Foorum
2025-09-20 16:32
Karolina,
mul on maoklubi jaoks ka spetsiaalne video, koos kuupäeva, aastaarvu ja nimesildiga jätkuvalt siin ankeedis üleval.....vähem kui 9 kuud tagasi tehtud. aga kui kogu aeg seda kuupäevaga silti kaasas ei tassi pildistamisel, hakkab jälle vaikset sisinat kostma
mis tuletaski meelde, et järgmisel uue pesuga pildistamisel plaanisin suurelt ja punaselt kuupäeva jälle paberile maalida...või kasvõi keha peale. et sisisejad/laimu produtseerijad oma kurjalt plagisevate kihvadega suud koomale tõmbaksid

robespierre,
oled ehk märganud, et siin saidil saavad oma piltidele väga palju imetlevaid kommentaare ka ülekaalulised ja pensionärid ja mitte just hollywoodilikud daamid
seega igasugustel naistel on oma fänniklubi täitsa olemas. muidugi, paljud naised luiskavad end nooremaks...ning suur osa 20 aastaseid noormehi ca 10 aastat vanemaks
aga nt teenusepakkujad, kes iga kuu kohtuvad rohkemate meestega kui nt hostinne kogu oma pika elu jooksul kohvikus, postitatavad enamasti just uusi pilte. et fännide/klientide huvi ikka tipus püsiks
ning püsikliendid teavad ju nagunii, milline teenindaja päriselt on....ja tulevad alati tagasi. mis ongi vast kõige parem kompliment ja paljud ütlevad, et reaalsus piltidest parem. kui saab nautida ka sõrmedega, mitte ainult silmadega...

ahjaa, enamus Remarque'i, Tolstoi ja Tammsaare teoseid oli mul juba 10 aastaselt läbi loetud. kõikide kaanepilte ausalt ei mäleta. ja sellest ka ei saa aru, kuidas see kõik peaks antud foorumiteemaga üldse seostuma
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 16:37
Naisi, kes endast noorpõlve või üleüldse mitte enda pilte panevad on küllaga. Nad ei kavatsegi kellegagi kohtuda, sest paljud mehed kannavad ilusat pilti nähes ka niisama neile raha üle või on valmis pilte ja videoid ostma.
Caprichosa ja Karolina autentsuses ma ei kahtle. Aga ma tean, et ka siin topis on olnud naisi, kes end julgelt kümmekond aastat nooremaks on presenteerinud. Samas enamasti naised siin näevad head välja ning Caprichosa keha on nii mõnegi mehe pea siin pööritlema võtnud.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 16:44
Kui naised ei valetaks - ei tahaks olla ilusamad, kui tegelikult on, siis võibolla poleks meil praegu seda jama kliima soojenemisega. See on ikka kohutav ressurss, mis kulub ilutööstusele.
Kusjuures see ilusam olemise vajadus on levinud üle maailma. Isegi metsikutes hõimudes, kelle pole kunagi kontakti muu maailmaga olnud, püüavad naised end ilusamaks muuta. Nende ilumeel võib olla tsiviliseeritud inimesele arusaamatu, aga ta on olemas.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 16:57
jfjm,
metsikutes hõimudes on tihti just mehed need suuremad ehtijad, keha ja näo tätoveerijad/maalijad või augustajad.
kas see kuidagi kliimat soojendab, ei oska öelda. tuleks ilmselt teha vastav uurimustöö
samuti toodetakse spetsiaalselt meestele tänapäeval väga luksuslikku kosmeetikat ja ka eesti mehed käivad järjest rohkem iluoppidel.
kui sa katkise hamba lased ilusa ja uuega asendada või oma hambaid valgendad, on see siis valetamine või ilumeele rahuldamine....no vahet pole, kui tulemus silmale hea vaadata

