Foorum
1
...
5
6
7
...
9
2026-07-19 09:07
Robespierre- mõni naine on nii veendunud selles, et kõik mehed teda ihaldavad. Isegi meesgünekoloogi viisakus tundub talle külgelöömisena. Suure psühholoogiasõbrana pean taaskord kinnitama ajuteadlase Jaan Aru aastakümnete pikkuse ajuuuringu tulemusi - ära usu kõiki oma mõtteid! 😀
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 09:21
Huvitav, mida arvab sellest tulevikumõtte professor Martin Herem?😆
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 09:39
Hostinne
Eks see on natuke see oma mulli jäämine. Juhtub kõikidel elualadel. Nii on teadlased sageli akadeemiliste ringkondadega harjunud ega suuda tõeliselt ignorantset keskkonda hästi ette kujutada. Sportlased jälle on harjunud, et kõik oma trenni ja toidu osas üliteadlikud on. Asotsiaalid jälle tunnevad oma vaest ning perspektiivitut gruppi.
Seksitöötaja on ihaldatud kõigi klientide poolt, vastasel juhul ju nad poleks ta kliendid. Seega loogiline, et kokkupuude on teatud tüüpi meestega, kes ongi harjunud tähelepanu ja teenuseid raha või kinkide eest saama. Ja selle eest teatud asju vastutasuks lootma (halvemal juhul nõudma). Aga muidugi on see lihtsalt üks perspektiiv, mitte kogu maailm.

