hostinne,
minu potentsiaalsete klientide pärast ära üleliia oma pead vaeva. neid on rohkem kui piisavalt, võin sullegi laenata

need minu poolt blokeeritud isendid, kes kuskil foorumites oma sappi välja elavad, kohe kindlasti pole minu juurde oodatud.
ja eriti naljakas, kui viisakalt selgitada, miks labased pildid või jutt siin ankeedis/foorumis võivad kaasa tuua blokeeringu paljude iha naiste poolt, siis foorum69 õrnahingelised solvuvad ja poetavad pisaraid

samas oled foorum69 innuka lugejana ise korduvalt maininud, millist saasta ja rõvedusi paljud mehetaolised tooted seal naiste kohta kokku kirjutanud on.
aga naistele on järelikult keelatud viisakas arvamuse avaldamine ja kerge iroonia loomulikult kohutav surmapatt, mis mõnel misogüünist šovinistil harja punaseks ajab

selline siis minu mulje foorum69 ajuhiiglastest.
minu sõbranna kohta, kes pole kunagi teenust pakkunud, keevitati seal kokku suur fantaasiajutt, mida enamus siiski uskuma ei jäänud.....loomulikult sõbranna visati kiirelt foorumist välja ja konto kustutati, kui julges mainida, et ta pole teenusepakkuja ning tegemist laimuga.
õnneks mu püsikülalistest enamik seda foorumit ei külasta ning oma hinnanguid antakse ikka reaalselt kohtudes, mitte ei lähtuta mingitest foorumites kaagutajatest.
jah, klient on kuningas, aga teatud piirini.
isiklikult eelistan külalisi, kes kohtlevad kõiki naisi kuningannadena, väärtustades inimest, mitte prestiiži.