Foorum
2025-10-05 22:47
Ei, siis polnud kindlasti seesama mees. Tema poleks metsa aktifotot tegema läinud, nii perversne ta polnud.
Eks neid " insenere" võib ju teisigi olla.
Oli ta jahiomanik, ise enda firmas insener, korter Vanalinnas?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:51
Kurat, ma olen jälle valedel alustel kohtumistel käinud, kujutad Sa ette, ma ei küsinudki, kus ta korter asub ja kuna me Kadrioru restoranis kohtusime, siis mul pole õrna aimugi, millega ta sinna kohale purjetas
Kas Sa, Hostinne, küsid varade leotelu ette või tulevad härrad insenerid nimekirjaga kohtumisele kohale?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:54
Mehed täidavad ankeedi. Ma teen uurimust.😀
Seal on ka lahter maj olukorra kohta. Ega mina meest otsi ja teenust paku.
Mina olen mängur😉

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:56
Tore, et metsas ja looduses pildistamine on nüüd perverssuseks kuulutatud...
No paraku kõik silmailu pakkuvad fotod ei sünni jah parketti nühkides. Nii veider kui see ka pole 😁
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:58
Mis Sa oma kintsust siis siin lehvitad, kui meest ei otsi. Mingis lõimes alles ütlesid, et suhtes mehed Sind ei huvita, mängurile peaks need vägagi materjal olema ju. Kui mina veel mängur olin siis ankeedid olid küll viimased asjad, millele ma mõtlesin, võitis ikka see kes kiirem ja osavam oli
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 22:59
Kas mulle tundub... või keegi keeb vihast 😆😆😆😆
Oeh

Head ööd ihalejad!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 23:02
No härra inseneril lähebki siin keskkonnas pikalt aega, täiesti arusaadav. Iga päev lisandub uusi kontosid ja erinevatel põhjustel ka kaob ning see valik, mis eile läbi sai vaadatud ja 10% sobilikke kandidaate leitud, ei ole homme enam samas koosseisus ja otsing algab uuesti...Nii see elutarkus tuleb...

Tervitades
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 23:03
Viha on liialt terav tunne, kõrges eas tuleb selliseid teravaid tundeid vältida. Mul süda haige, ma tohin ainult naerda, perearst ei luba vihastada.
Segaduses olen ma küll, ma ei saa aru, kas minul või Sinul, Hostinne, aga ühel meist on kõik asjad sassis. Võis siis on Sinul kõik sassis ja mul jälge ajades kiilus ka täiega kinni
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 23:31
Need "mängurid" on paras kõnts tegelikult. Iga kord kui ma sellise sita otsa satun, siis tänan õnne, et on veel naisi kes kingi eest asju teevad.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 09:40
loodetavasti ka härra inseneri abikaasa tegutseb aktiivselt siin keskkonnas...
aga ilmselt tema liigitataks nende 90% mittekõlbulike hulka, keda vanahärra ''mänguritele'' kirumas käib
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 13:42
robespierre,
kui juba klassidesse jaotamiseks läks, siis räpakad klientide lantijad kuskil tänava ääres on ilmselgelt seksitöötajate nn alamklass.
Tänapäeva Eestis ilmselt väga väike protsent kõigist tasulistest....kui enamus suhtlust klientidega netti kolinud.
Seega pole mõtet mingite tänavaheidikute põhjal üldistusi teha.
Kõik autokohtujad samuti hullud räpakollid ei ole....mõni töötab lausa lugupeetud ametikohal😛....ja valib netis kliendid eelneva suhtluse põhjal välja. N-ö väike lisateenistus. Kuna kodus on pere või laps, siis ilmselt autovariant kõige mugavam....ja eraldi pinda rentima ei pea.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 14:05
Ma ei tea, kes siis meestest nn alamklassi kuuluvad, robespierre?
Põllumehed, kes iga päev maniküüri ei tee? Kõik füüsilise töö tegijad, kellel nägu ja kael päikesest pruunistunud?
Muide, väga rikkad mehed riietuvad vahel suht hooletult ning sõidavad pigem tagasihoidlikuma autoga. Kuna neil pole vajadust demonstreerida oma nn eliiti kuulumist.
Päikesest kõrbenud naha võib muide saada ka Vahemerel luksusjahiga purjetades....või Aasias villa privaatse basseini ääres
lesides.
Puhtus on loomulikult elementaarne. Hetkel ei meenu, et üldse mõni mustade küünealustega mees minu juurde sattunud oleks.
Mõni tavaline rekkajuht lõhnab küll vahel nii seksikalt puhtuse ja sensuaalse kalli parfüümi järele, et võtab jalad nõrgaks😍
Ja mõne tuntud advokaadihärra visiidi järel peab mitu tundi tube tuulutama...kuna inimese kehalõhn lausa talumatu....
Nii et piirid ülimate ja alamate klasside vahel on tegelikult suht hägused😛
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 14:23
Tegelikult on robespierrel õigus. Ta ei väitnud, et kõik ehitajad on nagu kaevurid Chernobyli seriaalist, aga üldiselt on kõrgemalt tasustatud töö otseses seoses enesepresentatsiooniga.

