Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2020-05-06 14:56
Iha portaal on muutunud seksi müümine kuulutusteks. Samas peaks selle suhtluskanali idee olema pigem asjaarmastjate kokkusaamise kohaks´ mitte professionaalseks prostitutsiooniks, Eriti kurioossne näib paaride prostitutsioon. Kuid ilmselgelt diskrimineeritakse mehi. Mees peab maksma naise ja koha jms eest jne.
Pigem meeldiks kui siin suhtleks inimesed, kes tõeliselt seksi armastavad mitte sellega ja elatist ei teeni, ilmselt neid pole enam olemas ja olen ajast maha jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 15:15
tere tulemast klubisse!!! siin ongi ju valdavas enamuses koos juba ennast müüvad litsid, kellest enamik teevad seda "massaazi" nimetuse all ning neile lisaks on siin veel väga suur hulk onareerijatest kapi-pedesid, kes teisi igal võimalusel solvavad ja kellede osas moded mitte midagi ette ei võta
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 15:32
Kuid kuhu jääb siis kirg iha nauding, kas raha andmise toiming on ka mõnele rahuldus nn eestlasele meeldib maksta, siis tunneb end asisemana. Mis nauding on kui üks tädike selga mudib ja pärast paugu lahti pumpab. Seega võib vahel isegi aru saada onaeerijast ta saab vaevast vabaks kui raha jääb alles.
Kuid tõeline iha või kirg tekib ikka kui sa näed seksi tõelisi naudinguid keha tõmblusi, kus või isegi teadvuse kadumine lähedal olla, mõned punastvad ja nahk läheb laiguliseks kuid see siiras ja ilus vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 15:37
küllap kõik esileedid ja muud tegelased varsti ka siia teemasse tee leiavad, kes "naudingu pärast" ennast müüvad ning räägivad seejuures musta ka valgeks
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 15:56
Olen tähele pannud siin sellised kurtisaanid on, kes tahavad panna uskuma tundeid, kuid avasin teema selleks, et saada aimu, kas on veel selliseid, kes tahavad ja ootavad tõelist iha ja isegi kärsitut vihast iha või kõk teevad paar võnget nn kingituse nimel
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 16:09
Küsimus teemaalgatajale: Kui sa avad siin esimese ettejuhtuva naiskasutaja konto, kas tunned siis kohe vastapandumatut kirge, iha ja armastust?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 16:11
loe läbi siin samas päevateema rubriigis "müüdavad" ja "mittemüüdavad" teemad ja ehk annavad sealsed kommentaarid sulle mõningaid vastuseid
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 16:15
nii see on jah need teemad kattuvad kuid mõte samaks, loomulik on et ei saa tunda igaühe vastu kohe kirge ja iha, eriti veel siis kui seda iha kingituste eest tekitatakse
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 16:16
ja milleks oli vaja siis veel eraldi teemat teha eelpool kattuvatega?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 16:23
minu teemas ei olnud ainult ei olnud esikohal kas müüdavad või mitte, vaid siirus ja teesklus suhete loomisel, kuid ilmselt keeruline välja selgitada seda peab tõdema
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 16:24
lutsberger, unusta selle vastuse juures ära nüüd see kingitus ja keskendu sellele, et miks peaks siis naine kohe nipsust seda iha tundma. Ja justnimelt mehe, mitte kingituse vastu.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 16:33
seda ei saa ju ära unustada kui kokkulepe on kingituse saamiseks s.t kui kingitust ei lubata siis kohtumist ei toimu, vot seda üritangi teada saada kas tänapäeval on ülepea üldse võimalik naisel tekib iha mehe järele võib olla on see juba igand
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 17:25
Teemaalgataja poolt mainitud paaride prostitutsioon pakub mõningast huvi. Teatavasti on prostitutsiooni vahendamine ja selleks sundimine Eesti seadustega keelatud. Teoorias peaksid õnnelike paaride juures see olematu olema. Ma kahtlustan küll, et paaride juures on nii sundimime võimalik ja tõenäoliselt on vahendamine üsna sage nähtus.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 17:55
Aga kes käsib hakata üldse kingituses kokkuleppima? Otsi selline, kes on nõus ka ilma kingituseta suhtlema. Muidugi selleks peab mees ise suutma tõestada, et ta seda väärt on.
Suheldakse sinuga, kui oled ise nagu kingitus või siis sinul on pakkuda kingitus. Ülejäänud juhtudel oled sa eikeegi.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 21:36
õige Jott sinu poolt jälle kuldsed sõnad...
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 21:55
Ma pole küll meesterahvas aga lugedes jott sinu kirjutist tekib küsimus, et mees kes lihtsalt tutvub ilma kingituseta ei olegi mees?.. Mees peab olema kingitus? Ja seda räägib täiskasvanud meesterahvas? Halloo
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 22:00
Seda, kas mees on kingitus, ei otsusta mees. Kui naine leiab, et mees on temale nagu (saatuse)kingitus, siis unustab ta kõik muu.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 22:16
Täiskasvanud mees ajab sellist sousti välja?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 22:23
