Foorum
2025-12-14 12:33
Kuna ma olen Sulle nii palju pärleid söötnud, et kui võtta aluseks "oleme mida sööme", siis peab lihunik Sind külastades keevitusmaski ette tõmbama.

Niiet, isegi parima tahtmise juures ei suuda ma Sulle enam midagi selgeks teha.

Asi on elementaarses viisakuses. Minust on tõesti naiivne arvata, et viiekümneaastane inimene, kes otsib iga päev võimalust kellegi üle kohut mõista, ei ole ikka veel selgeks saanud miks see käitumine asotsiaalne on ja miks me ühiskonnana selliseid inimesi tõsiselt ei võta.

Ja puudulik on ka elementaarne eneseanalüüsi oskus. Inimene kes nii meeleheitlikult püüab kõigile tõestada miks nemad valesti käituvad ja vaid tema moraalinormid valiidsed on, iha.ee keskkonnas, ei saa olla tõsiseltvõetav vestluspartner mitte kellegi jaoks, kel vähemalt põhikooli diplom käes on. Jätad mulje inimesest kes iha.ee keskkonnas elabki. Ja projitsioon on intellektuaalse pingutuseta elanud inimeste puhul üsna tavaline nähtus.

Niisiis, minu eesmärgiks ei olnud ookeani tühjendada. Minu eesmärgiks oli aidata Sul päästa viimane piisk oma väärikusest, sest Sa oled ilmselgelt astumas oma elus etappi, kus sarnaned rohkem laste peale kisava, kibestunud vanaeidele kui mis iganes kuvandile mis Su enda peas Sinust on.

Aga see tõesti on ookeani tühjendamine sõelaga
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 12:41
Issand, Sa näed, aga ei mürista?!

Hostinne, Sa käitud nagu purjus teismeline, keda turvapersonal on korduvalt klubist välja visanud, kuid kes jõuga end ukseavast uute saabujate varjus alati sisse tagasi pressib...
Kuidas Sina, kes Sa pead end üliinimlikult intelligentseks, ei taipa, et kellelgi siin ei ole probleemi Sinu kui isiksuse või naisega, probleemi võti peitub Sinu "sisuloomes"...
Kas tead, millise psühholoogilise profiili Sa jätad arukale kõrvaltvaatajale?: Sa käitud nagu erivajaduse-ja kõrgendatud tähelepanuvajadusega laps, kes vajaduse rahuldamiseks külaväljakul tüli norimas käib, mõistmata, et alati ei päde mõte, et ka negatiivne reklaam on hea reklaam...

Tõepoolest, Iha ongi metafoorne ookean- kummalisel kombel aga ujuvad siin ka need, kes valjuhäälselt kuulutavad, et nad kohe üldse ujuda ei taha ja koguni vett kardavad...

Arvan, et ainsad, kelle jaoks on siinne sait omamoodi elu, on selle saidi omanikud ehk ettevõtte kasusaajad. Ülejäänute jaoks on see meelelahutus, moel või teisel, kus ei pea iga hinna eest oma kapseldunud üleolekut kirvega seina taguma.
Elu algab seal, kus inimene lõpetab teiste motiveerituse diagnoosimise ja kui Sa väidad, et see keskkond ei ole Sinu ELU, siis lõpeta see jabur vastandumine siin ja mine naudi elu seal, kus Sa ei pea enese nähtavaks tegemiseks koguaeg kraaklema.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 13:04
Minu arust on siinne ookean peaaegu veest tühi, on vaid ingitsevad kalad kes otsivad voolavat vett ,et eluga edasi minna ja teistest eristuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 13:18
Igat inimest tuleks võtta ikkagi sellisena, nagu ta on…
Mitte üritada väe võimuga muutma teda hakata v suruma mingitesse raamidesse, mis talle ei sobi..
Kõik ei saagi kõigele meeldida ja see on normaalne nähtus siiski!😛
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 13:24
Väiksele kalale tundub ka konnatiik ookeanina.
Meenus lapsepõlves nähtud multikas konnast, kes tatis lennata. Umbes sama mõte on Krõlovi valmis "Konn ja härg"
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 13:29
Ookeanisügavused on tegelikult kaladest pungil.....osaval kaluril õnnestub tihti kogeda meeldivaid üllatusi nii kuldkalakeste kui gurmaanlike naudingute näol😋
Aga mõni moraalitsev prügikala, kes end hirmus targa ja udupeenena ning teistest mereelukatest paremana püüab esitleda, ajab naerma küll😁
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 13:38
Mind huvitaks millisena hostinne iha lehte näha tahaks?
Ülikondades ja õhtukleitides inimesi , kes naeratavad lilled käes.
Massööre ilmselt ei tohiks ollagi .
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 13:45
Hea Hostinne!
Asjaolu, et soovid siin keset ööd ainult "puid alla panna" ilma sisulise mõtteta, räägib Sinus endas valitsevast tühjusest. Eks nii võib keset ööd külm hakata tõesti ja "ihalemine" pakub tröösti ja sooja. Ikka ja jälle siin kõigile edukat ihalemist soovides loodan, et Sa iseennast sellest soovist ilma ei jäta. Kui "puude alla panemine" on Sinu versioon ja arusaam ihalemisest, siis kas see Sinu eesmärki täidab, leida maskuliinne mees, kellega nautida tunneterikast ja kvaliteetset seksi, on iseküsimus.