Mis eibtähenda, et ehitaja automaatselt oma vanemate poolt sisse pekstud elementaarsed hügieeni- ja käitumisstandardid kõrvale on heitnud, aga seaduspärasus on olemas siiski.

Noorest peast veetsin mõned aastad Soome lahe orjagaleeril liigeldes ja seal tuli see eriti välja. Klientuur on paljudele tuttavlik.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 15:16
Ei tea ühtegi kirurgi, arsti, õpetajat, tuletõrjujat, politseinikku, kes lakkamatult " õigustaks" oma ametit.
Tüütuks muutub juba see eneseõigustamine. Ole, kes oled ja kanna uhkusega oma " seksitöötaja" ametit. Vahet pole ju, kes teenust tarbib- rikas või vaene- peaasi, et tarbib 😀
Ega see pidev foorumis kisendamine ametit prestiižikamaks muuda. Tasuline jääb tasuliseks. Tunnitasu 100, 1000 või 10 000 eurot.
Ja kellel amet südamelähedane, siis konkurents on igati tervitatav ju. Foorum 69- s pidevalt jauratakse, et pole eriti võtta.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 15:43
Politseinikud peavad oma ametit oma külakaaslaste ees kõige enam õigustama
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 15:47
"Ja mõne tuntud advokaadihärra visiidi järel peab mitu tundi tube tuulutama...kuna inimese kehalõhn lausa talumatu...."

Tunnen kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 16:44
See on ikka külakaaslaste eneste mure, kui seadust rikuvad. Õige hõlma ei hakka keegi.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 17:00
No kurja. Kui eestlase kõige parem söök on teadagi kes, ega siis õige ka fileerimisest pääse.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 17:41
naiste üldistusvõime, kui ise sattub platnoi otsa, siis süüdistab kõiki mehi
nii põhjalik profiil koos peeniseportreedega jne
ju sa ei vaata naiste pakutavat, jah, tillipildid on koomilised, aga mitte koomilisemad kui prouade kusiti

miks küll tasulised nii hüsteeriliselt reageerivad, muigama ajab,
kas alaväärsus-kompleks, suht loogiline või olematu enesehinnang,
mida siis kompenseeritakse üldistava kommentari tegija personaalse ründamisega ja veel eriti lapsikult,
ja naiselik kadedus ka ei jää vaka alla,
kui on mida lehvitada, miks seda ei peaks, võiks teha, vaevalt et sellise sireda jalakese omanik peaks siin konkureerima
ja %-st, ei pea ju kogu sitta jne, mingi üldistus-võime võiks ka vanematel prouadel ikka arenema,
tähenärimine on omane m-v maailam nägemusi tasemel

et kes siis meestest nn alamklassi kuuluvad, eks ikka need samad kes naistest
kui pikalt seda tasulist teenust pakutakse, suva millist - siis peaks ju tekkima vähegi kvaliteetse teenuse puhul nn oma klientuur et ei peaks nii närviliselt jne
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 18:19
Slave- mina naersin ka südamest.😆
Mees haiseb massaažilaua peal nagu sigudik ja anna veel tissi ka katsuda.
Unelmate töö ma ütlen.
Aga samas higihais- puha feromoonid, ürgne värk 😆

