Foorum
2025-10-09 14:09
Ennast ära tapma ei peaks kellegi pärast ega kellegi rõõmuks.
Minu vaated pole šovinistlikud. Üsna üldlevinud mõtted.
Meil, kes me ei soovi paljaid rindu ja tagumikku üldkasutatavas rannas vaadata on ka õigus eriarvamusele.
Minu mõtted pole tähtsamad teie mõtetest ja vastupidi.
Ketrame edasi....

Kahjuks pean iha saidilt lahkuma, sest mini palgatöö ei võimalda siin istuda 24/7 ( ei ole puudu argumentidest, võiksin jätkata seda jauramist), aga kõigel on mõistlikkuse piir...

Ega ilmaasjata öelda, et targem annab järele.
Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 14:21
Capri palun anna kinki minule , ma tulen siis Pärnu mudin sinu peput ja muid kohti.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 14:30
Karolina,
mingi arenguni hostinne siiski jõudis...
Isegi oma bikiini- ja muude pildigaleriide üles laadimiseni. Kuigi varem siunas seksisaidil piltide eksponeerimist madalaks tegevuseks.
Samuti käis tema poolt labaseks nimetatud erootikateenust proovimas, hinda alla kaubeldes nagu "eliidile" kohane 😛
Aga erootikamassööri keha ilmselt selle väikse summa eest ära osta ei õnnestunud....seega jätkus teenusepakkujate sarjamine hostinne poolt.
Ja tglt jätab šovinistliku mulje küll, kui kirutakse koos seksteenuseid tarbiva abielus vanamehega 90% saidi naisi kõlbmatuks.
Mõni naine siin avaldab siiani kahtlust, kas hostinne konto taga üldse naissoost isend on😁
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 21:21
Arvan, et jõulude paiku võib ka muid pilte vast näha.
Või läheb kauem aega, mis arvate?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-10 09:36
bigwhite, ainult suurest raseeritud riistast ei piisa alati, et naistel kinkimise isu tekitada.
noorele, ilusale, intelligentsele mehele võiks kingitusi teha küll....eeldusel, et mees ise on nagu kingitus ja suudab naise südame ainsa pilguga sulatada ning keha kirevärinates süüdata😉
˅ näita rohkem ˅
2025-10-11 21:04
Teema püstitaja on kahtlemata kibestunud. Arvestades siinset järjekorda tuleb tähelepanu võitmiseks kingitus kindlasti kasuks.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-11 23:29
Antud teema on küll raugemas, aga usun, et teemaalgataja sai materjali, millega töötada, omajagu 🙂.
Vastan veidikese hilinemisega Slavetodomme, Sinu küsimusele.
Ma ei suuda meenutada täpselt seda tunnet, mis mind nõnda küsima pani, sest sellest on juba omajagu päevi möödas. Ma arvan, et mind üllatas Sinu resoluutsus. See seisukoht mõjus üdini absoluutsena. Tavapäraselt oled oma postitustes (temades, mis mulle huvi on pakkunud)  jätnud mulje, et tõlgendusruum võiks olla pigem avar kui kitsas. Et sallivus omamoodi rikastab nii seda, kes eristub kui ka seda, kes sellega leppida proovib.

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-10-18 02:02
Rääkides nüüd tõsisemalt, siis enesetapp pole nüüd küll sobilik teema siia.
Karolina7777 kirjutas küll õigesti, need kes otsustavad seda teha tunnevad ennast üksikuna, kuid ennem seda nad tegelikult üritavad näidata ja otsida abi. Nad ei tee seda nii avalikult ja seda tuleb osata näha.
See on sama nagu kui uppuja karjub appi, siis tegelikult ta ei upu.
Ehk siis ma lihtsustan asja, nad ei küsi otseselt abi, kuid nad vihjavad sellele. Ja see on üpriski ennem enesetappu, tuleb osata näha ja koheselt tegutseda, muidu on hilja.
˅ näita rohkem ˅