Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2020-05-08 12:39
mis selles onaneerimises halba on kui kõik sekspoed on neid kunstmunne täis mida naised endale sisse topivad, küll üksi või kahekesi parem ikka onan kui pärast maadlen mingi raske haigusega kusagil arstikabineti uksetaga koos teiste lollikestega. üldse ka see, kui oled elus proste pannud, kuidas sa siis pärast oma elu armastusega koos oled? oled oma vemmalt hulludest torutühjendajatest läbi vedanud ja siis õhkad suurest armastusest, igavesest armastusest
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 12:44
"esiori" saab siin nüüd küll teenimatult palju tähelepanu, kui orgasmikeeld on juba peast sassi ajanud, sperma alakeha lõhki pressib ja kiim ajud kaotab

Kas natuke see topeltmoraal ei ole, kui teenust tarbivaid ja muidu ringitõmbavaid naisemehi kritiseerid aga siis jälle neil pea sassi ajad ja lõpuks ajad veel koju tagasi ka, jättes mõnust alles vaid depressiooni. See pole muidugi enam sinu mure aga, kui vahepeal ennast Dominaks nimetad, siis ilmselt tead, mis on aftercare. Kui ei teadnud, siis saad teeselda, et teadsid... pärast guugeldamist.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 12:52
See kerge sarkasm väljendus küll ära või paikapanemisena, kuid ma solvu müüdava naise sarkasmist, see ei ole ju minu jaoks adekvaatne,

enda sabakergitamisega kõrgele ja meest alavääristades teed endale karuteene, paljud nn härrasmehelikud otsivad leebema mimmi, kes neil soliidse kingituse eest riista mudib
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 12:56
Slave, praegu on 21 sajand ja kombeks öelda, et meil on sugude võrdõiguslikus. Sellepärast ongi targem vanasõna meeles pidada. Eriti kui soov midagi vastassoo kohta öelda.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 13:10
"kui orgasmikeeld on juba peast sassi ajanud, sperma alakeha lõhki pressib ja kiim ajud kaotab"

no see on põhjendus ülemise aju tegevuse nõrgenemisele, aga mitte vabandus, slave
mina ei kritiseeri siin kedagi ning pigem elaks üldse meelsamini polügaamses maailmas.............aga kui kodanik, kes kuulutab, et armastav naine ootel ja olemas, võtab vaevaks teistele moraali lugeda, ise siin kepijahil olles- kas pole see vähemalt üldlevinud tõekspidamiste järgi kahepalgeline?
mind isiklikult absoluutselt ei häiri, kas kellegi on üks või 10 naist ja kas ta teeb neile kingitusi või mitte.
aga kui tullakse minu veendumusi mutta tampima, võiks enne ehk oma kapsaaia üle vaadata.

luts, milleks on vaja "paljusid härramehelikke"? ma eelistaks pigem kvaliteeti siiski, ka intellektuaalses mõttes. kui mees otsib alandlikku rumalat leebust, siis loomulikult pole ta minu juurde oodatud. igaühele oma
aga eitede ilusaksjoomisest rääkimine ning naiste lammastega võrdlemine pole nagu alavääristav? no palun, lase käia, aga ole siis ka valmis oina rolli jääma

kas keegi kuskil väitis, et onaneerimine on halb? mõnel raskusi lugemisega, fatass?
huvitav.......need, kes pole oma jutu järgi ühtki teenusepakkujat külastanud, teavad nagu kõige täpsemalt, kas ja kui palju iha tekitatakse kuskil.
aga ainuüksi see väide, et "teenusepakkujas ei pea iha tekitama", annab tõestust torutühjendaja mõttemaailmast.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 13:10
oleks naistel sõrm sama mõnus, kui meestel enda pihk, siis sureks dildotööstus välja
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 13:27
slave, sõrm võib olla palju mõnusam kui ükskõik milline dildo. oleneb selle kasutamise oskusest
aga sõrmedel on kombeks väsida, näiteks tunni või paari järel. ja oi kui hea on siis laetud akudega vibraator esmaabikapist võtta
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 13:36
capri esmaabikapis on vist vibraatorid nagu sõdurid sirges rivis ja pikkuse järjekorras
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 15:23
Selles mõttes positiivne lugeda, et capri pole ka 5minutipihkur.
Tunni või paariga saab parasjagu soojaks alles Goonerina võin öelda, et vaheta kätt siis

