Foorum
2025-09-28 11:33
Kingituse eest kohtingule? Kas see on tutvumisportaal või oksjon?"
Tänane küsimus: kui mees saadab sulle kimbu lilli, kas sa ilmud kohtingule… või paned lihtsalt oksjonile ja ostad endale selle raha eest ühepäevase närvisüsteemi rahu?
PS! Mehed, kui kingi sees EI OLE šokolaadi, siis vähemalt pange sinna mürk – säästab aega.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 15:02
nii põhjalik profiil koos peeniseportreedega....ja nii mürgine postitus.
vähem mürki ja rohkem muhedat huumorit ning mehelikku galantsust, küll siis tulevad ka need kingituseta kohtingud
või isegi naised, kellele meeldib partnerile kingitustega rõõmu teha.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 15:12
vastaks küsimusele küsimusega.
kui iga päev 50 meest kutsuvad kohvitama ja lillekimpe tassitakse ka pidevalt, kas:
a) käia kohusetundlikult kõigiga kohtingul ja muu elu üldse elamata jätta?
b) teha valik kõige meeldivamate hulgast ja kohtuda ainult nendega, kes restoraniarveid ei poolita ja valmis naist hellitama ka väljaspool voodit, st materiaalses mõttes...
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 15:39
Need mehed ei saa olla pereisad, kes väikeses linnas avalikult teenusepakkujaga restoranis end näitavad. Kui palju vallalisi 30.ndates mehi seksitöötaja peale teenuse saamist viitsivad restorani viia...huvitav 🤔aga tõenäosus on....
Samas investeeriks ju pigem potentsiaalsesse suhtesse, tühja tuulde raha loopida....
Ma mõtlen, et lähen juuksurisse ja pärast viin juuksuri restorani ja maksan tema arve, sellepärast et mulle ilusa ja meelepärase soengu lõikas. Mehed siin iha maailmas ei tunne vist majandust 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 15:53
Ja tegelikult ilma naljata, sellele mehele tuleb siiralt kaasa tunda, kes lollike lõpuks selle " teenusepakkuja," keda on pool ilma p..tanud lõpuks ära võtab. Oh ei kadesta teda keegi, inimesed ( ja eriti mehed) on julmad.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 16:29
kurb, kui suhete loomisel lähtutakse vaid naabrite kadedusest ja heakskiidust. ma naiivselt siiani arvasin, et eelkõige on oluline ikka lihtsalt tore ajaveetmine, ühised huvid, kirg ja romantika...
nii vallalised kui mittevallalised igas vanuses kliendid teevad tihti ettepanekuid koos ajaveetmiseks ka nö väljaspool tööaega.
spaasse, restorani, teatrisse või reisile muidugi igaühega ei soovi ega viitsi minna.
aga mõne armsa härrasmehega on küll olnud fantastilised kogemused, isegi mitu nädalat kestnud reisidel teiselpool maakera.
nii et iial ära ütle iial
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 16:40
No ma siiralt loodan, et " ühine ajaveetmine" mittevallaliste klientide puhul ei toinunud pärast " lisa," või "ekstra lisa".
See oleks küll kurb🤣
Moraalikompass võiks ikka õiges suunas näidata 😀
Vallalistena loomulikult tehke mis tahate.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 16:56
mingid nn lisad ei puutu üldse siia ning pole ka eeltingimuseks töövälisel ajaveetmisel.
kuigi jah....mõned mehed on peale korra kontserdil käimist veidralt käituma hakanud. oletades, et nüüd on nn suhe loodud ja peaks hakkama iga päev kohtuma ja tasuta saama massaaži ning loodetavasti lisasid ka

jätkuvalt imestan, mis küll sunnib tegema vabameelsete saidile kontot, kui põhimureks on moraalikompassi range järgimine...
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 16:58
Massi ( pööbli) harimine 😀
Nali. Mulle ei meeldi amööbne mõtlemine.😁
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 17:11
mulle ei meeldi snobism.
samuti mitte tegelased, kes siin aastaid istuvad ja üritavad saiti tituleerida ''madalaks'' ja teistele ülalt alla vaadata miskipärast.
võimalik, et ei saa päriselus piisavalt tähelepanu/tunnustust?
see pole tglt naljakas, pigem äratab kaastunnet.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 17:23
Kui nüüd huumoriga läheneda, siis kõige kurja juur oli ikka seksuaalne rahuldamatus.
