Foorum
2014-10-09 11:55
Hurraaaaaaa! Lesbid ja geyd võivad õnnelikud olla, nüüd kõik seaduslik, oleme mõlemad seaduse poolt!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 12:03
? Et see on nüüd asi mida hakata kuulutama , kuulge jätke see asi nüüd rahule , nagu lollidemaa ... las olla see seadus aga samas igasuguse mõistlikuse piirid on ületanud see kõik mis selle seaduse ümber toimub .... kari lapsi , kõik need aktivistid võiks natuke mõelda normaalsete gayde ja lesbide peale kes soovivad lihtsalt oma elu elada , ei ole vaja tuua rusikaga ja jõuga igasugu asju meile , iga asi peaks toimima omal ajal kui selleks aeg õige ... imelik komma on igasugu aktivistidel kohe hakata kõigest lõugama mõlemad osapooled ikka parajad tuhajuhanid, pööratakse üles inimesed kes tahavad rahus elada ja toimetada omi asju ja samas tekitatakse ebaturvalist tunnet neil kes tõesti on gayd lesbid ... mõistan mõlema osapoole seisukohti ja soovin südamest , et see kõik ei tekitanud lõhet mis enne oli pea olematu ...
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 12:08
See on edasiminek, kuid (tsiteerin Postimeest):
Kooseluseadus hakkab kehtima 2016. aastal tingimusel, et parlament on selleks ajaks vastu võtnud jõustumiseks vajalikud rakendusaktid. Kui kooseluseadus vajas vastuvõtmiseks lihthäälteenamust, mis tähendab, et seaduse poolt pidi hääletama rohkem riigikogu liikmeid kui selle vastu, siis rakendusseaduse vastuvõtmine eeldab koosseisu häälteenamust ehk vähemalt 51 häält.

Seega midagi veel ei kehti.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 12:17
MInul kakskama millal see hakkab kehtima ja kas hakkab , ei puuduta mind ei otseselt ega kaudselt , lihtsalt see mis sõda selle õmber käib ajab südame pahaks , seda oleks saanud teha tsiviliseeritumalt ja mõlemaid osapooli arvestades, hetkel aga tundub , et see on tekitanud puhtinimlikus vaatevinklis vihavaenu erinevate huvigruppide poolt üksteise suhtes ja see ei lähe kuidagi .... Ma ei seisnud Balti ketis selleks , et oma rahvas hakkab üksteist kividega surnuks loopima ....
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 12:34
Sinu arvates polnud praegu õige aeg sellise seaduse vastu võtmiseks? Kui see ei ole praegu, siis kuidas sina seda näeksid, millal oleks aeg selliste ühiskondlike kokkulepete tegemiseks sobivam olnud, Red?
Kui sa räägid vaenust, siis ma arvan, et see eksisteeris erinevate huvigruppide vahel jube enne eelnõu menetlusse andmist.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 12:38
tuluke, tubli, eluterve lähenemine. antud juhul meenutas see tõesti Venemaad aastal 1917, kus kärarikas vähemus rahulikumast enamusest punamadruste tääkide toel üle sõitis ning maa 70+ aastaks kaosesse paiskas. vähemus võttis endale siis nimeks bolÅ¡evikud ja enamusest sai huvitaval kombel menÅ¡evikud. kas ja kellele seda kära ja seda seadust üldse vaja oli, selles on küsimus? erini "nautisin" ma homoaktivistide väidet, et "enamuse tahtega arvestamine on keskaegne". hmmm.... pärineks see nagu vana-Kreekast ja nimeks olla demokraatia?... fakt on see, et mõlemalt poolt tegid kõige suuremat kära kõige piiratuma silmaringiga inimesed. nagu alati. 5% elanikkonnast puudutatud ja kogu ühiskond möllab.
p.s. mis selle varjus TEGELIKULT susserdati?...
