Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2020-05-25 14:37
capri, reegel on lihtne ära mine isiklikuks kui sa isikut ei tunne, et kedagi tunda peaks seda inimest olema reaalselt näinud ja tema vestelnud.
Vale su järeldus see väljend peegelpilt, inimese elukogemus ei pruugi üldse sobida tema peegelpildiga
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 15:03
luts, ega need sinu kommentaarid riistade lutsimise ning minu oletatava töö või selle puudumise kohta polnud ju üldsegi isiklikud?
kõigest "üldine arutlus"

võib-olla ongi vale järeldus minu poolt. inimest reaalselt nägemata ei saagi mingeid põhjapanevaid järeldusi teha.
aga kui keegi väidab nagu viisakust ning rüütellikkust enam tänapäeval ei eksisteeriks, siis millise loogiks järgi saaks teda ennast džentelmeniks pidada?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 15:16
capri need lutsimised olid üldistused ja sobivad kõikidele müüginaistele ilma detailidesse laskumata, kuid sa võid ju ka ennast loomulikult puudutatuna tunda, kui see tegevus on üks su töövõtetest
ma rääkisin siirast viisakusest mitte ameerikalikust keep smile st, neid ei saa ühte patta panna, tänapäeval eksiteerib viimane variant
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 15:24
Mikski võtab caprichosa kõike isiklikult.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 15:30
2020-05-12 13:21:42
Capri sõna peab peale jääma, kui tal oleks mees tõmbaks see ennast vist kiiresti oksa, või läheks nelja tuule poole.

2020-05-11 14:23:23
Capril pole tööd selles ju tema porbleem, seega kannab alateadlikku vimma pihkurite peale.

2020-05-11 14:47:16
ilmne vale , kui sul tööd oleks, siis ei saaks siin lobiseda vaid triigiks mõne eide intiimpiirkonda ja lutsiks mehe vänta, veelgi enam muutuks kõigi teiste suhtes toleratsemaks.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

need nn müüginaistele suunatud "üldistused" olid siiski konkreetselt mulle suunatud. milleks seda eitad nüüd, luts?
näiteks Maitydruku arvamus selle kohta oli:
"Lutsberger, kui sa soovid, et sinu suhtes isiklikuks ei mindaks, siis hoia ka enda isiklikud allapoole vööd arvamused vaos. Tahtes halvustada oponenti näitame iseennast."

nii et tõesti ära imesta, kui matslike, labaste ja isiklikult halvustavate sõnavõttude järel keegi avaldab kahtlust, et sinu isiku puhul pole džentelmeniga tegemist.
on ilmne, et kohtudes sümpaatse inimesega on kogu suhtlus siiras ning samuti ka viisakus.
kui sul on olnud ebaõnn kohtuda ebameeldivate naistega, kellest sa sisimas lugu ei pea, siis ei saagi ju mingit nendepoolset siirust ja respekti ka olla, mõistad?
need asjad on ikka vastastikused.
oled siin kuulutanud, et sinu arust võetakse ka labane jõhkard rõõmuga vastu, kui piisavalt paksu rahakotti omab.
no reaalses elus päris nii ei ole siiski.
võib-olla sinu reaalsuses on olnud. aga ainult omaenda põhjal oleks ju natuke ennatlik üldistusi teha, kas sa ei arva?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 15:38
capri, need ju ainult oletused ehk puhas spekulatsioon, et sul on võib olla võimalusi nimetatud tegevuseks, mis sa kohe oma isikuga alateadlikult seod, kuid see võib ka teisti olla ,ma ei capri sinuga tuttav siis ei saa ma kindlalt väita
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 15:49
Milleks ma siis foorumis pean selle peale mõtlema siis käibki umbisikuline väitlus, kuid capri on ikka veenunud, et tema isik sai ikk puudutatud, kuigi on need pigem nn. vastuöeldud laused
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 15:59
Pigem häirib veidi capri ülevoolav demagoogiline fantaasia, kusjuures on tema juures käivad nn härrad ja ülejänud mehed on pihkupeksjad, halvustav üldistamine mis puudatab kõiki kes tema kliendid ei ole
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 16:11
Aga härra lutsberger, mõtle nüüd natuke selle peale, millist üleolevat macho juttu sa ise ajad. Ja siis mõtle sellele, et valijad kogu elus ja siin lehel eriti on naised. Meeste ainuke valik ongi, et kas pakkuda raha või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 16:37
luts, võimalus on teoreetiliselt igaühel misiganes tegevuseks. ka sina võiksid teoreetiliselt olla vägistaja või sarimõrvar või kohitsetud eunuhh.......aga keegi pole sulle selliseid oletusi külge kleepinud!
mitte ainult mulle ja Maitydrukule vaid paljudele teistele jätsid need sinu nn "spekulatsioonid" isikliku rünnaku mulje, kuna need kindlasti polnud üldise arutluse vaid otsese personaalse vormis esitatud.