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 20:37
Robespierre,
Vaata me naised suhtleme siin saidil omavahel päris palju eksole…nii ka mina, nii tasuliste, kui mittetasulistega.
Ja no ei pinguta Capri kaitsekõnedega üle😉
See on nende salajane hobi siin ihas, päriselus aga mõnel lausa oma firma isegi😛.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 20:44
Ja pole ilus naerda asfaldipanijate üle, ega nende päevituse..või pidada neid mingiks alamklassiks ning räpakollideks…
Eesti palkadega pole ma kursis, kuid enamus Soome asfaldipanijad puhkavad terve talve Tais muideks ja saavad ihule ka täiesti normaalse päevituse, samal ajal kui te siin palehigis tööd edasi rühite teha😎😃.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 08:42
Paljud mehed tahavad olla kuningad , kui kodus on kena naine siis kannavad teda kätel ..perverssusi teostatakse mujal.
Paljud korralikud pereemad näevad unenägusid mis neid hommikul veel värisema panevad ja tahavad neid unenägusid teostada ja nad teevad seda kui see hasarti tekitab. Iha on ju näidanud sellised kingi eest kohtujad kaovad ruttu kuid oma unistusi tahavad teostada Paljud.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 09:41
Ei ründa need mehed siin nii massiliselt ka midagi. Kui ei taha, et sind rünnatakse ei ole ju tissi ega tussi vaja näidata. Valik on igaühe isiklk asi.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 09:49
Robespierre,
Toon sulle siis näite…
Hostinne, edukas ja haritud tippspetsialist eksole…, kuid näed isegi tema on iha seksisaidil ning täiesti äratuntavate piltidega veel pealekauba…
Kuid selle hind on ometigi ju see, et peab töö juures taluma tagaselja vaikselt sosistamisi, et issand jumal kas tal häbi pole kuskil seksisaidil oma kintsu välgutada…
Või kuidas suhtuks kõigesse sellesse Hostinne otsene ülemus näiteks?
Ometigi on edukal Hostinnel tungiv vajadus seksisaidil sedasi poseerida, see on ju ka ühe haritud naise puhul veider nähtus v ei?
Jah, siin saidil on suht palju igasuguseid edukaid inimesi, kuna nagu varem mainisin, siis see nende salajane hobi😉, kuid mitte keegi neist ei lehvita piltidega, eriti veel selliste äratuntavatega..
Seega mida uskumatut on selles, kui mingid edukamad naised käivad tasulistel kohtumistel salaja, kui mõni naine julgeb avalikult end seksisaidil lausa avalikustada…
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 10:05
Jääb veidi arusaamatuks, et mis see otsene ülemus puutub alluva ellu. Ma näen siin saidil ka alluvaid , nemad lausa näopiltidega. Sugulast. Ometigi ei tule pähe, et hakkaks kellegagi sositama selle asja üle. Töö juures tagaselja sositajad on ju ise ka siis siin saidil ja ei teagi mis piltidega. Võib olla Nemad välgutavas tisse ja tusse ning peput. See ju veel õudsam. Kahtlen, et soliidses ettevõttes või riigiasutuses hakkab keegi tagaselja sosistama. Kui siin ollakse, siis mingil põhjusel. Satuvad töökaaslased siia, siis tubli, samade mõtetega, aga ei pea kokkupuutuma.
Pigem klatsitakse tööl muid asju. Ajudega inimene väldib konflikte ja hoiab klatsist eemal ning ei lase end häirida. Isegi kui klatsitakse Teda, siis see klatsijate probleem. Enesekindel naine ei tee sellisest asjast välja.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 10:17
Tõesti, siin on kindlasti naisi, kellel selline taust ja huvid, kuid...
On hästi kaheldav, kas neil kõigil ikka on prostituudifetiš. Lõbutseda saab ja ka ilma tasu küsimata.
Teiseks ei ole mõistlik kinki nõuda/nuruda, sest see vähendab oluliselt toredate suhete võimalusi olles piiranguks. Ma ei tea, mis mehed need on, kes tunnevad ennast paremini, kui on nii viletsad, et peavad endale seltskonda ostma. Kindlasti mitte parim osa siinsest valikust.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 10:25
robespierre
2025-10-06 10:05
Mehi, kes oma suhtestaatuse osas valetavad, on palju. Naised on selles osas ausamad mu meelest.
Mehe elatustasemest saab aru kui vaadata ta käsi, nägu ja/või jalanõusid. Üldjuhul vähegi tegusamad mehed hoolitsevad enda eest mingilgi määral. Seetõttu on mustad küünealused, päikeses kõrbenud näo- ja kaelanahk, riietuse- või stiliga sobimatud jalanõud jms tavaliselt alama klassi tunnused. Samamoodi nagu naistel punased käed ja liialdatud (labased) meik-küüned-ripsmed.