robespierre...ma ei tea, kuidas sinu peaga lood on
aga paljudel hakkavad need pead just reaalis pöörlema ja massaažiseansi ajal. nii et kuni külalised rahul, siis ei peaks ka virtuaalsed laimajad nii väga muretsema, eksole
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 17:11
caprichosa sind nikuks nagu siga jahukotti. Suruks sulle oma suurex kotid ka kurku ja kepiks siin ööläbi perse
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 17:17
Oot, oot, pidage nüüd hoogu.
Naised valetavad? Ma ei saa aru Hostinne, mis Sul naiste vastu on? Ei talu konkurentsi või?
Ma võin puusalt tulistada vähemalt 3 meest, kes ennast 10a nooremaks on valetanud siinolevas ankeedis.
Päris mitmel korral on mulle kohtumisel öeldud, et ollakse suhtes, kuigi mu ankeet kõneleb selliste meestega kohtumise välistamises. Üks ütles otse, et ma poleks ju tulnud, kui ta oleks ennem öelnud.
Kõigile oleks parem, kui igaüks tegeleks oma asjadega. Las seadusi jõustavad ametnikud. Kui kodanik soovib neid selles aidata, siis saab ta alati teha ametiasutusele vihje. Kui lisada vihjele ka tõendid, siis võetakse see alati töösse.
Ajuvaba on siinses keskkonnas taolist probleemi lahata. Lahendust see küll ei too.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 17:26
Ega iha foorum olegi probleemide lahendamise koht. See on lobisemise koht.

Mehed ja naised on samas ühiskonnas loomulikult sarnased. Olekski ju veider, kui see nii poleks.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 17:29
Hea järeldus, Robespierre
Lobisemine kisub sageli ründamiseks mingil kummalisel põhjusel.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 17:30
Capri, ega keegi pole patust puhas, aga küsimus oli naiste kohta.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 18:09
Jah, see pidev kaklus on häiriv. Naistel peaks siin ju mõnus olema, mehi on iga naise kohta mitusada.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 23:36
Varbadliivas
minul pole naiste vastu mitte midagi. Selles keskkonnas olen suhelnud peaasjalikult meestega (välja arvatud kasutaja Tikkerxx- jumaldasin seda tüdrukut tema mõtteteravuse tõttu. Kahju, et ta siit minema kihutati tgl mitte millegi eest)
ja kuna mehed kurtsid naistepoolset valetamist, siis sellest tekkis ka küsimus.

Aitäh, kes viitsid küsimusele vastata.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 11:05
hostinne
2025-09-20 23:36
Varbadliivas
minul pole naiste vastu mitte midagi. Selles keskkonnas olen suhelnud peaasjalikult meestega (välja arvatud kasutaja Tikkerxx- jumaldasin seda tüdrukut tema mõtteteravuse tõttu. Kahju, et ta siit minema kihutati tgl mitte millegi eest)

