Foorum
2025-05-26 14:04
kas selline kirjastiil on sind kellegagi kohtumisele ka viinud? kas ei oleks aeg võtta perearstilt suunamine.... on ju olemas asutused? mulle ei ole pakutud mingit kellaaega ega kohta ega ka põhjust miks peaks kellegagi kohtuma
ja selline kirjastiil ja sõnum ei motiveeri ka ilmselt kedagi seda tegema. nii et kirjuta oma lõbuks edasi
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 15:46
Käid kartma? Pidin ninnunännutama sinuga? Või paluma? Saamatu tont oled lihtsalt
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 15:47
Mängi meest edasi sa väike tondist saamatu plika
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 15:49
Äkki võiksite oma kohtumisõhtut Vikerkaares edasi arutada? Enamust ihalejaid teie omavaheline geimasohhismi teema ei huvita, ma arvan.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 17:36
Äkki võiks mingid väiksed saamatud tondid siin oma suu kinni hoida ja mitte ülbitseda igas foorumi postituses.siis jääb edaspidi selline asi ära. Seda poleks,kui siidikatjake ja mister jobilöug ei ülbutseks igaühega ja siis ei oleks peitu ja vaid julgeks oma sõnade ja tegude eest vastuta. Lihtne. Või oli veel midagi arusaamatut? Nemad olid siin kõvad mehed ja hakkasid üldisema,aga kuudejooksul pole neist meest olnud,et päriselt reaalses elus asi ära lahendada kiirelt.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 17:40
Vähe sellest ,et siidikatjake ise ei julge ega saa mees oldud,siis ta laseb enda asemel mingil 150kg 55 aastatel naisolevusel kirjutada mingit jama mulle,sest ta sellele räägib kuidas temaga ei julge keegi kohtuda ja ,et ta nii tugev sportlik mees jne🤣 🤣🤣 häbi ,häbi häbi sa väike vennike🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 18:19
Olen katjaga sexmaxis korduvalt kohtunud, väga tore kutt on.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 21:05
Siidikatjake leppis läbi oma naise(taisi kasutajankihtuniseniokku täna 20:30ks ,aga kohale neid tulnud vaid blokkis 15 minuti enne kokkusaamist ära. Enne seda kirjutas ,et tulevad mitmekesi jne🤣🤣😀🤣 aga ei tulnudki,vot sellised tegelased🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 20:33
külm talv pole hea, aga paistab et ka päike pole hea, sest onku on saanud päiksepiste ja näeb juba igal pool tonte. mis valu peaks olema teha naise konto ja sealt alt ajada TÄPSElt sama iba?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-30 23:55
Mina kohtun, teeme õlled.......
˅ näita rohkem ˅
2025-05-31 10:19
a miks sa kohtud
˅ näita rohkem ˅
2025-06-01 13:48
Siidikatjake sa väike valetaja sul pole vaja talve ega suve ,et käija meest mängimas siin ja valetamas nagu väike tiblake,🤣🤣 sa oled hale kuju lihtsalt🤣 lased naisterahval rääkida enda eest ja lõbustada🤣 siis pillid kuskil nukataga issi tissi taga,et miks küll sinust meest ei kasvanud vaimselt ...füüsiliselt nagu mees eemalt ja vaatad lähemalt. Puhta väike saamatu tiblake🤣 kuidas sinusugune kloun hommikuti peeglisse vaatab,kui tead et vastu vaatab tussuga mehemoodi toode?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-01 15:51
Sulle ju Tainapeake karvase tussuga mehed meeldivad.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-01 18:03
ma ka aru ei saa, ma olen praegu kohtumiskohas juba kella ühest saati päeval. ainus keda ple on "sportlik" kurjas tõves onku
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 14:16
Sullemulle9;hea isatseja,kohtumistele ei jõua.Ei vääri mehe nime ka kõige võiksema esitähega,ainult kireb kui kukk oma kännu otsas.Hale!!!
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 01:21
Kingitusel ja kingitusel on ikka vahe sees.
Siinsetel on hinnasildid küljes. Ja see nö. "kingitus" näitab lihtsalt kui odavad nad on
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 02:52
Kui keegi küsib raha seksi eest siis on see tema valik. Ja miks seda tasuta teha? Ja kui mingid moraalijüngrid nüüd appi hüüavad siis tuletage meelde seda aega kui lesed ja vanatüdrukud sõltusid oma peredest. Ma meelega laiendasin teemat.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 09:30
Seksi müümine on vaba valik ja kasulik töö, ma olen nõus. Aga küsimus "miks tasuta seksida?" kõlab kummaliselt. Normaalne ongi tasuta seksida. Seksi algne eesmärk ei ole töö tegemine.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 12:41
millal muutus
Seksi müümine on vaba valik ja kasulik töö,
ca 100 a tagasi, kirjanduse väitel oli see väga odav teenus, enamuse jaoks
millal muutus tasuvaks ja miks, huvitav küsimus tekkis

