Foorum
2025-10-07 14:05
Berland,
Kindlasti ei kehti see jällegi kõikide meeste puhul, kuna uskuge v mitte, kuid osasid mehi suudavad erutada just ainult tasulised naised millegipärast.
Ja kui neil pärast väidetavalt kahju hakkab oma rahast, siis seletage mulle ära, miks nad neid teenuseid juba aastaid ikka ja jälle muudkui kasutavad…võib isegi öelda, et neil nagu lausa sõltuvus sellest tekkinud..
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 14:06
Karolina, sa guugeldad siis kliente?!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 14:15
Karoliina, osa mehi on naisega ujedad arad naqgu saamatud poisikesed ja nad kardavad saada naise mõnitusobjektiks ja alandamise ohvriks võimalik, et ongi juba saanud.. a la kaua sa seal kohmitsed jne, need mehiksed pühenduvad teenusele sest naisele , kes on raha saanud siis ta ei enam ei kommenteeri vaid teeskleb, just see ongi pettunud mehikesele on palsamiks jenamasti nad ongi igavesed teenusekasutajad
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 14:22
Ihas on iga erialaga inimesi , absoluutselt kõik on olemas. Suhelge ja kohtuge.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 14:23
Robespierre:
Karolina
Need nn meestetööd on kõik õpitavad. Osad nõuavad füüsilist jõudu ja moodsaid töövahendeid, mõne puhul peab natuke harjutama, aga kõrgharidusega mees saab need kõik tehtud. Kes midagi muud väidab, see on laisk või teeb end meelega saamatuks.

Ma jään siiski teisele arvamusele, sul võib ju õpik ees olla v video, et kuidas miskit teha, kuid igas asjas on siiski vaja ka teatud annet.
Sama on ju näiteks ka söögi tegemisega, võid ju täpselt retsepti järgi teha palju tahes, kuid osadel ikkagi ei valmi maitsvat rooga..😁

Ja kas Eesti koosneb ainult Tallinnast v?
Ma ei tea kuidas teil seal pealinnas lood on ehitusmeestega, kuid siin ihas on küll nooremapoolseid ehitusmehi lausa väga palju..

Ja ma pigem kaldun sellele arvamusele, et veidrikke on palju enam üleõppinud meeste puhul, kui nö tavaklassi meeste puhul.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 14:25
slavetodomme
2025-10-07 14:06
Karolina, sa guugeldad siis kliente?!

Esiteks, mul pole mingeid kliente, kuna ma pole teenustepakkuja.
Kuid kui mees ütleb ihas tutvumise käigus oma nime, siis selge see, et viskan pilgu peale.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 14:27
Ja ma nõustun Kiisukesega, et siin on kõike ja kõigile.
Kes otsib, see ka leiab!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 14:41
Kiirustamine, valetamine, vassimine, petmine, teesklused, varastamine, narko ja kõik muu säärane pask käib teenusepakkuja eluga kaasas. See on oodatav ja sellega tuleb arvestada. Pole vaja imestada ega inimkikkust oodata. Kui saad augu(d) meeldivalt kasutatud, on väga hästi. Seda ju sulle müüaksegi. Miks peaks rahast kahju olema?

Tasuta seksi puhul on asjalood palju sitemad. Kulutad raha, aega, tundeid, närve, antideressante ja selgub, et kõik see ülalpool nimetatud jama tuleb kõik kaasa ja augu kasutamiseni pole veel jõudnudki. Vbla näed, kui hästi läheb.

Jah mitte küll kõigi tasuta tädidega seda ei juhtu aga seda on ikka omajagu.
Kogemusi on mul üldistuste tegemiseks vist veel vähe, umbes 90 erinevat sekssuhet 20a jooksul.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 14:43
Siis sa copy pole õiget tasuta suhet veel saanudki
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 14:45
Ja milline see õige siis on?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 14:53
Copy näed ka oma ankeedis igati aus mees vähemalt…🤣
Kuid nii jääbi see õige vist tulematta…

Copy:
Minu ettekujutus ideaalsest esimesest kohtingust
Perverssne igatahes.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 15:12
Ah ma olen lihtsalt kibestunud päss praegu.
Ega seda õiget ei teagi keegi mis on.