Ah,et sinul Hostinne,pole naiste vastu mitte midagi…
Sa olid esimene naine,kes Tikkerxx loodud teemasse nägi vajadust teise naisterahva vastu iroonitsema tulla😉
Nimelt see Hostinne kiidetud Tikkerxx tegi minust,Karolina7777 hoiatustesse eraldi teema lausa,kuna olin julgenud talle privas kirjutada,mis ma tema käitumisest arvan ja ta siis ära blokkida.
Põhjus miks ma aga värskelt loodud kontole Tikkerxx kirjutasin,oli see,et ta iroonitses avalikult minu kallal ,kuulutuste rubriigis naine meest.
Huvitav,et sulle Hostinne alati nii meeldivad värkselt loodud naiskontod,nagu nüüdki see Katikohtub,kes iroonitses Capri kallal,et ilgelt vanad pildid tal..
Kas kellegil ei teki küsimust,et kuidas suht alles tehtud konto teab ,kui vanad kellegi pildid on v ei ole🤔
Kiire taibuda Hostinne võiks ju mõista,et tegu järelikult vana olijaga ihas,lihtsalt uue varikonto all sõna võtmas,nii nagu oli seda ka Tikkerxx😉
See kui uued varikontod esimese asjana siinseid kasutajaid ründama heast peast hakkavad,pole minema kihutamine ,mitte millegi eest eksole.👌
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 11:18
Mina arvan, et mitte kellelgi pole täna enam kahtlust kelle varikas on Fistingking. Tema rõvetses minu suunal rohkem kui Tikkerxx või KatiKohtub. Ometi ei pöördunud mina ühegi mode poole ja ei kaevelnud. See Fistingking on siiani siin.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 11:26
Puht sportlikust huvist küsin, Hostinne, mis oli selle uuringu teema, mille raames Sa siinseid mehi küsitlesid? Miks olid valimis ainult mehed? Kui valimis olid ainult mehed, siis järeldusi peaks selle uurimuse alusel tegema ju meeste kohta, mitte naiste või saan ma millestki valesti aru?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 11:33
Vot seda ma ei tea ,et kelle varikas on Fistingking ja ega see hetkel pole oluline ka,kuna jutt käis sinust, Hostinne.
Sina, kui reaalne kasutaja tulid mind ründama sinna teemasse ja takka kiitma varika “lahedat” käitumist.
Ja mina ei käinud Tikkerxx peale kuskile modele kaeblemas, pole palunud isegi seda teemat maha võtta, kuna kel natukenegi mõistust peas,need saavad nagunii aru,et tegu oli varikontoga.
Võimalik,et Tikkerxxil oli ka muid patte siin ihas hingel ja selle ta konto kinni ka pandi.
Lihtsalt veider,et sa tõid välja siin teemas just varikonto,mitte muidu mingi laheda naise,kes päriselt ka olemas on.😛
Aga ju siis vaimselt ebaterved inimesed(kes muudkui varikaid vorbivad),on sinujaoks need kõige lahedamad ja tervamad pliiatsid siin ihas.😃
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 11:39
Varbadliivas,
Hostinne jutte ei maksa eriti tõsiselt siin ihas võtta😉,kuna minu teemas kirjutas ta hoopis teist juttu😃…
Ja kuna see nö uurimistööde jutt siin mitte vaibuda ei taha,siis väikene mäluvärskendus,et mis oli tegelik kohtumiste põhjus..😛

hostinne
2025-05-04 11:48
Ma ei kirjuta uurimuslikku tööd kellestki.
Mind huvitavad inimesed. Tahtsin teada, kes nad päriselt on.
Ma olen tegudeinimene, mitte sõnasepp.
😄
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 11:39
Varbadliivas mina olen juhendaja, mitte töö kirjutaja. Kuna töö kirjutaja ei soovi tööst protsessi ajal rääkida, siis tegelikult minul puudub andmekaitseseaduse tõttu õigus ilna tema nõusolekuta tööst avalikult kirjutada.
Olen juhendaja, viin end kurssi siin. Töö võtsin juhendada pika hambaga.
Kuna minul on siin kogu aja jooksul olnud ülipositiivsed kogemused meestega, siis tundsin et pidevalt on foorumi vahendusel alandatud mehi, et räägiks vahelduseks siin ka naiste madalatest tegudest.
Tegelikult käsi südamel mul pole intelligentsete, arukate, väärikate naiste vastu midagi. Miks peakski?
Kogu see vaenamine toimub ju mingi püsitatud küsimuste pinnal. Väärtuste ja hoiakute pinnal. Isikutasandil ju vaidlusi pole.
Aga ka reaalses tööelus koosolekutel on ju nii, et " karvupidi" kokku minnakse ikka mingite seisukohtade pärast.

Minul on minu maailmavaade ja münel teisel tema oma. Igaüks seisab oma väärtuste eest ja kaitseb omi seisukohti. Nii on igal pool nii, kasvõi poejärjekorras. Üks trügib vahele ja hakkab vaidlus. Ühe jaoks ei ole eetiline vaheletrügimine, teise jaoks on selline nahaalsus ok.
Ärge võtke isiklikult.

