Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2020-06-03 23:52
Mina maksan , kui capi tahab siis talle ka teen ise õnnelikku lõpu talle
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 04:31
Seksima peab tuleb orgasm ise ikka tuleb
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 09:11
No nüüd on sujuvalt üle mindud seksuaalalaseks nõustamiseks või psühhoanalüüsiks
Caprichosagi mainis eelnevalt, “ et häbenetakse omaenda keha ja võõra keha igasugune intiimne puudutamine tundub räpane ja häbiväärne tegevus” ja nüüd ma saan kajaho käest teada, mis vastuseid ma günekoloogi käest saaks
(Kajaho, sa oled muidu hommikuse konjakijoomise maha jätnud?)

Aga noh, kui te mõlemad karjäärivahetust plaanite, siis psühholoogina ja ka seksuaalse nõustajana te igastahes tööd ei saa
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 10:20
Mul tekib vägisi mõte, et aprilljuuli on kass!
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 10:20
Ihnuritel ja eelarvamustega persoonidel pole mõtet ühendust võtta..
Annab massöör oma lehel teada🙂... Teades aga oskustöölise tausta ei saa teda nimetada massööriks, see on rohkem reklaam õnneliku lõpuga muinasjutule, mille boonused sõltuvad rahast 🙂
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 10:25
Meestel muidugi on ka arusaamine ,et kui sul kirjas seksteeunseid ei paku siis oled tasuta saadaval naine peab ikka mingi teenuse välja mõtlema
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 10:30
Tussuliiva
Tegelikult on see kompliment, sest autoriteetsed isikud väitsid, et kass on ainuke intelligentne inimene siin foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 10:32
õnneks ei räägita minust
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 10:36
Ja muidugi pildi olemasolu, ei pea olema passipilt😅... Nagu sa hiljuti foorumis kirjutasid ühele härrale.. Otsusta lõpuks ära, kes sa oled ja kellena arvad end olevat
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 11:42
slave, sarkasm on lihtsalt sarkasm. huumor on lihtsalt huumor. sellega ei pea mingi hirmus solvumine kaasnema.
aga kui kedagi isiklikult materdatakse, urgitsetakse eraelu, ameti, elustiili, valikute üle või üritatakse neid halvustada- siis jääb ju mulje, et tegemist isikliku rünnakuga. (kas põhjuseks solvumine või personaalne viha või argumenteerimise võimetus, tead vast ise paremini.)
kuigi serveeritakse seda nn üldise arutluse nime all.

naljakas on seegi, kuidas slave seda isiklikku antipaatiat iga suvalises teemas välja proovib elada. kas jutt on suvisest ilmast või seksuaalfantaasiatest, esiorjal hakkab koheselt mingi kupüüridest soigumine peale. nii et sisuliselt läbustab omaenda teemades ja kujutab vist ette, et tegemist on tema isikliku foorumiga, kust talle mittesobiva mõttelaadiga kodanikke "välja visata".
omapärane luul, tõesti

olen nagu terve selle diskussiooni vältel üritanud selgitada, et raha tõesti pole peamine....vaid ikka sümpaatia, viisakus, kehakeemia jne. ning materiaalsus on lihtsalt boonuseks. suhtlust ebameeldiva mehega ei kompenseeri mingi kingituse ega rahaga, mis siin nagu arusaamatut?
nii et imestan slave'i imestuse üle. ikka pole veel elementaarsed asjad kohale jõudnud?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 12:22
aprilljuuli,
miks peaks keegi karjäärivahetust plaanima ja kuidas kellegi karjäär sind või antud teemas argumenteerimist üldse peaks puudutama?