Tänan minu selgroo pärast muret tundmast! Sellega on kõik hästi.
Muutuda tasub alati, kui kellegi eeskuju selleks innustab. Elu oleks üsna üksluine, kui pidevalt ainult sama vagu künda. Või elada päevast päeva teadmisega, et oled nii ideaalne ja valmis, et muuta pole midagi. Muutuda tasub ka siis, kui tõded, et teatud väljaütlemisi ja seisukohti viljelev isik ei ole päris see, kelle kuvandit ise kanda või jäljendada sooviks.
Seega, Hostinne, ma võtan Sind sellisena, nagu Sa oled. Jah, olen nõus, et Sa ei pea siin endast muljet looma. See on juba tehtud.

Neuroplastilisust tasub arendada ka neil, kel veidi poolest sajandist veel puudu. 
Antud teema vajaks tegelikult uut pealkirja.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 13:49
Hea küsimus, kiisuke... Ilmselt hostinne oleks rahul kui iha sait võtaks eeskuju perekoolist ning loomulikult kõik pildid tuleks teha parketil maani kleitides liueldes. Burka poleks ka paha😁
Erootilise massaaži kui tema poolt kirutud "labase käperdamise" peaks üldse keelustama (kuigi esimoralist ka ise seda madalat teenust käis tarbimas, väidetavasti).
Ning olekski maailm parandatud😛
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 13:52
Ja ometi püüate te mulle kambaga tulihingeliselt selgeks teha, et ma " peaksin" siin muljet looma.
Vabandage, aga kas on ikka mõistlik saidil, kus küsitakse muljeid koeraga seksimise osas või kuidas oma puudega poega kupeldada, hinge võtta.

Ja jah siin liigub ägedaid mehi, aga nemad foorumis ennast ei presenteeri. Ja tegelikult nad ei loe enamasti üldse seda.

Aga see on juba teine mäng.

Edukat ihalemist! 😀
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 13:54
Muljet ei pea looma, muljet saab jätta. See on meist jäänud jälg ning kui jälg on selline, et terve küla kortsutab kulmu, siis me oleme teinud mingi vea.

Arukamad saavad sellest aru.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 13:55
Uus pealkiri võiks olla "Meeleheitel kodduperenaine"
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 13:59
Kuulge kuulge ihalejad rahunege maha. Me kõik tahame siin ju vaid toorest nikku ja orgasme
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:03
Ei AntonPaulus, mõned tahavad tulihingeliselt selgeks teha, et iha sait on elu. Ja nalja nemad juba ei mõista.😀😀😀
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:04
Aga ometi meeldib Sulle aega veeta just siin, foorumis, kus need ägedad mehed end ei presenteeri...
Võib olla, et seetõttu tunduvadki need ägedad mehed Sulle veel ägedad, et nad pole näinud, millist verbaalset "peenekoelist loomet" Sa siia toodad ega ole saanud arvamust avaldada... 😉😂

