Foorum
2012-05-16 22:55
see ei näita mitte midagi. Emotikonid ei muuda ta postitusi loetamatuks ja ta ei kasuta neid ka häirivalt palju. Pigem näitab see tema puhul mitte mingit põlastust, vaid pigem õrna hinge, ta ei esita kunagi teravaid arvamuseavaldusi neid huumoriga pehmendamata.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:02
Mykhan sul on õigus, Aikonpoiss on väga tolerantne viisakas ja meeldivalt väljapeetud mees.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:02
Mykhan sul on õigus, Aikonpoiss on väga tolerantne viisakas ja meeldivalt väljapeetud mees.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:07
Ok,ta kasutab irooniat.Emotkonide hulgikasutus näitab siiski ...puudust.
Näed siis,Sheeba...seksuhtlust siit ei tule.Mul on alati õigus.
Ma ei viitsi hakata koguma copy-paste ütlusi,aga Aikoni pu´hul...tegemist on vähemalt kolmikuga.
Kommionu(potensiaalne pedofiil),maakas(moderne etnograaf) ja nilbe vanamees(sõbralik kompamine).
Ma olen ainuke,kes julgeb selle välja õelda nii vana foorumlase kohta,aga kahjuks nii see on.Selline on imago.
Imago on miski,mida keegi loob..see ei näita ilmtingimata isiksuseomadusi,vaid seda,mida maailm näeb.
Imago ei tööta.Objekt ruineerib seda ise.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:10
ma kahtlen, kas keegi siin selle imagoarvamusega ühineb, see pole kaugelt ka adekvaatne. Sa pole ise just eriline arvamusliider, kui olukorda objektiivselt hindaksid.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:15
Choco, ma ei jaga sinu arvamust selle koha pealt. Mind on küll peetud külmalt kalkuleerivaks inimeseks aga sa annad ka minule silmad ette

Lisaks sulle teadmiseks, et mingit sexiflirti pole meie vahel olnudki. Kõik on algusest saadik olnud selge ja läbipaistev nagu allikavesi.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:18
Miks mulle tuli meelde ütlus: näljane räägib leivast?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:18
Objektiivselt vaadatuna on tegu kena naise flirdiga suht silmatorkamatu isandaga.Ebaseksika isandaga.
Milleks?Otsida liitlast?Milleks?See on küsimus.
Sa oled samasugune naine nagu minagi,me oleme sarnased.
Mina julgen kõike avalikult välja öelda,sina mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:20
Kaitsemeeskond rivistub....
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:25
Milles seisneb see julgustükk?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:34
See ei kvalifitseeru mingiks julgustükiks.See on tõde.Imago vajab hädasti vahetust.
Pole võimalik olla kolmikisiksus.Tõeline pale vajab väljatoomist.
Selles ei ole miskit hirmsat.
Oleme ausad.ma ei salli vassimist.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:36
Choco, meis on sarnaseid jooni aga me oleme väga erinevad. Ma ei karda öelda kellelegi oma arvamust välja. Kui on mida ütelda siis seda ma ka teen, erinevalt ehk m a valin oma mõtte väljendusviisi, et hoida ära kellegi tahtmatut solvamist.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:36
Võin kaitsemeeskonnas olla küll.
Teema algas armunud olekust. Chocolat, oled Sa seda kunagi tõeliselt inimese vastu tundnud? Omakasupüüdmatult.
Teemantid on tüdruku parimad sõbrad, aga kui ka tüdruku hing on teemant...
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:44
Ei ole tõde. Tegelikkuses oled sa ilmselt ainus, kes seda tõeks peab. See on aga osa sinu imagost, mille loonud oled, see, et see mind ei häiri, ei tähenda, et ma seda ei näe.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:45
Veelturul püstitasd õiglase küsimuse...
Ma olen ka praegu armunud.Ma olen abielus mehe armuke,ta katab kõik mu liisingud ja elamiskulud +soliidne taskuraha.