Ja matemaatikaga on pahasti. Konto on loodud siiski suvel.😉
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 17:35
no tavaliselt rahuldamatus muudab kurjaks jah. nagu siin foorumiski näha
aga paluks kõike mitte nii isiklikult võtta....
neid moraaliapostlitest snoobe siia ennegi sattunud, ''pööblit'' ihulisele karskusele manitsema
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 17:44
Tglt on mul võimas missioon. Kui ma siin lõpetanud olen, on presidendilt teenetemärk " soolas" ja vajalik tähelepanu saavutatud.
Igati " win - win situation"
Kardan, et siin läheb pikalt ja teil tuleb veel kaua minu " meeldivat" seltskonda taluda🤔
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 19:10
Juhend, kuidas leida tutvumisest huvitatud naist

1. Vali vasakpoolselt menüü panelilt: otsi kasutajat;
2. Avanevas aknas vali endale sobivad vanuse jms filtrid;
3. Ära unusta kasutada filtrit: Kasutaja kingitustest;
4. Vali punktis 3 nimetatud filtris valik: kingitused ei huvita;
5. Vajuta nuppu "otsi";
6. Soovin teile meeleolukaid tutvumiskohtumisi!

Tänada pole vaja...
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 19:18
Pooltel naistel on ankeedis kingituste osa täitmata ja neid see otsing ei leia.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 19:24
Suuremal osal meestel on ankeet üldse täitmata
˅ näita rohkem ˅
2025-09-28 19:41
Seksi ost ja müük raha eest ei kao siin kuhugi.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-29 14:52
Kingituse tegemine on igati tore. Kingitus kohtumise ja seksi eeltingimusena on prostututsioon.
Naisi, kes ei ole prostituudid, siin leidub. Paraku on naisi üleüldse siin suhteliselt vähe.
Seksiteenust pakkuvad naised siin näevad piltidel sageli paremad välja. Frustreeriv arusaadavalt.

Kui oled mees, kes on väärt kohtamist, siis sinuga kohtutakse ilma igasuguse kingita. Aga naisi, kes kohtuksid ükskõik kellega, kes neid paar korda keppida tahab, on siin tõesti olematult vähe. Ka arusaadav.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-29 15:30
Ma suunan ka otsingusse, sest see tundub palju kindlam variant otsitava juurde jõuda. Mul oli eile/üleeile siin ca 30mne sõnaline vestlus. "Tere kaunitar. Mulle meeldiks sinuga kohtuda ja pakun selle eest 150€." Vastasin "Lugemisoskus!" Sain teada erinevate suurte kalade ja enda sarnasuse kohta ning kuidas julgen MINA kirjutada, et ei soovi suhelda "below average" meestega. Tuletasin talle meelde, et vaal on ikka niiiii üle keskmise, et mitte öelda superimetaja ja kas ta ei mäleta, et kohtuda tahtis tema, rahagi pakkus tema. Ja siis ma olin ka natuke torkav, et eeldatavasti siis enam kingi-mimmid, kes välja toonud raha eest kohtumise oskused, ei taha ka temaga tegemist teha ja asi vajab mingit riiklikku sekkumist.
Jfjm, otsingus on "kingitused ei huvita" lahter olemas. Kõik, kes selle jätnud täpsustamata, teevad seda teadlikult. Nagu sa saad määrata, et elad korteris või majas, saad määrata, miks sa siin oled. Ja jällegi - keegi kingihuvilistest ei taha 150 Mesikäpa kommi, eks. Siin tähendab kingitus ainult ühte asja.
Robespierre on pannud naelapea pihta. Naisi on siin vähe. Kingitustest mitte hoolivaid - väga vähe. Unistuste naisi...neid ikka on, sest erandid kinnitavad ju reeglit 😁
˅ näita rohkem ˅
2025-09-29 15:32
roberspierre, mina ei tea mitte kedagi "kes kohtuksid ükskõik kellega, kes neid paar korda keppida tahab".