Mul on ka enda gruppidest tulenev piiratus.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 10:48
Jah, eks ta nii peaks olemagi, igaüks elagu nii nagu õigeks peab, kuni kellegi teise huvisid ei kahjusta, on kõik hästi. Kui inimene on ise rahul, siis järelikult ajab õiget asja. Oma seisukohtade kaitsmises pole ka midagi halba kuni sinnamaale, kui ei tehta maha teisi, teiste tõekspidamisi ja seisukohti. Ja kui tahad olla vähegi tõsiseltvõetav, siis ei ole vaja ka igasuguseid muinasjutte rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 10:57
Haha, no minu arvates võiks selle keskkonna nimi siin olla vabalt muinasjutt.ee.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 11:02
enamuse naiste jaoks on viisakus siiski elementaarne, igasuguse suhtluse puhul, mitte tingimata osa külgelöömise protsessist....või ma eksin?
kuigi mõningad mehed unistavad siin, et nn hea kohtlemise ja viisaka käitumise eest nö vastutasuks neil suhu võetaks
robespierre,
hostinnele meeldiks ilmselt mõelda, et mehed teevad teistele naistele kingitusi ja jumaldavaid komplimente ilma mingi ihaluseta. ning tegelikult ihaldavad metsikult hostinnet hoopis
huvitav, mida ajuteadlane Aru selle kohta arvaks....või tuleks tehisaru käest küsida
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 11:12
Viisakus on vajalik, hea ning peaks olema normaalsus. Ma olen nõus.
Küll on mulle mõnevõrra arusaamatum seisukoht, et mehe viisakus või galantsus väljendub valmisolekus kõigi ettejuhtuvate naiste arved kinni maksta või neile niisama kingitusi teha. Mis see naisepoolne viisakus siis mehe suhtes peaks olema? Valmisolek juttu rääkida? Kuidagi tasakaalust väljas tundub olevat.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 11:21
robespierre,
kas sinu meelest näitab erilist jõukust, kui inimene jaksab ise oma lõuna eest maksta ja tasuta söögi pärast nõmedikega kohtamas ei käi?
mulle pigem tundub üllatav, et intelligentsetel ja pealtnäha keskklassi meestel üldse võiks tekkida selline hirm, et äkki naine nii vaene, et tasuta eine pärast oma aega suhtluseks kulutab......et kas tõesti siis nende huviorbiidis sellised näljahädas naised on
või siis ongi enesehinnang mehel nii madal, et naise siiras huvi tema vastu tundub ebatõenäoline?
ja seega on põhimure võõrast naist võimalikult vähe ''toita''
ma olen küll meestele kingitusi teinud ning kallites restoranides õhtusöökidega hellitanud....kui ikka mees väga meeldib ja saan aru, et tema sissetulek minu omast väiksem, siis mul küll kahju pole ägeda inimese peale raha kulutada.
ja see ei kehti ainult armsa abikaasa puhul....vahel on olnud tegemist ka mõnetunnise või mõnepäevase tutvusega.
lihtsalt veidi väiklane tundub suhtumine, justkui peaks kohe miskit vastu saama peale dringi või prae ostmist....
siis ju olekski suhe nagu ostumüügi tehing?
ning see ärakasutamise hirm....
no mul pole midagi selle vastu kui ülikuum mees, kes jalust nõrgaks võtab, natuke mind ära kasutaks.
nauding talle rõõmu tegemisest ning tema seltskonnast oleks igal juhul seda väärt
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 11:28
Noh, küsimus ei ole rahas või näljas või hirmus. Küsimus on definitsioonis. "Normaalne" mees peaks Su jutu järgi olema justkui keegi, kes naistele annab. Vahet pole, kas toitu või raha või reise või muud materiaalset, aga andmine on justkui mehelikkuse üks tingimusi.
Samal ajal naise rolliks on saamine ning siis selle saamise põhjal ta teeb vahel valikuid. Loomulikult on töö eest normaalne tasu saada, selles pole küsimus, aga mehelikkuse aluseks andmine seada tundub mulle veider. Mees ei pea olema ihne ega mölakas, kui ta naise vastu huvi üles näidates esimese asjana toda roosisületäite, Tchaikovskys broneeritud laua ning väikese kingitusega briljantkõrvarõngaste näol ei üllata.
Eriti kummaliseks muutub olukord siis, kui mees oma lastele elatist ei maksa või abikaasale toiduraha ei anna, aga käristab öökluis või seksiportaalis uutele tuttavatele, älvides "galantse härrasmehe" tiitli.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 11:36
muide, seksitöö ja erootikaäri pole minuteada siin riigis kriminaliseeritud. järelikult pole seksitöötajad kurjategijad, keda peaks kaitsma.
ning väike kirglikkus oponeerimisel pole veel agressiivsus
robespierre, kui sa ise oleksid eskordina ning massaažipakkujana üle 10 aasta tegutsenud, näeksid ka asju hoopis teises valguses.
aga siin on kombeks, et isikud, kel nö telgitagustest ähmane ettekujutus või põgus kokkupuude selle maailmaga, nt kliendina, üritavad suurte teadjatena esineda....see paneb veidike muigama
jah, vbl ongi mu sõbrannadel ja minul vedanud, et elu on kokku viinud meestega, kes naisi printsessidena kohtlevad.
aga see pigem siiski teadlike valikute tulemus.
kuna loomulikult pole kõik härrasmehed....nagu siin foorumiski näha
seega käib pidev nö terade sõkaldest selekteerimine. ainult tänu sellele jätkubki positiivset energiat ja nautimist igasse päeva.
ning pole vajadust ka jõledikega tasuta kohvi eest kohtamas käia
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 11:58
Kriminaalne ei ole, aga stigmatiseeritud küll. Seega ma saan loomulikult aru, et seksi- ja erootikatöötajate reputatsiooni parandamine on oluline. Aga ma ei tahaks mehena ise selle käigus mingit veidrat mainet saada.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 12:06
no juba ürgajal sai ilmselt rohkem naisi see isane, kes suurema karunaha koopasse tassis või rohkem piisoneid küttis.
tol ajal vast ei jahutud müüdavusest ja mehelikkusest, pigem oli ellujäämise küsimus end tugevama isasega siduda.
osadele naistele avaldab ka tänapäeval muljet ürgmehelikult käituv mees, kellele meeldibki igas mõttes tugevam olla, ka materiaalselt naist hellitades.
võib ju neid naisi süüdistada, aga milleks?
nagunii sobivad kokku sarnaste vaadetega inimesed. feminist naudib ise arvete maksmist ja ürgmehelikkus vbl peletab teda hoopis eemale.
jah, mulle arveid poolitav mees eriti mehelikku muljet ei jäta. kuna olen harjunud teistsuguste meestega.
ja muide, erootikatöötaja tutvuskond ei koosne ainult klientidest. sinna mahuvad ka romantilised suhted, armumised, abielud jne.
olles ise ühe abielu ajal aastaid oma meest üleval pidanud (ning ka juhututtavatele kingitusi teinud), on raske mõista seda ärakasutamise teemat üldse.
võibolla tema tundis end vähem mehelikuna. mu meelest oli loomulik, et suured tunded ja kirg olid olulisemad kui see, kes parasjagu arveid maksis.
seepärast polegi miskit imelikku kui mees esimesel kohtamisel suure roosikimbu või kalli kingitusega üllatab. mõnele meeldib žestidega tundeid väljendada ja mõnele mitte. kõik ei peagi sarnased olema
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 12:17
Selleks pole küll ajuteadlast vaja tülitada, et olla 100% kindel selles, et kõik kingid, mis mees naisele teeb EI ole seotud naise ihaldamisega. Tööalase saavutuse puhul võib meesjuht aasta lõpus tunnustada kingitusega naisalluvat ilma igasuguse seksuaalse alatoonita. Mulle on teinud meessoost kolleeg kingituse selle eest, et vedasin teda külmal talvenädalal hommikuti tööle. Kogemused on erinevad.