Ja selle "ägedusega" on veidi nii nagu uus-ja taaskasutusega, oleneb, kelle vaatenurgast lähtuda- kas ühe vana on teise uus või et ühe prügi on teise toormaterjal...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:09
Pole mingit kampa, hostinne. On vaid avalik arvamus, mis paratamatult sinust kujuneb....kui oled end verbaalselt täis lasknud.
Loomulikult "esimese klassi leedile" käiks au pihta mingi pööbli jutule tähelepanu pööramine😛
Aga öösiti "puid alla viskamas" kõlbab käia küll....kui kõledus hinge poeb.
Muidugi kena lugeda seda liigitust "ägedad mehed end foorumis ei presenteeri".
Slave seega nii äge kvaliteetmees ikka polegi?😉
Mul on õnnestunud muide kohtuda ja tutvuda vägagi toredate inimestega, kes foorumi diskussioonides osalenud.
Nii et selline üldistav liigitus tundub suhteliselt rumal.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:09
Pole see iha midagi ainult meelelahutus, kui te seda nii tõsiselt võtate. Kes siin vaid meelt lahutab, see ei viitsi Hostinne või mõne teisega tundide ja päevade kaupa vaielda. Ammugi ei viitsi nädalate või kuude kaupa vimma pidada.
Olgem ausad - nii mõnegi jaoks on iha kui mitte kogu elu, siis vähemalt väga oluline osa sellest.

Ka on naeruväärne üleskutse nõuda, et igaüks võiks olla selline, nagu on. Ja samal ajal Hostinne või mõni teine saab kriitikat, et ta on selline nagu on. Muidugi, Hostinne ise nõuab ka moraali, mida ta ise alati ei tundu järgivat. Selles mõttes on neid sõnavahetusi siin huvitav lugeda. Aga miks ei või meil siin seltskonnas üks konservatiivne moralist olla? Eriti juhul, kui iha pole elu. 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:21
Iha on elu nagu iga teine site kus inimesed omavahel suhtlevad ja võimalusel kohtuvad. Paljudel kohtumise võimalust pole seega jääb üle vaid viruaalne suhtlus.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:24
Robespierre:
Ka on naeruväärne üleskutse nõuda, et igaüks võiks olla selline, nagu on. Ja samal ajal Hostinne või mõni teine saab kriitikat, et ta on selline nagu on. Muidugi, Hostinne ise nõuab ka moraali, mida ta ise alati ei tundu järgivat. Selles mõttes on neid sõnavahetusi siin huvitav lugeda. Aga miks ei või meil siin seltskonnas üks konservatiivne moralist olla? Eriti juhul, kui iha pole elu. 😉

Kirjutad, et naeruväärne üleskutse nõuda, et igaüks võiks olla selline, nagu on…
Kuid samas kohe ise kirjutad, et miks ei või meil siin seltskonnas üks konservatiivne moralist olla?

Nagu näha, siis kukkusid mind selle mõtte eest kohe naeruvääristama, et las olla Hostinne pealegi see, kes ta ikkagi on..
No ja mis siis, et ta selle eest puid alla saab?
Olen ka ise saanud ja sain ka praegust hetkega sinult puid alla, et julgesin mingi mõtte välja käija!

P.S Minu öeldud lause ei käinud muideks ainult Hostinne kohta, vaid meie kõigi, kes siin foorumis sõna võtavad, kuna minujaoks pole vahet milline keegi on, peaasi, kui ta julgeb olla tema ise!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:25
Rob, Sul on taas õigus!
Kui Sa poleks praegu siin foorumis, võiksin pea pakule panna, et oled üks neist iha ägedatest meestest. Aga noh, need ei pidavat siin käima, seega ei julge Sulle puusalt seda tiitlit omistada, aga ma vähemalt mõtlesin sellele...

Jääb üle vaid väljakutse vastu võtta ja tekitada konservatiivse moraalsuse prooviperiood. Olen käesolevast hetkest verbaalsele konservatiivsele moraalile avatud (aga seda muidugi vaid juhul, kui sel on ka sisu, mitte üksnes visualiseeritud pakend). 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:26
Konservatiivne moralist, kes kirub piltidega eputamist seksisaidil madalaks ja ise regulaarselt nii nappides bikiinides kui pesus pilte üles laeb? Samuti halvustab erootilise massaaži tegijad ning käib ise teenust tarbimas.
Proua moralist kiitis taevani ühe 70+ vanuses abielus inseneri elutarkust, kes ostab iha prostituutidelt seksteenuseid ja väidetavalt neid naisi hostinnele taga kirumas käib.
Ning loomulikult kiidab naisi hooradeks ja mölakateks sõimavate meeste "selgroogu"... neid näiteid võiks veel palju tuua.
Robespierre, kas tõesti sinu meelest on tegu tõeliselt kõrge moraaliga peene daamiga? Või pigem silmakirjaliku trollilaadse tegelasega...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:31
See ei ole üldse naeruväärne üleskutse. Ega Sa ometi ei arva, et hostinne on inimesed enda vastu meelestanud sellepärast *kes ta on*? Sellisel juhul oled veidi väheinformeeritud.

