Foorum
1
2
2025-05-19 02:30
helde...
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 06:22
Siin kõik, kes kingi eest kohtuvad. Vali kes meeldib välja ja anna tuld.

https://www.iha.ee/search/1/?age1=0&age2=0&K_riik=0&K_elukoht=&username=&name=&kasv1=&kasv2=&V_keha=0&V_juuk=0&S_orjent=0&S_bdsm=0&T_eesm=0&T_soovt=0&E_haridus=0&T_olen=0&E_elukoht=0&T_kink=1&E_sisset=0&search=1
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 09:06
Kui oled sama helde ja teed kingituse samas suurusjärgus, nagu tegi Katari šeik Trumpile, siis ma isegi kaaluks kohtumist.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 09:20
mina. fistking, keegi ei kohtuks aga sinuga, sest kompudel on pildid, ja 45 ei ole enam kompu
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 09:26
Pähhh, ellipsile kõlban ma küll, ära piparda pede
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 11:31
Siidikatjad on ajupuudega? Ükski normaalne mees ei pane siia pilti endast olenemata kui lihastes või Kompu ta on. Ainult sinusugune kohapeal tampija,eluga mitte kuhugi jõudev tont mängib siin meest nagu Krister j. Kõva targutaja igas teemas. Vaata ennast vennike. Mine osta aju endale ja siis kirjuta midagi arukat. Läbi neti ei saa ük mees olla. Selleks pead kokku saama. Siknmlaulodes jäädki eideks.fakt!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 12:32
See , et kingitused meeldivad ei tähenda ,et nende eest ka kohtutakse.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 12:38
Misterj kohtub alates 2 eurost.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 13:31
Ma arvan, et nende jaoks, kes siin lehel kingituse meeldimise välja hõikavad, on kingi eest kohtumine üldiselt tavaline tegevus. Kes ei saa kohe aru, mida need kingitused tähendavad, taipavad esimese paari päevaga oma postkasti lugedes kindlasti ja muudavad kingisoovi ära. Või ei muuda, kui nad kingituse eest kohtumist välistada ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 16:03
Tutvumissaidil panna ankeedi välja nimeks "kingitused", teha see otsinguga otsitavaks ja pidada silmas tavalist kommikarpi - see vajab miskit eraldi loogikat.
Lisaks oli selle välja nimi enne "otsin/pakun sponsorlust" ja veel varasemalt "seks raha eest". Ja sponsorluse puhul ikka mõeldi ka seda sama asja, mitte siis a'la spordiürituse sponsoreerimist.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 06:17
mullesulle, loe oma teist lauset ja toimi vastavalt sellele.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 10:41
Siidikatjad vaata ennast. Sul on tüve pilt ja enda arust lihastes,sportlik või Kompu nüüd kuna pilt?🤣🤣 Sa oled iha kloun vaid ei muud. Ajupuudega karnevalikloun
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 12:31
Sullemulle omaarust kõvamees. Tühine netipihkur, töötu ja elab ka vanemate juures. Täielik äpu MEES.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 13:39
Mister jobilöug. Sa räägid endast ju. Sina kõvatad siin netis igas foorumis ja mängid meest,aga tussu püksis. Sa ei julge kokku saada ja mees olla. Sa kardad ja värises ja kirjutad siin foorumis. Saame kokku kloun ja hakkad vitsa saama. Luban sulle seda kusik. Kirjuta otse mulle ja saame kokku kusehais.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 13:40
Muide sina elad emme ja issiga ja varjad end issi tissi taga. Mis su vigastus on,et kokku ei julge saada ja valetad nagu väike venelane siin?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 13:41
Räägi nüüd mister jobilöug kuidas aastaid siin kõvatad kõigiga ja siis pögened väike tiblake issi juurde. Miks sa oled selline osa kes julgeb netis sõna võtta,aga reaalses elus mitte? Miks sa selline eit oled ?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 13:45
aa see on see pässvanamees, aga sa pane endast alustuseks. jaurama on kõik kõvad, aga muidu eladki issiga. pealegi olen ma kindlalt sinust sportlikum
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 13:45
Sulle kloun sai juba õeldud kui nii väga kardad,siis võta ellipsid ja siidikatjad kaasa. Siis julged? Klounikari koos. Neti kõvatajad. Reaales elus 0-id. Sinu julguse taha jääb ju asja paika panemine. Sina oled see kes kardab siin. Sai öeldud sulle tont,et Anna teada kui Tallinnas oled ja saab kokku. Siia maani kirjutad sa foorumisse ,aga mitte mulle,et kokku saada. Haise edasi värd!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 13:46
Siidikatjad kus asud?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 13:47
Noh paks tont,kus asud? Jooksid issi tissi taha? Kokku julged saada,siis kirjuta postkasti mulle. Lihtne. Ära niisama tõmble siin eit
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 13:48
Tahad lihaseid näha? Kardad? Ootan su kirja tont
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 13:49
Korra ju kirjutasid,aga siis ei julgenud enam vastata,kui jutt läks kokkusaamise peale,aga siia foorumisse julged kirjutada MEES🤣🤣🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 13:51
Täpselt sama asi mister jobilöuaga. Siia julged kirjutada,aga otse kirjutada ei julge ,et reaalselt kokku saada. ,aga vot foorumis oled sa kõva mees🤣🤣🤣🤣🤣 häbi pole?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 14:24
Sulemull, äkki on lihtsalt asi selles, et keegi ei viitsi siin sinuga võidu jaurata? Ja mis kuradi tahtmine peaks olema kellelgi veel sinu kohtuda? Et sulle enda mehisust tõestada? No kuule, saad ju isegi aru kui lapsikult see kõlab...