Ja miks seda tasuta teha?
ka huviatv küsimus, tasulisel ja nauditaval sexil peaks olema erinev nimetus
sex on üldse kummaline sõna, algselt täendas ainult keha, mitte vahekorda, nagu kuulda on
ja tänapäeval mõnes kohas, näiteks soomes nitetatakse sexiks ka tisside silitamist
lausa vägistamiseks
võta siis kinni, mis on mis
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 13:16
Kuni naisel oma sissetulekut ei olnud ja ta mehest sõltus, seni oli seksi müümine odav töö, sest ilma mehe kaitseta naisi oli piisavalt ja nende elatusvahendid napid. Ellu jäämiseks pidi müüma seda, mida oli, sh oma vittu välja rentima.
Need ajad said 19. sajandi keskpaigast kuni 20. sajandi keskpaigani õnneks mööda ja täna on naistel suurepärane võimalus teha tööd ning saada palka meestega peaaegu võrdväärselt. Sellega seoses on seksiteenuse müüjatel kõrgemad hinnad ning mittemüüjatel hea lõbu pärast seksida sellega, keda nad tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 14:38
https://majandus.postimees.ee/8193744/eestis-on-endiselt-euroopa-suurim-sooline-palgalohe

Mis investeerimisse puutub, siis see on päris hea intervjuu: https://www.err.ee/1608816220/priisalm-investeerimine-sobib-neile-kellel-on-raha-riskimiseks