p.p.s.mina personaalselt ei taha Rootsiks, sooneutraalsust ja "Pipi Pikksuka" keelustamist kuna on poliitiliselt ebakorrektne. minule meeldib kui poisid mängivad autode ja püssidega ning tüdrukud nukkudega.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 12:47
Utha,jumal küll , ma ütlesin , et mul kama sellest seadusest aga mulle ei meeldinud see kirbutsirkus selle ümber , tottaalne lollidemaa , neid asju oleks saanud selgitada ja arutada omavahel hoopis tõhusamalt aga nüüdseks on sellest välja kujunenud palagan ... kes keda paneb ja miks paneb ja miks Sille ja Triin ikka tahavad koos elada või miks Aadu ja Sass seksi teevad .... muidugi meedi toetas seda lollidemaa edendamist ja inimesed kuulavad ning ahhetavad , aga nagu me kõik teame , siis meedia roll ongi see, et panna meediat vaatama ja skandaal müüb , eriti kui seda veel üle paisutatakse ... ja kahjuks leidub eestlaste hulgas inimesi kes kõiksugu pläma kuulavad. .... minu meelest võiks inimesed lihtsalt tegeleda oma elu elamisega ja see seadus ei muud siin riigis midagi , Eestil ja eestlastel on hulga suuremaid probleeme kui kellegi kooselu ja nende asjadega peaks enne tegelema , koos elati enne , elatakse hetkel ja ka tulevikus ning tegelikult see ei olnud riigi efektiivset toimivust ei edendav ega halvendav ... teema mis ei peaks olema üldse kaklust väärt. Nagu mainisin , iga asi tuleb omal ajal kui see on selleks küps, mitte ei suruta läbi asju jõuga ja toonitan veel meie riigil on hulga tähtsamaid probleeme hetkel ja need peaks enne lahendama , siis peaks laskuma riik seaduste vastu võtmisele , mis ei ole nii määravad riigi arengus , gayd ja lesbid olid enne olemas ja ka nad jäävad olema aga vale aeg oli hakata seda hetkel jaurama ... pole keegi inimestel keelanud elamast ja ka heteropaarid elasid sama häbiväärselt kooselu nagu gay ja lesbid , pole nad midagi seadustanud.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 12:54
Ma arvasin, et saan läbimõeldud vastuse. Tehke endale selgeks, mida te siis tegelikult tahate.
Millised on need tähtsamad probleemid, millega sinu nimetatud riik selle asemel tegelema peaks, Red?
Ma näen siin praegu samasuguseid lõhestunud mõtteid, mida natuke aega tagasi keegi taunivaks pidas.
Ma mõistan siin kirjutajate emotsionaalsust, aga kui see konkreetne seadus tõesti väga kedagi ei huvita, miks see siis teid nii emotsionaalseks muudab?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 12:56
Vabanda aga mul pole seda seadust vaja .... see ei puuduta mind absoluutselt ... lihtsalt minu seisukoht on see, et riigil peaks olem eesmärk eelkõige tööpuudusega tegeleda, kaitseressurssidega praeguses ühiskonnas, sotsiaalne vaesus jne. Ma olen harimatu inimene ja näen asju lihtsalt ....
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 13:01
Ah jaaa .... miks ma nii emotsionaalne olen , seepärast , et see seadus saabus sõja ja tulega kui jutumärkides öelda, ning see tekitab inimeste vahel viha ja vägivalda ja seda pole kellegil vaja , on teatud hulk äärmuslasi mõlemas leeris ja me keegi ei taha , et meie turvalisus hakkab seepärast kannatama ja samas tõesti ma ei soovi , et minu tuttavad hakkavad mind hukka mõistma sest enamik minu tuttavaid on tavalised hetero mehed ja naised ja neile ei meeldi vägisi peale surutud asjad jah ma oman ka oma vaatevinklit , sorry kui see ei meeldi gaydele ja lesbidele , mul pole midagi kellegi vastu ja tahaks, et inimesed olenemata soost suudaks olla sõbrad , roosa unistus aga see võiks nii olla , mitte ei peaks inimesed üksteist vihkama tema sooliste eelistuste pärast ... hetkel see palagan aga on tekitanud vastupidise effekti ... aga juu siis oli kellegil seda vaja ...