Ma hakkasin aktiivsemalt foorumit kasutama veidi üle kuu tagasi ja käputäis nauditavate kirjutajate seas paistsid silma kaks gruppi. Inimesed, kes anonüümsust kasutavad kui luba iga mõtte väljaoksendamiseks ja hostinne, kes seksi ja seksuaalsusekeskses foorumis püüab tervele vikerkaarele selgeks teha, et helehall on ainus tõsiseltvõetav värv ning kõik ülejäänud on moraalselt taunitavad. Ja seda tehes presenteerib end kui spetsialisti moraali ja moraalituse vahet tegemisel.

Sisuliselt on tegemist olukorraga, kus vegan eksib grillfestile ära ja selle asemel, et ots ringi pöörata või austada ruumi, rebib ta Jaagup Kreemilt mikri ja veedab terve nädala inimeste üle kohut mõistes.

Talle on väha palju kordi viisakalt öeldud, et nii ei ole ilus. Ja ta on võtnud seda isiklikult ja väljakutsena.

Ma olen netikasutaja aastast 2004, foorumis kirjutamine ei võta mu päevast mingi suure osa. Ma võin ühe käega tillist kinni hoides, keset kusemist eepose valmis kirjutada.

Minu kogemuse põhjal "te elate foorumis" tüüpi argument on tavaliselt inimestelt kes justkui tahaks midagi öelda, aga pole ka kuskilt kinni haarata.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:33
See on lihtsalt hämmastav, kuidas minu isik kirgi iha foorumis kütab.
Miks te minust ometi mööda ei vaata? 😀

Ja ma suudan 😀 omi eksimusi tunnistada küll.
Vabandust Robespierre, Slave ja Peeter.
Ma ei pidanud teid silmas.
P. S miks öösel " ei tohi puid alla panna"? Kas see on siis hullem kui päeval?"

Edu ikka ihalemisel.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:33
Siin oli viivuks üleval küsimus, et miks on öö hullem kui päev.
Öö on hullem vaid neile, kes pimedust kardavad.
Taskulamp on üks tänuväät leiutis. Sellega saad pimedas teha teised nähtavaks, ise varju jäädes. Vastupidi, sa pimestad teisi ja nad näevad sinust vaid "säravat tähte".
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:37
Karolina
Kui valitud lausetega teiste tekste tsiteerida, siis saab muidugi igasuguseid väiteid esitada. Soovitan teksti tervikuna lugeda ja enne vastamist veidi aega mõelda.
Ma ei naeruvääristanud kedagi. Nagu ma olen kord varem juba öelnud, siis Sa oled ülitundlik ja reageerid väga valulikult kõiges, mida arvad kuidagigi ennast puudutavat. Ole rahulik, ma ei mõelnud Sulle oma kommentaari kirjutades.

Caprichosa
Loe ka Sina rahulikult mu tekst uuesti läbi. Suurem osa Su kommentaarist muutub siis üleliigseks.

Jane
Mul endal on üsna ükskõik, kas ma olen "iha äge mees" või mitte. Ma lihtsalt olen. 🙂 See sait ei ole mõeldud ei missivalimiseks ega tarkade klubisse kandideerimiseks. Siin lobisetakse ja loodetakse, vahel ostetakse-müüakse ka. Minu elus ei muutu midagi, kui iha homme tegevuse peaks lõpetama.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:43
Ikvergil,
Ma olen vägagi kursis Hostinne sõnavõttudega siin foorumis ja miks ma üldse sõna otsustasin võtta, oli sellepärast, et hakkasite nö peale käima kambaga🤭, et palun lõpeta Hostinne…😁ja, et kas sa tõesti aru juba ei saa sellest…😁
Miks ta peaks seda tegema? Kuna teatud inimesed seda soovivad v?
Naine, kes on väidevavalt kuskil firmas tippjuht, hakkab alluma iha foorumis mingitele suva inimestele v?😛😁
Sry, kuid mulle tundus see veel absurdsem, kui tema erinevad sõnavõtud…
Domineerivatele inimestele on taolised ülekutsed täiesti nagu hane selga vesi!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:46
No kuule rob, ma tegin Sulle just ennist komplimendi ja Sa pistsid selle eest jooksu... 🥲
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:48
Ikvergil

