Foorum
2025-12-11 15:23
Kust, Sa potsataja, lugesid välja, et minu tekstis midagi "maakeelne" olema pidi? Palun näita mulle seda lõiku!
"Palun selgitage maakeeli", oli seal kirjas...
Loe nüüd minu tekst uuesti läbi ja tee seda mõtte- mitte silmadega, kui Sa just pole sedalaadi mees, kelle sõrmed sügelevad trükkima enne, kui aju tabatu seeditud saab... peaasi, et "märk" maha jääb...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 15:30
JaneeEyree, siin pole midagi üleloomuliku. Selle kõige taga on kadedus.
Juba Alexandre Dumas kirjutas "Cherchez la femme"
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 15:44
jfjm, ma mõistaksin seda loogikat kui siin kraakleks ja mängiks poriga vaid naised omavahel (või ka mehed), kuid näha ju on, et mäng käib vaat et rohkem mehed vs naised ja vastupidi kui sookaaslaste vahel.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 15:48
Nääh, potsataja trollis tiba ja tiris tähelepanu võitmiseks patsi
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 15:55
Ära õigusta! Praegu on "tähenärimistund"! 😂
Ja kui juba patsist tirida, tuleb ka sirge seljaga hiljem otsa vaadata... 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 16:16
🥲
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 16:38
Minu meelest on kolm peamist põhjust (neid on rohkem, sest inimesi on erinevaid, aga ma oletan kolme peamist):

1. N-ö topisõda ehk võistlus kohaliku tähelepanu eest, millega käib kaasas parem ligipääs potentsiaalsetele klientidele ja meelitused kasutajatelt. Ihas staar olemine on kuulsuse aura väikesel tasemel.

2. Endiste sõprade või armukeste armastus on keeranud vihkamiseks.

3. Tundlike inimeste mälu on pikk ja keel terav. Neid väga tundlikke inimesi leidub siin mitmeid. Neid on lihtne solvata - piisab paarist torkest välimuse, tegevusala, suhete vms pihta ja võid aastateks vaenlase saada.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 17:00
On üks sort selliseid, kellel ei ole vahet kelle kohta arvata, peaasi, et saab midagi inetut arvata. Päriselus on need tegelased tavapäraselt madalamad, kui muru või üldse märkamatud. Välimuse kohta on eriti varmad arvama need, kes oma välimust siin näidata ei söanda. Samuti olen täheldanud, et pilditud kasutajad presenteerivad ennast tihti ilusatena, kuid seda ilu jagada ei juleta.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 18:58
Enne, kui oma fantaasialennud käima tõmbate, lugege mu postitust ja ärge mõelge üle.

23:00 küsin retariinalt, et mida siis naine seksisaidilt otsib ja 23:02 avaldan arvamust, et mehed ja naised on selles osas võrdsed, et kumbki sugu pole püha lehm.