loetust arusaamine on jätkuvalt heterote privileeg...
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 22:33
Jott tundub üha enam nagu kapi "simp".
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 22:45
Vaevalt suudab mulle muljet jätta täiskasvanud naine, kes ennast hiirte kuningannana produtseerib.. See on tõesti vaid näriliste privileeg
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 22:51
Vaene Touch, sa pole vist kunagi olnud armunud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 23:06
Ei taha sind vastu ööd küll kurvastada, aga elus on kord nii, ei maksa kõike mõõta oma mätta pealt ja enda silma kõrguselt, sest tihtilugu kõõrdsilmsus ei anna adekvaatset ülevaadet teiste elust🤗aitäh muretsemast aga seda 🥰on minu elus piisavalt ja soovin ka sulle kõike seda
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 23:09
touch, kas kõik armumised on rahas mõõdetavad?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 23:11
Küsi caprichosa käest. Tema on meil ekspert või siis Joti või kassi käest, nemad teavad täpselt kui palju keegi maksab🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 23:12
ma küsisin sinu käest
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 23:18
Minu vastus on ei🤗, armumine on hingeseisund ja seda rahas mõõta ei saa..
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 23:20
ja see on täpselt jotiga sama mõte teiste sõnadega öeldud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 23:21
See on sinu nägemus
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 23:36
Jätke see Capri nüüd veidikeseks kõrvale. Minu väide oli suunatud teemaalgatajale ja mõte seisnes selles, et kui naine on armunud, siis pole raha probleemiks. Hea on muidugi, kui seda on, aga puudumist ei panda lihtsalt tähele. Paraku pole veel leitud valemit, mille järgi naist armuma panna. Iga mees peab selle leidma katse-eksitus meetodiga ja kui pole eelsoodumust, siis on tegemist võimatu üritamisega
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 23:45
Teemaalgataja küsimus oli pigem see, et kas tõesti üheöösuhteid ei ole enam võimalik pidada? Iha on väike proovitükk, ja kuulutused naine otsib meest on pigem naiste materiaalsete huvide rahuldamiseks, ehk siis pakutakse vanimat teenust või isegi tähelepanu, piltide videote jms müügiga. Tegu pole armumise, vaid nõrkuse ärakasutamisega. Aga pime kana leiab ka tera. Tõesti kuulutustest võib leida selle õige kes ei soovi sponsorit, aga enne selle terani jõudmist peab varuma kannatust ja mitte lasmka oma emotsioonidel ennast kontrollida kui 100 eelmist kuultust ei ole sinu soovidele vastav.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 00:00
Kuulutustest võid leida ainult tasulise üheöösuhte.
Kindlasti teate kaisukaru sünnilugu, Kuulutavad naised on täpselt samasugused puu külge seotud karupojad nagu see presidendile kättenäidatu oli. Õiged jahimehed selliseid ei lase.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 00:06
Need ei ole üheöösuhted, vaid nõrkade meeste ärakasutamine materiaalsel eesmärgil. Tasulised naised on need, kes murravad mitte, mehed kes selle eest maksavad. Üheöösuhe on pigem see, et mõlemad osapooled lihtsalt soovivad intiimsust ja kui tekib klapp nn. "armumine", tõmme vms. siis see on toimiv.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 00:23
Seda ma ju räägingi, et tuleb leida see, kellega ise tahaks ja kes võiks ka sinuga tahta seda intiimsust ning siis temas see soov tekitada.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 09:12
Kes tahab midagi tõelist leida see peab olema kannatlik ja kannatama a la nagu pime kana otsib tera, sest kõik muu tänapäeval on kõik wuffel, ersats, hiinakas, võlts, ebaaus, peaasi et saaks võimalkult vähese vaevaga teise käest raha kätte,
Eks leidubki mugavaid kolle, keda nad hullutavad. Kuid normaalne mehelik mees tahab ikka ise jahimees olla ja siis saagist ehedat mõnu nautida, mitte ei lähe püssiga loomaaeda.
Mees jahib ikka iteist sugupoolt , siis meie ajal on veel juba selline uusperverssus, et koos naisega võid isase kaasa võtta( nagi lisatarviku), kui aus olla siis neid mehed kes end koos naisega müüvad kingituse eest need pole enam mehed vaid mingid kesksoost isendid.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 09:28
Olen siin korduvalt rõhutanud, et pole mõtet paaniliselt otsida, see valmistab vaid pettumusi. Tuleb elada lahtiste silmadega ja siis on võimalik leida.
Kui märkad kedagi, siis ära torma kohe till püsti rünnakule, vaid näita lihtsalt huvi tema kui inimese vastu.
Redelist tuleb üles minna üks aste korraga. Kui üritad võtta liiga pikka sammu, võid alla kukkuda. Ja siis pole saadud muhkudes mõtet redelit süüdistada.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 09:48
teemaalgataja kobis ilmselt juba armastava küljeluu kõrvale koikusse tagasi, et kogemata moraalitute naiste poolt mitte murtud saada
tõesti....vaesed õnnetud nõrgukesed mehed, keda vastu nende tahtmist vägisi materiaalselt "ära kasutatakse"