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 13:01
Red, nii muuseas, et antud seadus natuke parandab sotsiaalset vaesust.
Muidu on sul selle tsirkuse suhtes õigus.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 13:10
Red, sinule vaja pole – saan aru, aga kellelegi on, nagu näed. Ma ei räägi teiste huvigruppide eest, aga nende gruppide esindajatega on kindlasti enne pikalt asju arutatud ja küsitud nende arvamust selles osas, kas oleks õige teha seda praegu või ei ole. Ilma otsese vajaduse nägemiseta keegi seadusi ei algata.
Minu jaoks on siiani see raskeim koht, mida selle seadusega ületada vaja, just vastuseis. Ma näen ka tuttavate heterote seas seda ja mulle see ei meeldi, aga see, mis sind, Red, praegu häirib, on tegelikult normaalne protsess, mis käib muudatustega kaasas. Kui see seadus ei puudutaks kedagi, oleks see mõttetu olnud.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 13:10
nii, aga mida me sellest vastuvõtmisest siiski järeldame? seda, et valitsusele ja riigikogule on tegelikult nende valijad üks suur tühi koht, vajalikud vaid korra kahe aasta tagant. et aeg maha võtta, arutleda, ei. teerulliga üle masside ja kogu armastus. nagu ütles üks sotsist naisõiguslasest seltsimees, inimesed juba EU'ga liitumishääletusel andis kaudselt oma jaatava sõna igale edaspidi tulevale lollusele. enam ei olegi tarvis midagi küsida, ütle aga mingi asja kohta, et asi on "euroopalik väärtushinnang" ja läheb!. demagoogid. hästi kinnimakstud demagoogid muuseas.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 13:19
Te võite mind pidada nüüd hullumeelseks , nuh eks ma läbi aegade olnud grazy kuid mingil määral pooldan ma traditsioonilist perekonda , vabandan kui sellega kedagi häirin. Samas jah õigus oma elu määrata peab olema igaühel ja kahjuks me eestlased ei ole nii veel valmis kõigele olema avatud ja tõesti minu arvates hetkel see seadus on tekitanud kasu asemel viha vähemuste vastu ja seeläbi kannatavad ka inimesed kes tegelikult saavad oma eluga hakkama ka ilma seaduseta ... me pole valmis lihtsalt .... nii lihtne see ongi , vähemused peaks ja võiks ka nn. enamuse arvamust natuke püüda mõista , ma saan aru , et osadel vaja neid kindlusi kuid samas no ei ole nii, et teeme jõuga ja kui nüüd aus olla , siis notari juures saab alati omavahelisi kooselu suhteid reguleerida ... lihtsa maaka arvamus . Kuid ma mõistan hukka 100% V.Vooglaiu tegevuse , kristlus on olnud läbi aegade sõda ja viha kujundav ... ja see mees on loonud kristlusest veel sandima arusaamaminu jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 14:15
"Eestlaskond on nõnda väike ja habras, et me ei saa enesele sellist lõhestatust lubada. Meie endi valitud riigikogu on saanud sellega nüüd aga hakkama. Kelle huve see teenib?"