janeeyree, mis privaatne viha ja kelle suunas sa nüüd midagi suutsid välja lugeda?
Jott vajub vastates jälle oma kinnisideede sohu, eks ta on vana ka juba ja mõtterajad hangunud. Nagu keegi oleks antud lõimes naistelt seksi nõudnud... või millele sa viitad? Ja nagu tõesti peaks troppide ees lipitsema? Nagu auk oleks auk, las olla isegi tropiauk ja kui seda ei taha, oled kibestunud? Pealegi, kui keegi on tropp ja seda talle öelda, ei pea olema solvunud või kibestunud. Selline jutt on juba nagu religioon siin, iseloomu ja selgroogu ei tohiks nagu olla, eriti mehel
Ja tõesti, mul ei ole vaja siin "valijaid" iga hinna eest püüda. Võin vabalt oma mõtteid ja arvamusi välja öelda. Iha pole minu elu ega turunduskanal.
Ahjaa, ma ei tunne vajadust olla väärikas. Eriti, kui sellega seondub müstiline naiste puutumatus. Naised on täpselt samamoodi inimesed ja see aeg on ammu juba läbi, kuni neile mitte midagi ei öeldud ja kummardati, kuni arvati, et nüüd on küll liig ja võeti pea maha.
Igatahes, need naised, kes ei poe oma kibestumise, õeluse jms varjamiseks naiseksolemise kilbi taha, on palju lahedamad inimesed.
Ja nüüd ikkagi 23:00 Retariinale esitatud küsimus, et mehed otsivad seksisaidil seksi... ja mida nad valesti teevad? Ja naised otsivad siis mida?
Capi, ära solvu, kuid sinu hüüatused on nii tühiselt kibedad ja väänleva mõttega, et neid ei viitsi enam kommenteerida.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 19:38
slave, ära solvu, aga minu nn ''hüüatus'' polnud mõeldud sulle vaid oli küsimus naistele, et mida nemad arvavad meestest, kelle jaoks arvamuse avaldamine seisneb sõimlemises ning halvustamises.
ning sellele sain piisava vastuse mitme naise postitustest.
mu meelest polnud slavest ega tema võimalikust kibestumusest esialgu üldse teemas juttu. aga ometi pidas ta vajalikuks oma ''troppide ja mölakate'' jutuga peale lennata....
kurb muidugi kui elementaarne viisakus ja mehelik käitumine seostub mõne jaoks lipitsemisega.
ning labane sõim näitab siis selgroogu või?
mulle ka paljud inimesed ei meeldi, aga ei tunne seepärast vajadust sõimelda. kui sind mõni nn tropp päriselt ka jätab külmaks ja ei meeldi, on muide võimalik teda ignoreerida.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 19:38
Slave, mina sain enda koolituse siis, kui naised olid veel õrnem sugu ja ilmselt pole elu mulle piisavalt kibedaid vilju pakkunud, et ma tunneks vajadust ümberõppeks.
Kui ma metsas mõnd sisisevat madu kohtan, siis hoian eemale, lasen tal olla ja minna, mitte ei otsi võimalust tema mahalöömiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 19:53
Jah, jfjm, oled õigesti täheldanud - peale seda, kui Hostinne hakkas oma ütlustele allkirja panema, loobusin ühel hetkel enda omast, kuna ei soovinud temaga kuidagi sarnaneda.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 19:56
Minu meelest on ka naised õrnem sugu. Aga mitte mentaalselt.

Selline tähelepanek ka veel teema jälgimise korras, kui kergelt ja "elegantselt" libistatakse mingite persoonide suunas tehtud kriitika sujuvalt "kõigi naiste" vastu suunatuks. Enesekaitse või kunstlik vastandamine? Minu jaoks on mõlemad paukpadrunid, kuid kas ikka on tahtmist sisulist arutelu selliste väänlejatega pidada?

Jott, vahel ei sobi need vanad koolitused uute asjade osas. Kunagi arvati, et suitsetamine on tervislik, näiteks.
Tore, kui sa iseendaks jääd, aga sa oled endale kinnistanud ka teistest stereotüüpsed seisukohad, mida muuta ei taha ja ei suuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 20:00
Mina siin küll seksi ei otsi, seks leiaks mu ise siin alalõpmata üles. Mina otsin siin meest, kellega saaks muu hulgas ka seksida.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 20:02
tundub, et ''mõned persoonid'' on jätnud slavele nii parandamatuid hingehaavu, et kohe kuidagi ei saa üle ega ümber....kahju muidugi.
Janee mainis siis ju õigesti privaatset viha? kuna jutt läheb juba persoonidele
muide, jätkuvalt leian, et labane sõim ning samuti laimamine ei võrdu kriitikaga.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 20:33
Kulla slavetodomme, ja paljud ülejäänudki... ma olen kaks korda juba lahti kirjutanud selles teemas, et minu mõte oli vaid mõte ega olnud mõeldud kedagi isikuliselt sildistama. Aga sellele seisukohale jään ma küll kindlaks, et mees=väärikus ja vastupidi. Ka naistega on sama, naiselikkus ei peitu rinnakorvi suuruses või huulepulga värvis, ikka naiselikus "väärikuses"... (mis ei tähenda muidugi ei tsölibaati ega konservatiivsust ja muud sellist äärmuslikku teemat 😀)
Ja muide, mehed, naisele s**asti saab öelda ka palju galantsemalt, nii et tema haavub, aga sina oled justkui "puhas poiss"... See siin ei ole muidugi soovitus, kuid vahemärkus küll! 😉😂