luts, kui ma esitan oletuse sinu kui demagoogitseva matsliku oina kohta, kas see on oletus või tunned end isiklikult puudutatuna, järjekordselt?
aga kui sa inimest ei tunne ning midagi kindlalt väita ei saa, siis ära tule mingite "ilmne vale" väidetega keksima, mis oletustena ei kõla.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 16:45
nn "fantaasiatest".
kas tundub kuidagi uskumatu, et naine suhtleb reaalselt ainult meeldivate ja rüütellike meestega? et naisel nagu ongi reaalselt valikud olemas.
jfjm ja Keprik suudavad ilma naisi maha tegemata suhelda. kas nad lutsu arust on seepärast kohe kliendid või? ja kass samuti
eriline fantaasialend, tõesti.

mis puudutab eneserahuldust, siis seda pole kunagi halvustanud. masturbeerimine mõjub näiteks vägagi seksuaalsust arendavalt
küll aga mõjuvad naeruväärselt mehed, kes kibestuvad üldistavalt kogu naissoo või kõigi teenindajate suhtes.........kuna keegi eriti ei viitsi neile tasuta onaneerimisvahendiks olla
˅ näita rohkem ˅
2020-05-31 15:22
Iha lehel on kõike, suhtlust, müüki, ostmist, rahulolu, rahuldamatust. Rahas mõistmist ja ilma rahata. Väljundeid on palju, kas kõik soovid samaaegselt kattuvad?
Kärsitusel on oma koht suhtluses olemas.
Inimese soov on midagi saada, siis sellele alternatiiv käib üle mõistuse Siis on keegi kibestunud ja solvunud, elu läheb aga edasi.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-31 19:36
loogiline oleks, et omavahel suhtlevad kattuvate soovide ja sarnaste põhimõtetega inimesed. kõik ei peagi ju kõigiga kohtuma või seksima kui suudetaks sellega leppida, polekski enam solvumisteks ja rahulolematuseks põhjust.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 00:25
Sarnane loomus, ei pruugi olla soovitud kehas
Ahjaa, kingitus võib mingiks hetkeks, seda muuta, kui kauaks? Ja kui suurel määral?

Sellega ei taheta leppida, siis tuleb kuidagi vägisi mõtteid peale suruda. Ega loitsud ja rohud igavesti kesta, lõpuks peab ikka enda peegliga silmitsi seisma. Elamine on ainult enese kätes.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 07:16
Mhh? Ja siis ostad soovitud kehasse sobiva loomuse või vähemalt näitlemise sellest?

Kas see pole nagu hale tegelikult? Kas sa ei võta sellega endalt maha vajadust isiksusena areneda selliseks, et ei peaks seltskonda ostma?
Kas sa ei tee tegelikult karuteenet sellele ilusa kehaga inimesele, motiveerides teda näitlema endale sobivaks ja laskmata tal iseendana olla? Või on siis keegi teine selle rikkumise juba ära teinud ja ilusa kehaga inimeste otsused käivad materiaalse tulu kaudu primaarselt? Ja sa väldid enda vastutust ja osa selles protsessis? Tahad kibestunult öelda, et ilusad naised ripuvad ikka rikaste meeste käevangus ja on juba ammu rikutud...
Tead, vähemalt minu jaoks muudab ahnus iga inimese komplektina koledaks. Olgu see välimus ja seksapiil milline tahes.
Ja siis väärivadki osa inimesi teineteist.
Aga kui satud suhtlema sisemiselt rikka, seksapiilse ja materiaalselt almustest mittesõltuva naisega, siis jääd temast ilma, sest oled harjunud ostma...
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 08:55
Kajaho