Kes on need "käputäis nauditavaid kirjutajaid" siin? Kui Sa negatiivsed näited välja tood, siis too juba positiivsed ka, et oleks midagi tõsisemalt võrrelda.
Omavahelisi kaklusi on siin foorumis ikka päris palju. Jah, mingi osa on täistrollid ja labased lahmijad, aga küllaga leidub ka üsna primitiivseid seksiostjaid jt konkreetse lühikese jutu mehi-naisi. On neid, kes ennast kiidavad, ja neid, kes mälestusi heietavad. Topisõjad kerkivad vahel taas esile. Ja on igivanu olijaid, kes niisama targutamas käivad, isegi kui midagi öelda pole.
Osa inimesi ajab teisi närvi. Piisab sõnavõtust ja nopitakse kohe välja ning läheb andmiseks lahti. Hostinne on üks neist, kes oma moraali- ja eliidijuttudega ning seksitöö halvustamisega on päris valusalt nii mõndagi varvast tallunud.

Ja mis siis? Kui iha just ülioluline pole, siis mis vahet seal on, millist seisukohta mõni sulle tundmatu inimene väljendab?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:49
hostinne, sinu isikust on enam-vähem kõigil ilmselt suva.
Aga ilmselt sa pole siiani mõistnud, et arvustatakse eelkõige sinu käitumist avalikus ruumis, mitte niivõrd sinu persooni (loe ikvergil näidet Grillfesti kohta, ehk jõuab kohale?).
Samahästi võiksid tantrafestivalile piibliga vehkima minna ja inimesi tüüdata moraaliloengutega katmata keha siivutusest....aga seda sa ju ei tee?😛
Ning tundub, et iha sait on elu eelkõige just sulle, hostinne....kui teised magusat und magavad, käid unetuna öösel ja varahommikul puid alla panemas. Kas on hirm, et muidu unustatakse su "tähelepanuväärne persoon" täitsa ära kui aeg-ajalt õhku rikkumas ei käi?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:49
Karolina, ma kirjutasin Robertile
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:50
Jane
Ma olin veidi meelitatud küll, aga Sul on liiga seksikad tissid. Ma lihtsalt kardan, et mul veri valgub vööst allapoole ja hakkan oma külma ning tuima eestlase nägu kaotama. 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:51
robespierre

Caprichosal on siin teemas õigus kirjutada just nii nagu tema mõtted seda nõuavad- see on teema temast millesse kaasati ka mind. Kuna meie tutvusringkond on suur ja lai siis on siia teemasse sattunud inimesed kes on sõprade lellepojad/ tütred. Algne reklaam läheb juba suuremaks reklaamiks.🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:53
Rob, Sina oled üks neist positiivsetest näidetest.

Aga, arvesta ka sellega, et meelelahutuse eesmärgil siin olemine ei tähenda, et vaidlemine meelelahutuse alla kuuluda ei tohi.

Isiklikult, enda seisukohalt, ma hea meelega osaleks olulisekt positiivsema tooniga vestlustes. Antud juhul segab positiivse tooni kultiveerimist ja nautimist justtäpselt see, et hostinne otsib võimalust ärapanemiseks, aga ta lihtsalt ei ole ei intellektuaalselt varustatud seda võitlust pidama ega moraalsel positsioonil seisma seisukoha eest kus ta üksi ei oleks. Sisuliselt kuseb basseini, noh.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 15:01
ikvergil,
ilmselt küsib nüüd robespierre retooriliselt, et mis vahet seal on kui sulle tundmatu ebaoluline tegelane basseini urineerib😛
Aga inimestel paraku on veider komme sedalaadi aktsioonide kohta arvamust avaldada, netis ja päriselus.
Jah, vaidlemine on vahel täiega lõbus meelelahutusena🙂
Mõnikord isegi siis kui oponent selgelt negatiivset energiat üritab läbi ekraani tekitada.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 15:03
Ma tänan!
Aga pole see Hostinne nii hull midagi. Ma siia tulles nägin aega, kus sisuliselt iga alustatud vestlus sai kohe mingi meestepundi soolikanaljadega maha tapetud. See oli küll veidi liig, kuid harjusin ära. Hostinne tõmbab endale palju tähelepanu, siis kaob mõneks ajaks, siis teeb jälle sama. Teda saab mitte lugeda, kui ei meeldi.

