinevates kohtades, mitte, et Eestimaa meeletult suur nüüd oleks ja kuhugile keegi vajadusel kohale ei jõuaks😁, kuid siiski on teatud grupp mehi, kes eelistavad ise samuti kõigepealt vähe pikemalt netis tutvuda ja alles siis teha kohtumise plaane..
Ihas on reeglina ainult need mehed jube kärsitud naiste ja kohtumistega, kelle eesmärk ongi keegi lihtsalt ruttu voodisse saada.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 20:52
"Ma sellise naisega pole kohtunud, kes minust juba enne esmakohtingut kõike teab."

Puhas kuld ja sama siin.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 21:02
Kõike polegi võimalik ennem teada, kuid nime küll, mis on elementaarne nähtus nende meeste puhul, kes otsivad kedagi püsivamat endale ega skeemita.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 21:07
Novot ei tea jah kuhu nendel ihameestel nii kiire koguaeg on
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 22:32
Internetis suheldes pole muidugi mingit kindlat piiri, millal võiks öelda et tegu pole enam päris suvalise võõra inimesega. Kaks nädalat ja nime võib ka isegi teada, aga sellisel juhul on tegu kindlasti sellise üksteise ülevaatamisega ja midagi eksklusiivset sellisest kohtumisest küll ei eeldaks. Tutvumise eesmärgil suhtlemise puhul ongi mõistlik kohtuda pigem varem kui hiljem, isiklikult arvan küll et see aeg võiks olla kuudes, aga igal juhul on tegu ikka üksteise ülevaatamisega, saamaks aru kas on mõtet jätkata.
Kui nüüd mõelda ühele oma internetituttavatele, või kuidas teda nüüd parem oleks nimetada ja siduda selle foorumi teemaga, siis tekib muidugi juba rohkem küsimusi. See on muidugi puhtalt teoreetiline jutt, päriselt sellist kohtumist toimuda ei saaks. Pean silmas oma kõige pikemalt kestnud internetitutvust, ajaliselt ehk üle 10 aasta, kui arvestada aktiivset aega, kontakt on iseenesest siiani olemas, aga nüüd pole enam aastaid suhelnud. Kohtumiseni see ei jõudnud ja see sai selgeks juba tutvuse alguse poole, võibolla tegin ise sellest juttu, ei mäleta nii täpselt, aga igatahes ta ei olnud valmis kohtuma ja ütles selle ka nii välja, et mingit kohtumist kunagi ei toimu, mis on ka arusaadav kui inimesel on juba pere ja ta on abielus. Sellegipoolest suhtlesime edasi ja ei saa öelda, et see oleks mingit moodi aja raiskamisena tundunud. Saime tegelikult mingil momendil üsna lähedaseks, rääkisime päris isiklikest asjadest, tihti kestsid vestlused varahommikuni. Aga asja mõte on selles, miks sellest üldse juttu tegin, lihtsalt ma mõtlesin, et kui oleks siiski selle konkreetse naisega kohtunud, siis sellisel juhul oleks võinud küll restorani või mõne sellise variandi peale mõelda. Kuigi ma olen täiesti kindel, et ta oleks öelnud, võime restorani minna, aga ma maksan oma arve ise ja sina oma
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 22:47
Ott, ma tunnen, et olen meie esimeseks kohtinguks valmis...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 22:52
Gloria v? Kes maksab?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 23:03
Teeme koos külma arve.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 23:12
Aga ma ei jaksa joosta. Mul on mingi puusaliigese düs... mingi keerulise nimega värk, ei mäleta täpselt. Igatahes arst ütles, et siin pole midagi teha, kalmuküünlad. Haigekassa olevat ka tühi, soovitas nööriga lakke tõmmata. Aga võibolla Karolina läheb minu asemel, tal nagu rohkem kogemust ka või nii.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 23:14
Võin sulle rulaatori kinkida, nöör on pisut kallis.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 23:20
