Foorum
2014-10-15 09:01
Paar aastat tagasi juhtusin soomes nägema telekast lesbide abiellumist. Mõlemad naised olid rasedad. Lesbide vastu mul pole midagi..Neil on võimalus ise omale lapsed sünnitada, mitte ei pea kuskilt kelleltki ära võtma. Kusjuures ma usun et normaalne naine valib oma lapse isa hoolikalt, heade geenidega mehe selleks
Kes mäletab aga loosungit-"Ära löö last, räägi temaga"..Ma usun et selle projekti juht istub veel ehk vanglas..Nii et elagu need homod ja abiellugu, kui tahavad--aga lapsi neile anda siiski ei tohiks..Ometi ma usun, et ka see surutakse läbi..
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 11:16
Et siis homod on pärit ebanormaalsetest naistest?
Võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 13:55
Inimesed on liiga ära hirmutatud nende teemaga, mis puudutavad seda ala seaduses, mida nad ei tunne, aga samas seovad neid nendele olulisima temaatikaga, milleks on lapsed.
Seaduse lahti rääkimata jätmisest tekivad väärad arusaamad. Nii on näiteks läinud lastesse puutuva teemaga. Lastakse meediasse lahti mingid jutud laste ära andmisest samasoolisse perre. Natuke aega tagasi liikus siin ringi youtube video, mis rääkis Norra abielupaarist, kes pidi andma oma lapse homoseksuaalsesse perekonda. Jne. Nii et juba me räägime tagantjärele laste eraldamisest oma vanematest ja kuskile saatmisest, teise perekonda andmisest. Keda selline asi vihaseks ei ajaks?
Vastutustundetu inimeste hirmutamine. Kohtusse tahaks kaevata need, kes nii vastutustundetult tegutsevad.

Minu teada räägib seadus peresisesest lapsendamisest samasooliste puhul, mitte laste sissevoolust ühest perest teise.
Eesti Inimõiguste Keskus (kopeeritud tekst nende lehelt):
Peresisene adopteerimine tähendab, et ühel registreeritud kooselu partneril on võimalik adopteerida teise partneri laps, saades niimoodi lapse suhtes võrdsed õigused ja kohustused. See on lapse parimates huvides.


Ma ei tea, et oma vanematega sugulussidemetes mitte olevaid lapsi keegi adopteerida lubaks. St et, kui laps ei kuulu pereringi, siis seda ikkagi ei tee keegi. Ma saan nii asjast aru. Lihtsalt koos elavad samasoolised paarid saavad omale võrdsed kohustused nende laste suhtes, kes nende peres kasvavad.

Veel vastuseid EIK lehelt:
Kas kooseluseadus on laste parimates huvides?Jah. Laste huvides on, et nad saavad kasvada võimalikult tugevas ja stabiilses peres. See eeldab, et last kasvatavad vanemad saavad olenemata soost abielluda või oma kooselu registreerida. Seda kinnitab ka näiteks Ameerika Pediaatrite Akadeemia tehniline raport.
Laste õigusi käsitlev uurimus tõdeb, et juba praegu elavad vähem kui pooled lapsed Eestis niiöelda traditsioonilistes peredes ning seetõttu on laste õigusliku kaitse parimates huvides tagada kõigile perekondlikele vormidele võrdne tunnustus ja kaitse.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 16:03
Sirruke, sa räägid nagu oleksid kõik homod mingid väärakad. Tegelikult on nad täiesti tavalised inimesed. Ja usun, et need homoseksuaalsed mehed, kes enda kooselu tahavad registreerida, oleksid kordades paremad lapsevanemad, kui mõni joodikust pereisa.
Ja lapsi ei võeta ära mitte selleks, et neid homodele anda, vaid ikka sellepärast, et bioloogilised vanemad ei tule nende kasvatamisega toime.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 18:43
Sirruke on veidi segaduses ja oma mõtetega nihkesse läinud.Kahjuks.
On heterod,on homod ja bi seksuaalsed.
Pedofiile samastada homodega on äärmiselt kohatu.