Kõik ega isegi enamus ei saa olla rikkad, st keskmisest palju jõukamad, kuna keegi peab töö ära tegema. Kui kõik loodavad säästes ja investeerides rikastuda, siis saame suure inflatsiooni ning samal ajal kapitali väljavoolu (eeldusel, et enamus investeerib välismaa aktsiatesse, krüptosse jms). Tulemuseks on majanduse stagnatsioon. Varem või hiljem see mull lõhkeb, kui uusi ostjaid (näiteks krüptole) ei ole. Kuid hullem on see, et enne saame Eestis näha, kuidas pole ei kättesaadavaid avaliku sektori teenuseid ega maksujõulisi tarbijaid.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 20:04
Hostinne, natuke kurb on lugeda, et jätkuvalt on naisi, keda mehed tasuta ei taha. See et sa ei suuda parimatele väärilist tasu maksta ja kaupled suvakaga hinna miinimumini, ei näita su nutikust. Sama rumal, nagu osta poe taga pesitsevale parmule pudel viina, et ta sind selle eest läbi tõmbaks. Joob viina ära ja jääb tuttu.
Noortel ja kenadel on valikute küsimus. Vanadel, koledatel ja vaestel nagu sina puuduvad valikud.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 20:44
Fistingking ei tõmba mind keegi ei pudeli ega mitte millegi eest läbi. Ära adresseeri mulle isiklikult postitusi. Mul on 0 huvi sinuga suhelda ja jäta mind rahule.
Muidu saadan sulle Sullemulle9 kallale.
Päris huvitav on jälgida, kuidas sa temaga enam plõksida ei julge. Tõenäoliselt argpüks sul ongi hirm, et mine tea see võibki päriselt sulle hädavaresele tuule alla teha.
Kõva mees.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 20:44
Mind võib osta 20 euro eest.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 20:48
Dragu, panen bronni peale, enne kui kiisuke ette jõuab! Kas selle 20 eest saaks koos mõned õlled libistada või peab seksima ka (väkk)?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 20:49
Seksida võib pärast õllesid, aga see pole üldsegi kohustuslik.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 20:55
Hostinne, ära adresseeri mulle isiklikult postitusi, muidu saadan sulle Katjakese kallale.
Päris huvitav on jälgida, kuidas enesele sobivas keskkonnas võltsimagot loov persoon nii väikese surve all murdub ja oma tegeliku pale paljastab. Well done, hostinne! 😆
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 21:00
Dragu, idekas oleks kui saaks selle 20 järka peale. Mdea, mingi aasta või nii? Kui kuidagi siin VIPi välja skeemitan, saax äkki poole aastaga ka ära maxtud...Seksida küll ei tahaks!
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 21:11
aga ma pakun dragule 25, ja saan ikka esimesena
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 21:16
Katjake, tõesta et sul see 25 kohe lambist võtta on! Tee ettemaks, siis usume.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 21:18
me usume? kes need me on?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 21:18
Dragu murdub valge Caribbaga , tilgake ja kõik on saadav. 🥰🥰
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 21:59
Kas Dragunov joob sind siis ilusaks?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 22:21
Misterj on niisamagi ilus ja mis puudutab järelmaksuvõimalust, siis on see igati tehtav.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 22:44
Kiisuke saab tasuta, ja kui ta mulle rummi pakub, siis on mul avatud aukude poliitika.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 23:13
Võimete ja valikute osas võib nii mõndagi kõnelda. Olles ise kirjandushuviline, siis tean ma piisavalt kirjanikke, kes oma eluajal pidid elatuma pennidest, neid ei tunnustatud ja niisamuti vaestena nad ka surid, kuid need inimesed ei mõtelnudki kunagi materiaalselt, nende eesmärk polnud sissetulek ja suured rahavoolud, vaid nad töötasid kogu kire ja tahtega selle kallal, mis neile oluline oli ja korda läks. Siinkohal on heaks näiteks ameeriklane Howard Phillips Lovecraft, kellest on nüüdseks saanud cosmic horrori ja üleüldiselt ulmežanri üks suurnimesid, kuid oma elupäevade lõppedes oli ta raskelt haige ning puruvaene, kuigi varasemalt oli ta olnud abielus varaka naisega.
Ka Edgar Allan Poe käsi ei käinud just paremini, ent tema õuduslood ning luuletused on tuntud tänapäevalgi. Praegu võib end rikkaks pidada nt. Stephen King, kes on nüüdseks juba 50+ aastat tegutsenud, kuid oma nooruses oli ka temal suuri raskuseid, ent kui juba korra on jalg maha saadud, siis läheb kõik vaid ülesmäge...aga sellegipoolest võib konstateerida, et loomeinimese jaoks ei tähenda ega kindlusta raha omamine olevikus surematut kuulsust tulevikus.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 23:22
fistingu idee poetaguselt parmult viinapudeli eest seksi osta on ju tglt täitsa nutikas....kui eesmärgiks võimalikult odavalt mees kätte saada nagu hostinnel.
aga eks iga üksikindiviidi valikud sõltuvad tema sissetulekust.
seega 1000 eurose taksiga mehed jäävadki paljudele potentsiaalsetele klientidele kättesaamatuks.
iseasi muidugi, millisel tasemel vestlust, seltskonda ja erootikat suudaks see 30 euri tüüp hostinnele pakkuda...
ehk oleks siiski mõttekam paar aastat raha sukasäärde koguda ja robespierre tellida
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 23:25
Dragunov ma olen 100% nõus teie poolt väljaöelduga. Loomulikult pole raha elus esmatähtis. Mina olen ka kahel käel selle poolt, et elus peavad olema prioriteedid paigas. Minu jaoks on olulised eetika ja moraal.

