Foorum
2012-02-24 01:22
Tere kallid kaasfoorumlased,

Olen osanud oma elu nii keeruliseks elada, et olen armunud. Iseenesest ei oleksi ju siin midagi ebatavalist. See kõlab ju väga armsalt ja ilusti aga miks ma üldse siia teema teen. Nimelt ma olen armunud naisesse kellega ma sain tuttavaks raha eest. Ehk siis sponsorlussuhe. Ning loomulikult on temake suhtes, pettes usinasti oma meest (väidetavalt armastus on aga raha ei ole). Ausa inimesena pakkusin talle lahendust, et kus ma seisan, valida üks välja - mind. Kahjuks öeldi mulle ära, et oled väga tore aga tunnen sind vaid mõned kuud jne. blablabla.
No on lugu, ma ei teagi mida teha. Ma ei küsi nõu. Minu küss on, teab veel keegi selliseid juhuseid? Kuidas need tavaliselt lõppevad?

Tänan ette vastajaid, kui ka neid kes "niisama paukumisega" minu teemat topis hoiavad
˅ näita rohkem ˅
2012-02-24 09:23
palun siis vastus - lahutusega või lahku minekuga .jahtu maha ja mõtle natuke kainelt ka
˅ näita rohkem ˅
2012-02-24 10:03
hm, paar kuud suhtlemist ja kohe peast nii armunud.
siis see polnudki teil puhas sponsorlussuhe, et ainult raha konto peale ja kontolt maha, paar kirja ja piltide vahetamine. te siis kohtusite ka? ta pettis oma meest sinuga?
ja sellest ma ka ei saanud aru, kuidas või miks armastuse olemasolul kedagi petetakse ja mis roll on siin rahal? armastus nagu oleks olnud, aga kas siis mittekumbki selles suhtes ei teeninud? või on siin naine see, kellel on pidevalt rahad otsas ja siis kogub erinevaid sponsoreid kasutades omale konto peale natuke (varuks)? või mis?