Ma tahan väita, et amet meest ei riku. Selle eelneva lahterduse koha, kes on räpane ja kes on labidamees.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 15:19
Ka labidamees on oma ala insener, tal võib samamoodi kõrgharidus olla sest ükski amet ei riku inimest kui ta seda oskuslikult teeb.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 15:36
Ja iga ala asjapulga pealt pead ootama õiget asja.
Aga nüüd tekib probleem, sest mul ei ole õrna aimugi midagi mingi ala eluolu kaasa toob. See tekitabki valesi eeldusi ja ootusi.
Ehk siis oleme ise lollid kõik.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 15:58
Kuidagi väga alahindate seda niinimetatud "lihttöölist". Justkui kõik saaksid "naelaseina löömisega" hakkama. Kinnitan , et see ei ole sugugi nii, sest nael peab sinna ka õigesti ja õigesse kohta ja veel õige suurusega saama. Ise suhtlen töö alaselt väga erinevate ja väga erineva taustaga inimestega ja võin öelda , et haridus sulle veel mõtlemis võimet ei anna tingimata. See on pigem nagu tööriist , kuid valedes kätes täiesti kasutu
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 16:27
Huvitav, kas see lugupeetud advokaadihärra on üks ja sama persoon, kes pisut neurootiliste sõbrannade kätte on langenud?
Esmalt läks ja haisutas ühe toa täis, pärast ei osanud teise juures naela seina lüüa
Vähemalt üks pluss vaesekesel on, ta on parketikõlbulik

Nali, jumala eest ärge nüüd ennast jälle üles keerake.
Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 17:51
Aga mina tahan ka kinki saada? Nii naised pange rahakott siis valmis, kui tahate meeste võrdne olla siis on õigus meestel ka küsida kinki. Kuna naisi on vähem kui mehi oleks see piisav argument.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 19:40
Nõudlus/pakkumine suhe on kreenis nagu keevitaja pärast palgapäeva. Seda näeb siin kuulutustes kah
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 20:00
Hostinne,
Ei oska kommenteerida, et kas tegu on sama advokaadiga v mitte, olgugi, et mina mingeid ebameeldivaid lõhnasid tutvastada ei suutnud.
Ja ma ei käi laterdamas inimeste nimesid mainides teistele, kuna siin saidil eelistatakse siiski diskreetsust, sama kehtib ilmselt ka teenustepakkujatel…
Ning mingit naela mul seina vaja lüüa polnud😃, kodu on mu kindlus ja sinna naljalt asja kellegil pole.😉
Olgugi, et me suhtlesime ja käisime suht tihedalt läbi mingi paar aastat.
Siin ihas teeb kusjuures nalja see, et osad mehed pressivad end külla juba peale paari kirja vahetamist…,kas asjad ei peaks mitte vastupidi käima, et mees kutsub siiski naisterahvast ise välja v külla..🤔😃
Aga võibolla olen ma ise lihtsalt vanamoodne😛.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 22:45
Veel mõned mõtted siia teemasse.
Oleksin väga üllatunud, kui siin foorumis võtaksid sõna arstid, politseinikud, tuletõrjujad või õpetajad ja selgitaksid igaüks, kui vajalik nende töö on. Nende ametite esindajaid siin kindlasti on, aga käesolev foorum on teise suunitlusega ja vaevalt et nad siin oma ametite tähtsust käivad kuulutamas. Eelpool nimetatud ametite vajaduses ei kahtle ühiskonnas keegi, sest meil kõigil on nende oskused ja töö eluks vajalikud. Me kõik käime koolis, oleme haiged, vajame kaitset ja võimalik, et ka päästmist ühel hetkel. Need inimesed, kellel ei ole kodus ahju, vaevalt mõtlevad, et korstnapühkija amet tema silmis suuremat tähtsust omab. Minu jaoks aga küll ja võin ta kõhklemata reastada teiste vajalike ametite ritta. Ja nii see rida pikeneb, iga inimese jaoks on see rida erinev, vastavalt sellele, milliseid teenuseid ta vajab. Minu jaoks ei ole raha eest seksteenuse osutamine amet, mida enda jaoks oluliseks pidada, sest mul ei ole seda teenust vaja osta. Ka ei ole mul vaja sel viisil ise raha teenida. Küll on aga mõne teise jaoks ja las see siis olla nii.
Hüsteerilist kisamist mina siin teemas ei tähelda, pigem püütakse avada erinevaid vaatenurki, mis ongi foorumi ja selles olevate erinevate teemade mõte. Arvamusi võibki olla erinevaid, mis aga mind naisena siin foorumis häirib ja kurvastab on see, et kui arvamust ei suudeta millegi muuga põhistada kui teiste halvustamisega ja enda kõrgemale asetamisega. Kui ollakse nii preemium, siis see peaks välja paistma ilma, et seda ise pidevalt teistele meelde peaks tuletama...Mis on saanud sellisest naisi ühendavast ürgsest sidemest..."sisterhood" või sõsarkond...Ühe naise vankumatu ja tingimusteta tugi ja toetus teisele naisele, eriti veel, kui ta on mingil põhjusel tõmmanud elus selle lühema kõrre. Olin hiljuti neli päeva rännakul ja sain seda tunda - väekate naiste toetust ja hoolivust, lihtsalt niisama. 
Ja veel - muidugi väärivad mehed ka kingitusi! Teen neid heal meelel, kui olen kantud vastupandamatust soovist oma kallist kaaslast rõõmustada või olen ise liigutatud mehe tähelepanust või märkamisest, mis minu ellu rõõmu on toonud ja tahan tänada. 

