no juba ürgajal sai ilmselt rohkem naisi see isane, kes suurema karunaha koopasse tassis või rohkem piisoneid küttis.
tol ajal vast ei jahutud müüdavusest ja mehelikkusest, pigem oli ellujäämise küsimus end tugevama isasega siduda.
osadele naistele avaldab ka tänapäeval muljet ürgmehelikult käituv mees, kellele meeldibki igas mõttes tugevam olla, ka materiaalselt naist hellitades.
võib ju neid naisi süüdistada, aga milleks?
nagunii sobivad kokku sarnaste vaadetega inimesed. feminist naudib ise arvete maksmist ja ürgmehelikkus vbl peletab teda hoopis eemale.
jah, mulle arveid poolitav mees eriti mehelikku muljet ei jäta. kuna olen harjunud teistsuguste meestega.
ja muide, erootikatöötaja tutvuskond ei koosne ainult klientidest. sinna mahuvad ka romantilised suhted, armumised, abielud jne.
olles ise ühe abielu ajal aastaid oma meest üleval pidanud (ning ka juhututtavatele kingitusi teinud), on raske mõista seda ärakasutamise teemat üldse.
võibolla tema tundis end vähem mehelikuna. mu meelest oli loomulik, et suured tunded ja kirg olid olulisemad kui see, kes parasjagu arveid maksis.
seepärast polegi miskit imelikku kui mees esimesel kohtamisel suure roosikimbu või kalli kingitusega üllatab. mõnele meeldib žestidega tundeid väljendada ja mõnele mitte. kõik ei peagi sarnased olema