Tsitaat pärineb Jüri Estami artiklist, soovitan lugeda epl.delfi.ee/news/arvamus/juri-estam-eesti-riigi-kaaperdamine-ehk-kuidas-sunnitakse-rahvast-kuninga-sillingut-vastu-votma?id=69910441&fb_action_ids=817676494949982&fb_action_types=og.recommends
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 14:28
justnimelt. kelle huve see teenib? kellele, kuidas ja kui palju maksti?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 14:52
Ja kelle huvides on olematu riigipiir, mis ei pea ei neegreid, (kes karjakaupa mööda Limpompod Piusa jõkke ujuvad ja keda sealt siis uppununa välja õngitsetakse) ega kohvreid, mis suitsu hajudes kadunud on (tsitaat ERR-i uudistest: "Kohveri toetusmeeskond sunniti paigale hüüetega "ärge liigutage, muidu tulistame". Kui suits hajus, oli Kohver kadunud." Krt, nagu muinasjutust Vanake Hotabõtch, kes suitsu hajudes oli kadunud
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 15:22
Vot justnimelt hääletas hetkel selle seaduse poolt miski selline riigikogu koosseis, kes pole tegelikult selleks hääletuseks saanud ju kõrgemalt riigi võimukandeorganilt ehk rahvalt mandaati! Ma ei pea hetkel silmas mitte juriidilist asja poolt. Juriidiliselt võib hääletada ükskõik mille poolt, sest neli aastat tagasi on neid ju meid esindama valitud. ........aga asja point: Kui oleks kasvõi üks erakond neli aastat tagasi oma valimiskampaaniat tehes julgenud öelda, et neil on plaanis selline seadus vastu võtta, siis kas ta üldse oleks ületanud valimiskünnist või kui jah, siis millise protsendiga?!?!? Ma olen veendunud, et need häälte arvud oleks saalis hooooooooopis teised olnud.
..........lõpetuseks nii põhimõttelist otsust võiks ikka vastu võtta näiteks selline koosseis, kes seda põhimõtet ja maailmavaadet ka oma valimislubaduses vähemasti mainivadki. Seega järgmine koosseis siis.
Isiklikult mind asi ei koti, kuid kujutage ette, kui nüüd järgmine riigikogu hääletab, et kooselu tuleb seadustada ka inimese ja looma vahel, kuid kohe algaval kampaaniaajastul sellest ei räägi!! ......ma teen oma valiku seda teadmata. Leian, et päris õige nii siiski pole.
Sest see seadus pole ju mitte lihtsalt suvaline luba, kas hakkame kaevandama kuskilt midagi või mitte vaid midagi hoomis põhimõttelisemat ju!
......lihtsalt minu arusaam ja tähelepanek asjast........
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 15:37
nõus luukera, üldjoontes. praeguse valitsuse legitiimsus on rohkem kui küsitav. aga küll tplmutavad, küll tolmutavad...
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 15:42
aga noh, eks järgmistel valimistel saa valijad näidata, kas neil on haugimälu või ei ole. kui ei ole, hoitakse praegu võimulolijad võimust nii kaugel kui vähegi võimalik... kui on, usutakse uusi ilusaid valimislubadusi. kuigi mina personaalselt leian, et märkimisväärselt tugevam signaal oleks meie usurpaatoritele, kui valimisaktiivsus jääks nii -25% tuuri. ehk see suudaks neid ka peaga mõtlema panna, et miskit on mäda Eesti riigis...
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 17:07
Vaba, rahval on haugi mälu.

Sorry, ma pole juba aastaid valinud, kuid siiski julgen oma sõna sekka öelda. Ansip lubas ju Eesti viia viie rikkama riigi hulka. Minu teada see aeg juba liiva jooksnud, millal pidime sinna jõudma. Ansip küll juba lahkunud parimatele jahimaadele, kuid reformikad ruulivad ikka edasi. Ei muutu selles konnatiigis midagi. See seadus, millest jutt, jätab mind jumala ükskõikseks tegelikult. Miks peaksin seda pooldama, või elu ja hingega seda vastustama. Kui minu elu see ei puuduta, siis olgu pealegi.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 17:24
Seepärast ei muutugi,et bonabo sugused ei julge või ei taha minna hääletama.Pärast vigisevad et jama on.Kui õigel ajal sõna sekka ei ütle,siis ole hiljem vait.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 17:40
ka presidente on allakirjutanud pededele.Elgu IHA PEDED huraaaaaa

http://www.ohtuleht.ee/598539/ilves-eesti-uhiskond-ei-ela-ule-sallimatust-oma-inimeste-suhtes
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 18:08
Velts, tänud tähelepanu eest!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 18:09
vabakuulaja:Võta rahulikult.Altari ette veel joosta sa ei saa.Varu kannatust.Samm sammult.
