Vahi, Hostinne hakkas järsku rääkima kahest tahust? Huvitav, et see Sul siis pähe ei ole tulnud, kui hakkasid foorumis naisi kritiseerima olles mingite kujuteldavate küsitletud meeste suuvooder. Hostinne, kõikide tagakiusatud meeste Ema Teresa. Ma siiani ei saa aru, miks peab meestele meeldimiseks ründama kõiki teisi naisi?
Olgu öeldud, et mulle meeldivad mehed kõikide oma veidrustega. Iga kohtumisega, mis mul siit keskkonnast meestega on olnud, on aidanud mul mõista paremini vähemalt seda, mida ma ise kidlasti oma ellu ei soovi . On olnud mõni veider kohtumine, aga ma ise läksin siis vahel liiga kiiresti kohtuma ja tegin sellest oma järeldused, ei maksa kiirustada. Sportlikust huvist loen regulaarselt meeste kuulutusi ja vot seal on küll sellist sisu, mida mul on raske mõista, aga ma ei saagi kõike mõista. Samas on huvitav lugeda, mis meeste peas toimub, siin keskkonnas suures osas väljendatakse seda ilma valehäbita.
Slavetodomme: "Tingimusteta kellegi toetamine soopõhiselt on selge lollus". Selle lollusega muuseas, Slavetodomme, alustas siin Hostinne. Mehed on õiged ja kõik naised on valetajad, hambutud ja mida veel, tsiteerin: "90% siinsetest naistest ei kõlbavat kusagile ja mida aeg edasi, seda rohkem hakkan ma mehi uskuma. Tegelikult on siinne härra insener pikalt viibinud. Ostnud nii üht kui teist naist. Käinud erootilises massaažis Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Vanakooli mees, rahulik ja mõistlik. Talle võib üldistuse andeks anda. Ja rumal ta ei ole, pigem elunäinud ja elutark.". Ehk siis naisi raha eest tarbiv mees on õige mees, aga need, keda ta tarbib, on tema hädades süüdi, sest ei vastanud tema ootustele? Tegelegu siis kodus naisega oma ootustega, miks on vaja siia ronida ja asuda prostitutsiooni toetama ning hiljem kiunuma veel sellepärast? Eriti mage.
Samasugune lollus on ülistada mingite ametite esindajaid. Ma puutun oma töös ka kokku advokaatidega ja ma olen näinud erinevaid advokaate. K.a selliseid, kes näevad välja nagu mõni ehitaja oma halvematel päevadel. Ühel puhul olin lausa hämmingus, sest juristina tal puudus funktsionaalne seaduse lugemise oskus. Seda selles seaduse osas, kus tõlgendamise ruum puudus. Alkoholism muuseas ei vali, mis ametist inimesi ta niidab.
Mina ei ole Caprichosa postitustest kordagi lugenud välja tema ameti ülistamist. Mina olen näinud ainult, et ta kaitseb oma seisukohti. Kui te ei taha kuulda taolisi kaitsekõnesid, siis ärge rünnake lihtsalt nende ametite esindajaid. Mind nad ei sega, paljudele meestele on nad vajalikud, las siis olla nii. Aeg oleks mõista, et tegemist on kahepoolse nõusolekuga seksimiseks. Keegi ei sunni neid mehi selleks. Nemad on need, kes seda võimalust otsima tulevad ja neile need lihtsalt luuakse naiste poolt, kellele see on ok.
Mis ma tahan kokkuvõtteks öelda, kui keegi vajab tõstmist, siis selleks ei pea tingimata teisi ründama ja halvustama.