Foorum
2025-12-07 21:12
Tekst foorum69
Sa capriocha said juba siit foorumist jalaga perse oma mõla eest, tegid uue kasutaja ja nüüd jälle kui kellelgi on oma subjektiivne arvamus ja on valinud pigem teiste hoiatamise taktika, tuled ja pasandad jälle siin foorumis oma iha.ee sitta.

capri seal nimega Diktaator
˅ näita rohkem ˅
2025-12-07 21:13
Mis sul sellest.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-07 21:52
Tsiises... Mingi vidin on tigedaks saanud
˅ näita rohkem ˅
2025-12-08 01:07
Mõliseme ta varikatele vastu edasi. Tuleb terviseks
˅ näita rohkem ˅
2025-12-08 18:50
https://img2.iha.ee/685/271715e954412e746834.jpg
tema siis capi sõbrans ja koos käivad teenuseid pakkumas
˅ näita rohkem ˅
2025-12-08 19:16
Aitähh reklaami eest, kliente tuleb hulgim🤗🤗🤗🤗
˅ näita rohkem ˅
2025-12-08 19:33
kas sina kiisuke75 oled siis ka miisu1102. raiusid siin nagu rauda vastu, et sul varikontosid ei ole. aga nüüd kohe tunnistad ise üles
˅ näita rohkem ˅
2025-12-08 19:44
Ma pole kunagi salanud ,et mul paarikonto oli, see polnud varikas . Ühtesid sealt siiski keegi ei saanud.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-12-08 22:28
sul kiisuke on neid vaarikaid väga palju old
˅ näita rohkem ˅
2025-12-08 22:44
Ega ma spicegirl pole kel moderaatorid kontosid kinni panevad.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-08 23:19
kiisukese jutt või kukke sitt on üks sama. oled ikka paras vaal küll
˅ näita rohkem ˅
2025-12-08 23:29
kuke, kana oma ka - on üllatavalt hää sitt
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 00:35
Aednikud räägivad, et pidi jah hää olema. Ainult tuleb ettevaatlik olla, et üle ei doseeri, muidu tuleb kasu asemel kahju.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 00:44
Mis siin head pakutakse?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 09:04
küll capi ja kiisuke 75 pakuvad ikka head. küsige otse neilt
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 16:35
Capi on Caprichosa? Mingi seltskond on väga ta kallal kogu aeg. Kadedusest?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 17:06
Olen kohtunud temaga. Igati meeldiv, seksikas naine. Eks need kiibitsejad siin laimavad, kes nagunii kellegagi ei kohtu või norm. naised ei taha neid
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 17:57
Said siis rahaeest nikku?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 19:16
Ta teeb head massaaži. Teab mida teeb.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 19:43
Mis nüüd lahti? Capri on ju ilus ja läheb meestele peale. eks ole. Oskuslik pealekauba. Minu arvates võib ta siin saidil ikka Capri olla ja kui kedagi segab?! Minge siis ise minema, ma lehvitan teile. Küll nüüd tulid ütlema mõningad, endal pole tegu ega nägu, teisi halvustama meistrid. Ma võin lahkelt lahti selgistada ka. On inimesi, nii mehi kui naisi, absoluutselt mittemidagiütlevad, saavad aga sellist seksi millest isegi keegi unistada ei oska. Muide, miks nii on? Üllatus küll, aga nad ei halvusta vastassugupoolt. Kunagi ei vingu- kõik mehed ja naised on sellised.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 20:05
Hea Retariina, Sinu jutt on nii laialivalguv, et pointi tabamiseks tuli "snaipri" abi paluda... aga siiski, kui mõtte kokkuvõttearaasukesed arusaadavaks said šifreeritud, olen nüüd nõus- väga jabur on olla mees, kes seksisaidil siunab naist...
See situatsuoon võrdub umbes rebasega, kellele tundusid viinamarjad meeeegaaaa hapud, kuna ta nendeni ei küündinud ..
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 20:10
Said ju aru, Janee.
Mida tahab 1 mees seksisaidil? Seksi.
Seksis on 2 poolt.
Kui 1 tahab ja teine ei taha, siis nagu ei olegi seksi.
Mõned saavad väga vihaseks ja kallavad teise poole sopaga üle.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 20:16
Nüüd on kirjapildis täielik selgus ja mõistetavus. Tänan! 😉😀
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 20:28
Lihtsustatud tekst on hea tekst. Noo, nagu surnud indiaalnlane on hea indiaalnlane. Vabandan ette ja taha, aga ei suutnud vait olla.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 20:35
Foorumi mõte ju ongi mõtete väljendusvõimalus, seega kõik hästi... 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 20:53
Kunagi üks tuntud ihalane kirjutas siia, et iha mehele on naine nagu pudru kauss, kust süüakse(vähemalt üritatakse), siis situtakse sinna ja siis süüakse uuesti.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-09 21:11
Jah, ma tean seda. Nii et, pole lootuski, eks ole kui kurb.Ikka ju unistatakse, siiski leiavad teineteist armastajad. Ei ole ju alati mingi pudrukauss, ilu on vaataja silmades. Ma mõtlen ka, noo ei ole ju võimalik, isetu armastus. On olemas küll kui saavad kokku ühte moodi mõtlejad. Kahjuks on seal ka omad tingimused.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 23:00
Braavo, Retariina!
"Said ju aru, Janee.
Mida tahab 1 mees seksisaidil? Seksi.
Seksis on 2 poolt.
Kui 1 tahab ja teine ei taha, siis nagu ei olegi seksi..."