kui sulle juba öeldi, et ei taha, siis pole enam kahtlust, et peale raha sind muu jaoks vaja polnud. ei vastatud su tunnetele, mis teha. sa ju teadsid ise, et tegu on suhtes oleva naisega. teinekord vaata ette, kellega sa ennast seod ja kas teil on samad soovid või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-24 12:17
kohutavat pole siin midagi.armuda võib esimesest silmapilgust kindlasti.elu ongi keeruline,kuhu mahuvad armumine,armastus ja armuvalu.
armastus vastu armastuseta ei vii kuskile.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-24 12:33
risto, aga kuidas sinu ja su partnerite vahel selle armumisega asjad on. armud sa ka vahel nendesse meestesse, kellega sa seksid või ehk armastad praegugi kedagi? armuvalus oled olnud?
˅ näita rohkem ˅
2012-02-24 12:46
kujutasin ette armuvalus pederasti murtud südamega kallst sitaauku taga nutmas hea stsenaarium groteskikomöödiaks. sry
˅ näita rohkem ˅
2012-02-24 14:13
koogel- kujutada sa võid palju ja sinu auk pole nii kallis,et seda igatseda
˅ näita rohkem ˅
2012-02-25 08:44
muide, risto, vastuarmastuse osas ma vaidleks sulle veidike vastu.
sa arvasid siin, et armastus ilma vastuarmastusete ei vii kuskile. see pole päris täpne.
ta ehk ei vii jah suhteni ja teisega kokku, aga vaata kui paljud on kannatades ennast ohverdavalt looma hakanud sajad suured teosed ja luuletused jne jne. tekivad kohe muusad.
energiajook pole ainus, mis taeva all tiibu lehvitama paneb
ma tean isegi sellist maalikunstnikku, kellel peab kohe oma muusa olema. muidu tal midagi ei tule. ja alati ta armub natuke oma modellidesse, see aitavat. kuna ta vastuarmastust eriti ei leia, siis on ta pidevas depressioonis, aga loob edasi.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 10:30
Ma tunnen ka mõnda inimest, kes ostavad endale inimesi. Ei pea silmas seksi ostmist, aga lihtsalt sõpru, oma lapsi, muid sugulasi.
Olen juurelnud, et mis maik küll sedasorti suhetel juures võiks olla, ning kuidas osapooled seda tunnetavad.
Kas Sul Accelerator, ei või siin olla tegemist hoopis sellega, et oled nagu omaarust kauba eest maksnud, ega taha tunnistada et see oli nagu rendijalgratas, mille peab ilusasti tagasi viima?
Kas siin on mingi madala enesehinnangu värk? A la ma olen nii väärtusetu, et isegi naisi pean ostma?
Või tahad Sa täpsustada, mida pead sponsorlussuhte all silmas? Äkki oled lihtsalt kooner? Tegid tüdrukule paar korda restoranis välja ja nüüd nimetad seda sponsoreerimiseks?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 12:24
Miks ka mitte armuda sponsorlussuhtesse.Mille poolest erineb see naine teisest,kellele oled seksi eest raha maksnud Jälle vale ettekujutus naistest.See naine,kes raha algul ei küsi ja laseb suhtelt vabalt areneb võib ühel hetkel kui temasse armuda,nii meeltmuuta,et hakkad talle elu lõpuni maksma.
Mulle nooruses ütles mu tädi,et kui tahad naist võtta siis kõige parema naise leiad just litsimajast.Kahjuks nõuka ajal avalike bordelle polnud ja see asi jäigi tegemata
Ei pea ka mees kooner olema kui mees armub.Need restos väljategemised lähevad just kallimaks kui seda seksi ostmine.Ma ei propageeri seda ostmist ,olen lihtsalt teemas.Ka mees pole väärtuseta kui ta ongi elus mõned korrad naisi ostnud.Need varajased kooselud teismeliste eas rikuvad kordades rohkem inimesi ja see kõik toimub vanemate kodus nende silmi all kui väljaspool kodu naistega sebimine
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 13:02
Jah Elmar, ma arvan, et Sul on viimane aeg oma ettekujutust naistest veidi kohendad.
Huvitav, et Sa kalkuleerid, et kui palju naine Sulle maksma läheb.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 13:04
Lp.Teemaalgataja!Mina arvan,et see naine lihtsalt valetab sulle.Kui ta mees on rahatu jobu ja sina pakud talle imelist elu ilma finantsraskusteta,siis on selles mingi kamm sees.Luuserit võib ju armastada,aga seda vabast ajast.
Mul on üks tuttav,kelle lemmiklause on"raha üldse ei ole".Ta töötab soliidses riigiametis ja teenib tunduvalt üle Eesti keskmise palga.
Tal on abikaasa ja 3 last.Mees on ehitanud perele väga kauni maja ja kõik sinna juurde käiva.Voodis on mees mõtetu,aga see ei sega kedagi.See naine peab hea meelega armukesi,loomulikult ainult juhul kui need maksavad."Tasuta ennast raisata pole mõtet"on teine tema lemmilause.Mõtle nüüd siit ise edasi.
Tõenäoliselt on sinu armastusel samasugune kodu ja pere.Neid naisi on väga palju.Nad ei jäta oma kodu ja peret,aga on alati valmis nn.sponsorlussuhteks.Ilma sponsorluseta poleks te seksini ju jõudnudki ja sa ei oleks praegu armunud.
Mina soovitan sulle leida uus sponsoreeritav ja ilma mehe-laste-kassideta.Siis on armumise korral võimalused avatud.
Ma mõistan sind absoluutselt,sest tunnen väga mitmeid selliseid naisi.Nad ei jäta oma kodu ja peret,aga raha eest seksivad ikka.Tasuta ei seksi isegi mitte oma mehega.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 13:14
deMerteul,asi on selles,et ma ei kalkuleeri naisi Nagu peaks vist aga ma ise ei oska kahjuks seda teha.Lihtsalt täiendasin seda teemat
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 13:27
Austatud Chocolate, vot mina nüüd aru sinu mõtetest ei saa. Lugedes sinu postitusi jääb mulje, et kogu eesti kõrgklassi naised on prostituudid, või siis kõik endast lugupidavad naised on seda. Või kuidas seda siis mõista? Prostituut ei ole aga ilma rahata ei sexi? Aru ma ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 13:39
Kõik rahaga üle tähtsustada viiks vist varakult hauda Pole ka need endast lugupidavad naised prostituudid midagi.Tuleks siis liikuda rohkem selles seltskonnas,kus rahast vähem räägitakse..
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 14:10
Ma lävin ka väga varakate inimeste ringkonnas nii naiste kui meeste aga üks asi millest iialgi ei räägita on raha. Ja kellegi asi pole, kui palju kellegi pangakontol on.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 15:33
sheeba36,ära unusta seda seltskonda,kes varakate ringkonnas jahti peavad Need,kes endid korrus kõrgemal olevateks prostituutideks peavad,mitte sellised vaesed laps- neiud,kes ihalehel sponsorlust ootavad või lausa kõnekaardile raha laadimise eest tutvust sobitavad
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 15:52
Vot näed Elmar, selle peale ma ei tulnudki et on ka selliseid, kes jahti peavad Samas ju kui hakata globaalselt arutlema selle teema ümber mis mõttes siis need amatsoonid kes nn rikaste ringkonnas jahivad - erineksid neist iha portaalis sponsorlust otsivatest neidudest/naistest? Minu jaoks on see ikka ühe ja sama nimetuse all paraku.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 16:02
ikka mingi erinevus on olemas.demi ehk oskab paremini öelda siin ju mehed tahtvat ainult naistelt tasuta seksi
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 16:15
Elmar, ehk tõesti on küsimisel ja küsimisel vahe sees aga see ei muuda ju lõppresultaati. Ja mehed jäävad ikka meesteks, on nad siis rahakad või rahatud. Ega neid naisi ,olenemata kas kõrgseltskond või iha portaal ju tegelikkuses ei austata. Jah kõrgseltskonnas ei öelda seda valjult ehk välja aga suhtumine on ikka üks. Ja eks see oleneb ju naise enesehinnangust. Niimoodi ju hindavad ka mehed ja kui ikka dollarimärgid silmis sädelemas, siis sellisena sind ka võetakse. Kurb aga eks see on iga naise enda valik. Ehk iha portaali naised/neiud on isegi ausamad, sest nemad küsivad otse
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 16:26
No näed nüüd kui ühtemoodi me selles teemas mõtleme Kindlasti on siin ka neid ausaid,kes otse küsivad aga mitte alati,sest ihas on vesi vahel sogane ja sogases vees on hea kalu püüda Ma nimetaks neid teenuse solkijateks
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 16:51
Tegelikkuses on mul ju täitsa ükskõik, mismoodi keegi oma elu elab, paraku teeb mind kohati murelikuks chocolate tugev promo ja nn "oma eluviisi " ülistamine, mis võib veel korrektselt väljakujunemata neidude maailmavaateid mõjutada. Jube on vaadata neid ilusaid noori tüdrukuid, keda nn "kõrgklassi" meeste seas käest kätte antakse. Nagu trofeed või siis kasutajale väärtusetuks muutunud mänguasja, mis vanakraamipoes poolmuidu maha müüakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 17:36
Üks kommentaar tänasest ajakirjandusest, mis haakub aruteluga, (kirjapilt muutmata)