Aga vb lähme kõik koos, kuna ma sedasi polegi veel restos käinud, et kahe mehega!
Nagu näha, siis on isegi minul veel arenguruumi igasugustes asjades!😃
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 23:27
No kurat, kahe eest ma ei maksa...🥹
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 23:28
No kurat, ma mõtlesin, et koos teil just soodsam minuga välja minna, kuna teete arve pooleks.🤭😂😂
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 23:34
Ma oma vee eest võiks ju ise ka maksta, ma loksutasin põrsast, tundub et nii palju seal nagu oleks ja võibolla natuke enamgi, aga selle poolega läheks vist keeruliseks. Siis peaks kõik kallid asjad menüüst välja võtma, aga ma ei tea kas nad teevad seda, kui eelnevalt mainida.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 23:42
No pole midagi, suht tüüpiline meeste käitumine siin ihas, eriti kui lugeda vastavaid foorumiteemasid, kus nutetakse, et naised ei ole huvitatud niisama tavalistest tutvumistest…
Sest, kui naine on isegi täiesti nõus kohtumisele tulema, siis mehed ise hakkavad vingerdama ja vedu ei võta…
Ja nüüd ma jahtusin juba maha omadega ning tuhin läks üle..😛😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 23:43
Tegelikult tomatisuppi võin teile lubada...tellin lihtsalt kannutäie keeva vett ja ketšupit...mõned kreekerid ka kõrvale ja ongi ühine gurmeeeine. 😎
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 23:47
Hilja juba, nüüd võite omavahel suppe keeta palju tahate!😎😃
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 23:58
Karolina, ära ole nii kärsitu. Tüüpiline mees ongi nagu vihmauss, ega ta ei tea kummas otsas tal pea parajasti on, kui üles leiab hakkab mõtlema, siis on vaja atra seada, see võtab mõned aastad, siis plaani pidada ja peenhäälestust teha, veel aastake lisaks ja ongi valmis. On siis kuhugi kiiret, kõik mis tulema peab, see ka tuleb, kui mees on öelnud
˅ näita rohkem ˅
2026-07-17 00:47
Karolina, kahe mehega oleks restoranis kindlasti lõbusam....eriti kui nad omavahel arveid poolitama hakkavad
mul oli kunagi kohting ööklubis viie härrasmehega korraga ja siis ka igavuse üle kurta ei saanud.
kõik härrad üritasid üksteist jookide tellimisel üle trumbata, nii et laud oli lookas
....ja lõpuks hakkasid omavahel tutvuma, kuna ma kõigi viiega korraga tantsida ju ei jaksanud.
peaks vist mainima, et kuigi drinkidele kulutati üüratud summad, jäi minett siiski menüüst välja. vähemalt minu poolt
˅ näita rohkem ˅
2026-07-17 11:07
Arveid poolitama...naljakad et üks täiskasvanu arvan ,et mehed peavad tema söögi ja elu arveid kinni maksma üldse. Ega sa muidu ei saagi süüa ega raha kui teiste rahakotist teisi ära kasutades ka ennast kellegist tähtsamaks pidades ..vaata ennast kalts Capricosa koos Karolinaga...kaks üleriigilist saamatut ühiskonna hälvikut koos kaagutamas ja näpuga kuskile näitamas....
˅ näita rohkem ˅
2026-07-17 12:15
eks copyl siis ilmselt rohkem kogemusi meestega kui Karolinal või minul
huvitav, kui copy ütleb naabrile või võõrale näiteks tere, kas siis eeldab ka, et sellele järgneb suhuvõtmine?
hea kasvatusega galantse mehe jaoks on viisakus ja mehelikkus ning galantsed žestid sama loomulikud kui teretamine, mille eest oleks naeruväärne mingit sugulist tegevust nö vastutasuks oodata.
ning see teadmine ei põhine fantaasial vaid 10 aastasel aktiivsel kohtumise kogemusel paljude härrasmeestega.
lisaks mõned abielud ning mõned aastad tegevust eskordina, millega muide mingit seksuaalteenust ei kaasnenud.
aga copy võib siin oma kogemustest meestega pajatada, kuulaks huviga
----------------------------------------------------------------------------------