Nüüd on meil küsimus: mida tahab naine seksisaidil?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 23:02
JaneeEyree: "väga jabur on olla mees, kes seksisaidil siunab naist..."

Tõesti?!

Et siis meestel ei peaks olema arvamust ega selgroogu mölakaks osutunud naiste suhtes?
Või on siin ainult inglid ja mehed on "need, kes ei saanud ja sellepärast..."
See on mõnus mantra, millest ka jott pidevalt kinni haarab. Aga mis siis, kui osa naisi on ikkagi veits tropid?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 23:42
huvitav, mida siinsed naised arvavad mehest, kes nö avaldab arvamust naisi mölakateks ja troppideks sõimates?
et nagu väheke kibestunud mees? (kas saanud või mitte, eks seda teab igaüks ise paremini ).
pigem kõlab tõesti nagu keskmisest õnnetum incel, vähemalt jutu järgi.
rahuldatud inimene tavaliselt ei tunne vastupandamatut tungi oma pingeid sõimeldes maandada....nii et ega jfjm pole eriti miskit valesti öelnud
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 23:43
Seksis on 2 poolt.
siin ikka enamasti KOLM poolt
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 23:57
Slave, see on väga tore, et ma sul ikka meeles püsin. Aga ma olen korduvalt väitnud, et ingleid siin lehel pole. Samuti pole siin neid, kes seksi ei tahaks. Paraku on siin ühe nais kohta kümme meest ja valijateks on naised. Tundub, et paljudele mehepoegadele ei jõua pärale, et nõuda pole siin midagi ja selle asemel tuleks proovida end suupärasemaks muuta, sest siis võib mõnel valijal tema vastu huvi tekkida.
Usun, et kui olukord oleks vastupidine ja naisi kordades rohkem, poleks asjad paremad. Võibolla isegi hullemad. Solvunud mehed sõimavad ja võibolla laovad ka ühtesid, aga naised on ju ussi sugu ja hakkavad skeemitama. Seda olen ise tunda saanud ja korrduvalt on foorumi lugejad selliste asjade tunnistajaks olnud.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 00:21
Slavetodomme: mulle näib, et Sul on teatud naiste vastu privaatne viha ja soov see avalikuks draamaks voolida...
Aga jaa, jään enda juurde, vinguv ja kaeblev, väidetavasse ohvrirolli sulanud mees on kõige aseksuaalseim vaatepilt maamunal- hullem kui põlvetaskutega lühkarid, mille alla jäävad põlvikuteks venitatud sokid sandalettides... 😉
Ühesõnaga, esiteks, üks väärikust omav mees ei nimetaks naist mölakaks (no kui too naine just meest ja seitset last peale viimase maimukese sündi maha ei jätnud) ega klatiks suvalises foorumis oma egomõrasid turueide kombel.
Ja teiseks, jah, on tõesti jabur olla seksisaidil naisi siunav mees, kohe väga jabur!
Aga see on kõigest minu isiklik seisukoht ja arvamus ega ole suunatud, niiet vajadus hanguga vehkima hakata puudub...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 06:38