Või, kui natuke intrigeerida, siis kas parema käe sõrm teeb nii palju rohkem kingitusi, et vasak ei pääse löögile
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 21:33
minutid või tunnid pole tegelikult määravad. kõik ju oleneb tujust. või seltskonnast. kuidas see vanasõna oligi.......mõne mehe sõrm (keel) suudab minutiga rohkem kui teise riist tunniga

aga peab tunnistama, et iseendaga kvaliteetaja veetmisel on parem käsi tõesti nagu kingitus ja vasak lihtsalt assisteerib
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 08:56
Leidsin ühelt massaazipakkuja kontolt sellise pakkumise:

MAGUS PAKKUMINE! Bodytobody massaaž ja sessiooni vaatab pealt mu nooruke süütu tütar.🍓

Ema piltide järgi võib muidugi aimata, et see nooruke süütu tütar või olla 20-30 ringis aga mulle siiski tundub selline pakkumine juba kergelt õõvastav.

Samas, ametite järjepidevus põlvkondade kaupa pole ju paha, et siis saab enesetutvustuses öelda, et juba minu vanaema tegi erootilist massaazi ja ema tegi jne ... perebisnis.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 09:04
Loodame jah, et see "nooruke" on ikka suhteline mõiste ja vanus on legaalne!
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 11:55
huvitav, kui erootika ja massaaž või nende kombinatsioon või temaatikaga seonduv mõjuvad hirmus õõvastavalt, milleks siis teenusepakkujate kontode pingsa jälgimise ja neisse süüvimisega tegeletakse üldse? perebisnis või mitte, mis tähtsust sel nagu mingite kiibitsejate jaoks? aga kui keegi näib olevat edukas või lausa eluga rahul, ronivad moraaliga vehkijad alati oma urust välja

slave, nooruke võib olla ka veerandsaja aasta vanune, sisuliselt ja süütu pole keelatud olla poolesaja-aastaseltki aga kui su rikutud fantaasia kohe illegaalsuse radadele kappas, eks mine ja kontrolli ise järele siis. oma silm on kuningas....
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 14:01
Siin on tuhandeid naisi muideks ja kindalt kõik ei müü ennast. Paljud teevad ka meestele välja kohtumise. Mõni maksab enda arved jne....
Samas siin on ka tuhandeid mehi. Valikuvabaduse puudus või, et selline teema teha?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 14:51
Caprichosa, sa võiksid vahelduseks oma tekside produtseerimisele ka teiste kommentaarid mõttega läbi lugeda ... ja see ei käi ainult minu postituste kohta. Misiganes keegi kirjutab, siis sa pöörad selle kuidagi sulle kasulikus suunas, et saaksid läbi isiklike torgete midagi öelda ...

Mis moraaliga vehklemine ja edukus? Mina pole mingit moraaliteemat üles tõstunud ...kuigi edukuse koha pealt, kui sa juba konkreetse kasutaja edukusele viitad, siis selles ma julgeks küll kahelda. Aga ma ei viitsi hakata seda teemat lahkama.

Ja mille põhjal sa järeldad, et "erootika ja massaz" mulle kuidagi õõvastavalt mõjub?

Mulle mõjub õõvastavalt, et seda erootikat ja massaazi müüakse läbi oma süütu tütre.

Aga mis seal ikka, head tulevast emadepäeva teile siis kupeldajamammad.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 15:02
aprilljuuli,
millest sinu pikad ja põhjalikud sõnavõtud minu tagasihoidliku persooni vastu siis ajendatud kui mitte õilsast murest moraali ja maailma üleüldise allakäigu üle? ega ometi isiklikust vihavaenust nagu mõnel teisel oponendil siin?

konkreetne kasutaja on oma tegemistes kindlasti keskmisest edukam. sinu kahtlemised seda tõenäoliselt ei mõjuta.
aga "tütrekeseks" nimetamise taga väikest huumorit või allegooriat näha oleks prostituutide ja kupeldajate isehakanud inkvisiitoritel ilmselt liiga keeruline....
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 17:21
Kulla, tagasihoidlik caprichosa
Mina ei ole oma sõnavõtte küll ainult sulle adresseerinud , ma omaarust kirjutasin üldiselt prostitutsioonist ja sellega kaasnevast ja ma kohe kindlasti ei löönud kedagi risti sellepärast, et ollakse prostituut.