Esimene samm tehtud,nüüd vajalikud rakendussätted.
Rahvas kiidab ja toetab kevadel tegijaid.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 18:20
Nii aga mina tunnen, et nüüd diskrimineeritakse mind veelgi enam. Samasoolised said seadusliku loa aga miks ei või mina oma lemmikseaga ametlikult ühte heita!!! Mul talle kõik valge kleitki juba ostetud jne....... Riigikogu peab nüüd ka sellega kiiresti tegelema, sest leian, et ei saa ju ka minusuguseid ilma õiguse ja kaitseta jätta ja kui nad kaua venitavad, siis saab mu lemmiksiga nii vanaks, et pean ta paratamatult enne loomulikku surma suremist ära sööma ju!!
...........aga ma ju nii armastan oma siga ........sinepi ja ketsupiga
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 18:27
Kurb aga ette teada,et nii läheb,kuna piidrid reformikad teadagi põlvitavad eu kõrgemate instantside ees,kust tulevad käsud.
Joteff e.Vanameister on korduvalt mu juudivaenulikkust esile toonud aga jh vaadake kaugemale ehk saate targemaks,kustpoolt reaalselt tuuled puhuvad ja miks selliseid seadusi vastu võetakse.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 19:16
Isegi Erki Nool võttis seisukoha kiirelt,et mitte hääletada??
raitsx: tuulesuund võib olla väga muutlik vägagi.
Võtame ka ameerika vange vastu.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 19:23
Ytlen veel ja uuesti,Eesti riik on moraalselt allakäinud ,omanäolisus on kadunud,mida vaid soovib usa ja eu,seda tehakse vastuvaidlematult,sellega pannakse vägisi juurdlema,kas see Putini Venemaa ikka on nii hull riik,kui ajupestud noorema põlvkonna eestlased usuvad.
Mina isiklikult arvan,et eesti on ennast alla lasknud,vähemalt minu silmis ja ma pole yksi.
Sõda ongi vaja,et puhastustuli saaks yle väärastunud inimkonna käia.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 19:24
ja kes on Erki Nool? pätt, varas, kaabakas, uurige ikka ta mineviku ka.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 19:30
raitsx, palun mõtle, mida sa kirjutad. Eesti riik- see oled ka sina !
Häbene natukene.
...
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 19:30
Kõige parem reklaam on antireklaam.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 19:35
raitsx täitsa õigus, pläma ajavad teised, sa 2karvast mõtle ise mida suust välja ajad!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 19:42
Ma peaksin ausust häbenema?
Kas minu,kui riigikodaniku arvamust on keegi kysinud?
Ei ole ja mul pole põhjust häbeneda oma arvamust.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 20:17
eee...mida iganes, aga vat sõda mina ei taha. lööge või maha - ei taha. kuigi, kui tuleb, siis ka lähen, pole valikut. aga ikkagi ei taha. sõda ei ole mitte ilus asi ja see, kes seda soovib...andke andeks, ei ole normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 20:24
Eesti riigis on demokraatia ja vabadus!
Seadus ei kohusta, kedagi ega midagi tegema kui sa ise ei soovi!
Huvitv, et mõnedel inimestel lähevad ikka ajud väga sassi ja juct nendel keda seadus ei puuduta!
OLge mõistlikud ka teiste inimeste suhtec.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 20:25
Olen ka seda meelt, et kas selle käputäie pärast pidi terve kõrgepalgaline riigikogu mitu kuud pead murdma ja tunde teletebatte korraldama?!?!?
Kas millegi muu eluliselt karjuvamaga poleks olnud mõtet selle asemel tegeleda?!?!? ...........näiteks kuhu järgmisel suvel nudistide rand lubada/avada või midagi säärast.........