Üldiselt on kirjakeelest ja siunamise sisust üsna selge- kas lahatakse kellegi konkreetset eksitust või midagi millega ei nõustuta või ollakse nagu sussitalla külge jäänud praht, nis igal pool ootab võimalust tühjast sitta keerutada. Viimane ei jäta väga head muljet ja siin foorumis on mõlemad sugupooled esindatud sellise käitumise puhul.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 06:51
Iha saidil on muljet vaja luua inimestel, kes siin oma teenust müüvad või kes seda osta üritavad.
Ülejäänutel on sellest saidist ja sellel saidil figureerivatest inimestest ning nende arvamusest sügavalt ükskõik, sest iha ei ole elu.
Olles Slave´iga isiklikult kohtunud ei saa mina küll teda kuidagi kibestunuks ega egomõrasid lappivaks meheks pidada. Sellise hinnangu andmiseks on kindlasti inimest rohkem tarvis tundma õppida.
Slave on lihtsalt väga aus ja päris kindlasti on see väärtus.
Slave on väga heas füüsilises vormis, vaimselt arenenud mees ja tal on arvestatav karjäär. Slave kuulub kvaliteetsete meeste hulka.
Minule näiteks on täiesti vastukarva ihas need libedad mehikesed, kes ühe naise postkastist teise naise postkasti potsatavad oma imalmagusa juraga, mis küll kohe kuidagi ei kõneta. Kõige nõmedam on veel see, et libekala laob oma “lemmiku” kohta kõik info lagedale, mida ta omab ja kui ta taipab, et uus naine kohe üldse liimile ei lähe (näeb selle eitmehe läbi), liigub sujuvalt oma armsa teenusepakkuja juurde tagasi, talle uuesti lojaalselt 10neid ladudes. Parem varblane peos kui tuvi katusel.
Mul on ikka elus vedanud, et ma ei pea neile libekaladele teenust pakkuma.

Edukat ihalemist libedikega!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 07:32
Hostinne: paras fopaa, eks... huvitav, kuidas “iha ei ole elu”, aga ometi oled juba varahommikul esimeste seas kogu foorumi läbi sõelunud ja jõudnud ka pikema esseega kohale.
Igaühest paistab välja just see, mis teda päriselt huvitab, Sina lihtsalt üritad seda kangekaelselt sõnades eitada, aga tegudes kinnitad vastupidist.
Ja kuna Sa eelnevalt ei suutnud minu lauset arusaadavaks lugeda, kirjutan spetsiaalselt Sulle mõeldes selle veel kord siia: minu kiri ei olnud ei slavetodomme ega kellegi teise suunaline isiklik pussinüke (täiesti usun, et ta on igati tore mees), vaid üldistav tähelepanek ja järeldus verbaalsele väljendusviisile. See, et Sa sellega nii sügavalt samastusid, et sõna võtta, räägib juba omaette ja kõnekalt.

Aga eks jälle vana lugu- kõige häälekamalt teatavad “mul on siin olemisest täiesti ükskõik” just need, kelle ego kõige pikemat paid vajab ja seda ikka siinsamas, just siin, kus olemisest ju täiesti kamakaks... Tundub, et Sul on siin saidil figureerides rohkem mängus kui lihtsalt möödaminnes kaasaelamine...