Edukat ihakemist.
Ma nüüd õue, ei viitsi siin passida.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 11:40
varbadliivas, täiesti õigustatud küsimus mu meelest...
mitte ainult siin vaid ka paljudes teistes teemades on hostinne teatanud, et ihanaised olevat labased, valelikud, madalad, amoraalsed, lapsikud jms. samas tunnistab, et kohtunud ta ühegi siinse naisega pole. järelikult reaalne kogemus puudub, aga iga teema keeratakse siinsete naiste halvustamisele miskipärast. ehk tõesti konkurentsiprobleem?
või on see hostinne viis end teistest paremana näidata.....st näidata paremana kui ta tegelikult on.
ja Karolina mainis õigesti, et kohe kui mõni õelutsev varikonto naisi laimama asub, lendab hostinne takka kiitma ja ''jumalikku mõtteteravust'' ülistama
suhteliselt kummaline käitumine.
intriigitsevaid/laimavaid varikontosid siiski ei suleta ''mitte millegi eest''. lihtsalt enamasti järgneb saidi reeglite rikkumisele ka tagajärg.

jfjm,
kuna vestluse käigus selgus, et ka mehed petavad ning valetavad ja isegi meigivad ennast, siis miks ainult naiste kallal hambaid teritada? võiks küsida, et miks inimesed üldse end üritavad näidata parema ja ilusamana.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 11:47
Nii,et mehed,olge valvsad…ihas on ringi liikumas nuhk Hostinne😛,kes tahabki lihtsalt teada,et kes te päriselt ka olete,ei muud..😁
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 11:51
Mis ma haritud ja samuti diplomitööd omal ajal kitjuanud inimesena oskan öelda: kui töö käsitles meeste küsitlemist, siis saab kokkuvõtteid teha küsitletud meeste hoiakute kohta. Kui töös ei kontrollitud meeste esitatud väiteid ja tõendeid ei kogutud, siis kahjuks ei saa Sa teha järeldusi naiste käitumise kohta siinses keskkonnas. Lisaks, tegemist on keskkonnaga, kus kasutajakonto loomiseks ei nõuta isiku identsifiseerimist. Viskan siin õhku järgmise uurimistöö teema: Kui paljude naisena registreeritud kasutajate taga on tegelikult mees, kes siinseid mehi oma lõbuks lollitab (viimane rõõm, kui naistele kohe üldse pelae ei lähe)?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 11:52
Hostinne,
Julge ihas olla Sina ise ja keegi su kallal ei võtakski.😊
Mitte ära muuda oma versioone asjadest pidevalt…😉

Ilusat ja mõnusat pühapäeva kõigile!🌞
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 11:53
jajah....kui ühtki argumenti enam ei leidu ning lihtsatele küsimustele ausalt vastata ei suuda (kuna see oleks liiga piinlik vist ), siis kuulutatakse vaidlus mõttetuks ja tõmmatakse saba jalgade vahele
naisi litsideks sõimav peeter muidugi pälvib ainult kiidusõnu hostinne poolt
aga siiani pole kodanikuaktivistid suutnud veenvalt selgitada, kuidas kavatsetakse hostinne asotsiaali liiga aktiivset suguelu tõestada ja paljastada. see küsimus osutus ka ilmselt liiga keeruliseks....
lihtsam oli hakata järjekordselt siinseid naisi materdama
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 12:04
hostinne küll kustutas häbelikult oma viimase postituse, kus vaidluse mõttetuks kuulutas ja naisi sõimavat peetrit ülistas...aga iha arhiivis ka kõik kustutatud sõnavõtud salvestatud. ning inimeste mälust ei saa ühe klikiga ebameeldivat muljet kustutada, paraku.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 12:13
Kuna taaskord on läinud "isiklikuks ja madalaks " solvamiseks, siis olgu.

Minu esimene kokkupuude caprichosa oli sinuga, kui sa hindasid minu kontot 1 punktiga. Olin siiralt üllatunud, et miks üks naine nii teeb (ok see on korduvalt siit välja tulnud, et siin ongi selline madal käitumine aktsepteeritav, et hinnangut tohib anda), siit minu küsimus, et miks sa siis ülikiiresti oma konto mulle sulgesid? Kohe alguses 1,5 aastat tagasi teadsid, et me oleme nii erinevad, meie maailmavaade ei klapi ja seega pidid mind blokkima? Ok las see olla. Bloki, ja jumal tänatud. Mõni aeg hiljem ilmselt minu sõnavõttude tõttu tahtsid vaeseke mulle postkasti isiklikku mahlakat sõnumit saata, aga ennäe imet postkast minu poolt blokeeritud. Siis heitsid sa mulle ette, et kardan sind. TÕESTI???? MILLEKS? Siis mingi hetk oli ka minu konto blokeeritud kasutajatingimuste rikkumise tõttu. Ei tea küll ometi miks? Sellepärast, et seisan oma väärtuste eest????
Ja tunni aja pärast oli see avatud.
Kes tõestab, et Tikkerxx oli kellegi varikas? Kes tõestab, et KatiKohtub naist ei eksisteeri? Mida te küll ometi kõik aeg hüsteeritsete?