Kui ta seda ei teeks,ma tahaks teda ikkagi.Ma ei aja tema abielu lõhki2 last)...kiuatus on.Ma ei tee seda.
Ta rahuldab mind füüsiliselt ja marteriaalselt.Ma otsin alati sellist kombinatsiooni.Tänu oma välimusele ja isiksusele olen ka leidnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:48
Choco aga siin on sul jälle väga suur vasturääkivus, kusagil teemas sa mainisid, et sellised naised on litsid. Ma pean silmas abielumehi magatavaid naisi
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:53
Tasuta abielus mehi magatavad naised on litsid.Mina ei tee seda tasuta.Ta kuu väljaminek minule on~5000 euri.
Ma ei ole lits,vähemalt mitte odav lits.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-16 23:56
Raha rahaks, eks see on ka mingi mõõdupuu, millega oma hinge lohutada.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 00:03
Selliste meeste puhul ei ole mõõdupuud.See raha,mida minu kulutab ei ole selleks,et ma temaga oleksin.Ma oleks tasuta.See on selleks,et ma ei tekitaks probleeme.Minusugune suudab tekitada väga suuri probleeme.Selles on vahe.Aus mäng.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 00:07
Ma ei hakka selle jutu usutavust kommenteerima, kuid imago kohapealt, need, kes ei saa endale lubada suhteid puhtalt lõbu pärast, on minu silmis luuser. Ei suuda iial kadestada ei säärast meest ega ka naist, olenemata kuidas nad seda endale serveerivad. ei puutu küll absoluutselt minusse, aga lihtsalt kuna imagod jutuks võtsid, siis see on see millisena sa ise paistad.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 00:16
Rahvusvaheliselt on ammu teada tõde,et naisest lahti saamine on tunduvalt kulukam´kui naise saamine.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 00:23
Armunult mõelda ausale mängule...

Aeg-ajalt on mul tekkinud mõte, et Chocolat kirjutab ajaviiteks naistekaid. Kui head ideed otsa saavad, siis tuleb siia intrigeerima, et leida uusi mõtteid tegelaste edasiarenduseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 00:34
Olen kirjutanud paar menukat.Mitte eesti keeles ilmunut.
Reaalsus on ikkagi see,et tasuta väga head naist ei saa.naist,kel on rahvusvaheliste kriteeriumite kohaselt suurepärane välimuis,käitumisoskus,tunnetus,sära silmis ja seksuaalsed võimed.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 00:37
jah, selles mõttes küll, et see imago siin tundub pisut liiga groteskne, et päriselus tõele vastata. Isegi ei välistaks, et see küsimus ja arvamus aikoni ja sheeba jutustamise kohta oli tegelikult katse foorum igavast hapukurgihooajast üles äratada ja sundida pooli vahetama, teemaarendus oli selleks piisavalt rumal, et intrigeerida, kuid tegelikult ta nii rumal pole. Tegelikult muidugi ega me ei tea, kui rumal ta on, kuid päris rumal tarka teeselda ei suuda.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 00:43
Teesklus ei vii mitte kunagi kuhugi.Parem karm tõde kui mõtetu vale.
Olgem ausad,reelsuses rikamad mehed saavad paremadilusamad)naised.See on alati nii olnud ja saab ka olema.
Teemaalgus on unustatud.....mina soovitan leida uus sponsoreeritav.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 00:53
ei näe seda reaalsust kuskil reaalselt. Isegi ei oska ühtegi rikast nimetada, keda naise pärast kadestada, ei selebrityte ega tuttavate seast, muidugi, mõned on, kuid neid pole ka raha abil saadud. Reaalsus kipub olema see, et see, keda raha abil saad, pole kunagi ei ilusam ega parem.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 00:59
Ta ei pruugi olla parem kasutamiseks,aga näeb parem välja avalikuks näituseks.