Ma saan aru, miks raha teema inimesi ärritab. Eesti Ekspressis oli artikkel, kus kirjutati et väga paljud rikkad inimesed varjavad kiivalt täna oma sissetulekuid, sest tõesti inimestel sõidab katus ära kui rahast rääkima hakata.
Ma saan ise ka aru, et poleks tohtinud investeerimisest ja muust sellega seonduvast kirjutada. Mentaalselt tasakaalutu läheb hulluks. Hakkab inetusi lahmima jne.
Ma kustutan selle postituse ära.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 23:31
caprichosa see 30.eurone mees ei olnud ei loll ega koll.
Ta oli rahahädas vaene noor poiss, kes tahtis oma esimesed katsetused massaažimaailmas teha. Miks teda halvustada. Tegemist oli noore üliõpilasega. Laia silmaringi ning armsa olemusega. Miks ma peaks üle maksma? Miks ta vanast massöörist parem oleks?
Igati hea investeering.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 23:36
väsinud vanast massöörist halvem ( ei viitsi kustutada).😀
Ei oska need vanad midagi rohkem kui värske veri.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 23:38
hostinne, sinu poolt kustutatud postituses polnud ühtki vihjet massaažile.
pigem tundus gigolo teenus teemaks olevat...
ja pealegi, massaaž on ju su meelest rõve käperdamine. või siis mitte? kui seda teostab nunnu üliõpilane
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 23:56
Ma ei kannata naise käperdamist. Mehe mõistlik käperdamine on ok. Labasusi ei talu. Hästi tehtud massaaž sobib igati, ka erootilise varjundiga.
Ei gigolost ma küll ei kirjutanud...
Rääkisin, et sain mehe 30.euro eest ja jätsin täpsustamata, et mis teenusest jutt ja siis läks labaseks andmiseks.
Nagu ikka.
Ja minu arust olen ma n+1 korda kirjutanud, et mind masseerivad meesmassöörid ( nad teevad tugevamalt). Jälle on olnud valikuline kontekstist väljarebimine.
Ja jah, seekord mõtlesin, et proovin noore poisi erootilisemat laadi massaaži ja jah arvan ka, et ei pea üle maksma.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 00:29
kohutav sooline diskrimineerimine, hostinne
hästi tehtud massaaži puhul pole mu meelest oluline, kas seda teeb mees või naine....poiss, vanamemm või hallinev härrasmees
mind külastanud naised pole õnneks kunagi nn labasuse üle kurtnud. aga kõik on lahkunud erakordselt säravate silmade ja õhetavate põskedega ning soojade tänusõnadega.
tore kui inimesed on vabad kompleksidest ja eelarvamustest.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 07:38
Siin on mingi huvitav postitus tulnud ja läinud, ma vaatan. Reede õhtu tundus teil huvitav.

Mind ei saa tellida. Ma ei mõista erootiliste ega seksuaalsete teenuste pakkumist hukka, aga ma ise ei ole nende pakkumises eriti osav ning mul ei ole ka rahalist vajadust. Ühiskond kahjuks suhtub sellistesse teenindajatesse alavääristavalt ja ma ei viitsi sellega võidelda.