Siis see labane Fistingkingi kont? Aga kus ta nüüd on? Miks ta nüüd mind ei mõnita? Alanda?. Aga ok kehtib taaskord süütuse presumptsioon Seega millise mulje jätsid mulle MÕNED ihanaised? Kehva, väga kehva. Väga hea mulje on jätnud Ussideuss, Transfeer. Loomulikult ei tohi üldistada. Siin on palju ägedaid naisi.

Mina olen täpselt see kes ma olen. Mina ei poolda labasust, madalust, prostitutsiooni. Aga mind ei saa sellepärast siit minema kihutada, et mul on sellised hoiakud ja nii on teile mugav. Ma seisan oma väärtuste eest!

Ikka edukat ihalemist!'
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 12:14
Pole midagi, Hostinnel on veel elus üht-teist õppida. Me kõik õpime kuni sureme... või nohh vähemalt need õpivad, kes seda soovivad.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 12:18
Viimase postituse kustutasin liigpaljude kirjavigade pärast, mitte häbelikkuse ja arglikkuse tõttu. Sa oled madal.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 12:26
nojah, nüüd siis lennatakse peale isiklike rünnakute ja valesüüdistustega. tubli, hostinne
kuigi üsna labane ja madal käitumine sinu poolt. aga eks arenguruumi on, nagu varbadliivas õigesti mainis.
kedagi ei kihutata ainult hoiakute pärast minema. aga pidev sookaaslaste halvustamine siin jätab kõigile naistele sinust kummalise mulje, mitte ainult prostituutidele ja massööridele
jätkuvalt huvitab küsimus, kuidas siis ikka ära tõestatakse, et kas ja kui palju kodanik asotsiaal väidetavatele prostituutidele maksis ning kas suguaktid üldse toimusid reaalselt või ainult naabri-maalide erutunud kujutlustes?
kui nüüd siinsete naiste materdamisest isu täis saab, ehk pöörduks selle pooleli jäänud põneva teema juurde korraks tagasi
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 12:27
Hostinne,
Nagu näed,siis minu konto on ihas eksisteerinud juba 10 aastat ja keegi pole seda sõnavõttude tõttu kinni pannud,kuna ma pole erinevalt osadest kasutajatest argpüks,kes julgeb ainult varikontode alt miskit ütlema tulla.
Ja kust hetk tagasi seletasin sulle,et miks Katikohtub varikonto on….kuna on loogikavastane,et tuttuus konto teab miskit rääkida mingist Laitse villast ja megavanadest piltidest…
Lisaks tema hindamiste järgi saab samuti väga hästi aru,et kellele see konto kuulub…õnneks teatud inimesed ei viitsi isegi eriti varjata,et mingid kontod nende omad on🤣.
Ja kui see Katikohtub siia veel miskit targutama peaks tulema,siis ütlen ka,et kelle konto see on😛.
Kirjutad Hostinne,et miks me hüsteeritseme?
Sry,kuid ma ei hakka kunagi sallima neid inimesi,kes ei julge oma põhikonto alt sõna võtta ja ülbavad ainult oma varikate alt😎.
Ja üleüldse miks mina sulle ette olen jäänud?
Kas tõesti ainult sellepärast,et sõbrustan teenustepakkujaga v?😃
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 12:34
hostinne
2025-05-04 11:48
Ma ei kirjuta uurimuslikku tööd kellestki.
Mind huvitavad inimesed. Tahtsin teada, kes nad päriselt on.
Ma olen tegudeinimene, mitte sõnasepp.
😄
-------------------------------------------------------------------------------
nn uurimustöö kestab juba ligi 2 aastat? või tegi hostinne siiski mingil muul eesmärgil siia konto? et saaks naiste sõimajaid ja laimajaid takka kiites ennast kuidagi paremana tunda?
no loomulikult pole see keelatud. aga kas peab tingimata igasse teemasse ''madala'' saidi ja sookaaslaste kirumise sisse tooma? ennast ära ei tüüta juba?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 12:38
Ja täitsa võimalik,et su konto Hostinne blokeeriti vahepeal just sellepärast,et korrutad söögi alla ja peale mingisugusest uurimustööst ja selle juhendamisest…
Vaevalt küll,et iha saidi omanikkele selline asi meeldib ja tegelikult peaksid sa tõenäoliselt vastava loa saama,et taolisi asju ihas üldsegi ametikult läbi viia saaksid!
Kuna on vist ikka vahe küll,kas oma tarbeks ja lõbuks uuringuid läbi viia v siis mingile firmale,koolile v mis iganes.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 12:44
Aga no ma isiklikult arvan,et need uurimustöö jutud on kõigest suitsukate😛,kuna nagu ise teises teemas kirjutasid,siis sulle meeldibki inimestega kohtuda ning näha,et kes nad päriselt on😛.
Seega,veelkord toonitan,et jää iseendaks siiski…
Meeldib kohtuda,siis kohtu pealegi,lihtsalt ära teiste inimeste tegemisi ja valikuid maha tee!
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 13:03
Ei, konto blokeerimine toimus pärast filmi " Anora" sisu ümberrjutustamist, kus filmi autor , rõhutan filmi autor, mitte mina, kasutas terninit inimrämps.
Ärge muutke jälle vestlust endale mugavamaks.