ma oletan, et kui mees viitsib siin piisavalt aktraktiivse konto loomisega veidi vaeva näha, tulevad naised ise suhtlust otsima ja mitte ainult tunnitasu alusel. ning kaob see kuulutustes tuhnimise vaev üldse ära.
teema autor on oma pilditus kontos teada andnud, et sugu on mees ja nimi on luts. ning sooviks leida kogenud naine või kogeda grupiseksi (ilmselt oma armastavast naisest siiski ei piisa).
ja muidugi ollakse siiralt imestunud, miks naiste hordid sellise üleskutse peale tormi ei jookse ning märjaks ei lähe......

on ju olemas mõiste nagu "abieluturg". igal turul edukalt konkureerimiseks peaks millegagi positiivselt silma paistma, eks. sama kehtib ka üheöösuhte-turu puhul ning eriti just siis kui üritatakse vältida ostu-müügitehingut ning panustada isiklikule sarmile.
siinses keskkonnas on märgata huvitavat fenomeni, et kõige rohkem kurdavad naistepuuduse üle pigem pilditud kodanikud, kelle ainsaks sõnumiks a la "mees otsib seksi". või on edastatud mõni labane või lihtsalt eemalepeletav sõnum.
jah, kui mees peab vajalikuks enesetutvustuses pasundada, et mingi hinna eest naise peale pole nõus kulutama, mõjub see tegelikult ebamehelikult ka neile daamidele, kes tunnitasu ei küsi.

aga tuletaks meelde, et igasugune tasuline suhtlus on endiselt vabatahtlik ning pihkurlus täitsa tasuta. kui see nüüd lohutab härrasid, kes kurdavad, et kohe mitte ühtki naist pole suutnud isikliku sarmiga üles erutada
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 10:01
Miks sa caprichosa oled võtnud endale ülesande rääkda mitte teemast vaid teemaalgataja isikust, teda võimalikut mõnitada ja mustata püüdes ninge sellega oma isikut upiitadas
Ma küsi sinu, kui naise perekonnaseisu või staatust see pole ju siin teemaks võid olla masturbeerija oma ülesvõtete imetleja või mida iganes, sellest pole ju teemas juttu
Teema oli püstitatud ausa ja loomuliku ja ebaausa ja ebaloomuliku inimestevahelise seksuaalse suhtluse pinnal, isikud tuleks jätta tahaplaanile.
Isikud on olulised ainult keegi tahad teisega lähemat tutvuda vms. Kas see loogika jõuab sulle pärale caprichosa
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 10:09
no see oli vaid tüüpilise naistepuuduse üle hädaldaja realistlik portree. vabandust kui keegi tundis end sinna liiga hästi sobituvat
ning viitasin vaid, et mehed võiks omalt poolt ka veidi pingutada, et naised üldse märkaksid neid sadade samataoliste seas........
isegi kui kardavad materiaalse panustamisega oma mehelikku väärikust kõigutada, siis konto atraktiivsemaks muutmine on ju täitsa tasuta.
nagu ka naiste isikliku sarmiga jalust niitmine
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 10:21
lutsberger, Sinu teemaalgatusest loeb ju selge sõnaga välja, nagu segaksid prostituudid sul normaalsete ja sümpaatial, tunnetel põhinevate juhututvuste ja seksi otsimisel. Tegelikult nad ei sega ju. Ära aja nende kaela seda, et ise oled vilets otsija.
Sa süüdistad siin prostituute meeste diskrimineerimises??? Minu arvamist mööda üritavad just mehed siin naisi diskrimineerida, nõudes neilt enda valikuvabadusest loobumist. Kui hind tundub liiga kõrge, siis on ju alati võimalus teenusest loobuda. Sa ju ei sure sellepärast ära.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 10:22
Siis väljenda enda selgemalt, kui üldistad ja ära visanda minu siinset ankeeti, kui aus olla ma pole sinu oma isegi viitsinud lugeda.