Vastuvõetud seadus on kooseluseadus mitte mingi homoseadus.Seadusega kaasnevad ka rakendusaktid.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 19:30
Ma pole väitnud, et 100% oleks sellised..Kuid siiski--kas keegi ei mäleta näiteks seda--"Ära löö last, räägi temaga"..Lastega tegelev inimene--mis hiljem selgus??..Ettevaatlik peab olema--taustuuringud, mis peaks kestma nii aasta, 2.. Milleks sinna perre võeti tänavalaps?? Kurat, mul täna kiire, pole aega eriti siin diskuteerida..Teen lühidalt
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 19:48
Kui palju on neid heteromehi, kes oma alaealist kasutütart põrutavad, mõni ei põlga ka oma last ära.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 19:54
No see pole ka hetero--see on pedofiil! Ja täiskasvanud last ei anna ikka põrutada, kui ta ei taha--kui alaealisega tegemist--on pedofiil..Paljud pedofiilid ka peituvad peene nime taha--nagu gei.. Mis kuradi gei!?? Minu jaoks on ta lihtsalt PEDE!! Ka siis, kui ta on advokaat, mitte traktorist
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 19:59
Aga mis vanusegrupis need vastuolijad kõikserohkem on?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 20:25
Kui millalgi saabub aeg Vanajeesuse ette astuda,siis eeldan,et selliseid avaldusi kuuldes,lennutab ta teid pea ees Vanasoe juurde,kes teile peeruvahele tulehargiga kõdi teeb.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 20:32
Olin 15, kui mind peaaegu et vägistas 30. aastane mees. Viibisin klassiekskursioonil ja vägistamiskatse tegi mu oma meessoost klaasijuhataja Ma detailsemalt ei räägi siinkohal( kinnitan vaid, et perse jäi siiski õnneks süütuks), kuid pääsesin tänu suurele kisale, mis äratas mu samas toas magava klassivenna ja kes tormas koridori peale abi otsima!
.......noh sexuaalteaduste doktorid, kuhu alaliiki nüüd siis see liigitada?!?!?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 20:37
Parma! Mina arvan et vanused ei oma siin üldse tähtsust! Nagu näed siitki--me jotiga samal vanuseastmel, aga mõtleme erinevalt..Ma tean, et mu lapsed on erapooletud, aga tean ka seda, et osad nende tuttavatest sõpradest on ikka eri meelt..
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 20:41
Ma üritan pikemat aega aru saada, et miks vastu ollakse aga pole veel siiani sotti saanud sellest.
Ehk lahendatakse hoopis mingit muud probleemi sellega.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 20:48
Jah selles olen veendunud, et perverte leidub sõltumata orientatsioonist ja mitte vähe. Usun ka siin on hulga inimesi, kes seda omal nahal tunda saanud, kuid enamasti häbenetakse sellest rääkida.
.....ausalt öeldes kui olin ise veel noor, siis ka ei julgenud. Aeg karastab ja parandab haavad, kuid mingid pildid mällu jäävad igavesti.
Noh see mis minuga kunagi juhtus oli tegelikult pikem teema ja hiljem hargnes ikka igasugu asju välja.
Tookord aga osutusid poiste päästerõngaks meie klassiõed, kes asja kuuldes kooli juhtkonda valgustasid. Klassijuhataja kadus koolist kui see samune ja juhtkond vaikis maha ka asjaolu, et mõni aeg pärast juhtunut me kõikide klassivendadega siis kambas koos tolle affiga natuke "väga viisakalt vestlesime!"
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 20:50
no mina olen natuke foob! Ma kardan, et minnakse ka seda teed, et lastakse homodel lapsi lapsendada. ja ei ole ikka küll nii, et laps võetakse vaid siis ära, kui vanemad hakkama ei saa. Soomes võib juba siis laps minna, kui ema julgeb minna psühhiaatri juurde, et on masenduses ja väsinud.Alles oli Oulus selline olukord. Lapsed on tänu homodele juba tehtud äriprojektiks. Kui keegi kaebab, et isa joob õhtul telekat vaadates paar õlut--nii on kohe see pere lastekaitse pilgu alla ja pole võimatu, et viiakse minema ka..Erilist süüd siin vaja ei ole, et need hullud homod lapsed omale saaks ja riik neile hulludele siis maksab.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 20:55
Peded kappi tagasi!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 21:05
Kõiksugu perverte leidub nii heterote, kui homode hulgas, aga ma olen kindel, et homomees on palju valivam enda elukaaslase suhtes, kui osad naised. Need perverdid elavad kas üksi või on abielus naisega.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 21:06
Sirruke- mina küll homosi hulludeks ei pea?Sa kohtad homosi kõikjal-tänaval,kaubanduskeskustes,laval.Loed nende loomingut,kuulad muusikat.
See seadus ei pane sind muutma oma seksuaalset suundumust,orientatsiooni.Foobiaid pole mõtet otsida ja endale ka tekitada.
On olemas palju gay kui ka lesbi inimesi,kes ei soovi lapsi.Rääkimata lapsendamistest.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 21:07
no on ikka vahe, kas lapsendab heteropaar või mingi homopaar..Elagu koos, põrutagu teineteist, nii, et pärakuvähk tekib--mul savi!! Lapsi sellistele igaks juhuks anda ei tohi!!
Ongi hea mõte--las abielluvad, las põrutavad teineteist sinna--saabki neist kiiremini lahti--ma mõtlen pedesid, homosid ja ka neid peene nimega geisid
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 21:07
miks lapsendamine peaks puudutama kedagi, kel enda lapsed suured.