Nii pole aus.
Ja minugipoolest blokeerige minu konto kasutajatingimuste rikkumise tõttu nagu Tikri oma. Minu elus ei juhtu sellest aisõna mitte midagi.
Mina olen siit palju toredaid meessõpru leidnud, kellega suhtleme siiani ja juba omame ka isiklikke kontakte.
Kui teil see minust lahtisaamine nii hädavajalik on.
Milline nõiajaht 😀

Fistingking mäletad olla loll ja olla surnud on sama, teistel on raske, aga ise ei saa arugi......
Edukat pühapäeva veetmist ihas. Iha ON elu.😀
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 13:06
Ma vahele kommenteeriksin, et küsitluse tegemine mingi internetiportaali kasutajate seas ei nõua mingit eriluba. Kui portaali moderaatorid sellise asja eest konto sulgevad, siis see on kahtlane. Seega ei usu, et see põhjus oli. Facebooki, instagrami jms kasutajate seas on alalõpmata küsitlusi.

Huvitav, et naised kipuvad siin omavahel tülli minema. Mehed trollivad niisama või lihtsalt mõnitavad üksteist, aga naised kirjutavad pikki jutte sellest, milles keegi süüdi on.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 13:32
robespierre,
kui sinu kohta mingid varikontod laimavaid postitusi ja teemasid algataksid ning hostinne seda ''jumalikuks mõtteteravuseks'' kiidaks, siis leiaksid ka ilmselt selle veidra olevat. mis siin ikka süüdistada.....aga eks teatud käitumismustrid jätavad inimesest paratamatult teatud mulje.
ja erinevaid seisukohti omades saab diskuteerida ka täitsa ilma tülitsemata
aga kui nt mu küsimus asotsiaali suguelu jälgimise kohta liiga raskeks pähkliks osutus, hakati muudel teemadel jaurama....valetavaid naisi kiruma jms
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 13:44
Igatahes peaks teemaalgatajal nüüd siin päris mitme seksika 35+ vanuses naise osas valida olema.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 13:47
Jep,tuliseid ja kirglikke naisi peaks ihas omajagu leiduma!😃
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 13:57
Tundub, et vanemad naised osutusid teemaalgataja jaoks isegi veidi liiga tulisteks ja kirglikeks
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 13:59
tuliseid ja kirglikke ja millest sõltub see tulisusu, 50, 500, mõnil auotst
on ikka tasulised leilis, kohe hüsteeriline kambakas täistuuridel, huvitav mis on eesmärk,
vaevalt et parmu kaitsta, ju ikka ennast, või enadasuguseid
räägi mida tahad, et õilis massaaz jne, ega keha müümine on ja jääb räpaseks tegevuseks,
õigusta kuidas tahad ja sõima teisi palju tahad
eriti koomiline on priskete ja vanemate prouade ennastunustav kisakooriga liitumine, edu teile
ja see rõhutamine, et oma keha ei müü, lõpuks jääd ise ka uskuma, nagu puutin oma rahuarmastust
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 14:17
Peeter
Miks Sa arvad, et Karolina, Kiisukas ja Caprichosa tasulised on? Ma ei ole kusagilt välja lugenud, et nad raha eest seksi müüvad.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 15:26
mis minu arvamus siin loeb
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 15:52