Tervitades,
Transfeer (tasuline, hüsteeriline, alaväärsuskompleksides, olematu enesehinnanguga närviline kade vanem proua)
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 22:47
hostinne juba mitmendat päeva kihevil advokaadihärra mainimise peale...varsti ilmselt üritab tema telefoninumbrit teada saada. uurimistöö huvides, loomulikult
muidugi pole oluline, kui mees voodis täielik käpard, inimesena tüütus kuubis ja peale ülikonna eemaldamist tuleks gaasimaski järele haarata....põhiline, et ikka kuulekalt parketil oleks nõus kaasa lohisema ja väliselt eduka mulje jätaks
m.o.t.t.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 22:55
Ainult ülikond nüüd küll ühtegi advokaati ei ehi. Uhke häärber õiges piirkonnas ja kanuu õiges sadamas on küsitluse keskmes. Kui neid ei ole, siis pole pointi ju ühelgi naisel sellisel mehel nahka üle kõrvade tõmmata
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 23:05
Kusiste pükstega firmaomanikke olen minagi poes teenindanud, aga nad on hiljem vabandanud kui kaineks said🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 23:21
njah, meeste vahel on vendlus ja naistel.....õelus mida siin teemaski varjata pole suudetud.
Transfeeriga nõus. tõeliselt tark ei ülista kunagi ise oma vaimset üleolekut teistest. tõeliselt kaunis ei pea ise vaeva nägema oma ilu kiitmisega. ja endast tõeliselt lugupidav, hea lastetoaga daam ei tunne vajadust pidevalt rõhutada ümbritsevate madalust ning ennast ''esimese klassi leediks'' tituleerida (tal ilmselt oleks piinlik nii käituda).