Ja tegelikult suurem osa naisi, kes on ratsionaalse mõtlemisega, ei vaja elusolemiseks pidevalt komplimente ega ülistuslaulu. Kaasa arvatud mina.

Proovige vahelduseks loobuda oma varasematest uskumustest , veendumustest ja ideedest. See viib põneva arenguni.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 12:27
Näed. Said kingi mingi asja TEGEMISE eest. Mitte niisama lambist.
Seda püütaksegi seletada, et niisama ikka ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 12:32
saab ikka küll, copy. olenemata sellest, kas sina oled seda kogenud või mitte.
palju kingitusi on tehtud, ilma et ma miskit konkreetset oleks selle eest teinud.
ja ise olen ka kinkinud, ilma otseselt midagi vastu ootamata.
vahel on sära teise inimese silmades ja hea energia piisavaks ''vastutasuks''. ei pea alati midagi kohe tegema või vastu andma.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 12:34
See teema siin on siiski "Iha.ee – tutvumisleht või annetuskeskkond?"
Loomulikult on ka kolleegid, sugulased, sõbrad jne olemas, aga me ei räägi nendest. Me siin räägime ikka neti teel kokkulepitud esmakohtumistest ja sellega kaasnevatest kingitustest.

Kingi tegemine omal vabal algatusel ei ole taunitav, ehkki ma ööklubides olen näinud piisavalt neiudele jooke ostvaid mehi, et nende kavatsuste osas umbusklik olla. Mõne lilleõie viimine või kohvikus maksmine on igati mõistetav ka siis, kui mees iga hinna eest "ürgisane" olla ei püüa.
Mis puutub vanade aegade teemasse üleüldiselt, siis oma lastud piisoni vms rikkusega hoobeldi, aga seda ei tassitud esimese asjana naisele. Naine oleks muidugimõista selle kingi vastu võtnud ja siis uue mehe järele vaadanud, kes nii loll pole, et kogu vara esimesele ettejuhtuvale ära kingib.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 12:40
Ja veel üks fakt ajuteadlasest Jaan Arust, kes pole kuulnud.
Hugo Treffneri lõpuballi ajal jättis ta oma kaaslase ballil täiesti unarusse ja ei saatnud teda isegi koju. Ta on ise sellest oma loengutes rääkinud. Tema jaoks oli oluline ballil läbi viia heategevuslik oksjon.
Iha naiste jaoks oleks ta täielik mölakas, aga inimkonna jaoks üldiselt väga vajalik- ta mõjutab masse.

Copy - jutt käis seksuaalse alatooniga tehtavatest kingitustest.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 12:42
Teise silmade säraga toidad enda ego. Seega ikkagi ootad teiselt positiivset kingituse reaktsiooni. Ikkagi OOTAD midagi.

Ps ma ei taha prostituutide elukogemustest rääkida. Jah ma olen seda vägagi lähedalt näinud. Need iha tädid kes siin praegu asjatavad, te olete õnnega koos et üldse elus olete.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 12:59
See "prostituut" on kuidagi liiga kitsas termin. Parem oleks kasutada sõna "seksitöötaja" või isegi "täiskasvanutele mõeldud meelelahutuse pakkuja". Need OF staarikesed, pesumüüjad, massöörid, striptiistegijad jt ei ole ükski rangelt võttes prostituut.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 13:07
no mõne jaoks teeb igasuguse kingituse või tasuta lõuna aktsepteerimine naisest prostituudi...
kuigi pole plaaniski miskit seksuaalset selle eest vastu pakkuda.
positiivne reaktsioon kingitusele on ju loomulik....ega seepärast pole veel kingituse saaja prostituut või kohustatud miskit konkreetset vastu pakkuma.