Ja osades postitustes ma pole sinule isegi vihjanud mitte, kasvõi siinsamas teemas algse postitusega, seevastu sina leiad, et kõik teemad, mis on otseselt või kaudselt seotud "massaaźi", "kingituste" ja ostu-müügiga, kohustavad sind kõigile vastama.

Aaa... süütu tütar oli huumor või allegooria ...
Lehel, kus 60% kasutajatest on tõsiselt hädas õigekirjaga, need kindlasti hammustavad selle allegooria läbi.
Pole ime, et te nii "edukad" olete.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 18:55
huvitav, just vaatasin, et enamus aprilljuuli sõnavõtte just ongi konkreetselt mulle adresseeritud või minu postitusi naeruvääristada üritavad. milleks seda nagu eitada nüüd?
muide, kõigile pole viitsinud vastata, ka enamusele sinu lahmimistele mitte. ning arvamuse avaldamine peaks nagu endiselt inimese vaba valik olema, kui mingi teema kõnetab? eriti kui mõnede nn "üldised" rünnakud on teadaolevatel isiklikel põhjuste sooritatud, mida asjaosalised isegi ei vaevu varjama.

kõrvalkiibitsejatele ei peagi kõik allegooriad mõistetavad olema. nagu ka enda jaoks sobimatu elustiil, eks.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 22:26
No ikka ikka, seesama jutt jätkuvalt .. sinu kirjutised, caprichosa, on arvamusavaldused aga teised lahmivad, naeruvääristavad, lisaks kogu aeg vihjed mingitele salapärastele isiklikele põhjustele jne jne jne

Ma leian, et ma võin ka arvamust avaldada.
Avaldan siis veel ühe arvamuse sellest "allegooriast",

kui oma teenust reklaamitakse, kui magusat pakkumist, kui süütu tütar vaatab pealt body to body massaazi ...

Sa püüad siin praegu musta valgeks rääkida, et see oli siis selline eriti peen pakkumine, et kõrvalkiibitsejad ei saa aru aga teenuse tarbijad saavad?

Aga heaküll, kui ka saaksid, siis selline teema, et ema teeb onule body to body massaazi ja süütu tütar vaatab pealt, on siis sinu meelest täiesti selline tore terve seksuaalne fantaasia?

Peaks olema jube erutav täiskasvanud mehele, vbl tütre/ tütarde isadele isegi?

Huvitav, miks see teenusepakkuja selle magusa pakkumise nüüd maha võttis?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 22:35
Peab ära käima seal
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 23:41
"...eks mine ja kontrolli ise järele siis. oma silm on kuningas...."
Ma olen küll pervert, aga ma ei ole kõigesööja ning mul on põhimõtted. Eriti alakate jms osas. Eelistan küpseid avara seksuaalsusega naisi, mitte süütuid tütreid.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 09:21
aprilljuuli... tundub, et tõesti peab tahestahtmata tõdema, et see nn.näpuotsatäis arvamusliidreid ongi väljavalitud kes omatahtsi kõike tõlgendavad ja selle tõlgenduse külge küünte - hammastega ka rippuma jäävad, neil on mille üle uhkust tunda ja üksteisele aplodeerida. Hea tooni juurde kuulub muidugi ka ohvri roll.. loomulikult on siin lademetes veidrikke ja jupijumalaid ning jumalannasi kes igas asjus suu täis võtavad ja " neid teisi inimesi" oma rikutuse tasemelt hindavad..
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 10:58
slave, kui nooruse mainimine seostub kohe alaealisega, siis see on sinu enda rikutuse tagajärg 80-aastasele paistab ilmselt 60-aastane ka noor....nii et kõik on suhteline