Maksta tudengipoisile veidi raha on väga kiiduväärt tegevus, miks Sa seda kritiseerid, Caprichosa?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 08:42
Caprichosa-väike meeldetuletus, nii nagu sinul on täiesti õigustatult vabadus valida oma klientuuri, on ka kliendil vabadus otsustada, kelle käed tema keha puudutavad ja millise summa eest. Kas eelistatakse tugevaid sõrmi või õrnemaid liigutusi, nooremat energiat või vanema kogemust, see on intiimne, isiklik ja väga teadlik valik. Eelistus ei ole diskrimineerimine. See on piiride tunnetamine ja oma keha eest seismine. Kui teenusepakkuja saab otsustada, keda ta ei puuduta, siis saab ka klient otsustada, kellele ta end puudutada usaldab.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 09:28
hostinne
2025-06-13 23:31
caprichosa see 30.eurone mees ei olnud ei loll ega koll.
Ta oli rahahädas vaene noor poiss, kes tahtis oma esimesed katsetused massaažimaailmas teha. Miks teda halvustada. Tegemist oli noore üliõpilasega. Laia silmaringi ning armsa olemusega.

hostinne
2025-06-13 23:56
Ja jah,seekord mõtlesin,et proovin noore poisi erootilisemat laadi massaži ja jah arvan ka,et ei pea üle maksma.

Kallis Hostinne,selle asemel,et noore mehe käsi nautida😛😁,oleksid võinud kohusetundliku naisena talle moraali lugeda,et sedasi ülikooli kõrvalt vanematele naistele erootikat pakkudes,rikub oma tulevase karjääri juba eos ära.🙈😁
Alles see oli,kui ühes teises teemas vibutasid näpuga,et noortele tuleks eeskuju näidata ja mitte lasta “nii madalale omadega langeda”😏ja,et isegi pealtnäha süütu pildikese lisamine,võib lõpetada eduka noore naise karjääri.
Ise aga samal ajal aitad lausa kaasa,et noor mees omadega juba varakult põhja käiks erootilise massaaži pakkumisega😁.
Või arvad sa tõesti,et see aitab selle noormehe tulevasele karjäärile kaasa?

Sorry Hostinne,kuid mu meelest oled sa äärmiselt kahepalgeline oma postitustega.😁
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 09:43
jajah, tikker. loomulikult valib ka klient, kelle käte alla oma keha usaldada....elementaarne ju. see ''diskrimineerimine'' oli pigem kerge irooniana mõeldud
aga karolina mainis väga tabavalt madam hostinne' silmakirjalikkust.
või on meeste jaoks mingi erinev moraalikoodeks? et paljastavad pildid ja erootilise massaaži pakkumine on täitsa süütu tegevus ning karjäärile kaasa aitav? sama bisnessiga tegelevaid naisi loomulikult võib nimetada allakäinud hooradeks ja maapõhja kiruda ''madala'' ameti eest
eriti naljakas, kuidas hostinne ülistavalt kommenteerib elukutselise prostituudi reklaampilte, kes sadade või isegi tuhandete meestega raha eest seksinud.....järelikult kiidab ka tema ärilise tegevuse heaks.
aga erootilise massaaži pakkujate pihta lennutab mürginooli ja kirjutab pikki moraalijutlusi......isegi blokeerib neid suure hirmuga
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 10:04
Võib-olla liigagi ratsionaalne küsimus, aga ehk aitab keegi mul selgusele jõuda, mis täpselt eristab erootilist massaaži prostitutsioonist? Kas vahe peitub puudutuse sügavuses, rõivaste grammides või ehk milleski muus? Ja kas sellise teenuse osutamiseks on ka mingisugune ametlik kvalifikatsiooninõue, näiteks sertifikaat, koolitus või kutselitsents? Kus lõpeb sensuaalne kehateadlikkus ja algab tasuline intiimsus?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 10:08
hind
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 10:11
Tikkerxx,
Kas juba ametinimetus ei räägi rohkem,kui tuhat sõna v?😁
Erootiline massaaž on siiski massaaž,kus seksi raha eest ei pakuta!
Prostituudid teadupärast pakuvad ikkagi nii suuseksi,kui seksi,ning osad ka anaalseksi.
Nüüd mõistad vahet erootilisel massažil ja prostituudi pakutavatel teenustel v?😁
˅ näita rohkem ˅