Naised ei jookse ainullt raha peale,nad tahavad "täismaja".ma tean nii mõndagi vaba meest,kes maksab hiigelsummasid,et naist saada,mitte temasrt vabaneda.Tavatingimustes makstakse hiigelsummasid naisest lahti saamiseks.
Milline naine armastab luuserit?On nõus maksma õhtusöögi või pool sellest.Desperaado.See naine võib endale otsa ette kleepida sildi "desperado".
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 01:10
wrong. sa võid seda, ütleme siis, et klassi reklaamida kuidas tahad, teha neid mööndusi jne, sa ei suuda neid näidata ihalduväärsetena ei virtuaalselt, ega in näita seda ka reaalsus. Naine kes on nõus maksma oma õhtusöögi pole reaalsuses kindlasti mitte desperaado, see on puhtalt elust võetud, paremad, kenamad ja targemad naised üldiselt pole nõus olnud sellega, et nende eest makstakse, kuigi jah, pole vaba ka mina sellest meeste kombest seda poolvägisi teha üritada. Pigem on olnud vastupidi, et need kes seda eeldavad, on lõpuks osutunud desperaadodeks. minu tähelepanekud.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 01:18
Ma ei usu.Naine ei ole nõus kohtinguga,kui ta teab,et peab maksma pool arvest.See peaks olema väga mitteatraktiivne naine.
Ma nägin täna poes ~18 neidu,kel kintsud ületasid mu vööümermõõdu.Tema ehk oleks nõus maksma.Kahtlen...arvestades tema eneseskindlust väga lühikeste pükste kandmisel.
Sõltub sellest, mis on hea.Kui hea on tippvormis kaunitar,kes valdab teemasid ja keeli,siis tasuta ei ole miskit.Kui kõlbab tagasihoidlik külatüdruk(!"80kg),siis on hinnangud teised.
üldistada ei ole võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 01:26
lähen nüüd teemast väga kaugele, aga kui nüüd võtta seda sinu juttu turundusena, siis see on laias laastus üks kahest turundusstrateegiast- müüa hüüdlausete abil, üritada lülitada võimaliku ostja aju välja, ja teha nn ajupesu abil ja pideva kordamise abil selgeks, et tal on seda vaja. Ma pole turundusspetsialist ja ei tea statistikat, aga kindlasti on teatud kontingent, kelle peal see töötab. Selle strateegiaga müüakse harilikult suht väärtusetut kaupa, mille omaduste tõestamine muul viisil ei õnnestu. Kvaliteetse kauba puhul on teine strateegia, võib tungida subjekti sisusse, näidata selle tugevaid külgi, kartmata võrdlusi konkurentidega, demagoogia peletaks teadliku ostja eemale. On selge, et sinu strateegia on siin see esimene, ehk on see su pikaajaline uurimisprojekt, ma ei tea, kuid tulemusi ei näe. Naiste pakkumiseks see pole ilmselgelt õige, nii pakkudes paistab kaugele, et pead sihtgruppi rumalaks, ja ei pea ka lugu pakutavast artiklist
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 01:36
Aha, su eelmine postitus on hea illustreeriv näide sellele. Sa ütled, et sa ei usu, väidad et naine pole nõus sellise kohtinguga, tõestamata seda milegagi. Mu kogemus räägib sellele vastu, ja ometi pead sa mind nii rumalaks, et unustan oma kogemuse pidades kaalukamaks sinu tõestamata väidet. Selle tehnikaga ei veena sa mind iialgi, mis panebki mind arvama, et tammud nõiaringis, püüad lollidele mõeldud strateegiaga tõestada midagi mõtlevatele inimestele. See töötas viimati nõukogude ajal.