huvitav, et aprilljuuli sõnade kohaselt on ta siin "üldist" arvamust prostitutsiooni kohta avaldamas. kuigi enamus postitusi seisneb nö konkreetses materdamises. nüüd juba kopeeritakse ka konkreetsete kasutajate profiili sisu foorumisse.
kas täiskasvanud meeste soov noorte naiste seltskonda nautida kuulub õõvastavate perverssuste alla või mitte, kuulub ilmselt juba mingis teises teemas arutamisele.
kui aprilljuuli tundub mõne vanema mehe jaoks noor, kas seepärast muutub kohe alaealiseks siis? nagu lihtsalt lambist hakatakse suvalist fantaasiat ketrama, oma rikutuse tasemelt. ikka selleks, et üleüldise halvustamise regi libedamalt sõidaks
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 11:13
Mängid sõnade ja kontekstidega jälle, et ennast puhtaks pesta. Noor ja süütu assotsieerub siiski alakaga, hiljem seleta kuidas tahad. Kui keegi selliselt ennast tutvustab, on ilmne et mõistusega inimene küsib otsekohe vanust, kui seksisuhtlusega tegemist. Seega pole minu rikutus (või hoopis korrektsus selles osas) kuidagi haakiv.
Aga ma ei tänitaks sinuga rohkem selle pärast. Mäng on mäng, kuigi mulle ei istu selline.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 11:35
ennast puhtaks pesta? nagu kellegi teise kontos oli ju aprilljuuli poolt kopeeritud tekst
avaldasin lihtsalt arvamust, et ei tasu kõike sõnasõnalt võtta alati....... isegi kui halvustamise himu ilgelt suur.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 13:30
Ei halvusta, konteksti vääne oli nii ilmne, et seda on mõistlik märkida. Muidu ei saa me enam üldse aru varsti, millest räägime.

Capri, konto kontoks. kas see polnudki siis sinu pakkumine?

Vabandust, kui sulle selle omistasin ilmaasjata!!
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 14:42
Vaidluses selgub tõde. Tõde mitte teema, vaid vaidleja kohta.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 16:41
Tõde, kui mõnel daamilikus hingekõri kinni pitsitab ja tekib vajadus igast sitast sepikut teha.. Peaasi, et saaks müüa..
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 17:02
isegi olen kunagi teda käind nussimas. pole kõige parem kaup, nagu siin end kiidab. labane prost
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 17:37
Tegingi uue teema seoses selle magusa pakkumisega, kus massaazi vaatab pealt nooruke süütu tütar.

Siis ei pea siin seda muudkui lahkama, sest see algne kuulutus on juba väänatud selliseks, et see on täiskasvanud meeste soov noorte naiste seltskonda nautida. Jutt ikka käis TÜTREST, mitte lihtsalt niisama suvalisest noorest süütust naisest. Lihtsalt noor süütu naine pealtvaatamas pole üldse teemat väärt.

Ja miks ma ei võiks siis siia kopeerida väljavõtteid kellegi kontolt? Ma ju ei vihja poole sõnagagi, kelle konto see on.
Igaks juhuks kordan veel selle ka üle, et see EI OLE caprichosa konto.

Ja kordame siis teised asjad ka üle.

Mina pole prostitutsiooni vastu.
Mina pole ka prostituutide vastu. Ma olen öelnud, et ma hindan protsituute, kes oma tööd ei häbene ega püüa seda massaazi ja muu tilulilu taha ära peita. Minu kõige esimene sõnavõtt oligi ajendatud sellest, et asju ei nimetata õigete nimedega. Siin lehel on prostitutsioon on nagu mingi müstifitseeritud teenus, millel on miljon nime v.a. see õige

Mina ei ole (kuigi vbl peaks ikkagi juba ütlema, et alguses ei olnud) ka kuidagi eriliselt caprichosa vastu. Kuigi jah, tema postitustest koorus eriti see oma töö reaalsuse eitamine välja. Aga mida aeg edasi, seda rohkem mulle tundub, et caprichosa, sa ei meeldi mulle.
Ja tegelikult ei peagi ju meeldima aga järjest ebameeldivamaks muutub see ohvri roll, millele ka touch1 viitas ja see mõnu ja vaimustus, millega sulle meeldib teisi foorumi kasutajaid maha tampida. Korduvalt ja mõõdutundetult.