Väga palju nooremapoolseid mehi töötab ehitusel, minu silmis väga tublid mehed, et kuldsete kätega ja oskavad kõike..
Iga naine kindlasti ei eelista ülikonnas advokaadi härrat, kes kodus isegi naela seina ei oska lüüa..
Nimetada mehi, kellel taipu ja oskusi ,alamklassiks…no ma ei tea..
Ja stiilitunnetus ei sõltu samuti kohe kindlasti sellest, et mis ”klassist” sa oled, pigem on see loomulik anne, et kas oskad ennast moekalt riidesse sättida v ei.
Tuletõrjujate palk pole samuti kiita ja kõrgklassi mõistes kindlasti alamklass taaskord.., kuid oi oi millised ilusad trimmis lihastes kehad nendel meestel on ja kui sportlikud..
Aga ega kõrgklassile ei peagi kõik sobima, jääb meile, tavaklassile, rohkem valikut!😛
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 10:35
Milfmilf,
Hostinne ise on rääkinud lugu ühest noorest edukast pangatöötajast, kelle ülemus lasi lahti, kuna instas olevat olnud pilt paljastavast õlast, mis pintsaku alt paistis..
No kui isegi insta pildi pärast juba lahti lasti, siis mida üldse rääkida veel iha saidil poseerimisest..
Hostinne muideks lausa hoiatas siin naisi, et mõelge ennem, kui endast mingeid pilte lisate, kuid ise poseerib nii kuis jaksab🤣
Tisse, tusse võib aga palju turvalisemalt siin välgutada, kuna keegi ei tea kellele need ju kuuluvad…
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 10:38
Ülemus lasti lahti, kuna pangatöötaja näitas õlga? Ülemusel oli siis veel omakorda ülemus?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 10:45
Milfmilf, sellest peaks rääkima Hostinne ise siin uuesti, et kuidas see lugu täpselt oli.
Mina kirjutasin nii, nagu mulle see meelde on jäänud.
Kuid fakt on see, et jah, just sellepärast see neiu lahti paraku lasti.
Minuarust polnud tegu tava pangatöötajaga, vaid kellegiga, kes juba pangas omajagu karjääri teinud..
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 10:46
Täpsuse huvides ( muidu loetakse küll minu postitusi luubiga) oli tegemist privaatpanganduses töötava naisega, noor ja paljaste rindade peal pintsak. Polnud insta vaid linkedlin ja jah ei mõjunud usaldusväärselt.
Igaüks teeb oma valikud. Võtab riski või ei võta.
Jälle igaühe enda valik....aga mehed ei ründa siin massiliselt.