jah, ka matslikult käituvad mehed võivad mõnikord laiemas plaanis inimkonnale kasulikud olla nagu hostinne näite puhul.
kõrge IQ ja madal EQ/matslikud maneerid tingimata ei välista üksteist.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 13:12
Miks te nii kinni olete jooksnud?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 13:16
robespierre,
aegade algusest peale on materiaalselt võimekad mehed kogenud rohkem naiste tähelepanu ja soosingut kui tühjade taskutega luuserid- seda fakti ei saa eirata.
kohvikus sente veeretav ja pingsalt kalkuleeriv mees mehelikuna ei mõju, enamasti.
kuna tõesti läbi ajaloo on naiste pärast palju suuremaid tegusid tehtud kui lõuna välja tegemine võõrale
paljudele naistele meeldib kui mees nende pärast pingutab, kasvõi natukenegi... ja kire ning tunnete mõjul korraks unustab oma kaine kalkuleerimise. ka siis, kui pole tegemist ammuse tutvusega ning pole lootust nö vastutasu saada...vähemalt mitte kohe
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 13:17
jäi silma, pani muigama
enamuse naiste jaoks on viisakus siiski elementaarne
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 13:20
Aga kas on siis mõtet mitu lehekülge niisama jahuda, rääkida tuleks asjadest nii nagu nad on. Kui eskort on asi ju selge, milleks seda võrrelda kohtumiusega, mille eesmärk on kaaslase leidmine? Nendel kohtumistel peaks nagu kõik samamoodi käima? Kuidagi vägivaldne ei ole kahte nii erinevat asja võrrelda?
Mis puudutab seksitööd, jah mul on selles osas eelarvamused, ilmselgelt ühiskonna üldiste hoiakute tõttu, aga teisest küljest on positiivne kui selles maailmas on ka neid, kes on rahul ja see on nende teadlik ja vaba valik. Kuigi ma ikka kahtlen selles, kas see maailm nüüd kellegi jaoks ainult päikest täis on, aga liiga võõras teema minu jaoks, et kaasa rääikida.
Ja alati on nii, nende inimeste vastu on igal juhul suurem respekt, kes räägivad asjadest nii nagu nad on, isegi sel juhul kui arusaam asjadest täielikult erineb, igasugused muinasjutuvestjad ei ole kuigi tõsiseltvõetavad.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 13:28
peeter,
kas sinu jaoks siis ei ole elementaarne? või seostub viisakus alati külgelõõmise või äritehinguga?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 13:36
ürita veidi mullist välja KA mõelda, ehk õnnestub
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 13:50
Viisakus on ehk üleüldine, olenemata soost, vanusest ja mis põhjusel inimesed suhtlevad/kokku puutuvad. Kui lähed vanapapi käest küttepuid ostma, oled ju ka viisakas, mis siis et külge lüüa ei ürita ja seksi ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 14:01
Mõned naised, neid on tegelt päris palju, ongi sellise ellusuhtumisega, et mehed peavad pingutama ja mida kõike tegema. Naistel on vitt ja kui tahad, siis tee aga asju.
Ma arvan, et see on kodune õpetus.

Ma ei ole ühtegi veel elusalt kätte saanud, et praadida ja uurida, miks nad nii mõtlevad.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 16:09
Muidugi peavad mehed pingutama, aga pingutus ei tähenda ilmtingimata raha või muude materiaalsete hüvede andmist. Samamoodi nagu naised peavad pingutama, aga see ei pea tähendama ilmtingimata põske võtmist.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 22:00
kas tõesti asi naa kaugele arenenud, et peab lausa pingutama ja naised ka, no jah - sport moes
ja mis pingutus see raha on, päris naljamehed ka siin
tagasihoidlik soovitus, ära pinguta, ole loomulik, siis saab ka teine kord
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 22:02
Ja kui juhtub teistsugune naine siis sülitad talle näkku , Copy ?
Sa ronid kohta kus on 80% naistest on prostid ja halad et enamus tahab raha saada
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 22:15
@Riina1234 Sul jumala õigus. Ega mis see halamine siin aitab. Pigem kas lepid sellega, et enam raha soovivad siin või lõpetad hala. Kui küsivad, ega sa kohe andma ei pea et otsa peale saada.
Ole chill ja vaata hoopis nii et klaas pool täis veel
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 22:54
Riina. Ega sa ei viitsinud ju rohkem lugeda, kui 1 postitus? Ja loe seegi korralikult läbi.