Kepriku mõte oli ilmselt, et günekoloog, kes pakuks lisaks ebameeldivatele puudutustele ka mõnusat lõõgastust, ei muutuks günekoloogina seeläbi halvemaks või kõlbmatuks. tema oskused jääksid ikka samaks ju?
jah, see eeldaks muidugi ühiskonna teistsugust arengutaset. ning ilmselt poleks võimalik maailmas, kus iga puudutuse või mantli selga aitamise tagajärjel võib seksuaalse ahistamise eest kohtupinki sattuda.

aga näiteks topless juuksurisalong Soomes. kas ilmtingimata peaks eeldama, et sealsed juuksurid üldse juukseid lõigata ei oska ning on oma põhitöös kehvad ning üldse tuleks neid igaks juhuks halvustada/häbistada? kuna lisaks tavateenusele pakutakse erootilist silmarõõmu.

aprilljuuli võib-olla ei tea, aga läbi ajaloo on tuntud arstid soovitanud ja ka praktiseerinud naiste depressiooni ning hüsteeria ravimist orgasmi tekitamise abil.
"Õnneks oli aga hüsteeriale olemas ka ravi – vaagnamassaaž ehk teiste sõnadega masturbeerimine, mida viis läbi doktor. Kui ta käed väsisid, võeti appi mehhaaniline või elektri jõul töötav mehhanism, kuni saavutati hüsteeriline paroksüsm ehk orgasm."-
näide 19 sajandi briti meditsiini saavutustest

muidugi leidus ka selliste meetodite vastaseid.
aga ilmselt sai läbi sajandite mõnigi patsient õnnelikuks. kuigi tänapäeva kontekstis oli tegu häbiväärse ahistamisega.
seega Kepriku näide nii laest võetud polegi

kas aprilljuuli on kass, koer või nurgas piiksuv hiir.........no kes seda täpselt teab ja mis tähtsust sel ongi.
kassiga sõnasõnalt sarnaseid seisukohti on märgata olnud küll
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 12:28
Mulle meeldis mees günekoloog , ai kui hellalt läbi katsus ja kui muhedadalt juttu vestis siin ei olnud miskit läbivaatusel vist sain ikka orgasmi küll
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 12:37
kiisuke, järelikult günekoloog muutus kohe kehamüüjaks seeläbi. võib-olla riputas punase laternagi akna taha
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 14:34
Caprichosa, sul on kajahoga(keprik?) mingi piibliselts loodud, et nagu pühakirja siin tõlgitsete, üks kirjutab ja teine seletab, mida ikka öeda taheti ja kõik teie näited ja vihjed on teemasse ja väga põhjendatud.

Ja palun viidet nende kassiga sõnasõnaliselt sarnastest seisukohtadest, ma loeks ise ka huviga.

Samas, kui meil on sarnaseid seisukohti, kas see kuidagi kvalifitseerub jälle valedeks seisukohtadeks või?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 21:20
aprilljuuli, isegi seksiseltsi pole loodud
julgesin ainult arvamust avaldada selle günekoloogi-näite kohta. suured vabandused, kui see nagu kellelegi frustreerivalt mõjus teemasse absoluutse mittepuutumisega.

vale pole ükski seisukoht, mida loogiliselt ja veenvalt põhjendada suudetakse.
isegi kui see sama isiku erinevate identiteetide poolt esitatud. aga ausalt, ei viitsi hetkel neid kattuvaid tsitaate sadade postituste seast hakata välja koukima. minu mälus on need olemas
ja ei omagi tähtsust, kas aprilljuuli konto on siin tema esimene ja käesoleval hetkel ainus või mitte.
vähegi arukas inimene sõdib diskussioonis ikka põhimõtte, mitte persooni vastu
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 22:49
kahjaho...

too välja, kus ma siis väitsin, et günekoloog PEAKS kõike tegema.
Polnud üldse jutt, mida günekoloog peaks või ei peaks tegema. Näide oli hoopis selle kohta, et kui günekoloog nii möödaminnes orgasmi esile kutsub, siis on see täiesti tavaline ja norm asi. Ja selle orgasmi tegemise kohta PEAKS hinnakirja tegema.
No kui otsustavad sellist teenust pakkuda.

Seega ei pidanud vajalikuks su "küsimusele" vastata.

Aga see touch1 -ga võrdlus on huvitav.

Tegelikult meeldivad mulle paljud touch1 mõtted küll.