Ei naist ega meest.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-29 18:38
Mina ka õnneks ei tea, aga olen lugenud mees-naist rubriigis kuulutusi, kus on kirjas, et soovitakse kohtuda ning vanus ja välimus ei loe. See peaks kvalifitseeruma ükskõik kellega alla.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-30 00:38
Jajahh pooltel on kingituste lahter täitmata ja teisel poolel on kingitused meeldivad, niimoodi saad sa 0 vastet
˅ näita rohkem ˅
2025-09-30 12:25
Varbadliivas, ma arvan, et need ongi need tegelased, kelle kohta kurdetakse, et ei ilmu kohale või et on jutupaunikud.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-30 17:50
@2JZ, nagu vanasõna ütleb: enne mune, siis kaaguta.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-04 01:16
Varbadliivas, ma ei ole kana
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 11:55
Sa oled õigel teel. See on keskturu l-IHA lett. Saad osta nii küülikuid, kanarinda, seakülge, vasikaliha, rasvast peekonit, lõhe, heeringat jne. Kõik sõltub mida soovid ja palju sul raha on. Tasuta lõunaid pole olemas ju. Kuigi mõnikord võib mõnel müüjal su peale spüda härdaks ka minna ja viskab sulle viilukese...
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 12:13
see keskturu-unelm on kena soovmõtlemine küll ilmselt mõne kujutlevad ka luksusuautot rentides, et ostsidki endale päriseks selle.
tegelikult makstakse mitte otseselt kauba vaid seksteenuse pakkuja aja, energia ja oskuste eest.
ning potentsiaalsel kliendil võivad taskud rahapaberist pungil olla....kui käitumine on pealetükkiv, labane ja ebameeldiv, siis enamuse teenindajate uksed jäävad suletuks.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 18:35
Päris nii vist siiski ei ole, et enamus prostituute ainult nendega magab, kellega ilma rahata ka seksiks. Arvata võib, et raha puhul tuuakse latti allapoole, suure raha puhul tükk maad allapoole. Ehkki jah, päris maha latti enamus tõesti ilmselt ei pane.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 19:21
need, kellega ka tasuta kohtuks või seksiks, on lemmikkliendid tavaliselt
kõik loomulikult ei saakski lemmikud olla.
aga kindlasti ei sõltu klientide valimine ainult sellest, kui palju neil raha on. see pigem nende meeste kujutlus, kes rahapuuduse või põhimõtete tõttu pole ise kunagi erootilist teenust tarbinud....või keda ka tasulised naised ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 19:34
Ma kujutan ette, et kui teha tööd, siis ilma palgata ilmselt ei teeks. Seega raha kindlasti oluline on.
Muu sõltub selle teenindaja vajadusest. Kui ikka kohe ähvardab näljasurm või korterist väljatõstmine, siis latt ilmselt läheb üsna alla. Ma ei usu, et neil omaaegsetel odavatel Sõle naistel lemmikkliendid olid. Paar korda tulid nad mulle teenust pakkuma ja välimuse põhjal poleks ma nende poolegi vaadanud (või kui, siis haletsevalt).
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 19:44
minu tutvusringkonnas õnneks pole ühtki teenusepakkujat, kes näljasurma hirmus või narkolaksu lootuses kliente vastu võtaksid.
enamusel on meeldivad püsikülalised...paljud pigem nagu pereliikmeteks saanud aastatega
tänaval tegutsevad joodikud ja narkarid on pigem siiski äärmuslik näide....selle järgi ei saa statistikat teha.
nagu ka eliiteskordid, kelle tunnitasu algab neljakohalisest summast, ei anna ettekujutust nö harju keskmise teenindaja valikutest.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 19:54
Küllap siiski oled Sinagi siin märganud neid naisi, kes väikese raha eest autokohtinguid tahavad teha. Ja ilmselt oled foorum69-t lugenud. Neid eliiti kuuluvaid teenindajaid on kaduvväike number võrreldes selle lihtsama rahvakihiga.
