Robespierre:
Ma ei taha endale kaaslast osta. Ma tahan, et mul oleks inimesega mõnus koos olla, sest meil jutt jookseb ning tõmme on silmnähtav. Kui naine ei viitsi minuga suhelda, sest ma ei ole esimese asjana valmis tema materiaalseid vajadusi katma, siis järelikult otsib naine tööd, mitte kaaslast.
Suheldakse juba netis omavahel ja usu mind, väga väga palju, kui ka naisel on tekkinud huvi kellegi vastu.
Igapäevastest suhtlustest-flirtimistest kasvabki välja see, et mõlemad pooled soovivad edasi reaali suunduda ning kuna selleks ajaks on tekkinud täielik tõmme teineteise vastu, siis pole mitte midagi ebaloomulikku, kui mees ilmub kohtumisele kimbu roosidega ja viib naise restorani v on välja mõelnud mingi muu ägeda kohtinguplaani.
Ja sealjuures on täiesti enesestmõistetav, et soovitakse ka intiimsusi omavahel jagada, iseasi, kas seda tehakse juba kohe esimesel kohtumisel v siis kruvitakse veel pinget ning minnakse selleni alles järgnevatel kohtumistel.
Need kohtumised pole siiski sellised, et keegi kedagi ostab, vaid et päriselt on tõmme teineteise vastu.
Sinu versioonist jääb Robes aga mulje, et kui naist koheldakse nagu printsessi, siis kindlasti sel printsessil pole tõmmet selle mehe vastu, mis võib olla täielik valearvamus.
Loomulikult on naisi, keda huvitabki ainult materiaalne pool ja käivad ainult sel põhjusel meestega väljas, kuid kõik naised pole siiski sellised ja kui mulle mingi mees ei meeldi, siis ei loe isegi tema miljonid midagi, ikkagi ei läheks isegi restorani temaga.