Foorum
2014-10-11 09:17
Inimesed on paraku end juba sajandeid lohutanud sellega, et kiusavad taga endast erinevaid, olgu need siis juudid, mustanahalised või lausa omaenda haiglase fantaasiaga välja mõeldud olendid – nõiad. Kui ikka mõni juut on kaevu uputatud ja paar nõida tuleriidal ära praetud, siis on hingel kohe kergem tunne ja võib kobida tagasi oma madala laega tarre. Ning kujutada ette, et oled korda saatnud traditsioone ja kristlikke väärtusi kaitsva teo.

Kivirähk. Naelapea pihta. Osadele konnasilmale.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 13:32
Kohvikusse läheb keegi täna
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 22:02
Kivirähk paini küll täiega kümnesse Minu hääl järgmistel valimistel talle

Arusaamatu on see kuidas need kooseluseaduse vastased suudavad sellise pseudoprobleemi korral hangudega Toompeale minna, aga kui riigikogu otseselt nende rahakoti kallale läheb või heaolu/tervist/ohutust puudutavaid otsuseid teeb, siis on neil ükskõik
Ausalöeldes jääb väga madal mulje sellistest isikutest. Tõesti nagu mingi "nõiajaht".

Seega isegi kui oma oleks kooseluseaduse vastane, siis ei sooviks ma seda et mind selliste madalalaubalistega samastataks.

Samas ei ole ma ka selle seaduse pooldaja. Ausaltöeldes ei ole mina siiani aru saanud mida see seadus minu jaoks muudab või millised suured hüved nüüd omasoolistele tekkisid. Minu jaoks ju ei muutu midagi ja nemad võisid enne ka koos elada või üksteisega ühist vara-hüvesid omada.
Isegi kui jutt oleks lapsendamisest, siis võib ju üksikisik ka tänapäeval omale lapse lapsendada, sõltumata orientatsioonist või sellest kes on tema mitteametlik elukaaslane.

Ühesõnaga, lugege ja mõelge oma peaga, ärge alluge massi või meedia psühhoosile. Kui naabrimees ulub siis pole vaja koos temaga ulguda või kui ostab uue mersu siis pole vaja kohe oma opelit müüki panna.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 22:08
Omasoolised saavad ka nüüd nagu päriselt abielus olla. Juriidiliselt kokku kuuluda. Näiteks meditsiinilist teavet jagatakse teisele poolele, laenu koos võtta jne jne.
Enne näiteks oli õnnetusjuhtumi puhul kooselav tegelane täitsa võõras isik. Ma ei tea, et seda saaks ka kuidagi notari juures vormistada muulmoel. Sellised nipet-näpet juriidilised lihtsustused tehti lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 22:18
Ok.
1. Paljud tänapäeva heterod on abielus? Enamus on vabaabielus, ehk lihtsalt elavad koos. Abielu muudab lihtsalt asja juriidiliseks, saab ühe nime võtta ja vara jagada. Aga nime võib igaüks tänapäeval muuta kui soovib ja vara võib samuti notariaalselt kasvõi naabrimutiga ühiseks teha, mõlema nõusolekul.
2. Laenu saab võtta kaastaotlejaga või käendajaga, kes pole sinuga kuidagi seotud, lihtsalt mõlema nõusolek peab olema.
3. Meditsiiniline teave teisest. Kuna keegi meist üldse on sellist asja vajanud? Õealegi õnnetusjuhtumi korral on olemas selline asi nagu kontaktisik, kelleks võib kasvõi naabrimees olla.

Üldiselt ei muutnud ju mittemidagi, kõik oli siiani samuti võimalik. Mingeid takistusi oma elu elada ju polnud.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 22:23
Kõike seda asja lihtsalt lihtsustati. Abielu on ka juriidiliselt lihtsustamine.
Kes traditsiooniliselt abielluda ei peaks tahtma, see teeb lepingu ja seda kõike ainul tühe lepinguga. ei pea mitme notari juures käima ja kõike mitupäeva ajama.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 22:35
Just. Ja nüüd proovi neile, kes selle seaduse vastu olid või hangudega Toompeal võitlesid, selgeks teha, et see kõik oli omasoolistel ka eelmisel kuul võimalik.
Aga paljude jaoks on nagu maailmalõpp saabunud

