Hostinne: paras fopaa, eks... huvitav, kuidas “iha ei ole elu”, aga ometi oled juba varahommikul esimeste seas kogu foorumi läbi sõelunud ja jõudnud ka pikema esseega kohale.
Igaühest paistab välja just see, mis teda päriselt huvitab, Sina lihtsalt üritad seda kangekaelselt sõnades eitada, aga tegudes kinnitad vastupidist.
Ja kuna Sa eelnevalt ei suutnud minu lauset arusaadavaks lugeda, kirjutan spetsiaalselt Sulle mõeldes selle veel kord siia: minu kiri ei olnud ei slavetodomme ega kellegi teise suunaline isiklik pussinüke (täiesti usun, et ta on igati tore mees), vaid üldistav tähelepanek ja järeldus verbaalsele väljendusviisile. See, et Sa sellega nii sügavalt samastusid, et sõna võtta, räägib juba omaette ja kõnekalt.
Aga eks jälle vana lugu- kõige häälekamalt teatavad “mul on siin olemisest täiesti ükskõik” just need, kelle ego kõige pikemat paid vajab ja seda ikka siinsamas, just siin, kus olemisest ju täiesti kamakaks... Tundub, et Sul on siin saidil figureerides rohkem mängus kui lihtsalt möödaminnes kaasaelamine...
Ja jälle edukat ihalemist? Selles kontekstis siin ei ihalenud keegi.
Mis värk Sul selle ihalemisega õieti on? 😀