Positiivse vibe'iga olen muidugi nõus. Üldse ühiskonnas on seda positiivsust kuidagi vähe.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 15:05
Põhjus, miks ma öösel üleval oli, on minu närvipõketik, mis magada ei lase, aga te olete nii "käima" end tõmmanud et nagunii ei usu. Ja tglt pole vajagi.
Aga veelkord, vaadake minu sõnavõttudest mööda. Kui te päriselt ei hooli, siis ju ei hooligi.
Ja mis teil sellest, kui ma olen naeruväärne iha saidil. Suva ju.
Ometi vahutate nii, et " maa on must." Mina vastutan oma sõnade eest, mis te minu pärast nii hirmsasti muretsete.😀

Edu ihalemisel!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 15:13
Vot lähen vist jälle teemast välja, aga meenus kuidas üks daam lasi vanni välja visata ning duššigabiini asemele paigutada, väites et lihtsalt vastik on sedasi mustas vees liguneda. Jah, vannivesi võib ju must olla, aga see mustus oli tema enda küljest. Samas aga suples ta mõnuga spa basseinis, kus võibolla sada inimest kusenud on. Ja ta isegi maksab selle võimaluse eest.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 15:15
Peaasi sa hostinne üle ei kuumene.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 15:18
robespierre,
veel kord rõhutan, et vaevalt keegi hostinne persooni hulluks peab. Päriselus võib ta täitsa tore inimene olla. Paraku siin on ta paljudele just negatiivselt silma jäänud, just verbaalses mõttes.
Ja kui tema suudaks saidi "rumalate/lapsikute/amoraalsete naiste" üle kohtumõistmise lõpetada ning labaselt sõimlevaid mehi vähem ülistaks, vaadatakski ta sõnavõttudest ilmselt mööda....
Reageerima paneb tavaliselt ülimat snobismi või silmakirjalikkust väljendav võltsvaga postitus.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 15:23
Rob, ega on üsna kindel, et tegelikult ei häiri see siin kedagi. Reaktsioon, sõnastus, vastus jm on selle keskkonna, foorumi ja teema piires. Pea kõik lähevad siit pärast postitust pärisasjadega tegelema, päris kohustusi täitma.

Üldiselt.

Sest kui Sa kogu seda vestlust siin destilleerid ühte lausesse, siis on siin vaid inimesed kes tuletavad ühele inimesele meelde, et tema seisukohad on vaid tema arvamus ja tema väljendusviis on õigustamatult üleolev.

Me satume selliste inimeste otsa ka reaalis kogu aeg ning seal teeme nende üle nalja, pööritame silmi või püüame neid nende endi käest päästa. Aga isegi reaalis liigume selliste kohtumiste või olukordade juurest oma eluga edasi.

Ja see teema vajub unustusse samamoodi. Ja kui hostinne teeb siit õiged järeldused ning ei oota järjekordset võimalust "ära panna", siis jääbki asi siia. Aga nagu ma olen täheldanud, siis... järgmise korrani 😂

Ma püüan seal enam mitte osaleda, sest ma olen oma seisukoha ja hinnangu andnud ning vaevalt et end kordama pean. Kui sama plaat pannakse mängima, siis polegi nagu midagi lisada.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 15:29
Ikvergil, kas paneme kihlveo käima. Mina väidan, et sa ei suuda.
Sinus pole seda vaimset küpsust ja tasakaalukust, mis kvaliteetses MEHES on?
Minu mees suudab seda, aga Sina kindlasti mitte.

Edukat ihalemist! 😜
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 15:35
Hostinne provotseerib Sind, ikvergil. 😉

Siin on mingi hulk inimesi, kes reageerib neile, kes ei meeldi. Aastaid kestnud vimm, mingi blokk vms asi, terav sõna - kõik võib tekitada olukorra, kus läheb lahing käima.
Eks pärismaailmas vaja muidugi ka toimetada, näiteks vetsus või tööl käia, aga tõsisemad ihasõdalased üle paari-kolme tunni siit eemal olla ei suuda.

