Tooks siis kõigepealt välja prostitutsiooni definitsiooni.
Prostituut on seksteenuseid pakkuv isik.
Seksteenustele on omased järgnevad tunnused:
tegemist on suguühendusega või sugulise kire rahuldamisega muul viisil
selle eest tuleb tasuda kas rahas või muul viisil
üldjuhul osutatakse neid valimatult kõigile, kes seda soovivad.
Suguühendusega on tegemist siis, kui seksuaalse iseloomuga tegevusse on vähemalt ühelt poolt kaasatud suguorgan.
Ka tasu eest tehtav erootiline massaź on eestis väljakujunenud kohtupraktika kohaselt käsitatav prostitutsioonina.
Nii, et paraku on ka tantristiliku või lihtsalt sensuaalse seansi pakkuja prostituut.
Kuigi, tõesti, tõesti, KUI ma läheks tantristrikule või sensuaalsele seansile ja see mulle meeldib ja rahuldust pakub, siis vbl ka minu keel ei painduks ütlema, et käisin prostituudi juures
Võib olla ma oma definitsiooni järgi veakski piiri sinna, kas massaazitegijat puudutatakse või ei puudutata. Kui mõlemad pooled üksteist erutust tekitavalt puudutavad, siis on ikka kindlasti seks.
Kui ei puuduta… siis minu jaoks on hall ala, et oleneb …
Gigolo puhul sa märgid isegi, et seal ei sisaldu seksuaalse rahulduse pakkumise kokkulepet, seega gigolo ei ole prostituut.
Ma ikka mingis eelnevas postituses eskorteenust prostitutsiooniks ei pidanud.
Roosa vaht ei olnud öeldud eraelu kohta aga seda teemat ma enam uuesti üles võtta ei viitsi.
Ma juba eelnevates postitustes ütlesin ära, mis öelda oli ja las jääb.
Slave teema sama moodi. Ei jõua/viitsi jälle otsast alata. Las jääb see ka.
Mõõdutult muttatampimise puhul ma ei mõelnud ennast.
Lihtsalt jäi silma, et sulle on sellest vähe, kui sa foorumis otse teemas vastad, lisaks on sul vaja minna teise teemasse ja seal endale liitlasi otsida, et siis koos (või ka mitte, kui teised ei haaku) osade foorumikasutajate üle irvitada.
Ja sinu postituste stiil ei tekita ebameeldivaid aistinguid, vaid sinu isiksus tekitab.
Ning lõpetuseks samad sõnad: sa pole kohustatud minu postitusi lugema ega neile vastama

Aga eks varsti on need suuremad kirjutamise ajad nagunii läbi, kas ühel või teisel põhjusel.
Aga igastahes on olnud ikkagi üsna huvitav, ma ei kahtese siin veedetud aega küll kuidagi.
Sa oled ka foorumisse igati väärilise (ilma irooniata) panuse andnud, kellega ma/me siis vaidleks ja kellest kirjutaks ja kellele viitaks, kui sind siin ei oleks