Ja veel, nõus et pole võimalik üldistada, kuid sinu suust see väide ei päde, keskeltläbi on su igas postis vähemalt kolm üldistust, enamus neist korduvad
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 07:33
Hmm, ma siis nüüd sain aru, et tegemist ei ole mitte kahe inimese vahelise armastusega, vaid vaene rikas mees maksab oma eksimust kõva rahaga kinni, et choco jumala eest tema kaardimajakest uppi ei lööks

Ja kus on siis see ilus suur ja puhas tunne, mida sa choco armastuseks nimetad? Siin on vist rohkem iha ja hirmuga tegemist mehepoolt.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 10:13
Kui nüüd vaadata Demi kirjapilti (sisu arvestamata), siis on tegemist isikuga 35+, kes kasutab arvutit hobi korras netis surfamiseks ja suhtlemiseks (kui ta muidugi poes kassapidajana ei tööta). Komme enda kirjutist punktiiridega kaunistada räägib madalast enesehinnangust.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 10:34
Päevast kallid kaaskodanikud Ma pean oma kohuseks mõningaid selgitusi jagada, sest näikse, et see on hädavajalik päästmaks oma olematu imago ja mõttetuses süüdistatud tegelaskuju
Saan aru, et eelnev öö on olnud kõrgeaulisele süüdistajale pingeline ning seepärast olen kokku pannud kaitsekõne,mille kavatsen lähitundidel esitada, et päästa veel, mis päästa annab... kui annab!
Ah jaa, Jotteff.....punktiir on mõningail juhtudel abivahend, et koguda mõtteid, enne järgnevat väljaütlemist. N.ö silmast-silma vestlustel asendab seda, vastavalt isiku harjumustele..."ääää", "eee", "mmmm"jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 10:52
punktiirid räägivad madalast enesehinnangust? how's that?
ehkki muidu, madalat enesehinnangut välistada ei saa, kõrge enesehinnanguga inimesed ei vaja tavaliselt enese haipimist kellegi teise arvelt, aga punktiir...põhjenda
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 11:02
Kallid kaasihalejad, proua süüdistaja,kõrgeauline kohus, lugupeetud kaitsjad!
Tänan teid minule osutatud tähelepanu eest,seda nii positiivses, kui ka negatiivses kontekstis.

1.
Aikon 62 (edaspidi A62) ei pretendeeri nn. arvamusliidri positsioonile, vaid evib isiklikku arvamust, mida ei pelga ka välja öelda.
A62 on korduvalt maininud, et tema arvamus ei pretendeeri absoluutsele ja ülimuslikule tõele, mistõttu sellega ei pea nõustuma. Ülim tõde siinilmas on vaid sünd ja surm.
Pean vajalikuks öelda, et olles demokraatia ja klassideta ühiskonna pooldaja, jäävad nn. liidrid minu silmis isiku tasandile. Keeldun täielikult voolimast enesele "puuslikke" ja maalimast "ikoone". Ei eita isiksust, kuid ei sea teda ka ülimaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 11:07
Mykhan, kõrge enesehinnanguga isik ei pea vajalikuks enda kirjapilti mingite mõttetute punktiiridega omapärastamiseks. Kui emotikonid on mõtte selgitamiseks, tunnete ja meeleolu näitamiseks, siis sage mõttetu punktiir on puhas eputamine.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 11:13
2.
A62-le süüks pandavad emotikonide kasutuse, võik kokkuvõtvalt olla selline. ""Kantseliitlikule kõne- ja kirjaviisile,raamatupidamise aruannetele ja kiretuile börsiteadetele, eelistan illustreeritud ja emotsionaalset Karupoeg Puhhi"
Suhtumises kaaskodanikesse, püüan säilitada maksimaalset tolerantsust,kui see ei lähe kardinaalselt lahku minu tõekspidamistega ja üldinimlike väärtushinnangutega. Ehk et...ei tolereeri kuritegevust, ülbet ja üleolevat suhtumist (erinevus rikastab), klassi- ja rassivaenulikkust.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 11:17
Kas see on su isiklik arvamus või toetud mingile uuringule? siin on jälle mitu üldistust, esiteks, kust sa tead, mida kõrge enesehinnanguga isik teeb ja kas kõrge enesehinnanguga isikutel on mingi koodeks või midagi, et nad punktiiri ei kasuta? ma kohe viskan pilgu uuesti peale, aga ma nagu polegi ta kirjapildis seda punktiiri väga täheldanud.
