Foorum
2026-07-16 16:06
Vastus pedole jjmf...olen ehitanud haiglaid,koole ,maanteed jne ..mis sina siia ilma loonud oled peale laste ära kasutamise?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 16:07
K64 tänamatu lits oled sina .oled siis ilma midagi teinud peale litsindese ja raha kwrjamise teistelt? Saamatu manipuleeriv lits oled kes ei saa eluga ise hakkama
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 16:11
Robespierre:
Mina ei oleks õnnelik, kui naine tuleb minuga kokku saama ainult seetõttu, et ma talle asju ostan või toite-jooke välja teen. See tähendab ju, et ma pole eriline, vaid üks miljonist, kelle järgmise saja-mõnesaja-mõnetuhande euro eest välja vahetada.
Miks ma peaksin raiskama oma aega ja raha naisele, kelle jaoks ma olen üks miljonist? Mul pole nii madal enesehinnang ja ma pole ka selline jõletis, et paremat ei saaks.

Ma ei kujuta elus ka sellist asja ette, et ainult mingi söögi v joogi pärast läheks kellegiga kokku saama.
Nii väärtuslik see toit nüüd ka pole ja igapäevaselt saan ise niigi ennast kenasti ära toidetud!
Ja miks sa Robes arvad, et mingi naine sind ainult nende asjade v söögi pärast tahab?
Väga levinud on siiski see mudel, et naised eelistavad kaks ühes, normaalset kaaslast ja hoolivuse välja näitamist.
Kui mehed kardavad, et naised neid materiaalselt ära kasutavad, siis naised kardavad, et nendega lihtsalt nagu mängukannidega mängitakse.
˅ näita rohkem ˅