Aga kokkuvõtteks, minu sõnavõttude puhul ei tasu näha ei vastast ega liitlast, olen siin lihtsalt üks paljudest kasutajatest ja mul on väga-väga ja veel kord väga sügavalt ükskõik, kes on TOPis, kes on blokis, kes kelle endine armuke või eks jne. Kogu see gemüüse jätab mind isiklikult külmaks.
Minu jaoks on see sait lihtsalt ajaviide nagu paljudele siinsetele kontodele ja seega ärge muutke seda foorumit oma isiklikuks sõjatandriks. See pole okei, arvestades, et saidil on vägagi teine suunitlus.
Klattige oma musta pesu privaatselt, te pole enam pubekad!
Püüdke siia jätta õhustik, kus nii teile endile kui ka teistele meelib tunda end hästi ja pingeta, mitte et igal foorumisse piilumise korral tuleb kõigepealt labidaga virts laiali loopida, et näha, kas ka mõni mõistlik ja huvitav postitus läbi kumab.

Ja päris teema lõpetuseks, siin on ajudega mehi ja naisi küll ja veel, andke neile lihtsalt võimalus, mitte ärge raisake aega foorumis ajukepile, millest kasu ei sünni kellelegi...

*Ja no ma pean, sry!* 🤣

Tervemõistuslikku ihalemist

JaneeEyree
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 21:01
Ma olen selle koha pealt nõus, et verbaalses vehklemises sugu ei tunnistata ja traditsioonilised dogmad tuleb kõrvale heita. Naised, kui ma näin teiega vaieldes viisakas, siis ainult seksi nimel! 😂

(Lips eest ära)

Küll aga on kõige olulisem foorumit kohelda kui metsa kus matkate või pood kust ostukäru võtate. Prügi maha ei jäta ning käru keset sittumist ka mitte. Verbaalne vehklemine olgu stiilne, kui tõesti vaja vehelda. Lõbus, vähemalt faking meelelahutuslik ning mitte pelgalt endast jäetud kirjutatud okselaik.

Valdav osa mõttetutest tülidest foorumis algavad sellest, et keegi ootab võimalust kellelegi ära panna ning eranditult on need ärapanemised olnud piinlik lugemismaterjal. Tõsiselt piinlik.

Tegelikult on kogu selle seltskonna nussikogemus võrdne distantsiga maalt päikeseni, sentimeetrites mõõdetuna, hoomamatu hulk! Ja jube vinge oleks küsida, uudishimutseda, kõkutada ja vestelda. Selle asemel aga käib üks kukepoks ja pasarahe.

Võtke kokku ennast. Kui tekib tunne, et tahaks kirjutada lihtsalt selleks, et sitasti öelda, siis pange pihku või niisutage näppu, tooge vererõhk ja pulss alla ja keskenduge öeldule, mitte ütlejale.

See foorum on modereerimata pesa ja see on väga halb, aga teil, vanadel olijatel, on võimalus see mitte seintele sitatriioudest tripstrapstrulliga ära lagastada.

Sest türa ma seda särki triigin kui siin jalutad nagu oleks paljajalu sigalas!

(Lips tagasi ette, kummardus)
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 21:13
Ära solva sigu. Sigalad on inimeste leiutis. Siga on tegelikult väga puhas loom. Ka sigala kitsastes tingimustes ei maga tema enda sita sees.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 21:16
No kurat, jälle tuli ärapanija välja! 😡😡😡😡

Egass sead sigalaid ei ehitanud, ikka meie ju!