Tegelikult, Aikon, polnud sina üldse süüdistatav, sind lihtsalt klassifitseeriti, süüdistatav oli sheeba, kes flirtis sinuga ilma demi heakskiiduta, olles ise väidetavalt demiga sarnane
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 11:18
Aikon, kas mõletad veel enda esimist ülesastumist siinses foorumis? Sellest möödub varsti kolm aastat
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 11:19
3.
Kommionu - Jah, armasta ise ja pakun ka teistele. Lastes näen lapsi, ei seksuaalobjekte.
Maakas -"mullast oled sina võetud, mullaks pead sina saama". Muus osas aga...4.-t põlve linlane,ehk et..."kõndima õppind parkettide pääl, ei mullast ei ole suurt lugu"
Vanamees - igavesti nooreks jäävad vaid noorelt surnud

4.
Silmatorkamatu, ebaseksikas - "ilu on vaataja silmades" ja kõikidele meeldib see, kes ei meeldi kellelegi

Flirt Sheebatüdrukuga - flirt, kui mäng, oletatavalt kahe teineteisele sümpaatse inimese vahel. Toonitan sõna "INIMESE"

Tänan tähelepanu eest ja meeldivaid taaskohtumisi.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 11:21
Jotteff,mäletan, mäluga on mul ESIALGU kõik korras
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 11:22
vaatasin uuesti, jah punktiirid on tõepoolest olemas. siiski väidan et see loogika on nõrk, kui siis ainult tagasitegemisena, sest väide emotikoide kohta oli tegelikult sama seosetu
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 11:35
Mis muud, kui tagasitegemine see oligi
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 11:40
Mykhan, sul on õigus, mina olin see kes demile küsimuse esitas. Paraku vastust ma sellele pole tänaseni saanud. Aga tühja kah, ega see polegi nii väga oluline. Sarnasuse all demiga pidasin ma ennekõike silmas seda, nii nagu tema maailm on must ja valge ehk siis demilikult rikas ja vaene, siis minu puhul on see must ja valge jaotunud õige ja vale vahel. Mind ei huvita inimesega suhtlemisel, tema materiaalne olukord. Minu tere ja hea sõna ja ka flirt Aikoniga (kui seda saab flirdiks üldse nimetada) on lihtsalt heatahtlik suhtlemine. Ja ma siiski olen arvamusel et inimesed on ilusad ja head. Paadunud optimistina olen arvamusel, et kuigi mulle demi maailmavaated ei meeldi ja eriti tema poolne inimeste kastidesse toppimine on temalgi mõni hea iseloomuomadus kusagil peidus. Paraku kullaläikelise silmavaate tagant see meile siin foorumis ei peegeldu.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 11:40
okei, lugesin tähelepanematult.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 12:24
Pole hullu - ikka juhtub
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 12:48
Tegelikult olukorras, kus perekond on devalveerunud ajutiseks kooseluks vaid seksi nautimise eesmärgil, tuleks nõustuda Demiga, et laps tuleb lasta teha sellel, kellelt on võimalik kopsakas elatusraha väljanõuda.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 13:04
Jotteff,millel Sinu väide põhineb,s.t perekonna devalveerumine? Ma pakun, et see on siiski üldistav väide ja pigem vähemusse jääv väide.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 13:14
Sheebatüdruk Aikonpoiss tunneb vajadust Sinu eest vabandada, et tema, kui potensiaalsest pedofiilist, maatõugu nilbe vanamehenäss julges Sind kõnetada, ilmselgelt seksuaalse alatooniga looritatud kõneviisis, põhjustades sellega korvamatut materiaalset kahju :$ :$
˅ näita rohkem ˅