Lõputu ring igasatahes. Räägi mida tahad, ikka keeratakse see hoopis teiseks. Kuigi ma ei ole ainus.

Slave ka jätkuvat ja jätkuvalt selgitab, mida ta öelda tahtis ja jätkuvalt ja jätkuvalt nii jfjm ei saa aru ning ka caprichosa jätkuvalt ei soovi aru saada.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 18:05
Eksid aprilljuuli, Ma saan väga hästi aru, mida Slave üritab öelda. Ma olen ka püüdnud talle selgeks teha, et see on mõttetu üritus, aga kui soovib siis minupärast korraku enda üleskutset palju soovib.
Slave sõnum peaks olema, et naised, kes on iha lehel ainult naudingute otsingul, mitte raha teenimas, võiksid endast märkuanda.
Milleks mõttetu? Aga sellepärast, et kui jätta kõrvale kõik teenusepakkujad, siis ülejäänud ongi naudingute otsijad. Teiseks, niipalju kui mina naisi tunnen, siis neile on loomuvastane öelda välja, et on seksijahil, veelvähem hakata ise seksi pakkuma. Muidugi leidub selliseid, aga nemadki enamuses eelistavad teha personaalset pakkumist, mitte hakata avalikult kõigile kuulutama.
Mis mulle aga on vastuoksa. Slave on alati enda õilsa üleskutse sidunud teenusepakkujate alaaväristamisega ja sellest ka vaidlused.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 19:07
Viimane lause on selgelt vale!
Just kirjutasin kuskile kohe eraldi välja, et sa mõistaksid. Aga ei! Ei taha vist?!

Näiteks kirjutan:

22.aprillil "...Samamoodi ei pea ma halvaks igasugu seksitöötajaid. Lihtsalt selle tegevusega kaasneb ühte-teist ja seda eitada ning muinasutte vesta on lihtsalt turundus. Seda pole küll väidetavalt mõnele vaja, aga mine tea miks siis tehakse.
Kui eitada kaasnevaid muutusi peas ja kiidelda oma tegevuse erilise iseloomuga, mõjub see lapsikult."

6. mail "...Jott, jumala eest võtku raha ja mul pole midagi nö seksitöötajate vastu!
Pole kunagi eeldanud, et prostituut vms. peaks tasuta asju tegema."

Kuskil oli veel...

Teenusepakkujate kohta kirjutas hästi ka aprilljuuli, jagan täiesti neid mõtteid ja ei hakka kordama.

Kui selgelt on nüüd veel vaja, Jott?

"õilis" on juba ühe teise kasutaja lemmikväljenditest võetud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 19:30
Ja see mõte, et prostituudid veavad siia rohkem mittemüüdavaid naisi on ka täiesti ebaloogiline, vabandust. Ennast mittemüüv naine tunneb ennast ilmselt halvasti, kui peab ennast müüvatega ühe pulga peal istuma.

Minu sõnum on selline, et ennast müüvad naised ei peaks sellest looma mingit normi ja rahulikult võiksid nad kuulutada teenuste rubriigis.
Et kui suhtled siit mõne naisega, siis tuleb varsti: haahaa, loomulikult tahan selle eest tasu. Ja naised peavad oma kontole lausa eraldi märkima, et ei, ma ei seksi raha eest ning ärge pakkuge kingitusi ka!
Minu meelest võiks see teistpidi olla.
Mehed võiksid suuta ilma rahata naisi saada ja naised võiksid lihtsalt lustida, mitte pidevalt teenida.
Utoopia? võibolla...
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 20:42
Slave, aga kas sa pole juhtumisi mõelnud sellele, et kasutades sõna mittemüüdavad, asetad sa nad ju ise müüdavatega samale pulgale. Nad on küll eri otstes, aga samal pulgal.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 21:21
sinul jotti pässil pole siin enam midagi osta ja müüda.tao pihku kui seisb enam
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 21:34
Kes see jälle opopi hullarist välja lasi? Tunnistage nüüd ilusasti ülesse ja viige ta tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-10 21:38
jott käis järgi, kui see sulle huvi pkkub
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 00:42
kena, et slave suvatses vabandada. tuli vist üllatusena, et "ristisõda" polegi ainult ühe isiku vastu suunatud?