Töö juures ka muud ei ole , kui kooseluseadus ja ebola, nende teemadega saab ennast üles kütta. Täiega kopp ees mõlemast
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 21:07
to.Brillment:mõtle mees,mis selle lapse psüühikaga juhtub,kui teda kasvatab 2 omasoolist,mis nagu koolis hakkab toimuma.
Mad´am Sirru,sul on õigus,soomes ON asjad juba hoopistükkis eestiga võrreldes päris perses,siin võetakse laps koheselt,kui ta peaks vanemate peale kaebama.
Siin on kodanikud täiega ajupestud nagu ka mujal euroopas.
Nõukaaeg tegi inimesed valvsaks ja tugevaks vastupidi praegusele poliitikale.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 21:13
Täiesti kindel et see Ebola on ka pederastide haigus.

"Ei pededele ja ebolale"!
Rahvas lähme Toompeale piketeerima!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 21:13
Ahjualuselt ka ootaks paremat sõnavõttu,muudkui soiub joodikutest vanematest.
Veelkord,selleks on olemas paarid,kes looduse vingerpusside tõttu lapsi ei saa ja lapsendavad,kas siis lastekodust endale lapse.
Koolis küsitakse,mis ema nimi,emme on Madis ja issi on Juku wtf Ahjualune.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 21:14
Tean mitut gayd,lesbit kelledel puuduvad lapsed,kuid toetavad oma lähedaste lapsi,perekondi majanduslikus mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 21:16
Kosmik,ma ei tea,kus linnas sina lastekaitsja oled aga mina omas linnas võitlesin last endale 2 a.käies oma 7 korda kohtukulli ees ja seesamune lastekaitse sai minult näitlikult öeldes nahad sisse.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 21:45
Lapsendamise koha pealt, mind huvitab, kas samasoolises peres elavatel lastel saab koolis väga lihtne olema? Väidetavalt võivad lapsed üksteise vastu väga õelad olla.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 21:52
wallega nõus..Ja ei aita siin kodune kasvatus ka..
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 21:53
Uurisin oma 13aastase tütre käest.
Vastus oli, et tüüp peab ise normaalne olema, tal poogen mida vanemad teevad. Ta ei teagi isegi, et kuipaljud klassis on üksikvanemate lapsed
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 22:02
Brilla, paljud vanemad ei räägi seksi teemadel lastega. Või siis raiutakse lihtsalt ette, et nii peab olema ja vsjoo.
Aga proovige üksõhtu maailma asjade üle arutada. See on üpriski huvitav tegevus.
Üksõhtu seletasime liputajatest ja pedofiilidest. Plika arvas sellepeale lõpuks, et need on ühed mingid omavärki tegelased ja talle need huvi ei paku.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 22:03
Oleme ausad,need lapsed on hukule määratud.
Küsimus pole,kas saab lihtne olema,vaid selles,et saab võimatu olema.
Lapsed on elu sool ja laste heaolu nimel olen isiklikult nõus pea pakule panema,kui sellest neile abi on.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 22:08
Brillment,võid sellepeale mürki võtta,tolerantsuse kohapealt annavad lapsed mulle silmad ette.
Ja mul on selleüle vaid hea meel.
Olgem ausad,ma olen vanakooli mees,sina aga euromees.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 22:08
Kui oled ikka valge vares, siis leidub alati keegi, kes üritab sind veel valgemaks võõbata. Hallidel ei panda üksikuid valgeid sulgi tähele.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 22:15
No kui lapsed tolerantsuses silmad ette annavad, sisi tekib küsimus. Mida fakki siis võidelda? Igav on või?
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 22:32
Mina nüüd lahkun te meeldivast ja kirgi täis seltskonnast! Homme ka siis vaatan, mismoodi minu lapsed seda asja võtavad..Neti teel nendega sellest rääkima ju ei hakka..Homme olen uuel,vabameelsel kodumaal--nagu Eesti Kusjuures ma olen enam-vähem kindel, et mu lapsed vastavad sama, mis Parma tütar Ilusat jätku--ma pean hakkama varsti sõitma ja bussis vist netti ei ole!
˅ näita rohkem ˅
2014-10-15 22:36
jott, ma helistan sulle, kui helsingis olen
˅ näita rohkem ˅
2014-10-16 00:16
Nii lihtne see ei ole, et kui üks laps kinnitab oma vanemale, et tema küll kedagi ei kiusaks, siis on m.o.t.t. Samas on tõsi, et mina, nagu paljud teisedki, ei tea, kas ja kui palju kiusatakse ja millistel põhjustel. Samas riskianalüüsi tuleb ikka teha Ei meenu, et meedias oleks sellest räägitud. Põhirõhk oli "valesti mõtlevate" inimeste haridustaseme üle muret tundmisel.
˅ näita rohkem ˅
2014-10-16 08:54
Enamus Eesti inimestest elavadki pidevalt-teiste elu
Esmalt aga need,kes oma eluga toime ei tule
˅ näita rohkem ˅