Uskumatu et on olemas väga palju neid kes on nii lihtsalt mõjutatavad. Ja mina veel arvasin et ma olen Waltriga kõik hallolluse ära lahustanud
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 22:56
Jaa aga Nature. kui laps jälle küsib sinu kest et issi miks need mehed käest kinni hoiavad, siis mis sa nüüd vastad?
Enne vastasid et perverdid on ja teevad seda salaja. Aga nüüd?
Nüüd pead seletama, et nad armastavad ja on ka inimesed. See tekitab raskusi........
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 23:07
Sry, aga minu selgitus jääb ikka samaks, ega kooseluseadus perverte kapist välja ei toonud. Muidu poleks nad ju julgenud enne käest kinni hoida.
Nagu isegi enne mainisid, see seadus muudab vaid juriidiliste probleemide lahendamise mugavamaks ja lihtsamaks, aga võimatu polnud see ka varem. Seega minu selgitus jääb ikka samaks, või oli seal seaduses mingi punkt kus ma enam ei tohi selliseid tegelasi pervertideks nimetada

Üldiselt tundub et peaks ka pedeks hakkama, siis saab alati diskrimineerimisele rõhuda, kui miski ei laabu nii nagu mina seda soovin
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 23:16
Mina olen jätkuvalt arvamusel, et homod on inimühiskonna töömesilased. Muidu tavalised inimesed, aga neid pole loodud lapsi sigitama. Looduses oli kõik paigas, aga asja rikkus ära see, et Aadam ja Eeva maitsesid keelatud vilja ja avastasid, et keppida võib ka niisama omaks lõbuks. Küllap see paradiisist väljaheitmine tähendabki seda, et inimene ei allu enam täielikult loodusseadustele. Homod, kes muidu oleksid olnud täisväärtuslikud ühiskonna liikmed, sattusid naerualusteks ja põlatuteks. Ja kes tahaks olla teise sordi inimene.
Piiblis kirjutatakse küll õunast, aga mina arvan, et süüdi olid hoopis mandavoÅ¡kad, kes naistel tuti sügelema panid.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 23:24
Seega Jf kui sa nüüd seksid mõne naisega lihtsalt mõnu ja oma lõbu pärast, mitte looduse poolt loodud sigitamise eesmärgil, siis oled ka sina põlatud teise sordi inimene, võrdväärne homodega
Ja proovi sa vaid väita, et sa seksid vaid laste saamise eesmärgil
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 23:27
Kas vanatüdrukuks või vanapoisiks sõimamine veel kotib kedagi tänapäeval?
Pigem võetakse seda naljana. Varsti ei koti kedagi ka pedeks sõimamine ja võetakse huumoriga.
Teadlikke ükskikemasi ei sõima enam keegi litsiks.

Maailm muutub vaikselt aga vaikselt paremaks või mis?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 23:31
Ega mõnupärast keppimine tee homoks, küll aga pani see kõiki naisi endale personaalset meest tahtma, sest üks alfaisane ei suutnud enam kogu karja rahuldada. Seega läksid loosi kõik, ka homod ja kes vastu punnis see naerdi välja ja sõimati perverdiks.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 23:41
Kui seda maailma muudatust nii võtta, siis huvitav mis edasi saab?

Olid ajad kui naistele vastu punnija oli pervert, need said läbi. Siis tulid ajad kui pervert polnud enam halvustav väljend. Mis järgmiseks? Kuhu on veel võimalik areneda?

Aga see pidev tolerantsus on nagu kahe teraga mõõk, liiga palju tolereerimist ei ole samuti hea. Teame ju kõik mis Mutionu peol lõpuks juhtus
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 23:48
Meie laiuskraadidel pole suur iive probleemiks. Ilmselt on eesmärk, et sõnum jõuaks sinna, kus toimub see põhiline rahvastiku juurdekasv.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-11 23:58
Vahet pole kas seaduslik või mitte. Ega siis seadusesepärast pede kohe lapsi ei hakka saama ometi, või hakkavad, mis te arvate?