Edukat ah teate isegi!
Jälle olen ründamisobjektiks sattunud.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 10:47
Sedasi need külajutud tekivad.🙈
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 10:56
Milfmilf,
Millisest külajutust jutt, kui näed nii oligi, et mingit paljast rinda see naine oma pildil ei välgutanud, kuna pintsak oli kenasti peal, kuid ometigi nägi ülemus vajalikuks ta vallandada…
Kindlasti oleks see ülemus südari saanud, kui see pilt oleks ihas lausa olnud..🤣
Seega nagu näha, siis mängib ikka rolli küll edukate puhul, et kus ja mida sa endast postitad!
See mis ”alamklass” kuskil teeb, see ei koti küll reeglina kedagi…isegi mitte kuskil tööjuures.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 11:01
Slavetodomme:
Ma ei tea, mis mehed need on, kes tunnevad ennast paremini, kui on nii viletsad, et peavad endale seltskonda ostma. Kindlasti mitte parim osa siinsest valikust.

Kuulsad staarid maailmas, kui ka osad miljonärid-miljardärid, tellivad endale tasulisi naisi…
Kas nad ka sellepärast viletsad mehed ja mitte parim osa valikust v?

Pigem on see mu meelest võimu näitamine, ka siin ihas, et kes maksab, see tellib muusika, mitte , et tegu viletsate meestega…
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 11:53
Karolina, see viimane lause ütleb ju väga palju. Minu arvamus on, et see, kes endale makstes võimu ja seltskonda otsib ongi vilets mees. Lisaks veel kõik need muud "toredad" iseloomuomadused, mis tulenevad raha-eest-saab-kõike maailmavaatest.

Et mitte mustvalgelt arutleda, siis spetsiifiliste seksuaalsete huvide jaoks on meie kohaliku mentaliteedi ja rahva vähesuse juures tõepoolest raske, kui mitte võimatu partnerit leida ning sellisel juhul on teenuse kasutamine mõnikord isegi mõistetav. Samas jääb sel juhul gurmaani jaoks ikka midagi puudu - lihtsalt tegevus ei rahulda lõpuks neid, kes ka persooni ja isiku olemust hindavad. Teater võib olla nauditav, kuid ei asenda elu.

Endiselt julgen kahelda, et siinsete naisosalejate hulgas on prostituudifetiš sedavõrd kõrge.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 11:58
Pealegi, Karolina... mida sa tahad öelda? Et siin on puha staarid? See pole mitte kuidagi võrreldav.
Samuti ei ole need miljonärid-miljardärid inimeste ja seksuaalpartneritena sugugi mitte ideaalsed eeskujud, kelle käitumist peaks matkima.
Ühte maailma rikkamasse riiki ahvatletakse naisi väga suurte tasude eest ja tehakse nendega koledusi. Parim osa? Ega need muud rikkusest segi läinud pole palju paremad. Ja üldse, nagu ma aru saan hindavad naised rohkem isikut ja seejärel tuleb seks. Nõmedaga ei tehta midagi ja väga sümpaatsega nihutatakse piire. Kink muudab asja?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 12:14
Slavetodomme,
Eks naiste ja meeste arvamus, viletsast mehest, võibki suht erinev olla ja üksmeelele me vaevalt selles jõuame.
Kui rääkida iha saidist, siis enamus mehi ei viitsi kulutada oma energiat naiste tasuta saamise peale, ega suhtlemise ja sebimise..
Eelistatakse millegipärast just nimelt tasulisi naisi…
Ja kui lugeda meeste kuulutusi, siis seal ju ka domineerivad just kingituste eest kohtumissoovid..
Tahad kiiret lõbu, siis reeglina tuleb sellest paraku maksta ka jah tõesti.