Karolina,
paari kirja peale kutsuvad enamasti tasulised naised külla...kui neil eriti hea tuju on
tõesti veider, mehed kohtlevad siin vist enamikku naisi kui teenusepakkujaid. aga samas solvuvad ja kiruvad kui naine julgeb eeldada ka mingit mehepoolset pingutust või kingitust.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 23:43
Ootan väga kõikvõimalikke kingitusi, ja kui tarvis, siis võin ka kellelegi külla minna.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 23:45
Oi kuidas solvavakse kui 300e eest ei ole nõus nendega kohtuma ....
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 23:48
Reeglina on miinimumiks 500. Alla selle on nõrgad pakkujad.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 07:01
Ikka ja alati on mündil kaks tahku....ja arvamuste paljusus on igati tervitatav

Taaskord väike parandus. Ma kordagi ei maininud, et õpetaja, arst, politseinik... peaks SIIN saidil oma tähtsust rõhutama (aga samas ei pea ka raamides olema. Isegi kui kiidavad oma elukutset, las kiidavad. Siin ei pea ainult kohati väga veidratel teemadel sõna võtma, avalik foorum ju !), küll aga jah on mulle pidevalt silma jäänud lakkamatu "kisendamine," kuivõrd prestiižne on olla sekstiöötaja. Taaskord, ole, kes keelab! Ma mõistan, et müügijuttu peab ajama, aga kaugpikas perspektiivis on muutunud tüütuks.

Pada sõimab katelt..... minu esmane kokkupuude seksitöötajaga oli justnimelt läbi "teise naise madaldamise" ( kihutada 1 punkt pildile ja kiirelt teine blokeerida, et see samaga ei saaks vastata), kus siin see väega naiste kokkuhoid oli
No ei pea ju oma ilu rõhutama läbi teise naise madaldamise. Lase siis ikka ennast ka 1 punktiga hinnata , mis sa seda niiväga kardad Pead pidevalt "pildis" olema. Oh jah... (kadedus minul tuleb nüüd kiire vastus )

Ja veel väelaager ütleb muidugi kõik. See teebki väekaks

Sellised on minu mõtted siis..
Ikka edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 07:47
Transfeer, tingimusteta kellegi toetamine soopõhiselt on selge lollus.
Kui keegi on nii idikas, et on valmis lõbunaisena haisvate meeste seltskonnas olema, peaasi, et nood advokaadid oleksid, siis ei aita see, et ta naissoost on juhtumisi.

Muidugi ei pea siin muud ametid ennast kiitma, kui teema on seksil jms. Iseenesest on huvitav lõim, sest ridade vahelt ja kirjutajate toonist paistab vägagi palju.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 08:48
Kas keegi esitaks palun konkreetse lingi postitusest, kus erootiliste või seksteenuste pakkumist prestiižseks on nimetatud?
Ise olen alati arvanud, et töötamise eesmärgiks võiks olla siiski eluga rahulolu ja hakkama saamine. Mitte hambad ristis pingutamine naabrite arvamuse või mingi prestiiži nimel.
Kui juhtumisi tööst saab hobi, on veelgi toredam.
Kui seeläbi saavutatakse vabadus, mis võimaldab täielikult ise oma tegemisi planeerida, on ju igati positiivne.
Kunagi sai unistatud võimalusest maailma avastada, piiranguteta....et saaks rännata ükskõik kuhu, kasvõi mitmeks kuuks kui tuju tuleb. Nüüd on see saanud reaalsuseks....ja olen tänulik.
Mõnedele tundub eluga rahulolu nn müügiargumendina või enesekiitusena...no jäägu neile nende arvamus🙂
Usun, et ka kõige prestiižikam amet sisaldab vahel negatiivseid momente.
Ja klienditeenindus samuti, ükskõik mis valdkonnas.
See advokaadilugu näitab, et maksujõuline ja pealtnäha parketikõlbulik tegelane ei pruugi üldse meeldivat kogemust pakkuda...ning võib teatud põhjustel paljude massööride musta nimekirja sattuda, st vastuvõtule enam kunagi ei pääse.
Aga prestiižijanus naised ilmselt jooksevad talle kambakesi tormi. Ikkagi kuulus ja edukas ju
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 09:05
Hostinne, ma ei ole sõnagi rääkinud väelaagrist, see on Sinu interpretatsioon minu mainitud rännakust ja loomulikult ei puudu ka tavapärane hinnangu andmine. See on hea näide taaskord, kuidas olles nagu klappidega hobune, oskad künda ainult ühte kindlat vagu.