nii et see pole argument

Maailma arengu pärast ma eriti ei muretse. Ma olen pea 40 a juba elanud ja selle ajaga on üksikemad litsi staatusest lahti saanud ja nüüd võivad peded koos elada. Järgmise 40 aastaga ehk on lits ka tavaline tööline. Ja siis olen juba peaaegu surnud. Nii, et see maailmarahvaste vähenemine jääb mul kindlasti nägemata.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 00:41
Parma, sul on veel võimalik näha, et sinu lapselapsed, või nende lapsed on kahtlaselt tõmmud.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 00:46
Kas siis moodsates, kahe isaga, perekondades sünnivad tõmmumad, pruunimad, lapsed?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 01:03
Kahe isaga peredes on lapsendatud lapsed ja need võivad vabalt pärineda lõunaosariikidest.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 10:34
Lapsed vajavad ikkagi ema hoolitsust ja hellust.Kaks HOMOST ISA ei kompenseeri seda
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 11:05
Rääkige seda joodikutest vanematele, kes oma lapsed ripakile jätavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 11:44
Ja ikkagi kaks homost issit on paremad
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 11:59
Kahtlemata oleks paremad, kui vaid ühiskond poleks nii vaenulik. Mina ei kahtle homode soovis ja oskuses head vanemad olla. Lapse elu teevad raskeks need "normaalsed" inimesed, kes näpuga näitavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 12:10
Just lastele tulebki näpuga näidata,siis kasvavadki nendest normaalsed inimesed.Kes näpuga näitavad ,on siis ebanormaalsed inimesed või? Kord peab olema,muidu astuvad nad sulle pähe.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 12:49
Jott see mustade pealetung on ka natuke utoopia. Ma arvan, et mitteükski omasooihar ei hakka nüüd sellepärast, kohe kuskilt mujalt meeleheitlikult lapsi kokku kühveldama.
Veresegamine toimub nii või teisiti. Suht palju naisi jookseb musta mehe meelituste peale minema. Vaata vahel välismaa tutvumislehekülgi, kohtad nii mõndagi inglishit purssivat eesti naist seal. Ning mehed kes väljamaal tööl käivad, panevad kindlasti mõnda pilusilmselt tibinat. Kust te teate palju on lapsi ripakil sedaviisi?