Copy
2026-07-16 14:02
Fantaseerite. Te ei tea härrasmeestest midagi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-17 12:26
ja tõesti, ei kujuta ette, milliste naistega siin teemas postitanud mehed siis suhtlevad reaalis.....et päriselt võiks tekkida kahtlus, et naine lähebki tasuta söögi pärast kohtama mehega, kellest ta üldse huvitatud pole.
mingi prügikasti taga pesitsev narkar ehk jah oleks õnnelik tasuta prae üle. aga vaevalt et ükski normaalne naine viitsiks end kohtumiseks üles lüüa ja oma aega mingi nõmeda mehega raisata, et tasuta kohvi või kotletti saada
pehmelt öeldes kummaline selline hirm......justkui oleks mehel väga madal enesehinnang.
mis sunnib mõttes kalkuleerima, et jumala eest võõra naise toitmiseks liiga palju ei kuluta.....sest äkki naist huvitab tasuta eine, mitte mees ise
˅ näita rohkem ˅
2026-07-17 12:35
https://www.researchgate.net/publication/333920013_Foodie_Calls_When_Women_Date_Men_for_a_Free_Meal_Rather_Than_a_Relationship

Väga levinud trend. Isegi nimetus on sellele olemas: Foodie Call.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 08:45
robespierre, nüüd sa tõsiselt suutsid mind üllatada. Selle lingiga😁
Minu tutvusringkonnas väärtustatakse oma aega ja tasuta eine pärast ükski sõbranna ei viitsiks end liigutada.
Mees peaks ikka eelnevalt kõhuliblikad lendama panema.... jah mõned mehed suudavad juba netisuhtluses erutavalt ja põnevalt mõjuda.
Või kui ei suuda, siis mõnikord ilus kingitus ja luksuslik restoran ehk kompenseeriks selle. Kui on näha, et mees nõus pingutama kohtumise nimel. Mis ei tähenda, et nn jõletistega tasuta prae pärast kohtama mindaks.
Aga jah, see link avardas mu maailmapilti igal juhul😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 21:01
Väärtustatakse aega. Mis selle ajaga siis tarka peale hakkab? Sööma ju peab. Tellib boldist toidu ja nosib seda. Ilma liblikateta.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 21:15
Väga levinud trend. Isegi nimetus on sellele olemas: Foodie Call.
--------------
Päriselt? Kui väga ja kus see levinud on? Tervelt 7 insta tüdrukut harrastavad? Siin käib pidevalt jutt, et isegi kohvi valmistab probleeme...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 21:26
Naised peavad kohvi jooma!
Kohvist saab estrogeeni. Sellepärast väga vanasti naised kohvitasid.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 21:29
Jah Capri. Ei tea te härrasmeestest tõesti midagi. Mis nende peas toimub ja kuidas asjad käivad. Sa oled näinud ainult ühte osa, mis sinuga kokkupuutub.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 22:01
no aga jaga siis oma kogemusi härrasmeestega, copy. räägi, kuidas sul asjad käinud on
...et kas kõik, kes sulle kingitusi teinud ja restoranis arveid tasunud, on selle eest suhuvõtmist nõudnud?
sel juhul sa pole ühegi härrasmehega ilmselt suhtes kunagi olnudki
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 22:07
Ei ole suhtes olnud.
Olin ühe kuulsa hotelli turvamees kunagi. Härrasmehed või sittagi. Nägin seal iga ööse neid härrasmehi. Kõige lahedam osa oli et pidin ise neile litse valima.

Aga noh sellest on 26a möödas kah. Vbla nüüdsed härrasmehed on midagi muud.
Daamidest ma ei hakka rääkimagi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 22:37
jah, eks kaugel noorusajal oli rohi rohelisem ning härrasmeheks nimetati igat ossi, kes turvale suurema rahapaberi pihku surus.
aga päriselt galantsed mehed eksisteerivad sellest hoolimata.
mul on olnud õnne selles pea iga päev ikka ja jälle veenduda....juba aastaid
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 22:40
Oi kui nunnu😄
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 22:41
muidugi nunnu, et polegi põhjust mehi kiruda
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 22:42
Sa oled siin iha lehel ennast näitamas. Fantaseerid.
Oleks sul tõeline mees, sa oleks siit kadunud ammu.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 22:45
päriselu on ägedam mis iganes fantaasiatest, copy. eks sellest saad kunagi aru kui mu memuaare loed
peale mitut abielu ei pruugi naise pühaks eesmärgiks olla ''tõelise mehe'' kodustamine, muide....
piisab ka tõeliste meeste haaremist, kes kõik vajadused rahuldavad....aga kelle sokke pesema ei pea
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 22:49
Ei taha neid lugeda. Mul endalgi neid persetäis. Ilmselt oled sinagi mu elust läbi käinud.

Aga toetan seda mõtet. Iga tegevuse jaoks on oma naine olemas. Sellest ma rääkisingi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 23:15
" piisab ka tõeliste meeste haaremist, kes kõik vajadused rahuldavad...aga kelle sokke pesema ei pea. 🤔

Kui nad suudavad "kõik vajadused rahuldada" ehk siis saavad selle pisiasjaga ka hakkama, et panevad oma sokid pesumasinasse ja masin ise peseb. 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 23:26
Capril ei pidavat pesumasinat olema....
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 07:06
Caprichosa
Eks maailmas on tõepoolest mitmesugust rahvast. Mul on hea meel, et Sina endale jõukama ning heldema austajaskonna ja ausad ning heatahtlikud sõbrannad oled leidnud, aga kaugeltki kõikidel pole samamoodi vedanud. Vaesust, ärakasutamist, rumalust ja vihkamist on maailmas kahjuks palju.

Nagu ma olen öelnud, siis on väga sümpaatne, kuidas Sa julged olla ning elada nii, nagu tahad. Teatud mõttes sümpaatne on ka see, et Sa enda ja seksitöötajate ning erootika valdkonna meelelahutajate valikuid kaitsed, ehkki Sa teed seda kohati pisut liiga agressiivselt. Sa oled väga vahva naine, kuid isegi Sina pole kogu maailm.
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
9