Slavetodomme, kas põhjuseta kellegi halvustamine ja madaldamine on ilmselge tarkus?

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 09:16
Teenusega on nii pakkuja ja osutaja peavad jõudma hinnas kokkuelppele, seega pole summa oluline vaid makujõudlus ja kui raha saadud siis osutatakse teenus nn parimas usus s.t hoidutakse klienti õpetamast ja kritiseerimast, sest tahetakse et ta tagasi tuleks.
Seksiteenus on eelkõige neile meestele nn naistele ei suuda eriti muljet jätta või veenvalt mõjuda. teiseks purjus-pohmas asistele meestele, kes hiljem tehtut häbenevad ja kolmandaks abi-kooselus mehed, need kes naise kõrvalt tahavad uut ja noort keha, sest parem ühekordne raksakas kui armukese pidamine, kelle olemasolu võib pahatihti naise seitsmes meel avastada.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 09:31
berglandi viimane väide täitsa õige, et mõistlikum ja lihtsam on teenust osta kui armukest pidada.
võimalik, et prostituutide juures seksimas käiakse purjus peaga ja hiljem häbenedes.....aga 9 aasta jooksul pole küll ühtki alkojoobes massaažinautijat veel kohanud, ilmselt hea õnn
ning professionaalne teenindaja ei kritiseeri ega halvusta kunagi seansi ajal klienti vaid oskab ennast teistmoodi kehtestada.
seda ka siis kui on kindel, et seda klienti enam kunagi rohkem näha ei soovi.

hostinne jaoks seostub sõna ''väekas'' ilmselt millegi ebaprestiižikaga
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 09:32
Olen berglandiga seksitöötaja teenuse tarbimise põhimõtetega nõus. Samas arvan, et kliente ( eriti neid, kes sinu teenust SIIN!!!) ostavad ei peaks naeruvääristama. Haises, seega suuna pesema. Advokaat või mitte.
..... ja veel ( kes taipab, see taipab) foorum69 oli administraatori kommentaar minumeelest nagu " rusikas silmaauku" ühe seksitöötaja pideva iroonitsemise kohta, eriti veel kui need on tema potentsiaalsed kliendid.
Sa ei pea oma kliente ei siin ega seal solvama.
Ega ilmaasjata öelda " klient on kuningas."