eesti naine

"noorte meeste arvuline ülekaal on tähtsusetu,sest eesti mehed 50 eluaastani on nõrgamõistuslikud,alaväärsust põdevad keigarid või pehmema variandina lihtsalt rumalad. Kaasnähtusena enamus veel labased joodikud, vargad ja enda arust suured naistemehed. viimane hinnang paneb kaastundlikult muigama, hea kui libude ja dementsete muttide juures hakkama saavad. Haritud eesti naised jäävad enamus välismaalastele."
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 17:51
Aikon, see oli nüüd küll suurepärane artikkel, mille sa leidsid
Tuginedes eeltoodule, on veel hullem, kui need nukutüüpi tütarlapsed väljamaal käest kätte käivad
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 17:54
aikon,kes tark teadis olla
choco kasvatustöö meenutab mulle nõukogude aega,kus poliittunnid olid kohustuslikud kindlatel päevadel.Tööle võis minemata jätta ja ei juhtunud midagi aga poliittundi mitte
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 17:58
Artikkel on tänasest Delfist "Noorte arv väheneb rahvastiku arvust kiiremini"
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 18:03
Kas see choclate jutt nüüd poliittunni mõõtu välja annab, pigem siiski nagu agitaatori tööpõllult pärinev tegutsemine või siis tänapäevasemalt amway müügigurude tööpõhimõte alustab ükskõik millisest teemast, jõuab ikka ühte ja samasse kohta, ükskõik milliseid nippe kasutav turunus.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 18:07
Lugesin ka just seda artiklit ja kommentaare
Üsna hea tunne tekkis,kuna ise ka juba ammu 50mne ületanud mees Sellest ka järeldus,miks noored neiud minust leiavad
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 18:28
Kahjuks pean mina esialgu leppima teadmisega, oma nõrgast mõistusest, keigarlusest ja muudest eesti mehele omistatud tiitlitest agaaaa...seda kõike pole enam kauaks
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 18:43
Pagan, mul tuleb veel hulk aastaid nõrgamõistuslik keigar ja varganäost joodik olla.