Mina suhtlen siin 50/50 tasuliste ja mitte tasuliste naistega, ei ütleks, et ühte poolt rohkem esindatud oleks, kui teist.
Siin foorumis võtavad ju sõna kusjuures mitte tasulised isegi rohkem, kui tasulised, kui sa tähele oled pannud, seega pole need “tasuta” naised ilmast kuhugile kadunud.😉

P.S Kuulutuste rubriigi põhjal ei maksa järeldusi teha, et tasulisi rohkem, kuna teatud naised omavad mitmeid kontosid ja siis jääbki mulje, nagu ainult tasulised siin saidil.😁
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 12:18
Ja ideaalseid inimesi pole nagunii olemas, ole sa rikas v vaene, igaühel mingid kiiksud v puudused!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 12:27
Täpselt Karolina! Kuulutuste rubriigi põhjal ei maksa järeldusi teha!
See kehtib ka selle kohta, et eelistatakse tasulisi naisi.
Siin on tegemist ühe kontingendiga, mis esile tõuseb läbi selle, kuid ei esinda mehi üldisemalt.

Need, kes maksavad, lähevad saama. Tarbima.
Need, kes ei taha maksta, peavad endast isiksustena rohkem lugu ja käsitlevad seksuaalsust rohkem koostööna, mitte teenusena, väärtustades rohkem partneri isiksust ja panustades ka iseenda vastavasse arengusse, et olla atraktiivsem.

Naistel on väga mitmekesiseid võimalusi, kui nad tõesti tahavad end justnimelt tarbitatavana tunda. Selleks ei pea ihas kinkide eest viletsate meestega suhtlema.
Kellel on selline fetiš, siis kirjutage mulle ja ma saan huvitavaid lahendusi pakkuda
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 12:41
Slavetodomme,
Ma kirjutasin siiski ka enda isiklikust kogemusest iha meestega, et ei viitsita tasuta naise saamise nimel vaeva näha..
Suht iga kiri mu postkastis algab lausega, et kas 300..500..1000 sobiks…
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 12:55
Jah, ma usun, et sulle tuleb pakkumisi. Ka sinust tagasihoidlikuma välimusega naised saavad neid.
Nagu sa tabavalt kirjeldad "ei viitsi nad tasuta naise saamise nimel vaeva näha". See viitsimine ei peegeldu ainult ajakulus vaid ka iseenda isiksuse arendamises ning suhtumises protseduuri-protsessi.

Ma muidugi ei väsi kordamast, et tegelikult võiks rääkida seksist ja naisest ja vajadusel lisama sinna "tasuline", mitte vastupidi. Kui rõhutada "tasuta", siis viitaks see tinglikult nagu sellele, et mees ei panusta mitte kuidagi protsessi. Mis võib küll taaskord kirjeldada mingit osa tegelastest, kuid ei loo normi vaid eksitab stereotüübiga.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 13:08
Robespierre:
Totter stereotüüp on, et advokaat ei oska naela seina lüüa.

Kui advokaat ise on seda mulle tunnistanud, siis mis mõttes totter stereotüüp?
Mõni haritud inimene on näed vähemalt nii aus, suudab tunnistada, et kodus on saamatuse etalon…
Seega asi pole viitsimises, vaid ka selleks on annet siiski vaja.
Edukad võivad nad jah mõttetöös olla, kuid mitte selles, kui vaja miskit oma kätega teha!
Ja ma ei pane kõiki edukaid ühte patta, kuid näed leidub ka selliseid siiski…
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 13:24
Robespierre:
Tuletõrjujate kohta ei oska nii kindlalt öelda, aga see jutt noortest trimmis meestest tuletab Hollywoodi meelde, mitte tänast elu Eestis.