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 09:49
caprichosale repiigi tean oma mõningate pooltuttavate käest info nn vintis või pohmas mehed eelistavad slaavlannasid sest neil alko rohekm poogen, kuid pahatihti avastatakse pärast seksi, et ka peale kokkulepitud tasu on rahakott kui seal juhtub sula olema on märksa õhem.Tagasi nõudma minna mõtet, sest neidis väidab kohe kus mina tean, kus sa purjus peaga oled raha loopnud
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 09:54
Hostinne,
Kas Capri nimetas kellegi nime konkreetselt v?
Ei, kuna diskreetsus oluline eksole, kuid sama ei saa öelda debiilikute kohta foorum69, kus enamus mehi saavad hullu orgasmi naiste maha tegemistest ja maine rikkumisest.
Ja seal nad ju ei tee seda anonüümselt ega üldistavalt, vaid personaalselt kasutajanimeid välja tuues.
Või sa Hostinne pole seal tähele pannud, et ükskõik mis naise kohta teema avad, siis 90% mehed ainult materdavad iha naisi.
Hull lugu küll, kui kõik ihas olevad naised sitad, kuid mehed nagu inglikesed.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 09:55
hostinne,
minu potentsiaalsete klientide pärast ära üleliia oma pead vaeva. neid on rohkem kui piisavalt, võin sullegi laenata
need minu poolt blokeeritud isendid, kes kuskil foorumites oma sappi välja elavad, kohe kindlasti pole minu juurde oodatud.
ja eriti naljakas, kui viisakalt selgitada, miks labased pildid või jutt siin ankeedis/foorumis võivad kaasa tuua blokeeringu paljude iha naiste poolt, siis foorum69 õrnahingelised solvuvad ja poetavad pisaraid
samas oled foorum69 innuka lugejana ise korduvalt maininud, millist saasta ja rõvedusi paljud mehetaolised tooted seal naiste kohta kokku kirjutanud on.
aga naistele on järelikult keelatud viisakas arvamuse avaldamine ja kerge iroonia loomulikult kohutav surmapatt, mis mõnel misogüünist šovinistil harja punaseks ajab
selline siis minu mulje foorum69 ajuhiiglastest.
minu sõbranna kohta, kes pole kunagi teenust pakkunud, keevitati seal kokku suur fantaasiajutt, mida enamus siiski uskuma ei jäänud.....loomulikult sõbranna visati kiirelt foorumist välja ja konto kustutati, kui julges mainida, et ta pole teenusepakkuja ning tegemist laimuga.
õnneks mu püsikülalistest enamik seda foorumit ei külasta ning oma hinnanguid antakse ikka reaalselt kohtudes, mitte ei lähtuta mingitest foorumites kaagutajatest.
jah, klient on kuningas, aga teatud piirini.
isiklikult eelistan külalisi, kes kohtlevad kõiki naisi kuningannadena, väärtustades inimest, mitte prestiiži.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 10:06
Karolina...
tõesti polnud ühtki vihjet isegi selle kohta, kelle klient antud loo härrasmees oli. hostinne hakkas küll uurima, kas juhuslikult me sinuga kohtusime sama advokaadiga....ning üritas ise teda igati naeruvääristada.
minu eesmärk polnud kedagi solvata vaid näidata, et inimese meeldiv käitumine, hügieen ja isikuomadused siiski palju olulisemad kui paks rahakott ja parketikõlbulikkus. nii eraelus kui teenusepakkuja juures...
siinkohal soojad tervitused kõigile armsatele ja seksikatele külalistele
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 10:14
No kuna mulle ei istu see, kui inimesi mingitesse klassidesse liigitatakse, nagu osad tegelased siin tegema hakkasid ja iroonitsema nö alamklassi üle, siis tõin imepisikese näite sellest, et ka nö kõrgklassi inimesed pole mingid imeinimesed, vaid ka neil leidub puudusi, nagu igal inimesel reeglina, ole mis klassist tahad.😁
Ja tegelikult oli see advokaadihärra päris tore inimene, ega muidu nii kauaks temaga suhtlema ei jäänud, lihtsalt oma väikese puudusega.😊
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 11:17
Transfeer, see oli retooriline küsimus, eks?
Aga kui esitasid, siis ma vastan, et ei ole põhjuseta halvustamine mingi tarkus.