Ja mingil määral me siin loeme ja saame valikuliselt aru kõik. Selles osas ma touchi küll kuidagi välja ei tooks, caprichosa teeb selle valikulisega kõigile mitme kilomeetriga ära.

Huvitav fenomen tegelikult, et inimesed on siiski siin kuidagi gruppidesse jagunenud, et ongi mitu inimest, kes saavad asjadest ühtemoodi aru ja neil on sarnased mõtted ja teised inimesed saavad asjadest jälle teistmoodi aru ja neil on ühised mõtted.

Sellest ei maksa mingit vandenõud otsida.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 22:58
caprichosa

Eks ma siis vabandan ka, et julgesin karjäärivahetusest juttu teha ja see sulle ka teemasse absoluutselt mittepuutuvana heidutavalt mõjus.

Aga kui need tsitaadid tõesti kattusid, siis oli see ju lausa plagiaat, kuigi ei tea, kes keda plagieeris.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 22:59
See grupideks jagunemise mõte kargas ka minule täna pähe. Ma isekrskis arutasin, et oled sa ConcernsU varikonto või lihtsalt tema tentsik.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 23:04
Ikka ikka, tegelikult siin foorumis ongi ainult paari inimest, ülejäänud on kõik nende varikad.

Ja Tussuliiva on siis caprichosa tentsik
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 23:09
hmmm. selle loogika järgi oleks aprilljuuli slave'i köögitüdruk?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 23:17
Köögitüdruk on aus amet. Selle vastu pole mul midagi.

Aga SELLE loogika järgi jäävad siis vabaks veel kaks ametit, lits ja daam.

Hmm... kes siis caprichosa oleks ...
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 23:24
Mul pohhui kes keegi on tore lihtsalt lugeda ja sõna kaasa öelda
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 23:25
aprilljuuli loogika või isikliku kogemuse järgi need vist kaks-ühes komplektina ei saaks eksisteerida?
ja see on muidugi uudiseks, et "daam" on nüüd ametinimetus.
võib-olla ka džentelmeniks olemine elukutseks muudetud ja ülikoolis vastav õppekavagi selleks olemas?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 23:28
Kõige tobetotram on ju see, et ConcernsU on ju tegelikult (kui me ikka teineteist ära tuntsime) Caprichosa ametiõde
˅ näita rohkem ˅
2020-06-04 23:52
Lähen toon nüüd popcorni ja cocat ja ootan, mis komprat siis tussuliiva kohta tuleb
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 00:01
Mina jälle arvan, et ConcernsU on üks väga vana ja värvikas tegelane
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 00:03
Ega siin ju rohkem ei tohi sòna vótta kui ààrmisel juhul 2.s teemas. Kui juba rohkem julged midagi òelda, siis saad kohe noomida et igas teemas sòna vòtad ja miks? Miks aga ongi see..et àkki mul on ka vahel igav ja pole muud teha
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 00:08
sirruke......see on sama asi, et kui juba rohkem kui kahe mehega tegemist teha, siis alati leidub keegi, kes tuleb litsiks sõimama
sellele ei mõelda, et äkki ühega on igav

kõige tobetotram, et neid moraaliapostliteks kehastunud "ametiõdesid" on siin teisigi....mõni juba erru läinud, tõsi küll
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 00:14
Nii ongi jh.capri.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 00:21
Rumalus ongi tobetotter.
Jfjm teab ainukesena täpsemalt teist jah, kui vana või mis iganes.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 00:24
Olen siin pikalt foorumit lugenud , huvitav oli aga nüüd jfjm piltide all ka kommentaare lugeda. Need värvikad foorumi tegelased ka tema piltide all nn sital käinud ennem kui kontod modede poolt kinni pandud. Vabanda , vana, aga kõik piltide alused vaatasin üle Põnev
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 01:06
njah.....mõni naine poleks sellisel juhul ilma lisadeta günekoloogi visiidile vast nõus enam minemagi
aga kes pole juhtumisi ise günekoloog ning boonus-orgasmide kogemisest ka ei huvitu, kukuks kindlasti moraalipasunat puhuma
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 07:16
Kajaho

tjah.