Aga ma usun, et küllaltki hästi toime tulevaid naisi on mitmeid. Siin lihtsalt sageli mehed mõtlevad näiteid tuues neist odavatest ja vaestest naistest, samal ajal kui selle äriga pisut seotud paremal järjel naised mõtlevad endasugustest. Tekibki arvamuste lahknevus.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 20:15
jah, tasuliste naiste virtuaalkirujatel ilmselt enesehinnang tõuseb, rõhutades teenuste nn odavust....isegi kui hind on neile tegelikult liiga kallis
samuti tean, et mõnedki autokohtinguid harrastavad naised pole üldse mingid vaesed eluheidikud. kasvatavad kodus lapsi ja meest ning elavad kindlasti paremini kui eesti keskmise palga teenijad. ning sellised teenusepakkujad siiski tavaliselt valivad, kellega kohtuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 20:18
Teenust ma ei paku kuid väljas käin küll ja puhta tasuta🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:05
See tundub ikka väga uskumatu, et siin ihas kuulutavad autokohtujad üle Eesti keskmise elavad pereinimesed on. Mul tekiks siinset klientuuri vaadates küsimus, et mis põhjusel keegi nii hullu ameti pidi valima. Ehkki kuulutustes ja profiilides kirjaoskus reedab maksimaalselt põhihariduse olemasolu enamikul.
Ja siis tuleb järjest neid kurtmisi, kuidas üks või teine ilmselgelt ebameeldiv tüüp on neid naisi üle lasknud.
No ei ole meeldiv seltskond, Caprichosa! Sa ei suuda panna mind uskuma, et need autokohtujad ja tänavaprostid õnnelikud jõukad pereemad on.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:11
Minule rääkis eile üks insener, et 90% siinsetest ei kõlbavat kusagile ja mida aeg edasi, seda rohkem hakkan ma mehi uskuma ja kuulama. Arukate meeste arvamust tasub kuulata.
Tahame siis seda või mitte.
😀
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:15
Kui ei kõlba siis ehk ka ei maksta.eks siis ole kuulda millised naised petta on saanud
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:31
robespierre,
ei oska öelda, palju sul klientuuriga reaalseid kokkupuuteid on olnud.
Muide, meeldivad kliendid enamasti foorumites ei sõimle, kuskil ei kuuluta ja pigem hoiavad madalat profiili.
Paar nö ülelaskmist aastas tuleb vast ikka ette, aga selle põhjal kõiki külalisi ühte patta panna pole mõtet.
Nn hull amet toob tihti rohkem sisse kui kõrgesti haritutele meeldiks uskuda😛
Ning jah, paljudel teenusepakkujatel on lapsed, mõnel isegi mees olemas. Diskreetsuse huvides loomulikult kedagi konkreetselt nimetama ei hakka.
Seda ei tea, kui õnnelikud nad on. Eluga saavad hakkama kindlasti ja üle keskmise hästi.
Veel kord rõhutan, et narkaritest tänavaproste ei tea ega tunne. Aga mõned autokohtujad jah elavad üsna mõnusalt ära ning osad neist näevad vägagi kenad välja, muide😉
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:39
Iseenesest muidugi märkimisväärne, et üks insener suutis kõik siinsed naised läbi analüüsida ja 90% neist kõrvale heita, kes teab mis hindamiskaala alusel. Suur töö tehtud...aga väga suure arukusega ta sel juhul aga küll silma ei paista, kui nii pikalt aega võttis...

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 21:43
See insener on lihtsalt kes teenust ei tarbi🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:07
tõesti muljetavaldav, kuidas keegi härra insener peaaegu kõigi saidi kasutajatega suhelnud ja ilmselt ka kohtunud....et lausa 90% kohta teab sõna võtta😛
minu juurde on muide samuti sattunud inimesi, kes saidis pettunud ja väga negatiivselt arvamust avaldavad.....
ja enamasti selgub vestluse käigus, et reaalselt on härrasmees kohtunud vaid ühe või kahe naisega, pikkade aastate jooksul.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:07
Elu näitab seda, et nii laia pintsliga maalijad ilma maksmata üldiselt hommikul võõrast voodist ei ärka ja sedalaadi üldistuse kohta õpetatakse koolis vist juba viiendas või kuuendas klassis lugu rebasest ja viinamarjadest.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:13
Tegelikult on siinne härra insener pikalt viibinud. Ostnud nii üht kui teist naist. Käinud erootilises massaažis Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Vanakooli mees, rahulik ja mõistlik. Talle võib üldistuse andeks anda. Ja rumal ta ei ole, pigem elunäinud ja elutark.
