Noh, see on ikka capi teema, mitte minu.
Aga kui sa Varbadliivas niimoodi avalikult küsid, siis pole see ilmselt liiga siiras soovitus. Mis on ok, sest ma ise olen "liivakasti" osas provokatiivne olnud.
Muidugi ei olene minu vaade klaasi täituvusele sellest. Ehk ajad sa segi minu kirjeldused ja konstanteeringud minu olemusega?! See pole päris lõpuni nii, et näed mida tahad näha.
Minu värvide kirkus ei sõltu sellest, kui palju kerjused almustega praalivad. Ei sõltu ka sellest, kuidas ihasse tullakse kiimas meeste massi pealt enesetunnet tõstma või kuidas liivakastis (foorumis) omavahel lipitsetakse nii et pärasoolest saab vahepeal triikraud.
Ausalt, mulle meeldib tekstide sisu taustal ka vaadelda, et MIKS ja KES kirjutavad.
Peene vihje peale: ei, ma pole hostinne. Ma pole ka temaga sellises suhtes, et Taisse lendaksin

Esiteks pole ma täitnud varika ühte tingimust - pole iseendaga avalikult vaielnud foorumis

Ja teiseks ei saa ma ometi laskuda capit kritiseerides samale tasemele, et iseennast varika alt kiidan nagu mõni siin teeb lausa teema, et ennast läbi muhvnõudmiseni kirjadega reklaamida.
Peetrit ei tunne.
Aga miks sa seda soovitad? Äkki mu religioon ei luba?