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 20:39
Sellest ma sisuliselt räägingi,kui enne olin ma suhteliselt tolerantne,siis nyyd põhimõtteliselt ajab harja punaseks,kui see Porgandi-Lisette-Kampus irvitas rahulolevalt kuna hääletati poolt,rahvale näkku kustes,rahvahääletust eirates.
Mis kuradi demokraatiast te siin jahute Seltsimehed.
Jah brilla,tõsisemad tegemised jäävad tahaplaanile.
Ma tean,mis tähendab peremudel ja mulle ei meeldi,kui keegi ytleb,et hetero inimene ei tea,mis tähendab armastus aga just nii keegi väitis.
Ma ei imesta,kui selle seadusega tekivad teatud ryhmitused ja sõna otseses mõttes hakkab verd voolama.
Elame,näeme.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 20:42
Ajaloos tekib ikka vahel küsimus, et kuidas ühel hetkel äkki kogu rahvas peast soojaks läheb - möödunud sajandi alguse Venemaal või 30-ndate Saksamaal näiteks. Nüüd on meil omal olemas näide, kus mitte millestki kirgi punuti. Kui trummi ikka kõvasti taguda, siis läheb see ühel hetkel lõhki, sõltumata sellest, millest see oli tehtud.
Käsi püsti, kes on enne plärisemist seaduseelnõu läbi lugenud?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 20:52
Mul hea sõber advokaat luges ja seletas selle lahti pr.Leedilea.
Lihtinimene ei pruugi kõigest sellest tarkade inimeste koostatud eelnõust aru saada ja hiljem lisandub sinna kindlasti huvitavaid lisasid.
Leedilea,lääne-euroopas toimuvat ei sooviks oma hoovile,see on liiga jälk ja paistab,et tendents on sinnapoole.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 20:58
Raitsx, ütle mis sul ei aja harja punaseks???

Pole teemat, kus sa oma negatiivsust ei näitaks. Ela oma elu ja ära püüa teistele oma arvamust peale suruda.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 21:02
Jamajutt. Seadus ei ole samasooliste kooselu seadustamiseks, vaid kooseluseadus. Lääne-Euroopas toimuvat oma õuele ei soovi. Lääne-Euroopa õuele aga elama tükkida sobib. Jamajutt.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 21:05
Mind see ei puuduta ja pole selle vastu ka huvi tundnud. Aga selles on Leedileal õigus, et Hitler, ässitas võimulepääsemiseks rahva juutide ja mustlaste vastu üles. Samuti lasti steriliseerida kõik need, kelle geenid võisid superrassi puhtusele kahjulikud olla.
Saab näha, kas homofoobia harjal on võimalik peaministriks saada.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 21:13
Ei tea, kuipaljud mehed lesbipornot vaatavad ja onaneerivad ah?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 21:16
Kuutõbised!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 21:17
Parma, looduses on tavaline, et ühel isasel on kari emaseid, aga emane valib isaste karjast vaid ühe välja.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 21:21
Jott,usu homofoobe on kordades enim,kui sa arvata oskad.
Veelkord teen ette ja värvin punaseks,usu ,et see seadus tegi karuteene homoinimestele,minupoolest oleks nad vaikselt omi asju ajanud,nyyd aga......
Mis sul Jott need mustlased ja juudid hingel on?ja Hitler?
Hitler oli aus mees,on sul vastupidiseid väiteid?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 21:49
kui sulle bonabo,Raitsx-i ütlemised ei meeldi võid alati ära minna.
Nagu öeldakse: "Kellele ei meeldi see läheb ära".
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 22:01
Aga kui meie just olemegi need mehed, kel kümme daami!!! ........pääääääris hea ühiskond ju siis!!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-09 22:20
Jah, aga me ei ole. Palju daame nõuavad ülalpidamist, mida me kumbki kindlasti pakkuda ei suuda.

500 eesti rikkaimat meest saaksid, tõsi küll, sellega vaid 5000 naist ära võtta. Alles jääks veel tohutu hulk ...
˅ näita rohkem ˅