See maailm niigi igatpidi katki juba ja ega see seadus nüüd seda hullemaks ka grammigi ei teinud.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 12:50
Mina jälle usun, et homod on normaalsed inimesed(muidugi esineb ka moehullusid), kellel on looduse poolt mingil põhjusel ära jäetud tõmme vastassoo poole. Tegemist pole mingi haiguse, ega geeniveaga, lihtsalt nii peab olema. Homode vanemad on täiesti normaalsed inimesed ja kui homod peaksid lapsi saama, siis sünnivad ka suure tõenäosusega normaalsed heterod. Kasvatusega saab homoseksuaalsust alla suruda, aga see ei kao kuhugi. Asi pole selles, kumb sugu sulle seksuaalset rahuldust pakub, vaid selles kumba soo omadusi sa imetled.
Seksuaalse rahulduse võid saada ka masturbeerides ja see ju ei tähenda veel , et oled enda käesse armunud. Maailmas on palju homosid, kes on ise veendunud, et on heterod ja seda vaid sellepärast, et neid on nii õpetatud ja vastassooga on hea seksida. Muu emotsionaalne tõmme on aga nullis. Partneris imetletakse vaid seda, mida trendiloojad ettekirjutavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 13:08
Jah, selle kasvatusega on vifti-vifti, sa ei tea kunagi kudas see täpselt mõjub. Seda näitab pärast elu alles.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 13:34
Homofoobiast. Heterol pole mingit põhjust homosid karta ja ega homofoobid kardagi homosid, nad kardavad seda, et neid endid võidakse homodeks pidada. Hirmud ei tekki niisama, vaevalt, et kõiki on lapsena homodega hirmutatud.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:01
Küsimus laiale ringile,tere ka ikka,olen ma sattunud lillale lehele?
Mida sa vanamees seal kamina ees teed,hingad kanepitossu sisse,et sellist napakat juttu ajad või oled pede?
Joodikutest vanemate lapsed lähevad perele,kes neid tahaks aga loodus ei anna võimalust.
Peded ahju.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:04
Ehk siis joodikute lapsed ja joodikud ahju?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:09
Pede ajaks kõik ahju,kes perst ette ei keera.
Poiss issi ja emmega saunas,issi aga miks emmel on tilu?
Inimesed on tänapäeval võrdseks saanud pojakene.
Emme,emme,issi riidleb minuga
Pole midagi pojake,tule emme sülle,emme teeb kiiga-kaaga,küll siis unematu tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:12
Ah, et teil käib siis see niiviisi.
Kuidas teistel sellised probleemid on lahendatud? Ka on üldse sellised probleemid?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:14
PEDestonia69, aga miks sina nii raevukalt esined? Kas mitte selleks, et teistele meestele meeldida?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:15
Probleemid alles algavad,teatud vähemuste aktivistidel,võid mürki võtta selle peale.
Mis probleeme teie silmaas peate?
Millele nagu vihjate noormees.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:23
Ahjualune,mina enda orientatsiooni mitte ainult ei tea,vaid usun siiski,et Jumal ei ole loonud inimest mitte omasoolise perset rappima.
Teiseks:usud sa siiralt,et mingid kaks sitanikkarit marsivad lastekodusse last hankima?
Ära unusta vanamees,et kõik inimesed ei kooguta kaasa räpastele poliitikutele,tulgu või surm,püha ürituse nimel.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:26
Ma terve nädalavahetuse olen ikka mõelnud oma lemmiksea peale Panin talle kohe rätiku pähe ja nii armas on mulle Ei tea kas raatsingi teist jõulude ajal ära süüa?!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:31
Harimatute inimeste kiht ühiskonnas teeb mulle rohkem muret kui liberalism.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:32
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10689546_832440230140690_423020901188879825_n.jpg?oh=d91f2cfd7febbabd0affe8499f1c9632&oe=54BBBA13
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:37
Ära söö veel oma notsut Kontmees,varsti tahavad võtta seadust,mis lubab loomale taha keerata,zoofiilia vist oli.
See viimase peal malli värk.
Mõnes riigis ei vääri mehe nimegi,kui mõnele veisele pole sittarisse pannud.
Täpselt neiu Utha,seega oled sa minu poolel?
Sa siin mingi kõva tegija,lugesin suurema osa foorumist läbi.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:47
Ka haritud inimeste hulgas on matse, on naistepeksjaid..Vaata et rohkemgi veel, kui tavaliste inimeste hulgas. Haritlased on lihtsalt ülbed, suure EGO-ga
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:52
PEDestonia69, kus ma kirjutasin perserappimisest? Loe tähelepanelikumalt. Mina kirjutasin, et osadel lihtsalt puudub tõmme vastassoo poole, nemad oskavad hinnata ainult oma soo esindajate väärtusi. Seks on teisejärguline. Rahulduse võib saada ju ka masturbeerides, aga miks mitte koos inimesega, kelle väärtusi kõrgelt hindab.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 14:56
Kuidas defineerida,haritud inimene?
Toompeal peaks olema kõrgesti haritud intelligents koos,khm aga see selleks.
Mad´am nii vist tohib teile öelda,tundub,et olete siin üks vähestest,keda saab usaldada.
Nagu inglike kivil seisab,aus,kena Eesti Naine,suure algustähega.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 15:00
Hakka või uskuma, et Raits on uue konto teinud
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 15:01
Sedand küll,Ahjumees aga joodikute lapsed oleks sinusugune ametnik andnud PVO-le kantseldada.
Kes veel ei tea,mis on PVO,siis PerseVendadeOrdu.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 15:02
Aga kes sul keelab pedestonia kohe minna ja lastekodusse järjekorda ennast seada, et kui tuleb mingi joodiku laps siis kohe võtad selle endale?
Sittagi sa seda teed.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 15:03
Oh, mis te nüüd Ma selline sovjektiaegne isend, komleksides ka veel ja selle uue maailma moed ja trendid ei lähe teps mitte peale. Nagu ma ei pea anaali seksiks, niisamuti ei saa ma tõepoolest aru neist homodest või mis nad olidki..Las igal ikka jääda oma arvamus. Nemad minu arvamust kõigutada ei suuda ja mina nende oma ka mitte..Ainult seda, et haritlaste hulgas on palju MATSE--seda olen ise elus kogenud-näinud. minu oma lastestki on kõige ülbem, kõige teravama ütlemisega just magistraadi kraadiga laps. Teised on normaalsemad
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 15:03
magistrikraadiga--tahtsin öelda
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 15:12
Leikin ega meesrahvale nii lihtsalt last sealt anta,millalgi oligi selline plaan,panid täkkesse.
Aga mul omalgi lapsed olemas.
Mad`am,ka minule tundub,et üritatakse kõrgemalt poolt peale suruda arvamust,et hetero on perverssus ja mees-mehe suhtes üksteise perse uuristamine on armastus.
See on lihtsalt nagu õudusfilm.
Seda nim.ajupesuks.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 15:14
Ega haridus matsi riku
Sa Sirruke pole siis õigete haritlaste peale sattunud, oled näinud vaid haritud matse
˅ näita rohkem ˅
2014-10-12 15:15
Pede aga siis on ju kõik korras ja ei ole vaja lärmata.
Mis probleemi sa üldsegi lahendad?
˅ näita rohkem ˅