Ja jälle edukat ihalemist? Selles kontekstis siin ei ihalenud keegi.
Mis värk Sul selle ihalemisega õieti on? 😀
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 08:27
See on vist isikupärane allkiri, ma lisan siiamaani igale meilile. Ma lisasin ka kunagi igale kirjale väikese personaalse "pliiatsitõmbe".
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 08:39
Isikupära võiks siiski tekstist mitte allkirjast kumada...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 08:46
See oli enne FB-d ja redditit suhteliselt standardne isikupärastamine, foorumite hiilgeaegadest.

Mitte, et ma ei märka vasturääkivust ja irooniat allkirja ja seisukohtade vahel, aga noh... ma lõpetan ka oma meile alati "lugupidamisega" ja seda ka siis kui ma olen või pean olema korralik t*ra.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 09:00
Laias laastus mõistetav, kuid siin foorumis näeb selline kirjapilt kõrvalt vaadates välja umbes nii nagu peaks messengeris kirjavahetust kus laused igas tekstiaknas lõpevad "Lugupidamisega"... 😂
Ma teen eksperimendi mõttes sellise kirjavahetuse messengeris ära, näeb, kui kiiresti mind veidrikuks tituleeritakse. 🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 09:21
Kui Sa nüüd lambist seda tegema hakkad, siis küsitaks kohe Su tarbitud alkoholikoguse kohta. Võta ette mingi vant kes Su postkasti ummistab ja vaata järgi. Keskmisest arukama puhul märkad positiivset muutust, inimesed üldiselt peegeldavad väga hästi ja "Lugupidamisega" muudab suure tõenäosusega adressaadi hoolikamaks oma kirjade vormistamisel ning sõnade valimisel. 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 09:42
Aga mis sel Caprichosal viga / häda on?
Ilusad pildid (minu arvates), ajab oma rida - ja kui huvid ei kattu, siis so what?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 10:38
Muideks see iga postituse allkirjastamine ei tulene hostinne loomulikust intelligentsist. Alguses ta seda ju ei teinud. Ta ahvis selle proua Transfeeri pealt. Transfeer ise on aga sellest kombest viimasel ajal loobunud.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 11:45
jfjm,
loomulik intelligents ei vaja igal sammul rõhutamist....see paistab välja ilma pidulike allkirjadetagi.
Samuti pole reaalselt eksisteerivatel peentel daamidel kombeks end tutvustada: tere, mina olen peen daam ja first class lady. See tunduks pehmelt öeldes koomiline ja jabur😁
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 12:51
Capri, neid "me oleme Tallinnast, me maksame" inimesi ei olegi nii vähe.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 14:41
JaneeEyree
Siin saidil on aastaid kasutajaks olnute seas mitmeid, kellel on vimm sisse jäänud ja kes vahel ei saa muidu kui torkavad üht või teist vana "vaenlast". Slavetodomme ja Caprichosa ei ole kaugeltki ainsad.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 15:08
robespierre teab jälle Ise on olnud Iha kasutaja aastakese, kuid on kursis ka IHA aastate pikkustest tegemistest.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 15:09
Palun selgitage, maakeeli, kuidas jõuavad täiskasvanud inimesed sinnani, et tekitavad endile seksisaidile "vaenlased"?! Tundub mingi müstiline, kõrgem pilotaaž...
Keskkond, kus peaks olema "passion and chill" on hoopis "negative vibes and a toxic thrill"... mis valemiga, sellisesse kohta enda sees jõutakse, et nii halekoomiline olukord üldse tekkida saab?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 15:13
Kus on võistlus seal on hõõrdumine. Ei ole sellest puutumata ei lapsed, loomad ega suured inimesed. Ei lollid ega targad.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 15:14
Milline osa sellest tekstist maakeeli oli? Kas "passion and chill" või "negative vibes and a toxic thrill"?
˅ näita rohkem ˅