Tegelt, aitäh, ma turtsatasin naeru korraks 😃
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 21:48
ikvergil: ma panin pihku ja niisutasin näppu, aga vererõhk ei langenud... kas võin nüüd Su postkasti Su särki triikima tulla? 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 21:58
Miks mul on tunne, et see särk on triikimise ajal seljas....
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 22:01
No see on Sinu valik.... 😉😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 22:03
Ma vahel loen...ja tule taevas appi!
Imelik, et seda sappi ikka nii tummiselt jagub.
Ei ole kindel, et kas õnne soovida või kaasa tunda.
Lihtne on ju öelda ei. Egod mis siin ruulivad on ikka veits abi vajavad.
.
No ja, tere.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 22:04
Selge!

Kohtume ja triigime? 🤔
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 22:06
Mis iganes see tähendab.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 22:18
Ruulivadki egod, ainult siin puudub egodel nägu, mida häbeneda.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 23:10
Minu egol on minu nägu ja usu või ei, ma ei häbene seda... 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 23:32
Ma näen vaid, et su egol on tissid.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 23:46
Minu rindadel on ka ego.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 23:56
Parem enne möödas?
Ah mis ma ka tean.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 23:59
Äkki viimaks ometigi kohtuks ja ehk seksikski?! 😡
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 00:00
Miks see peaks möödas olema? Lamada ma ju võin ja täitsa soe olen ka veel
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 00:04
...kui mitu kraadi soe, kas 35 temperatuuri venitab ikka välja...?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 00:05
Parematel päevadel isegi 37.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 00:05
No kui sa veel oki kombel kümme aastat korstnasse kirjutaks, oleksid ju täitsa pandav.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 00:07
Ma arvan, et ka siis, kui 10 juurde kirjutaksin, et keegi ei saaks öelda, et mul ego pole.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 01:29
Jaa, egol on ka tissid, kaasaarvatud... 😂
Kõigepealt kohtume, siis triigime ja kokkuvõtteks seksime. Sai vist õige järjekord... 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 11:34
Ja kulla JaneeEyree, ka minu mõte oli lihtsalt mõte. Kuni sa ridade vahelt arvasid, et see on "mulle näib, et Sul on teatud naiste vastu privaatne viha ja soov see avalikuks draamaks voolida..."
Näib või mitte, kuid sa eksid. Isegi kaudselt pole kedagi mainitud. Mõni lihtsalt pole väärt seda.

Niiet teiste mõtted on ka lihtsalt mõtted.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 12:12
Oot-oot, slavetodomme, ära puhu sooja- Sul on mäluga probleeme...
Sa oled siin foorumis läbi aja väga konkreetselt närinud konkreetseid inimesi ja teed seda siiani, ainult et nüüd veidi looritatult ja päris igal korral nimesid ei maini. Sinu mõte ja suund kisub foorumiridade vahel väga tihti kindlasse suunda...
Soovitan Sul mälu värskendamiseks oma sõnavõtte siin fooumis taas sirvida...
Minu diskussioon Sinuga on siinkohal lõppenud! 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 12:47
Ei puhu sooja. Külma on ka veel vara puhuda.

Lihtsalt - minu mõtted on ka mõtted ja ära mitte üritagi ridade vahelt lugeda. Muidu hakkab hoopis nii tunduma, et sinu tundlikkus selliste asjade vastu on millestki isiklikust põhjustatud ja sinu tegelik identiteet jääb kahtlaseks, nagu ma motiivid.

Diskussiooni on tõesti nii hea lõpetada, kui esitad uuesti mingi "närimise" jutu oma ridade vahelt lugemise õigustuseks, jättes ainult iseendale õiguse mõte-on-mõte stiilis esineda!

Pole vaja igas postituses iseennast näha. Arutelu käib ka ilma capita.