Meestel pole ju alati enam motti end pingutada kui eit on nn sarikohtuja ja need kes seda pole siia end sin tagumik püsti ei afiseeri.

Materiaalselt panustada, siis peab ka kaupa tundma, kuid second hand või pagan teab mitmes hand kaup peaks kvaliteetsest odavam olema, kuid kuna siin taks 100-200 per kord, siis on ilmselt jorsse küll, kes neid siin rõõmuga tarbivad ja saavad nn vagunit tühjendada hea raha eest
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 10:32
kes nagu käsib neid sarikohtujate tagumikke vahtida? olen siin küllalt näinud kenade naiste kontosid, kellel suurelt kirjas, et kingituste pakkumist ei soovi.
kui need naised lutsutaoliste vastu suurt erutust ja tõmmet pole tundnud, tasuks tõesti kõigepelt peeglisse vaadata. mida see tasuliste kallal vingumine nagu annab?

aga "odava kauba" jahtijad, kes naistes eitesid või tühjendamisauku näevad, enamasti ju kuival istuvadki. loodusseaduste vastu ei saa
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 10:33
Kui sulle suvisel jalutuskäigul, põllu metsääres astub äkki kuskilt välja sihvakas karvane noormees kelle eest esmapilgul kiirendad sammu ,et minema saada ja hüüab järele ,, ära jookse ära tahan sinuga vaid rääkida,, juurde astudes pakub sulle kõrretäie metsmaasikaid, sulad erutusest või hirmust silma vaadates ja juttu vestes kokutad …. esimene kohtumine minu naabrimehega … nüüd on iga kohtumine 15 a hiljemgi millele ei järgne mingit raha ega kinki ikka veel uus armumine... tõmme on lihtsalt nii suur kui ei ole teda poes kliendina näinud on päev tuksis... iga viiv mil kohtume võtab keha värisema ka temal poes tere ütlemine teeb jalad nõrgaks koos olles aga on pöörane iha
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 10:48
caprichosa, vaadatakse seda mida näidatakse, kuid vahel näidatakse liigapalju, siis paraku atraktiivusus väheneb, varajatud ilu on põnevam, mis minusse puutub on mul elukogemusi pisavalt seega võin juba naisi vaadata nn nagu lambaid aasal
tänapäeval ikka keegi naljalt kuival ei istu ära kujuta ette, kui vastasooga ei õnnestu võetakse omasooiharad appi, pole probleemi
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 10:49
kiisuke, kohe tuleb mõni valvemoralist kuulutama, et oled ebaausalt ja ebaloomulikult käitunud õnnetu kõlbeliselt nõrga noormehe suhtes.........maasikad on ju ka kingitus

kuigi jah, nn moralistide tegelik probleem tundub olevat selles, et pole juba ammu ühegi daami südant suutnud sel moel sulatada, et paljalt pilgust naise jalad nõrgaks ja vagiina niiskes muutuks. kui üldse.....
ning süüdi on loomulikult sarikohtujate tagumikud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 10:49
Teemaalgataja ei taha endale tunnistada, et on ise ka second hand. Enamus, kui mitte kõik, siinsetest kasutajatest on seda. Teisi liiga kalliks nimetades näitad vaid seda, kui odav sa ise oled.
Kui sa ei suuda kaltsukast osta, mida sa siis üldse firmapoodi trügid.
Ja ma ei pidanud praegu silmas raha.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 10:51
no aga siis ju kõik korras, luts. võtad omasooiharad appi ja mitteatraktiivseid naisi vaatled ainult eemalt nagu kohitsetud oinas
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 11:01
Siis ju lutsul päev korras, perse need naised peaasi kedagigi panna saab
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 11:05
Huvitav kas siinnsed kommteerijad on enamuses kalduvad automaatselt teemaalgataja iskule mitte teemale, loomulikult siis peab vastaja samamoodi reageerima või üldse lõpetama suhtluse muidu lähebki sujuvalt nagu kombeks üksteisele sita loopimiseks ja teist alandada püüdes et ennast oma silmis upitada,
olen ja juba üle keskealine ja ei näe selles porbleemi, loomulikult second hand sest üht koma teist selja taga
Ma ei tahtnud rääkida sellest mida keegi ostustab valikuid tehes vaid tahtsin teha vahet ausal ja ebaausal on see teil raske aru saada
˅ näita rohkem ˅
2020-05-07 11:07
kiisuke, naised nn.panevad vahel üksteist enamgi kui mehed
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8