kui sa näiteks oleks sõpradega saunas ja üks ütleks, et kaelasooned nii valutavad, ole hea sõps, mudi neid veidi ja siis teine ütleks, et peenises nagu midagi tuksatas, ole mees, vabasta mind pingest, et sinu jaoks on olukorrad täiesti võrdväärsed või?
Et pole nagu vahet, mis kehaosas pinge on?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 09:02
Selles viga ongi, et inimesed mõtlevad ja teatud kohtades asendub loogika emotsioonidega.
Loogika ütleb, et ega vitt ei kulu, kui selles käib ühe asemel kümme munni, aga emotsioon arvab, et kui võõras lõhn juures, siis järelikult on rikutud.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 09:30
Ma küll ei arva, et see oleks kuidagi VIGA, et inimsuhetes on emotsioon suures osas määravaks.
Armumisel ei ole ju loogikaga midagi pistmist, kuigi see, mis "edasi" saab, on küll mõnikord mõistlik loogiliselt läbi kaaluda
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 09:46
Võtame nüüd sellise näite:
Korralik kena ja viisakas noormees armub neidu kes osutab tasulisi seksiteenuseid. Neiul pole küll midagi sõpruse vastu, aga puudub absoluutselt seksuaalne tõmme. Noormees on nõus ka seksi eest maksma, aga neiu keeldub, sest ei taha sõbrale raha eest valetada(mida muud see naudingu teesklemine on) Noormees solvub, sest arvab, et teised maksavad rohkem.
Tegelikult neiu küll ei taha seksi selle noormehega, aga austab teda ja ei taha tema tunnetele valega vastata
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 09:53
jfjm
Mida see näide nüüd täpsemalt näitas?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 10:00
See näitas, et emotsioonid ja loogika võivad olla erinevad ja selleks, et teisest arusaada tuleb üritada mõelda samade emotsioonide ja loogika järgi. Paraku on aga meis peidus üks pisike ego nimeline tegelane, kes omi mõtteid pealesurub.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 10:13
jfjm,
selle pisikese ego-nimelise tegelase korraks vakkasundimine nõuabki sedasama empaatiavõimet, millest juba varem juttu olnud......ja mida paraku kõigile pole antud.

aga see sinu näide on üsna eluline. ning vahel võib nn pealesunnitud seks ilusa sõpruse ära rikkuda.....olenemata kellegi ametist.
kui mees tõesti inimesena väga meeldib, aga ei tekita seda põlvist nõrgast võtvat iharust, siis parem olekski ju ainult sõpradeks jääda?
solvunud mees võib arvata, et teised maksavad rohkem.....aga tavaliselt ei taha/ei suuda endale teadvustada, et võib-olla hoopis erutavad naist rohkem.
mustvalge maailmapildi juurde sobitub hästi veendumus nagu raha paneks kõik paika. kahjuks päriselus see alati ei kehti ning suhet, armastust, ehedat kirge ei saa osta. jah, teeselda saab kõike kui väga tahta.
aga mu meelest elu on liiga lühike, et seda võltsile teesklusele raisata.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 10:22
Võtame siis sellise näite ka, et kena ja viisakas noor mees kohtub naisega, kes ostuab tasulisi seksiteenuseid. Kuigi mees leiab, et naine ei ole just täpselt tema seksuaalsete soovide eelistuses, teeb ta siiski naisele korduvaid ettepanekuid uuesti kohtuda. Naisel pole küll midagi mehe vastu aga pakkumisi on palju ja kuna mees ei soovi maksta, siis lõppkokkuvõttes nad unustavad need pakkumised ja ettepanekud.
Mingi aeg hiljem hakkab naine arvama, et mees on ikkagi tema peale solvunud, et ta temaga ei rohkem ei kohtunud ja püüab talle selle eest kätte maksta. Mees aga olles naist rohkem tundma õppinud, ei sooviksi enam rohkem kohtuda ja nüüd on naine solvunud, et mees enam kohtuda ei taha.

Ka sellel puhul võiks siis üritada teistest aru saada mõeldes samade emotsioonide ja loogika järgi.