Lause oli ju teglikult pikem ja seal oli sees sõna palun.

Sinu väljanope on väga "valikuline"
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 07:28
Caprichosa

Kui sa näiteks minule, kui moralistile vihjad, siis haugud vale puu all.
Ma pole kuskil öelnud, et prostituut on paha-paha või näppu vibutanud, et pole ilus mitmeid parnereid pidada.
Ma olen öelnud, et mul ei ole prostituutide vastu kõige vähematki ja ma lausa hindan prostituute, kes oma tööd ei häbene ja ei proovi seda
meeleheitlikult õigustada nagu see ikkagi ei oleks prostitutsioon.
Küll aga ma olen väga moralist selles osas, kui püütakse oma varastes kahekümnendates "süütuT" tütart hakata kupeldama, et oleks ikka magusam pakkumine.

Selles osas olen ka siiski konservatiivne, et ma tõesti ei tahaks saada günekoloogi juures orgasmi, ega ka poest vorsti ostes või sellest, kui tänavalt 500 eurose rahatähe leian. Selline iga väiksemagi stimulatsiooni peale orgasmi saamine on tegelikult üsna häiriv, osad inimesed käivad lausa ravil sellepärast.

Aga jätka edasi, sest kui juba see kaart on välja toodud, et need, kes pole minuga nõus, on kindlasti kadedad, frusteeritud, nad "ei saa" , nad "on ilma", siis see on ka viimane kaart millele rõhuda. Mis sul rohkem ikka öelda on.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 07:33
ah ei, unustasin, see oleks ka tore, kui leiaks kellegi kohta veel tõestust, et ta sinu ametiõde on.
Minu puhul kahjuks seda pole võimalik leida, sry kui pettumuse valmistasin

Ja tegelt on halenaljakas see, et kui tussuliiva on see, keda mina arvan teda olevat, siis on ka tema teatud osas caprichosa ametiõde

Et lõppkokkuvõttes on siin siis enamuses õed-vennad koos, perevärk, ei tea, kas mul ongi sobilik enam pereasjades sõna võtta
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 07:42
Pane oma nõelad nõelapatja tagasi, eks
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 08:12
okidoki
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 09:54
Ma ei mõista tasulise naise solvumist minu suunal, kui ta ise on välja öelnud, et ilma raha maksmata (tasuta) tema valikusse ei pääse.

Võin järeldada siis seda, et raha ei ole peamine, aga on esmane. Ja vahet pole kas on töö või muu aeg.

Kui ma seda ahnuseks nimetan ja kinnitan, et see muudab inimese minu jaoks komplektina inetuks, ei maksa siis jälle solvuda. Austajaid ja tasu eest tahtjaid on ju jalaga segada.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 10:47
Solvunud oled sina ise selle peale, et sinule kulutatud aega ilma kompensiatsioonita raisus ajaks loetakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 13:53
liivavagiina tituleeritakse ilmselt nüüd "lipitsejaks"......poliitiliselt ebakorrektse arvamuse tõttu
kuigi päris nii ei ütleks, et kompensatsioonita kohtumine raisatud ajana tundus...

aga naljakas on see, et üritatakse ennast ja teisi veenda, justkui minul peaks mingi põhjus suureks solvumiseks olema
no ju oli siis põnevamaid persoone ja pakkumisi, et kohtumist terve aasta edasi lükkasin....
ja absoluutselt ei solvu kui mees väsib ühepoolselt aktiivne olemast. vahel ikka juhtub. slave pole esimene ega viimane selles suhtes.

ning pole vahet, kes konkreetselt tuleks lagedale ignorantsete väidetega eraelu puudumisest jms bla-blaa. rumalad oletused ärgitaksid ikka vaidlema. mitte et mingi isiklik solvumine peaks sellega kaasnema.