Kas sul veider pole minuga sellistes asjades vaielda, kuna mina suhtlen siin saidil meestega, mitte sina ju..
Kas sulle saadavad tuletõrjujad ja ehitustöölised endast pilte v mulle?🤔😃
Paaril kasutajal on siin saidil ka endast kehapildid üleval ja no pole paha, veits kummaline see sinu võrdlus Hollywoodiga…nagu meil Eestis polegi ilusaid ja trimmis noormehi😛.
Olgu nad siis tuletõrjujad v mingi muu ameti peal…
Ja need nooremapoolsed mehed suudavad samuti väga edukalt naist kuskile reisile viia, kuna neil pole veel peret ega lapsi, kuhu muidu paljudel meestel raha kulub, eriti kui on mitme erineva naisega lapsed elu jooksul tehtud.
See värskelt gümnaasiumi lõpetanud juhutöölise jutt, ei kuulu nende meeste kategooriasse, vaid ma rääkisin noormeestest vanuses 25-35 umbkaudu.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 13:24
Seda Ta ei julgenud siis järelikult tunnistada, et palkab selleks töölise. Tahtis Teie silmis näida selline saamatu. Või polegi tegelikult advokaat. Võib olla tegi üldse rollimängu. 🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 13:35
Milfmilf,
Küll on kahju, et nii paljud asjad tunduvad elus uskumatud osade jaoks..🤣🤣🤣
Paraku tegu polnud rollimänguga😉, kuna reaalelus vaatas mulle vastu täpselt sama meesterahvas, kui googeldades ta nime😉
Kuid jah, ta oli üdinisti aus selles suhtes minuga, et kodutöödes saamatu mees on😁 ja kui vaja miskit teha, siis loomulikult paljab selleks töölise, seda mitte oma mugavusest, vaid kuna pole kuldsete kätega mees.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 13:36
Sry kirjavea pärast.
Palkab.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 13:38
hostienne, see insener, kes käis teenust ostmas ja nurises kvaliteedi üle sai rahulduse kätte ja tuli koju, tee peale aga hakkas rahast kahju, nii lihtne kõik ongi, tüüpline
üldiselt on mõnevõrra õige tänapäeval naise kes end müüvad on muutnud, ükskõikseks javõltsiks ja nn saaks raha kiiresti kätte.
seega mina tänapäeval enam seksiteenust ei tarbi isegi kui vahel tuleks tuju, siis lähen ostan selle teenuse hinna eest parem head konjakit j
muide aastatel 1998-2005 oli seks teenust osutanud naised hoopis teistsugused nad tegid siiralt ja hingega tööd ja hind oli soodsam, omand isiklikke kogemusi
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 13:54
Robespierre,
Kui tähele oled pannud, siis mul ihas konto juba 10 aastat olnud, seega ma olen näinud ja kuulnud ikka omajagu😉
Ma võikski igasuguseid näiteid siia tooma jäädagi..😃
Eelnevalt toodi näide mingist insenerist( ega see ei näita samuti seda, et kõik insenerid sellised on), miks ma ei võinud vastu tuua näidet ühest saamatust advolaadist😃 ja sina, kui taibukas mees, siis kindlasti said mu jutu pointist ju aru, et ega jutt ei käinud kodus ainult naela seina söömisest, vaid üleüldiselt nö meeste töödest kodustes tingimustes.

Tuletõrjujaid on siin tegelikult mitmeid ja no mis sa teed, kui nad tõesti heas füüsilises vormis omadega on…😛😁
Ja kui tahaksin kuskile reisile minna, siis kindlasti oleks viijaid küll ja küll…olgugi, et tegu madalapalgaliste töölistega.😁
Siiamaani pole ma aga selles osas vedu võtnud.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-07 14:01
Karoliiina ma arvam mehed suhtiuvad seksi ühtemoodi olgu nad tuletõrjujad või advokaadid, tekib vajadus ehk kiim, see teeb nn lahkeks, selle vajaduse rahuldamisel tekib kahjutunne rahast ja asjast ( teenuseefekt) õige rahulduse saab mees seksib naisega ilma rahata
˅ näita rohkem ˅