Kuna väga palju on selles vestluses minu (hostinne) nimi läbi käinud, siis alustagem… Lühemalt kuidagi ei saa.
Vihakõne minu pihta sai alguse väikesest naljast, et ma ei jaksa härra robespierret palgata, kuna ta on minu jaoks liiga kallis (tema hind on 1000 eurot) ja ma olen investeerimisega tegelev naine ning mõtlen materiaalselt seega jätan enda jaoks kalli härra palkamata ja otsin odavama hinnaklassiga mehe. Olen süüdi, et ei täpsustanud, mis teenusega on tegemist.
Investorit tegelikult ka ei huvita, kas tudeng on näljas, külmas või paljas. Tema näeb, et mees on nõus oma teenust pakkuma 30. euroga ja järelikult ta tema ka ostab, kui kõik mud parameetrid sobivad ( ei ole loll ega koll, ei ole laps, vaid ikkagi 25.aastane ise otsustav ja mõtlev mees). Kuna erootilist massaaži pakkuval inimesel puudub kutsetunnistus, mis tõendaks tema nn esmaklassilist pädevust, siis minu jaoks ei päde, et “kõik” kiidavad ja “kõigil” on sära silmades ja põsed roosad suurest rõõmust. “Kõigi” maitse ei pruugi ühtida minu maitsega. Ja kuna eesmärk on raha kasvatada, siis loomulikult valin selle, kelle hind on odavam.
Seejärel kuulsin enda kohta, et olen vana, inetu, vaene, edutu, kahepalgeline, loon valet imagot, ostan meest sest keegi mind tasuta ei taha jne.
Kuna mul on siiski eneseväärikus olemas, siis palusin, et mind nimeliselt solvavad inimesed mulle enam postitusi ei adresseriks. Tegemist siiski täiskasvanud inimestega ja labasused, madaldamised, rõvedused ( a la mind paneb joodik poe taga viinapudeli eest) on lubamatud ja selliste inimestega mina ei suhtle. Selle peale kosteti mulle, et olen nõrk ja kõik on nali, et minu pihta võib tuld anda küll. Mul on tunne, et kui mõnelgi siinsel oleks võimalus, siis loobiks ta mind kividega surnuks.
Mis puudutab kahepalgelisusse, siis inimeste arvamused ajas muutuvad. Seda erootilist massaaži on nii palju ülistatud, et ma otsustasin ka minna ja ära proovida.
Keegi siinsetest meestest tegi mind iha vipiks (nüüd sain ka lõpuks teada, mis see on. Mul ausõna puudus selle vastu igasugune huvi). Kuna mul oli võimalik ära kasutada need kümned, siis andsin need punktid ekaA-le, sest ta on imeilus naine välimuselt. “Aitäh” valgustamast, et ta on prostituut. Ma ausõna ei teadnud. Kas peaks nüüd need punktid ära korjama või jätma. Jätan, sest ta on minu maitse järgi imeilus naine ja see ei ole kahepalgelisus. Hinnang on välimusele.
Veel andsin ma 10 punkti Outdoorformile, sest minu arvates on tegemist väga ägeda naisega.
Ja mis puudutab näpuvibutamisse, siis sain ka ise oma õppetunni kätte. Üks mees kirjutas mulle postkasti teades täpselt kus ma elan, millises majas ma elan millist tõugu on minu tõukoer. Ühesõnaga kõik faktid oli täpselt teada ja õiged. Tema soove ma avaldama ei hakka, aga uskumatu, et nii terava tähelepanuga mehi on olemas ja nad seda olukorda kohe ka ära kasutama hakkavad. Otse loomulikult võtsin omad pildid siit maha. Minu töökollektiivis sellist vabameelsust ei aktsepteerida. Kahepalgelisus?!
Ja mis puudutab blokeerimisse, siis mind süüdistavad isikud siiski blokeerisid mind esimesena kohe alguses, kui end iha kasutajaks tegin ja nende pilte vaatasin. Mind hinnati ka madala hindega. Ei teadnud siinsest “süsteemist” midagi. Aga nagu ikka teie sõna minu vastu, aga õnneks kehtib süütuse presumptsioon.
Edukat ihalemist!