Ja muidugi taas see mitmuse rõhutamine Nagu ma möliseksin siin lakkamatult kõigiga... Ükskõik, mis sulle jälle "tundub".
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 14:48
Teil läheb jälle veidi negatiivseks. Hoiame positiivset joont!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 15:11
Rob, Sul on õigus- time out!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 18:50
...aeg triikida...😎
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 01:28
Ma panen veel korra puid alla 😀

Transfeer nõrk olete.
....et siis kui meile mõlemile meeldib leib, siis teie loobute leivast sellepärast, et mina ka söön.😀
Ma siiamaani arvasin, et pool sajandit elanud naised on sitkemad.

Btw mul on ühe mulle ebameeldiva kolleegiga täpselt ühesugune kleit, sama firma.
Kas ma siis loobun sellest kleidist või? Tema pärast?
Oeh . Tasub siis minu pärast ennast muuta.

Edukat ihalemist!
Julgust selgroo kasvatamisel ja toredat kolmandat adventi!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 10:19
Palun lõpeta, Sa sead iseend piinlikku olukorda ja selle lahendamiseks näed lahmimises ja kaklemises tugevust.

Sa kaotad sellest oluliselt enam ja näiliselt rahuldustpakkuv "ärapanemise" tunne tegelikult ei korva imagot frigiidsest ja libakonservatiivsest inimesest, kes ei oska ridade vahelt lugeda, ei oska lõpetada ning ei saa aru, et arvamust väljendatakse vaid korra ning kui terve külaga peab kaklema oma arvamuse õigustamise nimel, siis pole tegemist enam arvamusega ning vestluse kvaliteet on ainult maginaalselt parem kui postimehe kommentaarium.

Lihtsalt fenomenaalne on vaadata kuidas nii paljud *täiskasvanud* inimesed lihtsalt ei oska ruumi üldse lugeda ning üldse ei anna endale aru kus nad viibivad.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 11:36
Ikvergil, te ei saa painutada joonlauda malliks, isegi kui seda soovite.
Te ei saa suruda täiskasvanuid inimesi raamidesse nagu lasteaias, et a la võtame kätest kinni ja teeme suure ringi.
Inimesed on ääretult erinevad.

Võtame kasvõi jalgpallimeeskonna. Ründaja on on ründaja ja kaitsja on kaitsja. Ründaja valib just selle rolli mängus.
See on lihtsalt tema loomuses.
Ma pean siiski nentima, et teie arvamus minu suud ei sulge.
Kunagi kui ma pr Mare Porgil loengutel käisin, siis mulle meeldis, üks mõte.
Kuulama kiputakse neid inimesi, keda austatakse.
Ma kardan, et siin konsensust ei tule, et ma vaikin teie käsu peale.

Edu ihalemisel!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 11:40
Kõige traagilisem on see, et Sa oled ainus kes joonlaudu malliks püüab painutada. Teised püüavad Sulle selgeks teha, et las pinal olla täis just selliseid, erinevaid vahendeid nagu see on ja Sina pole nõus.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 11:47
pr Hostinne, see Mare Porgi väide on igati õige, aga kas Sa sellest ka õigesti aru said?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 11:56
Ikvergil, palun tehke mulle selgeks. Miks ma pean Iha saidil muljet looma? See koht on kõike muud kui tõsiseltvõetav.
Miks te tahate sellest seda teha? See on ju nagu lusikaga ookeani tühjendamine. See ei õnnestu teil iial või olete kohutavalt naiivne mees.

Ma ei pea siin kellelegi meeldima. Miks te ometi sellest aru ei saa ja muudkui taote peaga vastu seina.

Iha juba ON saanud teie eluks.
Te võtate kõike liiga liiga tõsiselt.

Edu ihalemisel!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 12:05
Jah, ega lusikaga ookeani ei tühjenda, aga miks mitte proovida?
˅ näita rohkem ˅