jah, loomulikult võib kopeerida igasuguseid väljavõtteid, esitada isikuandmeid koos laimuga jne. aga pole siis mõtet rääkida "üldise arutlemise" soovist, kui konkreetselt kedagi maha tehakse.

aprilljuuli,
kui sa lähed massaaži, no nt tantristlikule või lihtsalt sensuaalsele seansile ja saad hea kogemuse, kuigi massööriga vahekorda ei astu, on ta sinu jaoks prostituut?
oletame, et ta ei luba end isegi puudutada. kas sul ajab kuidagi karva turri, kui ta end prostituudina ei esitle?
või tellid kena gigolo, kuna pole kellegagi teatrisse või reisile hetkel minna ning päris üksi ka ei tahaks. vahekorda ega seksuaalse rahulduse pakkumist kokkulepe ei sisalda ning seda ei toimu. kuigi ju võiks. aga see pole otseselt eesmärk.
kas sa hakkad gigolole moraali lugema, kui ta ei pea end prostituudiks?
ei eelda, et sa kasutaksid taolisi teenuseid. lihtsalt paar hüpoteetilist näidet. ja paluks ausat vastust, võimalusel, mitte mingi uduajamist.

loomulikult võid nimetada igasugust seltskonna pakkumise või erootikaga seonduvat tegevust prostitutsiooniks. aga neile, kes otseselt seksimüügiga ei tegele, tundub see ikkagi lahmimine ja ignorantne üldistus. paraku.

ja misasi on "reaalsuse eitamine"??
kui keegi julgeb vihjata, et ei kahetse oma valikuid ning elu polegi nii mustades toonides kui üritatakse siin maalida, siis kohe hakatakse mingist enesekiituse muinasjutust vahutama.
kui veel mainida, et eraelu ning tunnitasust vaba kvaliteetaeg eksisteerib igaühel, olenemata ametist, räägitakse "roosast vahust" või eneseupitamisest.
mis on siis see, mida slave öelda tahtis ning millega peaks nagu vastuvaidlematult nõustuma?
et materiaalselt motiveeritud erootikaga peaks automaatselt seonduma eraelu, sõprade, tunnete, "päris asjade" puudumine ning muidugi hirmus ülbus ja ahnus? no sorry, mina sellega EI nõustu ning jah, julgen lausa välja öelda, mida mõtlen.

kui aprilljuuli seetõttu vaimustusest hundiratast ei viska, no kahju küll. aga kus on öeldud, et peaks nagu kõigile meelepärane olema?
vahel võiks ju iseendaks ka jääda....
madame aprilljuuli ehk ainult täpsustab, kes ja millal teda "mõõdutundetult mutta tampinud" on?
ps. kui minu postituste stiil nii ebameeldivaid aistinguid tekitab, pole kohustust lugeda ega neile reageerida samuti mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 12:29
Jah, kujutad sa ette, et mõni suudab ka kiimast lolliks läinuna vabandada Mõni suudab veel selles seisundis mõelda ja ei ole päris nii, et ajad mehe niisama kiima ja siis esitad arve või ütled ootamatult et edasi on raha eest... ja siis annab joobnud lollike kasvõi vanaema investeeringud sulle ära

Ma muidugi ei tea, kas tegelikult oli vaja seda vabandust, sest Capri jättis vastamata.