Miks sa niimoodi küsid?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 11:24
Hea on näha, kuidas arvamused arenevad. capri väärtustab juba isiksust, mis suhtumist olen ma siin juba aastaid rõhutanud ja Karolina leiab minuga sarnaselt, et eliitklass pole mingid imeinimesed, nagu siin lõimes miljonär-miljardär kommentaaris välja tõin. Uksumatu, et meil esineb ka konsensust.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 11:43
isiksus ja vastastikune sümpaatia on alati määrav nagu olen aastaid rõhutanud. seepärast ülbed ja ebameeldivad paksu rahapakiga vehkijad ukse taha jäävadki, olgu nii prestiižikad kui tahes
nüüd tuleb kindlasti robespierre rääkima õnnetutest räämas tänavaprostidest, kes kliente valida ei saa ja leivatüki või narkolaksu nimel kõigiga nõus on.
aga jätkuvalt mulle tundub, et nende osakaal kõigist Eesti tasulistest kohtujatest tänapäeval väga pisike. isiklikult ei tea ühtki sellist.
ja see klassidesse liigitamine näitab tõusiklikkust.
paluks seda mitte võtta isikliku solvanguna. lihtsalt arvamuste paljusus
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 11:48
Ja Slave oled nõus ( nagu me oleme isekeskis arutanud), et järsku juhtub isegi ime, et nii mõnigi naine tõdeb lõpuks, et mehi lakkamatult madaldades ja teisi naisi 1 p hinnates enese väärtust ei tõsta. See kas on, või ei ole. Pole siin vaja näpuga viibutada midagi.
Nagu Peeter tabavalt kirjutas, et mõni aeg tagasi iroonitseti meeste tillipiltide peale, aga naiste suured punniaetud p...sed polnud põrmugi esteetilisem vaatepilt ega kõnelenud küll mingist seksikusest. 🙈 Äkki vaataks pisut ka ennast.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 11:59
mees, kes esitleb end peenisena...st ühtki muud kehaosa piltidel ei eksponeeri, madaldab ise oma väärtust, eelkõige naiste silmis.
need peenistegaleriid ahvatlevad eelkõige pigem gaymehi
alastuse ja peeniste vastu pole enamusel naistel tglt midagi
aga naiste erutumismehhanism toimib siiski veidi teistmoodi....et kõigepealt sooviks tutvuda inimesega, mitte tema urruaugu või suguorganiga.
sama kehtib loomulikult ka naiste kohta, kes aukude günekoloogistiilis eksponeerimisega tegelevad ja midagi enamat endast ei suuda/ei julge näidata.
samas mõne jaoks on see kindlasti erutav ja seksikas. igaühele oma
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 12:09
"aga naiste erutumismehhanism toimib siiski veidi teistmoodi"
Usaldan küll sinu kogemust, kuid kinnitan, et ka väga paljude meeste jaoks mängib isiksus rolli.
Jah suguorgan või urruauk võivad miskit virtuaalsituatsioonis käivitada, kuid reaalsuses on selle ümber ka palju muud. Netipihkurid lõhestuvad selles mõttes, et pärieluliselt naisega kohtudes on kimbatuses.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 12:32
See on siin ainuõige leht, kus karjuda et seksitöötaja on prestiizne amet.
Ega see siin padjaklubi koduleht ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 12:42
mõnele meeldiks kui siin oleks perekooli koduleht ja vastavad teemad
endiselt pole keegi suutnud lisada linki postitusele, kus seksitööd prestiižikaks nimetatakse....
ja selgitage palun, kas see prestiiži poole püüdlemine on kedagi päriselt ka õnnelikuks teinud ja hingelt ilusamaks?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 12:46
"ja selgitage palun, kas see prestiiži poole püüdlemine on kedagi päriselt ka õnnelikuks teinud ja hingelt ilusamaks?"
See on küsimus sulle capri
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 12:50
slave suudab ka kohati üllatada....ootasin ikka sellises stiilis juttu, et tasulised suutvat ainult rahapaberi krõbina peale erutuda vms
loomulikult on paljudele meestele isiksus ja sümpaatia tähtis. seepärast ollakse ka teenusepakkujate suhtes tihti valivad...
nagu igasuguste lähisuhete puhul.
huvitav, kas slave pihkurina on päriselus kohtudes tihti kimbatusse sattunud
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 12:55
copy, ei oska sellele küsimusele vastata. kuna mu jaoks pole prestiiž, võõraste inimeste, naabrite või suguvõsa heakskiit kunagi eesmärgiks olnud. palju põnevam on iseendaks jääda
seega võiks vastata need, kes inimesi klassideks jagavad ja oma parketikõlbulikkust ning eliiti kuuluvust igal sammul mainivad...et ehk siis tundub usutavam
˅ näita rohkem ˅