Ma suunan ka otsingusse, sest see tundub palju kindlam variant otsitava juurde jõuda. Mul oli eile/üleeile siin ca 30mne sõnaline vestlus. "Tere kaunitar. Mulle meeldiks sinuga kohtuda ja pakun selle eest 150€." Vastasin "Lugemisoskus!" Sain teada erinevate suurte kalade ja enda sarnasuse kohta ning kuidas julgen MINA kirjutada, et ei soovi suhelda "below average" meestega. Tuletasin talle meelde, et vaal on ikka niiiii üle keskmise, et mitte öelda superimetaja ja kas ta ei mäleta, et kohtuda tahtis tema, rahagi pakkus tema. Ja siis ma olin ka natuke torkav, et eeldatavasti siis enam kingi-mimmid, kes välja toonud raha eest kohtumise oskused, ei taha ka temaga tegemist teha ja asi vajab mingit riiklikku sekkumist.
Jfjm, otsingus on "kingitused ei huvita" lahter olemas. Kõik, kes selle jätnud täpsustamata, teevad seda teadlikult. Nagu sa saad määrata, et elad korteris või majas, saad määrata, miks sa siin oled. Ja jällegi - keegi kingihuvilistest ei taha 150 Mesikäpa kommi, eks. Siin tähendab kingitus ainult ühte asja.
Robespierre on pannud naelapea pihta. Naisi on siin vähe. Kingitustest mitte hoolivaid - väga vähe. Unistuste naisi...neid ikka on, sest erandid kinnitavad ju reeglit 😁