Foorum
2025-12-15 16:06
Ehk kõlbab veel grillida.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 16:28
Vau,slavetodomme, mind hoopis blokkis ära kui panin ta paarile pildile 10. Nii et minul ka ei vedanud. Ega ma patja nüüd ka ei nuta, vaatan misterJ soovitud kanad üle, kardan, et ei google ega ka isegi AI. Aga ma üritan ikka.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 16:43
hostinne
Me lendame uuel nädalal Taisse.
Ma luban, et jätan teid kuni kolmekuningapäevani rahule.
----------------------------------------------------------------
Ma korraks eile lootsin, et "me" tähendas Peetrit ja Slavetodomme-t. Aga paistab, et osad jäid siiski maha...

Slavetodomme, kas Sa ei tahaks proovida vahelduseks seksida, äkki mõjuks hästi?
Eluvärvid muutuksid kirkamaks, klaas oleks pooltäis ja kõik need muud toredad asjad. 🫦
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 16:56
Ta ei oska seksida.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 17:02
Tänapäeva coachide ajastul saab kõike õppida ju või siis katseeksitusmeetod näiteks
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 17:48
Katsetamist võib karta🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 12:34
Noh, see on ikka capi teema, mitte minu.
Aga kui sa Varbadliivas niimoodi avalikult küsid, siis pole see ilmselt liiga siiras soovitus. Mis on ok, sest ma ise olen "liivakasti" osas provokatiivne olnud.
Muidugi ei olene minu vaade klaasi täituvusele sellest. Ehk ajad sa segi minu kirjeldused ja konstanteeringud minu olemusega?! See pole päris lõpuni nii, et näed mida tahad näha.
Minu värvide kirkus ei sõltu sellest, kui palju kerjused almustega praalivad. Ei sõltu ka sellest, kuidas ihasse tullakse kiimas meeste massi pealt enesetunnet tõstma või kuidas liivakastis (foorumis) omavahel lipitsetakse nii et pärasoolest saab vahepeal triikraud.
Ausalt, mulle meeldib tekstide sisu taustal ka vaadelda, et MIKS ja KES kirjutavad.

Peene vihje peale: ei, ma pole hostinne. Ma pole ka temaga sellises suhtes, et Taisse lendaksin Esiteks pole ma täitnud varika ühte tingimust - pole iseendaga avalikult vaielnud foorumis Ja teiseks ei saa ma ometi laskuda capit kritiseerides samale tasemele, et iseennast varika alt kiidan nagu mõni siin teeb lausa teema, et ennast läbi muhvnõudmiseni kirjadega reklaamida.

Peetrit ei tunne.

Aga miks sa seda soovitad? Äkki mu religioon ei luba?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 12:40
Jott: "Teiseks sa võiksid veidi hoolikamalt lugeda. 2025-12-14 19:25 antakse ju selge vihje."

Aita nüüd vananeval pihkuril vihjeid mõista, palun!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 13:15
Mina saabusin siia foorumisse ajastul, kui Caprichosa tähendas Slavetodommet ja vastupidi, kus esines üks seal oli kohe platsis ka teine, nii et te olete minu jaoks üks
Vihjest said Sa küll valesti aru, seda ma pole korrakski kahtlustanud, et te Hostinnega üks olete. See mõttelõng läks veerema sellest, et Hostinne teid Peetriga koguaeg eeskujuks toob, seega arvasin teid reisisemudeks .
Seksida soovitasin ma ainult selleks, et ehk toob korraks naeratuse ka suule. Loen taotluse õnnestunuks, sest näen Su vastuses vähemasti naerunägu, isegi ei olnud vaja seksida .

Sõbralikku ihalemist!
(mõtlesin, et proovin veidi täita Hostinne puudumisest tekkinud tühimikku)
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 13:45
Varbad...
oli ka ajastu, mil slave regulaarselt järjekordses "capi teemas" ülistavate kommentaaridega esines. See teema kohtumiste rubriigist küll kustutatud. Aga ilmselt mõnedki mäletavad, kuidas slave teatas, et andunult tundide viisi seksijumalanna piltide peale onaneerib jms.
Tõenäoliselt arvati tol ajal, et slave on minu varikonto ja ise kirjutasin neid jumaldavaid postitusi😁
Jumaldajaid on tglt olnud teisigi ja piisavalt, ka päriselus kohtudes ning postkastis suheldes. Kummalisel kombel ei suuda slave selle faktiga leppida nagu näha 😛
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 13:46
Jajah... ma olengi tegelikult capi varikas. Tema masohhistliku poole avaldus tasakaalustamaks alandusi, mida ta meestele pakub
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 13:48
Ei ole olemas täiuslikumat paari, kui see, kus partnerid täiendavad teineteise lünki 😍
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 13:51
Aga capi, kui see sind kuidagi lohutab, siis korruta seda endale (ja siin postitades) edasi.
Võibolla jott isegi usub, sest tema näiteks mehesõna ei usu, küll aga vananevat lõbunaist.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 14:03
Kas te valikulisest mälust olete kuulnud?
Üldse ei ole välistatud, et kaks inimest ühte sündmust erinevalt mäletavad
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 14:07
Mäluhäired on ilmselt liigse goonerdamise kõrvalmõju, eriti vananevatel pihkuritel.
Aga kõik su postitused, nii ülistavad kui sõimlevad, on iha arhiivis olemas, slave. Kellel huvi või mäluga probleeme, peaks saama tutvuda ka kustutatud teemade sisuga. (Minu poolt mainitud teema asus kohtumiste rubriigis).
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 14:10
Varbad,
need olid avalikud postitused slave poolt, mida kõik foorumlased said lugeda....kes ei taha mäletada, võib loomulikult valikulist mälu kasutada 😁
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 14:14
Slave, selles postituses anti ju küllalt selgelt märku, et palmid ja homaarid on tulekul.
Sa luba mul ikka endal otsustada mida arvan ja mida usun.
Muide, sinu enda mantrad on kah kohati kinnikiilunud. Kas annab ka tunda see, et esimene noorus ammu möödunud.
Tõe vastand ei ole vale, vaid teine tõde. Kui minu tõde sinule ei sobi, siis põhjus pole minus, vaid ikka sinus.
Näiteks, kui sinu orjavärk minule peale ei lähe, siis viga pole ju sinus ja see ei tähenda, et sina teeksid midagi valesti. Viga on minus, sest ma ei suuda sellist asja vastu võtta.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 18:05
Tundub, et mul on nii hea renomee (aitäh hostinne!), et capi üritab ennast siin minu najal upitada Et isegi slave...
Nagu Jottki kirjutas, luba mul ikka endal otsustada, et mis ja kes meeldib ja kes mitte.
Joti puhul on muidugi see väike nüanss, et nii vanadel inimestel hakkab reaalsustaju kaduma nende otsused võivad olla naiivset laadi, mis on ajendatud "staaridega" lipitsemisest ja üldse pugemiskombest. Ehk siis pole minu lubada, loomulikult, kuid luba mul ka sellesse kuidagi suhtuda ja seda välja öelda!
Tõe vastand võib vabalt olla vale. Mingi teise tõega vehkimine kuulub teatud valdkondade võimaluste hulka ning pole kindlasti absoluutne. Pigem isegi harvaesinev. Aga loomulikult, kui sulle meeldib mõne ärplemine siin ja teise oma mitte, siis see pole mitte tõde vaid eelistus. Veidral kombel oled sa taas absoluutne oma väitega, mis välistab tõe ja vale, ehk absoluutsed väited. hea paradoks!
Orjavärk ei puutu üldse asjasse.
˅ näita rohkem ˅