Kas oli siis sinu pakkumine? Ei või jah...
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 12:43
oih, no ma võin ka vabandada kui keegi kogemata "niisama kiima aetud" ning polegi oma soovidele loodetud rahuldust leidnud
aga tuletaks meelde, et seks pole endiselt inimõiguste hulka arvatud.
mõnel kiimakotil see justkui läheb meelest ära....
ps. vanaema investeeringute jagamine on rangelt vabatahtlik- kui seda pole just vägivalla ähvardusel tehtud

minu meelest alusetu süüdistamise puhul on viisakas vabandada küll.
aga aprilljuuli juba vastas minu eest, kui esiorjal märkamata jäi:
"Ja miks ma ei võiks siis siia kopeerida väljavõtteid kellegi kontolt? Ma ju ei vihja poole sõnagagi, kelle konto see on.
Igaks juhuks kordan veel selle ka üle, et see EI OLE caprichosa konto."
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 12:53
Nunnu!

Aga küsimus ei olnud konto vaid pakkumise kohta.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 13:30
Tooks siis kõigepealt välja prostitutsiooni definitsiooni.

Prostituut on seksteenuseid pakkuv isik.
Seksteenustele on omased järgnevad tunnused:
tegemist on suguühendusega või sugulise kire rahuldamisega muul viisil
selle eest tuleb tasuda kas rahas või muul viisil
üldjuhul osutatakse neid valimatult kõigile, kes seda soovivad.

Suguühendusega on tegemist siis, kui seksuaalse iseloomuga tegevusse on vähemalt ühelt poolt kaasatud suguorgan.

Ka tasu eest tehtav erootiline massaź on eestis väljakujunenud kohtupraktika kohaselt käsitatav prostitutsioonina.

Nii, et paraku on ka tantristiliku või lihtsalt sensuaalse seansi pakkuja prostituut.

Kuigi, tõesti, tõesti, KUI ma läheks tantristrikule või sensuaalsele seansile ja see mulle meeldib ja rahuldust pakub, siis vbl ka minu keel ei painduks ütlema, et käisin prostituudi juures
Võib olla ma oma definitsiooni järgi veakski piiri sinna, kas massaazitegijat puudutatakse või ei puudutata. Kui mõlemad pooled üksteist erutust tekitavalt puudutavad, siis on ikka kindlasti seks.
Kui ei puuduta… siis minu jaoks on hall ala, et oleneb …

Gigolo puhul sa märgid isegi, et seal ei sisaldu seksuaalse rahulduse pakkumise kokkulepet, seega gigolo ei ole prostituut.
Ma ikka mingis eelnevas postituses eskorteenust prostitutsiooniks ei pidanud.

Roosa vaht ei olnud öeldud eraelu kohta aga seda teemat ma enam uuesti üles võtta ei viitsi.
Ma juba eelnevates postitustes ütlesin ära, mis öelda oli ja las jääb.

Slave teema sama moodi. Ei jõua/viitsi jälle otsast alata. Las jääb see ka.

Mõõdutult muttatampimise puhul ma ei mõelnud ennast.

Lihtsalt jäi silma, et sulle on sellest vähe, kui sa foorumis otse teemas vastad, lisaks on sul vaja minna teise teemasse ja seal endale liitlasi otsida, et siis koos (või ka mitte, kui teised ei haaku) osade foorumikasutajate üle irvitada.

Ja sinu postituste stiil ei tekita ebameeldivaid aistinguid, vaid sinu isiksus tekitab.

Ning lõpetuseks samad sõnad: sa pole kohustatud minu postitusi lugema ega neile vastama

Aga eks varsti on need suuremad kirjutamise ajad nagunii läbi, kas ühel või teisel põhjusel.

Aga igastahes on olnud ikkagi üsna huvitav, ma ei kahtese siin veedetud aega küll kuidagi.
Sa oled ka foorumisse igati väärilise (ilma irooniata) panuse andnud, kellega ma/me siis vaidleks ja kellest kirjutaks ja kellele viitaks, kui sind siin ei oleks
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 13:34
meganunnu

staarpihkurite loogika toimimine on alati natuke müstilise protsessina paistnud........
ja hetkel ka nagu ei mõista, kuidas peaks teiste isikute pakkumised minuga seostuma, minu vastutusel olema või kas on lihtsalt mugav kõik universumi patud ühe persooni kraesse ajada?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 13:46
Konkreetselt:

Ei või jah?