Tutvusringkond määrab inimese käitumist palju. Kui su tuttavad ikka mõnitavad tagaselja neid, kes sõidavad Mercedesest kehvema auutooga või elavad eramaja asemel korteris, siis see tekitab ka sinus kompleksi ja vajaduse parimaid asju saada. Kui su tuttavatel on autodest ja majadest savi, siis elad ka sina selles osas rahulikult ja sõidad oma vana Fordi või liinibussiga rõõmsamini kui mõni tippklassi tibi oma Lexusega.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 18:59
Seesugust "fenomeni", mida esindab shokolaadi rüütet tegelane, nimetatakse eesti keeles "tõusiklikkuseks" või "peenemas" keeles wannabe
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 19:12
Aikon, minule on jäänud mulje temast kui unistuste maailmas elavast naisest, vastavalt hommikusele tujule on ta alati erinev, küll on rikka mehe naine, siis korralik üksik ema kes rügab tööga miljoneid kokku ja nüüd siis rikka mehe armuke. Saa sa siis nüüd sotti mis on mis, ainuke läbiv teema on elustiili promo, et tasuta ei saa midagi ja iseenese kiitmine
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 19:24
Selle loo juures torkab silma,et ta ise saab kõike tasuta ja ega teised peavad kõige,kõige eest maksma kõrget hinda muidu jääd jobuks
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 19:35
Aga mis tast ikka kiruda, markantne tegelane, las laseb edasi, lisab natukene koloriiti
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 19:35
Kiitmise rasket tööd ei tohi sina mitte unustada,sest et kui ise seda ei tee, ei avita ka Narkissos
Sheebatüdruk,mul on mulje, et sedalaadi olemust, nagu kodanik sokulaad evib,tuntakse meditsiinis, bipolaarsuse nime all ja kohalikus murrakus,ehk siis maakeeli ,lõhestunud isiksus..."täna siin, homme seal,oodatakse mind" Makske kinni või tehke järele, aga jobud olete niikuinii
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 19:44
Tegelikult küll, Sheeba...las olla, sest erinevus rikastab maailma ja olgem ausad,kui teda poleks siin, siis poleks teda olemaski
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 19:46
Noh on vähemalt keegi, kes muinasjutte vestab ja bravuuritseb Mulle ta isegi kohati meeldib, kui aus olla, eks tal on ka teinekord helgemaid hetki
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 19:50
....ma jätkan lauset ....".......mida tuleb siiski haruharva ette"
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 20:26
Demi näib tundvat meie varakapitalisliku ühiskonna uusrikkaid, kes juhuse tõttu ja sageli ebaausal teel on mingi summa kokku saanud ja siis säravad seda põletades, aga see tuli kustub kiiresti, eriti kui veel leidub Demi taoline abiline. Võibolla on seltskonda sattunud ka mõni väljamaine aferist, aga tüelisest kõrgklassist ei tea ta küll mitte midagi rohkemat, kui seltskonna kroonikas kirjutatakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 22:20
Jf, nüüd hakatakse meid kadeduses kahtlustama
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 23:47
Las hakkavad, ma ei kadesta neid kahtlustajaid
˅ näita rohkem ˅
2012-05-13 23:59
Sama siin, ma ikka see kass, kes kõnnib omapäi
˅ näita rohkem ˅
2012-05-14 00:03
Sheeba,aga pealtnäha oled Sa täiesti kodustatud kassi sarnane ,siuke sile,läikiv ja siidine.. ja kui kenaste Sa nurruda oskad
˅ näita rohkem ˅
2012-05-14 00:12
Aikonpoiss pean taaskord tsiteerima eesti luule paremikku kuuluvat nais poeeti:
.....
ja kuigi teda püüti kodustada, jääb talle lõpini ta kassi iseloom

See, et ma olen sile ja hoolitsetud kodukass, kes oskab nurruda - ei tähenda veel seda, et mu kassi iseloomu oleks suudetud muuta
˅ näita rohkem ˅
2012-05-14 00:19
Hmm, selle peale pole muud sõnada,kui..."sööda susi(kassi) palju tahad,susi(kass) vaatab ikka metsa poole"
˅ näita rohkem ˅
2012-05-14 00:19
et siis tassid surnud hiiri esiku vaibale jah?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-14 00:21
Eksi kui vajadus, tuleb ka seda tehnikat kasutada
˅ näita rohkem ˅
2012-05-14 00:28
Fuiiih,Sheeba ...surnd hiir,Su kassiloomuselgi olgu piir Sa võta oma hukkund saak,vii varesel,kel nimeks Jaak
˅ näita rohkem ˅
2012-05-14 00:31
Aikonpoiss, saak pole ju söömiseks, vaid oma kasulikkuse demoks. Ütle üks kass, kess surnud hiiri sööks? See peaks olema ikka väga näljane kass. Mina oma toitumuses ei saa küll endale surnud hiiri menüüsse lubada
˅ näita rohkem ˅
2012-05-14 00:35
No mis kasulikkust näitab üks väeti,mustade nööpsilmadega hiirepoju, kelle äsja murdis minu kassiroju?
˅ näita rohkem ˅