Enne, kui oma fantaasialennud käima tõmbate, lugege mu postitust ja ärge mõelge üle.
23:00 küsin retariinalt, et mida siis naine seksisaidilt otsib ja 23:02 avaldan arvamust, et mehed ja naised on selles osas võrdsed, et kumbki sugu pole püha lehm.
janeeyree, mis privaatne viha ja kelle suunas sa nüüd midagi suutsid välja lugeda?
Jott vajub vastates jälle oma kinnisideede sohu, eks ta on vana ka juba ja mõtterajad hangunud. Nagu keegi oleks antud lõimes naistelt seksi nõudnud... või millele sa viitad? Ja nagu tõesti peaks troppide ees lipitsema? Nagu auk oleks auk, las olla isegi tropiauk ja kui seda ei taha, oled kibestunud? Pealegi, kui keegi on tropp ja seda talle öelda, ei pea olema solvunud või kibestunud. Selline jutt on juba nagu religioon siin, iseloomu ja selgroogu ei tohiks nagu olla, eriti mehel

Ja tõesti, mul ei ole vaja siin "valijaid" iga hinna eest püüda. Võin vabalt oma mõtteid ja arvamusi välja öelda. Iha pole minu elu ega turunduskanal.
Ahjaa, ma ei tunne vajadust olla väärikas. Eriti, kui sellega seondub müstiline naiste puutumatus. Naised on täpselt samamoodi inimesed ja see aeg on ammu juba läbi, kuni neile mitte midagi ei öeldud ja kummardati, kuni arvati, et nüüd on küll liig ja võeti pea maha.
Igatahes, need naised, kes ei poe oma kibestumise, õeluse jms varjamiseks naiseksolemise kilbi taha, on palju lahedamad inimesed.
Ja nüüd ikkagi 23:00 Retariinale esitatud küsimus, et mehed otsivad seksisaidil seksi... ja mida nad valesti teevad? Ja naised otsivad siis mida?
Capi, ära solvu, kuid sinu hüüatused on nii tühiselt kibedad ja väänleva mõttega, et neid ei viitsi enam kommenteerida.