Väitis, et naised oma hinda väärt enamasti ei olevat. Selline armas kooner, aga igati südamlik tegelane oli.
Tasulised naised, ärge nüüd hulluge. Inimene, kes on hästi "peas" ongi tohutu ratsionalist. Emotsionaalsed loobivad raha.

Edukat ihalemist! 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:23
Vanade koonrite peale enamasti ei hullutagi😛
Eks nad seetõttu lõpuks omaenese kibestumuses marineeruvad...ja kõiki kõlbmatuks kiruvad, omaenda lohutuseks🙂
Aga härra insener siiski ostis vast teenust pigem, mitte naist?
Või lootis naise päriseks endale osta ja pidi järjekordselt pettuma🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:24
Kurja see on vist seesama insener, kellega mina kohtumas käisin ja kes 60 asemel 70seks ja vallalise asemel abielumeheks osutus. Väääga vana kooli mees oli
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:27
Võimalik, seda mina ei tea. Aga abielus küll.
Äkki oligi.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:33
Mis sa varbadliivas tollele mehikesele siis tegid..?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:38
Keeldusin armukeseks hakkama, keeldusin kuskil metsas aktifotol poseerima, näitasin välja, et olen valetamisest häiritud. See on küll koomiline olukord, kui Hostinne toob meile eeskujuks valeliku mehe süüdistades naisi ebapiisavuses ja valelikuses. Ilmselt ma ei osanud ka silda visata puhtalt selle peale, et ta insener on.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:40
Mina ei ole insener, ma olen mehhaanik 😁 kirjutanud vb alates saidi algusaegadest ligi paari tuhandele naisele kui midagi kõnetas. Salvestanud pildid ja vestlused. Kokku saanud vb ligi sajaga ning lõppkokkuvõtteks võib öelda et naised kes on nö turul, kelle saidil viibimise idee on tunnihinnaga läheneda pole enamat pakkuda kui ostetav teenus. Pm kui nii võtt siis loomulikult ongi lootusetu leida kedskturu lihaleti laadsest keskkonnast midagi mis ergastab ensmat kui vaid erektsiooni. Kuigi jah olen kohanud ka vägs tuntud kasutajaid ning lausa ühte modepreilit kes valetas maad ja taevad kokku et endast head muljet jätta.... Teatud vanusest alates avalikus pakkumises naine ei olegi enamat kui teenus. Püsiväärtused luuakse tegelikult kuskil päriselus kui juhtub õnne olema. Siin on nö õnne asendustegevus. Teenuse ostmisest rääkivad prowwad siin on pigem enese teenuse kiitmine. Ntx huumoriga pooleks. Ise käin tihti ühes saunaklubis mis on litsimaja. Palju noori rumeenia ja bulgaaria naisi, sekka mõni vanem ungari või prantsuse naine. Üks harv kord oli ka vanem prowwa Hannoverist. Mõned korrad proovisin.. ei midagi erilist , kriips on ikka ühtepidi jalgevahel. Nüüd käin sesl vaid sauna, basseini ja balkani köögi pärast. Tasulistele ütlen et täna mitte . Niisama lobiseb ags isegi ei taha endm osta.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:43
varbad.....no põhiline, et insener oma kõrges vanuses pulbitses elutarkusest, makstes naistele tasu, mida nood kohe üldse ei väärinud 😛
Ja nii tohutult armas oli ka, et kõrvalisele isikule teisi naisi kiruma minna....Ning oleks vanahärra kallis abikaasa oma mõistliku mehekese arukatest tegudest teada saanud, oleks kindlasti nn "naiste ostmiseks" kulunud raha mõistlikuks investeeringuks kiitnud. Seega ideaalne mees😁
˅ näita rohkem ˅