A tegelt me võime siin igasuguseid muinasjutte jutustada,

läksid kord eesel, rebane ja karu kolmekesi mööda teed. Rebane läks vasakule, karu paremale ja eesel otse ja kui nad surnud ei ole, siis lähevad nad siiamaani.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 10:27
On üks selline asi nagu tahe - tahtmine. See on inimese ainuomand ja keegi seda muuta ei saa. Ka inimene ise mitte. Tahet tappa pole võimalik, seda on võimalik aja jooksul unustada, aga see võib sobival hetkel jälle väljailmuda. Ainuke asi mis võib tahte hävitada on rutiin.
Tugevad inimesed suudavad enda tahteid valitseda, nõrgad lasevad tahtel ennast valitseda.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 10:41
Sa jfjm lõid praegu oma filosoofilise või ka psühholoogilise koolkonna!

Tahe on mõiste, mis oli kunagi psühholoogias üks põhimõisteid ja on seda siiski suurelt jaolt ka siiani nii psühholoogias kui filosoofias ja ühtset seisukohta pole selles osas kujundatudki.

Uus valm:

läksid eesel, rebane ja karu kolmekesi mööda teed. Rebane keeras vasakule, karu paremale, eesel läks veidi otse ja jäi seisma ja kui nad surnud ei ole, siis lähevad rebane ja karu siiamaani edasi ja eesel seisab endiselt paigal.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 10:54
,,Mingi aeg hiljem hakkab naine arvama, et mees on ikkagi tema peale solvunud, et ta temaga ei rohkem ei kohtunud ja püüab talle selle eest kätte maksta."

Nii tõsikindlalt utoopiat maalida on anne!
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 11:21
Täpsustan, mitte naine ei püüa kätte maksta, vaid mees.

NII andekas ma nüüd ka ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 11:22
pealegi, need on ju AINULT näited
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 11:24
Tussuliiva on vist kass
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 11:42
Võin kehastada kassi, eeslit, rästikut jne!
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 13:01
Mina aravan,et ta on mees.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 13:12
EI VÕI OLLA?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 15:07
Ma niisama oletasin
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 16:31
läks jälle oletamiseks. nagu ikka
aprilljuuli oletuslik näide oli tore ja õpetlik lugeda küll. kui mõningad faktivead välja arvata, mida oletajad paraku ei tea ega ei peakski teadma, tegelikult.

esiteks, kas ei tundu tiba ebaloogiline, et mehel väidetavalt nagu polnudki naise suhtes (seksuaalset) huvi........aga samas üritas terve aasta korduvalt audientsile pääseda ning korduvalt ka onaneeris piltide peale?
teiseks. mees oli lõpuks nõus ka materiaalselt kohtumisse panustama. aga paraku jäi sellest hoolimata tahaplaanile. kuna püsikülalised ja nende soovid olid naisele siiski prioriteediks.
kolmandaks. vähemalt naise poolt need ettepanekud tõesti mingiks ajaks unustati.
aga foorumis jäi silma teema, kus kurdeti naiste müüdavateks muutumise üle.....et eraelu puuduvat ja miks ikka suvalisi sõpruse pakkujaid ei aktsepteerita jne. kuna nn üldine arutlus muutus isiklikuks halvustamiseks ja eraeluliste faktide kallal urgitsemiseks, siis jäi mõnelegi mulje, et mees elab lihtsalt oma solvumist välja.

ps. kui neid personaalseid rünnakuid ning nüüd juba halvustamist igas suvalises teemas poleks olnud, ei oleks näiteks mina selle solvumiseversiooni peale üldse mõelnudki.
niisama ilma isiklikuks minemata saaks ju ka maailma asju arutada......ilma et üritataks igast kandist oponendis koledust, ahnust, ebaseksikust ning muid surmapatte taga otsida. aga kuna mõni mees ei saa, siis loogiliselt jätab mulje isikliku viha käes vaevlejast.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 18:57
Eksole.
Uskumatu.
Kas see ei olnud mitte AMMU SELGE juba, mis oli slave´i huvi?
3 kuud sa ainult „arutad“, ühest ja samast – slave ´st.
Kui mitu kalendrikuud kulub veel selle arutamisele, et, noh, ikka SELGEKS SAAKS?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 23:24
mul on laiad õlad küll, ent ma pole mees, ujuja olen hoopis!
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 23:26
Kas nüüd olesklustele mängides võib arvata, et Damyde on lammas, kuna figureerib pildil all paremas nurgas?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 23:28
Saan ma aru, et daam on sarkasmi täis.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 23:46
Lambad on siin
ja lambad on sääl,
vagurad, hääd, vagurad, hääd, vagurad, hääd.