Äärmisel juhul ütle lihtsalt, et ei vasta. Sest ega sa ei pea ju eks?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 14:10
aprilljuuli, nüüd jõudsime lõpuks teatava "kokkupuutepunktini" arusaamades:
"Kuigi, tõesti, tõesti, KUI ma läheks tantristrikule või sensuaalsele seansile ja see mulle meeldib ja rahuldust pakub, siis vbl ka minu keel ei painduks ütlema, et käisin prostituudi juures"

selles ju asi ongi, et hoolimata nn ametlikust versioonist(mis paljudes riikides on vägagi erinev) taandub kõik lõpuks siiski isiklikule kogemusele.
kui sa teenindajat isegi ei puuduta, aga hoolimata sellest naudid, siis sinu silmis mingit "seksi ostmist" ju ei toimu, eks. järelikult ka müüki mitte.
seaduseid võib muuta ja väänata igatpidi ning nendes sõrmega järge ajada. aga dominat või massööri enamus siiski seksimüüjaks ei pea, kuna enamusel pole lootustki nendega seksida- tundub loogiline?
mõni ori käib kodutöid tegemas ja Käskijanna põrandaid küürimas. kas see teeb Perenaisest, kes isegi riidest lahti ei võta, seksimüüja?
vähemalt minu isikliku moraali järgi küll mitte.

ja tuleb välja, et ka härrasmehele reisil või ööklubis eskorti pakkuv naine pole prostituut, kui sugulise rahulduse diil puudub. samas paljud seostavad eskorti prostitutsiooniga...........kuna "on lihtsalt selline mulje jäänud".
seega kõik pole kaugeltki nii mustvalge kui eemalt vaadates paistab.
ning iga erootikaga seostatav tegevus ei sisalda ohjeldamatult kõigiga vahekorda astumist- mis oleks nagu klassikaline nägemus prostitutsioonist, eks.

jah, väidetavat eraelu puudumise teemat pole tõesti mõtet uuesti üles võtma hakata. see, mis kõrvalistele isikutele näib, on paratamatult subjektiivne....
pole ühtki liitlast siin Otsinud ja sõltumatute arvamuse avaldajate tegevuse eest ka vastutust ei võta. vbl tundus üllatav, et kõik polnudki slavega ühel nõul- aga inimesed ongi ju erinevad.
kui kuskil kellegi üle nalja heidetud, siis ei haaku see tingimata praeguse põhimõttelise diskussiooniga.......vaid pigem seostub teatud persoonide alatu, rumala või seadusevastase käitumisega ning loomulikult mitte ainult antud ajahetkel. mis ei vääri siin pikemat analüüsimist.

vaevalt et sul oleks eriti huvitav olnud, kui oleksin keskendunud omaenda isiku võimalikult meeldivale serveerimisele
eks panuse annab igaüks ja vastavalt oma võimetele......
samuti ei kahetse minagi, et sai suu puhtaks rääkida. oponendi intellektuaalne võimekus on vahest olulisemgi kui arvamuste samasus
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 14:14
slave, äkki peaksid ühe korraliku onaseansi tegema? tundub, et ülemise aju protsessid juba täitsa kinni kiilumas....
loomulikult ma ei pea vastama. eriti kui aprilljuuli seda minu eest juba tegi.
aga kui kellelgi veel pikkade juhtmete probleem, siis vastuseks on: EI.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 14:23
Capril pole tööd selles ju tema porbleem, seega kannab alateadlikku vimma pihkurite peale
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 14:42
tööd on rohkem kui tahaks, lutsuke. ära sellepärast küll oma libedat koonu vaeva aga pihkurid on nunnud, eriti maksujõulised
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 14:47
ilmne vale , kui sul tööd oleks, siis ei saaks siin lobiseda vaid triigiks mõne eide intiimpiirkonda ja lutsiks mehe vänta, veelgi enam muutuks kõigi teiste suhtes toleratsemaks
˅ näita rohkem ˅
2020-05-11 15:04
kõigil ei kesta töö kaheksast viieni nagu sinul, luts. mõnel on rohkem valikuvabadust
aga keegi pole sul keelanud väntade lutsimist tolerantsemaks muutumise nimel. see tegevus harmoneeruks ka kenasti su kasutajanimega
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8