Aga kuidas on lood keha ostmisega? Kas ka räpane?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 15:59
Hooramine iseenesest on räpane, kui usud monogaamiasse või vähemalt sarimonogaamiasse. Prostituut, kes raha eest vahel 5-6 klienti päevas teenindab, ei saa olla süütu ega selle lähedalgi.
Mulle hoorad meeldivad ja räpaseks ma seksi ei pea.
Meestelt seksi osas puhtust ei nõuta miskipärast. Topi oma till millesse tahad, hukkamõistu pälvib ikka see, kellesse topid. Mõnes kultuuris on isegi homo see, kes taha saab, mitte see, kes taha paneb.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 20:45
PeeterFF
eriti koomiline on priskete ja vanemate prouade ennastunustav kisakooriga liitumine, edu teile
ja see rõhutamine, et oma keha ei müü, lõpuks jääd ise ka uskuma, nagu puutin oma rahuarmastust
_________________________________________________________________________________

Haha, ilmselgelt on see infokillukene minu ankeedist nopitud ja see kriitika nooleke minu suunas lennutatud. Eriti koomiline on, et arvaja ise minevikus on selle sama priske vanema daami postkastis üritanud edutult suhtlust arendada. Ca pool aastat tagasi, kui see aset leidis, oli arvaja minu mäletamist mööda veel 70, aga eks vahel lendabki aeg kiiremini, kui me tajume. On üks sort mehi, kelle jaoks kõige suuremad litsid on need, kes kätte ei anna. Peetrikese märjas unenäos võin ma ju müüdav olla, aga mina olen ikka see, kes ma olen, mitte see, mis Peetrike arvab mind olevat.

Miks ma seda teemat üldse kommenteerin? Sest mulle läheb korda nii üleüldse naiste, kui ka minu enda maine. Kõnelenud on siin teemas läbi minu sule minu õiglustunne. Oma arvamust omavad ja veel hullem seda välja ka ütlevad on erilised konnasilmad mõne mehe kanna all, ma mõistan.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 21:56
Kui 30 olin meeldis 22 a vanem mees , nüüd on 25-30aastane mõnusaks seiklemiseks väga erutav.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 22:27
Mäherdune õnn, et ma just sel aastal 25 saan.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 23:08
Jahhh, sind sai juba 18 aastaselt iha naised tunda🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-09-30 01:15
Harakate kari, ma pean nüüd kõik siin läbilugema, järgmine kord kirjutage vähem
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 23:42
19 ja vanema naisega.
ÄRA TEE SEDA!
Kepi parem omavanuseid. Nood on palju palju paremad.
Küll vanast peast jõuad vanamutte põrutada küll, kui siis veel isu on.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-06 17:57
sellise õelutsemise peale mainest rääkida
ja kambaka harrastajate õiglustunne, midagi eriti koomilist
ja ei aita ka blokkimine
teg blokkijad on end iseloomustanud rohkem, kui nad arvata oskavad
˅ näita rohkem ˅
2025-10-18 02:36
Cooy ära aja paska, noortel on kuis tuul, nõnda meel. Nad ei tea isegi mida nad tahavad, vähemalt vanemad naised teavad mida nad soovivad ja oskavad seda ka väljendada.
˅ näita rohkem ˅