Aga see oli vaid tagasihoidlik ääremärkus minu poolt, jätkake!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 14:31
Aa ei viitsi? Aga foorumisse igas teemas ülbitseda kõikidega viitsitakse? Siis kaob viitsinud ära,kui vaja mehena enda sõnade eest vastutama? Siis enam ei viitsita?🤣🤣🤣 Aastaid siin plöksida kõikidega on okei? Mis su ajuvigastuse sul on,et viitsima hakkaks õigel ajal kui vaja?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 14:33
Lapsik ei ole siin aastaid netis kõva meest mängida? Ei ole üldse lapsik eksole? Kui nüüd on see hetk ,et ole MEES (täiskasvanu) vastutada,siis hakatakse viitsimisejuttu ajama ja ei tea mida? Pole vaja MEEST mängida siin.ülbitseda kutsika moodi kui hammustada saada ei julge.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 14:36
Endal ei tundu imelik,et teatud vennikesed siin aastaid pköksivad ja ülbitdevad (täiskavanud) see pole lapsik🤣🤣🤣 nii ju tiblast MEHED käituvadku või mis?
Siis pärast ülbamist ruttu kuskile urgu peitu🤣 see pole lapsik vaid nii tibladest mehed käituvadki🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 14:37
Vaata hälvik, ma suvatsengi viitsida oma suva järgi, mitte sinu mõttetu klähvimise peale. Haugu edasi peni (ennustan, et järgneb vähemalt 4-5 vastulauset, kui kui kõva kokkusaaja mees on sulemull jne)
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 14:38
Kle tont,kahma lutti. Ära kujuta ette endale jobilöug
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 14:38
Sinusuguseid tiblale peab puust ja punaseks ette tegema asja,ega sinu sugune debiil ei saa siis ka aru ju .
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 14:41
Pinguta veel, ainult kahest vastusest ei piisa. Mõni veel arvab nii tagasihoidliku arvu peale, et sa ei olegi MEES
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 14:45
Oi sina oled nüüd MMEES🤣 pinguta pinguta väike tiblake. Mine tee trenni natuke ja natuke veel,ehk saab sinust kunagi poisijõumöötu mees ka🙂 tahad näha kuidas kohapealt kannaga lagipähe saadakse? Tahad näha kuidas 100kg mees tõstetakse maast lahti nagu paberkoti? Tahad näha kuidas puurifight käib? Ole nüüd sin MEES🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 14:52
Tubli, 3 on käes. Kas tuleb veel 1?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 15:44
Sina hakkad mingeid hindeid endaarust? Kus tuli õpetaja välja. Aga tule õpeta reaalselt siis ehk?🤔
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 16:27
jah miks mitte reaalselt, aga nendega kes julged on...ehk piltidega. skisoidseid ei taha
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 17:08
Misterj oli tõeline mees ja kahmas mul täna lahti.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 17:29
Sa siidikatja oled netis julge jah. Netis saavad sinusuguseid saamatud õitseda ja tunda ennast kellegani. Siidikatja kirjutab igalpool mida läbi neti teha EI saa,aga siidikatjake saadab netis kogu oma elu ära elada. Saab meest mängida. Saab pildi panna ja see läbi arvata ,et on sportlik,lihastes Kompu. Saab olla keegi keda sa pole. Aga vot tule näita mida sa reaalses elus teha suudad🙂 nüüd mõtle seitse vabandust välja,et miks sa reaalses elus seda teha ei saa
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 17:37
Siidikatja kus su julgus jäi ,kui kirjutasid oaarkuud tagasi mulle....sportlikul on pilt ja ma vastasin sulle,et täsaamenkokku ja ma näitan sulle sportlikust ja ma näitan sulle milline sitahäda sa oled,aga sa ei julgenud enam vastata vaid tulid foorumisse põrkama🤣 sinusugune hälve räägib veel julgusest siin? Häbi,häbi siidikatja. Ole tubli poiss ja mine arene emme tissi otsas emapiimaga natuke ja siis proovi uuesti enda munad ülesse otsida!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 18:44
onku ei saa vist kuni pensini üle et keegi julges öelda, et sportlikul on pilt. nüüd laseb nagu rikkis grammafon. vähe sellest ropendab nagu purjus voorimees, aga näe aru ei saa, et sportlikul ongi pilt. kokku saades näitad sa mida? no mida sul on näidata? pane pildid üles ja las kõik vaatavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 14:27
Siidikatjake sa loll poiss! Ei taha aru saada,et sportlik saab olla ka siin pilti omamata? See on arusaamatu sulle debiilik? Sa võid siia ükstapuha mis pilti ja kelle pilti panna. Reaalsus on selline,et reaalselt ei julge kohtuda asja üle vaadata🤣 mis sa kardad? Kus su julgus on?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 15:14
a kellega ma reaalselt kohtun? ja keegi pole ju juttu teinudki kohtumisest, ainus mida ma loen on suu vahtus sõim, no kes sellisega kohtuks? ma kohtun siis kui on selge, miks peab kohtuma ja on ka näha, kellega ma kohtun.