Tissi võid ikka näidata
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 23:22
Tegelikult on ju tasuta seksi mangumine, ka annetuse nurumine
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 23:31
Jott kle kas sa oled seksi ostnud?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 12:22
Vaevalt, et ajuteadlast selle ühe juhtumi põhjal kohe nüüd madala emotsionaalse intelligentsusega meheks saab tituleerida.
Minu kommentaari mõte oli selles, et kui inimene on jäägitult pühendunud oma ettevõtmisesse, milleks siis antud situatsioonis oli gümnaasiumi lõpuballil heategevusliku oksjoni läbiviimine, siis võib muu maailm tema ümber ununeda sootuks ja see ei tähenda, et tegemist ei ole väärt mehega. Ma ei kiida tema teguviisi heaks, kuid suudan teda mõista.

Siin keskkonnas on kuidagi see arveid maksev ja kinke tegev mees saanud erilise oreooli - " ürgmees" , " mehelik mees"...
Robespierre näide oli ju täiesti õige, et oleme lugenud küll ja veel nendest " härrasmeestest, " kes võõrale naisele toovad tähed ja kuu taevast alla, aga oma lihase lapse jätavad nälga ning saevad sente vaidluses elatisraha pärast.
Samas mees, kes võib olla tubli spetsialist, kuid meie riigis ausa tööga pole materiaalselt kindlustatuks saanud on tühjade taskutega luuser. Kummaline elufilisoofia...

Ja siis veel jutt, et on suure kire nimel üleval peetud oma abikaasat ,🤔 kes ju seega lausluuser... Huvitav, mida see luuser mõtleb, kui ta oma endise abikaasa sõnavõtte loeb?
Üks " puder ja kapsad"....

Kui me räägime prostitutsioonist, eskortteenusest, erootilisest massaažist jm sellisest, siis on loomulik, et selle teenuse eest tasutakse. Kas neid tasujaid kohe härrasmeesteks tituleerida, see jäägu iga ühe enda määratleda kokkupuutes selle mehega. Ja need võivad oi kuidas erineda.

Edu mõistlikuks jäämisel ja olukordade adekvaatset hindamist!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 16:05
"Noored ameeriklased eelistavad kallitele restoranikohtingutele üha sagedamini jalutuskäike ja piknikke.
Kohtingu keskmine hind USAs on 189 dollarit ja kasvavad kulud takistavad noortel säästa.
Äpid ja noored kohandavad harjumusi, pakkudes odavaid kohtinguid, kuid osa eelistab üldse mitte kohtamas käia.
.....Uuringud on näidanud, et naistega kohtamas käivad mehed tunnevad ikka veel sageli kohustust õhtu eest maksta. BMO aruande kohaselt eeldab ligi kolm neljast mehest, et nemad tasuvad suhte algusjärgus kohtingul kõik kulud.
https://wallstreetjournal.postimees.ee/8512832/wsj-z-polvkonna-uus-reaalsus-saastmist-eelistatakse-kohtingukulutustele
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 16:20
See täiesti sõltub inimestest. Mul vedanud seni elus et on rahule jäädud kerge kohviga või jalutustega. Eks saad teada siis kas sobite või ei.
Kui hakatakse nõudma siis pole asi väärt.
Lihtsalt ole konkreetne ja paku sellist kohtingut nagu jaksab su rahakott välja kannatada. Kui ei sobi, no siis oled vastuse saanud ja liigu edasi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 16:37
Kui silma vaatamiseks kohtun valin lihtsa jalutamise. Paaril korral on tekkinud olukord, kus kohtumine on siiski asetleidnud kohviku miljöös. Sel juhul olen ise enda tee eest maksnud ja minu hämminguks on enamusel kordadel meesterahvas solvunud olnud. Hämmastav. Mõtlesin, et ei ole ju põhjendatud, et kontvõõras peab kulusid kogema minu tõttu. Võta näpust.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 16:59
Kui teha nii, et mõlemad tellivad samasuguse kohvi ja koogi, mees maksab naise ja naine mehe eest, siis saavad mõlemad välja teha ja mõlemale tehakse välja, keegi ei peaks solvuma.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 17:06
@eiottegarott - proovin seda, kui trehvan meest, kes teed joob. Mina kahjuks kohvi ei joo :-/
Samas, ega igaühe reaktsioon mingis olukorras, situatsioonis räägib ikka ainult tolle inimese enda kohta. Pelgan, et nood mehed pidasid mind keskit feministiks vms. Edukas kommunikatsioon oleks paljastanud tõe, aga ju oli lahterdada kergem...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 17:14
Tegelikult maksab, kes maksab, aga liiga tõsine ei või olla. Tõsine naine hirmutab isegi tõsise mehe ära. Seepärast mehed arste ka kardavad, eriti naisarste.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 21:49
Mina küll nurun komlimente, pole veel surnud, eh.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 22:09
Oh õudus , meie mehed on nii nõrganärvilised !
eiottegarott on kõige arglikum , vist
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 22:45
Jah nii ta on Riina. Sind kardan veel eriti. Ma ükskord nägin unes, olin haiglas, hullumajas või kuskil, tegin voodis silmad lahti ja Karmen Joller seisis seal 2-liitrine süstal käes. Hüppasin üles, jooksin mööda koridore ja treppe kuni jõudsin mingile rõdule. See oli kuskil 16. korrus või midagi sellist, vaatasin alla ja sina Riina seisid seal, silmad põlesid nagu kassil, hakkasid mööda seina üles ronima. Ja siis oligi, alla hüpata ei saanud, tagasi minna ei saanud ja peaaegu oleksid mind kätte saanud, viimasel hetkel ärkasin. Pidin mitu klaasi suhkruvett jooma.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 23:53
Kulla Ott, ma nägin üleeelmisel ööl suhteliselt sarnast und...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 02:56
Usas jah, kuskil tänava nurga restos läheb 90 daala nägu. Kui kokkuhoidlikult teha. Veini ja magusat siis ei saa.