minu nn vaba aja valikusse pääsevad endiselt valitud......ning ainult mehepoolsest soovist ei piisa. kergest sümpaatiast samuti mitte.
(sümpaatseid inimesi on palju).
kuigi seksuaalselt erutuda saab jah ka suvalise mehe peale, teatud tingimustel ja igasugust materiaalsust unustades.
aga kas peaks nn halastusseksi jagama, kui seda ürgset erutust ei teki, armumist pole ja suurt hingesugulustki ei tunneta?
et kui ei jaga, oled ahne ja inetu või?

minu veendumusi selles teemas mõjutab pigem isiklik areng ja elukogemus, mitte amet. aedniku, juuksuri või poepidajana ju samuti valiks, kellega voodisse minna.
kuigi nn tavalise tööga kaasnevad suuremad seksuaalenergia ülejäägid- see on loogiline. mis ei tähenda nagu peaks põhimõtted intiimsuse kogemise osas siis muutuma.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 13:58
Mõistetav, aeg on raha ja aega pole 😁
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 14:05
aeg ongi kõige suurem väärtus......mida jagatakse ainult kõige väärtuslikematega (mitte ainult materiaalses mõttes!).
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 15:36
Just capri. Aeg on tòesti suurim vààrtus. Eriti kòige kallimatele..mis minu jaoks on oma perekond.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 15:52
Tussuliiva, valesti arvatud minu suhtes.
Ja miks peaks kellegi aega kompenseerima, kui sa tema teenust ei osta? On palju meeldivamaid suhtlusvorme ilma ostu-müügita.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 16:57
Olgu, eksin minagi. Palun leia aega, jõudu ja julgust vastata Capri küsimusele ka! Millega sa teda enda meelest solvasid?

Ei midagi personaalset, püüan vaid mõista ja sellest midagi õppida.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 17:09
Slave ei ole solvunud.
Caprichosa ei ole solvunud.
Millest me siis räägime siin üldse veel, kui kõik täitsa hästi on ja kõigi tunded on oma parimas korras. Mille üle siis nagu vaidlus käib veel?
Kõik teised vaidlusega haakunud arvamused võivad ju vaidlusena siin üleval olla ja jätkuda, aga ma küsin, miks ikka mingi draama siin kestab, kui kõik marurahul ja rahulikud on?? Või on seda kuid kestnud „sündmust“ draama tekitamiseks nimetada ilmne ja suur liialdus?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-06 08:19
ConsernsU, ma tõesti ka ei mõista lõpuni. Kuid arvan, et kritiseerisin, pidades halvaks käivitavaks jõuks ahnust ja teesklust ja vassimist seksuaalsuse ja enesemüügi ümber. Pärast seda oli vaja mind kuidagi rünnata ja sellest see mõttetu arutelu, mis mind ennast ka ei huvita.
Väga vabandan, kui mu selgitused liiga tihti esinevad ja häirivad, aga ikka ilmub "uusi" kasutajaid, kes provotseerivad ja spekuleerivad oma ideedega antud asjast.
Tussuliiva, ma vastan sellele kodanikule nii vähe kui võimalik, sest muul juhul läheks mu jutt sama tihedaks ja mõttetult teemaväliseks, kui küsijal. Näiteks suudab ta kaenlaaluste teemas sujuvalt ja püsivalt särkide nuusutamisest kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-06 12:15
mulle on pigem jäänud mulje, et slave vastab nii tihti kui võimalik. ning vahet pole, mis teema sisuks, ikka lendab oma kupüüriläbuga peale

üldine arutlus loomulikult ei huvita, kui palju põnevam on isiklikult rünnata....
˅ näita rohkem ˅
2020-06-06 16:37
Slave, mõistan ja minu jaoks sinu selgitused häirivaks läinud ei ole.
Üks teine visa isik aga üritab siin vägisi provotseerida vastulauseid andma ja kui on selle saavutanud, käib rahuloleva näoga ringi, aga ära ka ei lõpeta.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-06 17:54
concernsu, kes siin alustab või lõpetab, pole paraku sinu või slave'i otsustada. või tuleks sulle isiklikult ebameeldivate või sinu arust liiga rahuloleva näoga kasutajate suhtes sõnavabaduse piiranguid rakendada?
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8