sportlik saab kindlasti olla, aga praktika näitab, et 99% kel on kirjas sportlik on kas täiesti harju keskmise keha, või selgelt ülekaalulised.

suu on kohe nii vahtus , nagu hobesel kel luupaine selgas.
ahjaa, eile kohtusin pärnus, oli algusest peale selge, et sportlik ei ole, aga kuna see oli ette teada, siis see meid ka ei seganud
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 15:22
Siidikatja sa valetad nagu väike tiblake. Sina olid see kes kirjutas mulle postkasti lause... sportlikul on pilt,ma vastasin,et tule ma näitan reaalselt sulle sportlikust ja näitan sulle,et sina pole sportlik🤣 sa ei julgenud rohkem vastata vaid tulid foorumisse rääkima mida läbi neti teha ei saa🤣 aga reaalselt sul mune pole ju,et kohtuda ja vaadata. Sa muudkui seletada,et sportlik ei saa olla kuidagi ,kui ihas pilti pole🤣 see on see mida sina ajad siin🤣 kuude viisi,aga selle aja jooksul pole leidnud tunnikest ,et päriselt sportlikus üle vaadata siis🤣 jäädki siia järgmised kuud sama väljamõeldud valet leiderama ja Meest mängima.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 15:26
Mind sinu fantaasia ja ja protsendi välja arvutamine ei huvita. Sinu väljamõeldud hobusejutt jne. Ütlen veel sulle lödipüks ,et nii kaua kui sul tussu püksid ja reaalselt kohtuda ei julge,siis ole parem vait ! Näed meheliku ehk välja. Mõtled veel sada põhjust välja miks sa enda sportlikust ei saa tulla näitama ja sportlikust vaatama vaid tahad läbi neti ikka asju ajada. Kui lõpuks munad leijad kuskilt,siis Anna teada ja saab kokku ! Lihtne nii kaua valeta siin edasi poisu
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 19:37
See võib olla paranoia, aga tunnen kassi kuse haisu.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 20:08
Mkmm, MEES on, need ju ei haise... 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 22:19
onku ära joo liigselt piima, sul on ilmselt lac. talumatus ja see lööb sul tekstidest välja. kuidas saab kellelegi midagi vastata kui ta kohe kiirest blokkima kukkus? kuidas sa siis teada annad? kas mõni oskab aidata?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-23 03:38
Mina kohtun küll 2 euro eest kui see on väga harva esinev münt. Mul juba silmad peas põlevad ja põlved värisevad. Selgituseks lisan, et mõne mündi väärtus on palju ja väga oluliselt suurem kui käibeväärtus. Aga sellist juhust ma jäängi ootama.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 13:04
Siidikatja kas oled munad ülesse leidnud ja julged nüüd reaalselt kokku saada ? Mitte netis kõvatada? Vaid nagu MEES päriselt kokku saada?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 13:05
Kirjuta siia kellaaeg ja asukoht millal saad ja kuskohas saad kohtuda. Kaua võid siin kõvatada ja ülbitseda? Aeg meheks saada ehk?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 13:07
Siidikatja ma panin sulle blocki pärast kuusega kirjutamist sulle ja üritades kokku saada,kuna sa vastasid ainult kõikidele kirjadele nii...sportlikul on pilt...seepärast blockisin kuna kuuaja jooksul sa sitt ei julgenud kohtuda ega kuid vastustki kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
1
2