Lambad on jões
ja jõekalda pääl,
vagurad, hääd, vagurad, hääd, vagurad, hääd.

Kes lambaks on sündin'd,
see lambaks jääb
vaguraks, hääks, vaguraks, hääks, vaguraks, hääks.

Vastuseks ütelda mõistab "mää"
vaguralt, häält, vaguralt, häält, vaguralt, häält.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 23:51
Alliksaar
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 01:15
natuke kehv näide oli jah aprilljuulil
ta vist üritas rõhuda sellele, et miks ja mis olukorras keegi tema arust peaks end paadunud prostituudina tundma...

aga no näiteks oleksid massöör, Keprik. ja naisklient palub selja ja säärelihaste lõõgastamise järel mõnele erogeensemale kehaosale ka pai teha.....ja oletame, et täidad heameelega selle väikse soovi. pärast saad tippi ka. aprilljuuli arust liigituksid ilmselt kohe seksimüüjaks.......isegi kui daam sind kordagi ei puudutanud.
eks asi ongi mõtlemises. kui häbenetakse omaenda keha, tundub ka võõra keha igasugune intiimne puudutamine räpane ja häbiväärne tegevus- ning pasundatakse keha mahamüümisest.
kuigi sellesama boonustega massaaži tegijana sa müüksid vaid oma aega ja oskusi- nagu ükskõik millise teise elukutse esindaja.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 07:38
Aga räägi teistele, mida sa Tasujaga tegid?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 08:30
Krt, mis probleemi on nüüd? Ma käin ka saunas ja mees jaksab vihelda oma naist ja mind ka. Ei tunne et võlgu selle eest olen ja ta isegi ei kõvata.
Vbl olen liiga kole
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 08:43
Üks asi veel, mis on keha müümine? Ma olen oma kätega väga palju tööd teinud ja sellega raha teeninud.. käed on keha osad. Mis maalt tuleb keha müümine? Kas rahalisest piirist või tipist või kingitustest? Mõned siin võiks poliitikasse minna ja ennast müüa hea raha eest.. aju on ka kehaosa ja müüdavad- ostetavad oleme me kõik.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:10
Tore suvine sünnipäev, meestega saunas leili võtmas.... mehed higistasid mis hirmus vajusid lavalt hops ja hops pesuruumi.. kuna oli kokkuepitud ,et läheme sauna leieli võtma siis nii ka jäi
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:15
Võehh Kiisuke, sa siis ridadevahelt ei osanud lugeda Ise oled loll, et heast ja paremast ilma jäid
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:33
Mina läksin leili võtma !!
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:03
kiisuke luges rindade, mitte ridade vahelt
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 15:10
aprilljuuli ja ConcernsU tunnevad seda naiste loogikat minust paremini. Tõesti, ülepostitamine, kommenteerimine isiklik sarkasm - see võib näidata küll lõpuks solvumist, et enam huvi ei paku ja müüdid langevad.
Ise arvasin, et ütlesin kogemata liiga täpselt mõne asja kohta ja ei suudetud ära seedida, millest ka pesudoteemaga ründamine ja selle jätkuv korrutamine.
Ehk saab ta ikka üle lõpuks, kui "härrasmehed" unustada aitavad
Ise ma jätkan kindlasti teemaväliste järgilonkimiste kustutamist minu foorumiteemadest niipalju, kui saan.

Aga imestan jälle, et üdini materiaalne naine ja ka oma isiklikke läbikäimisi materiaalselt endale ja teistele põhjendav, kirjutab asju, et raha pole elus peamine jne... huvitav, kas midagi juhtus vahepeal?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 23:47
Einotore, ma siis võin edaspidi arvestada, et kui ma nt lähen mees(ok või nais)günekoloogi juurde, siis peale läbivaatust või läbivaatuse ajal palun, et kuule, ole vunts, tee mulle kähku üks orgasm ka, täna on selline raske päev olnud,
et siis günekoloog caprichosa sõnade kohaselt müüb lihtsalt oma aega ja oskusi - nagu ükskõik millise teise elukutse esindaja, lihtsalt väikese boonusega.
Vbl peaks nad selle isegi hinnakirja panema.

Läbivaatus - tavaline.
Läbivaatus koos õnneliku lõpuga.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8