Caprichosa
Jah, Hostinne kohati teeb nii uskumatuid avaldusi, et kahtlustan provotseerimist. Põhjust ei tea. Aga mis siis, las teeb.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 15:38
🤣🤣🤣🤣komöödia, see on tore ,et tsirkuseartist tasuta olemas on.🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 15:39
"Minu mees on sinust parem." ei ole just rabavalt ärapanev argument 😂

Aga ma proovin, sest nagu ma juba kurjutasin- "ma püüan", aga ma kipun üldiselt märkama rumalate ja ennasttäis inimeste püüdu end upitada teiste inimeste arvelt. See ei ole hea märk inimesest.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 15:43
Rob, ta ei provotseeri tahtlikult, ta reaalselt usub oma kirjutatut ja see mõjub iseenesest provotseerivalt. Ma üldjuhul ei lase end sellest riivata
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 16:09
Minu arust ei ole keegi ju keelanud Hostinnel olla selline nagu ta on. Probleem on pigem selles, et tal on teistega liiga palju tegemist. Tema sõnavõtud lähevad alati isiklikuks. Selle asemel, et arutleda mingi teema üle suures pildis, võtab ta valdavalt ette kellegi ja asub kohut mõistma. Vähe sellest, vahepeal olid lausa kõik Iha kasutavad naised hambus. Aeg oleks mõista, et keegi ei ole teda peakohtunikuks siin määranud. Prooviks kuidagi nii, et keegi ennast koguaeg kaitsma ei peaks. Arvamuste erisus on ju tervitatav, aga jäägem täiskasvanud meesteks ja naisteks. Ma olen ka siin foorumis pidanud teravaid dialooge, sest ikka leidub isikuid, kes arvavad, et ma peaksin nende ootustele vastama. No sorry, ei saa kahjuks kõikide ootustele vastata. Selle aja sees, kui muna foorumis julgesin hakata sõna võtma on laias laastus olnud kaks peavoolu: prostituudid ja paksud. Kui esimesed parasjagu hinge saavad tõmmata, siis võetakse teised ette ja siis on jälle esimeste kord. Ja siis saabus Hostinne, kõik kõik naised virtsaga üle valas. No milleks? Muutus sellest tema enda elu säravamaks? Ei usu...
Pika jutu kokkuvõtteks: foorum kannaks oma eesmärki, kui siin arutletaks teemade üle mitte isikute.

Sõbralikku ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 16:12
See ongi põhiline , teemast kaldutakse välja alati.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 16:19
"Ja jah siin liigub ägedaid mehi, aga nemad foorumis ennast ei presenteeri."

Miks sina ennast siin foorumis presenteerid? Ju siis ei ole äge naine.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 16:30
Aga võtame nüüd selle teema.
See on ju rünnak ühe konkreetse isiku suhtes. Teema algatas kunagi ammu ära põlatud kosilane ja ajendiks on isiklik viha.
No kas on sellest kellelgi kahju, et teema kursilt kõrvale kaldus? Teema algatajal kindlasti, sest tema ei oska enam kaasarääkida.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 16:30
Varbadliivas
2025-12-14 16:09
Minu arust ei ole keegi ju keelanud Hostinnel olla selline nagu ta on. Probleem on pigem selles, et tal on teistega liiga palju tegemist. Tema sõnavõtud lähevad alati isiklikuks. Selle asemel, et arutleda mingi teema üle suures pildis, võtab ta valdavalt ette kellegi ja asub kohut mõistma. Vähe sellest, vahepeal olid lausa kõik Iha kasutavad naised hambus. Aeg oleks mõista, et keegi ei ole teda peakohtunikuks siin määranud.

Kuidas saab Hostinne olla selline nagu ta on, kui ta ei või isegi isiklikuks minna v tal ei või keegi hambus olla..
Järelikult ta tahab siiski isiklikuks minna ja mind see nt üldse ka ei häiri..
Päriselus on ju samamoodi taolisi inimesi igal pool küll ja küll..
Palju hullem, kui me kõik hakkaks siin foorumis mingit maski kandma ja etendama kedagi, kes me tegelikult pole.
Kuid see on kõigest minu isiklik arvamus.😁
˅ näita rohkem ˅