Nii. Sain ühe 35a tibitädiga jutule. Läks küll mitusada rohkem aga see selleks. Miks tema arvab, et mehed peavad seksi eest maksma. Me kõik kasutame oma keha, et elus püsida. Igalühel oma anne/oskused midagi teha, millega leiba teenida. Tema lihtsalt kasutab oma keha, nagu see on. Ta oskavat muud tööd ka teha aga näitad keha ja lased panna ja tuleb palju rohkem raha. Eriti lihtne töö onju. Jah pidi olema stressirikas ja ebastabiilne aga summad on piisavad, et must auk üle elada. Vägivalda ei karda. Tegutseb kaamerate all ja kliendi nägu jääb näha. Tema võtab seda kui tööd. Tahad elamust, maksa ja saad.
Küsisin armastuse ja peale tööd kohtumiste osa. Arvas, et kui tuleb kõrvuni armumine, siis on tal ükstaspuha kes kohtingu maksab või elu kinni maksab. Sest siis tehakse seda koos ja asjad sujuvad iseenesest. Siiani pole tal küll seda juhtunud aga... äkki juhtub.
Tema hinnakiri on 400 dollarit tund.
Selline lugu
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 08:25
Jah, Capri.
"kuigi mõningad mehed unistavad siin, et nn hea kohtlemise ja viisaka käitumise eest nö vastutasuks neil suhu võetaks"

Tead, prostitutsioonivälises maailmas see nii käibki.
Usu või mitte, aga on päris palju naisi, kellele meeldib sümpaatselt mehelt suhu võtta. Ilma, et neile selle eest makstaks või kingitusi tehtaks.

roberspierre: "Küll on mulle mõnevõrra arusaamatum seisukoht, et mehe viisakus või galantsus väljendub valmisolekus kõigi ettejuhtuvate naiste arved kinni maksta või neile niisama kingitusi teha. Mis see naisepoolne viisakus siis mehe suhtes peaks olema? Valmisolek juttu rääkida? Kuidagi tasakaalust väljas tundub olevat."

Puhas kuld ja tõsi!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 08:28
"robespierre, kui sa ise oleksid eskordina ning massaažipakkujana üle 10 aasta tegutsenud, näeksid ka asju hoopis teises valguses."

Ma olen sellele varemgi viidanud, et see tegevus on su arusaamad nihkesse ajanud. Las siis olla, kuid seda ei ole vaja mingi normaalsusena propageerida.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-28 08:32
Jott: "Tegelikult on ju tasuta seksi mangumine, ka annetuse nurumine"

Jah, kui sa oled nii sitt mees, et naine sinuga seksimisest midagi ei saa.
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
9